Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
2.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada saçlarinin dökülmüs oldugunu gören kimsenin, serveti gider ve halkin gözünden düser. Bir kimse rüyada kel olan bir kadin görse, fitne île beraber basgösterecek bir duruma isarettir.
Mia Rüyakar (3.8k puan)  
kel kalmadım saclarım elime geldi tutam seklınde saclarım kaldı kel olmadım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

140 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
RÜYADA SAÇ DÖKÜLMESİ NE DEMEKTİR?

Rüyada saç dökülmesi hayırlı şeylere işaret etmez. Fakirliğe, kıtlığa, yokluğa ve itibarını yitirmeye işaret eder. Rüyada saçının döküldüğünü gören kişi maddi zarara girer, rızkı kesilir, çevresinde ve işinde çok sevilen ve sayılan biriyken saygınlığını da kaybeder. Eğer iş yerinde amir, müdür ya da yöneticisi ise konumunu kaybedebilir. Aynı zamanda kişinin birisi tarafından kazık yemesi anlamına gelir. Rüyada saçı tamamen dökülmüş ve bu nedenle hiç saçı kalmamış bir kadın görmek hileye, üç kâğıda delalet eder. Hiç saçı kalmamış bir kadın görmek demek kişinin haksızlığa uğraması, yapmadığı bir şeyle suçlanması anlamına gelir. Rüyada saç dökülmesi aynı zamanda rüya sahibinin birinci derece yakın akrabalarından olan birinden gelecek olan keder verecek bir haber anlamına gelir.

Rüyada saçın dökülmesi; yaşanacak hüzünlü bir zamana, içine düşülecek dertlerin olacağına işarettir. Kişinin huzursuzluğu genel anlamda aile hayatı ve ilişkileri ile alakalı olacaktır. Hiç istemediği ve de ummadığı kişilerle sıkıntılar yaşayacak olan kişi, naifçe her şeyi içine atarak kendi kendisini yiyip bitirecektir. Bu da sorunların giderek daha da büyümesine sebep olmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç mala ve uzun bir ömre delâlet eder. Cafer-i Sâdık (r.a) demiştir ki: Rüyada başını saçını tıraş ettiğini görmek, dört vech ile tâbir olunur: a) Hac, b) Sefer,. c) İzzet ve makam, d) Mertebe.

Rüyada saçlarının dökülmüs oldugunu görmek yolculuğa işaret eder. Ayrıca saçların dökülmesi iş hayatınızda bazı değişikliklerin işaretidir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya saçın dökülmesi para derdidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının saç dökülmesi görmek

Rüyada başkasının saç dökülmesi görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇ TARARKEN DÖKÜLMESİ

Rüyada saçlarını tararken döküldüğünü görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DÖKÜLMÜŞ SAÇ TOPLAMAK

Rüyada dökülmüş saç toplamak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA OLUK OLUK SAÇ DÖKÜLMESİ

Yaşanacak şok bir haber, kişiyi beklemektedir. Bu haber, rüya sahibini umutsuzluğa düşürecek kadar ani bir haber olabilir. Son zamanlarda yaşadığı olayların üstesinden gelmeyi başaran kişiyi, bir başka önemli sınav bekliyor olacaktır. Ayrıca, kişinin düşmanları tarafından da tehdit edilmesi söz konusu olabilir. Tabire göre, bu şahsın düşmanları bir kumpas hazırlığı içinde olup hain planlar peşindedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TUTAM TUTAM SAÇ DÖKÜLMESİ

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek sözler sarf edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇ KOPMASI

Kişinin kaybedeceği bir şeylerinin olduğu anlamına gelir. Büyük bir maddi varlığa ya da vazgeçemeyeceği bir kişiye sahip olan bu kimse, bu tutunduğu dalın kopup gitmesinden büyük bir endişe duymaktadır. Hayatını birtakım öğelere bağlamış olan rüya sahibinin aklındaki soru hep aynıdır. Sahip olduğunu canı pahasına korumaya and içmiş olan bu kimse, hiçbir şart altında savunmaktan vazgeçmeyecektir.

Rüyada saçların koparak dökülmesi hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ SAÇ DÖKÜLMESİ

Rüyada beyaz saç dökülmesi, rüya sahibinin, iş hayatında gerçekleştireceği bir projeye, ortaya koyacağı çalışmalar ve yapacağı işler sonucunda elde edeceği paranın bir kısmı ile bir iş gireceğine ve yaşanacak bir sıkıntıdan ötürü parasını işte yitireceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Ve Beyazlaması

Kişinin rüyada gördüğünün aksine, zaman ilerledikçe görünüşünü koruyacağına ve her daim genç kalacağına tabir edilir. Bu kimse, herkes tarafından hayretle bakılacak ve kıskanılacak biri olacaktır. Kişiye nazar değmesi de muhtemel olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇ DÖKÜLMESİ VE AĞLAMAK

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇIN ÇOK DÖKÜLMESİ VE KEL KALMAK

Rüyada saç dökülüp kel kalmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, isabetli adımlar atılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇI DÖKÜLMÜŞ BİRİNİ GÖRMEK

Rüyada saçı dökülmüş birini görmek kararsız kalmaya ve hayatınıza her daim başkalarının müdahale edeceğine, içinin aydınlanacağı ve gönlünün ferahlayacağı hadiseler yaşayacağına ve rahata ermeye tekabül eder. Farklı yorum olarak ise kişinin ebeveynlerinin sağlık sorunlarının biteceğine ve şifa bulmaya, zor işler ve çalışmalardan kazanılmış paranın ve yapılmış birikimin harcanmasına alamettir. Rüyayı gören dertli birisi ise moralin yerle bir olmasına ve hayatın tadının kaçması ile mutsuz olmaya, manevi değerlere önem vermeye alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇLARIN DÖKÜLMÜŞ OLDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada saçların dökülmüş olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, mal mülk edineceğine, üzgün ve karamsar olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Top Top Saç Dökülmesi

Kısa süre içinde hazırlıksız bir şekilde büyük işler gerçekleştirilen bir konuda işlerin sarpa saracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına ve bir türlü bir çıkış yolu bulunamayacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkanırken Saç Dökülmesi

Hayırlı bir işe giriştikten sonra yaşanacak tatsız olaylar yüzünden beklenmedik sıkıntılar yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına ve deyim yerindeyse hanenin üzerinde kara bulutlar dolaşacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastalıktan Saç Dökülmesi

Tam her şey yoluna girdi derken hiç beklenmedik bir anda ve hiç akla gelmeyecek bir konuda yaşanacak bir sorun yüzünden uzun zamandan beri emek verilen bir işte sıkıntıya düşmeye, türlü zorluklarla karşılaşmaya ve günden güne daha büyük dertlerle yüz yüze gelmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastığa Saç Dökülmesi

Rüya sahibinin, hayallerini süsleyen şeylere ulaşmak için büyük çaba sarf etmesine rağmen karşısına çıkan bazı sorunlar ve engeller yüzünden istediklerini alamayacağına, bu durumdan ötürü kendisini suçlu hissedeceğine, büyük tartışmalara gireceğine, zor zamanlar geçireceğine ve ne kadar haklı olsa da şansının bir türlü dönmeyeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Sakal Dökülmesi

Eğitimle ilgili çok zor bir döneme girileceğine ve geleceği kurma yolunda karar vermek zorunda kalınacağına yorulur. Rüyada saç ve diş dökülmesi, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabanın vefat haberinin alınacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Tutam Saç Dökülmesi

