Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
"Rüyada örümcek görmek pek çok anlama yorulabilir. Rüyada örümceği ağ örerken görmek ya da rüyada siyah örümcek tarafından ısırıldığını görmek farklı anlamlara yorulabilmektedir. Dolayısıyla, rüyada örümcek görmenin anlamı, farklı kategoriler altında değerlendirilmiştir. Peki, rüyada örümcek görmek ne anlama gelir? İşte, ayrı başlıklarla rüyada örümcek görmenin anlamı"

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

105 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
RÜYADA ÖRÜMCEK GÖRMEK

Rüyada örümcek görmek, örümceğin pek de hoşlanılan bir hayvan olmaması sebebiyle olumsuz anlamlara geleceği düşünülse de bolluk bereket şeklinde de yorumlanır. İşte rüyada örümcek görmenin anlamları...

Rüyada örümcek görmek; hem iyi hem kötü yorulabilir. Rüyada örümceği ağı ile birlikte görmek çaresizlik anlamına gelir. Rüyada örümcek görmek dürüst biri ile arkadaş olmaya delalet eder.

Rüyada örümcek ağı görmek; anlamı güzel ve hayırlı olan rüyalardan biridir. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı izdivaçlara delalet eder. Rüyada örümcek adam olmak; örümcek adam olduğunu görmek, sıkıntıların, problemlerin biteceğine ve işlerinizin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada örümceğin evde dolaştığını görmeniz; bir süre parasız kalacağınız manasına gelir. Ayrıca rüyada örümcek görmek çok çalışmak manasına da gelmektedir.

Rüyada örümcek ısırmasını görmek; sosyal hayatta maddi ve manevi anlamda rüya sahibine sorunlar açacak bir kişinin varlığına delalet eder. Aile bireyleri arasında tartışma yaşanacağı ve borç yapılacağı anlamlarına da gelir.

Rüyada örümcek beslemek; sıkıntılı günlerin kısa zamanda geride kalacağına, iş hayatında istenilen adımların atılacağına fakat bu adımları atmanızı engelleyen bir kişinin varlığına delalet eder.

Rüyada örümcek yediğini görmek; pek de hayra yorulmaz. Rüya sahibinin bazı zorluklarla karşılaşacağına veya üzücü bir haber alınacağına delalet eder. Ayrıca rüyada örümcek yediğini görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına da işaret eder.

Rüyada siyah örümcek görmek; hayırlı rüyalardan biridir. Bolluk, bereket anlamına gelir ve rüya sahibinin şansının, kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada örümcek görmek ve öldürmek; rüya sahibinin aile hayatında huzurunu kaçıran bir kişiyi yenilgiye uğratacağı ve bu sayede de istediklerini yapabileceği manasına gelmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin bir probleminin yakın zaman içerisinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada örümcek yakalamak; zayıflık ve gevşekliğe işaret etmektedir.

Rüyada büyük örümcek görmek; bir borca girileceğine ve rüya sahibinin kendisine düşmanlık besleyen bir rakibinin olduğuna delalet eder.

Rüyada örümcek ağını bozduğunu görmek; iş hayatında maddi anlamda sıkıntılı bir duruma düşüleceğine ve işlerin aksayacağına delalet eder.

Rüyada zıplayan örümcek görmek; iş hayatında ve aile hayatında bazı sıkıntıların yaşanacağına hatta elinizde olan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılmak durumunda kalınacağına delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek

Rüyada örümcek görmenin İslam alimleri tarafından belirtilen iki hikmeti vardır. Bunlardan ilki görülen örümceğin, hilekar bir kadına işaret ettiği söylenir. İkincisi ise rüya sahibinin yaptığı ibadetlerine çok daha fazla düşkün olacağına faziletle yorulur. Rüyada birden fazla örümcek görmek, psikolojik rahatsızlıkların dine sarılmayla geçeceğine işarettir. Örümcekler gören kimse, namazını niyazını aksatmaz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Örümcek Ağı Görmek

Rüyasında örümcek ağı sabır ve şükre işaret eder. Allah'ın hikmeti olan örümcekler ağlarını yavaşça ve sabırla örerler. Rüya sahibi bu ağları gördüğünde başına bir olay geleceğini ancak sabırla kurtulabileceği manasını çıkarmalıdır.

Rüya sahibinin şükrü elden bırakmaması gerektiğince yorulur. Rüya sahibi mümkünse ve malı varsa bundan 40'ta 1 payı fakirlere dağıtmalıdır. Rüyasından örümceklerin yaptığı ağlara yakalanmak, sorunların çıkacağına delildir. Kişinin kendisini hemen yanlış yoldan çevirmesi gereklidir. Alimler bu kişilerin doğru yolu istedikleri zaman bulacaklarını söylemişlerdir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Örümceklerin Isırdığını Görmek

Rüyasında örümcek görüp kendisini ısırdığını gören kimsenin başına talihsiz olaylar gelecektir. Örümcek tarafından ısırılmak hayır ve şerre birlikte yorulmuştur. Talihsizlik şeklinde yorumlayanlar olduğu gibi kısmetin açılacağına, nişana, düşüne işaret ettiğini belirtenler vardır. Örümcek ısırığının görülmesi ise bedbaht kişilerle tanışmayı, bunlardan mümkünse uzak durmayı işaret etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Örümcek Görmek

Rüyasında siyah örümcek, evle ilgili sorunlar yaşanacağı manasına gelir. Bunlar anne ve babayla tartışmak, kardeşlerle veya eşle küsmek manasındadır. Rüyada beyaz örümcekler ise karşılaşılan sorunun çözüleceğini ifade eder.

Beyaz örümcek görmek herkese nasip olmaz. Hangi sorun olursa olsun, bunun Allah'ın izniyle çözüleceği manasındadır. Rüyasında sarı örümcek görmek, ibadeti çok olan kalbi temiz insanlarla tanışmaya delalet eder. Rüyasında sarı örümcekler Allah'ın emirlerine uyulması gerektiği anlamına da geliyor.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Büyük Örümcek Görmek

Rüyada büyük örümcekler görmek, kısmet kapalılığına işaret eder. İster iş ister evlilik olsun tüm yolların kapanacağına, korkulu günlere delalet eder. Rüyasında kocaman örümcek ağlarına takılan kimselerin başlarına musibetlerin büyüğünün geleceğine işarettir. Musibetleri önlemek adına sadaka vermenin rüya sahipleri için hayır getireceği söylenir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümceğin siyah bir kuyruğunun olduğunu görmek, acılar yaşanabileceğini ifade eder. Bolluktan darlığa geçme aşamalarının başlandığına hikmet eder. Rüyada çok fazla örümcekten kaçtığını görmek ve onlardan kurtulmak, beladan kurtulmayı hikmet eder. Rüya sahibinin feraha kavuşacağına, hayatından lezzet alacağına fazilet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çirkin Örümcekler Görmek

Rüyada çirkin örümcek görmek çoğu zaman hileye, şerre yorulmuştur. Fakat son dönem İslam alimleri, rüyada çirkin örümcek görmenin faziletlerinin çok güzel olduğuna işaret ederler. Özellikle çirkin örümceklerin dostlar edinmek anlamı taşıdığı söylenir.

