Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+19 oy
5.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada görülen ayakkabı ise dünyadaki dayanma gücünüze atıfta bulunur. Rüyada ayakkabı kaybetmek, temel eksikliğini temsil edebilir veya gerçeklikle temasınızı kaybettiğinizi gösterebilir. Kovboy çizmeleri, sevgilisini terk eden bir kişiye işaret edebilir. Yüksek topuklu ayakkabılar bir kadının giyinme ve uzun görünme ihtiyacını temsil edebilir. Ayakkabının renginden stiline kadar tüm özellikleri rüyanın yorumunu değiştirir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı uyeleri hariç tutuyorum. Senide oyle
Fearless (-52,011 puan)  
Teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rica ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

342 Yorum

+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada ayakkabı görmek, yakında dahil olacağınız heyecan verici yeni bir iş girişimini duymaya işarettir. Giydiğiniz ayakkabıları perişan ve yıpranmış olarak görüyorsanız sıkı çalışma ile işinizde başarı bekleyebilirsiniz. Yeni ayakkabılar aşırı güven anlamına gelir, ancak bir ayakkabınızı kaybederseniz aksilikler veya kayıplar yaşayacaksınız. Bir rüyada, bir çift ayakkabı oğlunu, bir aracı, bir arkadaşı, bir erkek kardeşi, bir iş ortağını veya seyahatleri temsil eder.

 Rüyada topuklu bir çift ayakkabı giymek çorak bir eşe sahip olmak demektir. Rüyada bir ayakkabı ile yürümek, karı koca arasında ayrılık veya bir iş ortaklığının dağıtılması anlamına gelir. Ayakkabılarını bir rüyada çıkarmak, zafer ve yükselmek anlamına gelir. Rüyalarınızda sevdiğiniz rahat ayakkabılar giymek, kişiliğinizin tüm özellikleriyle rahat ettiğinizi gösterir.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gündelik hayatla temas kurma yeteneğimiz, rüyalarda ayakkabılarla sembolize edilir. Biz veya başkalarının bir rüyada giydiği ayakkabılar, hayata karşı tutumumuzda yapılması gereken değişiklik hakkında bizi uyarır. Rüyada ayakkabı görmek, hayatta yapacak çok işiniz olduğuna işarettir. Gerçek yaşamında yoğun olan insanlar genellikle rüyalarında farklı stillerde ayakkabı görürler.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Görmek Nedir?

 Görülen ayakkabı rahat ise başarılı olmaya işarettir. Ayağı sıkan bir ayakkabı giydiğini gören kimse yaşamda zorlu bir yola çıkacağına işarettir. Rüyasında ayakkabı bulan kişi, yeni biriyle tanışacak demektir. Hediye olarak bir çift ayakkabı vermekse hediye edilen kişiden kurtulmak istemeye ya da o kişinin sizden uzaklaşmasına işarettir.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Görmek Neye İşarettir?

 Rüyada ayakkabılarınızın kirli ve düzensiz olduğunu görüyorsanız insanları eleştirmeye devam ederseniz düşman edineceğiniz anlamına gelir. Yeni ayakkabılar olumlu değişiklikleri ifade eder. Ayakkabılarınızı kaybetmek, önemli bir ilişkinizi kaybedebileceğinizi gösteren bir işarettir.

 Başkalarının ayakkabılarına hayran olduğunu görüyorsanız, ilk kez tanıştığınız insanlar, özellikle erkekler hakkında dikkatli olmalısınız. Dış hava koşullarına uygun olmayan ayakkabı giydiğinizi görmek, iyi hazırlanmış olmadığınız için hayattaki ilerlemenize taş konulacağı anlamına gelir. Ayrıca, yanlış yöne gittiğinizi ve hedeflerinizi yeniden değerlendirmeniz gerektiğini gösterebilir.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Görmek

 Rüyada ayakkabı görmek belirli bir zorluk işaretidir, ancak dikkat ve sıkı çalışma ile başarılı olursunuz. Yeni ayakkabılar, beklenmedik sonuçlarla şanslı bir döneme gireceğinizin işaretidir. Rüyanızda ayakkabınızı düzensiz ve kirli olarak görüyorsanız yakın zamanda düşman edineceğiniz anlamına gelir.

 Rüyanızda gördüğünüz ayakkabılar rahatsız edici bir şekilde ayaklarınızı sıkıştırırlarsa, eğlenceyi seven arkadaşlarınızın şakalarına maruz kalacağınız anlamına gelir. Bağcıklı bir ayakkabının bağlarının çözülmüş olduğunu gören kimse kayıplar, kavgalar ve olumsuz olaylar yaşayacaktır. Onları kaybetmek, terk ve boşanma işaretidir. Ayakkabılarınızın gece çalındığını görmek kaybınız olacağını, ancak başka bir arayışta kazanacağınızı gösterir. Genç bir kadının rüyasında ayakkabı giydiğini görmesi onu yeni tanıştığı insanlara ve her tür erkeğin tanıdık bir şekilde yaklaşmasına izin vermesi konusunda uyarması için bir işarettir.
+13 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Kaybetmek

 Rüyada ayakkabı kaybetmek, yol boyunca tuzakları veya kalbinizin arzusunu elde etmek için seyahat eden uzun, sert yolları sembolize eder. Bunlar ayrıca risk almak yerine her zaman rahat ve sizin için bilinenlere geri dönme eğilimini ortaya çıkarabilir. Rüyada ayakkabı kaybetmek şeyleri farklı görme ihtiyacını gösterebilir. Bu duruma başka bir perspektiften bakmayı deneyin. Rüyada ayakkabı kaybetmenin bir diğer anlamı ise yaşamda nasıl yürüdüğünüz ile ilgilidir.

 Örneğin, bebek ayakkabıları kaybetmek bir şeylerden çok emin olmadığınız ve yavaş hareket ederek hayata geç kaldığınız anlamına gelir. Kaybedilen bale ayakkabılarıysa, zor durumlarda ya da benzersiz zarafeti ve hareketliliği olan bir kişiyi ifşa edebilir. Ayakkabıları denedikten sonra kaybetmek, mükemmel olanı bulana kadar çeşitli seçenekleri test etmeyi temsil eder. Rüyasında satın aldığı ayakkabıyı giymeden kaybettiğini görmekse henüz tamamen rahat olamayacağınız değişimi ve geçişleri sembolize eder.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ayakkabı Satın Almak

 Rüyada yeni ayakkabı satın almak verimliliği veya bolluğu temsil eder. Rüyada küçük ayakkabılar satın almak dünyevi konular hakkında naif olmayı sembolize eder. Ayrıca yakında yer alacağınız heyecan verici yeni bir iş girişimini duyacağınıza işarettir. Rüyanızda yeni bir çift ayakkabı satın aldığınızı görüyorsanız sıkı çalışma ile işinizde başarı bekleyebilirsiniz. Yeni ayakkabılar aşırı güven anlamına gelir, ancak bir ayakkabınızı kaybederseniz aksilikler veya kayıplar yaşarsınız.

 Yeni satın alınan ayakkabılar, muhtemelen şehir dışına bir yolculukla bağlantılı olarak işinizde iyi şanslara sahip olacağınız anlamına gelir. Eski ayakkabılar endişeleri gösterir ve sevdiklerinden ayrılmak anlamına gelebilir. Rüyada yeni ayakkabı satın almanın bir başka anlamı da güvensizlikleriniz ve diğer insanların olumsuzluklarıyla başa çıkma yeteneğinizi gösterir.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Giymek

 Rüyada ayakkabı giymek aradığınız anlamına gelir. Bu da yakında kaderinizi bulacağınız ve doğru yola gireceğiniz anlamına geliyor. Rüyada ayakkabı giyen bir kişi yakında iyi para kazanacak kadar şanslı olacaktır. Bu rüya aynı zamanda çeşitliliğe bakmanız, hayatınıza olumlu değişiklikler yapmanız anlamına gelir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada ayakkabı giymek işte dengesiz bir pozisyonun yanı sıra bir iş değişikliği temsil edebilir. İşinizde yer değiştirmeniz gerekebilir. Eğer giydiğiniz ayakkabı içinde kendinizi rahat hissediyorsanız, refah ve başarı sizi bekliyor demektir. Ayakkabılar rahatsız edici veya çok ağırsa, yaşamda zorluklar beklenir. Birçok güzel ayakkabı denemek yolunu ve yaşam tarzını bulan yaratıcı bir insanların gördüğü rüyalardandır. Ayakkabılarınız yüksek topuklu ve taban ise, beladan sakının.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaiz de söyle diyor: Ayakkabı giymek ticaret için sefere çıkacağına delalet eder.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayakkabı Görmek

 Beyaz ayakkabılar hayattaki olumlu olayları ifade eder. Rüyayı gören bekar bir genç kızsa, yakın zamanda evleneceğine işarettir. Sarı ayakkabılar ihanet ve ihanetin habercisi olarak kabul edilir.

 Kumaş ayakkabılarsa refah ve barışın işaretidir. Tahta ayakkabı rüya sahibini yaklaşan tehlikeler konusunda uyarır. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada beyaz ayakkabı giymek yola çıkacağınız anlamına gelir. Ayakkabıların temiz olması çıktığınız yolun başarılı olacağına işarettir. İyi bir ruh hali içinde olacak ve sorunların üstesinden kolayca geleceksiniz. Ayakkabılar kirliyse zorluk, çatışma, ihtiyaç ve özlem bir arada olacaktır.

 Ayakkabılar yeniyse sevinç habercisidir. Eski beyaz ayakkabılar yaklaşmakta olan sıkıntı ve isteklere dair bir uyarıdır. Rüyayı gören kadın ise bir yola çıkacaktır. Çıktığı yolda mutlu aşk, hızlı ama kısa şansa erişecektir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabılarının ayağından çıktığını gören gam ve kedere düşer.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topuklu Ayakkabı Giymek

 Rüyada topuklu ayakkabı giymek başarılı ve kalıcı bir evlilik yapmayı ifade eder. Rüyada görülen topuklu ayakkabı kirli ve yırtıksa kötü bir aile yaşamına, skandallara ve çatışmalara işaret eder. Rüyasında giydiği topuklu ayakkabıyı geri çıkarmak sevgiliden geçici olarak ayrılmak anlamına gelir.

 Giyilen topuklu ayakkabı parlaksa sevdiğiniz insanları hayal kırıklığına uğratacaksınız demektir Rüyada görülen topuklu ayakkabı uzun bir yolculuğa işaret edebilir. Temiz topuklu ayakkabılar giymek kişinin güzel ve uzun bir yolculuğa çıkmak istediğine işarettir.

 Bazı yorumcular, rüyada giyilen topuklu ayakkabının yeni bir iş teklifine işaret ettiğini söyler. Eğer ayakkabı rahatsa teklifi kabul etmeniz gerektiğine inanmaktadır. Alışılmadık görünen bir topuklu ayakkabı gördüyseniz yakında alışılmadık bir yere veya garip bir duruma girmeniz anlamına gelebilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rahat ayakkabı huzur ve rahatlığa, evlenmek isteyen gençler için evliliğe işaret eder.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek

 Rüyada görülen siyah ayakkabı temizse neşeli ve zengin olmaya işarettir. Eğer ayakkabı eski ve yırtıksa rüya, rüya sahibini sahtekarlık ve kayba karşı uyarır, bu da hayatta ciddi zorluklara neden olur.

 Yeni siyah ayakkabılar şans, para ve yeni aşk anlamına gelir. Mağazada birçok çift siyah ayakkabı görenlerin birkaç kişiyle ilişkileri sürdürmesi veya birkaç yoldan bir yolu seçmesi gerekebilir.

 Rüyada siyah ayakkabı denemek yaşamda bir değişiklik vaat ede Rüyadaki siyah ayakkabılar aynı zamanda evliliğin sembolüdür. Eski, yıpranmış siyah ayakkabılar kişinin mutsuz bir evlilik sürdürdüğüne işaret eder. Rahat ve boyut olarak uygun olan ayakkabılar uzun bir evliliğe işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabılarla ilgili rüyalar genel olarak iyi ve hayırlıdır.
+12 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek

 Kırmızı ayakkabılar tutkulu bir ilişki, sevdiklerinden bir sürpriz vaat eder. Kırmızı ayakkabı giymek başarılı bir iş gezisine işarettir. Ayakkabının rengi kadar modeli de önemlidir. Kırmızı spor ayakkabı modelleri giymek planlarınızı gerçeğe dönüştürmek için çok yürümek veya çalıştırmak zorunda kalacağınız anlamına gelir.