Rüya sahibinin, aile hayatı içinde yapacağı bir hata yüzünden çok sevdiği bir aile büyüğünün kalbini kıracağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yaptığı ve yapacağı birçok şeye rağmen bu konuda başarılı olamayacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi

Rüyada saç dökülmesi hayırlı şeylere işaret etmez. Fakirliğe, kıtlığa, yokluğa ve itibarını yitirmeye işaret eder. Rüyada saçının döküldüğünü gören kişi maddi zarara girer, rızkı kesilir, çevresinde ve işinde çok sevilen ve sayılan biriyken saygınlığını da kaybeder. Eğer iş yerinde amir, müdür ya da yöneticisi ise rütbesini kaybeder. Aynı zamanda kişinin birisi tarafından kazık yemesi anlamına gelir. Rüyada saçı tamamen dökülmüş ve bu nedenle hiç saçı kalmamış bir kadın görmek hileye, üç kâğıda delalet eder. Hiç saçı kalmamış bir kadın görmek demek kişinin haksızlığa uğraması, yapmadığı bir şeyle suçlanması anlamına gelir. Rüyada saç dökülmesi aynı zamanda rüya sahibinin birinci derece yakın akrabalarından olan birinden gelecek olan keder verecek bir haber anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Görmek

Rüyada saç görmek güzel ve hayırlıdır. Kişinin uzun ömrüne ve zenginliğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağınık Saç Görmek

Rüyada dağınık saç görmek iyi değildir, kişinin gereksiz ve fazladan harcamalar yaparak, parasını boşa harcayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saça Kına Yakmak

Rüyada saçına kına yaktığını gören kişi esenliğe, ferahlığa kavuşacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Kestirmek

Rüyada saç kesmek de kestirmek de kötü olayların yaşanabileceğine bu nedenle kişinin temkinli olması gerektiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçın Gürleşmesi

Rüyada saçın gürleşmesi, ani ve güzel değişiklikler anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Kel Kalmak

Yapılan işte karşılaşılacak büyük bir sorunun ardından istenmeyen durumlara düşüleceğine,yapılan işlerin bir türlü kazanç sağlamayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine ancak başarısız olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine ve üzüntü duyulacağına alamettir. Rüyada saç dökülmesi ve saçları kazıtmak, yaşanacak kötü olaylara karşı bazı önlemler almaya, bu  önlemler sayesinde maddi ve manevi açıdan zarar getirecek bir durumdan herhangi zarara uğramadan kurtulmaya, zorlu geçecek bir  toplantıdan çok kazançlı bir işle ilgili bir anlaşma çıkarmaya ve sevilen bir kişinin hayalleri gerçekleştirmesi yolunda yardımcı olunacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Beyazlaması

Kişinin, yeni gireceği bir işte ya da yeni başladığı bir ilişkide başarılı olmak için çok çaba göstereceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına ve kendisi ile ilgili olarak, dedikodu yapan ve bu sayede kuyusunu kazan kişileri üzmek için bazı çalışmalar yapacağına işarettir. Rüyada saç dökülmesi sararması, aile hayatında bir ayrılık yaşanacağı,bazı maddi ve manevi sorunlarla uğraşılması sebebiyle borçların bir türlü ödenemeyeceği, yapılan planların hayata geçirilemeyeceği, hanedeki bolluk ve bereketin kaçacağı ve kısmetsizlik yaşanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tutam Tutam Saç Dökülmesi

Birçok konuda kurulan hayallerin yıkılacağına, bu yüzden hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hem de tekrar hayal kurmakla ilgili korkulacağına, bu sebeple daha dikkatli olunacağına ve uzun bir zaman boyunca iş konusu da dahil olmak üzere hayatı değiştirebilecek konularda adım atmaktan geri durulacağına  rivayet edilir. Rüyada tel tel saç dökülmesi, aile bireylerinden birinin hastalığı, altına girilecek büyük bir borç ya da yaşanacak çok acı olay yüzünden büyük bir moral kaybı yaşanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, işle ilgili olarak bir türlü yüzün gülmeyeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına ve sağlıkla ilgili bazı sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkanırken Saç Dökülmesi

Hayırlı bir işe giriştikten sonra yaşanacak tatsız olaylar yüzünden beklenmedik sıkıntılar yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına ve deyim yerindeyse hanenin üzerinde kara bulutlar dolaşacağına işarettir. Aynı zamanda, iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan tatsız durumların sebep olacağı kötü şeylerin yavaş yavaş ortaya çıkacağı,bu yüzden iş yerinde eski rahatın ve huzurun kalmayacağı, üst yönetimle ters düşüleceği ve binbir türlü güçlükle kazanılan makamın elden gideceği şeklinde yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Top Top Saç Dökülmesi

Kısa süre içinde hazırlıksız bir şekilde büyük işler gerçekleştirilen bir konuda işlerin sarpa saracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına ve bir türlü bir çıkış yolu bulunamayacağına alamettir. Rüyada parça parça saç dökülmesi, yapılan hataların çok büyük yaralar açtığına ve yapılan tedavilerin de bir türlü gereken düzelmeyi ve iyileşmeyi sağlamayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Tutam Saç Dökülmesi

Rüya sahibinin, aile hayatı içinde yapacağı bir hata yüzünden çok sevdiği bir aile büyüğünün kalbini kıracağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yaptığı ve yapacağı birçok şeye rağmen bu konuda başarılı olamayacağına rivayet edilir. Rüyada enseden bir tutam saç dökülmesi, zor bir işe girip kısa süre içinde birçok şeye sahip olmayı hayal ederken beklenen gibi olmayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, başka konuda verilse daha iyi olacak ve daha fazla kazanç getirebilecek  emeğin boşa harcanacağına ve zorlu bir dönemeçte işle ilgili büyük bir zarar edileceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Ve Ağlamak

Bir türlü şansı dönmeyen kişinin, işleri içinde yaşanacak bazı sıkıntılar yüzünden maddi açıdan büyük bir sorun yaşayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine ve neredeyse ayrılmanın eşiğime geleceğine işaret eder. Rüyada saç dökülmesi ve yapıştırmaya çalışmak, giden bir şeyin ya da uğranılan bir zararın ardından beyhude yere çaba göstermeye, bu yüzden olmadık şeyler yapmaya, birçok sıkıntıya girmeye ancak bir türlü istenen şeye ulaşamamaya ve giden şeyi geri getirememeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastalıktan Saç Dökülmesi

Tam her şey yoluna girdi derken hiç beklenmedik bir anda ve hiç akla gelmeyecek bir konuda yaşanacak bir sorun yüzünden uzun zamandan beri emek verilen bir işte sıkıntıya düşmeye, türlü zorluklarla karşılaşmaya ve günden güne daha büyük dertlerle yüz yüze gelmeye delalettir. Rüyada yaşlılıktan saç dökülmesi, aile hayatında ve sosyal hayat içinde büyük didişmelere sebep olacak bir konu yüzünden sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaş Ve Saç Dökülmesi

Uzun bir süreden beri devam eden bir sıkıntının istenmeyen bazı durumlara yol açacağına, bu yüzden istenen noktaya gelmek için daha çok çalışılması ve bazı şeylerin göz önüne alınması gerekmektedir. Rüyada deri ve saç dökülmesi, rakipler tarafından çıkarılacak bir dedikodu yüzünden insanların gözünden düşüleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastığa Saç Dökülmesi

