Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
sıkıntıları geride bırakarak içinizde ferahlık yaşamak anlamına da gelir. Birileri ile dertleşmek ya da bazı korkularla yüzleşmek size iyi gelecek. İçinize attığınız ne varsa bundan kurtulacaksınız. Kuruntularınız da geride kalacak. Bu konuda size destek olan biri olabilir. Rüyada kendi saçlarını yıkamak, aynı zamanda hayatınızdaki tersliklerin son bulması ve şansın açılması anlamına da gelir. Rüya sahibi artık bazı konularda akıllanacak.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

94 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada saçını yıkadığını görmek, hayatınızda meydana gelen kötü olaylardan ders çıkararak artık doğru şeyler yapmak ve hayırlı işlere vesile olmak anlamına gelir. Bir zamanlar yaptığınız yanlış seçimlerden dolayı pişmanlık yaşasanız da bunlardan edindiğiniz tecrübeler ile gelecekte daha sağlam adımlar atabileceksiniz. Hatta hayatınıza yeni bir yön verebilir, yeni kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir şeylere nokta koymanın vakti gelmiş olabilir. Artık sizin yararınıza seçimler yapmanız gerekiyor. Başkalarını düşünüp bugüne kadar kendinize yaptığınız kötülüklerin farkına vararak, artık önceliğiniz kendi mutluluğunuz ve hayalleriniz olabilir. Hayatınızın değerini anlayarak artık mutluluğunuza öncelik vererek, aslında sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz. Unutmayın, onlar sizlerin mutlu olduğunu gördüklerinde en az sizin kadar mutlu olacaklardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak ve Kurutmak
Sağlık ve sıhhate erişmek, kendini daha dinç hissetmek olarak yorumlanır. Bazı kötü alışkanlıkları geride bırakarak daha sağlıklı seçimler yapmaya karar verebilirsiniz.  Rüyada saçlarını yıkadığını ve kuruttuğunu görmek, aynı zamanda bekar olanların kısmetinin açılması ve evlenmesi anlamına gelir. Hiç hesapta yokken biri kalbinizi çalabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak ve Taramak
Kalbinizdeki iyiliği gören kişiler sizin her daim yanınızda olacaklar ve sevenleriniz çoğalacak. Hakkınızda duyacağınız övgü dolu sözler hoşunuza gidebilir. İnsanların güvenini kısa sürede kazanabilir ve yakın zamanda da çok iyi dostluklar kurabilirsiniz. Özellikle yalnız olanlar gerçek dostluklar edinecekler. Kötü niyetli insanları hayatınızdan çıkararak sadece gerçek dostlarınızı bırakabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şampuanla Saç Yıkamak
İş hayatında ya da sosyal çevrenizde tanışacağınız biri sayesinde güzel bir fırsat elde edebilirsiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz, yeni bir iş teklifi almanız ve işinizi değiştirmeniz olasıdır. Ya da hayatınızda memnun olmadığınız ve sizi mutsuz eden başka bir şey geride kalabilir. Zor gibi görünen bazı istekleriniz gerçekleşebilir. Rüyada saçlarını şampuanla yıkamak, aynı zamanda iyi ahlaklı bir insanla evlenmek ve saadet dolu bir yuva kurmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçını Sabunla Yıkamak
Maddi zorluklardan kurtulmak ve rahata erişmek, hayatı dolu dolu yaşamak ve hiçbir şeyden mahrum kalmamak anlamına gelir. Kendi gereksinimlerinizi rahatça karşılayacak gelir elde edebilirsiniz. Rüyada sabunla saçlarını yıkadığını görmek, dert ve kederden arınmak, iç huzur yakalamak anlamına da gelir. Borcu olanlar da borçlarından kurtulabilirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Yıkatmak
Yeni başlangıçlar yapmak ve çevresindeki değişime ayak uydurmak anlamına gelir. Hayatınızda sürpriz değişiklikler olabilir. Ancak buna kolayca adapte olabilirsiniz. Çünkü bir süredir hayalini kurduğunuz bir değişim olabilir. Rüyada başkasına saçlarını yıkatmak, yeni bir iş kurmak ya da yeni bir hayalin peşinden koşmak anlamına da gelir. Ortak bir girişim de olabilir. Sizi yönlendiren bir kişi sayesinde başarılı atılımlar yapabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak, kişinin hayatını sembol edip kişinin gelecekteki hayallerine işaret eder. Rüyasında saç yıkayan kimse üzerindeki kötülüklerden arınarak rahata ve huzura erer. Rüyada saç yıkamak, aynı zaman da iş hayatınızda yeni atılımlarda bulunmaya, hayatınızı sil baştan kurmaya, açılan kısmet kapılarınıza yorumlanır. Bu rüya bazen de kurulan sahte dostluklara, başarısız süre gelen hayata, beklentilerinizin gerçekleşmemesine tabir edilir. Saç yıkamak rüyasıyla ilgili ünlü rüya alimlerimiz başarı olarak ifade edip rüya sahibinin azminin ve dik duruşu sayesinde her türlü zorlukların üstesinden geleceğini belirtmişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Ne Demek?