Rüyada örümcek öldürdüğünü görmek ise gerçek anlamda sorunların çıkacağına, bu sorunların kavgayla çözülemeyeceğine delalet eder. Bu yüzden rüya sahibi sorunlara pozitif yaklaşmalı, sabır etmenin her derde deva olduğunu unutmamalıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcekler Tarafından Öldürüldüğünü Görmek

Rüya sahibi gördüğü hikmetli düşünde örümcek tarafından öldürüldüğünü görürse, nefsine yenik düşeceği zamana girdiği söylenir. İslam alimlerinden bazıları örümcekler tarafından öldürüldüğünü gören kimsenin tövbe kapısına dayanması gerektiğini, günahlarının çok ağır olduğunu ifade etmişlerdir.

Örümcek zehrinden öldürüldüğünü görmek ise safi olmayan bir kalbinin olduğunu, sadaka, zekat, namaz ve orucunu kişiyi kurtaracağı söylenir. Rüyasında örümcek zehri, insanı yoldan çıkarabilecek felaketlerin başlandığını belirtir. Sadaka ve zekat, bunun çözüm yoludur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Nedir?

Başka bir tabire göre örümcek hayra ve dine sevgi beslemeye işaret etmektedir. Örümcek görmek takva sahibi kimse anlamlarına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Ağı Görmek

Rüyada örümcek ağı görmek mutlu bir yuvaya işarettir. Rüyada örümcek ağı gören kimsenin mutlu ve yıkılması zor bir ailesi olacaktır. Bundan dolayı örümcek ağı rüyası hayırlı olarak tabir edilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Ağı Temizlemek

Rüyada örümcek ağı temizlemek kişinin kötü ve hayırsız yola girerek hak yolunu terk etmesine işarettir. Rüyada örümcek ağı temizlediğini gören kimse helalden uzaklaşarak harama odaklanacaktır. Bu rüyayı gören kişi geçimini haram yoldan yapacaktır. Rüyada örümcek ağı görmek art niyet, kötü duygu ve düşüncelere delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Öldürmek

Rüyada örümcek öldürmek hayırlı şeylerin habercisidir. Rüyada örümcek öldürmek, düşmana karşı galip gelmek, hastalıktan kurtulmak, rahatlığa erişmek, vücut sağlığı ve cesarete delalet eder. Rüyayı gören kişiye karşı kötü duygu besleyen insanlardan rüya sahibinin kurtulacağı anlamına gelir. Aynı zamanda kişinin etrafında bulunan dost görünümlü düşmanları da işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Örümcek Görmek

Rüyada örümcek görmek bazen bir dokumacıya işaret etmektedir. Rüyada büyük örümcek görmek ise bazen kötü kadın ve hilekar adama işaret ederken bazen de büyük hayırlı işler anlamına gelmektedir. Rüyada büyük örümcek gören kişi büyük mutlu bir haber alacak olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Örümcek Görmek

Rüyada beyaz örümcek görmek iyi bir anlama gelmektedir. Rüyada beyaz örümcek gören kişinin kötğ işleri bırakarak kendini doğru yola sokacağına işaret eder. Aynı zamanda bu kişinin sağlığına eskisinden çok daha dikkat edeceği anlamına gelir. Rüyada görülen beyaz örümcek parlak gelecek ve temizlik demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Isırması

Rüyada örümcek ısırması örümceğin tipine ve özelliklerine göre yorumlanır. Mesela zehirli bir örümcek tarafından ısırılmak rüyayı gören kişinin hayatını zehir etmeye çalışan, malında mülkünde gözü olan kişiler olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin bu kişiden ayrılmadığı sürece büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Eğer büyük bir böcek tarafından ısırıldığı görülürse rüyayı gören kişinin lüks ve konforlu bir hayata sahip olacağı anlamına gelir. Büyük fırsatlar ve şans anlamındadır. Rüyayı gören kişinin yaşamının kısa süre içerisinde olumlu bir şekilde değişeceği anlamına gelen büyük böcek ısırması rüyası hayırlı bir rüyadır ve müjdeleyicidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Korkmak

Rüyada örümcek haberlerin habercisidir. Rüyada örümcek görmek korkmak ise aile hayatında yaşanan bazı tatsız durumların aile büyükleri sayesinde tatlıya bağlanmasına yorulur. Aynı zamanda rüyada örümcek görmek ve ardından korkmak uzun süreli iş hayatı anlamına gelir. Ve rüya sahibini güzel ve rahat günler beklemektedir. Hayırlı bir rüyadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcekler Görmek

Rüyada örümcek sürüsü görmek rüya sahibinin iş hayatında büyük rakipleri olduğu anlamına gelir. Kişi bu rakipleri yenebilmek için çok fazla ve ağır şekilde çalışacak sonunda da mutluluğa ulaşacaktır. Ancak başka bir tabire göre ise örümcek sürüsü görmek zorlu bir durum içerisine girilerek stres altında kalınacağına delalet eder. Fakat tüm bu olumsuzlukların üzerinden gelinecektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Diyanet

Diyanete göre rüyada örümcek görmek takvalı kimseye yorulan hayırlı bir rüyadır. Rüyada örümcek görmek rüya sahibinin böyle kişilerle karşılaşacağı anlamına gelir. Rüyada örümcek görmek ihya ise örümcek görmeyi dokumacı ve ibadete düşkün kimse olarak yorumlamıştır. Rüya sahibinin böyle kişilerle karşılaşacağının habercisi demiştir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek, kötü niyetli bir kadını veya zayıf, sadakatsiz ve uzak bir adamı temsil eder. Rüyada örümcek görmek aynı zamanda bir dokumacı, münzevi veya bir keşişi temsil eder. Bir kimse bir örümcek görürse, dindar bir adamla tanışacağı anlamına gelebilir. Rüyada örümcek ağı görmek ya da bir örümceğin rüyada ağ dokuduğunu görmek zayıf olmak demektir. Rüyadaki bir örümcek de hoş bir eşi temsil edebilir. Bir rüyada tavandan sarkan bir örümcek görürse, o bölgede şiddetli bir kışa işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadaki bir tarantula, insanların işlerine müdahale eden ve çıkarlarına zarar veren ya da tamir ettiklerini yok eden ve acılarıyla ilgisi olan şeyleri reddeden iğrenç ve kötü bir kadını temsil eder. Bir rüyada, bu yorum, daha önce bir tarantula zehirli bir ısırmasından kaynaklandığına inanılan efsanevi sinir hastalığına dayanmaktadır. Böylece, bu zararsız tüylü örümcek bir rüyada görüldüğünde, şiddetli bir acı, kaşıntı veya umutsuz bir görünümün ölümcül bir düşmanı da temsil edebilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek

Kendinizi bir örümcek tarafından kovalanıyor veya yapışkan ağında mücadele ediyor, hatta rüyalarda büyük örümcekler görüyor veya ısırılmaktan endişeleniyor olabilirsiniz. Öyleyse rüyada örümcek görmek ne anlama gelir sorusunun yanıtını sizde araştırıyorsunuz demektir. Örümcekler, eklembacaklılar olarak bilinen bir hayvan grubuna aittir, rüyalarda, örümcek şunlara işaret edebilir: bir yalanlar ağı, meydan okuma, bir şey sizi endişelendiriyor ve tuzağa düşme hissi ile yaşıyorsunuz anlamlarına gelebilir. Örümceklerin iskeletleri veya kemikleri olmadığından, görülmeyen bir şeyle hayatta sıkışıp kaldığınızı gösterebilir. Bu bir iş, finansal kaygılar ya da hayattaki sorunlar olabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Ağı Görmek