Rüya sahibinin, hayallerini süsleyen şeylere ulaşmak için büyük çaba sarf etmesine rağmen karşısına çıkan bazı sorunlar ve engeller yüzünden istediklerini alamayacağına, bu durumdan ötürü kendisini suçlu hissedeceğine, büyük tartışmalara gireceğine, zor zamanlar geçireceğine ve ne kadar haklı olsa da şansının bir türlü dönmeyeceğine işarettir. Rüyada yorgana saç dökülmesi, ayrılık anlamına gelir. Kişi çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden istemediği halde ayrılacak, uzun bir zaman boyunca bu durumdan ötürü kendisini suçlayacak ve bir  türlü bir çıkış yolu bulamayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Görmenin Psikolojik Yorumu

Günden güne hayatın daha zor  bir hal alması yüzünden kendisini kötü durumlarda bulan bireyin, moral ve motivasyon olarak da pek iyi olmadığı için gördüğü rüyalar da iyi olmayacaktır. Yaşanan hastalıklar ve kayıplar ruhta çok büyük yaralar açmaktadır. Bu  yaralar yüzünden düzgün bir karar vermekte zorlanan kişinin, hayat içerisinde daha çekingen ve daha korkak davranması ile karşılaşacağı davranışlar da üzücü ve kırıcı bir hal almaktadır. Aynı zamanda, sağlıkla ilgili herhangi bir sorunla alakalı olarak bazı uyarılar da barındıran rüyaları göz ardı etmemeli ve gerçek yaşama bağlı olarak bazı anlamlar yükleyip dikkatli bir şekilde açıklamalıyız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kel kalmak

Rüyada kel kalmak oldukça sıkıntılı bir rüyadır. Kişinin ekonomik açıdan düşeceği büyük sıkıntılara işaret eden kel kalmak, kişinin aç kalacağına, aşa muhtaç kalacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hastalıktan saç dökülmesi

Rüyada hastalığından veya rahatsızlığından dolayı saçının döküldüğünü gören kişinin, tam her şeyi yoluna koymuşken karşısına çıkacak olumsuzluklar olduğunu işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlanıp saçın dökülmesi

Rüyada yaşlandığını görüp saçı dökülen bir kişinin aile hayatında veya sosyal yaşantısında yaşanacak problemlere yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçın ve sakalın döküldüğünü görmek

Rüyada hem saçının hem sakalının döküldüğünü gören bir kişi, eğitim hayatında zorluklarla karşılaşacak. Geleceği kurma yolunda karar vermek zorunda kalacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçı dökülürken ağlamak

Rüyada saçı dökülürken ağlayan bir kişinin iş hayatında maddi zorluklarla karşılaşacağına, bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Enseden Saç Dökülmesi

Rüyada enseden bir tutam saç dökülmesi, zor bir işe girip kısa süre içinde birçok şeye sahip olmayı hayal ederken beklenen gibi olmayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başka birinin saçının döküldüğünü görmek

Rüyada başka birisinin saçının döküldüğünü görmek o kişinin sağlığının kötüye gideceğine delal
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçların tutam tutam dökülmesi ne anlama gelir?

Rüya sahibinin güvenmemesi gereken birine güvenerek bir işe kalkacağına ve sonucunda büyük zarara uğrayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yıkanırken saç dökülmesi ne anlama gelir?

Hayırlı bir işe giren rüya sahibinin karşılaşacağı tatsız olaylar nedeniyle sıkıntı yaşayacağını işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesinin Yorumu ve Rüya Tabiri

Rüyada saçlarının döküldüğünü görmek; Rüya yorumcuları uğursuzluk olarak tanımlar. Rüya sahibini kötü ve zorlu günlerin beklediği anlamını taşır. Özellikle insanlara karşı olan güveni sarsılacak olaylar yaşayacağı belirtilir.

Bu olaylar rüya sahibi, arkadaşları tarafından yarıl yolda bırakılması, tuzağa düşürülmesi gibi olaylara alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçlarının tutam tutam döküldüğünü görmek

Rüya sahibinin birilerinin sözüne güvenerek girdiği işten büyük bir zarara uğrayacağını ve elindekilerinden de olacağına işarettir. O süreden sonra artık yokluk çekmeye başlayacağı, bu nedenle de çevresindekilere oldukça dikkat etmesi gerektiği belirtilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçların koparak döküldüğünü görmek

Rüya sahibi rüyasında saçlarının koparak döküldüğünü görürse iş hayatında hiç beklemediği anda hızlıca bir düşüşe geçeceği söylenir. Ayrıca düşmanlarına mağlup olacağı ve çevresindeki tüm dostlarının da onu bırakarak düşman safına geçerek onlarla kol kola olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç dökülmesi ve beyazlaması

Rüyada sahibini, hem ticaret hayatında hem de özel yaşamında büyük zorluklar beklediği rivayet edilir. Evde eşinden, iş yerinde iş arkadaşlarından büyük haksızlıklar göreceği, ayrıca hiçbir suçu olmadığı halde kötü durumlardan sorumlu tutulacak şeklinde delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kel kalmak

Son derece korkutucu bir anlam taşıyan rüyalardan tekidir. Rüya yorumcuları bu durumu şöyle yorumluyor: Rüya sahibini, ekonomik açıdan oldukça çok zorlayacak günlerin beklediği anlamı taşır. Kişi büyük bir geçim sıkıntısı yaşayacağı, işini kaybedeceği, borçlanacağı, aşsız kalacağı, herkese el açacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Kel Kalmak

Rüyada saç dökülüp kel kaldığını gören rüya sahibi, rüya sözlüğü yorumcularına göre yapılan işte karşılaşılacak büyük bir sorunun ardından istenmeyen durumlara düşüleceğine, yapılan işlerin bir türlü kazanç sağlamayacağına sevdiği kişilerle aralarının bozulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülüp Kazıtmak

Rüyasında saçlarının döküldüğünü görüp saçını kazıtan rüya sahibinin yaşanacak kötü olaylara karşı bazı önlemler almaya, bu  önlemler sayesinde maddi ve manevi açıdan zarar getirecek bir durumdan herhangi zarara uğramadan kurtulmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyazlayan Saçın Dökülmesi

Rüyada beyazlayan saçının döküldüğünü gören kişinin, yeni gireceği bir işte ya da yeni başladığı bir ilişkide başarılı olmak için çok çaba göstereceğine delalet eder. Kişinin kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçın Dökülüp Sararması

Rüya sahibinin aile hayatında bir ayrılık yaşanacağı, bazı maddi ve manevi sorunlarla uğraşılması sebebiyle borçların bir türlü ödenemeyeceği, yapılan planların hayata geçirilemeyeceği, hanedeki bolluk ve bereketin kaçacağı ve kısmetsizlik yaşanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tutam Tutam Saç Dökülmesi

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre birçok konuda kurulan hayallerin yıkılacağına, bu yüzden hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hem de tekrar hayal kurmakla ilgili korkulacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tel Tel Saç Dökülmesi

Rüyada tel tel saç dökülmesi, rüya sahibinin aile bireylerinden birinin hastalığı, altına girilecek büyük bir borç ya da yaşanacak çok acı olay yüzünden büyük bir moral kaybı yaşanacağına delalet eder. Yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, işle ilgili olarak bir türlü yüzün gülmeyeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkanırken Saç Dökülmesi

Rüyada yıkanırken saç dökülmesi, hayırlı bir işe giriştikten sonra yaşanacak tatsız olaylar yüzünden beklenmedik sıkıntılar yaşanacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Top Top Saç Dökülmesi

Rüyada top top saç dökülmesi, rüya tabiri yapan rüya sözlüğü yorumcularına göre; kısa süre içinde hazırlıksız bir şekilde büyük işler gerçekleştirilen bir konuda işlerin sarpa saracağına delalet eder. Bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına ve bir türlü bir çıkış yolu bulunamayacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Enseden Saç Dökülmesi

