Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
152 okuma
Dadaş Tabir kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Rüyamda Boşandığım eşimle (Karimla) göya yeniden birleşmişiz yani beraberiz. Yeniden bir olmuşuz ama evli deyiliz ve Başını açmış yani başörtü taşımıyordu rüyamda saçlarıda Siyahdı, uzunluğunda ensesinin yarısına kadardı. İlk başta o çok mutlu sevinçli, bense geçen yıllarımda olanları, yaşadıklarımı, onun yüzünden unutmamış da olsamda ama bastırmış, isteksizde olsada, maaziyi kapatıp, kaderime razı gelmiş, ginede teretdürlü, dikkatli bir haldeyim ve onu kabul etmişim. Oysaki bu kesinlikle olmaması gerekirdi. Rüyamda bile olsada bunun rüyamda bile farkındaydım. Kesinlikle onunla bir olmayı nasıl kabul etmişim anlıyamıyordum ama olmuştum bir kez o yüzden birşey o husuzda demedim ve o yüzden olacağına bırakmışım.

Büyük bir evdeyiz ve bir odanın kapısını açtım, oturma odasıydı sanırım. Karşıma Eşim çıktı, Güler yüzlüydü, sevinçliydi, Gözlerimin içine doyasıya bakıyordu ve Gözleri Parlıyordu. Ev Eşyalarla doluydu, çok kalabalıktı hecetlerle. Birden aklıma eşimin bayan en Samimi arkadaşı geldi. Onun konusunu açtımmı tartışma olacağını biliyordum o yüzden Sadece düşünmüştüm, eşime bir kelime söylememiştim. Düşündüğümde şuydu "O samimi olduğu bayanla birdaha görüşcekmisin acaba? diye, ama yok hayır, onu hayatada bırakmaz demiştim kendime" ama eşim sanki beni anlamış düşündüğümü bilmiş ve sanki yüzüne kanuşmuş gibi tepki verdi bana. Hemen düşündüklerimin ardından suratını astı ve "yok yok  olmaz dedi" ve busefer sanırım ben eşimin düşündüğünü bildim yada biliyordum. Düşündüğüde şuydu "bırakırım onu" bunu düşündüğünde isteksiz yüzhali vardı, yalan olduğunu hissettim yada anladım ve inanmadım o dediğine. Bende Hemen ardından eşime şu kelimeleri dedim "sen bu kafaylamı beni bitirmek istiyordun? Öldürmek istiyordun?? onlar olmasaydı sen hiç birşey yapamazdın bana" çok serdce deyilde birazcık heybetli orta gür sesle söylemişdim eşime ve bu kelimelerden sonra Kalbi çok kırıldı çok üzgün şekilde dışarıya fırladı. Arkasından onu izledim kaçışını. Dışarıda taş oturak gibi bir yere oturdu evden 70 yada 80 metre mesafesi vardı tahminen. Oturduğu yerden Hemen zigara yaktı. Zigaranın dumanını gördüm ve Gözlerinden akan sıcak sıcak damla damla Yaşlarını gördüm, çok üzgündü kalbi çok kırılmıştı ama biliyordu bunların sebebinin  hepsinin kendinin yüzünden olduğunu, neyazıkki herhalde kabüllenmek istemiyordu yada bastırıyordu yada bilmek, duymak istemiyordu. Sadece Gözü yaşlı Üzgün Üzgün önüne bakıyordu ve zigarayı emer gibi içiyordu. Onun o haline İçim sızım sızım sızlıyordu ama beli etmiyordum. Yanına gidip teselli, avutmak Ne bileyim artık dayanamıyordum o haline rüyamda. Merhametim beni çok zorluyordu ama ginede gidemiyorum yanına. Çünkü çok büyük yalanlar, oyunlar, Günahlar yaptığını biliyordum. Afedilmiyecek Günahlar. Şeytanın bile aklına gelmiyecek oyunlar, ve sonra sanki birşey de beni tutuyor gibi bir his vardı içimde "sakın ona inanma, aldanma" bir duygu vardı içimde. Eşimin yanına nekadarda gitmek istesemde gidemedim, gidemezdim. Bunu çok iyi ve net biliyordum rüyada.