Rüyada örümcek ağı görmek ne anlama gelmektedir? Örümcek, genellikle ipek yapmak için sıvıyı sıkar, örümceğin kendisi ya alternatif olarak kuru kuru ipek üretebilir. Rüyada örümcek ağı görmek, bir durumda takılıp kaldığınızı hissetmenize bağlanır. Bir örümceğin ağı saçtan otuz kat daha incedir Sıklıkla önünüzdeki durumu göremediğiniz gerçeğini temsil edebilir. Örümcekler genellikle sadece bir şeyler yapmak için ipek kullanırlar, bu da hayatta bir şeyler yetiştirmek istediğinizi değil, avı yakalamak için de web'i kullanır. Bu rüyada oldukça ilginçtir, çünkü kendinizi bir hile ağına örümcek gibi, kendinizi başlatacağınız anlamına gelebilir! Bir örümceğin rüyanızda ağını inşa ettiğini görürseniz, bu hayatta bir şeyler yaratacağınızı gösterir - bu da hayatınızdaki her durumda mutlu ve mutlu olmanızı sağlayacaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Öldürmek

Rüyada bir örümceği öldürmek ne demektir? Bir örümceği öldürürseniz, bu rüya, tuzağa düşme hissi ile çalışabileceğinizi gösterir. Bu rüya genellikle tuzağa düşme metaforu ile ilişkilidir. Birden fazla örümceği öldürürseniz, bu rüya ileride bazı zor zamanlarla karşılaşabileceğiniz anlamına gelir. Yaşamınızın karmaşık ve zor olduğu kanıtlanmış bir alanı vardır ve şimdi kendi niyetlerinizi daha iyi anlamanın zamanı geldi, böylece çalışma hayatınızda büyüyebilir ve devam edebilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Kovalaması

Rüyada sizi kovalayan bir örümcek görmek ne anlama gelmektedir? Örümcekler dokunma duygularını çevrelerini hissetmek için kullanırlar, onları hayattaki herhangi bir tehlikeye karşı uyaran titreşimlere büyük ölçüde güvenirler. Şimdi, bu oldukça ilginç çünkü vücudumuzda sürünen örümceklerin rüyasını yorumlarken, örümceğin anlamını anlamak için nasıl davrandığına bakmamız gerekir. Bu rüyayı, rüyada üzerinizde sürünen bir örümcek görürseniz, genellikle gerçek hayatınızda gizli bir tehdit olduğunu gösterebilir. Rüyada başınıza düşen örümcek görmek, yakın bir aile üyesinin tavsiyesine güvenmenizi önermektedir.

Bir örümcek tarafından kovalanıyorsanız, bu rüya masumiyetin sonunu gösterir ve olgunlaşmamış bir durumla karşılaşırken büyümeye başlamanız gerekir. Sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Isırması: Rüyada Örümcek Tarafından Isırılmak Ne Anlama Gelir?

Örümcek sizi bir rüyada ısırırsa ne anlama gelir? Tüm örümceklerin zehiri yoktur, ancak her örümceğin dişleri vardır. Bir rüyada örümcek tarafından ısırılmak, uyanık yaşamda biri tarafından tehdit edildiğini gösterir. Örümcek rüyada zehirliyse, bu hayatta kendinizi kanıtlamaya aç olduğunuzu gösterebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sıradan bir örümcek veya örümcek ağı görmek, çok mutlu ve sevinçli bir haber alacağınıza, büyük ve zehirli bir örümcek görmek, hakkınızda tehlikeli dedikodular yapı­lacağına veya bir hileye kurban gideceğinize, koyu renkli ve çen­gelli bir örümcek görmek, çok zalim ve insafsız bir kimsenin elin­de oyuncak olarak yorumlanır. Rüyada örümcek görmek, din bütünlüğüne işarettir. Rüyada örümcek ağı görmek hile ve dalavereye işarettir. Bazı yorumcular, rüyada örümcek görmeyi, hilekar, düzenbaz ve dalavereci, zayıf ve tembel bir kimseye işaretle yorumlamıştır.Rüyada örümceği ve onun dokuduğu ağı (örümcek ağını) görmek, Cenab-ı Allah'ın: “Halbuki evlerin en çürüğü her­halde örümcek yuvasıdır.” (Ankebut, 41) ayeti gereğince, rüya sahibinin zayıflık ve gevşekliğini (tembelliğini) ortaya koyar şeklinde yorumlanmıştır.Bir kimsenin rüyada evinin içinde birçok örümcek ağının bulunduğunu görmesi, fakirlik ve sıkıntıya, tembelliğe işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çünkü örümcek ağının çokluğu tembelliğe ve o evin bakımsızlığını ve süpürülüp temizlenmediğini göste­rir. Rüyasında örümcek ağlarını süpürüp attığını görmek, fakirlikten, acizlikten ve fakrı zaruretten kurtulmaya işarettir şeklinde yorumlanmıştır.Rüyada örümcek görmek, hilekâr, zayıf ve tembel bir kimseyi görmeye işârettir.Bazen riiyada örümcek görmek, dokuma­cılık sanatını bilmeye ve dokuyucuya işâret eder.Bazen de rüyada görülen örümcek, ibadet ehli ve takva sahibi kimselere işâret eder. Bun­dan dolayı rüyada bir örümceğe rast geldiğini görmek, rüya sahibinin âbid ve takvâ sahibi bir kimse ile arkadaş olacağına işârettir.Bazı kere de riüyada görülen örümcek sihir yapan bir kadına işâret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen örümcek , kocasının yata­ğında yatmak istemeyen kadına da işâret eder.Rüyada örümceği ve onun dokuduğu ağı görmek, rüya sahibinin gevşeklik ve zayıflığına işârettir.Rüyada örümceğin tavandan indiğini gör­mek, o sene içinde şiddetli bir kışa işâret eder.Rüyada evi içerisinde bir çok örümcek ağı görmek, fakirlik ve sıkıntıya düşmeye işârettir.Rüyada evi içerisindeki örümcek ağlarını süpürüp attığını görmek, fakirlikten ve sıkıntı­dan kurtulmaya işârettir.Örümcek görmek zahit olmaya (dünyayı kalben terk etmeye) işârettir.nbsp;
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek hayır yapmaya ve dine sevgi beslemeye işaret eden bir Rüya. Örümcek, inzivaya çekilmiş takva ehli kişi demektir. Kişinin rüyasında örümcek görmesi hayır işlerinde bulunan, dinine bağlı, ibadetini yapan anlamına gelir. Örümcekle karşılaşmak böyle biriyle karşılaşmaya yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami tabircilerden Kirmanî rüyada görülen örümceği, dokumacılık yapan ve tekstil işiyle uğraşan bir şahsiyet şeklinde tabir etmiştir. Günümüz tabircileri ise rüyada örümcek görmeyi uyarı olarak tabir ederek, ilişkilerinizde temkinli davranarak dikkatli olmanız gerektiğine işaret ederler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen örümcek, yaratılışı itibariyle çeşitli çağrışımlar yapmaktadır. Ördüğü ağı, kendine yuva yapması nedeniyle örümcek rüyasının tabiri yuvasını düzene sokmaya çalışan kadına da çağrışım yapar. Kimi zaman da, dini inancı sağlam kendinin ibadete veren bir kimseyi işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah örümcek görmek: ululuğa, büyük bir makama erişmeye, şöhret sahibi olmaya, sevince, yücelik ve keramete delalet etmektedir.

Kişinin rüyasında siyah bir örümcek görmesi güzel bir isimle anılmasına, günahlarından temizlenmesine, imanda kemale ermeye ve dinde sıdka delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz örümcek görmek: hayır işlerinde bulunan ve yakın çevresine iyilik yapan, huzuru yerinde mutlu bir kimseyi işaret eder.