Rüyada enseden bir tutam saç dökülmesi, zor bir işe girip kısa süre içinde birçok şeye sahip olmayı hayal ederken beklenen gibi olmayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi ve Ağlamak

Rüyada saç dökülmesine üzülüp ağlayan rüya sahibinin bir türlü şansı dönmeyen kişinin, işleri içinde yaşanacak bazı sıkıntılar yüzünden maddi açıdan büyük bir sorun yaşayacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dökülen Saçı Yapıştırmak

Rüyada saç dökülmesi ve yapıştırmaya çalışmak, giden bir şeyin ya da uğranılan bir zararın ardından beyhude yere çaba göstermeye, bu yüzden olmadık şeyler yapmaya, birçok sıkıntıya girmeye ancak bir türlü istenen şeye ulaşamamaya ve giden şeyi geri getirememeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlılıktan Saç Dökülmesi

Rüyada yaşlılıktan saç dökülmesi, aile hayatında ve sosyal hayat içinde büyük didişmelere sebep olacak bir konu yüzünden sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastığa Saç Dökülmesi

Rüyada yastığa saçın döküldüğünü görmek, rüya sahibinin, hayallerini süsleyen şeylere ulaşmak için büyük çaba sarf etmesine rağmen karşısına çıkan bazı sorunlar ve engeller yüzünden istediklerini alamayacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yorgana Saç Dökülmesi

Rüyada yorgana saç dökülmesi, ayrılık anlamına gelir. Kişi çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden istemediği halde ayrılacak, uzun bir zaman boyunca bu durumdan ötürü kendisini suçlayacak ve bir türlü bir çıkış yolu bulamayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişi, en sevdikleri tarafından yarı yolda bırakılacak, haksızlığa uğrayacak, tehlikenin içine çekilmeye çalışılacak ya da tuzağa düşürülecek demektir. Rüya sahibinin en yakınları nedeni ile sıkıntıya düşeceğine ve kısmetinden olacağına delalet eder. Kaynak: Rüyada Saçlarının Döküldüğünü Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarının Tutam Tutam Döküldüğünü Görmek
Rüyayı gören kişinin bazı kimselere inanarak gireceği işlerde büyük zarar edeceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine hem de emeklerinin boşa gideceğine yorulur. Rüya sahibinin çevresindekilere dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında saçlarının koparak döküldüğünü görmek rüya sahibinin meslek hayatında ani ve hızlı bir düşüşe geçmesine, düşmanlarına ve rakiplerine karşı mağlup olmasına, iyi gününde yanında olanların bu başarısızlığı nedeni ile onu yalnız bırakarak düşmanlarının tarafına geçerek kendisini büyük hayal kırıklığına uğratmasına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Koparak Ele Gelmesi
Rüyada saçların koparak ele gelmesi de saçların koparak döküldüğünü görmekle aynı anlama gelir. Rüyayı gören kişinin ilk yenilgisinde dost sandıklarının kendisini terk edeceklerine ve bunun da rüya sahibinin yıkılmasına neden olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin hem özel hayatında hem de ticaret hayatında yaşayacağı kötü, zor ve mutsuz günlere işaret ederken rüya sahibinin hem eşinden hem de iş arkadaşlarından haksızlık göreceğine tabir edilir. Kişi, hiçbir suçu ve günahı olmadan ortaya çıkacak bazı tatsız durumlardan ötürü sorumlu tutulacaktır diye kabul edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kel Kalmak
Rüya sahibinin geçim derdine düşeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına ve ele güne muhtaç olacak durumlara düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçlarını Kazıtmak

Rüyasında saçlarını kazıtan kişi yapacağı bazı yanlış hareketlerden veya hatalardan ötürü insanlar arasında kötü bir pozisyona düşerek rezil olur. Bu rüya sadaka ve ibadetlerinizle bu durumdan kurtulmanız gerektiğine, eğer davranışlarınıza dikkat ederseniz kötü bir duruma düşmekten kurtulacağınıza işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Parlaması

Rüyada saçlarının parlayıp, muhteşem bir görüntüye ulaştığını gören kimse hem özel hem de iş hayatında mutlu ve huzurlu olur. Bu rüya aynı zamanda sağlığa, ömrün uzamasına işarettir. Hasta olan bir kimse rüyasında saçlarının parladığını görse hastalığından kurtulur. Bu rüya borçlular için borçlarını ödemesine ve maddi sıkıntılardan kurtulmaya da yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç dökülmesi Görmek

Rüyada saçlarinin dökülmüs oldugunu gören kimsenin, serveti gider ve halkin gözünden düser. Bir kimse rüyada kel olan bir kadin görse, fitne île beraber basgösterecek bir duruma işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç dökülmesi, rüya sahibi için hayırlı bir rüya olarak görülmemiş olup kişinin üst üste yaşayacağı sorun ve sıkıntılara işaret eder. Bu rüyayı görenlerin güzel mevki ve makamdayken gözden düşmesine, hatalı davranışlar içersinde olmaya ve statüsünü kaybetmeye delalet eder. Rüyada saç dökülmesi, kişinin yaşadığı çevre ve topluluk önünde küçük düşmesine, insanlar gözünde saygınlığını yitirmeye tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin iş ve sosyal yaşamındaki yaşadığı maddi kayıplara rivayet edilmiştir. Rüyada saç dökülmesi görmek, ticari yaşamdaki konumunu kaybetmeye, her şey güzelken bir anda alt üst olmaya, borçlanmaya yorulur. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin uygun olmayan davranışları nedeniyle arkadaşları tarafından dışlanmaya yorumlanmıştır. Rüyada saç dökülmesi görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Görmek Nedir

Rüyada saç dökülmesi görmek, farklı anlamlar içermek ile beraber kişinin zor zamanlar geçirmesine işaret eder. Bu rüyayı gören bekar kişilerin sevdiği kişiden ayrılmaya, gönül kırgınlığa yorulur. Evli kimseler için ise bu rüya kişinin geçim derdi yaşamasına, hane içersinde kırgınlıklar yaşamaya delalet eder. Görülen bu rüya kişi için uyarıcı niteliğinde olup gelişen olaylara karşı elinden geldiğince önlem alması gerektiğine rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçının Döküldüğünü Görmek

Rüyada saçının döküldüğünü görmek, rüya sahibinin günlük yaşam içersinde bazı olumsuz durumlardan endişe içersinde olmasına, korkularından emin olamamasına ve kararsız kalmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Kel Kalmak

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak, kişinin iş yaşamında ki yaptıklarıının göze gelmemesine, uğraş ve emeklerinin heba olmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkanırken Saç Dökülmesi

Rüyada yıkanırken saç dökülmesi, rüya sahibinin bütün umutlarını bağlayıp her şeyini tamamladığı bir işin son anda çıkan engellemeler yüzünden gerçekleşmemesine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastalıktan Saç Dökülmesi

Rüyada hastalıktan saç dökülmesi, görülenin aksine bu rüyayı görenlerin yaşadıkları sağlık sorunlarından Allah’ın izni ile şifa bulmalarına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tutam Tutam Saç Dökülmesi

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi, rüya sahibinin yaşadığı kararsızlığa, güven eksikliği yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kendilerine olan öz güven eksikliği yüzünden hayallerini hep öteleştirmesine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Ve Ağlamak

