Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
279 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyamda köydeki evde avludaydım kuzenlerim vardı akşam üzeri hava kararmak üzereydi büyük kapının ordayken köyün delisi koşarak ve gülerek dışardan geliyordu bize doğru, biraz uzaktaydı yere eğildi beyaz bir taş aldı bize doğru fırlattı hepimiz eğildik taş bana geldi. O kdr uzaktan tutturamaz diye kaçmamıştık. Sonra bidaha eğildi taş aldı bu sefer kimseye gelmedi taş. Sonra eve girdim ev kendi evimiz oldu. Kız kardeşim vardı bikaç kişi daha. Kız kardeşimin hamile olduğunu öğreniyorum birinden, gerçekte bekar. Kardeşime baktım birileriyle konuşuyup gülüyodu koltukta oturuyodu, önce karnı şiş değildi karnı birden şişti. Nasıl ya nasıl olur dedim içimden biraz sinirlendim. Sonra evden çıkıp bi kız arkadaşımla markete girdim ıslak mendil alıyordum cüzdanı çıkardım içinde 50 tl 20 tl 10 tl gördüğümü hatırlıyorum. 50 tl yırtıktı ortadan, şaşırdım görünce diğer paralardan verdim. Bi kafe gibi restoran gibi bi yere gittik 2 kızdık 4 adam vardı rüyada tanıyormuşum bi masada tıkış tıkış oturuyoduk. Masada oturan adamın biri bana Yasemini tanıyor musun dedi. Hayır kim o dedim konuşmuşsunuz ama dedi tanımıyorum dedim. Sonra kız sordu Yasemini tanıyor musun diye hayır kim bu ya dedim kim olduğunu sorduğumda kimse bişey demiyordu. Masadan kalktık kız arkdşımla çıkarken adamın biri karşımıza geçti elinde yuvarlak lavaş kadar bi yufkayı bana doğru açtı Yasemini tanıyor musun dedi yufkada Yasemin yazıyordu. Yine tanımıyorum dedim çıktık. Kız arkdşım srabayı getireyim dedi otoparka doğru giderken bi karartı gördüm etraf çok karanlık ve tenhaydı. Dur gitme deli geliyo heralde dedim ama kız çoktan gitmişti. Karartıyı biraz takip ettim yürüyüşü düzgündü değil heralde dedim ama birden yürüyüşü değişti ses çıkarmaya başladı eyvah o dedim uyandım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
iyi bir dostun olabilir o deli yada tanıdığın yada tanışacağın deliler saftırlar dostluk olarak işaret edilirler aynı zamanda kendin deli olursan zenginlik veya dikkatsizce hareket etmek olabilir. ama başka birinin deli olması genelde dosttur. ama deli bir şeyler söylüyor ya ortaya attığı laf seni etkileyecek yada direk sana gelecek bir lafı sözü işaret eder. sonrasında sanki lafı ortaya attığını göstermiş tekrardan. evler aileyi yada bedeni sağlığı işaret eder ama eve girme konusunda evlilik yorumu yapan alimlerde vardır. ancak ev insanın kendini güvende hissettiği bir yerdir ancak huzur ararken bir kargaşa içine düşebilirsin ama tatlı bir kargaşadır. kardeşinle ilgili bir gelişme yeni başlayacak gibi ve kardeşin aniden gelişecek ve hızlanacak ama bekar olması sebebi ile annenide etkileyecek bir olaya benziyor. başka hayır olabileceği gibi maddi olması daha muhtemeldir bu gelişmenin. karın ne kadar büyük olursa nimet o kadar büyüktür. ve hamileliğin doğuma yakınlığı kadarda yakınlaşır bu gelişme ama bu seni pek mutlu etmemiş görünüyor yada tatmin etmemiş çünki şaşırıyorsun. yada dikkatin başka bir yerdedir.  ve sen birileriyle konuşmaya gidiyorsun mendili satan güveneceğin biridir. ama sanki konuşacağın konuyu değiştirmek durumunda kalacaksın zorunlu olarak. ve sonra daha değişik bir ortama geçiyorsun kendinin daha sevildiğin yada değişiklik aradığın bir ortama geçiyorsunki bu da mutsuz olduğuna işaret ediyor belkide olmayan işlerinin verdiği bir huzursuzluğun vardır. yani değişik ortam  arıyorsun. yasemin ismi bir ağaç ismidir olumsuz bir anlamı yoktur ve güzel kokar bu kişi belki görünümü güzel olana ama tam anlamadığın birini işaret edebilir. rüyalarda tanınmayan kadınlar bazen düşmanı da işaret edebilirler yeni çevre içinde emin olmadığın birini işaret ediyor. değişik ortmlar ararken sanki bu ortamde seni mutlu etmiyor görünüyor. ve muhtemelen gerçek hayatında arayışlar içindesin rüyalarında hep değişkiiklik aradığını söyleyebilirim ama bir türlü tatmin olamıyorsun. yufka ekmek rızıktır. ama gene tatmin olmuyorsun muhtemelen iyi niyetinin sana karşı kullanıldığını ve gene birilerine güvenemediğini düşünüyor olabilirsin. yani bir teklifi şüphe üzerine dikkate almıyorsun yada güvensizlik üzerine belkide yasemin dedikleri kişiyi gerçekte tanıyor olabilirsin ama güvenmediğin için dikkate  almıyorda olabilirsin ama gerçekteki ismi yasemin olmayabilir .  bu kişi çevresinde güzel görünen birine benziyor çevresinide etkileyen birine .  çünki yaseminin kokusu çevreyi etkiler. arabayı getirmek isteye arkadaşın seni bu ortamdan çıkarmaya çalışıyor muhtemelen sıkıldığını yada ortamdan rahatsız olduğunu anlıyor ve ordan gitmek istediğini düşünüyor olabilir.  buradaki karartıyıda hayatında ki belirsiz durumların seni bıktırdığına yorumluyorum. sonundan emin olmadığın belki biraz ümitsiz ve kaygılı olduğun bir dönem  de olduğunu düşünüyorum.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+10 oy
1 yorum 150 okuma
Emre Acar 22 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Emre Acar Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 191 okuma
saga 23 Nisan 2022 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 187 okuma
Yaren1989 15 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 256 okuma
+6 oy
1 yorum 357 okuma
Yaren1989 14 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 190 okuma
Farbe 24 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Farbe Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 240 okuma
Farbe 17 Mart 2020 Rüya kategorisinde Farbe Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+14 oy
1 yorum 125 okuma
Aylin Öztürk 30 Mart 2021 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 212 okuma
savran35 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde savran35 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 174 okuma
Yaren1989 11 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

429 Aktif
0 Üye ve 429 misafir
Bugün : 21380
Dün : 23857
Toplam : 48079686
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...