Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
249 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bilgisayarda oyun oynamak genelde zeki olmaya kendini geliştirmeye stratejik hamle yapma becerisini geliştirmeye yorumlansada  çevresinde olan bitenede duyarsız kalmaya işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada bilgisayar oyunu görmek, maddiyatçı, menfaatlerine uygun şekilde hareket eden kişilerin çevrelerinde arkadaşlarının bir bir yok olduğunu, kendisini seven insanların da bu olumsuz durumlardan rahatsız olmaları sonrasında kişiden uzaklaşacaklarını ve yalnız kalınacağını işaret eder. Gününü boş işlerle geçiren ve üstüne düşen vazifeleri yerine getirmeyen rüya sahibinin ailesinden alacağı ihtarlara aldırış etmeden hareket edeceğine ve kimseyi dinlemediği için başına gelecek sıkıntılarda da tek başına mücadele etmek zorunda kalacağını tabir eder. Uyku düzeni bozulan kişinin umudunu yitirecek olaylar yaşayacağını ve kendine olan güveninin azalacağını da bildiren rüya, zararlı davranışlardan bir an önce kurtulmak gerektiğini, bu şekilde devam etmenin kişiye sadece zarar getireceğini bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu Görmek

Rüyada bilgisayar oyunu görmek sorumsuz bir kişiyi ifade eder. Bu kişi, mesuliyetlerini yerine getirmeyen, zamanını boşa harcayan, uyarılar aldığı halde kimsenin ikazını dikkate almayıp bildiğini okuyan biridir. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin çıkarcı bir kimse olduğuna da delalet olabilir. Rüya sahibi çıkarlarına göre adımlar atar ve insanlarla olan diyaloglarını bu çıkarlar doğrultusunda şekillendirir. Zamanla etrafında hakiki dostluklar kalmaz ve kendi yaptığı hatanın bedelini dostsuz kalarak öder. Bu kişi yanlış tavır ve davranışları yüzünden birçok sıkıntı yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu Oynadığını Görmek

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek rüya sahibinin dikkatli olması gerektiğine delalettir. Rüyayı gören kişinin çevresinde ona düşmanlık eden, ama bu düşmanlığı gizliden gizliye ve kurnazca yapan biri vardır. Bu kişi yüzünden yaşayacağı sıkıntılar olacaktır. Bazı haksızlıklara ve iftiralara uğrayabilir ve bunlar yüzünden üzülebilir. Başka bir rivayete göre ise rüya sahibi çalıştığı yerden ayrılacak ve başka bir işe girecektir. Fakat bu sık sık olacaktır ve bir türlü düzenli bir çalışma hayatı olamayacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu İzlemek

Rüyada bilgisayar oyunu izlemek rüya sahibinin hak ettiği bir şeyi, bir başkasının alacağı manasına gelir. Bu her konuda olabilir. Ayrıca bu rüya, rüya sahibini ikaz eden rüyalardandır. Etrafındaki insanlara hak ettiğinden fazla değer veren kişi, hayal kırıklığı yaşayacak ve verdiği değeri göremeyecektir. O yüzden insanlara karşı beslediği sevgiyi ve verdiği emeği iyi ölçmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu Oynadığını Görmek

Kişinin hayatına olumsuz katkıları olacak bir kişinin, sinsice zaman ve fırsat kollayan bir düşmanın işaretidir. Bir anda önyargılı davranışlara maruz kalmak, kendini ifade edememek yüzünden işlemediği bir suçla itham edilmek ve yasal başvurular ile ilgili olumsuz sonuçlar almak anlamlarına gelir. Geleceğini düşünmeden hareket eden kişilerin sürekli iş değişikliği yaşayacaklarını ve bir yerde tutunamamalarından dolayı daha sonra da yaşamlarını bir düzene sokmak konusunda zorlanacaklarını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu İzlemek

Başkasının oynadığı bir bilgisayar oyununu izlemek, kendi hak ettiği mevkiyi başkasına kaptırmak ve özgüven eksikliğine neden olacak olaylar yaşamak, rüya sahibini küçümseyen arkadaşlara sahip olmak demektir. Yaşamında denge sorunu olan kişinin başkalarına aşırı derecede değer vermesinden dolayı işlerin hiç de istediği gibi sonuçlanmayacağını alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu Görmenin Psikolojik Yorumu

Gün içinde aşırı derecede teknoloji kullanan, vaktinin çoğunu bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak geçiren, çok fazla bilgisayar oyunu oynayan kişilerin gün içindeki meşguliyetlerinin rüyada ortaya çıkmış halidir ve genellikle gençlerin ve çocukların sıklıkla gördüğü rüyalar arasındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oynamak

Kişinin işleri nedeni ile kendine vakit ayırmadığına, kendisini ve ailesini ihmal ettiğine, para kazanacağım derken dünyayı boşladığına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilgisayar Oyunu Görmek, rüyayı gören kimsenin çok çıkarcı ve menfaatlerine göre hareket ettiğine ve bu durumun çevresinde hiç arkadaş bırakmadığına, kendisine değer veren kimselerinde hayatından çıkıp gideceklerine, iyice uzaklaştıracağına yorumlanır. Kişinin rüyasında bilgisayar oyunu görmesi, boş işlerle vakit öldürdüğüne ve görevlerini yerine getirmediğinden hayatında aksaklıkların olacağına, sıkıntıya düşeceğine ve etrafında kimsenin kalmayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin sağlığına ve kendisine de önem vermeyeceğine, gece gündüz düzensiz bir yaşam süreceğine yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

411 Aktif
2 Üye ve 409 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4043
Dün : 21898
Toplam : 48084232
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...