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak, rüya sahibinin yaşadığı şansızlık ve sıkıntılara işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamlarında neye adım atsalar hüsran yaşadıklarına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç dökülmesi hayırlı şeylere işaret etmez. Fakirliğe, kıtlığa, yokluğa ve itibarını yitirmeye işaret eder. Rüyada saçının döküldüğünü gören kişi maddi zarara girer, rızkı kesilir, çevresinde ve işinde çok sevilen ve sayılan biriyken saygınlığını da kaybeder. Eğer iş yerinde amir, müdür ya da yöneticisi ise rütbesini kaybeder. Aynı zamanda kişinin birisi tarafından kazık yemesi anlamına gelir. Rüyada saçı tamamen dökülmüş ve bu nedenle hiç saçı kalmamış bir kadın görmek hileye, üç kâğıda delalet eder. Hiç saçı kalmamış bir kadın görmek demek kişinin haksızlığa uğraması, yapmadığı bir şeyle suçlanması anlamına gelir. Rüyada saç dökülmesi aynı zamanda rüya sahibinin birinci derece yakın akrabalarından olan birinden gelecek olan keder verecek bir haber anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Görmek

Rüyada saç görmek güzel ve hayırlıdır. Kişinin uzun ömrüne ve zenginliğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dağınık Saç Görmek

Rüyada dağınık saç görmek iyi değildir, kişinin gereksiz ve fazladan harcamalar yaparak, parasını boşa harcayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saça Kına Yakmak

Rüyada saçına kına yaktığını gören kişi esenliğe, ferahlığa kavuşacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Kestirmek

Rüyada saç kesmek de kestirmek de kötü olayların yaşanabileceğine bu nedenle kişinin temkinli olması gerektiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçın Gürleşmesi

Rüyada saçın gürleşmesi, ani ve güzel değişiklikler anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Taramak

Rüyada saçını taradığını gören kişi, istemeden yaptığı bir hata yüzünden üzülecek ve pişman olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kıvırcık saç görmek güzel ve iyi şeylere delalet eder. Nimet ve bereket demektir, aynı zamanda kazancın artmasına, bolluğa ve rahata kavuşmaya delalet eder. Rüyasında saçının kıvırcıktan düze döndüğünü görmek ise boşanmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç dökülmesi, gören kişi için pekte hayra alamet etmez ve sorunların biri bitmeden birinin başlamasına çözüm yolu aramasına tabir edilir. Kişinin birden bire düşmesi ve yokluk, kıtlık çekmesine işaret edilir. Rüya sahibinin canının sıkıldığı durumların olduğunu gösterir. Bazende ortam içerisinde olmayacak şeyler yüzünden küçük düşmek ve saygınlığını kaybetmek manasına gelir. İş hayatında maddi sıkıntılara uğramak ve zorluklara girmek demektir. Rüyada saçın dökülmesi, iş ortamında yada arkadaş ortamında çok sevilen biri olduğunu ve bu itibarını kaybedeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi

Rüyada saç dökülmesi, kişinin hayatında olacak olan bazı sorunların olduğunu gösterir. Aynı zamanda bekar kişiler için aşk hayatında hayal kırıklığı yaşamak ve sıkıntıya girmek demektir. Evli kişiler için geçim sıkıntısı çekeceği anlamına gelir. Yani genel olarak maddi sıkıntılardan geçeceğine işaret eder. Rüyada saçın gürleşmesi, birden fazla malın sahibi olacağına ve hanesinde bereketin artıp hiç sıkıntı çekmeyeceğine yorum yapılır. Rüyada saçların dökülmesi, hileye iki yüzlü düşmana alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Kopması

Rüyada saç dökülmesi kopması, kişinin bütün sıkıntılarının üst üste bindiğini gösterir. Aynı zamanda bazı sorunların kişinin iş hayatına da yansıyacağı yönündedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçının Döküldüğünü Görmek

Rüyada saçının döküldüğünü görmek, rüya sahibinin korktuğu ve endişe duyduğu bazı sorunların olacağına delalettir. Bunlarla bir süre uğraşacağına yorum yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Kel Kalmak

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak, bu rüya iş ortamınızda yada arkadaş ortamında sizin yaptığınız iyi şeylere rağmen yaptığınızın görünmemesi. Bundan dolayı moral bozucu durumlar yaşayacağınızı ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıkanırken Saç Dökülmesi

Rüyada yıkanırken saç dökülmesi, her şeyi yapılmış her şeyi tam olan bir şeye adım atarken son andan pürüzler çıkması manasındadır. Bundan dolayı kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastalıktan Saç Dökülmesi

Rüyada hastalıktan saç dökülmesi,  bu rüya tam tersi ile tabir edilir. Kişinin sağlık sorunları var ise şifa bulacağına ve maddi manevi sıkıntıları atlatacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tutam Tutam Saç Dökülmesi

Rüyada tutam tutam saç dökülmesi, kişinin öz güven eksikliği yaşayacağına ve bir kurduğu bundan dolayı gerçekleştiremeyeceği yönündedir. Eğer tel tel dökülüyorsa, yakınlarınızdan birinin sağlık sorunu yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi ve Ağlamak

Rüyada saç dökülmesi ve ağlamak, talihsizlik yaşamak ve bir türlü dönmeyen şansından dolayı canının sıkılması demektir. Eşiyle bazı konularda ters düşmek, iş ortamında istenmeyen şeyler yaşamak manasındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Top Top Saç Dökülmesi

Rüyada top top saç dökülmesi, hazırlıksız olduğu bir işle uğraşmak ve bundan dolayı işleri tam olarak toparlayamama manasındadır. Borçlar ile uğraşacağına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastığa Saç Dökülmesi

Rüyada yastığa saç dökülmesi, rüyayı gören kişinin hayalini kurduğu şey için çok uğraştığını ve bu çabasına rağmen önüne engeller çıkacağına yorum yapılır. Bundan dolayı umutsuzluk yaşayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Tutam Saç Dökülmesi

Rüyada bir tutam saç dökülmesi, hanesinde olacak bazı sorunlar yüzünden sevdiğin insanlardan birinin kalbini çok kıracağı manasındadır. Zor bir işe girmeye ve bundan çıkmak için uğraşmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaş ve Saç Dökülmesi

Rüyada kaş ve saç dökülmesi, uzun süreli devam eden problemler olarak ifade edilir. İstediği konuma gelmek için dişiyle tırnağıyla uğraşacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Sakal Dökülmesi

Rüyada saç sakal dökülmesi, bu rüya özellikle eğitim hayatı devam eden kişiler içindir. Zorlu bir dönemden geçeceğine ve bunun için çok çalışması gerektiğine alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi İslami

Rüyada saç dökülmesi islami, yorumu kişinin bazı sorunları olduğunu belirtir ve bunların rüyasına yansımasıdır. Beklenmedik şekilde ve hak etmediği haksızlıklar yaşamaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Diyanet