Kişinin rüyasında beyaz bir örümceği görmesi geçmişte yaptığı hatalara tövbe edip, yeni bir başlangıç yapmasına işarettir. Bazen beyaz örümcek gören kimse ikrama nail olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Isırması: Rüyayı gören kişiye iş hayatında maddi olarak sıkıntı vermeye, işlerini aksatmaya ve başarılarını kıskanıp engel olmaya çalışan, sinsi, alçak, inatçı, görünüşte iyi fakat içte kötülük besleyen bir düşmanı olduğu anlamına gelir. Ve bu rüya da o kişiden gelebilecek kötülüğe tabir edilir.

Rüyada örümcek sokması; bazı kimselerin dedikodusuna maruz kalmaya, düşmandan gelecek bir menfaate, ele geçen ve devamı olmayan mala yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel Olarak Rüyada Örümcek Görmek Nasıl Yorumlanmalı?

    Örümcek, hilekâr, zayıf ve yoldan çıkmış tembel bir kimseye de yorulur.
    Örümcek görmek dokumacıya, ibadete düşkün, takva ehli kimse yorumlanır.
    Örümcek bazen tembel, hilekâr ve zayıf kimseye,
    Bazı kere de örümcek görmek, dokuyucuya, ibadet ehli ve takva sahibi zatlara işarettir.
    Rüyada örümcek görmek, hayra ve dine sevgi beslemeye de işarettir.
    Bazı kere de örümcek, sihir yapan kadına işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümceğin damdan yere düştüğünü görmek, o sene içinde şiddetli kışa delâlet eder. Örümcek aile hayatında mutlu olacağınız bir haber almak belirtisidir. Örümceğin evde dolaştığını görmek kimse parasız kalmak anlamındadır. Rüyada evi örümcek basması çok çalışıp, ter döktükten sonra kazancınızın artacağına alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek yakalamak: Rüyada örümcek yakalamak bir kadınla evlenmeye işarettir. Rüyada Örümcek öldürmek yukarıdaki niteliklerden birini taşıyan kimseden kurtulmaya, Rüyada Örümceği ördüğü ağla birlikte görmek zayıflık ve gevşekliğe işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümceğin damdan düşmesi şiddetli kışa yorulur, Örümcek rüyası, kocasının yatağında yatmak istemeyen kadına da delâlet eder.

Rüyada bir örümceğe rast geldiğini görmek, âbid (çokça ibadet eden) ve takva sahibi bir kişi ile arkadaşlığa işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek hayırlı ve müjdeli haberlere yorulmaktadır. Rüyada örümcek görmek takva sahibi kişiye delalet etmektedir. Kişinin hilekar, zayıf ve kurnaz bir dostu olacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin dostlarını iyi seçmesi gerektiğine, her zaman dikkatli olmasına delalet etmektedir.

Eğer rüya sahibi rüyasında örümcek öldürdüğünü görüyorsa, kötü huyları olan bir kadınla uzaklaşmaya işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise örümcek öldürmek, yakın çevrede bulunan kötü bir kişiden ayrılmaya anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Ağı Görmek

Rüyada örümcek ağı görmek, rüya sahibinin çok mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret eder. Fakat eğer ağın içinde bir örümcek görülürse bu iyi bir şeye işaret etmez. Evde yaşanacak olan sıkıntılara delalet eder. Ayrıca örümcek ağını gören bir bayan ise bu onun ailesi ya da yakın akrabalarıyla ağız tadının bozulacağına, örümcek ağını gören bir erkek ise işlerinin yolunda gitmeyeceği bir sürece işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Örümcek Görmek

Rüyada büyük örümcek görmek, rüya sahibinin aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına yorulmaktadır. Hayırsız bir akrabanın sözüne kanacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dev Örümcek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında dev örümcek görmesi parasal sıkıntı yaşayacağına delalet eder. Dertlerin biteceğine ve sevinçli güzel bir haber alınacağı yorumlanır. Rüyada dev örümcek görmek, kişinin hayatında çeşitli sorunların meydana gelebileceğine rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Örümcek Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada beyaz örümcek görmek, rüya sahibinin kötü alışkanlıklarını bırakacağına, sağlığına eskisinden çok daha önem vereceğine delalet eder. Rüyada beyaz örümcek görmek, kişinin geleceği parlak ve temiz demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Örümcek Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada siyah örümcek görmek, rüya sahibinin çeşitli sorunlar ile baş başa kalacağına, bu sorunların üstesinden gelmek için çevresinde bulunan insanlardan yardım isteyeceğine rivayet eder. Rüyada görülen siyah örümcek, diğer insanlardan gelecek olan kötülüğe de yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Korkmak

Rüya sahibinin rüyasında örümcek görmesi ve sonrasında korkması kişinin uzun süreli bir iş hayatına delalet eder. Aynı zamanda rüyada örümcek görmek korkmak, rüya sahibinin aile hayatında bazı tartışmaların yaşanacağına, aile büyüklerinin araya girerek olayı tatlıya bağlayacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında örümcek sürüsü görmesi kişinin, iş hayatında güçlü rakiplerinin olacağına, rakiplerini alt etmek için gece gündüz çalışması gerekeceğine delalet eder. Aynı zamanda rüyada örümcek sürüsü görmek, kişinin zorlu bir durum içine gireceğine, stres yapacağına ve böylelikle mutsuz olabileceğine, fakat tüm bu olumsuzlukların üstesinden gelebilecek bir güce sahip olacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Örümcek Görmek

Rüyada kırmızı örümcek görmek, rüya sahibinin işine ve gücüne çok fazla önem veremeyen sorumsuz birisiyken bir dostu sayesinde akıllanıp kendisin toparlayacağına, işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Siyah Örümcek Görmek

Rüyada büyük siyah örümcek görmek, kişinin iş kurmak ve kendisini kanıtlamak için ailesinden büyük miktarda para alacağına, bu parayı yanlış işe yatırarak harcayacağına ve yeninden sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Yavrusu Görmek

Rüya tabircileri tarafından sunulan yorumlara göre rüyada örümcek yavrusu görmek, rüya sahibinin huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine, vatana millete hayrı dokunan evlatlar yetiştireceği anlamına gelmektedir. Rüyada örümcek yavrusu görmek, kişinin zorlu bir iş hayatının ardından rahata kavuşacağına da rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Örümcek Görmek

Rüyada evde örümcek görmek, bazı rüya tabircilerine göre evin huzurunun kaçacağına işaret etmektedir. Kimi rüya tabircisi ise evin rızkının azalacağına işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Yakalamak

Kişinin rüyasında örümcek yakaladığını görmesi, sorunlar demektir. Tüm sıkıntıların kısa zaman içinde çözüm bulunacağına rivayet olunur. Aynı zamanda kimi rüya yorumcusuna göre rüyada örümcek yakalamak, rüya sahibinin sahip olduğu kişisel özelliklerin diğer insanlar tarafından çok beğenileceğine, çeşitli iş teklifleri ile karşı karşıya kalacağına, hayatını adeta değiştirecek kararlar alacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Öldürmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada örümcek görmek öldürmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı işlere imza atacağına, fakat daha sonradan verdiği yanlış kararlar yüzünden zarar edeceğine, mal ve mülk kaybına uğrayacağına delalet eder. Rüyada örümcek görmek öldürmek, kişinin çeşitli sağlık sorunları yaşayabileceğine de delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek, rüya sahibinin etrafında bulunan hilekar biri demektir. Eğer rüya sahibi rüyasında örümceği ağı ile birlikte görüyorsa rüya sahibinin içinde yaşadığı çaresizlik anlamına gelir.