Rüyada saç yıkamak, saç yıkamak rüyası olumlu olduğu kadar rüyanın şekline göre de bazen de kötülüğe anlam taşır. Kişinin rüyasında saç yıkadığını görmesi, devlet erkanın da söz sahibi kimsede maddi yardım göreceğine delalet eder. Rüyada saç yıkamak, aynı zaman da geçim sıkıntılarından kurtulmaya, rahata ermeye, maddi bolluğa ermeye  yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkadığını Görmek
Rüyada saç yıkadığını görmek, rüya sahibinin durgun hayatının son bulup kendisini geliştireceği fırsat kapılarının açılacağına yorumlanır. Rüyasında saç yıkadığını gören kimse, hayatına yönelik bazı kararlara alarak hayatının ileriye dönük bölümünü farkı iş kollarında harcar. Bu rüya aynı zaman da yolculuğa çıkmaya, müjdeli habere, beklentilerinizin gerçekleşmesine, umuda ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüyada başkasının saçını yıkadığını görmek, rüya sahibinin bulunduğu ortama kısa sürede ayak uydurarak insanlara karşı sevgi ve saygınlık kazanacağına yorumlanır. Rüyasında başkasının saçını yıkadığını gören kimse, farklı konumlarda yer alarak durgun ve sıradan olan hayatını eğlenceli hale getirir. Rüyada başkasının saçını yıkadığını görmek, bazen de el açmaya, yardım dilenmeye, elinizdeki güzellikleri kaybetmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüyada arkadaşının saçını yıkadığını görmek, saç yıkamak sembolüyle aynı tabiri içeren bu rüya kişinin öğrenme merağı ve dikkati sayesinde zor olan bir çok konuyu kolaylıkla çözüme süreceğine yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, hayatının her köşesini hareketli geçiren, durağanlıktan yoksun eğlence düşkünü kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Görmenin Psikolojik Anlamı?
Saç yıkamak rüyası birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren saç yıkamak, rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik.  Rüyada saç yıkamak, sembolü içeren tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada saç yıkamak, istenmeyen olayların dışında kalarak hayatınızın sakin ve güzel geçeceğine, temiz kalpliliğiniz sayesinde her kes tarafından saygınlık sağlayacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saç yıkamak rüya gören kişi için olumlu güzel gelişmeler yaşanacağını anlatır. Rüyayı gören kişi gelecek ile ilgili hayallerini gerçekleştirecek, kurduğu planları hayata geçirecek, iç dünyasında cesaretli adımlar atacak anlamına gelir. Aynı zamanda kişi kendi içinde yenilikler yapacak, bakış açısını değiştirecek, farklı ve pozitif bir şekilde dünyaya bakacak demektir.
Kişi bundan sonra geçmişe takılı kalmadan yaşayacak farklı bir hayata merhaba diyecek diye yorumlanır. Rüyada saç yıkadığını görmek kişinin dünya algısını değiştireceğine delalet eder. Eski hayatından daha farklı bir hayat tarzı benimseyen rüya sahibinin hem kendisini hem çevresini değiştireceğini anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüyasında başkasının saçını yıkadığını gördüyse çevresinde ve hayatında bazı farklılıklar yenilikler olacak ve bu yeniliklere hızlı bir şekilde adaptasyon sağlayacak demektir. Kişinin çağa ayak uydurabilen, modern bir insan olacağını, hem kafasını hem hayat tarzını aynı anda düzgün bir şekilde yenileceğini anlatır. Aynı zamanda rüya yorumcuları kişinin kendine şans ve kısmet getirecek bazı girişimlerde bulunacağını da söylemektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçlarını yıkamak, sıkıntıları geride bırakarak içinizde ferahlık yaşamak anlamına da gelir. Birileri ile dertleşmek ya da bazı korkularla yüzleşmek size iyi gelecek. İçinize attığınız ne varsa bundan kurtulacaksınız. Kuruntularınız da geride kalacak. Bu konuda size destek olan biri olabilir. Rüyada kendi saçlarını yıkamak, aynı zamanda hayatınızdaki tersliklerin son bulması ve şansın açılması anlamına da gelir. Rüya sahibi artık bazı konularda akıllanacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyoda Saçlarını Yıkamak