Rüyada saç dökülmesi diyanet, yorumunda kişinin yaşam kalitesinin zor olduğunu ve bundan dolayı çalışıp çabaladığını gösterir. Bunlardan yorulduğunu ve sırtındaki yükten kurtulmak istediğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç dökülmesi farklı ve tezat bilgiler ile verilmektedir. Rüya yorumlayan ünlü din alimlerine göre farklı üç genel anlam ifade eder. İlk olarak;  yakın zamanlarda yaşanmış sıkıntı verici olayların etkisi olarak değerlendirilir ve yaşanan bu sıkıntıların zamanla sona ereceğine işaret ettiği şeklinde yorumlanır. Diğer bir yorum şekli ise şeytani rüya olarak isimlendirilir. Yine en fazla erkekler tarafından görülür ve konu genellikle bir kadın veya adam tarafından görülebilecek zarara yorulur. Salih rüya anlamına gelen ve daha fazla yorumlanan son tabir şekli oldukça fazla anlam ifade eder. Bu rüyaların müjde getirici ve aynı anda korku verici olması söz konusudur. Korku verici yorumların sebebi saç dökülmesinin uğursuzluk olarak değerlendirilmesinden kaynaklanır. Genel olarak rüya görenin bir konuda çok üzülmesi ve güveninin sarsılmasına yorulur. Haksızlığa uğraması, bir gelecek kazanımına engel olunması gibi daha derin yorumları da bulunmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Saçların tutam tutam döküldüğünün görülmesi, inanılan ve güvenilen kişilerden zarar görüleceği, haksızlığa uğranacağı, elindekilerin onlar tarafından alınacağı gibi kesin tabirler bulunmaktadır. Bu rüyayı görenlerin işlerinde ve ortaklık ilişkilerinde çok dikkatli olmaları gerekebilir. Saçlarının rüyalarında koparak döküldüğünü görenler, iş yaşamında bir yıkıma ve kayba uğrama tehlikesinde oldukları, kullandıkları destekleyicilerin desteklerini kesecekleri, rakiplerine karşı savunmasız kalacağı gibi yorumlar yapılmaktadır. Rüyalarında saçlarının beyazlamış olarak döküldüğünü görmek, hem iş hem de özel yaşamındaki olumsuzlukların geleceğini göstermektedir. Kişinin iş yaşamındaki olumsuzluklar arasında, eşi veya iş arkadaşlarından haklı bile olsa haksızlığa uğrayacağına işaret olarak değerlendirilir. Rüyada saç dökülmesi bir vücut parçasının kaybı olduğundan, maddi ve de manevi olarak birçok kayıp olarak değerlendirilebilir. Hemen her alanda kayba uğrama tehlikesi olduğundan rüyanın görüldüğü dönemdeki her konuda dikkatli olunması şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada bir diğer saç dökülmesi konusu ise saçların tamamen dökülerek kelliğin ortaya çıkması konusudur. Bu şekilde rüya görenlerin borçlanacağı, geçim sıkıntılarına düşeceği, işini kaybedeceği ve muhtaç bir duruma düşeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçlarının döküldüğünü görmek, elindeki bir şeyi kaybedeceğine veya tanıdıklarının gözünde değerinin ve gerekliliğinin azalacağına işarettir.

Rüyada başın kel kalacak şekilde saçlarının döküldüğünü görmek herhangi bir sebepten malına gelecek zarara işaret eder.

Rüyada kendini kel olarak görmek para sıkıntısına işaretle tabir olunur.

Rüyada kel bir kadın görmek tanıdıkları arasında çıkacak bir fitne işaretçisidir.

Tanımadık kel bir adam görmek, dert ve sıkıntı habercisi olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAÇ DÖKÜLMESİ

Rüyada saçların dökülmesi ya da seyrelmesi rüya sahibi için pek de iyi şeylere işaret etmez. Rüya sahibinin mal varlığını kaybetmesine, saygınlığını ve itibarını yitirmesine delalet eder. Eğer rüya sahibi rüyasında, saçının tamamen dökülüp kafasının göründüğü bir kadın görürse bir iftira tehlikesi ortaya çıkabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KEL BİR KADIN GÖRMEK

Rüyada görülen kel kadın, rüya sahibinin bulunduğu toplumda bir fitne durumunun ortaya çıkacağına ve toplum huzurunun bozulacağına işarettir. Bazen de bu rüya gören kişi için bir musibete veya atlatılacak bir belaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi neye işarettir ?

Rüyada saclarinin dökülmüs oldugunu gören kimsenin, serveti gider ve halkin gözünden düser. bir kimse rüyada kel olan bir kadin görse, fitne ile beraber basgösterecek bir duruma isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi

Saç dökülmesi daha çok maddi kayıpları simgeler. Rüyanızda saçlarınız dökülmüşse bir eşyanızı kaybedebilir, çaldırabilir ya da elinizden çıkarmak durumunda kalabilirsiniz. Bu rüya sıkıntı ile de yorumlanmaktadır. Muhtemelen çekeceğiniz sıkıntı maddi nitelikte olacaktır.

Bir diğer yoruma göre ise geçici sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ya da çalıştığınız iş yerindeki pozisyonunuz olumsuz yönde değişebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada saçlarının dökülmüş olduğunu gören kimsenin,serveti gider ve halkın gözünden düşer. Bir kimse rüyada kel olan bir kadın görse, fitne ile beraber başgösterecek bir duruma işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyanızda saçlarınızın döküldüğünü görmeniz; mal varlığınızın gideceğine ve halkın gözünden düşeceğinize yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçların döküldüğünü görmek birçok farklı yoruma sahiptir ve olumlu ve olumsuz olmak üzere birçok anlamı bulunmaktadır. Rüyada saçların döküldüğünü gören bir kimsenin şer dolu olaylara karışacağına ve birtakım kötülüklere maruz kalacağına işaret edilmektedir. Rüyada saçların döküldüğünü gören kişinin mutsuz ve talihsiz bir hayatı olacağına alamettir. Ayrıca kişinin maddi sıkıntılar yaşayacağının da habercisi olan rüya hayırlı bir rüya olarak kabul edilmemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi

Rüyada saç dökülmesi görmenin birçok anlamı bulunmaktadır. Ancak genel olarak bu anlamlar olumsuz olup kişinin başına birtakım işler açılacağının habercisidir. Rüyada saç dökülmesi gören bir kimsenin başına hileli işler geleceğine, kötü kişiler ile tanışacağına ve bir düşmanın varlığına yorulmaktadır. Rüyada saç dökülmesinin birçok yorumu bulunmaktadır. Bu yorumlar rüyayı gören kişiye, cinsiyetine, saçın rengine, dökülme miktarına göre farklı anlamlar kazanabilmektedir. Ancak genel olarak saç dökülme rüyası hayırlı bir rüya değildir ve rüya sahibinin dikkatli olması gerektiğini vurgulamaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Azaldığını Görmenin Anlamı

Rüyada saçların azaldığını görmek birikimin ve hane içindeki mutluluğun azalması anlamına gelmektedir. Rüyada saçların azaldığını gören rüya sahibinin yavaş yavaş batacağına yorulmaktadır. Rüyayı gören kişinin başına birtakım işler açılacağına ancak bu kötülüklerin sonucunu yavaş yavaş alacağına alamet edilmektedir. Rüyada saçlarının azaldığını gören bir kimse eğer evli ise eşi ile aralarının açılacağına ve bu durumun uzun süreceğine işaret etmektedir. Rüya sahibi eğer bekar ise uzun süre yalnız kalacağına ve çevresindeki diğer insanları da zaman içinde kaybedeceğine dikkat çekmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Beyazlayarak Dökülmesinin Anlamı

Rüyada beyaz saç görülüyor ve saçlar dökülüyor ise kişinin sona yaklaştığının habercisidir. Hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarf eden rüya sahibinin artık emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir. Rüya sahibinin kısa bir zaman içinde emeklerinin karşılığını alacağına ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir. Bu süreç içinde rüya, rüyayı gören kimsenin hayallerine ulaşmak için ne kadar çabaladığını da vurgulamaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Sararması ve Dökülmesinin Anlamı