Rüyada Örümcek Adam Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında örümcek adam olduğunu görmesi, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır. Eğitimle ilgili büyük adım atılacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Beslediğini Görmek

Rüyada örümcek görmek bir kişiye yardım eli uzatılacağı anlamına gelmektedir. Bu sayede çok büyük hayır duası alınacağına, sıkıntılı bir dönemin geride kalacağına ve iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorumlanır. Aynı zamanda, iş hayatında atılmak istenen adımlara engel olan ve başarı getirecek çalışmaların önünü kesen bir kişinin varlığına ve bu kişi yüzünden birçok fırsatın kaçırılacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Isırdığını Görmek

Rüyasında örümceğin kendisini ısırdığını gören kişi iş hayatında ve sosyal hayat içerisinde sıkıntı verecek ve maddi ve manevi sorunlara yol açacak bir kişinin varlığı demektir. Bu kişi yüzünden rüya sahibinin rahat bir hayat yaşayamayacağına, kötü durumlara düşeceğine ve aile bireyleri tartışma yaşayacağına işaret eder. Aynı zamanda, beklenmeyen bir anda maddi kaynakları tüketecek bir durumla karşılaşılacağına ve uzun bir süre boyunca borçların başını ağrıtacağına yorulmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zıplayan Örümcek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zıplayan örümcek görmesi rahatsızlık yaratacak bir kişi demektir. Satışa çıkarılacağına ve sorun yaşanacağına delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üstünde Örümcek Gezdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üstünde örümcek gezdiğini görmesi hayat içerisinde çok sıkıntılı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır. Bu yüzden ruhen güçsüzleşeceğine, sorun ve sıkıntıların üst üste geleceğine delalet etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Yediğini Görmek

Rüyada örümcek yemek, rüya sahibinin kötü işlerle uğraşacağı anlamına gelmektedir. Farklı bir yorumda ise rüyada örümcek yemek rüya sahibinin yaşayacağı sağlık sorunlarına rivayet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evde Örümcek Görmek

Rüyada evde örümcek görmek, kişinin hanesinde sorunların ve kavgaların bitmeyeceğine işarettir. Evde görülen örümcek hanede yaşanacak tatsız olaylara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Öldürdüğünü Görmek

Rüyada örümcek öldürmek olumsuz bir şekilde yorumlanmıştır. Rüyada örümcek öldürüdüğünü görmek, evin huzurunun kaçacağına ve ev içerisinde istenmeyen bir kişinin yer alacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Tarafından Isırıldığını Görmek

Rüyada örümcek tarafından ısırıldığını görmek, rüya sahibinin rüyası sıkıntıya yorulmaktadır. İş ve özel hayatında pürüzlerin çıkmasına alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Saldırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında örümcek saldırısı görmek, stres ve üzüntü demektir. İşlerin kötüye gideceğine yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Örümcek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah örümcek görmek, bir anlaşmanın bozulacağına yorulmaktadır. Parasal olarak çok büyük bir borcun altına girileceğine yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek dokumacıya, ibadete düşkün, takva ehli kimseye işaret eder. Örümcekle karşılaşmak böyle biriyle karşılaşmaya delalet eder.

Rüyada örümcekler tarafından yeni yapılmış bir örümcek ağı görmek mutlu ve yıkılması mümkün olmayan emin bir yuvanız olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcekten korktuğu halde onun bir canlı olduğunu düşünerek öldürmediğini görmek, hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir.

Evinde örümcek ağı görmek yoksulluğa, bunları süpürüp attığını görmek fakirlikten kurtulmaya delalet eder.

Rüyada örümceklerin bir ağ ördüğünü görmek mutlu olacağınız bir haber almak demektir. Örümceğin yiyecekler üzerinde dolaştığını görmek kimsenin kısa bir süre parasız kalması anlamındadır.

Rüyada örümceklerin bir ağ oluşturarak bir yolu kapadığını görmek çok çalışıp, ter döktükten sonra ödüllendirileceksiniz şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişi örümcek sihir yapan bir kadına da işarettir. Rüyada dişi örümcek görmek bazen tembel, hilekâr ve zayıf bir kadına, yoldan çıkmış kimseye, kocasının yatağında yatmak istemeyen ahlâksız kadına işaret eder.

Rüyada dişi örümcek yakalamak böyle bir kadınla evlenmeye, rüyada dişi örümcek öldürmek yukarıdaki niteliklerden birini taşıyan kimseden kurtulmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Örümceğin ördüğü ağla birlikte öldürüp yok etmek k zayıflık ve gevşekliğe delalet eder. Örümceğin damdan düşmesi şiddetli kışa, örümcek ağlarında oluşmuş bir kazak ya da kıyafet görmek soğuk kışı sağ salim ve esenlik içinde geçireceğinize delalet eder. Rüyada bir örümceğin kendisinden kaçtığını gören, zayıf ve dindar bir adamdan ayrılır. Örümcek ağını kendiniz dokuduğunuzu görüyorsanız dokumacılık sanatını bilmeye işarettir. Rüyada örümceğin örüyor olduğu örümcek ağlarının eline bulaştığını gören kimse bir başkasının başladığı işe sonradan dahil olur başarı elde eder. Örümceği yakalamaya çalışıp bir türlü yakalayamadığını gören kimse

Kirmaniye göre; rüyada örümcek görmek, dokumacı ile tabir olunur. Bir örümcek tuttuğunu gören, bir dokuma ustası ile arkadaş olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
El-Vaiz’e göre; Dişi örümcek, eşiyle geçinemeyen evinden kaçan ahlaksız bir kadına delalet eder. Bir dişi örümcek tuttuğunu gören böyle bir kadınla evlenir. Dişi örümceğin tabiri “Halbuki evlerin çürüğü her halde örümcek yuvasıdır.” (Ankebut suresi a.41) mealindeki ayeti gereğince, o kimseye zayıflık ve gevşeklik nail olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek

Rüyada örümcek görmek, hayra ve dine sevgi beslemeye de işarettir. Örümcek görmek dokumacıya, ibadete düşkün, takva ehli kimse demektir. Rüyada örümcekle karşılaşmak böyle biriyle karışılaşmaya; Örümcek bazen tenbel, hilekâr ve zayıf kimseye, sihir yapan kadına, yoldan çıkmış kimseye de yorulur.

Bazı kere de örümcek görmek, dokuyucuya, ibadet ehli ve takva sahibi zatlara işarettir. Rüyada örümceğin damdan yere düştüğünü görmek, o sene içinde şiddetli kışa delâlet eder. Bazı kere de örümcek görmek, sihir yapan kadına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada örümcek görmek ne demek

Rüyada örümcek görmek, mutlu olacağınız bir haber almak demektir. Örümceğin evde dolaştığını görmek kimse parasız kalmak anlamındadır. Ağının içindeki örümcek, yuvadaki huzursuzluktur. Rüyada örümcek Görmek çok çalışıp, ter döktükten sonra kazanacağınız anamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek yakalamak

Rüyada örümcek yakalamak böyle bir kadınla evlenmeye, Rüyada Örümcek öldürmek yukarıdaki niteliklerden birini taşıyan kimseden kurtulmaya, Rüyada Örümceği ördüğü ağla birlikte görmek zayıflık ve gevşekliğe işarettir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümceğin damdan düşmesi şiddetli kışa; Örümcek ağı hile ve düzene, fakirliğe, Evinde örümcek ağı görmek yoksulluğa, bunları süpürüp attığını görmek fakirlikten kurtulmaya delalet eder.