Dostlarınız ya da akrabalarınızın sizi davet edeceği bir etkinlik veya kutlamada yeni insanlarla tanışabilir ve yeni dostlar edinebilirsiniz. Sosyal çevreniz de değişebilir. Karşınıza çıkacak iyi insanlar sayesinde iş hayatında da işleriniz yolunda gidecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçını Köpüklü Görmek
Mal mülk sahibi olmak anlamına gelir. Maddi anlamda önemli sürprizler olabilir. Hiç ummadığınız bir anda elinize geçen yüklü para sayesinde yatırım yapabilir, yeni bir ev ya da araba sahibi olabilirsiniz. Eğer bir ek iş denemesi yaptıysanız, bundan da beklentiniz üzerinde gelir elde etmeniz olasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüyada arkadaşının saçını yıkadığını görmek, etrafında değişiklikler olacağını ve bunlara uyumlu bir şekilde ayak uyduracağına delalettir. Rüya sahibi hayatında duruşunu çağdaş ve modern bir şekilde belirleyecek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Köpürterek Yıkamak
Maddi külfetten kurtulmak ve elinize geçen paranın bereketini görerek bundan sonra kendi isteklerinizi rahatça gerçekleştirebileceğinize yorumlanır. Bir süredir ertelediğiniz hayalleri de elinize geçen para ile gerçekleştirebilirsiniz. Artık gönül rahatlığı ile para harcamanız olasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek
Yeni bir eve taşınmak, yeni bir işe girmek gibi hayatınızda meydana gelen değişiklikler ilk başta sizi şaşırtsa da sonrasında bu düzene kolayca alışabilirsiniz. Aileden biri sayesinde hayat düzeniniz değişebilir. Başka bir şehirde yaşamanız gerekebilir. Ancak yardımcı olacak kişi sayesinde çok iyi bir iş de bulabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak, rüya sahibinin hem iş hemde özel hayatında başarılar elde edeceğine işaret eder ve aynı zamanda çevresinde başarısını kıskanan kişilerinde olacağı yönündedir. Ferah günlere adım atmaya ve güzel günlerin kapıda olduğuna alamettir. Rüya sahibinin büyük mala ve mülke sahip olacağına delalettir. Hayatında olumlu yönde güzel değişikliklerin olacağına ve tüm evinin halkını sevindireceğine yorum yapılır. Bolluk ve bereket içerisinde yaşamaya ve lüks bir hayata adım atmaya ifade edilir. Bazende küs olan kişilerin barışması manasında tabir edilir. Rüyada saçı yıkamak, bereket içerisinde yaşayacağı bir ömre rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Saçını Yıkadığını Görmek
Arkadaşlarınızın size iyiliklerinin dokunacağına ve sizlerden övgü ile bahsedeceklerine, dostlarınızdan yana ne kadar şanslı olduğunuzu bir kez daha anlayacağınıza yorumlanır. Sizin çektiğiniz sıkıntıları fark ederek bir arkadaş elinden gelen yardımı yapabilir. Dertlerinize ortak olarak zor gün dostu olduğunu kanıtlayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Dini Yorumu
İslami rüya tabirlerine göre, hem maddi hem de manevi yönden rahat ve huzura erişmek, iyi dostluklar edinmek ve hayatın nimetlerinden faydalanmak anlamına gelir. Çekilen zorlukların ardında hepsini geride bırakarak daha güzel bir hayata merhaba diyebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saçı yıkamak, yaşanan kötü durumlardan kurtulmaya ve zengin bir hayat yaşamaya alamettir. Bir arkadaşın hem maddi hemde manevi destek görmeye yorum yapılır. Güzel arkadaşlıklar ve birliktelikler kurmaya işaret eder. Rüya sahibinin üstündeki bütün sıkıntıları su ile akıtması demektir. Gurur duyulacak işler yapmaya etrafında herkesin sevgisini kazanmaya delalettir. Rüyada saçı yıkamak, çaresiz görünen durumlardan kurtulmak manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak,hayırlı ve güzel işlere gelecek kaygısı gütmeden hayatı başarılı şekilde yaşamaya ele geçen her fırsatı yerinde değerli kılmaya yorumlanır. Rüyada saç yıkamak, bazende ticari ortaklıklar kurmaya, yatırımları güzel yönde geliştirmeye, kişinin daima yeniliklere açık hareket etmesine tabir edilir. Rüyasında saç yıkadığını gören kimse, geçmişini geride bırakarak amaçlarının peşinde kendisinden emin adımlarla gider.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Ne Demek?  