Rüyada saçların sararması ve dökülmesinin anlamı ise şerre ve kayıp yaşamaya yorulmaktadır. Rüyada saçların dökülmesi ve sararmasının anlamı maddi kayıplara işaret etmektedir. Rüya sahibinin birtakım borçlar altına gireceğine ancak bu borçları ödeyemeyeceğine dikkat çekilmektedir. Bu sebep ile rüya sahibi bir süre daha hayallerini gerçekleştiremeyecektir. Ayrıca rüya sadece rüyayı gören kimseyi değil aynı zamanda hane halkını da etkileyeceğine ve hane içinde kısmetsiz bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesinin Olumlu Anlamları

Rüyada saç dökülmesinin olumlu ve olumsuz anlamları bulunmaktadır. Rüyada saç dökülmesinin olumlu anlamları oldukça az olmak ile birlikte olumsuz anlamları daha fazladır. Ancak rüyada beyaz saç görülmesi dökülmesine rağmen iyi anlamlara sahiptir. Rüya sahibinin bereketli, bol kazançlı ve sevdikleri ile geçireceği bir hayata alamettir. Rüyada saçının döküldüğünü gören bir kimsenin hayatında birtakım değişiklikler olacağına ve hayalleri için çabalayacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesinin Olumsuz Anlamları

Rüyada saç dökülmesinin olumsuz anlamları bulunmakta olup olumlu anlamlarından daha fazladır. Rüyada saç dökülmesi görmek tamamıyla şerre yorulmamaktadır ancak kişinin başına birtakım işler geleceğinin habercisidir. Rüyanın olumsuz anlamlarını şu şekilde sıralamak mümkündür;

    Maddi kayıp yaşamaya,
    Borçları ödeyememeye,
    Rüyada saçların dökülmesi kısmetin kapanmasına ve ayrılığa,
    Hane içinde yaşanacak kavgalara,
    Dedikoduya,
    Yeni birileri ile tanışmaya ancak bu kişilerden kötülük görmeye,
    Düşman edinmeye işaret etmektedir.

Rüyada saç dökülmesinin alimlere göre yorumları da mevcuttur. Ancak birçok alim bu rüyanın olumsuz yorumlarından bahsetmiştir. İmam Nablusi Hz. bu rüya hakkında rüya sahibinin servetini kaybetmesine ve sevdikleri tarafından terk edilmesine işaret ettiğinden bahsetmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesinin Diyanete Göre Anlamı

Rüyada saç dökülmesi diyanete göre şer olarak yorumlanmaktadır. Rüyada saçları dökülen bir kimsenin yaşamında birtakım değişiklikler olacağına ancak bu değişikliklerin olumsuz olduğuna işaret etmektedir. Kişinin hayatı boyunca çabaladığı ve çalıştığını ancak emeklerinin karşılığını bir türlü alamadığına da yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesinin İslami Anlamı

Rüyada saç dökülmesi İslami olarak da yorumlanmıştır ve yaşanacak problemlere işaret ettiği görülmüştür. Rüya sahibinin haksızlığa maruz kalacağına ve emeklerinin karşılığını alamayacağına delalet etmektedir. Rüyada saç dökülmesi yaşayan bir kişinin beklenmedik olayların arasında kalacağına da işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Tutam Saç Dökülmesinin Anlamı

Rüyada bir tutam saç dökülmesi rüya sahibinin hane içinde yaşayacağı problemlere işaret etmektedir. Rüyada tutam tutam saç döküldüğünü gören bir kimsenin zor bir işte bulunacağına alamettir. Bu işten kurtulmaya çalışacağına ancak uğraşması gerektiğine yorulmaktadır. Rüyada bir tutam saç dökülmesinin anlamı şerre yorulmaktadır ve rüya sahibinin sevdikleri ile arasının açılacağına işaret etmektedir. Rüyada tutam tutam saç dökülmesi görmek ayrılığa işaret etmektedir ve rüya sahibinin kalbinin kırılacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Koparak Eline Geldiğini Görmenin Anlamı

Rüyada saçların kopup eline gelmesi rüya sahibinin yaşayacağı problemlere işaret etmektedir. Saçların koparak ele geldiğini gören bir kimsenin kendisinin sebep olacağı birtakım sorunlara yorulmaktadır. Ayrıca rüya sahibinin akrabaları ve yakın çevresi ile arasının açılacağına ve sağlık sorunlarına da alamet etmektedir. Rüyada saçların koparak eline geldiğini gören bir kimsenin huzursuz bir yaşama sahip olması ve borçların artması şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Başkasının Saçının Döküldüğünü Görmenin Anlamı

Rüyada başkasının saçının döküldüğünü görmek rüya sahibinin çok içinde olmayacağı bir tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir. Bir olaya şahit olunacağına ve başına birtakım işler açılacağına da yorulmaktadır. Rüya sahibinin birtakım problemler ile karşılaşacağına ancak bunlardan sıyrılacağına da işaret etmektedir. Rüyanın bir diğer anlamı ise rüya sahibinin tanımadığı bir kişiye yardım edeceğine ve o kişinin hayatının değişeceğine dair olan yorumlardır. Rüyada saçları dökülen bir kimse eğer tanınan biri ise kişinin sağlık sorunları yaşayacağına ve yardıma muhtaç kalacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Caferi Sadık

Rüyada saç görmek hakkında Caferi Sadık bazı yorumlarda bulunmuştur. Caferi Sadık (r.a) bu rüya hakkında rüyayı gören kimsenin saygınlığını kaybedeceğinden, birtakım problemler ile uğraşacağından ve haksızlığa uğrayacağından bahsetmiştir. Rüyada saç dökülmesi yaşayan bir kimsenin başına açılacak işler şer dolu olup kişinin dikkat etmesi gerektiğinin de altı çizilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Koptuğunu Görmenin Anlamı

Rüyada saç kopmasının birçok anlamı bulunmaktadır. Diyanete göre, İslam’a göre ve alimlere göre birçok yorumu mevcuttur. Rüyada saçların koptuğunu gören bir kimse için bu rüya hayırlı değildir ve kötülük yaşanacağının habercisidir. Rüyada saçların koptuğunu gören bir kimsenin mutsuz bir yaşamı olunacağına dair yorumlar mevcuttur. Rüyada saç kopması gören kişi eğer kadın ise ayrılığa ve borca işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç kopması gören kimse eğer erkek ise, hane içinde problem yaşamaya, devlet problemlerine ve ayrılığa yorumlanmaktadır. Rüyada saç kopması yaşayan kişinin sağlık sorunları ile uğraşacağı da bilinen yorumlar arasında yer almaktadır. Rüyada saç kopması bir düşmana da işaret etmektedir ve bu düşmanın yakın çevreden olduğu düşünülmektedir. Rüya sahibi için uyarıcı anlamı bulunan bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada saçlarının döküldüğünü görmesi, servetinin elinden gitmesine ve halkın gözünden düşmesine delâlet eder.

Rüyada kel bir kadın görmek, fitneye işarettir.