 Modaya uygun, rahat ve dayanıklı ayakkabılar giymek sorunları en basit şekilde hızlı ve verimli bir şekilde çözmeye işarettir. Kırmızı önemli bir uyarıcıdır. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada kırmızı ayakkabı görmek güvenilir bir arkadaşınıza ihtiyacınız olduğu anlamına gelir. Rüyasında birinden kırmızı ayakkabılar ödünç aldığını gören kimse gerçek yaşamdaki rakiplerinin görünüşüne önem veriyor demektir.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ayakkabı Görmek

 Rüyada yeni ayakkabı görmek, hayatınıza devam ettiğiniz yakın gelecekte doğru yolu seçebileceğiniz anlamına gelir. Bir erkek böyle bir rüya görürse, aynı anda birkaç kadınla tanışır. Bir kadın rüyasında çok güzel yeni ayakkabılar görürse bu, kişisel cephede mutlu ve başarılı bir ilişkinin işaretidir.

 Rüyasında farklı numaralarda yeni ayakkabılar gören kişi karlı bir işe girer. Bu rüyanın başka bir yorumu da hayatınızda değişiklikler istemeniz ve beklenti içine girmenizdir. Yeni ayakkabılar ayrıca yaklaşan iş başarısına işarettir. Rüyanızda çok fazla yeni ayakkabı görürseniz, muhtemelen toplumda veya işte kararsız bir pozisyona girersiniz. Belki de hareket etmeniz gerekecek ve bu ya profesyonel faaliyetlerle ya da ailevi nedenlerle ilişkilendirilecektir. Bir rüyadaki birçok farklı ve yeni ayakkabı, ailede, işte, toplumda çatışmaların, anlaşmazlıkların ortaya çıkmasını öngörür.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kışlık ayakkabı, kışın, hayır ve berekete, yazın üzüntüye işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaybettiği ayakkabılarını bulamayan kimse, dertten kurtulur.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Aramak

 Rüyada ayakkabı aramak belirsizlik işaretidir. Yolun yönüne karar vermek için yardıma ihtiyacınız vardır. Böyle bir rüya aynı zamanda güçlü ve kalıcı ilişkiler kurabileceğiniz güvenilir bir kişiyle tanışmanın habercisidir. Rüyasında ayakkabı aradığını gören kişi gerçekte yaratıcı bir insan olarak kabul edilir. Birçok potansiyelinin tamamı sadece doğru yönde yönlendirilmelidir.

 Ayakkabı arama, yakın gelecekte iyi bir dinlenme yaşayabileceğiniz, arkadaşlarla tanışabileceğiniz, kısa bir tatile çıkabileceğiniz, günlerinizi eğlenceli geçireceğiniz anlamına gelir. Bu rüya yaşamdaki zenginliği ve rahatlığı temsil eder. Bir rüyada aranan parlak, abartılı ayakkabılar rüyayı gören kişinin kaderinin bir göstergesidir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rahat ve yumuşak ayakkabı; zevce, hizmetçi, kuvvet, zafer, menfaat, zevk ve sefa ile yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yırtık ayakkabı giymek yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabılarını tanımadığı bir adama sattığını görenin eşi vefat eder.
+11 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Ayakkabı Görmek

 Rüyada spor ayakkabı görmek vücudunuzun yorgun olduğuna ve vücudunuzun dinlenmeye, rahatlamaya ihtiyacı olduğuna işarettir. Spor ayakkabılar aşk ile bağlantılıdır.

 Aşktan kaçınılamaz, ama dikkat etmelidir. Spor ayakkabılar aynı zamanda, önemli bir işi tamamlama kararında acele etmeniz anlamına gelir. Bir rüyadaki spor ayakkabılar yol veya meslek anlamına da gelir ve bir çift spor ayakkabı, hayatınızdan memnun olmadığınız ve yakın olabilen bir ortak veya kişi aradığınız anlamına gelir. Ayakkabılar hakkında bir rüya, iş ve kişisel yaşamdaki değişiklikleri öngören en önemli rüyalardan biridir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Denemek

 Bir rüyada ayakkabı denemek, yakında yola çıkacağınız veya yeni bir şey yapmanız gerektiğinin bir işaretidir. Sevdiğiniz biri tarafından bir rüyada bağışlanan ayakkabıların giyilmesi kaçınılmaz olarak sizin için bir skandala dönüşecek olan aşk işlerinizi gösterdiğiniz konusunda sizi uyarır.

 Ayakkabıları çıkarmaksa kişinin niyetlerinden veya planlarından vazgeçtiği anlamına gelir. Bir rüyada ayakkabı denemek, değişimi özlediğinizin bir işaretidir. Rüyanızda insana ilham veren pahalı, şık ve güzel ayakkabılar giydiğinizi görürseniz yakında sizi şımartacak, hediye verecek yeni bir sevgiliniz veya patronunuz olacak demektir. Başarısızlık hakkında hiçbir şey bilmeyeceksiniz. Etrafınızdakiler sizi kıskanacak.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ayakkabıları Görmek

 Rüyada, ayakkabılarınızın artık düzelmeyecek şekilde bozulduğunu, yırtıldığını görürseniz, hayatınızda daha da kötüye gitmesini bekleyin. Böyle bir rüya yakında iyi bir işi ya da sevilen birini ve bazen de her ikisini de kaybedebileceğiniz anlamına gelir. Bazen böyle bir rüya, dayanmanız gereken hak edilmemiş bir kızgınlığın habercisidir. Rüyada eski ayakkabılar görmek aynı zamanda olağan dışı olaylar, değişiklikler veya maceralar beklediğinizin bir işaretidir. Birçok zorluk ve aşağılanma ile karşılaşacaksınız. Bununla birlikte, bu tür ayakkabılar dayanıklı ve sağlamsa, hayatınız için yeterince kazanacaksınız, ancak bu sizin için kolay olmayacak.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Ayakkabı Görmek

 Rüyada yırtık ayakkabı görmek, karlı bir işteki engellerin bir işaretidir. Rüyanızda ayakkabının ayağınızda yırtıldığını görüyorsanız yakında başka bir daireye taşınmanız gerekecektir. Size bir çift yırtık ayakkabı sunulduğunu gördüğünüz rüya, birisine önemli bir hizmet vereceğinizi ve daha sonra size teşekkür dahi edilmeyeceğine işaret eder. Yırtık ayakkabılar aynı zamanda korku, yalnızlık, acı çekmek anlamına gelir. Rüyadaki yırtık ayakkabılar, işteki zorlukları, hoşnutsuzluğu ve engelleri temsil eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rahat ve yumuşak ayakkabı; zevce, hizmetçi, kuvvet, zafer, menfaat, zevk ve sefa ile yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir çift ayakkabı giydiğini gören, iki kadınla evlenir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Ayakkabı Görmek

 Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek ev konforunun, sakin, ölçülü bir yaşam ve yaşlılığın sembolüdür. Bir rüyadaki çok sayıda ayakkabı, tehlikeli bir aşk ilişkisinin habercisidir. Bir rüyadaki ayakkabılar sağlık riski ile ilişkili yoldaki zorluklar anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda sizi harekete geçmeye yönlendirir. Belki gelecekteki refahınızı birçok açıdan belirleyecek bir seyahate çıkabilirsiniz. Bir rüyadaki ayakkabılar zor zamanlarda size yardımcı olmaya hazır sadık arkadaşlar anlamına gelir. Rüyada görülen ayakkabılardan birini seçmek, bir seçim ile karşı karşıya kaldığınız ve geleceğinizin bağlı olacağı bir karar vermeniz gerektiği anlamına gelir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabının Tekini Kaybetmek

 Rüyada ayakkabının tekini kaybetmek kaderinizdeki büyük değişikliklerin bir işaretidir. Rüya işlerinizi düzene sokma girişiminizi temsil eder. Rüyada ayakkabının tekini kaybetmek aynı zamanda bir değişikliğin sizi beklediği anlamına gelir. Bazı rüya yorumcularına göreyse gerçek yaşamdaki zorluklar ve memnuniyetsizlikler sizi bekliyor demektir. Arzunuz ne olursa olsun yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekecektir. Bir rüyada ayakkabılarınızın biri yoksa o zaman kapsamlı bir eleştiri ile düşman olma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Ayakkabıları kaybetmek etrafınızdakilerin sizinle olan ilişkilerinin kopma noktasında olduğunu da gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen ayakkabı koncu, sadık ve vefakâr eşe, hayırlı dünyalığa veya kolay sürecek bir yolculuğa işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayağında deriden bir ayakkabı olduğunu gören evlenir. Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah ayakkabı görmek sorun ve sıkıntıların bitmesidir. Kişinin rüyasında siyah bir ayakkabı görmesi katılacağı bir daveti, bir töreni yahut katılacağı resmi bir programı gösterir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı rüya yorumcularına göre rüyada siyah ayakkabı görmek saygınlık kazanmaktır. Siyah ayakkabı giyen rüya sahibi halk arasında saygın bir kişi olacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah ayakkabı giydiğini gören kimse, malını korur. Bu rüya devlet büyükleri için hadsiz hesapsız servete ve çok yüksek makama işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabısını ters giydiğini görmek, rüya sahibinin kederden kurtulup, feraha eri-şeceğine yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rahat ve güzel bir ayakkabı giy¬mek, evlenmek isteyen gençler için evliliğe işâret eder. Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gör¬mek, gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delâlet eder. Çağında deriden bir ayakkabı olduğunu görmek, rüya sahibinin evleneceğine işârettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni bir ayakkabı giymek, kazancın artmasına ve menfaate işâret eder. Rüyada rahat ve güzel bir ayakkabı giy¬mek, hayır ve berekete, güzel geçime, huzur ve dünya rahatlığına işâret eder.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabıları Çaldırmak

 İçinde bulunduğunuz koşullar başarınız için elverişli olmayacaktır. Bu rüya aynı zamanda gerçekte bir partner arayışında olduğunuz ve bir seçimin olduğu anlamına gelir. Rüyada ayakkabı çaldırmak, kimlik kaybını ifade eder. Başka birinin tarzınızı kopyaladığını veya sizden çok özel bir şey çaldığını hissedebilirsiniz. Bu, arkadaşlık grubunuzda, bir aşk ilişkisinde, hatta bir ailede değiştirildiğinizi hissettiğinizde gördüğünüz tipik bir rüyadır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek tabirleri genel güncel islami

