Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
317 okuma
Zeynel45 Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Rüyada başka bir gezegendeyim yanımda birisi var orta yaşlarda yüzünü felan hatırlamıyorum karanlık bir yerdeyiz dağlık alan gibi bir yer büyük yarıklar var yanımda ki kişi ile çok hızlı hareket ediyoruz yükseğe zıplıyoruz yere iniyoruz tekrar zıplıyoruz yanımdaki kişi kendini övüyor benim yaptığımı herkes yapamaz felan diyor ama bende onun yaptıklarını yapa biliyorum büyük bir yarığın karşısına atlıyorum sonra bir yere oturuyoruz iki dağ arasındaki yeşil kutup işıklarını izliyoruz dağlar siyah olarak gözüküyordu.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bilinçaltı olarak bu rüyayı görmene neden lolan bir durum varmı film belgesel haber gibi
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tamam yorumladım zaten

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
kuzey ışıkları ile ilgili net bir yorumu yapmak gerçekten zordur kimsenin net bi şey söyleyeceğini sanmam. önce kuzey ışıkları ile ilgili bi açıklama vereyim bilimsel olarak gerçek bilgilerdir.
Kuzey ışınları genellikle kutuplarda ortaya çıkan ışımadır. Çok nadir de olsa ılımlı bölgelerde bazı zamanlar görülebilmektedir. Özellikle güçlü ve büyük manyetik ışımalar kuzey ışınlarının çok daha net görülmesine olanak vermektedir. Bu dönem ortalama 10 yılda bir meydana gelir ve 3 yıllık süre eşliğinde görüntü sağlar. Ancak genel olarak dünyanın belirli noktalarında sürekli kuzey ışıklarını izlemek mümkün.
şimdi rüyanı değerlendirelim gezegen ve uzay genelde hayal dünyasının geniş olduğunu ve aynı zamanda geleceğin parlak olduğuna işaret eder.bilgi başarı zafer iyi bir gelecek olarak düşün. ancak kutup ışıkları nı değerlendirirsek güneşten gelen manyetik ışımalar olduğuna göe güneşte büyük birisini işaret ettiğine göre çevrende belki bir devlat adamı yada bir yöneticinin etrafına yadığı pozitif enerji yada gerçek anlamda çevresini etkilediğine işaret eder. belkide gelecekte seni işaret eder. ışıklar da gene geleceği işaret ederler yolun aydınlık olacağını ve parlak bir geleceği işaret eder.  belki hayal dünyanda belki gerçekte olabilir bu durum  ama normalin dışında insanları etkileyen etkisi alan hayranlık uyandıran bir durumu gösteriyor. ya gerçekten başarılı olacaksın yada hayallerin bu yöndedir dağlar da yüksek kişilere ve yüceliğe işaret ederler. bir arada olmaları çok iyi görünüyor. belkide ilahi bir olay çevreni değişik bir şekilde etkisi altına alacaktır. hayırlı olacağını umuyorum.
+1 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam filim veya vb... gibi şeyler izlemedim televizyon fazla izlemiyorum genelde kitap okurum telefonda da etkileneceğim bir şey olmadı.
+1 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam Allah razı olsun çok sağolun düşüncelerimi özetlersem Kainatı görüp ve Masivanın ( eşyanın ) gizemli bilgisini görmek istemiyorum vede masivadan geçip Hakka kavuşmak istiyorum, Allah’ın bize üfürmüş  olduğu o kutsal ruh ile bütünleşmek istiyorum Allah nasip ederse
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tek başına hareket etme ama bilgi ve yardım alacağın alimlere de danış bu tur durumlar şeytanın en fazla sevdiği durumlardır. En kolay yoldan çikardığı durumlardır diyelim.
+1 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Doğru söylüyorsun hocam ben biliyorum aslında lakin bu zamanda yardım alabilecek birisini bulmak zor gerçekten siz yarıdım edebilirmisiniz veya yarım alabileceğim birisini tanıyormusunuz.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Var aslında da ama her yerde tanıdığim olmayabilir ama senin kalbinin kabullenecegi biri olması gerekir tavsiyelere kalbin ısınmayabilir. Bakacaģın şey gittiğin alimin allahın emirleri ile beraber peygamberin sünnetinide uygulaması gerekir yani ehlisünnet vel cemaat denilen şeydir bu kelimeyi araştırabilirsin.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Her alime kalp ısınmayabiliyor burada esas olan o kişiden alacağın enerji  huzur bilgi ve feyzdir çevrendede vardır böyleleri bana da soracağın konulara elde oldugu kadar destek olmaya çalışırım.
+1 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Kelimeyi biliyordum ama tam olarak değil. Tanıdığım bir kaç kişi var ama güvendiğim söylenemez çünkü vefk yazıyorlar , cinilerden yardım alıp hazine yeri bulma gibi işlemler yapıyorlar bende güvenemiyorum. Sizin önereceğiniz birisi var ise sevinirim
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yok onlar değil onlarla uğraşma daha cok çevrende guvenecegin cami imamları olabilir yada tasavvuf alimleri .  tasavvufçular ekolleri olduğundan ekolleri sana uygun olmayabilir cami imamları bu aşamada daha uygun
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bende tasavvufçuyum ama bin yıllık bir aile geçmişi var tasvvufcu olmama ragmen cami imamını tavsiye ediyorum. Tasavvuf daha zor ve çilelidir. Sorumlulukları vardır ayrica her kol farklı etki bırakır olumlu ve olumsuz etki bırakabilir cami imamlari daha sadedir.
+1 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam Allah razı olsun yardımlarınız için bende aslında Tasavvuf taraftarıyım çünkü günümüz Müslümanlığının maneviyattan uzaklaştığını düşünüyorum nice Arifler , Sufiler dinsiz diyerek katledilmiştir. Sizin tavsiyeniz üzerine bir hocadan yardım alacağım ama düşüncelerimizin pek uyacağını sanmıyorum
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rica ederim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şimdilik sade biri olsun tasavvuf derindir belirli bir manevi olgunluga ulaştığın zaman düşün. Gunumuzde tasavvufçulardan keramet mucize gibi şeyler bekliyor insanlarımız ama onların görevi kalbin ve nefsin kötü hallerini tedavi etmek ve nasihat vermektir.
+1 oy
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Anlıyorum hocam vermiş olduğunuz bilgeler içinde Allah razı olsun. Günümüz insanlarının çoğu beşeri düşüncelere o kadar daldı ki yaratılmışlarda ki kerametti görmezden geliyorlar.

İlgili rüyalar

+7 oy
3 yorum 332 okuma
+5 oy
1 yorum 302 okuma
Aylin Öztürk 2 Aralık 2020 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+22 oy
2 yorum 149 okuma
rumet 18 Nisan 2021 Rüya kategorisinde rumet Karabasan (707 puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 174 okuma
Yaren1989 29 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 219 okuma
yok 22 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 195 okuma
Ela 3 Ağustos 2019 İstihare kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 319 okuma
Yaren1989 8 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 155 okuma
Bubilim 15 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 291 okuma
+14 oy
4 yorum 418 okuma
+18 oy
1 yorum 108 okuma
Melikeo 4 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Melikeo Rüyazede (1.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

440 Aktif
0 Üye ve 440 misafir
Bugün : 8879
Dün : 23857
Toplam : 48067223
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...