Rüyada Örümcek ağı görmek mutlu ve yıkılması mümkün olmayan emin bir yuvanız olacağı anlamına da gelir. Rüyada örümcek görmek, hilekâr, zayıf ve tembel bir kimse ile tâbir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Örümcek rüyası, kocasının yatağında yatmak istemeyen kadına da delâlet eder. Rüyada bir örümceğe rast geldiğini görmek, âbid ve takva sahibi bir kişi ile arkadaşlığa işarettir.

Rüyada evi içinde birçok örümcek ağı görmek, fakirlik ve sıkıntıya, örümcek ağlarını süpürüp attığını görmek de fakr ü zaruretten kurtulmağa delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek öldürmek iyi bir şeydir. Kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet eder. Bu kişi büyü yapan, dürüst olmayan ve terbiye yoksunu biri olabilir. Kişinin yakasına yapışan kötü birinden kurtulacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümceğin eve girmesi kazancın dolayısıyla da o evin rızkının azalacağına delalet eder. Bu durum o kişinin evinin bereketinin kaçacağı ve maddi olarak zor duruma düşeceği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek ağı görmek çok güzel ve iyidir. Bu çok mutlu, huzurlu ve sağlıklı birlikteliklere işarettir. Fakat eğer ağın içinde bir örümcek görülürse bu iyi bir şeye işaret etmez. Evde yaşanacak olan sıkıntılara delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş hayatında ve sosyal hayat içerisinde sıkıntı verecek, maddi ve manevi sorunlara yol açacak bir kişinin varlığını, bu kişi yüzünden rüya sahibinin rahat bir hayat yaşayamayacağını, kötü durumlara düşeceğini ve aile bireyleri ile tartışma yaşayacağını işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kısa bir süre sıkıntı çeken dini bütün bir kişiye yardım eli uzatılacağına, bu sayede çok büyük hayır duası alınacağına, sıkıntılı bir dönemin geride kalacağına ve iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aile hayatında eşler arasını bozmayan çalışan bir kadın akraba olduğuna, bu akraba yüzünden eşlerin sürekli tartıştıklarına, aralarındaki sevgi ve saygının zayıfladığına ve eğer bu kadın haneden uzaklaştırılmazsa daha kötü ve üzücü durumlarla karşılaşılacağına alamet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görüp Korkmak

Her ne kadar rüyada örümcek görmesiyle kişi korksa da çeşitli çağrışımlar bir arada olabilmektedir. Kendine yuva yapan dini bir unsur olarak tanımlandığı gibi yuvasını yapan kadın olarak da örümcek resmedilir. Rüyada örümcek görmek, ululuk ve büyük bir makama erişilmesi anlamlarına gelirken sevinç, yücelik ve aynı zamanda keramet kavramlarıyla açıklanır. Rüyada beyaz örümcek görmek, kişinin yakın çevresine çok faydalı olacağına işarettir. Huzurlu ve insanları mutlu etmekten hoşlanma durumudur. Ayrıca rüyada örümcek ısırması hali, maddi açıdan işlerin bozulabileceğini gösterirken kıskanan kişilerin çevrede bulunduğuna da işarettir. Kötülük besleyen düşmanların çok fazla sayıda olması da kişinin rüyasında örümcek tarafından ısırılmasını açıklar. Rüyada örümcek sokması da yine dedikodularına maruz kalınma halidir. Rüyada siyah örümcek görmek, var olan ev sorunlarını karşılarken anne-babayla kavga etmek, eşle küsmek ya da ayrılmak manalarında olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Örümcek Görmek Öldürmek Neye İşarettir?

    Rüyada örümcek yakalamak, bir kadınla evlilik yapılacağını gösterir.
    Örümceğin kendi ağıyla birlikte yakalanması durumu ise zayıflık olarak kabul edilir.
    Rüyada damdan örümcek düşmesi ise kış aylarının çok şiddetli geçeceğine yorulur.
    Görülebilecek örümcek rüyalarında kişi erkek ise kadının yatakta yatmak istemediği şeklinde de yorumlanabilir.
    Rüyada örümceğe rast gelmek ya da karşılaşmak ise takva sahibi bir arkadaş edinileceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Sürüsü Görmek

Rüyada sıklıkla örümcek sürüleri de görülebilir. Rüyada görülen örümcek sürülerinin çirkin olması, hile ve şer durumlarıyla açıklanır. Kişinin zorluklar yaşayacağı ifade edilirken diğer bir anlamda ise gerçek dostlar kazanılacağını göstermesiyle de bilinmektedir. Çirkin örümcek sürüleri bu açıdan bakıldığında olumlu olur. Rüyada örümcek öldürmek ise kavga ya da tartışma durumlarından çok daha büyük problemlerin habercisidir. Böyle bir durumda mutlak surette tövbe kapısına yönelmek gerekir. Allah’a sığınarak rüyanın hayra geçmesine dair dualar edilmelidir. Rüyasında kişinin örümcek zehri dolayısıyla öldürüldüğünü görmesi ise insanın yoldan çıkabilecek felaketleri temsil eder. Örümcek zehri olumsuz anlamlar taşırken kişinin sadaka ve zekat vererek belaları başından def etmesi tavsiye olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yine dünyevi duygulara dalmış, ahireti unutmuş, zayıf karakterli kimselere, hatalar işleyen insanların güvenmediği bir adama da yorulabilmektedir. Rüyada örümceğin büyük olması bu vasıfların o kişiden çokça bulunması anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek YakalamakRüyada örümcek yakalayan insanların itibar etmediği, dünya için yaşayan, zayıf karakterli bir adama galip gelir. Bu rüya yararsız söz ve fiillerden uzaklaşmaya, insanlara yardımı dokunacak ameller işlemeye, sıkıntılardan kurtulmaya, boş işleri terk etmeye, yararlı işlerde bulunmaya, çalışma hayatında mutlu olmaya ve faydalı işlere yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek ÖldürmekBu rüya, kendisine zarar verecek insanlardan kurtulmaya ve onların şerrinden emin olmaya işarettir. Rüyada örümcek öldüren kimse hilekâr, insanları aldatan, zayıf yaratılışa sahip, hatalar işleyen ve günaha giren bir kimseye galip gelir. Bu rüya her konuda feraha ermeye, tüm sıkıntılardan kurtulmaya, doğru yoldan ayrılmamaya ve takvaya da yorulabilir. Rüyada örümcek öldüren akrabaları içinde zararlı bir adamı kendinden uzaklaştırır.Rüyada Örümceği Tuttuğunu GörmekRüyasında örümcek tutan kötü ahlaka sahip, zayıf karakterli bir adamla veya kadınla evlenir. Bu rüya geçimsiz, sürekli kavga eden ve sıkıntı yaratan, halinden devamlı şikayet eden kötü karakterli bir eştir.Rüyada Örümcek Ağı Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek ağı görmek, hileye, maddi sıkıntılara, yoksul düşmeye, para kaybetmeye, insanların arasına fitne sokan bir adam işarettir. Rüyasında örümcek ağını süpürüp atmak, hem yoksulluktan kurtulmaya hem de faydasız sözleri, davranışları ve kötü kimseleri terk etmektir.Rüyada Örümcek Yuvası GörmekRüyada örümcek yuvası görmek kişinin tembelleşmesine, zayıflığına, karakterinin bozulmasına ve geçimini temin edememesine işarettir. Bu rüyayı gören maddi sıkıntılar içine girer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek : örümcek bir böcek çeşididir, peygamber efendimizin düşmanları tarafından takip edilirken saklandığı mağranın önüne hızlıca ağ örmesi ile mübarek bir hayvan olduğu bilinir, örümcek şekil itibariyle ürkütücü bir görüntüye sahip olduğuda düşünülür, ördüğü ağ ile yakaladığı diğer böcekler ile beslenir. Rüya tabirleri yapılırken örümcekle ilgili bi hakikatler göz önüne alınır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada örümcek görmek dokumacıya işarettir. Aynı zamanda dini ibadetlerine düşkün takvalı kişiye delalet eder. Rüyada örümcekle karşılaşmak takvalı dinine düşkün biri ile karışılaşmaya yorumlanır. Rüyada örümcek bazen tembel, hilekar ve zayıf kimseye, sihir yapan kadına, yoldan çıkmış kimseye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir başka rivayete göre de: Rüyada örümcek gören kimse, hilekar, zayıf ve tembel bir kimseyi görür. Bazı tabirciler, örümcek, ibadet ehil ve takva sahibi bir kimsedir, dediler. Bundan dolayı rüyada örümceğe rastgeldiğini gören kimse, abid ve takva sahibi kimse ile arkadaş olur.
Bir kimse rüyada örümceği ve onun dokuduğu ağı görse, Cenab-i Hakkın, Halbuki evlerin çürüğü herhalde örümcek yuvasıdır. (Ankebut suresi a.41) mealindeki ayeti gereğince, o kimseye zayıflık ve gevşeklik anz olur. Örümcek sihir yapan bir kadına da işarettir. Bazen de örümcek dokumacılık sanatını bilmeye işarettir. Bir kimse rüyada örümceğin tavandan indiğini görse, şiddetli bir kısa işarettir. * Bu rüyalar daima kötüye yorumlanır. Örümcek, doğrudan doğruya yokluk, kıtlık, sıkıntıdır. Örümceğin evde dolaştığını gören kimse parasız kalır. Ağının içindeki örümcek, yuvadaki huzursuzluktur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında örümcek öldürdüğünü gören evinden bu sıfattaki bir adamı kovar. Kirmaniye göre; Rüyada örümcek görmek, dokumacı ile tabir olunur. Bir örümcek tuttuğunu gören, bir dokuma ustası ile arkadaş olur. Bir örümceğin kendisinden kaçtığını gören, zayıf ve dindar bir adamdan ayrılır.