Rüyada görülen ayakkabı ise dünyadaki dayanma gücünüze atıfta bulunur. Rüyada ayakkabı kaybetmek, temel eksikliğini temsil edebilir veya gerçeklikle temasınızı kaybettiğinizi gösterebilir. Kovboy çizmeleri, sevgilisini terk eden bir kişiye işaret edebilir. Yüksek topuklu ayakkabılar bir kadının giyinme ve uzun görünme ihtiyacını temsil edebilir. Ayakkabının renginden stiline kadar tüm özellikleri rüyanın yorumunu değiştirir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek, rüya tabircilerine göre, değişik yorumlara işaretler bulunmaktadır. Cafer-i Sadık (R.A.)'ın Yorumu: Rüyada ayağın rahat ettiği, rahat ve yumuşak bir ayakkabı görmek, şu cihetlere işarete yorumlanır: Zevce (hanım eş) hizmetçi ve yardımcısı, güç-kuvvet, başarı, fayda-menfaat, keyifli ve safalı bir ya¬şam, gibi cihetlere işaret eder şeklinde yorumlanır. Cabir-il Mağribi'nin Yorumu: Rüyasında ayakkabılarının kuyuya ve benzeri bir yere düşmüş olduğunu görmek, iyi değildir. Bu rüya onun (rüyayı görenin) hanımını boşayaca¬ğına işaret eder şeklinde yorumlanır. İbn-i Sirin'in Yorumu: Rüyasında dar bir ayakkabı görmek, üzüntü ve sıkıntıya düşeceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında deriden yapılmış bir ayakkabı görmek, rüya sahibi kişinin evleneceğine işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyasında ayakkabısını ters giydiğini görmek, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulacağına işaret olarak yorumlanır. Rüyasında ayakkabılarının delik (yırtık) olduğunu ve ayak¬larının deliklerden (yırtıklardan) göründüğünü görmek, rü¬ya sahibi kişinin, herkesin gıpta edeceği (imreneceği) kadar büyük bir servete ve mülke kavuşup zengin olacağı¬na ve kederlerden kurtulacağına işaret olarak yorumlanır. Rüyasında koyun derisinden yapılmış birçok ayakkabı satın aldığını veya kendisine hediye edildiğini veya her ne şe-kilde olursa olsun bu ayakkabılara sahip olduğunu gör¬mek, birçok nimet ve mala kavuşacağına işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil ayakkabı görmek, namuslu, dindar ve ahlaklı bir kadını simgeler.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeni ve güzel bir mest giydiğini görmek, rüya sahibinin bakire bir kızla evleneceğine işaretle yorumlanır. Rüyasında ayakkabılarını ayağından çıkarmış olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin evineceğine ve muradına ereceğine işarettir. Veya rüya sahibi kişi hapiste ise, hapis¬ten kurtulur şeklinde yorumlanır. Rüyasında ayakkabılarını kalıba koyduğunu görmek, pek yakında bir kadınla evleneceğine işaretle yorumlanır. Rüyasında ayakkabılarını kaybedip bulamadığını görmek, üzüntü ve kederden, sıkıntılardan kurtuluşa işarettir. Danyel (A.S.)'ın Yorumu: Rüyada ayakkabı, (Mest ve benzer kundura, potin, iskarpin, çizme ve benzeri isimler verilmiştir.) görmek, kış mevsiminde hayır ve berekete, yaz mevsimin¬de ise, üzüntü ve kedere işaret eder şeklinde yorumlanır. Diğer rüya tabir ve yorumcuları, mest ve ayakkabı tabir ve yorumlarında aynı görüşte değildir. Onların görüş ve yo¬rumları ayrıdır. Ebu Said'il Vaiz'in Yorumu: Rüyasında ayakkabı giydiğini görmek, ticaret için bir yolculuğa çıkacağına işaret eder. Rüyasında dar bir ayakkabı giydiğini görmek, üzüntü ve sı¬kıntıya veya borçlanacağına işaret olarak yorumlanır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeni bir ayakkabı giydiğini görmek, kendisine ait mallarını iyi bir şekilde koruyup muhafaza edeceğine işaret olarak yorumlanır. Bu rüyayı devlet büyükleri görse, çok büyük bir servete sahip olacağına veya büyük makam ve mevkie çıkacağına işaret olarak yorumlanır. Bazı yorumculara göre de; rüyada görülen ayakkabı özet¬le şöyle tabir edilmiştir: Rüyada görülen yeşil ayakkabı, hayırlı bir ümit var olma¬ya, muradına kavuşmak için tedbirli, ihtiyatlı davranaca¬ğına işarettir. Rüyada görülen beyaz ayakkabı, hayırlı olacak bir yolculu¬ğa, ferahlık getirecek bir harekete işaretle yorumlanır. Rüyasında kırmızı ayakkabı görmek, zararlı bir yolculuğa veya işçilerle yolculuğa çıkacağına veya memurluk isteyip de memur olamamaya bir ümit, bir bekleyiş içinde olma¬ya işaret eder şeklinde yorumlanır. Sarı ayakkabı giydiğini rüyasında gören kişi, kedere düşe¬ceği bir yolculuğa çıkar, yolculukta büyük sıkıntılar çeke¬ceğine işarettir. Rüyasında ayakkabısını sattığını görmek, rüya sahibi kişi¬nin hanımının öleceğine, zevcesinin vefatına işarettir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen bol ayakkabı, ferahlık veya yolculuğa işa¬retle yorumlanır. Rüyada yeni bir ayakkabı (pabuç) giydiğini görmek (ayakkabı rahatsa), huzur ve rahatlığa, bekarlar için evliliğe işarettir. Dar ayakkabı giydiğini gören, sıkıntıya düşeceğine ve borçlanacağına işaretle yorumlanır. Rüyasında ayağındaki ayakkabının eski olduğunu görmek, rüyayı gören için fakirlik, keder ve üzüntüye işarettir. Rüyasında sarı ayakkabı giydiğini görmek, kedere işarettir. Rüyasında yeşil ayakkabı görmek, hayırlı bir ümit, muradı¬nın ele geçmesi, tedbirli olmaya işarettir. Ayakkabısını ters giydiğini gören, kederden kurtulup se¬vince ulaşır, diye tabir olunur. Ayağındaki ayakkabının deriden bir ayakkabı olduğunu görmek, rüyayı gören kimsenin evleneceğine işarettir. Rüyada yeni bir ayakkabı giymek, kazancın artmasına ve menfaate işâret eder. Rüyada rahat ve güzel bir ayakkabı giy¬mek, hayır ve berekete, güzel geçime, huzur ve dünya rahatlığına işâret eder. Rüyada rahat ve güzel bir ayakkabı giy¬mek, evlenmek isteyen gençler için evliliğe işâret eder. Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gör¬mek, gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delâlet eder. Çağında deriden bir ayakkabı olduğunu görmek, rüya sahibinin evleneceğine işârettir. Rüyada ayakkabısını ters giydiğini görmek, rüya sahibinin kederden kurtulup, feraha eri¬şeceğine yorulur.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık'a göre (r.a) : ayakkabı yumuşak olup ayak içinde rahat ederse bu altı şekilde yorumlanır:
1.    Eş,
2.    Hizmetçi,
3.    Rızk,
4.    Zafer,
5.    Menfaat,
6.    Para.
Rahat ayakkabı huzur ve rahatlığa, evlenmek isteyen gençler için evliliğe işaret eder.
Ayakkabılarla ilgili rüyalar genel olarak iyi ve hayırlıdır.
Ayağında deriden bir ayakkabı olduğunu gören evlenir. Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir.
Kışlık ayakkabı, kışın, hayır ve berekete, yazın üzüntüye işaret eder.
Yaz mevsimi mevsimlik ayakkabı görmek, esenlik ve hayırdır.
Rüyada görülen ayakkabı koncu, sadık ve vefakâr eşe, hayırlı dünyalığa veya kolay sürecek bir yolculuğa işaret eder.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek
Rüyada siyah ayakkabı görmek sorun ve sıkıntıların bitmesidir. Kişinin rüyasında siyah bir ayakkabı görmesi katılacağı bir daveti, bir töreni yahut katılacağı resmi bir programı gösterir.
Bazı rüya yorumcularına göre rüyada siyah ayakkabı görmek saygınlık kazanmaktır. Siyah ayakkabı giyen rüya sahibi halk arasında saygın bir kişi olacağına yorumlanır.
Siyah ayakkabı giydiğini gören kimse, malını korur. Bu rüya devlet büyükleri için hadsiz hesapsız servete ve çok yüksek makama işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El Vaiz de söyle diyor: Ayakkabı giymek ticaret için sefere çıkacağına delalet eder.
Yeni ayakkabı giymek mali muhafaza ve korumak manasına gelir.
Yanında ayakkabısı olduğu halde onu giymeyip yalın ayak dolaştığını gören, bir mala kavuşur, fakat ondan faydalanamaz.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Giymek
Rüyada rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı giymekse tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Yırtık giyilen ayakkabıların rüyası genel olarak iyi sayılmazlar.
Rahat ve güzel bir ayakkabı giydiğini görmek, hayır ve berekete, geçim rahatlığına ve mutluluğa işarettir.
Rüyada başkasının ayakkabısını giymek rüyayı gören kişinin korkusundan kurtulacağına işarettir.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada yeni bir ayakkabı giymek rüya sahibinin halinin iyi olmasına olmasını işaret eder.
Rüyada dar ayakkabı giymek gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delalet eder.
Rüyada başkasının ayakkabısını giymek ayakkabısını giymiş olduğunuz o kimseden fayda sağlayacağınıza yorulur.
Parlak ayakkabı giymek evlenmeye işaret eder. Lastik ayakkabı giydiğini görmek, üzüntüye işaret eder.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Ayakkabı Görmek
Rüyada eski ayakkabı hayra işarettir. Bazı tabirciler de bunu bir uyarı olarak tabir etmişler. Şöyle ki eski ayakkabı görmek geçim sıkıntısına veya takvaya işaret eder, demişlerdir.
Genel anlamda rüyada eski ayakkabı görmek, saltanat ve makama, rüya sahibinin vefa hislerinin sağlam olacağına ve sadakatli biri olup ailesiyle mutluluk içinde olmaya işarettir.
Bir çift eski ayakkabı gören, iki yeni arkadaşı olur.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Çaldırmak
Rüyada ayakkabı çaldırmak mal veya yakın bir tanıdığı kimse yüzünden bir sıkıntıya düşmeye işarettir. Bazı tabircilere göre rüyada ayakkabı çaldırmak ekonomik ve sosyal konumunda bir gerileme olacağına işarettir. Rüyasında ayakkabısın çaldıran kişi bir yakının yapacağı kötü işlerden dolayı dert yanacağına işarettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ayakkabı Almak
Kişinin rüyasında yeni bir ayakkabı alması sıkıntısının bitmesidir. Rüyada vitrinde görülen yeni bir ayakkabı almak maddi durumunun düzeleceğine yorumlanır.
Üzüntü ve sıkıntı rüya sahibini terk eder. Kişi mutlu olur. Aynı zamanda rüyada yeni ayakkabı almak kişinin mutlu olacağı güzel haberlerdir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek, kişinin yaşamında atacağı adımların, gideceği yolların işaretçisidir. Bunun dışında bunlar olurken, çevrede oluşan imajı temsil etmektedir. Rüya içinde görülen veya giyilen ayakkabı yaşamdaki duruşun nasıl korunduğu ya da hayatın sürdürülürken kişinin kendisini nasıl ifade ettiğini temsil etmektedir. Kimi alimlere göre bu rüyayı görmek, bireyin kuvvet ve güç kazanmasına, kendisine hizmet edecek hanıma, hizmetçiye yorulur. Rüyanın doğru şekilde yorumlanması adına görülen ayakkabının vaziyeti de göz önünde bulundurulmalı.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Kaybetmek
