Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kan vermek, bir memuriyetle tabir edilir. Rüyada vücudundan kan aldirdigini görmek, kendisine bir seyin emanet olarak verilecegine, veya kendisine bir belge verildigine, yahut da evlenecegine delalet eder. Vücuduna nester vurularak kan alindigini gören, bir kadinla evlenir. Evlendigi kadin kendisinden büyük miktarda mal ister. Nester vurulmamis ise, kadin hiçbir menfaat görmeden onunla evlenir. Kan alici kisi ihtiyar biri ise bu rüyayi görenin ceddi olarak tabir olunur, Eger onu taniyor ise. bu kisi onun dostudur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

73 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada damarlarindan birini uzunluguna olarak kestigini görmek, düsmanin onu her yerde kötü sözlerle herkese ilan ettigine; bir baskasinin damarini uzunluguna kestigini görmek, akrabasindan birisinin ölecegine delalet eder. Sag elinden kan alindigini görmek, geçim bolluguna; sol elinden kan alindigini görmek, ortak veya dostlarina yardim edecegine, basindaki bir damardan kan alindigini görmek, baska bir kisi den faydalanacagina isarettir. Rüyada kendi damarlarindan biri sinin baskalari tarafindan kesildigini görmek, dostundan kendi hakkinda kötü bir söz isitecegine, kesilen damardan kan akarsa söylenen sözün haksiz olduguna ve bu yüzden söyleyen kisinin günah ve kendisi de sevap kazanacagina delalet eder. Rüyasinda karisinin bir nesterle kolundan kan aldigini ve damardan kan aktigini görenin bir kiz çocugu olur. Kendisinden kan alinmasini isteyen bir kimse, günahindan kurtulmak için tövbe eder. Genç bir kizin rüyasinda kendisinden kan alindigini görmesi evlenecegine isarettir. Küçük bir çocugun kendisinden kan alindigini görmesi, onun sünnet edilecegine; hamile bir kadinin kan aldirdigini görmesi, doguracagina; eger kaninin alindigini doguracagi ay içerisinde görmüs ise kiz çocugu doguracagina isarettir. Rüyada tanimadigi bir kadinin kendisinden kan aldigini görmek, sansinin açik olduguna yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Bir kimse kan aldigini veya kan aldirdigini görse bir memlekete amir olur. yahut üzerine bir sey emanet edilir. Eger igneci ve kan alici ihtiyar bir insansa rüyayi görenin ceddidir (atasidir).
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan vermek, bir memuriyetle tabir edilir. Rüyada vücudundan kan aldirdigini görmek, kendisine bir seyin emanet olarak verilecegine, veya kendisine bir belge verildigine, yahut da evlenecegine delalet eder. Vücuduna nester vurularak kan alindigini gören, bir kadinla evlenir. Evlendigi kadin kendisinden büyük miktarda mal ister. Nester vurulmamis ise, kadin hiçbir menfaat görmeden onunla evlenir. Kan alici kisi ihtiyar biri ise bu rüyayi görenin ceddi olarak tabir olunur, Eger onu taniyor ise. bu kisi onun dostudur.
Eger genç iri ise, bir devlet tahsildari veya icra memurudur. Rüyasinda .engin ye veya fakir yüksek dereceli memur veya halktan birisinden kan aldigini görmek, onlara karsi söz sahibi olduguna; bir ihtiyarlari kanini aldigini görmek, dedelerine karsi torunluk vazifesini yerine getirmedigine, genç birisinden kan aldigini görmek, düsmanindan üstün gelecegine delalet eder. Bazi tabirciler; rüyada kan aldirdigini görmeyi, hastaliktan sifaya, bazilari da mal varliginin bir kisminin elden çikacagina yorumlamislardir. Rüya esnasinda vücudundan kan aldirdigini, fakat kanin çikmadigini görmek, vaktiyle gömdügü bir parasini nereye gömdügünü unuttugu için, bir daha ele geçmeyecegine, veya birisine emanet biraktigi bir esyayi, tekrar geri alamayacagina isarettir. Kan aldirdigi yerden kan çiktigini görmesi, o yil içinde hastalik yüzü görmeyecegine, vücudundan kan yerine baska bir sey çiktigini görmek, karisinin baska bir erkekten bir çocugu olacagina ve bu çocugun babaligini kabul etmeyecegine delalet eder. Rüyasinda vücudundan çikan kanin bulundugu sisenin kirildigini görmek. karisindan bosanacagina yahut karisinin ölecegine isarettir. Rüyasinda birisinin vücudundan kan akitacak kadar bir seyle vurdugunu görmek, sinirlilige isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu yüzden kendisine vurulduktan sonra vücudunun herhangi bir yerinden kan aktigini ve orada bir yara açildigini görmek, fazla sinirli olduguna, ve kendisine yakismayacak sözler söyleyecegine, veya agir hastaliga yakalanacagina delalet eder. Rüyasinda agir bir hastaliktan yatakta yattigi halde, kendisine siddetle vurulmasi neticesinde bir yerinden kan aktigini görmesi, o hastanin ölecegine, eger hasta degil de saglam oldugu halde vurulmus ve kan çikmis ise, bol ve bereketli bir rizka isarettir. Ibn i Kesir e göre; kan aldirdigini görmek, bol kazanca nail olmaktir. Tutuklu bir kimse rüyasinda kan aldirdigini görürse, bu tahliye edilecegine delildir. Rüyasinda, kan almanin usulünü bil medigi halde, birisinden kan aldigini görmek, seytan serrinden veya düsmanindan korkusu kalmadigina isarettir.
Korktugu, çe kindigi bir düsmanin kanini aldigini görmek, onun serrinden emin olduguna delalet eder. Rüyasinda kendisinden kan alinan kimse, kan alan kisinin haram malina el uzatacagina, yahut kan alan kimsenin haram mal kazanmasina delildir. Rüyada basinda bulunan agrisinin geçmesi için kan aldirdigini görmek, o agrilarin geçecegine isarettir. Rüyada kan içmek, haram mal kazanmaya ve dedikodu yapmaya; insan veya hayvan kam içmek, içtigi insan ye hayvan kaninin sahibine üstün gelecegine delildir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Uyanikken normal sekilde kan almasini bilen bir kimsenin, rü yasinda kan almasi, kan aldigi insanin hasta ise iyilesmesine, borçlu ise borcunu ödeyecegine, bir yolculuga çikacaksa saglikla gidip dönmesine delalet eder. Herhangi bir sebep yokken vücu dundan kan alinmasi gerekmeyen bir kimseden kan alinmasini görmek, kan alindigi yerden ileride bir hastaligin meydana çikacagina isarettir.