Ebu Sait El-Vaize göre; Örümcek, eşiyle geçinemeyen evinden kaçan ahlaksız bir kadına delalet eder. Bir örümcek tuttuğunu gören böyle bir kadınla evlenir, örümceğin bütün çeşitleri bu şekilde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada örümcek görmek, kocasının yatağında yatmak istemeyen ahlaksız kadına, örümcek yakalamak böyle bir kadınla evlenmeye, Örümcek öldürmek yukarıdaki niteliklerden birini taşıyan kimseden kurtulmaya. * Örümceği ördüğü ağla birlikte görmek zayıflık ve gevşekliğe, Örümceğin damdan düşmesi şiddetli kışa; Örümcek ağı hile ve düzene, fakirliğe, Evinde örümcek ağı görmek yoksulluğa, bunları süpürüp attığını görmek fakirlikten kurtulmaya delalet eder. Rüyada örümcek görmek , hayra ve dine sevgi beslemeye işarettir. * Rüyada örümcek görmek,mutlu olacağınız bir haber almak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Örümceğin evde dolaştığını görmek kimse parasız kalmak anlamındadır. Ağının içindeki örümcek, yuvadaki huzursuzluktur. Çok çalışıp, ter döktükten sonra ödüllendirileceksiniz. Örümcek ağı görmek mutlu ve yıkılması mümkün olmayan emin bir yuvanız olacağı anlamına gelir. Yokluk, kıtlık, para sıkıntısıdır. * Rüyada örümcek görmek, yoldan sapmış asi, suçlu, hileci, zayıf bir adamla yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayırla yorumlanan rüyalar arasındadır. Örümcek üretim yaparak elde edilen başarıya, olaylar karşısında gösterilmesi gereken sabra, geçmiş tecrübelerden ders almaya ve geçmişin olumsuz etkisinden kurtulmak gerektiğine delalet eder.

Rüyada örümcek görmenin olumlu yanlarının dışında; kişinin rakiplerini ve kendisine kurulan tuzakları da haber verir.

Görülen rüya kişinin kendi ile alakalıdır ve ondan dolayı rüyada örümcek görmek herkes için aynı şeyi ifade etmeyebilir. Bazı kişilere sevimli görünen, bazıları için korkunç gelebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüya esnasında hayatımızda gerçekleşmekte olan olayları bilinçaltı sevdiğimiz veya sevimsiz bulduğumuz semboller ile mesajlar gönderir.

Gerçek yaşamında örümcek görmekten korkan kişinin, örümcek ile ilgili kabus görmesi çok normal.

Örümcek bir kişi için ”emeklerinin karşılığını alacağı, sabırla beklediği bir süreci temsil ederken”, diğer bir kişi için ”korku ve negatif duygulara neden olan” bir sembol olabilir.

Rüyada örümcek gördüğümüz zaman illaki kötü şeyler olacak diye bir kural yok. Yapmamız gereken rüyanın bize vermek istediği mesajı anlamaya çalışmak olmalıdır.

Neticede örümcek ince ince işlediği ağı ile milyonlarca yıldır bizlere ilham kaynağı olmuş kadim bir sembol olmuştur. Kişiye rüya esnasında kötü haber vermekten çok, üretmenin önemi ile birlikte, başarıya giden yolda, sabırlı olmayı veya geçmişten gelen negatif düşüncelerden kurtulmak gerektiğini hatırlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Görmek Nasıl Yorumlanır

Rüyada örümceği bir avı yakalamış olarak görmek; kişinin emek verdiği bir işte sonuç elde etme vaktinin geldiğine ve başarılı yepyeni bir sürece delalet eder.

Kişinin rüyada ağını ören bir örümcek görmesi; ağı boşsa, bir konuda beklemesi gerektiğine delalet eder.

Örümcek görmek; ilham olarak hissedilen şeyi hayata geçirme konusunda başarılı olamamanın altında yatan şey, günlük zevklerinden ödün vermek istemediğine veya kişiyi yöneten endişelerinin var olduğuna işaret eder.

Bazen de rüya sahibi kadın ise; erkek veya otorite figürler ila arasının iyi olmadığına ve kendini onlardan üstün gördüğü için sorunları büyütüp işleri çıkılmaz hale getirdiğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Ağı Görmek

Rüyada örümcek ağı görmek kişinin geçmişte yaşanan olumsuz şeylerden kurtulması gerektiğine, geçmişte kalan bu olayı aklında evirip çevirmenin, kendine bir faydası olmadığı anlamına gelir.

Örümcek ağını görmek aynı zamanda geçmişte yaşananların gelecek hayalini gölgede bıraktığını, zan halini ve korku duygusunun, ilham duygusunun önüne serilmiş bir perdeye benzediğini hatırlatır.