Bu rüyanın görülmesi, özel ya da mesleki yaşamda atılacak adımlar adına gerekli şeyin noksan olmasına işaret etmektedir. Ayakkabıyı kaybeden birey; kuvvetini, mevkisini ve gücünü kaybeder. Eldeki işten olma, çalışma yaşamında kimi başarısızlıkların yaşanması ve bireyin elinden kaçıracağı avantajlara da işaret eder. Bu rüyanın kimi zaman da; aile ile tartışma yaşanmasına, akrabalar ile iletişimi kesmeye ve kimi sorunlar yaşamaya da yorumlanmaktadır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Giymek
Rüyanın bu şekilde görülmesi; yaşanan güçlüklerin ve zahmetlerin unutulması, isteklerin yerine gelmesi, duaların kabul olması ve amaçlara ulaşılacak kadar yakınlaşmak manasına gelir. Bireyim hem fazla çalışması ile hem de Allah'ın kendisine desteğiyle mutsuz, kötü, parasız ve hasta günlerinin atlatılmasının kesin olacağına ve arzu ettiği yaşamı yaşamaya, mutluluğa ulaşmak şeklinde yorulur. Rüyayı gören bireyin yaşamında yeni bir döneme girileceğinin işaretçisidir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Siyah Ayakkabı Görmek
Rüyada siyah ayakkabı görmek; tatsız ve beklenmeyen olaylarla karşılaşmak anlamına gelmektedir. Rüyayı gören bireyin canının sıkılacağı, keyfinin kaçacağı, moralinin ve ağız tadının bozulmasına sebep olacak kimi gelişmelerin ortaya çıkacağına, bireyin bir süre güçlük çekeceğine ve kötü günleri geçireceğine işarettir. Manevi ve maddi şekilde sıkıntıya düşmek, darda kalmak, mutsuz olmak ve yokluğa düşmek anlamına da gelir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek
Rüyada yeşil ayakkabı görmenin anlamı; bireyin dini görevlerini yerine getirmek konusunda tembellik etmesine, haram mala el uzattığına yorulur. Yeşil renkte ayakkabı giydiğini gören birey, manevi şekilde sıkıntıya düşerek depresyona girer. İtaat bakımından zayıf düşülmesine ve İslam şartlarına uyumlu şekilde yaşanmadığına da işarettir. Rüya içerisinde yeşil ayakkabıyı gören birey, aynı şekilde söylediği yalandan dolayı ailesini güç duruma düşürmektedir. İş bakımından da yeşil ayakkabıyı giyen bireylerin yaşça kendisinden büyük bireyler ile ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giymek
Rüyada kırmızı ayakkabı giymenin anlamı; rüyayı gören birey bekar ise yakın zamanda ailesi zengin olan, namuslu ve güzel genç kızla evleneceğine işaret eder. Kırmızı ayakkabı kimi zaman gönül ilişkisi ve aşık olmak şeklinde de tabir edilir. Rüya içerisinde tek ayağında kırmızı ayakkabıyı giyen birey, sonunun iyi biteceği ufak bir yolculuğa çıkacaktır. Kırmızı ayakkabının anlamı; herkesin ilgisini çeken ve çekici bir kadın şeklinde de yorumlanır. Ayakkabıyı giyen birey, bu tür bir kadınla beraber olur.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Almak
Rüyada ayakkabı almanın anlamı; aslen kısmet almak anlamına gelir. Rüyayı gören bireyin sorunlarının ve sıkıntılarının biteceğine, kötü günlerinin atlatılmasına, hanesinde bolluğun ve bereketin geleceğine işaret edilir. Geçim sorunun biteceği, konforunun yerinde olacağı, bunun sayesinde keyfinin, ağız tadının ve neşesinin yerine geleceği biçimde tabir edilmektedir. Rüyayı gören bireyin gelirinin çoğalacağına ve bireyin zengin olacağına işarettir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Yeni Ayakkabı Giymek
Rüyada yeni ayakkabı giymek; bireyin hak ettiği dereceye ulaşacağına, çok kazançlı işlere girileceğine, çalışma ve iş yaşamında oldukça önemli başarılar kazanıp pek çok bireyin takdirini toplayacağına işaret etmektedir. Rüya içerisinde yeni ayakkabının anlamı; yeni başlangıçlara yorulur. Rüyayı gören bireyin geçmiş zamanda yaşadığı bütün problemleri unutup, güzel ve parlak döneme gireceği tabir edilir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İŞTE RÜYADA AYAKKABI GÖRMENİN TABİRLERİ
Rüyada Ayakkabı görmek, hayatta atacağınız adımların, alacağınız yolların işaretidir. Ayrıca bu ilerlemeleri kaydederken etrafınızda oluşturduğunuz imajı da temsil eder. Rüyada görülen ya da giyilen ayakkabı hayattaki duruşumuzu nasıl koruduğumuzu veya yaşamımızı sürdürürken kendimizi nasıl ifade ettiğimizi temsil eder. Bazı âlimlere göre ayakkabı görmek, kişinin güç ve kuvvet kazanmasına, kendisine hizmet edecek kadına, hizmetçiye yorulmaktadır. Bu rüyanın doğru yorulabilmesi için görülen ayakkabının durumu da göz önünde bulundurulmalıdır.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI KAYBETTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada ayakkabı kaybetmek, mesleki ya da özel hayatınızda atacağınız adımlar için gerekli bir şeyin eksikliğine işaret eder. Ayakkabı kaybeden kişi, mevkisini veya gücünü kaybeder. Elindeki işinden olma, çalışma hayatında bazı başarısızlıklar yaşamaya ve kişinin elinden kaçıracağı fırsatlara da işaret etmektedir. Bu rüya bazen de, ailesi ile tartışma yaşamaya, akrabalarla irtibatı kesmeye ve bazı sıkıntılar yaşamaya da yorulabilmektedir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GİYDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada kendinizi rahat ayakkabılar içinde gördüyseniz bu sizin kişiliğinizle artık tamamen barışmaya başladığınıza işaret eder. Pahalı ayakkabılar giydiğinizi görüyorsanız bu sizin bundan sonraki hayatınızda zenginlik ve bolluk istediğinize işarettir. Bazı tabirciler için ayakkabı giymek, yeni bir işe girmektir. Bazen de oldukça büyük bir güce kavuşmaya, iş hayatında büyük başarılar elde etmeye, kendisine güvenilen ve sayılan bir insandan nasihatler almaya da yorulabilir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA TOPUKLU AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada yüksek topuklu ayakkabılar görmek, birilerini etkileyecek kasıtlı bir hareket yaptığınızı ve bu hareketin sizin ilerlemenizi yavaşlatabileceğini gösterir. Bazı tabircilere göre bu rüyanın anlamı kadındır. Rüyada topuğun kırılması, ahlaksız ve kötü huylu bir kadınla evlenmeye işarettir. Rüyada topuklu ayakkabı giymek, yakında evlenmeye de yorulabilir. Bir erkeğin rüyasında topuklu ayakkabı giymesi, eğer ayakkabı güzelse tez zamanda iyi huylu ve ahlaklı bir kadınla evlenmesine veya böyle bir hanıma âşık olup gönül ilişkisi yaşamasına işaret eder.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI ALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada alınan yeni ayakkabılar hayatınızda ilerlemek için yeni yöntemler aradığınızı gösterir. Hedeflerinize ulaşabilmek için kullanabileceğiniz yöntemler aradığınıza işaret eder. Rüyada ayakkabı satın alan kimse parlak ve güzel bir dönem geçirir. Eğer alınan ayakkabı güzelse çok rahat çalışacağı ve başarılı olacağı bir işe girmeye; eğer ayakkabı eski ve kötü ise kötü bir meslekte bazı sıkıntılar yaşamaya işarettir. Bazen de bu rüya hanıma yorulur. Ayakkabı satın alan kişi aldığı ayakkabının vasıflarında bir kadınla evlenir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI ARADIĞINI GÖRMEK
Rüyada belli bir ayakkabı aradığınızı görüyorsanız, gelecek hakkında kafanızda bazı planlar, izlemek istediğiniz yolların olduğunu, fakat daha bunları hayata geçirmediğinizi gösterir. Yakın zamanda rüya sahibi ne yapmak istediğine karar vererek yolunu çizer. Bazen de bu rüya, doğru yolda olmayan kişiler için hidayete ermeye, yanlış hareketlerden vazgeçip, kendisine faydalı olacak işler yapmaya işarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI ÇIKARMAK
Rüyada ayakkabı çıkarmak, ulaşmak istediğiniz hedefler için daha çok uğraşmanız gerektiğini gösterir. Ayakkabılarınızı çıkardığınızı görmek, şu an izlediğiniz yolu gözden geçireceğinize ve değiştirebileceğinize işarettir. Bu rüya bazı alimlere göre ise aile hayatında baş gösterecek sıkıntılar ve tartışmalardır. Rüyasında ayakkabı çıkaran kişi işinden ayrılır veya iş hayatındaki sıkıntılardan dolayı bulunduğu yerden başka bir yere geçer.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAZLIK AYAKKABI GÖRMEK
Rüyasında yaz mevsiminde bu rüyayı gören kimse menfaate erişir. Eğer istediği bir şey varsa buna kavuşur. Hastalıklardan şifa bulmaya ve tüm sıkıntılardan kurtulmaya da işarettir. Eğer yazlık ayakkabı rüyası kış mevsiminde görülürse, hüzün ve üzüntü anlamına gelir. Yazlık ayakkabı heves ve istekleri doğrultusunda yaşamaya, gününü eğlence ve mutluluk içinde geçirmeye, bazen de çıkılacak güzel yolculuklara işarettir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABISININ DELİNDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada ayakkabısının delindiğini gören kimse bir seyahate çıkar ve o seyahatten kendisine oldukça büyük menfaatler erişir. Bu rüya genellikle yolculuk ve yer değişikliğidir. Bir şehirden aşka bir şehire gidecek olan rüya sahibi, gittiği yerde ikamet ederek memleketinden uzaklaşır. Bu rüya, gören kişi için genellikle hayırlı olmakla birlikte bazı tabircilere göre ise delik ayakkabı maddi sıkıntılara, borçlanmaya, zarar görüp elinden mal çıkarmak zorunda kalmaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL AYAKKABI GÖRMEK
Rüyasında yeşil ayakkabı giyen kimse oldukça iffetli, namusunu muhafaza eden ve hayırlı bir hanımla evlenir. Bu kadınla evlenen rüya sahibi oldukça mutlu ve huzurlu bir yuva kurar. Yeşil bir ayakkabıyı ayağından çıkarmak ise yukarıda bahsi geçen bir kadından ayrılmaya ve sonunda büyük bir pişmanlık yaşamaya işarettir. Rüyada kırmızı ayakkabı giymek ise yine iffetli ama nefsine, eğlenip gezmeye düşkün bir kadınla evlenmeye; siyah ayakkabı ise insanlara kin besleyen ve iki yülü bir kadınla münasebet kurmaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABININ TEKİNİN AYAĞINDAN ÇIKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada ayakkabınızın tekinin ayağınızdan çıkması akrabalardan ayrılmaya, kız veya erkek kardeşinizle aranızın bozulmasına işarettir. Eğer sağ ayakkabınız çıkarsa erkek kardeşinizle, sol ayakkabınız çıkarsa kız kardeşinizle kavga edersiniz. Bazen bu rüya gurbete gitmektir. O nedenle böyle bir rüya gören kimse, yakında memleketinden ayrılır ve uzak bir şehre gider. Bu rüya akrabalarla ilişkiyi kesmeye de işaret olabilmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA RAHAT BİR AYAKKABI GÖRMEK