Eger bilinen bir ihtiyarsa o kimse onun dostudur. Eger genç birisi ise o kimse onun üzerine sartname ve borç yazan bir düsmanidir. Bir kimse rüyada gerek yüksek ve gerekse alçak birisinden kan aldigini görse onlari yener. ihtiyar bir kimseden kan aldigini görse ona zafer bulur. Genç birisinden kan aldigini görse, düsmanina galip gelir. Bazi tabirciler, kan aldirmak, hastaligin gitmesine, bazilari da, malin noksanligina isarettir demislerdir. Kan aldirdigini fakat kan çikmadigini gören kimse, sonradan yerini bulamayacagi bir mali yere gömer yahut tekrar kendisine verilmeyecek bir emaneti birisine birakir. Kan çiksa, o sene içerisinde vücudu sihhatli ve afiyetli olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kan aldigi sisesi kirilan kimse hanimini bosar, yahut ölür. Bazi tabirciler kan aldirdigini gören kimse kazanca nail olur, dediler. Hapis olan kimsenin kan aldirdigini görmesi hapislikten kurtulmasina isarettir. Boynunda enjektörün izini görse aleyhinde sahitlik yapilir. Kendisi kan almayi bilmedigi halde baskasinin kendisinden kan aldigini görmesi, serden veya korktugu bir kimseden kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse korktugu bir kimseden kan aldigini görse onun serrinden emin olur. Bazen da kan aldirmak, kendisinden kan alinan kimse tarafindan haram malin harcanmasina yahut kan alan kimsenin haram mal kazanmasina isarettir. Rüyada bas veya göz agrisi için kan aldirdigini gören kimsenin bas ve gözünde olan agrisindan sifa bulur. Bir kimsenin rüyada kan içmesi haram kazanca yahut giybet etmeye isarettir, insan yahut hayvandan kanini içtigine galip gelir. Normal sekilde kan almayi bilen kimsenin, rüyada kan almasi, rahata ve o yerde kan alinmasina muhtaç olan kimsenin hastaliklardan sifa bulmasina isarettir. Bir yerinden kan alinmasina ihtiyaç olmayan kimsenin rüyada o yerden kan alinmasi, orada ilerde bir hastaligin meydana çikarak onu korkutacagina isarettir. Rüyada bir kimse damarini uzunluguna kestigini görse, düsmanindan kendisini kötüleyecek bir söz isitir. Ve bu söz kendisine tesir eder. Ayrica o kimsenin mali artar. Eger o genç kimse onun damarini enine kestigini ve damarinin koptugunu görse, damarlarindan o damari yerinde bulunan akrabasindan biri ölür. Bazen de kendisi ölür. Sag elinden kan alinan kimse, iyi bir geçim sürer ve mali bir kat daha artar. Eger sol elinden alinirsa. o kimse ortak veya dostuna galip gelir ve onun ortak ve dostunun serveti bir kat daha artar. Eger basinda bulunan bir damardan fazla kan alsa. o kimse baska birisinden istifade eder. Hamile kadindan rüyada kan alinmasi, çocugunu doguracagina isarettir. Rüyada kan aldirmak, bedenini sihhate kavusturmak için para harcamaya isarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanimadigi bir kadinin kendisinden kan aldigini gören kimsenin, talih ve bahtinin açilmasina isarettir. Kan alacak enjektör hirsizlara, enjektörün takimlari da. hirsizlarin kapilan ve kilitleri açacak alet ve anahtarlaridir. Meslegi igneci olmayan bir kadin diger kadindan kan aldigini görse, o kadinla sürtüsmesine isarettir. Eger kan çikarmak için damarini yarsa ve damardan çikan kani kendisi için zararli görse, o kimse hasta olur ve onun malina zarar ve ziyan erisir. Eger kan alinmasini faydali görse ve çikan da bünyesine uygun bir sekilde olsa, o kimsenin o sene içinde vücudu ve dini saglam olur. Baska birisi, kendisinden kan alsin diye bir nester alsa ve o nesterle hanimi ondan kan alsa, hanimi bir kiz çocugu dogurur. Eger damar enine kesilirse, o kimse ile akrabalari arasinda ölmesiyle veya hayatta oldugu halde ayrilik meydana gelir. Kendisinden kan alinmasini arzu ettigini gören kimse, günahindan tövbe eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Damarini yardigini ve kan çiktigini gören kimse, tövbe eder. Günahlarindan ve kötü hareketlerinden de döner. Eger çikan kan siyahsa o kimse büyük bir günahi islemekte israr eder ve yakinda tövbe etmesi de müyesser olur. Damarinin yardigini ve ondan kan çiktigini gören kimse, günahtan çikar veya onun dinden bir seyi gider sonra yine ona döner Kan almak, senet gibi seylerin yazilmasinda malin elden çikmasina isarettir. Bakire bir kiz rüyada kendisinden kan alindigini görse, evlenir. Küçük çocuk için kan almak, onun sünnet edilmesine, hapisteki suçlu için de hapisten çikmaya isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan vermek, rüyayı gören kişinin yüzünün güleceği, şansının ve kısmetinin açılacağı, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerine geleceği şeklinde tabir edilir. Hayır işleri yaparak manevi olarak güç ve kudret sahibi olmaya, hidayete ermeye, rahatlamaya ve esenliğe kavuşmaya rivayet edilir. Rüyayı gören kişinin yaşama hevesini arttıracak, hayatını güllük gülistanlık edecek ve çocuklar gibi şen olmasını sağlayacak olayların yaşanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kan Vermek
Rüyayı gören kişinin dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kişinin meslek ve ticaret hayatında hedeflediği noktaya geleceği şeklinde tabir edilir. Sıkıntıların bitmesine ve zorlukların aşılmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastaya Kan Vermek
Rüya sahibinin kendisi için hayır, iyilik ve güzellik getirecek işlere gireceğine, kar elde edeceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Vermeye Gitmek
Rüyayı gören kişinin her geçen gün kurtuluşa bir adım daha fazla yakınlaşacağına delalet eder. Borçlardan, hastalıklardan, kötü düşüncelerden, korkulardan, karamsarlıktan ve umutsuzluktan kurtulmaya, yenilenmeye, tazelenmeye ve yaşam isteğine kavuşmaya rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan vermek, rüya sahibinin esenlik içinde geçireceği bir yıla, ferahlık içinde olacağı bir döneme işaret eder. Görülen bu rüya maddi ve manevi sorumlulukların azalmasına, külfetten kurtulmak olarak da yorumlanır. Gören kişi için zor günlerin bir bir sonlanacağına, hayatına esenlik geleceğini bildirir. Bu rüyayı görenlerin huzur ve neşesini yerine getirecek, gönlünü ferahlatacak olaylar yaşayacağına delalet eder. Gereksiz yük ve sıkıntıdan kurtulmaya, size külfet olan akrabadan kurtulacağınıza rivayet edilir. Dini konulara yönelmeye, hidayete kavuşmaya, yürütülen bir işte uzmanlaşmaya yorulur. Ayrıca gördüğünüz bu rüya iş yaşamınızda engelleri bir bir aşmaya ve zamanla güce nail olmaya yorumlanmıştır. Yaşamınızın hayalleriniz doğrultusunda ilerleyeceğinin, gönlünüzce bir hayat süreceğinizin habercisidir. Rüyada kan vermek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastanede Kan Vermek