Rüyada örümcek ağını temizlemek; beklentilerden kurtulup özgürleşmek ve zamanı iyi kullanmak anlamına gelir. Kişinin ilgi duyduğu ancak girişimde bulunmadığı alanlarda vakit geçirmesine ve bu durumun kendine yarar sağlayıp başarı getireceğine yorumlanır. Fikren kişinin ilerlemesine engel olan düşüncelerinden arınması gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Öldürmek

Rüyada örümcek öldürmek kişinin kötü alışkanlıklarından kurtulması anlamına gelir. Ayrıca kişi kendine ayak bağı olan bir kişiyi de kendisinden uzaklaştırıp yeniden etkin bir şekilde hayata katılıp, başarılı olacağı işler yapmasına ve yenilenmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Örümcek Görmek

Rüyada siyah örümcek görmek; kişinin iş hayatındaki rakibini temsil eder. ne zaman ne yapacağı belli olmayan bu kişiye karşı dikkatli olması gerektiğini hatırlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Örümcek Isırması

Rüyada kişinin kendini örümcek ısırdığını görmesi; maddi veya manevi yönden kendine zarar veren bir insanın varlığını haber verir. Kendine çok yaklaşan bu kişiye karşı gerekli önlemi almaz ise zararının büyük olacağına yorumlanır.
Rüyada Örümcek Yakalamak

Rüyada örümcek yakalamak; kişinin başarılı bir dönemde olduğuna ve bu durumu iyi değerlendirmesi gerektiğine işaret eder. Rakiplerine galip gelerek iyi paralar kazanacağına veya işinde usta kişiler ile çalışıp üretimin artacağına yorumlanır.

Rüyada örümcek yakalamaya çalıştığını görmek; iş veya aile hayatında sorun çıkaran bir kişiden kurtulup, maddi borçları ödeyeceği anlamına gelir. Yeni iş projelerinde başarı elde etmeye, sevinçli güzel bir haber almaya, sıkıntı ve dertlerden kurtulmaya delalet eder.
Rüyada Evde Örümcek Görmek

Rüyada örümceği evde görmek, kişinin maddi geliri ve insan ilişkileriyle ilgilidir. Örümcek evin neresinde görüldüğüne bağlı olarak kişiye orayla ilgili bilgiler verir. Mutfakta görülen örümcek; maddi gelir konularında biraz durgunluk olacağını ve farklı alternatif şeyler bulmak gerektiğini hatırlatır.

Rüyada salonda görülen örümcek; kişiye dışarı çıkıp sosyal hayatın içine karışması gerektiğine ve kendini insan ilişkilerine kapattığı için yalnızlık ve kaybolmuş hissine kapıldığına yorumlanır.

Yatak odasında görülen örümcek kişinin aşk hayatında veya eşi ile arasındaki ilgi eksikliğine delalet eder. Ayrıca kişinin duygusal açıdan beklenti içinde olduğu anlamına da gelir.
Rüyada Üstünde Örümcek Gezindiğini Görmek

Rüyada üzerinde örümcek gezindiğini görmek; kişinin geçmiş yaşam tecrübelerinin kendinde yarattığı olumsuzlukları unutmayı başaramadığına veya ilgi duyduğu bir meslekte çok başarılı olacağına delalet eder.
+3 oy
Tiryad Rüyakar (2.3k puan)  
Merhabalar, bugün gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyordum size. Müsaadenizle rüyaya geçiyorum.

Hatırladığım kadarıyla gördüklerim bir bilgisayar oyunu ile başlıyor, örümcek adamı oynuyorum şehirde gezerken birden örümcek adam oluyorum silahlı adamlardan kaçıyorum, birini aşağıya çekip etkisiz hale getiriyorum  gizleniyorum bir kadın sürekli beni bulmaları için pek emin değilim emirler yağdırıyor.
Ağım bitiyor ağ atamaz hale geliyorum, sonra duvarlardan sürünerek ilerliyorum biraz sonra o yeteneğimi de kaybediyorum. Sonra birden bir evin içine giriyorum.
Camdan bakarken silahlı adamlar beni fark ediyor ateş acmaya başlıyorlar. Yine kaçıyorum farklı bir camdan çıkıp baska Bir eve veya odaya giriş yapıyorum orayı fazla hatırlamıyorum ana girdiğim odada hafif kapalı tonda turuncu saçlı bir kadın çıkıyor karşıma 25-30 yaşları arasında ve ben daha ne olduğunu anlayamadan kadının üstüne atlayıp bir elim ile ağzını diğer elim ile burnunu kapayarak boğazlıyorum. Kadın çırpınıyor falan en sonunda tam hareketsiz kalmaya yakın uyanıyorum.
Cidden böyle bir rüya gördüm, dalga geçtiği mi düşünmenizi istemem. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
+2 oy
Tiryad Rüyakar (2.3k puan)  
Merhabalar, bir hafta veya 1.5 hafta önce gördüğüm bir rüyayı anlatmak istiyorum. Unutmadım, unutamıyorumda.
Rüyada sürekli korkuyorum bir evin bodrumunda veya merdivenlerindeyim en aşağı kat olduğuna eminim. Birden sırtıma bir şeyin yakıştığını hissediyorum çıkarmaya çalışıyorum zorlanıyorum sonunda çıkarıp fırlatıyorum kocaman bir örümcek ağı. Firlattiktan sonra birden kendi evimin yatak odasına ışınlanıyorum sanki, o örümcek ağı yatağımın tam ortasına düşüyor ve içinden bir sürü halinde örümcek yavruları çıkıyor ve daha da korkuyorum. Biraz bakakaldiktan sonra içlerinden arıya benzer tombul büyük bir örümcek çıkıyor. Örümcek ana rengini ile siyah ama sarı renkleri de var. Arı gibi dememin sebebi kıç tarafı Yuvarlak aynı arı gibi kafası daire gibi yanlari sarı ortası siyahi düz çizgi hâlinde. Bunun anlamı nedir yorumlarsanız çok sevinirim
+2 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Rüyada örümceğin evde dolaştığını görmeniz; bir süre parasız kalacağınız manasına gelir. Ayrıca rüyada örümcek görmek çok çalışmak manasına da gelmektedir.
+2 oy
 
Rüyamda ben uzanmıstım tavanda bir örümcek gördüm etraftqda sanırım küçük bir kac tane vardı tavandakı onlara gore daha buyuktu onu gördükten sonra yüzüme düştü tavandakı sonra uyandım zaten
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Enerjinizi duygularınızı sömüren birisi olablir bu
+1 oy
Dougless Karabasan (910 puan)  
İstihare rüyamda kendi yataığımda uyuyodum yüzüstü şekilde sol tarafımda küçük kırmızı örümcek gibi bir şey gördüm elimle kovuyodum ittiriyodum yatağın dışına doğru.Bu arada gerçekten uyanıp gerçekten örümcek de görmüş olabilirim bilemiyorum)
Dougless Karabasan (910 puan)  
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
örümceği gerçekte gördüysen buna yorum yapılmaz eğer rüyada gördüysen islami anlamda dindar biridir. yuva düzenini sağlayan kadına işarettir. büyük ihtimalle bir anneye işarettir. ayrıca genel tabirim örümcekler kimsesiz ıssız yerlerde çok olurlar  bu sebeple ıssız yer arayan birine işaret edebilir. psikolojik yorumum kırmızı örümcek  korku veya sevgi sebebiyle ise gene kadına işaret eder. kadına kızgınlık yada bağlılık veya kadının sana kızgınlığı yada bağlılığı olarak hangisi uygunsa kararı sen ver. sonuç olarak örümcek çoğunlukla kadın olan birine işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
1 Üye ve 420 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8789
Dün : 23857
Toplam : 48067133
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...