Bu rüya her anlamda bir rahatlık, başarı ve mutluluktur. Rahat bir ayakkabı ile uzun bir yolculuğa çıkan yolculuğu miktarınca güzel seneler geçirir. Dar ve sıkan bir ayakkabı ile yürümek ise hayatınızın bir döneminin sıkıntı ile geçeceğine işarettir. Rahat ayakkabı bazen de sizi düşünen, her zaman yanınızda olan ve iyi günde kötü günde yanınızda bulunacak olan ahlaklı ve iyi bir hanımdır. Bu rüya o kişiyle geçireceğiniz ömre ve mutluluğa işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAYBOLMUŞ BİR AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada kaybolmuş bir ayakkabıyı bulan kimse umudunu yitirdiği bir işte birden başarı sağlar veya tam ümitsizliğe düşmüşken istediği şeye ulaşır. Rüyasında kaybettiği ayakkabıyı bulan kendisine tam istediği gibi bir eş bulur ve onunla evlenir. Bu rüya gören kişi için hayırlı ve kazançlı yollara, her anlamda başarılı olmaya ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI BAĞI GÖRMEK
Rüyasında ayakkabı bağı gören güzel bir söz işitir veya bir başkasına tatlı bir söz söyler. Bu rüya insanlara iyilik etmeyi adet edinen ve herkes tarafından sevilen iyi huylu bir kimsenin habercisidir. Ayakkabı bağı bulan böyle bir kişiyle karşılaşır ve onunla arkadaş olur. Ayakkabı bağı kaybeden ise eğer böyle bir dostu varsa onunla arası açılır ve dostunu kaybeder. Ayakkabı bağını bağladığını görmek, ahlaklı ve dürüst bir dost edinmeye, ondan fayda görmeye ve sevineceği haberler almaya işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zenginlik ve servet demektir.Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir. Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar. Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir. Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.
İnsanları sürekli eleştirmeniz ve şikayetçi olmanız, düşman kazanmanıza neden olacak. Yeni ayakkabılar hayatınızın düzene gireceği anlamına gelir.
Ayakkabı sıkıntıya işarettir. Ayakkabı vitrinde veya dükkanda ise yeni bir iş veya konu olabilir. Ayakkabı sarı ise hastalığı işaret eder.
Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar. Ayakkabı sıkıntıya işarettir. Ayağa giymek sıkıntıya girmektir. Elde tutmak veya vitrinde görmek, yeni bir konu veya iş olabilir. Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek çok ani sıkıntıdır. Sarı ayakkabı hastalığa işarettir. Ayakkabıları çıkarmak kısa sürede sıkıntıdan kurtulmayı anlatır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabı sıkıntıya işarettir. Ayakkabı vitrinde veya dükkanda ise yeni bir iş veya konu olabilir. Ayakkabı sarı ise hastalığı işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rahat ve güzel ayakkabı görmek; hayır ve berekete, güzel geçime ve dünya rahatlığına, Dar ayakkabı gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABICIDAN AYAKKABI ALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada ayakkabıcıdan ayakkabı alan kimse çok güçlü ve dirayetli bir kimseden yardım görür. Bu rüya iş arayanlar için yakında güzel bir işe gireceklerinin habercisi de olabilmektedir. Rüyada ayakkabıcıdan yeni ve güzel bir ayakkabı alan çok hayırlı ve güzel kadınla evlenir. Bazen de bu rüya kazançlı bir işe delalettir. Ayakkabıcıdan eski, yırtık veya pis bir ayakkabı aldığınızı görmeniz, kötü huylu bir kadınla evlenmeye veya çalışma hayatında yaşayacağınız zorluklara işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI KAYBETMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada ayakkabı kaybetmek genellikle olumsuz şekilde tabir edilen bir rüyadır. Rüyada ayakkabı kaybetmek rüya sahibinin gözünün ferinin gitmesi, mutsuz olup yüzün düşmesi ve kazancın azalacağı gibi anlamalara gelir. Rüyada ayakkabı kaybetmek, yaşanan mutluluğun uzun sürmeyeceği ve kişinin hayatının alt üst olacağı gibi manalara da gelir.
Rüyada ayakkabı kaybetmek özel ve iş yaşamında adımlar atmanız için bazı şeylerin eksik olduğu anlamına gelir.Rüya sahibi mevkiisini kaybeder, elindeki işten olur ve başarısızlık yaşar. Rüyada ayakkabı kaybetmek kimi zaman da aile içi tartışma ve akrabalardan kopmak olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada ayakkabı görmek, rüya görülen ayakkabının biçimine ve rüya içeriğine göre tabir edilir. Rüyada ayakkabı görmek rüyayı gören kişinin kuvvet ve güç kazanmasına tabir edilir. Bu rüya sahibine hizmet edecek bir kadını ve kişinin kendini hayatta nasıl ifade ettiğini ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK/ RÜYADA TOPUKLU AYAKKABI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada topuklu ayakkabı görmek kasıtlı şekilde birilerini etkileyecek hareketler yapmaya ve bunun sonucu olarak da kendi ilerlemenizin aksayacağı anlamı taşır. Bu rüya kimi tabirciler tarafından kadın olarak yorumlanır. Rüyada topuklu ayakkabı topuğu kırılması, kötü huylu bir kadına işaret eder. Rüyada topuklu ayakkabı evlilik olarak tabir edilir. Bu rüya yakın zamanda iyi huylu, temiz bir kadınla evlenmeye ya da böyle bir kadına aşık olup gönül ilişkisi yaşamaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK/ RÜYADA AYAKKABI ALMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada ayakkabı almak, hayatınızda yeni yöntemleri deneyimleyeceğiniz manasına gelir. Hedeflere ulaşmak yeni yollar ve yöntemler deneyeceksiniz demektir. Rüyada ayakkabı almak güzel ve parlak bir dönemden geçmek olarak yorumlanır. Aldığınız ayakkabı güzel bir ayakkabıysa bu durumda başarılı bir işe gireceksiniz demektir. Ayakkabının eski olması halinde ise iş hayatında bazı sıkıntılar yaşamak olarak tabir edilir. Rüyada ayakkabı almak hanım olarak da tabir edilir. Rüyada ayakkabı alan kişi aldığı ayakkabının özelliklerinde bir kadınla evlenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK/ RÜYADA YEŞİL AYAKKABI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada yeşil ayakkabı görmek namuslu, iffetli ve namusunu koruyan bir kadınla evlenmeye işaret eder. Rüya sahibi böyle bir kadınla evlenir ve büyük mutluluk yakalar. Rüyada yeşil ayakkabıyı ayağından çıkarmak iste anlatılan şekilde kadından ayrılmak ve pişmanlık yaşamak olarak yorumlanır.
Rüyada kırmızı ayakkabı giymek iffetli ama eğlenceyi seven bir kadına, siyah ayakkabı ise insanlara kin duyan iki yüzlü bir kadına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı ayakkabı giymek iffetli ama eğlenceyi seven bir kadına, siyah ayakkabı ise insanlara kin duyan iki yüzlü bir kadına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI KAYBETMEK HAKKINDA MERAK EDİLENLER
Rüyada ayakkabı kaybetmek ve bulmak, zor günler geçirmeye sonrasında azim ve kararlılıkla bu durumdan kurtulmaya işaret eder.
Rüyada ayakkabı aramak, rüyayı gören kişinin kendini kurtuluşa erdirecek kapılar ve yollar aradığı anlamına gelir.
Rüyada ayakkabı kaybetmek, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşaması,üzülmesi, dertlenmesi ve ağlaması anlamına gelir.
Rüyada ayakkabı çaldırmak, rüya sahibinin yeni yollar araması, hayattan sıkıldığı ve yeni bir yol çizmeye çalıştığı anlamına gelir.
Rüyada ayakkabı giymek, rüya sahibinin yenilikler yapmak için büyük miktarda paraya kavuşacağı anlamına gelir.
Rüyada ayağa uygun bir ayakkabı görmek, kendine hizmet edecek bir kişiye kavuşmaya, bekarsa uygun bir kadınla evlenmeye işaret eder. Bu rüya kimi zaman da güç kuvvet olarak tabir edilir.
Rüyada kış ve yaz mevsimlerinde ayakkabı görmek, kış mevsiminde görmek nimete kavuşmaya, yaz mevsiminde görmek ise tatsız durumlar olarak yorumlanır.
Rüyada ayakkabı giyip yürümek, uzun bir yolcuğa çıkmaya ve bir süredir istenilen bir yolculuğa çıkmak olarak tabir edilir.
Rüyada üzeri süslü ayakkabı görmek herkes tarafından beğenilen güzel bir kız ile evlenmeye işaret eder. O ayakkabı alınırsa evlik olur. Bu rüya dünyevi zevkler olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI KAYBETMEK HAKKINDA MERAK EDİLENLER
Rüyada ayakkabı kaybetmek ve bulmak, zor günler geçirmeye sonrasında azim ve kararlılıkla bu durumdan kurtulmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı aramak, rüyayı gören kişinin kendini kurtuluşa erdirecek kapılar ve yollar aradığı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı kaybetmek, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşaması,üzülmesi, dertlenmesi ve ağlaması anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı çaldırmak, rüya sahibinin yeni yollar araması, hayattan sıkıldığı ve yeni bir yol çizmeye çalıştığı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı giymek, rüya sahibinin yenilikler yapmak için büyük miktarda paraya kavuşacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayağa uygun bir ayakkabı görmek, kendine hizmet edecek bir kişiye kavuşmaya, bekarsa uygun bir kadınla evlenmeye işaret eder. Bu rüya kimi zaman da güç kuvvet olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kış ve yaz mevsimlerinde ayakkabı görmek, kış mevsiminde görmek nimete kavuşmaya, yaz mevsiminde görmek ise tatsız durumlar olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı giyip yürümek, uzun bir yolcuğa çıkmaya ve bir süredir istenilen bir yolculuğa çıkmak olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzeri süslü ayakkabı görmek herkes tarafından beğenilen güzel bir kız ile evlenmeye işaret eder. O ayakkabı alınırsa evlik olur. Bu rüya dünyevi zevkler olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek berekettir. Kişinin rüyasında ayakkabı görmesi dünyanın rahatlığına, huzura, ailenin mutlu olacağı gelişmeye işarettir. Rüyada rahat ve güzel ayakkabı görmek rüya sahibinin etrafına yapacağı hayır ve işlerde bereket anlamına gelir. Ayakkabı, güzel geçime ve dünya rahatlığına da yorumlanır.