Kötü günlerin geride kalacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin güzel günlere olan inancının boşa gitmeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Bağışı Yapmak
Hayra kavuşmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin, çalışkanlığı, inancı ve azmi sayesinde hayatındaki en büyük engelleri bile kaldırmayı başaracağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine ve bununla kalmayarak sonunda layık olduğu noktaya geleceğine tabir edilir. Rızkın bollaşmasına, kazancın artmasına, sağlığın ve neşenin de yerine gelmesine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Vermek İslami
Rüyada kan vermek islami yorumuna göre, kişinin son zamanlarda yaşadığı zorluklardan kurtulacağına, kötü bir durumun sana ereceğine delalet eder. Görülen bu rüya hak ve hakkaniyet üzerine olmaya, insanlara karşı adil bir yaklaşım içinde olmaya rivayet edilmiştir. Aynı zamanda bu rüya kişinin iş ve özel yaşamına dair kısmetinin açılacağına, şans ve bahtın bollaşacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine Kan Vermek
Rüyada birine kan vermek, kişinin iş yaşamında istediği konum ve mevkiye ulaşacağına işaret eder. Görülen bu rüya kazancınızın bir kısmını ihtiyaç sahipleri ile paylaşmaya, zor durumda olan bir yakınınıza karşı maddi olarak destek vermeye rivayet edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastaya Kan Vermek
Rüyada hastaya kan vermek, kişinin kendi yaşamına dair, iyiye yönelip, kazançlı işler içinde olacağına delalet eder. Gören kişi için çevresine karşı hoş görülü, yardımsever biri olduğunu bildirir. Bazen de bu rüya yakın birinin deyim yerinde ise, yarasına merhem olacağınıza, zor bir işini çözmesinde yardımcı olmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Vermeye Gitmek
Rüyada kan vermeye gitmek, kişinin hayatına dair korku ve endişelerden arınacağına, borçlarından kurtulacağına delalet eder. Görülen bu rüya manevi yaşama verilen öneme, kurtuluşun bu yolda olduğunu anlamaya rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hastanede Kan Vermek
Rüyada hastanede kan vermek, rüya sahibinin aklında hayalleri adına ne varsa gerçekleştireceğine işaret eder. Görülen bu rüya kötü günlerin, yaşamınızdaki olumsuzlukların son bulacağının habercisidir. Ayrıca bu rüya yaptığınız hayırların, iyiliklerin sizi manevi bir huzur içinde bırakacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada az kan akıtıldığını görmek ise basit bir hastalıktan kurtulmak olarak yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan bağışladığını gören kişi kötülüklerden kurtulur ve rahata erer. Üzerindeki bir sırrı dışarı atmış olur. Eğer bu kişi orta halli ise zenginleşir, fakir ise önüne başka kapılar açılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Vermek Görmek
Rüyada kan vermek, rüya sahibinin kısmetinin açılacağı ve şansının döneceği anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kişinin mutlu olacağı ve hayatının düzene gireceğim şeklinde de yorumlanmaktadır. Hasta bir kimse bu rüyayı görmüşse şifa bulacak ve uzun seneler ömrüne devam edecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan aldırmak birçok kişi işçin yeni bir hayatın başlangıcı anlamına gelmektedir. Sıkıntıda olan bir kimse bu rüyayı görmüşse kısa zaman içinde huzura erecek ve dertlerini bir kenara bırakacaktır. Uzakta sevdikleri olan bir kişi rüyada kan verdiğini görmüşse kısa zamanda sevdikleriyle bir araya gelecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan vermek - rüyada kan bağışlamak; gerçek anlamı gibi yorumlanan rüyalardan biridir. İçinde bulunulan kötü durumdan birilerinin yardımı ile kurtulmaya ve rahata erişileceğine işaret eder. Rüyada bir başkasına kan verdiğini görmek zenginlik manası da taşımaktadır. Kişi fakir ise şansı yaver gidecek ve yeni fırsatlar ile karşılaşacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAN VERDİĞİNİ GÖRMEK NEYE İŞARETTİR?
Rüyada kan vermek içinde bulunulan kötü bir durumdan yardımlar ile kurtularak refaha ereceğine ve güzel günlerin geleceğine işaret eder. Eğer kişi kanı bir başkasına veriyor ise kötü bir vaziyetten iyi bir vaziyete geçeceğine veya zenginliğe işaret etmektedir.
Rüyasında kan verdiğini gören kişi, pek çok kişinin bir araya gelerek gönül birliği etmesi ve iş birliği yapması sayesinde çok büyük bir yükümlülüğün altından kalkmayı başaracak ya da içine düştüğü çıkmazla baş edebilecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada vücuttan kan alındığının görülmesi birilerinin sizin hakkınızda kötü sözler sarf ettiğine yorumlanırken, koyu renkte siyaha çalan bir kan görmek manevi olarak güçlü olmaya ve zorluklar karşısında dirayet göstermeye işaret etmektedir. Sağ koldan kan alınması kaybedilen bir eşyanın bulunacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet etmektedir. Rüyada eğer kan aldırıyorsanız ve kan bir türlü çıkmıyor ise işlerin bozulacağına ve kötüye doğru gideceğine delalet ettiği söylenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan aldırmak, art niyetli, dedikoducu, kem gözlü, fesat, düzenbaz ve hileci kişilerin varlığına delalet eder. Bu kişiler, gereksiz ve deli saçması sözlerle rüya sahibinin canını sıkmayı, moralini bozmayı ve tüm neşesini kaçırmayı beceriyorlar demektir. Hatta bu kimselerin en iyi yaptığı şeyin can sıkmak olduğu söylenmektedir. Rüyada kan aldırmak, kişiye dert olacak, öfkesinden gözyaşı döktürecek ve yüzünün asılmasına neden olacak haberler alması anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAĞ VEYA SOL KOLUNDAN KAN VERMEK
Rüyada kolundan kan aldırmak tek şekilde tabir edilmez her iki kola göre farklı tabir edilir. Eğer kan sağ koldan aldırıldıysa rüya sahibinin yakınındaki kişileri ziyaret edip, hal hatır soracağına eğer kan sol koldan alınıyorsa da rüya sahibinin kasasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan akıtmak
Rüyada kan akıtmak kişinin içerisinde beslediği kin ve nefreti temsil etmektedir. Uzun zamandır akılda yer etmiş ve planlanmış bir kötülüğe yorumlanmaktadır. Rüyada çok kan akıtıldığını görmek elde edilmiş olan malların yok olacağı ve iflası işaret etmektedir.