Rüyada saç yıkamak, günahlardan arınmaya, dertlerden kurtulmaya, hayırlı kısmetleri vakıf olmaya yorumlanırken, aynı zamanda evli kimseler içinde kız çocuğuna vasıl olmaya yorumlanır. Rüyada saç yıkamak, bazende sil baştan hayata başlamaya, geçmişi geride bırakmaya, hatayı güzel yönleriyle ele almaya ifade edilir. Saç yıkamak, rüyası bazende saygınlığa, mevki ve makama itibar ve saygınlık kazanmaya sembol edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Ve Taramak  
Rüyada saç yıkamak ve taramak, arınmak ve rahatlamak anlamına gelen bu rüya kişinin stres ve sıkıntılı işlerden kendisini uzak kılarak hayatını etkin hale getireceği işler içinde olacağına yorumlanır. Rüyada saç yıkamak ve taramak, bazende evlat müjdesine nail olmaya, kısmetleri açık kılmaya, sağlıklı ömre sahip olmaya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Ve Kurutmak  
Rüyada saç yıkamak ve kurutmak, kişinin kendisinden başka çevresinde ki insanlara karşı da son derece yapıcı olup eline geçen her türlü fırsatı güzel kılacağına yorumlanır. Rüyada saç yıkamak ve kurutmak, bazende hayırlı işlere vasıl olmaya, nasipleri helal yollarla kazanmaya, uzun sağlıklı ömre işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkadığını Görmek  
Rüyada saç yıkadığını görmek, kişinin hayatıyla ilgili kararlar alarak geçmişinin kırıntılarını geride bırakacağına, çocuksu yanlarını geride bırakarak olaylara karşı daha akılcı çözümler üreteceğine yorumlanır. Rüyada saç yıkadığını görmek, yüksek kazanç elde etmeye, geleceğe yönelik adımlar atmaya, başarıyı her daim süre getirmeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Saçını Yıkadığını Görmek  
Rüyada arkadaşının saçını yıkadığını görmek, bu rüya kişinin çevresinde olan olaylara karşı sesiz kalmayarak olaylara karşı kalıcı mantıksal çözümler üreteceğine yorumlanır. Rüyasında arkadaşının saçını yıkadığını gören kimse, son derece yapıcı, güzel niyetli, hayırlı işler içinde olan kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek  
Rüyada başkasının saçını yıkadığını görmek, kişinin olaylara ve durumlara karşı son derece yenilikçi davranarak her türlü fırsatı kendi lehine çevireceğine yorumlanır. Rüyasında başkasının saçını yıkadığını gören kimse, hayatı daima iyilikten ve güzellikten yana kullanarak hem kendisini hem de sevdiklerini her daim mutlu kılar. Bu rüya bazen de seviyeli dürüst kimselere, kurulan dostluklara, modern hayata tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saç yıkamak, hayırlı ve güzel gelişmeler yaşamaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin geleceği ile ilgili kurduğu hayallerini ve gerçekleştirmek istediği planlarını hayata geçirmek için cesaretini toplayarak çok büyük ve önemli atılımlar yapacağı, hayatına ve düşünce tarzına yeni bir yön vereceği, geçmişini arkasında bırakarak bambaşka bir hayata merhaba diyeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkadığını Görmek
Rüyayı gören kişinin hayata karşı bakışını ve algısını değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüya sahibinin çevresinde yaşanacak olan yeniliklere sıkıntı çekmeden kolaylıkla ayak uyduracağı, zamanın gerisinde kalmayacağı, sadece yaşam tarzını değil, kafasını da değiştireceği şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişi için hayır ve uğur getirecek atılımlar yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Saçını Yıkadığını Görmek
Bu rüya da tıpkı rüyada başkasının saçını yıkadığını görmek gibi tabir edilir ve rüyayı gören kişinin etrafında olan biten bazı değişimlere kayıtsız kalmayacağına, bu durum karşısında takındığı tavrın kendisine çağdaş ve modern bir bakış açısı kazandıracağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkanmak
Arınmak ve rahatlayarak huzura kavuşmak ile yorumlanır. Rüya sahibinin kendisini mutsuz, hasta, üzgün ve kederli hissetmesine neden olan her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına ve şifaya kavuşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyo Yapmak
Rüyada banyo yapmak hayırlara yorulur ve rüyayı gören kişinin geçim derdinin biteceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine böylece kişinin hem ruhsal hem de fiziksel açıdan kendini çok iyi ve rahat hissedeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak; rüyayı gören kişinin, kendisi ile ilgili çekincelerini ortadan kaldırması sayesinde hem iş için hem aile hayatı için güzel ve başarılı atılımlar yapacağına, iş dünyasında kendisini kıskanan ve işlerini baltalayan kişileri yenilgiye uğratacağına ve aydınlık ve ferah günlerin yakında olduğuna alamettir. Rüyada saç yıkamak ve taramak, aile hayatında çok güzel bir gelişme yaşanacağına ve bu gelişmenin tüm hane halkını sevindireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak ne demek; zenginlik, ferahlık ve mal mülk anlamına gelir.Yaşanan kötü bir durumun üstesinden gelmeye, sağlıklı ve güzel günler görmeye, yapılan hatadan dönmeye, doğru kararlar vermeye, gurur duyulacak işler yapmaya, yanlış anlaşılmaları düzeltmeye ve çaresiz gibi görünen bir durumdan kurtulmaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak tabiri, birçok insanı kıskandıracak bir hayata sahip olmak ve hayalleri gerçeğe dönüştürmek demektir. Bir arkadaşın ya da bir akrabanın vereceği maddi destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine ve sorunların son bulacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak İslami rüya tabirleri; yardıma muhtaç kişilere imkanlar çerçevesinde yardım edileceğine, sosyal hayatın daha da renkleneceğine, gidilen yolda büyük mutluluklar yaşanacağına ve sohbetlerin güzel arkadaşlıklar ve birliktelikler doğuracağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak ne anlama gelir, bolluk ve bereket içinde bir ömre sahip olunacağı, alınan kararların herkesi şaşırtacak kadar iyi sonuçlar doğuracağı, uzun bir süreden beri küs olunan bir kişi ile barışılacağı ve büyük bir kazanç sağlayacak bir ortaklık kurulacağı şeklinde yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak nedir; çok arzulanan bir işi yapmak için atılan adımların, daha güzel işlerin kapısını açacağına delalettir. Rüyada başkasının saçını yıkamak, eldeki imkanlar doğrultusunda yardıma muhtaç insanlara yardım etmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen de bu rüya kişinin yaşayacağı bir olay sonucunda kötü huylarından vazgeçmesine, bazı zararlı alışkanlıklarını bırakmasına ve kendisini doğru olana yönlendirmesine işarettir. Saç yıkamak bazı alimlere göre ise kişinin temiz ahlakına veya iyi huyuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunla Saçlarını Yıkamak
Rüyada beyaz sabunla saçlarını yıkamak, kişinin hayatında yeni bir başlangıç yapmasına, özel hayatında olacak değişikliklere işarettir. Saçlarını sabunla yıkamak bazen de maneviyata yönelmeye, kişinin dini hayatında meydana gelecek değişikliklere de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Şampuanla Yıkamak
Şampuanla saç yıkamak çevrenizde bulunacak hoşgörülü ve yumuşak karakterli bir adama işarettir. Bu kişi insanlara yardım etmesi ile tanınan oldukça hayırlı ve temiz kalpli birisidir. Şampuanla saç yıkayan kişi gerçek hayatta kötü bir alışkanlığını terk eder. Bu rüya bazen de iş hayatında yaşayacağınız başarılara işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyoda Saçlarını Yıkamak
Rüyada banyoda bulunduğunu ve burada saçlarını yıkadığını gören kişi, iyi insanların bulunduğu bir meclise katılır ve orada kendisine güzel dostluklar kurar. Bu rüya din ehli kişilerin evlerine, sohbet mekanlarına, insanlara yardımda bulunan ve güzel ahlakları ile övülen bir topluluğa, gören kişi için selamete ermeye ve sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Köpürterek Yıkamak
Rüyada saçlarını köpürterek yıkamak, eğer köpükler beyaz ise arzu ve isteklere kavuşmaya, dileklerin gerçekleşmesine, kişinin dünyevi beklentilerinin karşılamasına işarettir. Böyle bir rüya gören kimse umduğuna nail olur ve güzel bir hayata kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Anlamı ve Yorumu
Rüyada saçınızı yıkamak, kişinin yaşayacağı bazı huzursuzluklara, hayatında meydana gelecek tehlikeler şeklinde yorumlanır. Bazen de bu rüya kişinin yaptığı kötülüklerden kendini sıyıracağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunla Saçlarını Yıkamak
Rüyada saçın beyaz sabunla yıkanması hayırlara yorulur. Rüya sahibinin hayatında yeni başlangıçlara, özel hayatında önemli değişikliklerine işaret eder. Saçlarını sabunla yıkamak bazen de maneviyata yönelmeye, kişinin iyiliğine, huzurlu yaşayışı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçının Şampuanla Yıkamak
Şampuanla saçını yıkadığını gören kişinin, çevresinde hoşgörü sahibi, iyi huylu bir adamın olduğuna işaret eder. Bu kişi insanlara yardım eden oldukça gönlü açık birisidir. Başka bir yoruma göre ise rüya sahibi kötü alışkanlıklarını terk ederek huzura ereceğine işaret eder. Bu rüya bazen de iş hayatınızda yükseleceğinize, başarılı olacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyoda Saçlarını Yıkamak
Rüyada banyoda saçlarını yıkamak, huzura ve ferahlığa işaret eder. Rüyada banyoda saçlarını yıkayan rüya sahibi kısa bir zaman içerisinde güzel dostluklar edineceğine, din adına güzel sohbetler yapacağına yorulur. Güzel ahlaklı olan bir topluluğa, selamete ermeye ve güzelliklerle dolu bir yaşantı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi sıkıntılarından kurtularak huzura erecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçını Köpürterek Yıkamak