Rahat ve yumuşak ayakkabı; zevce, hizmetçi, kuvvet, zafer, menfaat, zevk ve sefa ile yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı aradığını gören kimse, maksadına erişir. Rüyada ayakkabı aramak; bir kimse rüyasında ayakkabı ararsa onun tümüne veya bazısına kavuşur denilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Sıkması
Ayakkabı sıkması, çevrede bir sıkıntının oluşmasına delildir. Bazen de ticaret için yolculuğa çıkmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA MAVİ AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada aklın, dürüstlüğün ve açıklığın sembolü olan mavi renkteki ayakkabılar giymek, hayatınızda bundan sonra daha pozitif olacağınızın ve zihninizdeki berraklığın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi ayakkabı görmek açıklığın, dürüstlüğün ve aklın simgesidir. Bu rüya hayatınızın geri kalanında berrak ve pozitif şekilde ilerleyeceğiniz manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı renkli ayakkabı görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatı ya da aile hayatı ile ilgili bir yolculuk planı olduğuna ve en kısa zamanda bu yolculuğa çıkacağına delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Ayakkabı
Rüyada aklın, dürüstlüğün ve açıklığın sembolü olan mavi renkteki ayakkabılar giymek, hayatınızda bundan sonra daha pozitif olacağınızın ve zihninizdeki berraklığın habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Bağlamak
Rüyada ayakkabı bağlamak, işinizi bağlayacağınıza yani ya bir yükseliş göstereceğinize ya da firmanıza yeni bir müşteri kazandıracağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çocuk ayakkabısı görmek
Rüyada çocuk ayakkabısı görmek, işlerinizde bozulma olacağına, işlerinizin istediğiniz gibi yolunda gitmeyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabısının geniş olduğunu görmek
Rüyada ayakkabısını geniş görmek, rüya sahibi kimse huzura erer, sıkıntılardan kurtulur, ferahlar. Dar gören ise sıkıntıya düşer, kederlenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAĞINDAKİ AYAKKABININ TEKİNİN ÇIKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada ayakkabının ayağınızdan çıktığını görmeniz, kardeşlerinizle kavga edebileceğine işaret.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRDEN FAZLA AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada birden fazla ayakkabı görmek genellikle devlet kapısının önünüze açılacağına ve hayırlara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI BAĞLAMAK NE ANLAMA GELMEKTEDİR?
Rüyada ayakkabı bağladığını görmek, rüya sahibinin işlerinin açılacağına ve işinde yükselişe geçeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GİYDİĞİNİ GÖRMEK
Rüya sahibinin yeni bir hayata başlayacağına ve yeni bir sayfa açacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayatında şaşırtıcı gelişmeler olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRMIZI AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada kırmızı ayakkabı gören bir kişinin, bir iş için veya özel hayatında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI BAĞCIĞI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüya sahibinin iş ortamında başarılı olduğuna ve daha da başarılı olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI ÇALINDIĞINI GÖRMEK
Rüya sahibinin evine hırsız girebileceğine veya değerli bir eşyasının çalınacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topuklu Ayakkabı Görmek
Rüyada ayakkabı mest, topuklu ve benzeri ayağa giyilecek şeyleri görmek Danyal Aleyhisselamin kavline göre; kış zamanında hayır ve bereket, yaz mevsiminde ise keder ve hüzne delalet eder.
Ayağında deriden topuklu bir ayakkabı gören evlenir. Rüyada topuklu ayakkabı görmek yeni kazançlara ve hayatınızın düzene gireceği yeni çalışmalara işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Ayakkabı Görmek
Rüyada çok sayıda ayakkabılar görmek kalabalığa işarettir. Ayakkabılar vitrinde veya dükkânda ise yeni bir iş veya kazanç olabilir. Rüyada çok sayıda ayakkabı görmek rüya sahibinin zahmet çekmeden elde edeceği çok sayıda malı ifade eder. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada ayakkabılar görmek o mahallede yakında bir düğün olacağını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABIYI DIŞARI ATTIĞINI GÖRMEK
Rüyada ayakkabınızı dışarı atmanız, hanımınızla aranızın bozulmasına, tartışmanıza bazen de ayrılmaya işarettir. Eğer attığınız ayakkabı yeni veya yeşil renkli ise, aslında çok iyi olan bir hanımdan boşanıp mutsuz olmaya, eski ve yıpranmış bir ayakkabıyı atmak ise kötü huylu bir kadından kurtulmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABICI GÖRMEK
Rüyada görülen ayakkabıcı, insanların arasını yapan iyi huylu bir kimsedir. Bu rüya, tartıştığınız bir dostunuzla aranızı düzeltecek oldukça hayırlı ve kulluk derecesi yüksek bir kimsenin varlığına işarettir. Bazen de ayakkabıcı rüyası, silahlı orduya ve kişilere yorulur. Ayakkabıcıya giren, bir orduya girer veya bir topluluğun içinde bulunur. Ayakkabıcı bazen de amire, kişiler arasında adaletli davranan bir lidere işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Çıkarmak
Bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin düzelmesine işarettir. Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.
Rüyada ayağındaki kunduralarını çıkardığını görmek, muradının olacağına işarettir. Bu rüyanın sahibi eğer tutuklu ise serbest kalır.
Ayakkabılarının ayağından çıktığını gören gam ve kedere düşer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Çıkarmak
Bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin düzelmesine işarettir. Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayağındaki kunduralarını çıkardığını görmek, muradının olacağına işarettir. Bu rüyanın sahibi eğer tutuklu ise serbest kalır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek Ve Giymek
Rüyada kırmızı ayakkabı görmek dostluğu kırmızı ayakkabıyı giymek ise karşı cinsten birinin arkadaşlığını simgeler. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek ise hayra delalet etmekle birlikte güzel ve kalbi katı bir kimsenin rüya sahibini sevmesine işaret eder. Rüyada kırmızı ayakkabı giymek akrabası çok zengin, güzel ve görgüsü çok olan bir kişiyi belirtir.
Kırmızı renkli ayakkabı giydiğini gören bir yola çıkmaya niyetli ise bu yolculuğa bir müddet çıkamaz.
Kırmızı ayakkabı giymek, eğer güzel ve yeni ise, bir gençle evlenmek olarak yorumlanır.
Bazen de kırmızı ayakkabı görmek, niyet ettiği yola uzun müddet gidememeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek Ve Giymek
Rüyada kırmızı ayakkabı görmek dostluğu kırmızı ayakkabıyı giymek ise karşı cinsten birinin arkadaşlığını simgeler. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek ise hayra delalet etmekle birlikte güzel ve kalbi katı bir kimsenin rüya sahibini sevmesine işaret eder. Rüyada kırmızı ayakkabı giymek akrabası çok zengin, güzel ve görgüsü çok olan bir kişiyi belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmızı renkli ayakkabı giydiğini gören bir yola çıkmaya niyetli ise bu yolculuğa bir müddet çıkamaz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırmızı ayakkabı giymek, eğer güzel ve yeni ise, bir gençle evlenmek olarak yorumlanır.
Bazen de kırmızı ayakkabı görmek, niyet ettiği yola uzun müddet gidememeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Kaybetmek
Rüyada yeni ayakkabısını kaybetmek, güzel günlerin belirtisidir. Kunduraları kaybedip bulamamak gam ve sıkıntıdan kurtulmaya alamettir. Rüyada ayakkabı kaybetmek ferahlığa, sevince ve yüceliğe delalet eden bir mahzunluktur.
Kaybettiği ayakkabılarını bulamayan kimse, dertten kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabının Yırtılması
Rüyada ayakkabının yırtılması yeni bir sevinci işaretle birlikte yırtılan ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye alamettir.
İnsanları sürekli eleştirmeniz ve şikâyetçi olmanız, düşman kazanmanıza neden olacak. Bazı tabircilere göre rüyada yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşılaşmaya işarettir.
Rüyada yırtık ayakkabı giymek yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Hediye Almak
Rüyada ayakkabının hediye alınması, sevgi ve dostluğu belirtir. Ayrıca rüyada ayakkabı hediye almak ferahlığa, nişanlanmaya, küslerin barışmasına işaret eder. Kimi tabirciler de verilen söze sadık kalınacağına işaret saymışlardır.
Deriden yapılmış birçok ayakkabı satın aldığını gören veya kendine bağışlandığını gören veya her ne suretle olursa olsun bu ayakkabıların eline geçtiğini gören; mal ve çok büyük nimetlere sahip olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Hediye Almak
Rüyada ayakkabının hediye alınması, sevgi ve dostluğu belirtir. Ayrıca rüyada ayakkabı hediye almak ferahlığa, nişanlanmaya, küslerin barışmasına işaret eder. Kimi tabirciler de verilen söze sadık kalınacağına işaret saymışlardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Deriden yapılmış birçok ayakkabı satın aldığını gören veya kendine bağışlandığını gören veya her ne suretle olursa olsun bu ayakkabıların eline geçtiğini gören; mal ve çok büyük nimetlere sahip olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabının Çalınması
Rüyada ayakkabının çalınması rüyayı görenin kederden kurtulup, feraha erişmesine işaret sayılır. Bir rivayete göre de deniz yolculuğuna çıkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen de ayakkabısının çalındığını görmek bir belaya düşeceğine delildir.
Bazları ayakkabılarının çalındığını gören kimse, kedere düşer, demişler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ayakkabısı Görmek
Rüyada görülen bebek ayakkabısı, genel olarak her zaman hayırla yorumlanır. Rüyayı gören hasta ise sağlığına kavuşur.
Rüyasında bebek ayakkabısı gören nişanlılar evlenir, işsiz iş bulur. Borçlu olan borcunu öder. Rüyada bebek ayakkabısı görmek gurbetteki kimselerin birbirlerine kavuşmalarına yorulur.
Sıkıntıda bir kimsenin rüyasında bebek ayakkabısı görmesi rahatına alamettir. Bebek ayakkabısı gören çocuk sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Ayakkabısı Görmek
Rüyada görülen bebek ayakkabısı, genel olarak her zaman hayırla yorumlanır. Rüyayı gören hasta ise sağlığına kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bebek ayakkabısı gören nişanlılar evlenir, işsiz iş bulur. Borçlu olan borcunu öder. Rüyada bebek ayakkabısı görmek gurbetteki kimselerin birbirlerine kavuşmalarına yorulur.
Sıkıntıda bir kimsenin rüyasında bebek ayakkabısı görmesi rahatına alamettir. Bebek ayakkabısı gören çocuk sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delik Ayakkabı Görmek
Ayakkabılarından birinin ayağından çıktığını veya delindiğini görenin malı elinden gider. Eğer ayakkabılarının ikisi de delikse bütün mali elinden gider.
Ayağında delik iki kundura olup ayaklarının göründüğünü görmek herkesin onu kıskandığına ve parasının çokluğuna delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delik Ayakkabı Görmek
Ayakkabılarından birinin ayağından çıktığını veya delindiğini görenin malı elinden gider. Eğer ayakkabılarının ikisi de delikse bütün mali elinden gider.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayağında delik iki kundura olup ayaklarının göründüğünü görmek herkesin onu kıskandığına ve parasının çokluğuna delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada ayakkabı görmek ile ilgili çeşitli yorumlardan ilki ayakkabının bir haberci olmasıdır. Yani geleceğe dair mesajlar taşımasıdır. Rüyasında ayakkabı görecek kişi yakın bir zamanda geleceği için belirleyici olacak bir adım atacaktır. Belki geleceği için farklı bir yola çıkacaktır. Tabii ayakkabının rüyada görülüş şekli, ayakkabının rengi de rüya yorumunu değiştirmektedir. Bunun için aşağıda sıraladığımız rüyada ayakkabı görmek ile ilgili diğer detaylara bakabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YENİ AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada yeni ayakkabı görmek, rüya sahibinin yıl içinde yaşadığı iş yorgunluğundan ve stresinde kurtulmak için kafa dinleyeceği bir yere gitmeyi planladığına işaret eder. Rüya sahibi cennet gibi bir yere gidecek, kafasını dinlemek ve yorgunluk atmak bir yana, gittiği mekânın güzelliği ve huzuru sayesinde, geçici de olsa en büyük dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacak demektir. Rüyada yeni ayakkabı aynı zamanda hayır bulmaya ve yeni kısmetlere kavuşmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI KAYBOLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyasında ayakkabı kaybolduğunu görmek dargınlığa, aranın bozulmasına, geçici üzüntüye ve milli bilinçlerin kayıp olacağı gibi anlamları vardır. Rüyasında ayakkabı kaybolduğu gören kişi evli ise aile hayatında çalkantıların olacağına, eşi ile tartışarak, kavga edeceğine, dönüşü olmayan cümleler kurarak ayrılma durumuna gelme veya uzun bir süre aranın bozuk olacağı şeklinde rivayet edilmektedir. Evli olmayan kişilerin rüyayı görmesi ise aynı şeyleri ailesi ile yaşayarak ailesi ile tartışacağına, annesi ile babasından beklenmedik tepkiler alarak, evden ayrılacağına, yaşadığı şehri terk ederek, mutsuz günlerin geçirileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PEMBE AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada pembe ayakkabı görmek, geleceğe umutla bakmak için içinde bulunulan koşulların olumlu sinyaller vereceğini, kişinin bundan sonrasında hiçbir şeyden korkmadan ve tüm riskleri göze alarak ilerleyeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine alamettir. Özellikle bekar kimseler ya da uzun süredir yalnız kalmayı tercih edenler için bu kararlarından vazgeçmelerine neden olacak çok asil ve yüce gönüllü bir kimse ile aşk yaşayacaklarını müjdeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek
Rüyada ayakkabı görmek, devlet ve ikbâle, kazancın artmasına ve menfaate delâlet eder. Kötü, çürük, eski ayakkabı görmek, bunun zıddı olarak yorumlanır.
Rüyada Rahat ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, güzel geçime ve dünya rahatlığına, Dar ayakkabı gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delalet eder.
Rüyada Ayakkabıları Görmek İnsanları sürekli eleştirmeniz ve şikayetçi olmanız, düşman kazanmanıza neden olacak. Yeni ayakkabılar hayatınızın düzene gireceği anlamına gelir.
Rüyada ayakkabı almak
Rüyada yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir.
Rüyada ayakkabı Giymek
Rüyada rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder.
Rüyada Yırtık Ayakkabı Görmek
Rüyada yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu Rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar.
Rüyada Ayakkabı Diktirmek
Rüyada Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir.
Rüyada renkli ayakkabı görmek
Rüyada siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.
Ayakkabı zenginlik ve servet demektir.Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir.
Rüyada rahat ayakkabı giymek
Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar.
Rüyada ayakkabı diktirmek
üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir.
Rüyada ayakkabı mest ve benzeri ayağa giyilecek şeyleri görmek
Danyal Aleyhisselamin kavline göre
Kış zamanında hayır ve bereket, yaz mevsiminde ise keder ve hüzne delalet eder. Yorumcular mest ve ayakkabinin tabirinde ayri, ayri yorumlar yapmislardir.
Ibn-i Sirin'e göre:
Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer. Ayağında deriden bir ayakkabı gören evlenir.
Rüyada ters ayakkabı giymek
Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir.
Ayağına mest ve kundura giymek adeti olmayan bir kimsenin bunlardan birini giydiğini görmesi, korku ve sıkıntıya düşmesine, veya birinin hilesine ugramasina veyahut hapse girmesine yorumlanır.
Ayakkabi giymesi adet olan kimsenin bir mest veya ayakkabi giydigini görmesi korkusundan kurtulacagina isarettir.
Bir rivayete göre de Deniz yolculuguna çikar. Ayaginda delik iki kundura olup ayaklarinin göründügünü görmek herkesin onu kiskandigina ve parasinin çokluguna delildir. Ayakkabilarindan birinin ayagindan çiktigini, veya delindigini görenin yari mali elinden gider. Eger ayakkabilarinin ikisi de delikse bütün mali elinden gider. Bir çift ayakkabi giydigini gören, iki kadinla evlenir.