Rüyada az kan akıtıldığını görmek ise basit bir hastalıktan kurtulmak olarak yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan alma
Rüyada bir kişiden kan alındığı veya aldığını görme, o kişinin yönetici olacağı manasına gelmektedir. Yöneticiliğin yanında üzerine bir kişi tarafından önemli bir emanetin verileceği de söylenmektedir. Eğer kan alan kişi yani iğneyi elinde bulunduran kişi yaşlı biri ise bu onun atalarından bir tanesidir. Eğer kan sizden alınıyorsa ve kanı alan işi genç ise muhtemelen sizin düşmanlarınızdan biridir. Eğer kanı alan kişi rüyayı gören kişi ise düşmanına karşı bir zafer ilan etmiştir. Eğer vücudundan kirli bir kan alındığını görüyorsa, çok önemli bir hastalığın biteceğine delalet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Verip Hayat Kurtarmak
Bu rüya, manevi hayat açısında olumlu olarak yorumlanmıştır. Ahiret hayatına pek çok sevapla gitmek, dünyadaki iyiliklerin dışında Allah katında da çok makbule geçen işler yapmak, hayırsever biri olarak anılmak ve arkasında güzel şeyler bırakacak olmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADAN KAN AKTIĞINI GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada kan akmasının görülmesi zengin olan biri için mallarının azalmasına ve düşüşe geçmeye yorumlanırken, fakir olan kişi için ise zenginliğe ermesine ve yükselişe geçmesine delalet etmektedir. Bedenin muhtelif yerlerinde yara şeklinde görülen kan ise kazaya ve kötü bir şeyin başa gelmesine işaret etmektedir. Eğer kan koyu bir renkte akıyor ise genel itibarı ile iyi şeylere yorumlanırken açık renkte olması ise kötülüğe yorumlanmaktadır.
Rüyada damardan kan aktığını görmek varlık içerisinde iken yokluğa, yokluk içerisinde iken varlığa delalet etmektedir. Rüyada herhangi bir uzuvdan kan aktığının görülmesi akraba tarafından gelecek bir kötülüğe ve kedere işaret edilmektedir. Fazla kan akması elde olan malların kaybedilmesine, giyilen bir elbise üzerinde kan görülmesi ise ticarette yapılmış olan haksız kazanca delalet etmektedir.
Vücudun herhangi bir bölgesinden iltihap şeklinde çıkan kan ise sağlık, afiyet ve huzura işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bacağından Kan Aktığını Görmek
Kişinin maneviyatına etki edecek bir olayın yaşanacağını, rüya sahibinin yüzüne iyi görünüp, arkasından pek çok kötü söz söyleyen biriyle bağların kopacağını, kişiyi maddi olarak sömürmeye çalışan insanlar olduğunu ifade eder. Bacağından kan aktığını gören kimseler güvendikleri insanlarla mesafe olarak uzak kalırlar ve kendilerini yalnız hissederler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Aldırmak
Rüyada kan aldırmak, art niyetli, dedikoducu, kem gözlü, fesat, düzenbaz ve hileci kişilerin varlığına delalet eder. Bu kişiler, gereksiz ve deli saçması sözlerle rüya sahibinin canını sıkmayı, moralini bozmayı ve tüm neşesini kaçırmayı beceriyorlar demektir. Hatta bu kimselerin en iyi yaptığı şeyin can sıkmak olduğu söylenmektedir. Rüyada kan aldırmak, kişiye dert olacak, öfkesinden gözyaşı döktürecek ve yüzünün asılmasına neden olacak haberler alması anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KAN GÖRMEK/ RÜYADA KAN VERDİĞİNİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada kan verdiğini görmek, kişinin içinde bulunduğu kötü durumdan kurtularak feraha ermeye işaret eder. Güzel günlerin habercisi olan bu rüyada kişi eğer başkasına kan veriyorsa kötü durumdan iyi duruma geçme anlamı taşır. Bu rüya aynı zamanda zenginliğe de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolundan Kan Aldırmak
Rüyada kolundan kan aldırmak tek şekilde tabir edilmez her iki kola göre farklı tabir edilir. Eğer kan sağ koldan aldırıldıysa rüya sahibinin yakınındaki kişileri ziyaret edip, hal hatır soracağına eğer kan sol koldan alınıyorsa da rüya sahibinin kasasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Görmek
Rüyada kan görmek iyi değildir, rüya sahibinin doğrudan, iyiden, güzelden ve haktan uzaklaşmasına işaret eder. Rüya sahibi dini terk edecek ve Allah katında günah olan işler yapmaya başlayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Vermek
Rüyasında kan verdiğini gören kişi, pek çok kişinin bir araya gelerek gönül birliği etmesi ve iş birliği yapması sayesinde çok büyük bir yükümlülüğün altından kalkmayı başaracak ya da içine düştüğü çıkmazla baş edebilecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Aldırmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kan aldırmak; iffetli ve dindar birisiyseniz mutluluğa, aksi takdirde çıkan kan miktarınca sıkıntıya işarettir. Damarınızdan kan aldırdığınızı görmek; bol miktarda mal elde edeceğinize yorumlanır.
Hoş olmayan söz işitmeye; aldırdığı kanın siyah ve koyu renk çıktığını görmek manevi dirliğe ve vücut sıhhatine, Sağ tarafından kan aldırmak malın, sol taraftan kan aldırmak dost ve tanıdıkların armasına,
Kan almaya ya da aldırmaya niyet etmek günahlardaan tövbe etmeye, Kan alınmak amacıyla neşter vurulduğu ya da gerekli işlemler yapıldığı halde kanın çıkmadığını görmek işlerin bozuk olmasına;
Çocuğun kan aldırması sünnet olmasına, mahkumunki hapisten kurtulmaya, genç kızın kan aldırması evlenmesine, Tanımadığı kadının kendinden kan alması bahtın açılmasına, Kan aldırmak şirket ortaklığına, yolculuğa, başarıya, düşmanlığa; emaneti iade etmeye, sözleşme yazmaya, memuriyete, edebiyatçı ve yazarlarla sohbet emeye, güzel iş ve davranışlara, Kan alıcı, insanları kötüleyen birine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Bir kimse kan aldığını veya kan aldırdığını görse bir memlekete vali olur, yahut üzerine bir şey emanet edilir. Çünkü boyun emanet yeridir. Yahut kendisine bir şartla bir vesika yazılır, yahut evlenir.
Eğer neşter vurulmuşsa, bir kadınla evlenir o kadın ondan nafaka ve kudretinin yettiği bir malı talep eder. Neşter vurulmamışsa o kadın ondan nafaka talep etmez.-
Eğer iğneci ve kan alıcı ihtiyar bir insansa rüyayı görenin ceddidir. Eğer bilinen bir ihtiyarsa o kimse onun dostudur. Eğer genç birisi ise o kimse onun üzerine şartname veya borç yazan bir düşmanıdır.