Saçlarınızı köpürterek yıkıyor, köpük beyaz renkte ise dileklerinizin kabul olacağına, sıkıntılardan kurtularak huzura ereceğiniz şeklinde yorumlanır. Eğer köpüğünüz siyah ya da kirli ise o zaman sıkıntılı günler yaşayacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüyada başkasının saçını yıkadığını gören kimsenin etrafında yaşanan değişikliklere kolayca ayak uydurabileceği, bunlar yaşanırken zorluk çekmeden adapte olabileceğine delalettir. Bu rüya, rüya sahibinin güçlü karakterini işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşının Saçını Yıkadığını Görmek
Bu rüya, rüya tabircilerine göre kişinin etrafındaki olumsuzluklara kayıtsız kalamayan, bir şeklere modernlik ve yenilik getirmeye çalışan kişiliğini işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Bakımı Yapmak
Rüyada saç bakımı yaptığınız görmeniz şana, şöhrete kavuşacağınıza, geleceğinizin parlak olacağına işaret eder. Bu rüya gören kişinin selametine, sağlığının yerinde olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçını Yıkamak
Rüyada saçını yıkamak, kişinin yaşayacağı bazı huzursuzluklara, hayatında meydana gelecek bazı terliklere yorumlanır. Bazen de bu rüya kişinin yaşayacağı bir olay sonucunda kötü huylarından vazgeçmesine, bazı zararlı alışkanlıklarını bırakmasına ve kendisini doğru olana yönlendirmesine işarettir. Saç yıkamak bazı alimlere göre ise kişinin temiz ahlakına veya iyi huyuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçını yıkamak, bu rüya yaşanılacak tatsız olaylara, hayatınızın bazı karelerinde meydana gelecek tehlikeli işlere, başınızın derde girmesine  delalet eder. Rüyasında saçını yıkadığını gören kimse, kendisine çeki düzen vererek geçmişe ait tüm kötü alışkanlıklarından vazgeçer. Saç yıkamak, rüyası, bazen de temiz ahlaka, iyi huylu olmaya, hayırlı ve helal yollarla kazanılan mallara, kendinizi güven de hissetmenize sembol edilir. Rüyada saçını köpürterek yıkamak, dileklerinizin kabul olmasına, sıkıntılardan kurtulmaya, huzur ve berekete nail olmaya, hayatı huzur içinde yaşamaya ifade edilir. Rüyada saçını yıkamak, bazen de kişinin hayatıyla ilgili kararlar alarak geçmişinin kırıntılarını geride bırakacağına, çocuksu yanlarını geride bırakarak olaylara karşı daha akılcı çözümler üreteceğine yorumlanır. Saç yıkamak, rüyası hakkında ünlü rüya alimlerimiz, görülen bu rüyanın kişi için son derece hayırlı olup gören kişinin kurtuluşa nail olacağını, tövbe edeceğini, doğru yolu bulacağını, nasibini hayırlı ve helal yollarla kazanacağını ifade etmişlerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Bakımını Yapmak
Rüyada saçlarının bakımını yapan kişi şan ve şöhrete erişir. Bu rüya gören kişi için hayra ve selamete işarettir. Kısa sürede isteklerin olmasına ve arzuların gerçekleşmesine de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçını Yıkamak Ne Anlama Gelir?
Rüyada saçını yıkamak, bu rüya yaşanılacak maddi ve manevi sıkıntılara, çaresiz duruma düşmeye, elinizden çıkacak mala işaret eder. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, yaşadıkları tatsız olaylar yüzünden bin bir zorluklarla kazandıkları mallarını kaybetme noktasına gelirler. Rüyada saçını yıkamak, bazen de temizlenmeye, tövbe etmeye, pişmanlığa, kendiniz için hayırlı ve güzel olan cenabı haktan dilemeye sembol edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyoda Saçlarını Yıkamak
Rüyada banyoda saçlarını yıkamak, huzur ve esenliğe, kendinizi rahat hissetmeye, çevrenizde yaşanılan tüm olumsuz etkenlerden sıyrılmaya yorumlanır. Rüyasında banyoda saçlarını yıkadığını göre kimse, kendisine uzatılan yardım ellerini çevirmek yerine eline geçen imkanlar doğrultusunda hayatına devam ederek yaşam kalitesini daha güzel hale getirir. Rüyada banyoda saçlarını yıkamak, güzel ahlaka,iyi niyete, yardımlaşmaya, el açıklığına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Şampuanla Yıkamak
Rüyada saçlarını şampuanla yıkamak, bu rüya çevrenizde size her daim maddi ve manevi yardımını sunan etrafınızda gölge gibi dolaşan iyi niyetli kimselerin olduğuna işaret eder. Rüyada saçlarını şampuanla yıkadığını gören kimse, gönlü açık, iyilik sever, yardımlaşmayı seven, temiz ahlak sahibi kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saç yıkamak, günahlardan arınmaya, dertlerden kurtulmaya, hayırlı kısmetleri vakıf olmaya yorumlanırken, aynı zamanda evli kimseler içinde kız çocuğuna vasıl olmaya yorumlanır. Rüyada saç yıkamak, bazende sil baştan hayata başlamaya, geçmişi geride bırakmaya, hatayı güzel yönleriyle ele almaya ifade edilir. Saç yıkamak, rüyası bazende saygınlığa, mevki ve makama itibar ve saygınlık kazanmaya sembol edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkamak
Rüyada başkasının saçını yıkamak, kişinin olaylara ve durumlara karşı son derece yenilikçi davranarak her türlü fırsatı kendi lehine çevireceğine yorumlanır. Rüyasında başkasının saçını yıkadığını gören kimse, hayatı daima iyilikten ve güzellikten yana kullanarak hem kendisini hem de sevdiklerini her daim mutlu kılar. Bu rüya bazen de seviyeli dürüst kimselere, kurulan dostluklara, modern hayata tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçını yıkamak, bireyin yaşamış olacaağı bazı huzursuzluklara, hayatında meydana gellecek bazı terliklere alamet eder. Bazen de bu rüya insanın yaşamışş olacağı bir olay sonucunda köötü huylarından vazgeçmesine, bazı zararlı alışkkanlıklarını bırakmasına ve kendisini doğru ollana yönlendirmesine işaret eder. Saç yıkamak bazı alimlere göre isee bireyin temiz ahlakına veya iyii huyuna rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Bakımını Yapmak
Rüyada saçlarının bakımını yapan insan şaan ve şöhrete erişir. Bu rüya gören kimse için hayraa ve selamete alamet eder. Kısa sürede isteklerin olmasına ve arzzuların gerçek olmasına de delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sabunla Saçlarını Yıkamak
Rüyada beyaz sabunla saçlarını yıkamak, kimseninn hayatında yeni bir başlangıç yapmasına, özel hayattında olacak değişikliklere delalettir. Saçlarını sabunla yıkamak bazen de mmaneviyata yönelmeye, insanın dini hayatında meydana gelecek deeğişikliklere de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Banyoda Saçlarını Yıkamak
Rüyada banyoda bulunduğunu ve burada ssaçlarını yıkadığını gören kişi, iyi insanlarınn bulunmuş olduğu bir meclise kattılır ve orada kendisine güzel dostlluklar kurar. Bu rüya din ehli kimselerin evlerinee, sohbet mekanlarına, insanlara yardımda bulunann ve güzel ahlakları ile övüllen bir topluluğa, gören şahıs iiçin selamete ermeye ve sıkıntılardan kurtulmayya alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Köpürterek Yıkamak
Rüyada saçlarını köpürterek yıkamak, eğer köpükller beyaz ise arzu ve isteklere kavuşmaya, ddileklerin gerçekleşmesine, şahsın dünyevi beklentilerinin karşılamaasına işaret edilir. Böyle bir rüya gören insan umduuğuna nail olur ve güzel bir hayata kavuşurr.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Şampuanla Yıkamak
Şampuanla saç yıkamak etrafınızda bulunacak hooşgörülü ve yumuşak karakterli bir adama alametttir. Bu insan insanlara yardım etmesi ille tanınan epey hayırlı ve temiz kallpli birisidir. Şampuanla saç yıkayan şahıs gerçek hayattta kötü bir alışkanlığını terk eder. Bu rüya bazen de iş hayyatında yaşayacağınız başarılara delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saç yıkamak, yaşanılan sıkıntıların teker teker kendiliğinden son bulması anlamına gelir. Rüya sahibi, uzun süredir kendisine sorun yaratan ve üzüntü yaşatan olayların kendiliğinden sona ermesiyle birlikte huzura kavuşur. Rüyada saç yıkamak, aynı zamanda birilerinden bir konuda yardım alınması anlamı taşır. Rüya sahibi, insanlardan yardım aldıkça onlara borçlanır ve bunun karşılığında onlara iyilik yapma mecburiyetinde kalır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Saçını Yıkadığını Görmek
Rüyada başkasının saçını yıkadığını gören kimse, kendisinden yardım isteyen bir insana karşı iyilik yapılır. Rüya sahibi, hayırlı bir nedenden dolayı bir kişiye yardım eder ve o kişiden dua alır. Çevresinden de bu hareketi sebebiyle kendisine saygı gösterilen bir insan haline gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkatmak
Rüyada birisine saç yıkattığını gören kimse, yüklü bir borç altına girecektir. Rüya sahibi, birisine yardım etmek için ona kefil olur ancak ilerde bu kefilliği nedeniyle yüklü bir borç altına girer. Bu yüklenilen borç, rüya sahibinin oldukça sıkıntılı günlerin yaşamasına işaret eder. Belli bir süre maddi sıkıntı yaşayacak olan kişi, yaptığı iyiliğin karşılığını ileride huzurlu ve rahat bir yaşam sürerek alacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Kurutmak
Rüyada saç kuruttuğunu gören rüya sahibi, duygu ve düşüncelerini insanlarla paylaşır, onlara bilgilerini aktarır. Aynı zamanda diğer insanlardan da yararlı bilgiler edinir ve bilgi zenginliği yaşar. Rüya sahibi, manevi zenginliği ön plana koyar ve bilgi alış verişi yaparak bilgisine bilgi katar. Bu kişiler ilerleyen yaşlarda alim insanlar olurlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçını Yıkamak
Rüyada saçını yıkamak, kişinin yaşayacağı bazı huzursuzluklara, hayatında meydana gelecek bazı terliklere yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkatmak
Rüyada saç yıkatmak, rüya sahibinin iş hayatında çok güzel şeyler olacağı yönündedir. Kısmet ve şans kapılarının açılacağına sonunda feraha ereceğine yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkadığını Görmek
Rüyada saç yıkadığını görmek, gören kişinin rüya emeklerinin karşılığını almak ve yaptığı işlerde bereketin çoğalacağı manasındadır. Genelde iş hayatında yapacaklarını işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkayıp Kurutmak
Rüyada saç yıkayıp kurutmak, tüm dertlerinden kurtulmak ve sorunlarına çözüm bulmak demektir. Rüyada saçı yıkamak ve kurutmak da aynı manaya gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Taramak
Rüyada saçı yıkamak taramak, rüya sahibinin hayatında olumlu güzel günlerin yakında ona geleceğine işarettir. Rüyada saç yıkamak ve taramak sonunda feraha ereceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkarken Dökülmesi
Rüyada saç yıkarken dökülmesi, gören kişinin başarılarının çoğalması ve bir fırsat elde etmesidir. Göründüğü gibi kötü manaya gelmez ve baht açıklığına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak İslami
Rüyada saç yıkamak islami, yorumu hayatınızda beklentilerin gerçekleşmesine ve her şeyin yolunda gitmesine alamet eder. Sil baştan her şeyi kendi yapmasına yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak Diyanet
Rüyada saç yıkamak diyanet, yorumunda her türlü zorluğun üstesinden gelmeye birlik olmaya tabir edilir. İş hayatında yeni atılımlar yapmaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada saç yıkamak, sağlıklı uzun ömre, başarılı hayata, kazanç ve kısmetleri, geleceğe yönelik atılan adımlara, mutlu olmaya işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada saç yıkamak, saç yıkamak, rüyası günahtan ve kötülüklerden uzak durmaya kısmetlere açık olmaya, hayatı her yönüyle ele almaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak bazı rüya alimleri tarafından ise kişinin temiz ahlaklı biri olacak demektir. İçinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sizi rahatsız eden düşüncelerinizden, olmayacak fikirlerinizden arınacak olduğunuza yorumlanır rüyadır. Saçınızı bir kuaförde kuruttuğunuzu görmeniz manevi hayatınızdaki olumsuzlardan bir destek alarak kurtulacağınıza yorumlanır. Tersi şekilde saçınızı kendi başınıza yıkadığınızı görmek nispeten yalnız kalmaya veya sorunlarınızın üstesinden tek başına gelebilecek kadar güçlü olduğunuza göstergedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saç kurutmak, rüya sahibinin yaşadığı zorlukların ve geçirdiği hastalıkların son bularak rahat nefes alacağına yorumlanır. Rüyasında saç kuruttuğunu gören kimse, bekar ise hayırlı kısmetleri nail olup nasip kapısını sonuna kadar açık kılar. Bu rüya bazende geç kalınmış mutluluklara, sevdiğiniz kimselerle karşı pişmanlık hissine kapılmaya ifade edilir. Rüyada saç kurutmak aynı zamanda ailenizin hoş gördüğü kimseyle yakınlık kurarak o kişiyi tanıma güdüsü gütmeye, geleceğiniz le ilgili kararlar almaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
Rüyada saç yıkamak, rüya sahibinin, dış görünümünde sorun olduğunu ve büyük bir değişikliğe gitmesi gerektiğini düşündüğüne delalet edilir. Bu durum, kendini beğenmemek şeklinde ortaya çıkar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkatmak
Rüyada saç yıkatmak, iş hayatındaki sorunlar ve koşuşturmaca yüzünden çok yorgun düşüldüğüne ve dinlenmek ve toparlanmak gerektiğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak halis ve temiz niyetlerdir. Bu rüya, rüya sahibinin cömert ve çevresi tarafından sevilen bir kişi olduğu anlamına gelir. Rüyada saç yıkadığını gören kimse, kötü fikirlerden arınır ve insanlara karşı halis niyet besler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yakmak rüya sahibinin ihtiyatlı ve temkinli olması için bir uyarı niteliği taşır. Bu rüya, rüya sahibinin çevresinde kötü insanlar odluğu ve bu insanalar karşı tedbirli olması gerektiği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
İç huzursuzluğuna yorumlanan rüya, kişinin hayatından memnun olmadığına ve evinde sürekli bir gerginliğin hasıl olduğuna alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç yıkamak, maneviyata yönelmeye, kişinin iyiye yöneleceğine, huzurlu bir hayata işaret edilir. Kişinin bir karar alacağına ve bu karar ile bir ömür rahat yaşayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Yıkamak
İç huzursuzluğuna yorumlanan rüya, kişinin hayatından memnun olmadığına ve evinde sürekli bir gerginliğin hasıl olduğuna alamettir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
sıkıntı atmak için çabalamaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
2 Üye ve 418 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9540
Dün : 23857
Toplam : 48067882
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...