Koyun derisinden yapilmis bir çok ayakkabi satin aldigini gören veya kendine bagislandigini gören veya her ne suretle olursa olsun bu ayakkabilarin eline geçtigini gören; mal ve çok büyük nimetlere sahip olur. Adi mest giymek, eger güzel ve yeni ise, bir gençle evlenmek olarak yorumlanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek
Rüyada ayakkabı görmek, devlet ve ikbâle, kazancın artmasına ve menfaate delâlet eder. Kötü, çürük, eski ayakkabı görmek, bunun zıddı olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rahat ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, güzel geçime ve dünya rahatlığına, Dar ayakkabı gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabıları Görmek İnsanları sürekli eleştirmeniz ve şikayetçi olmanız, düşman kazanmanıza neden olacak. Yeni ayakkabılar hayatınızın düzene gireceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı almak
Rüyada yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı Giymek
Rüyada rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Ayakkabı Görmek
Rüyada yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu Rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Diktirmek
Rüyada Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada renkli ayakkabı görmek
Rüyada siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabı zenginlik ve servet demektir.Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada rahat ayakkabı giymek
Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı diktirmek
üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir.
Rüyada ayakkabı mest ve benzeri ayağa giyilecek şeyleri görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Danyal Aleyhisselamin kavline göre
Kış zamanında hayır ve bereket, yaz mevsiminde ise keder ve hüzne delalet eder. Yorumcular mest ve ayakkabinin tabirinde ayri, ayri yorumlar yapmislardir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Sirin'e göre:
Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer. Ayağında deriden bir ayakkabı gören evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ters ayakkabı giymek
Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir.
Ayağına mest ve kundura giymek adeti olmayan bir kimsenin bunlardan birini giydiğini görmesi, korku ve sıkıntıya düşmesine, veya birinin hilesine ugramasina veyahut hapse girmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabi giymesi adet olan kimsenin bir mest veya ayakkabi giydigini görmesi korkusundan kurtulacagina isarettir.
Bir rivayete göre de Deniz yolculuguna çikar. Ayaginda delik iki kundura olup ayaklarinin göründügünü görmek herkesin onu kiskandigina ve parasinin çokluguna delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen iyi görünümlü ayakkabılar; kötü giden şansın birden bire açılacağına, şansının gelecek dönem içerisinde iyi olacağına ve şansınıza bağlı olarak iş hayatında elde edeceğiniz kazancınızın ve iş bereketinin artacağı anlamlarını içermektedir. Kötü model ve yıpranmış ayakkabı görmek ise işlerin tam tersine dönerek olumsuz hal oluşacağı şeklinde algılanmaktadır. Kötü biçimde olan ayakkabıların rüyada görülmesi, iyi giden işlerinizin bozulacağına, olmadık zaman da bir aksilik ile karşılaşarak genelleşecek olan sorunlar ile karşılaşacağınıza delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük ve Geniş Ayakkabılar Görmek
Rüyayı gören kişilerin rüyayı görmüş olduğu zamana kadar çok huzur ve refah görmemiş insanlar olduğu düşünülmektedir. Görülen büyük ve geniş ayakkabılar, bundan sonraki hayatınızda rahatlık ve refah seviyesinin yükseldiği anlamı taşımaktadır. Rüyayı görülen zamana kadar olan sıkıntılardan yavaş yavaş kurtularak son gürlüğü olarak adlandırılan ahir zaman saadeti yaşayacağı manası mevcuttur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabılar Almak
Maddi anlamda kısmetli günlerin kapıda olduğuna, bereketli işlere imza atacağına yorumlanmaktadır. Rüyada ayakkabılar almak rüyayı gören kişilerin bol bereketli işleri olacağına, işsiz olan kişilerin maddi durumlarına göre kendilerini değerlendirerek bir işe gireceğine veya bir iş kurarak yeni bir girişim başlatacağına, firma sahibi olacağına ve işlerinin çok iyi olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Yeni iş kuranların girdiği sektörde ticaretin ehli olacağına, uzun dönemde sektör içerisinde sözü geçen biri olacağı anlamı taşımaktadır.
Bekar kadınların hayırlı bir kısmet edineceğine ya da gelecekte hayatında olacak bir erkek ile tanışarak sıkı bir arkadaşlık kuracağına delalettir.
+2 oy
Şeker Rüyakar (4.1k puan)  
Siyah ayakkabı giymek sıkıntıdır derler doğru mu? Benim teyzem rüysında hep siyah ayakkabı giydiğini görürdü sonrasında kanser olmuştu ve vefat etmişti.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyaha sıkıntı zor yolculuk derler . Ayrıca burada ayakkabının rahat olması yada dar veya genis yeni ve eski gibi bakmak gerekir .
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı bağı görmek başkasından tatlı bir söz işitmeye işaret eder. Rüyada ayakkabı bağı görmek iyilik yapmayı seven, iyi huylu kimseye işaret eder. Rüyada ayakkabı bağı bulmak ise iyi huylu bir kimse ile tanışır. Rüyada ayakkabı bağı kaybetmek ise böyle bir arkadaşı varsa onunla tartışır, dostunu kaybeder. Rüyada ayakkabı bağlamak doğru bir dost edinmeye ve sevindirici haberler almaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı kaybetmek
Rüyada ayakkabı görmek, rüyada bir çift ayakkabı görmek, rüyada yırtık ayakkabı görmek, rüyada ayakkabının ayaktan çıkması, rüyada eski ayakkabı görmek, rüyada ayakkabıyı fırlattığını görmek, rüyada yeni bir ayakkabı görmek, rüyada sarı renkli ayakkabı görmek, rüyada deri ayakkabı görmek, rüyada ayakkabı çıkarmak, rüyada ayakkabısını parçalamak ve rüyada ayakkabıyı ters giymek gibi rüyalara göre farklı şekillerde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Görmek (Diyanet)
Rüyada yeni bir ayakkabı giyildiğinin görülmesi; huzur ve rahatlığa, bekârlar için de evlilik yapılacağına yorumlanır Rüyanızda dar bir ayakkabı giydiğinizi görmeniz; sıkıntıya düşeceğinize ve borç batağına saplanacağınıza, rüyanızda eski bir ayakkabı giydiğinizi görmeniz; fakirleşeceğinize, keder ve üzüntüye maruz kalacağınıza, rüyanızda sarı renkli bir ayakkabı giydiğinizi görmeniz; üzüleceğinize, rüyanızda ayakkabınızı ters giydiğinizi görmeniz; üzüntülerden kurtulup artık sevineceğinize yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabısının Delindiğini Görmek
Rüyada ayakkabısının delindiğini gören kimse bir seyahate çıkar ve o seyahatten kendisine oldukça büyük menfaatler erişir. Bu rüya genellikle yolculuk ve yer değişikliğidir. Bir şehirden aşka bir şehire gidecek olan rüya sahibi, gittiği yerde ikamet ederek memleketinden uzaklaşır. Bu rüya, gören kişi için genellikle hayırlı olmakla birlikte bazı tabircilere göre ise delik ayakkabı maddi sıkıntılara, borçlanmaya, zarar görüp elinden mal çıkarmak zorunda kalmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek
Rüyasında yeşil ayakkabı giyen kimse oldukça iffetli, namusunu muhafaza eden ve hayırlı bir hanımla evlenir. Bu kadınla evlenen rüya sahibi oldukça mutlu ve huzurlu bir yuva kurar. Yeşil bir ayakkabıyı ayağından çıkarmak ise yukarıda bahsi geçen bir kadından ayrılmaya ve sonunda büyük bir pişmanlık yaşamaya işarettir. Rüyada kırmızı ayakkabı giymek ise yine iffetli ama nefsine, eğlenip gezmeye düşkün bir kadınla evlenmeye; siyah ayakkabı ise insanlara kin besleyen ve iki yülü bir kadınla münasebet kurmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SİYAH AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada siyah ayakkabı görmek, beklenilmeyen, huzurunuzu kaçıran olaylarla karşılaşmaya yorulur. Rüya gören kişinin canının sıkılmasına, keyfinin kaçmasına ve moralinin bozulmasına neden olacak bazı olayların gerçekleşmesine, kişinin zorlu günler yaşayacağına işaret eder. Maddi ve manevi olarak sıkıntıya düşmeye, kötü günler geçirmeye, darda kalmaya ve yokluğa düşmeye alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Delik Ayakkabı Görmek
Kunduranin altinin delinmesi eslerden birin ölümüne, kunduralari çaldirmak veya kaybedip bulamamak gam ve sikintidan kurtulmaya, kunduraya kalip geçirdigini görmek, biriyle evlenmeye delalet eder.
Cabirül Magribi'ye göre: rüyasinda ayakkabilarinin bir kuyuya veya buna benzer bir yere düstügünü gören, sıkıntıya düşer.
Ayakkabilarini tanimadigi bir adama sattigini görenin bir yakını sıkıntıya düşer.
Ayakkabisinin çalindigini görmek bir belaya düsecegine delildir.
Cafer'i Sadik'a göre (r.a) : ayakkabi yumusak olup Ayak içinde rahat ederse bu alti sekilde yorumlanir: Es, hizmetçi, içki, zafer, menfaat, para.
Ebu Said El-Vaiz de şöyle diyor: Rüyada Ayakkabı giymek ticaret için sefere çikacagina delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük ve Dar Ayakkabılar Görmek
Rüyada dar kalıplı ayakkabı görmek ayağınızı sıkan dar kalıplı ayakkabıları rüyada gören kişinin canı acıyacağı, temel sebebi olmayan bir durumdan dolayı sıkıntılar yaşayarak, güzel geçen günlerin tersine sıkıntılı bir gelecek yaşayacağı anlamına gelmektedir. Maddi olarak durumu iyi olan kişilerin, sağlık problemi yaşamadan rüyada dar ve ufak ayakkabılar görüldükten sonra olumsuz işlerin ortasına düşeceği rivayet edilmektedir. Hayatın her evresinde oluşabilecek iniş çıkışlardan birisi olarak, kişinin canını sıkmaması ve bulunduğu durumdan kurtulmak için çabalaması gerekmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabılarını Çıkarmak
Kişinin normal hayatta ayakkabılarının saatlerce ayağında kalması istemeyeceği bir durum olup, ayakkabıları çıkarması rahatlığa ve sevince yol açmaktadır. Rüyada çıkarılan ayakkabılar da aynı anlamı ifade etmektedir. Manevi olarak kafanızda takıntı olan durumlardan kurtulup ferah ortamlar elde edeceğinize, mutluluktan sevinç naraları atacağınız günlerin olacağına delalettir. Rüyayı gören kişinin moral seviyesi hayatında hiç olmadığı kadar yüksek olacağına, sağlık ve huzur ortamına kavuşarak mutlu olacağına yorulan bir rüyadır.
Rüyayı gören kişinin büyük bir hayali veya arzusu olması, düşlediği arzusuna ve emellerine ulaşacağına, başarılı bir hayat kurarak mutlu olacağına delalettir. Başarı sahibi olarak kişilerin mutlu anlar yaşayacağına ait rivayetler bulunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayakkabılar Görmek
Rüya içerisinde görülen beyaz ayakkabılar olumlu bir rüyadır. Rüya gören kişinin güzel günlere doğru ilerleyeceğine, sıkıntılı durumları var ise aşarak refah seviyesinin yükseleceği anlamını taşımaktadır. Fakat bazı durumlarda beyaz ayakkabılar gören kişinin başarılı anlarında bir hata yaparak, düşüncesizce hareket edeceğine bu düşüncesizliğinden dolayı çevresi tarafından dışlanarak, zoru zamanlar geçireceğine ve sıkıntılar yaşayacağına, hayatının merkezinde bu sıkıntıları hissederek rahatsız olacağı anlamı taşımaktadır.
Maddi durumu iyi olmayıp, zengin olmak isteyen ve de rüyasında beyaz ayakkabılar gören kimse şans oyunlarından veya farklı kolay para kazanma alanlarından para kazanarak normal yaşam seviyesinin üstüne çıkacağına, bu durumun belirli bir süre devam ederek maddi ve manevi standartları zirveye çekmeye, kısa süreliğine keyifli anlar yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabılar Görmek
Kırmızı maddi gelişim anlamında yorumlanmaktadır. Ayakkabılar görmek sıkıntılardan uzak anlamı olmasından ötürü rüya içerisinde kırmızı ayakkabılar gören erkek belirli bir süre zarfında yolculuğa çıkarak maddi kazanç elde edeceğine; elde edilen maddi kazanç sayesinde kişilerin direkt olarak yolculukları standartta bağlayacağına ve huzurlu ortamlara kavuşacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
Eğer ki kış mevsiminde kırmızı renkli ayakkabıların giyildiğini rüyanıza görürseniz, hayırlı ve bereketli bir yaşantı süreceğiniz anlamı taşımaktadır. Fakat tam tersi olarak yaz mevsiminde görülen kırmızı renkli ayakkabılar üzüntü ve şer durumların olacağı anlamı taşımaktadır. Kırmızı ayakkabıları rüya içerisinde kaybetmek evli erkek veya kadın eşinden ayrılarak belalı bir durum içerisine düşeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibn-i Sirin'e göre: ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer. Ayağında deriden bir ayakkabı gören evlenir. Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir. Ayağına mest ve kundura giymek adeti olmayan bir kimsenin bunlardan birini giydiğini görmesi, korku ve sıkıntıya düşmesine, veya birinin hilesine uğramasına veyahut hapse girmesine yorumlanır.
Ayakkabı giymesi adet olan kimsenin bir mest veya ayakkabı giydiğini görmesi korkusundan kurtulacağına işarettir. Bir rivayete göre de deniz yolculuğuna çıkar. Ayağında delik iki kundura olup ayaklarının göründüğünü görmek herkesin onu kıskandığına ve parasının çokluğuna delildir. Ayakkabılarından birinin ayağından çıktığını, veya delindiğini görenin yarı malı elinden gider. Eğer ayakkabılarının ikisi de delikse bütün malı elinden gider. Bir çift ayakkabı giydiğini gören, iki kadınla evlenir.
Koyun derisinden yapılmış bir çok ayakkabı satın aldığını gören veya kendine bağışlandığını gören veya her ne suretle olursa olsun bu ayakkabıların eline geçtiğini gören; mal ve çok büyük nimetlere sahip olur. Adi mest giymek, eğer güzel ve yeni ise, bir gençle evlenmek olarak yorumlanır. Ayakkabıları yırtılıp ayaklarının çıplak kaldığını görmek, eşinin ölümüne delalet eder. Rüyada ayağındaki kunduralarını çıkardığını görmek, muradının olacağına işarettir. Bu rüyanın sahibi eğer tutuklu ise serbest kalır. Kunduranın altının delinmesi eslerden birin ölümüne, kunduraları çaldırmak veya kaybedip bulamamak gam ve sıkıntıdan kurtulmaya, kunduraya kalıp geçirdiğini görmek, biriyle evlenmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer'i Sadik'a göre (R.A) : ayakkabı yumuşak olup ayak içinde rahat ederse bu altı şekilde yorumlanır: Es, hizmetçi, içki, zafer, menfaat, para.
Ebu Said El-Vaiz de söyle diyor: Ayakkabı giymek ticaret için sefere çıkacağına delalet eder. Ayakkabının dar olması sıkıntıya ve borca işarettir. Yeni ayakkabı giymek mali muhafaza ve korumak manasına gelir. Ayakkabının altında yama ve pençe varsa, bunu gören, eski, ayrıldığı esinden kedere uğrar. Bir rivayete göre aralarında düşmanlık meydana gelir. Ayakkabının altına yama ve pençe vurulmuş olduğunu ve bu pençenin sökülmek üzere olduğunu gören, dul bir kadınla veya erkekle evlenir. Kırmızı renkli ayakkabı giydiğini gören bir yola çıkmaya niyetli ise bu yolculuğa bir müddet çıkamaz.
Halid ül- Isfahani'ye göre; ayakkabının içine kalıp koyduğunu gören bir kadınla münasebette bulunur. Ayakkabılarının ayağından çıktığını gören gam ve kedere düşer. Yanında ayakkabısı olduğu halde onu giymeyip yalın ayak dolaştığını gören, bir mala kavuşur, fakat ondan faydalanamaz. Çarık ve yemeni de ayni şekilde yorumlanır. Fakat rüyasında çarık veya yemeni görmek köylüler için hayırlı, ama şehirliler için hayra yorulmaz.
Kirmani demiştir ki: Yolculuğa mahsus, altı iki katlı postal ve çizme giymek sefere, şehirlilere mahsus postal ve çizme giymek ise evlenmeye delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada yeni bir ayakkabı giymek rüya sahibinin halinin sıkıntılı olmasını işaret eder. Ancak rahat ayakkabı huzur ve rahatlığa, evlenmek isteyen gençler için evliliğe işaret eder. Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer. Ayağında deriden bir ayakkabı olduğunu gören evlenir. Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir.
Rüyada ayakkabıyı ayak yerine ele giymek sıkıntıya girmektir. Rüyada ayakkabıyı elde tutmak veya vitrinde görmek, yeni bir konu veya iş olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Ayakkabı Görmek
Rüyada çok ayakkabı görmek, eğer ayakkabılar rüya sahibininse büyük mal ve mevkiye, hizmetçilere, kişinin para kazanmasına, yakın zamanda makam sahibi olmaya işarettir.