Bir kimse rüyada gerek yüksek ve gerekse alçak birisinden kan aldığını görse, onlara zafer bulur. İhtiyar bir kimseden kan aldığını görse o kimsenin ceddi ali ve ona zafer bulur. Genç birisinden kan aldığını görse, düşmanına galip gelir.
Bazı tabirciler, kan aldırmak, hastalığın gitmesine, bazıları da, malın noksanlığına delalet eder demişlerdir.
Kan aldırdığını fakat kan çıkmadığını gören kimse, sonradan yerini bulamayacağı bir malı yere gömer yahut tekrar kendisine verilmeyecek bir emaneti birisine bırakır. Kan çıksa, o sene içerisinde vücudu sıhhatli ve afiyetli olur. Kan yerine taş çıkarsa o kimsenin hanımı kendisinden başka birisinden bir çocuk doğurur. Halbuki kendisi de o çocuğu kabul etmez.
Kan aldığı şişesi kırılan kimse hanımını boşar, yahut ölür.
Bazı tabirciler, kan aldırdığım gören kimse kazanca nail olur, dediler.
Hapis olan kimsenin kan aldırdığını görmesi hapislikten kurtulmasına delalet eder.
Boynunda enjektörün izini görse aleyhinde şahitlik yapılır.
Kendisi kan almayı bilmediği halde başkasının kendisinden kan aldığını görmesi, serden veya korktuğu bir kimseden yahut sultandan halas olur.
Kan alacak enjektörler hırsızlara, enjektörün takımları da, hırsızların kapıları ve kilitleri açacak alet ve anahtarlarıdır.
Bazıları da kan almak kan alınan kimsenin sıhhate kavuşmak için iğnenin acısına tahammül ettiği gibi sabrederek acı ilaçları kullanmasıdır, dediler.
Sanatı iğneci olmayan bir kadın diğer kadından kan aldığını görse, o kadınla sürtüşmesine delalet eder.
Bazan da, kan aldırmak kendisinden kan çıkan küçük deliğe delalet eder.
Bir kimse korktuğu bir kimseden kan aldığını görse onun şerrinden emin olur.
Bazan da kan aldırmak, kendisinden kan alman kimse tarafından haram malın harcanmasına yahut kan alan kimsenin haram mal kazanmasına delalet eder. Onlardan biri oruçsa orucunu bozar. Yahut bozacak bir iş işler.
Rüyada baş veya göz ağrısı için kan aldırdığını gören kimsenin baş ve gözünde olan ağrısından şifa bulur.
Bir kimsenin rüyada kan içmesi haram kazanca yahut gıybet etmeye delalet eder. İhsan yahut hayvandan kanını içtiğine galip gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kan aldırmak bazan cevap vermekten sükût etmeye delalet eder. Bu tabir (hacamet) lafzının (hacm) ve (ihcam)'dan alınmasından dolayıdır.
Normal şekilde kan almayı bilen kimsenin, rüyada kan alması, rahata ve o yerde kan alınmasına muhtaç olan kimsenin hastalıklardan şifa bulmasına delalet eder.
Bir yerinden kan alınmasına ihtiyaç olmayan kimsenin rüyada o yerden kan alınması, orada ilerde bir hastalığın meydana çıkarak onu korkutacağına delalet eder. Bu durum uyanıkken kolundaki can damarından kan alınmasına muhtaç olan kimsenin «Baslık» denilen bir damarından kan alınması veya «Baslık» denilen bir damardan kan alınmasına muhtaç olan adamın kolunda «Kayfal» adı verilen damardan kan alınması gibidir.
Meşhur damarlardan kan alınmasını ve bir kimsenin uyanıkken meydana gelen bir arıza sebebiyle kan alınmasına muhtaç olduğu bir yerinden rüyada kan alınmasını sen anlatılan misale kıyas ve tatbik et.
Rüyada bir kimse damarını uzunluğuna kestiğini görse, düşmanından kendisini kötüleyecek bir söz işitir. Ve bu söz kendisine fesheder. Ayrıca o kimsenin malı artar. Eğer o genç kimse onun damarını enine kesdiğini ve damarının koptuğunu görse, damarlarından o damarı yerinde bulunan akrabasından biri ölür. Bazan da kendisi ölür.
Sağ elinden kan alınan kimse, iyi bir geçim sürer ve malı bir kat daha artar.
Eğer sol elinden alınırsa, o kimse ortak veya dostuna galip gelir ve onun ortak ve dostunun serveti bir kat daha artar. Eğer başında bulunan bir damardan fazla kan alsa, o kimse başka birisinden istifade eder.
Damarını, birisinin kestiğini gören kimse, dostundan kendi hakkında bir söz işitir. Eğer damarından kan çıkarsa, o söz doğru bir söz olmadığından kendisi sevap alır. Eğer kan çıkmazsa hakkında dostunun söylediği söz doğrudur. Ve onu söylemekle de günahtan kurtulmuş olur. Eğer o şahıs onun damarını enine kesse, o söz ondan kesilir bir daha söylenmez. Eğer o şahıs onun damarım uzunluğuna kesse, dostu onun hakkında söz fazlalaştırır. Ve defalarca söyler.
Damarını genç delikanlının kesdiğini ve ondan da kan çıktığını gören kimseye, sultan tarafından bir bela erişir ve ondan çıkan kanın çokluğu nisbetinde sultan ondan mal alır. Eğer o genç adam onun damarını enine kestiğini ve kopardığını görse, sultandan bir daha ona zarar erişmez. Eğer damarını uzunluğuna kesdiğini görse, sultandan başka bir zamanda ona zarar erişir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alim bir adam o kimsenin damarını kesdiğini ve onun damarından bir tas veya bir tabak içine kan aksa, o kimse hasta olur ve onun malı çoluk - çocuğuna geçer. Ve yine o malı doktorlara harcarlar.
O alim şahsın, onun damarını kesdiğini, ancak kan ve yara da görmediğini gören kimse, kesilmeden hissettiği acı kadar hanımından veya o adama nisbet edilen akrabasından hakkında bir söz işitir.
Eğer kan çıkarmak için damarını yarsa ve damardan çıkan kanı kendisi için zararlı görse, o kimse hasta olur ve onun malına zarar ve ziyan erişir. Eğer kan alınmasını faydalı görse ve çıkan da bünyesine uygun bir şekilde olsa, o kimsenin o sene içinde vücudu ve dini sağlam olur.
Başka birisi, kendisinden kan alsın diye bir neşter alsa ve o neşterle hanımı ondan kan alsa, hanımı bir kız çocuğu doğurur. Eğer damar enine kesilirse, o kimse ile akrabaları arasında ölmesiyle veya hayatta olduğu halde ayrılık meydana gelir.
Kendisinden kan alınmasını arzu ettiğini gören kimse, günahından tevbe eder.