Ben evin salonundaydım bunlar olunca ve dağlar kadar büyük nimetlerin, gıdaların üstündeydim. Taze yumurtalar görüyordum. Bir çok Beyaz yumurtalar, kahverengi yumurtalar, ambalajında olan türlü türlü yiyecekler.... Yumurtalar noktalı noktalı mavi ve Siyahdı beyaz yumurtalar da kahverengi yumurtalarda.

Eşim keşge gelse bana yardım etse bu yiyecekleri toplasak kaldırsak düşüncesindeydim o anda ama biliyordum bu imkansızdı o gelmiyecek artık gelemiycekdi. Yıkılmış gibi bir hali vardı sanki tıpki hayal kırıklığına uğramış gibi.

Ben tek başına kocaman bir evin içinde koca dağlar kadar büyük yiyeceklerin üstündeyim. bunları nerelere koyacağım, yerleştireceğim hislerin içindedeydim. Bu mavi siyah yüzlerce noktalı kahverengi ve beyaz yumurtalar da neyin nesi düşünceler içinde uyandım Rüyamdan.

Hep böyle garip garip Rüyalar görüyorum şu son beş sene içinde. Bir türlü anlam veremiyorum bu rüyalara. Önceden rüyalarımı hiç hatırlıyamazdım ama şimdi hemen hemen detayına göre hatırlıyorum herşeylerini. Bunlar bilinç altımı yoksa bana birşeylermi ayan yada mesaj vermek istiyor???. Birtürlü çözemiyorum. Bana az çokda yardımcı olursanız birazcıkta ışık getirebilirseniz yani yorumunu yapabilirseniz, mümkünatı varsa bu rüyamı çözmeye çok memnun olurum. Allah Razı olsun derim.

Slm.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Newbahar Rüya Yorumcusu (18.8k puan)  
Halen bazı şeylerin etkisinde kaldığınız söylenebilir. Rüyanıza baktım eşiniz ile aranızdaki bazı olumsuz durumlarda dışardan insanların nüdahalesi olmuş olabilir bazen dışardan edilen nüdahale ilişkileri bitirebilirde şöyle de olabilir eşiniz daha önce size bazı davranışlarında arkadaşlarının dediklerinin etkisinde kalarak hareket etmiş olabilir size karşı hissiyatı varmış gibi lakin onu en iyi tanıyan sizsiniz gerçekten yürekten seviyormuydu siz ayrılınca rüyada gördüğünüz gibi üzüldü mü ayrıca gerçekten arkadaşlarının veya çevreden etkilenerek mi harekette bulundu acaba birbirinizi yanlış mı anladınız veya siz mi arkadaşlarınızn ailenizin etkisinde kaldınız bunlara bakmak gerek. Ayrılma sebebinizi bilmem eğer bu rüyayı bilinçaltı olarak görmediyseniz bazı konularda işaret olabilir. Rüyada benekli yumurta görmüşsünüz üzerindeki benekler düşüncelerinizi yansıtıyor olabilir. Rüyanız hayrolsun sağlıcakla kalın

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 100 okuma
4 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 184 okuma
Nmt 9 Temmuz 2021 Tabir kategorisinde Nmt Karabasan (264 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 140 okuma
Yüksel 24 Ağustos 2021 İstihare kategorisinde Yüksel Karabasan (110 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 138 okuma
İNCI 5 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde İNCI Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 163 okuma
21 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Tarkan   yazdı
+8 oy
2 yorum 250 okuma
yirmibiriki 12 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde yirmibiriki Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 137 okuma
MERt20 1 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde MERt20 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 123 okuma
HasAleyna 3 Ekim 2019 Rüya kategorisinde HasAleyna Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 329 okuma
Smia 4 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Smia Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 131 okuma
Münzevi 14 Eylül 2019 Tabir kategorisinde Münzevi Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 131 okuma
5 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

320 Aktif
1 Üye ve 319 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4666
Dün : 13860
Toplam : 47845090
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...