Rüyada bir sürü ayakkabının bir yerde olduğunu görmek, yeni bir işe girip o işte yükseleceğinize ve büyük başarı elde edeceğinize yorumlanır. Rüyada teki olmayan ayakkabılar, hayırlı olmayan kazanca ve kendisine faydası olmayan işler peşinde koşmaya işarettir. Rüyada ayakkabılar kapısının önünde görmek, yakında evinize gelecek çok sayıda misafire ve bu misafirlerden göreceğiniz hayra yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AYAKKABI GÖRMEK
Rüyada ayakkabı görmek, atılacak adımlara ve alınacak yollara işarettir. Bazı İslam alimlerine göre ayakkabı kişinin güç ve kuvvet kazanmasına ya da hizmetçiye yorulur. Ayakkabı rahat ve güzelse hayır ve berekete, güzel geçinmeye, yakın zamanda huzura kavuşmaya işarettir.
Eğer ayakkabı dar ise sıkıntı ve zorluklara yorulur. Bazı İslam alimlerine göre dar ayakkabı gören kişi kedere ve sıkıntıya düşer. Yeni bir ayakkabı ise iyi günlerin belirtisidir. Yeni bir iş ya da bekarlar için evliliğe işaret edilebilir. Rüyayı gören kişi evliyse, bir çocuk sahibi olacaktır. Rüyada yırtık ayakkabı, tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalmayı ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek, rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı birisi olacağına yorulur. Kişinin herkes tarafından sevileceğine girdiği ortamlarda saygı göreceğine delalet etmektedir. Ayrıca rüyayı gören kişinin büyük miktarda maddi kazanç elde edeceği ve mal mülk sahibi olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek; görülen ayakkabı eğer rahat ve temizse hayır ve bereket olarak yorumlanmaktadır. Ayağınıza rahat bir ayakkabı giydiğinizi görmeniz yakında huzura kavuşacağınıza işaret etmektedir. Rüyada sarı ayakkabı giydiğini görmek sağlık sorunları anlamına gelir. Yeni ayakkabı kişinin hayatının düzene gireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek, ayakkabının temiz, kirli, rahat veya güzel olup olmamasına göre farklı şekillerde yorumlanır. Genel olarak rüyada ayakkabı görmek zenginlik ve servet anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Kaybetmek
Rüyada ayakkabı kaybetmek, hayırlı olaylara ve evlenmeye delalet eder. Rüyayı gören kişi eğer bekarsa kendisi gibi düzgün biriyle evlenip çocuk sahibi olacağına, eğer evliyse eşiyle arasındaki sorunların son bulup huzura kavuşacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Giymek
Rüyada ayakkabı giymek, kişinin çok fazla kazancının olmayacağına, bir yakınından borç alacağına, bu borcunu ödemeyip zora düşeceğine delalet eder. Rüya sahibinin yapacağı hamlelerle ekonomisini tekrardan düzelteceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topuklu Ayakkabı Giymek
Rüyada topuklu ayakkabı giyen kişinin, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkiden çıkan dedikodular sonucu biteceğine yorulur. Rüyayı gören rüya sahibinin annesinin ve babasının sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
AYAKKABI KAYBETMEK
Rüyada ayakkabı kaybetmek iş ya da özel hayatta bir eksikliğe işarettir. Ayakkabıyı kaybeden kişi bazı fırsatları da kaçıracaktır. Bazı yorumculara göre rüyada ayakkabı kaybetmek akrabalarla irtibatı koparmaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Almak
Rüyada ayakkabı almak, rüyayı gören rüya sahibinin tartışmalı, zorluklarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet eder. Kişinin yaptığı bir işte başarısız olup maddi kayba uğrayacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayakkabı Görmek
Rüyada beyaz ayakkabı gören kişinin, büyük bir gruba liderlik yapacağına, bir olaydan dolayı başının derde gireceğine alamet eder. Kişinin maddi ve manevi olarak büyük bir zarara yol açan bir işe kalkışacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek
Rüyada siyah ayakkabı görmek rüya sahibi eğer bekarsa kısa bir süre içerisinde birisiyle tanışıp dünya evine gireceğine, hayırlı bir evlada sahip olacağına, eğer evliyse eşiyle arasındaki sorunların son bulacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ayakkabı Görmek
Rüyada yeni ayakkabı görmek, kişinin kendisine hoş bir sürpriz yapılacağına, tatlı ve güzel vakit geçirmeye işarettir. Rüya sahibinin maddi ve manevi olarak boşluğa düşeceğine, bir büyüğü sayesinde bu boşluktan kurtulacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topuklu Ayakkabı Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada topuklu ayakkabı gören rüya sahibinin, karanlık günlerinin umuda dönüşeceğine, kişinin işlerinin duracağına, daha sonra bir anda işlerinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Ayakkabı Giymek
Rüyada beyaz ayakkabı giymek, kişinin iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına delalet eder. Rüya sahibinin büyük bir projeye gireceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Ayakkabı Giymek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada yeni ayakkabı giyen kişinin manevi açıdan büyük zararlara uğrayacağı manasına gelir. Rüya sahibinin kazancının artacağına, yakın bir akrabasından manevi destek alacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Aramak
Rüyada ayakkabı aramak, kişinin sıkıntıdan kurtulacağına, iş hayatında kendisini geliştirerek büyük başarılar elde edeceğine delalet eder. Rüyayı gören rüya sahibinin hayırsız bir kişi ile tanışıp kötü yola sapacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Denemek
Rüyada ayakkabı denemek, rüya sahibinin kalp kırıklığı yaşayacağına, uzun bir ilişkisinin dedikodu ve gıybet sonrası son bulacağına rivayettir. Kişinin etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağı anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Ayakkabı Görmek
Rüyada spor ayakkabı görmek, rüya sahibinin dertlerinin son bulacağına, çevresindeki insanların kendisine olan güvenini sarsacağına yorulur. Kişinin çok zor bir duruma düşeceğine, çok sevdiği birisinden destek göreceğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Ayakkabı Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada çok sayıda ayakkabı gören kişinin, sıkıntılı ve dertli günleri geride bırakacağına, maddi imkanlarının genişleyeceğine alamet eder. Kişinin büyük başarılar elde edeceği manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giymek
Rüyada kırmızı ayakkabı giymek, kişinin en kötü koşullarda bile mücadele edeceğine, kendisine olan inancını hiç bir zaman kaybetmeyeceğine delalettir. Kişinin borçlarından kurtulup mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Ayakkabı Giymek
Rüyada siyah ayakkabı giyen rüya sahibinin kazancının günden güne artacağına, karşısına çıkacak olan sorunların biteceğine delalet eder. Kişinin bir tatile gideceğine, üzerindeki yorgunluğu atacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Çaldırmak
Rüyada ayakkabı çaldırdığını gören kişinin, sağlığının bozulacağına, uzun bir süre mutsuz olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder. Rüya sahibinin dertlerinin günden güne çoğalacağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Görmek
Rüyada rahat ve güzel ayakkabı hayır ve berekete, güzel geçime ve dünya rahatlığına, Dar ayakkabı gam ve kedere, sıkıntı ve zorluklara delalet eder. ( Ayakkabı topuğu için Bakınız; Ökçe.)
Zenginlik ve servet demektir. Yeni bir ayakkabı almak veya ayakkabısını kaybetmek, kötü günlerin belirtisidir. Rahat bir ayakkabı giymek, yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder. Yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorumlanır. Bu rüyalar genel olarak iyi sayılmazlar. Ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye; ayakkabı sıkması, çevrede bir cinayet işlenmesine; bir kadının ayakkabı çıkarması, ayrılığa; çocuk ayakkabı, işlerin kötüleşmesine işarettir. Siyah, beyaz, kırmızı ayakkabı giymek birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı; Sarı ayakkabı hastalığı anlatır. Ayakkabıları çıkarmak çok yakında zorluklardan kurtulmayı anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı görmek İnsanları sürekli eleştirmeniz ve şikayetçi olmanız, düşman kazanmanıza neden olacak. Yeni ayakkabılar hayatınızın düzene gireceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabı sıkıntıya işarettir. Ayakkabı vitrinde veya dükkanda ise yeni bir iş veya konu olabilir. Ayakkabı sarı ise hastalığı işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı mest ve benzeri ayağa giyilecek şeyleri görmek Danyal Aleyhisselamin kavline göre; kış zamanında hayır ve bereket, yaz mevsiminde ise keder ve hüzne delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yorumcular mest ve ayakkabının tabirinde ayrı, ayrı yorumlar yapmışlardır. İbn-i Şirin’e göre: ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer. Ayağında deriden bir ayakkabı gören evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ayakkabısını ters giydiğini gören kederden kurtulur, feraha erişir. Ayağına mest ve kundura giymek adeti olmayan bir kimsenin bunlardan birini giydiğini görmesi, korku ve sıkıntıya düşmesine, veya birinin hilesine uğramasına veyahut hapse girmesine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni bir ayakkabı görmek, devlet ve ikbâle, kazancın artmasına ve menfaate delâlet eder. Rüyada yeni ayakkabı zenginlik ve servet demektir. Rüyada yeni bir ayakkabı görmek iyi günlerin belirtisi anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayakkabı Denemek
Zenginlik ve servet demektir. Kişinin rüyasında bir mağazada ayakkabı denemesi o kişinin varlıklı bir kimse olacağına alamet sayılır. Rüyada ayakkabı denemek aynı zamanda rüya sahibinin katılacağı ve kazanç sağlayacağı bir gelişmeyi, toplantıyı gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Ayakkabı Görmek
İbn'i Şirin'e göre: ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer. Ayakkabının dar olması sıkıntıya ve borca işarettir. Ayağında dar bir ayakkabı olduğunu gören kedere ve sıkıntıya düşer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şık siyah ayakkabılar giydiğinizi görmek, işinizde akıllı davrandığınıza fakat yine de işinizin size zor geldiğini gösterir. Siyah zorluğa işaret eder. Bazen de makama, yüksek bir mevkiye gelmesine veya terfi edip işinde yükselmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni ayakkabılar aldığınızı veya giydiğinizi görmek, hayatta yeni başlangıçlar yapacağınıza işarettir. Yeni bir işe başlayabilir ya da hayattaki tutumunuzu değiştirebilirsiniz. Bu rüya bekarlar için evliliğe, evliler içinse hayırlı ve güzel bir evlada da yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabılarınızı yıkamak, işinizde daha başarılı olmak için kendinizde ve izlediğiniz yolda bazı değişiklikler yapacağınızı gösterir. Yaşam tarzınızda bazı sorunların farkında olduğunuzun ve bunları düzeltmeye çalışacağınızın işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı giymek rahat ayakkabı görülmesi halinde kendinizle barışmaya işaret eder. Rüyada pahalı ayakkabı görmek hayatınızın devamında bolluk ve zenginlik istediğiniz şeklinde yorumlanır. Rüyada ayakkabı giymek büyük kuvvete ulaşmaya ve çevresinde güvenilen biri olmaya da işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada siyah ayakkabı görmek akıllı şekilde davrandığınız halde işinizin size zor geldiği şeklinde tabir edilir. Hayat karşı tutumunuz değiştirebilir, hayatta yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Rüyada siyah ayakkabı görmek evliler için hayırlı evlada, bekarlar için ise evliliğe tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayakkabı aramak ileriki hayat için bazı planlar ve yeni yollar olduğu anlamına gelir. Bu düşünceleri henüz hayata geçirmediğinizi ifade eden bu rüya, yakın zamanda ne yapacağınız konusunda karar vereceğiniz anlamına gelir. Rüyada ayakkabı aramak yanlış yolda olanlar için hidayete ermek, yanlışlardan dönüp doğru yola ulaşmak olarak tabir edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13227
Dün : 23857
Toplam : 48071560
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...