Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
345 okuma
Efecan yıldırım Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
düzenledi
Rüyada benim 2kardeşim vardı biri kız biri erkek (gerçekte benim kardeşim deillierdi tanımıyorum ) erkek kardeşim benle yaşıt kız kardeşim bizden biraz büyük  erkek kardeşim sevecen ve tatlı bir çocuktu ablam güler yüzlü güzel bir kızdı   ( ablamı üstünde rüya boyu bir şapka bir sarı ceket hatırlıyorum ) beni seven biri vardı ben bunun kim olduğunu bilmiyordum  erkek kardeşimle bu kızı aramaya çalışıyorduk  ve nedense anlamı her gördüğümden nedensiz bir şekilde utanıyordum erkek kardeşim de aynı şekilde  biz bu kızı ararken pazara benzer bir yerden geçiyorduk  sonra bir merdiven gibi biyerde ablam bana bakarak bir tebessüm ederek  rüyam bitti

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada sevgili aramak umudunu yitirmeye ve hayatta her hadiseye karamsar baklaya, kişinin kendini daha mutlu ve güçlü hissedeceğine ve elde edeceği başarıya işarettir. Rüyada sevgili aramanın anlamı; kişinin yeni arkadaşlıklar kuracağına ve hayatının baştan başa değişeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir. Nablusiye göre Rüyada sevgili aramak: işlerin içinde çıkılmaz bir hal almasına ve moralin bozuk olmasına, rahat ve konforlu yaşayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hayallerine kavuşacağına ve büyük ve güzel işlere imza atacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında birlikte olduğu insanlara hile yapacağına, pişman olacağına ve bazı insanların gönlünü almaya çalışarak hatasını telafi etmek zorunda olacağına, ticaret hayatında devlet teşviki alacağına, eline çok büyük fırsatlar geçeceğine ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip çok mutlu olacağına alamettir. Rüyada sevgili aramanın manası; elim bir kaza geçirmeye ya da düşman kurşununa denk gelmeye, şansın açık olmasına ve umutlarını canlı tutmayı bilmeye alamet olur.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 170 okuma
28 Ekim 2017 Rüya kategorisinde gizem   yazdı
+4 oy
1 yorum 119 okuma
Myıldız 14 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Myıldız Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+13 oy
2 yorum 335 okuma
+4 oy
5 yorum 238 okuma
Selen Ergün 1 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Selen Ergün Rüyakar (4.8k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 196 okuma
+6 oy
1 yorum 228 okuma
+2 oy
1 yorum 143 okuma
müşavir 16 Şubat 2022 Tabir kategorisinde müşavir Karabasan (90 puan)   yazdı
+4 oy
6 yorum 260 okuma
sevda45666 20 Ağustos 2021 Bilgi kategorisinde sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
1 Üye ve 402 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18768
Dün : 23857
Toplam : 48077086
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...