Tansiyonun çıktığını zanneden kimsenin, nefsanî isteklerinin ve kötü fiillerinin kendisine galip geldiğine delalet eder.
Damarını yardığını ve kan çıktığını gören kimse, tevbe eder. Günahlarından ve kötü hareketlerinden de döner. Eğer çıkan kan siyah-sa o kimse büyük bir günahı işlemekte ısrar eder ve yakında tevbe etmesi de müyesser olur.
Damarını yardığını ve ondan kan çıktığını gören kimse, günahtan çıkar veya onun elinden bir şeyi gider sonra yine ona döner.
Kan almak, senet gibi şeylerin yazılmasında malın elden çıkmasına delalet eder. Çünkü neşter kalem, ve kan ise mürekkep gibidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bakire bir kız rüyada kendisinden kan alındığını görse, evlenir.
Küçük çocuk için kan alınmak, onun sünnet edilmesine, hapis için de onun hapisten çıkmasına delalet eder. Zira kan, damarlarm içinde hapsedilmiştir.
Hamile kadından rüyada kan alınması, doğuracağına ve nifas olacağına delalet eder, doğuracağı ay içinde alınırsa. Eğer başka bir ayda alınırsa, o kadının hamile olduğu çocuğunu düşüreceğine delalet eder.
Rüyada kan aldırmak, bedenini sıhhata kavuşturmak için para harcamaya delalet eder.
Rüyada tanımadığı bir kadının kendisinden kan aldığım gören kimsenin, talih ve bahtının açılmasına delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ağzınızdan kan geldiğini görmek; çok ciddi bir hastalığa yakalanacağınıza delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında ihtiyar birine kan aldırdığını gören, bir dostundan kötü kelam işitir, Genç birinden kan aldırmak ta aynı şekilde tabir olunur. Kan aldırdığı yer uzunca yarılır ve kan çıkarsa, rüya sahibi devlet idarecilerinden zarar görür, malı elinden alınır. Şayet kan alınan bir arız olursa, para cezası ve garamettir(*). Fakat bunu rüya sahibi kendi isteğiyle öder. Bir alimin kan aldığını, leğene veya tabağa kan aktığını gören, hasta olur. Malı ailesinin geçimiyle, ıtba ücreti olarak gider. Buradaki tabak, tabiple yorumlanır. Aldırdığı kanın siyah renkte olduğunu gören, sıhhate kavuşur ve dinde selamet bulur. Sağ tarafından kan aldıranın; malı, solundan kan aldıranın; dostları artar.
Kan almak veya kan aldırmaya niyet etmek, tevbeye delalettir. Kan aldırdığı yerden kan çıkmadığını görenin, işleri bozulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Rüyada kan aldırırken, yaradan kan çıktığını görmek; etrafın itaat edeceği doğru sözle yorumlanır. Bütün kanının aktığını görenin, eceli yakındır.
El Salimi rüyada kan aldırmayı şunlarla tabir ediyor: Tahsildarlık, menfaat için çalışmak, bir işin neticesiyle alakalanmak ve hilekarlık -bilhassa kan çıkmazsa-
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık ise bu rüyayı; fetih, zafer, sefer, husumet yani düşmanlık, dava ve şirketle manalandırılıyor. Kan aldırırken kullanılan neşter gizliyse, tabir iyidir, neşter meydanda ise; rüya hayra yorulmaz.

Bazı tabirciler, deriyi zedelediğinden dolayı, kan aldırmayı iyi saymazlar. Bir kısmı ise, kan almak için uygun olmayan bir yerden kan alınmasını hayırlı görmemişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan, Kan Aldırmak Görmek
İmam Cafer Sadık: Rüyada kan aldırmanın dört tabiri vardır: -İşlerin açılması 2-Yolculuk 3-Husumet 4-Ortaklık.
Allame Meclisî: İçi kan dolu bir kuyuya düştüğünüzü görmek; haksız yere birisini yaralayacağınıza… Damarınızdan kan aldırdığınızı görmek; bol miktarda mülk elde etmeye…
Kan verdiğiniz sırada "Kan geliyor!" demek; malınızın artacağına… Kan verdiğiniz sırada "Kan gidiyor!" demek; mal kaybına…
Vücudunuzdan aşırı derecede kan geldiğini ve kanınızın tükendiğini görmek; ömrünüzün sonuna geldiğinize ve bu nedenle mağfiret dilemeniz gerektiğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan, Kan Aldırmak Görmek
İmam Cafer Sadık: Rüyada kan aldırmanın dört tabiri vardır: -İşlerin açılması 2-Yolculuk 3-Husumet 4-Ortaklık.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allame Meclisî: İçi kan dolu bir kuyuya düştüğünüzü görmek; haksız yere birisini yaralayacağınıza… Damarınızdan kan aldırdığınızı görmek; bol miktarda mülk elde etmeye…
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hz. Danyal (a.s): Burnunuzdan aşırı derecede kan geldiğini, bedeninizde bir zayıflık hissetmediğinizi ve akan kanların elbisenize bulaştığını görmek; helal olmayan mala meyledeceğinize…
Burnunuzdan az miktarda kan geldiğini, bu yüzden az da olsa zayıflık hissettiğinizi ve üzerinize kan bulaşmadığını görmek; malınızda azalma meydana geleceğine ve yoksullaşacağınıza… Kaslarınızdaki ve bileklerinizdeki damarlardan kan alındığını görmek; işlerinizin normale döneceğine…
Elinizdeki damarlardan kan alındığını görmek; işlerinizin düzeleceğine… Damarlarınızın boşaldığını ve morlaştığını görmek; dert ve kedere delalet eder.