Rüyada saç kıran illetine mübtelâ olmak, rütbenin gitmesine delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada saçının döküldüğünü görmek, fakirliğe, yokluğa, kıtlık yaşanacağına itibarsızlaştırmaya tabir edilir. Saçının döküldüğünü gören kimse maddi açıdan zarara uğrayacaktır.Rüyada saçının döküldüğünü görmek, sevilen saygın gören birinin bu saygıyı ve sevgiyi yitireceğine de işaret edebilir. Eğer belirli bir mevkide bulunuyor ise bu mevkiyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi Görmek

Rüyanızda saçlarınızın dökülmüş olduğunu görmeniz, servetinizin gitmesine ve çevrenizin gözünden düşmenize yorumlanır.Rüyada kel olan bir kadın görmek, fitne ile beraber baş gösterecek bir duruma işârettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçın dökülmesi, farklı yorumlara neden olur. Kişi saçlarının tel tel döküldüğünü görüyorsa, bu durumda bir hastalık nedeni ile yavaş yavaş ölüme yaklaşıyor anlamına gelir. Bir anda tüm saçını dökülmüş gören kimse ise vefat eder. Saç dökülmesi pek hayra yorulmaz ve genel olarak sıkıntıya ve hastalığa yorumlanır. Rüyada saçların dökülmesi, çok büyük belalara, kaza veya vefat hallerine yorumlanacağı gibi, maddi açıdan da zarara uğranılacağına, para ve mal kaybı yaşanacağına da delalet eder. Bir başka yoruma göre ise, kişinin başına gelecek çok büyük bir uğursuzluğa alamettir. Rüya sahibinin çok büyük bir haksızlığa uğrayacağına, yakınlarından kötü muamele göreceğine ve haksızlığa uğrayacağına da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saç Dökülmesi
Rüyada bir kimsenin saçlarının döküldüğünü görmesi; mal ve para kaybedeceğine işaret eder. Rüyada evinizin içinde saçlarınız dökülmüşse; evinizden bir eşya kaybedeceğiniz, çaldıracağınız, zarar edeceğiniz anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saçın dökülmesi - saç kopması görmek neye işarettir.

Mala ve uzun ömre; Saçın normal olarak uzaması zenginliğe ve uzun ömre, aşırı uzaması erkek için gam ve kedere, kadın için hoş geçime, değerli olmaya, nefsine hakim olmaya, Erkeğin başını tıraş etmesi hacca, yolculuğa, şeref ve itibara, makam ve mevkiye;; Devlet memurunun satını tıraş etmesi görevden alınmaya, Kadının saçını tıraş etmesi kocasının yahut yakın akrabalarından birinin vefat etmesine, Kadının saçının kısmen yahut tamamen kesilmesi eşiyle kavga etmesine ya da musibete, Kadının saçını tamamen beyazlaşmış görmesi kocasının fısk ve günahına, istikametten ayrılmış olmasına; Saçlara ak düşmesi dinde güzelliğe yahut malda meydana gelecek noksanlığa, Saçlarının döküldüğünü görmek anne ve baba cihetinden gelecek üzüntüye, Dağınık saç malın israf edilmesine, Genç olan kimsenin saçının ağardığını görmesi ağırbaşlı olmaya yahut yoksulluğa, Saçın azalması hapse, borca yahut yoksulluğa, Saçsız olduğu halde takma saç (peruk) giydiğini görmek refah ve bolluğa, Dazlak (kel) olduğunu görmek gam ve kedere;kel olduğu halde saçının tekrar bittiğini görmek izzet ve şerefe, hayra ermeye, Saçını tarakla taramak izzet ve devlete, taranken beyaz kıl vs. düşmesi, eline geçecek maldan infak etmeye, Saçını yıkadığını ve sularının aktığını görmek başkalarının durumuna muttali olmaya, onların da kendi durumunu biliyor olmasına, Ensesini tıraş etmek borcunu ödemeye, Saçın büklüm büklüm olması menfaat ve hayır meydana gelmesine, Kıvırcık saç sünnete uymaya yahut rehin vermeye, Saça kına yakmak kadın için sevince, fera

İnsanın Rüyasında saçını görmesi ömrünün uzun olması veya mal sahibi olmasına; saçının dökülmesi arkadaşınının ihanetine uğrayacağına; saçlarını taraması, kıymetli bir dostluk kuracağına; saçlarını örmesi, zengin ise malının artacağına ve para bularak işini genişleteceğine işarettir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun ömre; saç ve sakalının tamamen ağardığını görmek kuvvete işarettir. Saç kesmek veya kestirmek tehlikeli bir haber olup ikaza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İnsanın rüyada saçını görmesi uzun olmasına ya servet sahibi olmasına yorumlanır. Rüyada saçının dökülmesi bir yakınınızın sizi sırtınızdan vuracağını belirtir. Saç kesmek veya kestirmek kötü haber almak demektir ve dikkatli olunması gerektiğini bildirir. Saçlarını kazıtan erkek iş hayatında tatsız olaylar yaşar demektir. Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya yorumlanır.Saçın dökülmesi para derdidir. Saçların birden gürleşmesi zenginliktir.Saç taramak, değerli arkadaşlık kuracağına işarettir.; Saç örmek, zengin ise daha da zengin olmaya ve işini büyütmeye yorumlanır. Saçlarını kestiren kadın özel yaşamında değişikliğe gider.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçların Koptuğunu Görmek
İş hayatında çıkacak aksiliklere ve işten atılmalara, iş kayıplarına yorumlanır. Kişinin elini attığı hemen her işte başarısızlık yaşayacağı ve bu nedenle maddi kayıplar yaşamakla beraber, aile düzeninin de bozulacağına alamet eder. Saçlarının koptuğunu gören kişi hayal kırıklığı yaşar ve sevdiklerinden beklemediği davranışlara maruz kalır. Toplum içinde yalnız kalmaya ve vefasızlığa uğramaya da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saçın Dökülmesi Psikolojik Yorumu
Çok büyük depresyonlar geçiren veya vefatlar nedeni ile yas döneminde bulunan kişilerin gördüğü sembolik bir rüyadır. Saç tellerinin dökülmesi, kişinin yaşadığı kayıpları simgelediği gibi, yalnız kaldığını düşünmesinin de bir ifadesidir. İzole olmuş bir hayatı ve asosyalleşmiş kişileri de simgeleyen rüya, ruhsal açıdan sağlıklı kararlar alınamadığı için inisiyatif kaybına uğranıldığının da işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saç dökülmesi görmek nasıl yorumlanır?
Rüyada saç dökülmesi, saçının döküldüğünü görmek kendinize saygı konusunda bir sıkıntı yaşamakta olduğunu simgeler. Önemli bir rüyadır ve mutlaka dikkate alınmalıdır.
Rüyada saç kopması, saçların kalıp halinde dökülmesi, saçının koptuğunu görmek, yaşlanma ya da yaşlılık korkusu yaşadığınızı, gelecekle ilgili çok derin bir endişe taşıdığınızı simgeler. Rüyada saçı dökülen birini görmek alçak gönüllülük, saflık ve kişisel fedakarlık simgeler.
Sevdiği birinin saçlarının dökülmesi ise çevrenizde kimi kişilerin sizi mutlu etmek, sizi sevindirmek için çaba sarf ettiklerini ve sevindirdiklerini işaret eder. Sizinde buna karşılık vermeniz germektedir.
+1 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Rüyada saç dökülmesi, planlanan yolculuktan vazgeçileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet eder. Bir kadının rüyasında saçının döküldüğünü görmesi, bir hastalığa yakalanacağına ancak bu hastalıktan kısa bir süre sonra şifa bulacağına bir erkeğin saçının döküldüğünü görmesi ise eşi ya da sevgilisi tarafından bir ihanete uğrayacağına işaret eder. Bazı rüya alimlerine göre ise rüyada saç dökülmesi kişinin borçlarından kurtulması, rızkının artması ve uzun ömürlü olmasına yorumlanmıştır. Bazen de rüyada saç dökülmesi sahip olunan servetin, malın yitirilmesine ve toplum içindeki saygınlığın yitirilmesine tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
2 Üye ve 453 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10009
Dün : 23857
Toplam : 48068349
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...