Müellif: Bedeninizden kan aldırmak istediğinizi ancak kan gelmediğini görmek; belaya… Kan geldiğini görmek; mal bulacağınıza veya hüsrana uğrayacağınıza…
Kan aldırmak; iffetli ve dindar birisiyseniz mutluluğa, aksi takdirde çıkan kan miktarınca sıkıntıya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Sîrîn: Yaranız olmadığı halde vücudunuzdan kan geldiğini; rüşvet ehli biriyseniz, rüşvet alacağınıza, değilseniz, zarar göreceğinize…
Vücudunuzda yaralar olduğunu ve bu yaralardan kan geldiğini görmek; zarar göreceğinize ve bu yüzden üzüleceğinize…
Birinin sizi kılıçla yaraladığını ve yaranızdan kan geldiğini görmek; insanların sizin hakkınızda ileri-geri konuşacaklarına ve bu yüzden sevap kazanacağınıza…
Yaşlı birinin sizden kan aldığını görmek; düşmanınızdan iğneleyici sözler işiteceğinize veya malınızın telef olacağına…
Birinin sizden kan aldığını görmek; akrabalarınızdan çirkin bir söz işiteceğinize veya bazı tabircilere göre, vücudunuzdan çıkan kan miktarınca malınızın telef olacağına veya akrabalarınızdan birinin öleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanî: Kan içtiğinizi görmek; haram mal yiyeceğinize veya haksız yere kan dökeceğinize… Bedeninizde bir delik olduğunu, bu delikten kan geldiğini ve elbisenizi kirlettiğini görmek; akan kan miktarınca haram mal elde edeceğinize…
Yeni yaralandığınızı ve yaradan kan gelmediğini görmek; malınızın azalacağına veya birinden güzel söz işiteceğinize… Cinsel organınızdan kan geldiğini görmek; eşiniz hamileyse, düşük yapacağına…
Makatınızdan kan geldiğini ve bedeninize bulaştığını görmek; akan kan miktarınca haram mal elde edeceğinize…
Diş etlerinizden kan geldiğini görmek; akrabalarınızla aranızda bir sorun yaşayacağınıza ve üzüleceğinize…
Bir âlimin sizden kan aldığını ve tabağın kanla dolduğunu görmek; hastalanacağınıza ve malınızı bu hastalıktan kurtulmak için harcayacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir Mağribî: Kanlı bir yere düştüğünüzü görmek; haksız yere kan akıtacağınıza… Bir şehirde veya bir sokakta kan aktığını görmek; o bölgede çok kan akıtılacağına…
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İsmail Eş'as: Sağ elinizle damar açıp kan aldığınızı görmek; gelirinizin artacağına… Sol elinizle damar açıp kan aldığınızı görmek; işlerinizin kötüye gideceğine…
Tanıdık birinin sizden kan aldığını görmek; eşinizin bir kız çocuğu doğuracağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çağdaş Ulema: Kan görmek; yakınlarınızdan biri için endişe ettiğinize… Kanamanız olduğunu görmek; son derece iyiye…
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan aldırmak Görmek
Hoş olmayan söz işitmeye; aldırdığı kanın siyah ve koyu renk çıktığını görmek manevi dirliğe ve vücut sıhhatine, Sağ tarafından kan aldırmak malın, sol taraftan kan aldırmak dost ve tanıdıkların armasına, Kan almaya ya da aldırmaya niyet etmek günahlardaan tövbe etmeye, Kan alınmak amacıyla neşter vurulduğu ya da gerekli işlemler yapıldığı halde kanın çıkmadığını görmek işlerin bozuk olmasına; Çocuğun kan aldırması sünnet olmasına, mahkumunki hapisten kurtulmaya, genç kızın kan aldırması evlenmesine, Tanımadığı kadının kendinden kan alması bahtın açılmasına, Kan aldırmak şirket ortaklığına, yolculuğa, başarıya, düşmanlığa; emaneti iade etmeye, sözleşme yazmaya, memuriyete, edebiyatçı ve yazarlarla sohbet emeye, güzel iş ve davranışlara, Kan alıcı, insanları kötüleyen birine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan aldırmak, rüya sahinbinin çevresinde bulunan art niyetli, haset bakışlı ve kişinin kötülüğünü isteyen birinin varlığına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin bu kişinin yapmış olduğu hile ve yalan sözler ile canının sıkılacağına, üzüleceğine delalet eder. Rüyada kan aldırmak, kişiye yaptıkları ile neşesinin kaçmasını sağlayan, huzurunu kaçıran kem gözlü birine tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin bu kişi yüzünden sinirlenip öfkeleneceğine, adeta bu art niyetli insanın bile bile tuzağına düşmesine rivayet edilmiştir. Rüyada kan aldırmak, kişinin içinde uhte olarak kalcak bir olayın gerçekleşeceğine, rüya sahibinin uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına  yorulur. Rüyada kan aldırmak,ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Aldırmak Ne Demek
Rüyada kan aldırmak, rüya sahibinin yüzüne gülüp kişinin arkasından her türlü hile ve yalana başvuran birine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin bu kişiyi işfa edeceğini fakat uzun bir süre bu kişinin yaptıklarında dolayı içine dert olacak olaylar yaşayacağına delalet eder. Kişi için uyarıcı nitelinde bir rüya olup kişinin attığı adımlarda daha dikkatli olması gerektiğine ve çevresindeki insanları iyi tanıması gerektiğine yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolundan Kan Aldırmak
Rüyada kolundan kan aldırmak, iki farklı şekilde tabir edilen bu rüya kişinin kan alınan koluna göre ayrı yorumlanmıştır. Kişi eyer sol kolundan kan aldırdığını görür ise rüya sahibinin maddi olanaklarına ve parasal olanakları olmasına işaret eder. Kişi sağ kolundan kan aldırdığını görür ise, sevdiklerine ziyaret te bulunup gönüllerini alacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Görmek
Rüyada kan görmek, rüya sahibi için hayırlı olmayan bu rüya, kişinin hak yolundan uzaklaştığına, isyan etmesine ve günahlar içersinde olmasına yorulur. Bu rüyayı görenlerin bir an önce yaptıklarından dönmesi gerektiğine, yövbe edip bir daha yapmaması gerektiğine yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Vermek
Rüyada kan vermek, kişinin kafasını uzun süredir meşgul eden tek başına gerçekleştiremediği bir işi çevresindekiler sayesinde el birliği ile başaracağına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin hiç ummadıkları kişilerden bile destek göreceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Akması
Rüyada kan akması, maddi olarak iyi ve sağlıklı olan birinin belli bir dönem sıkıntılar yaşayacağına kısa sürelide olsa maddi manevi olarak problemler yaşamasına işaret eder. Aynı şekilde sıkıntıda olan birinin de işlerinin açılmasına, rahatlığa kavuşmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan almak, kan vermek

Bir kimse kan aldığını veya kan aldırdığını görse bir memlekete amir olur, yahut üzerine bir şey emanet edilir.Eğer iğneci ve kan alıcı ihtiyar bir insansa rüyayı görenin ceddidir (atasıdır). Eğer bilinen bir ihtiyarsa o kimse onun dostudur. Eğer genç birisi ise o kimse onun üzerine şartname ve borç yazan bir düşmanıdır.
Bir kimse rüyada gerek yüksek ve gerekse alçak birisinden kan aldığım görse onlan yener. İhtiyar bir kimseden kan aldığını görse ona zafer bulur. Genç birisinden kan aldığını görse, düşmanına galip gelir.
Bazı tabirciler, kan aldırmak, hastalığın gitmesine, bazıları da, malın noksanlıgına işarettir demişlerdir.Kan aldırdığını fakat kan çıkmadığını gören kimse, so adan yerini bulamayacağı bir malı yere gömer yahut tekrar kendisine verilmeyecek bir emaneti birisine bırakır. Kan çıksa, o sene içerisinde vücudu sıhhatli ve afiyetli olur. Kan aldığı şişesi kırılan kimse hanımını boşar, yahut ölür.
Bazı tabirciler, kan aldırdığını gören kimse kazanca nail olur, dediler. Hapis olan kimsenin kan aldırdığını görmesi hapislikten kurtulmasına işarettir. Boynunda enjektörün izini görse aleyhinde şahitlik yapılır. Kendisi kan almayı bilmediği halde başkasının kendisinden kan aldığınıgörmesi, serden veya korktuğu bir kimseden kurtulur. Bir kimse korktuğu bir kimseden kan aldığını görse onun şerrinden emin olur. Bazen da kan aldırmak, kendisinden kan alınan kimse tarafığdan haram malın harcanmasına yahut kan alan kimsenin haram mal kazanmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baş veya göz agnsı için kan aldırdığını gören kimsenin baş ve gözünde olan ağrısından şifa bulur. Bir kimsenin rüyada kan içmesi haram kazanca yahut gıybet etmeye işarettir, insan yahut hayvandan kanını içtiğine galip gelir. Normal şekilde kan almayı bilen kimsenin, rüyada kan almaşı, rahata ve o yerde kan alınmasına muhtaç olan kimsenin hastalıklardan şifa bulmasına işarettir. Bir yerinden kan alınmasına ihtiyaç olmayan kimsenin rüyada oyerden kan alınması, orada ilerde bir hastalığın meydana çıkarak onu korkutacağına işarettir. Rüyada bir kimse damarını uzunluğuna kestiğini görse, düşmanından kendisini kötüleyecek bir söz işitir. Ve bu söz kendisine tesir eder. Ayrıca o kimsenin malı artar. Eğer o genç kimse onun damarını enine kesdiğini ve damarının koptuğunu görse, damarlarınndan o damarı yerinde bulunan akrabasından biri ölür. Bazen de kendisi ölür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sağ elinden kan alınan kimse, iyi bir geçim sürer ve malı bir kat daha artar, eğer sol elinden alınırsa o kimse ortak veya dostuna galip gelir ve onun ortak ve dostunun serveti bir kat daha artar. Eğer başında bulunan bir damardan fazla kan alsa o kimsebaşka birisinden istifade eder hamile kadından kan alınması çocuğunu doğuracağına işarettir.
Rüyada kan aldırmak, bedenini sıhhata kavuşturmak için para harcamaya işarettir. Rüyada tanımadığı bir kadının kendisinden kan aldığını görenkimsenin, talih ve bahrinin açılmasına işarettir. Kan alacak enjektör hırsızlara, enjektörün takımları da, hırsızların kapılan ve kilitleri açacak alet ve anahtarlarıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mesleği iğneci olmayan bir kadın diğer kadından kan aldığını görse, o kadınla sürtüşmesine işarettir. Eğer kan çıkarmak için damarını yarsa vedamardan çıkan kanı kendisi için zararlı görse, o kimse hasta olur ve onun malına zarar ve ziyan erişir. Eğer kan alınmasını faydalı görse ve çıkan da bünyesine uygun bir şekilde olsa, o kimsenin o sene içinde vücudu ve dinisağlam olur. Başka birisi, kendisinden kan alsın diye bir neşter alsa ve o neşterle hanımı ondan kan alsa, hanımı bir kız çocuğu doğurur.
Eğer damar enine kesilirse, o kimse ile akrabaları arasında ölmesiyle veya hayatta olduğu halde ayrılık meydana gelir. Kendisinden kan alınmasını arzu ettiğini gören kimse, günahından tövbe eder. Damarını yardığını ve kan çıktığını gören kimse, tövbe eder. Günahlarından ve kötü hareketi erinden de döner. Eğer çıkan kan siyahsa o kimse büyük bir günahı işlemekte ısrar eder ve yakında tövbe etmesi de müyesser olur. Damarının yardığım ve ondan kan çıktığım gören kimse, günahtan çıkarveya onun elinden bir şeyi gider sonra yine ona döner.
Kan almak, senet gibi şeylerin yazılmasında malın elden çıkmasına işarettir. Bakire bir kız rüyada kendisinden kan alındığını görse, evlenir. Küçük çocuk için kan almak, onun sünnet edilmesine, hapisteki suçlu için de hapisten çıkmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan alma ve vermenin diğer tabirleri
• Hoş olmayan söz işitmeye; aldırdığı kanın siyah ve koyu renk çıktığını görmek manevi dirliğe ve vücut sıhhatine,
• Sağ tarafından kan aldırmak malın, sol taraftan kan aldırmak dost ve tanıdıkların artmasına,
• Kan almaya ya da aldırmaya niyet etmek günahlardan tövbe etmeye,
• Kan alınmak amacıyla neşter vurulduğu ya da gerekli işlemler yapıldığı halde kanın çıkmadığını görmek işlerin bozuk olmasına;
• Çocuğun kan aldırması sünnet olmasına, mahkumunki hapisten kurtulmaya, genç kızın kan aldırması evlenmesine,
• Tanımadığı kadının kendinden kan alması bahtın açılmasına,
• Kan aldırmak şirket ortaklığına, yolculuğa, başarıya, düşmanlığa; emaneti iade etmeye, sözleşme yazmaya, memuriyete, edebiyatçı ve yazarlarla sohbet emeye, güzel iş ve davranışlara,
• Kan alıcı, insanları kötüleyen birine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İsmail Eş'as: Sağ elinizle damar açıp kan aldığınızı görmek; gelirinizin artacağına… Sol elinizle damar açıp kan aldığınızı görmek; işlerinizin kötüye gideceğine…
Tanıdık birinin sizden kan aldığını görmek; eşinizin bir kız çocuğu doğuracağına işarettir.
Çağdaş Ulema: Kan görmek; yakınlarınızdan biri için endişe ettiğinize… Kanamanız olduğunu görmek; son derece iyiye…
Ağzınızdan kan geldiğini görmek; çok ciddi bir hastalığa yakalanacağınıza delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Akması
Rüyada kan aktığını görmek, iyi durumda olanların müşkül durumlara düşeceğine bunun tam tersi olarak da müşkül durumda olanların şifa bularak düzlüğe çıkacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şırınga Görmek
Rüya sahibinin zahmet ve sıkıntı yaşayacağına hayatında bazı karmaşalar olacağına ve bazı kimselerle görüş ayrılığı yaşayarak onlarla yolunu ayıracağına delalet eder. Sıkıntılı hallere düşmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kan Bağışı Yapmak
Rüyada kan bağışı yapmak, kişinin çok çalışkan, işine sımsıkı bağlı biri olduğuna, izlenilen yolda başarılar görmeye işaret eder. Kişiye engel olan kişi ve olayları aşacağına, sağlık ve huzurunu yerinde olacağına tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kan bağışlamak
Rüyada kan bağışladığını gören kişi kötülüklerden kurtulur ve rahata erer. Üzerindeki bir sırrı dışarı atmış olur. Eğer bu kişi orta halli ise zenginleşir, fakir ise önüne başka kapılar açılır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
1 Üye ve 394 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8654
Dün : 23857
Toplam : 48066998
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...