Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada bacak dekolteli elbise giymek, düşmana ve düşmanından zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dekolte görmek, rüyayı gören kişinin manevi duygularının azalacağı demektir. Rüya sahibinin yapacağı hatalardan dolayı sıkıntı çekeceğine, üzüntü duyacağı anlamına gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

62 Yorum

+1 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyayı gören kişinin çevresinde ardından dedikodusu yapılacağına, iftira atılacağına rivayet eder. Bu nedenle kişinin zor durumda kalacağına, üzüntü duyup, sıkıntı yaşayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada dekolte görmek, dedikodu ve iftira olarak yorulur. Rüyayı gören kişinin çevresinde ardından dedikodusu yapılacağına, iftira atılacağına rivayet eder. Bu nedenle kişinin zor durumda kalacağına, üzüntü duyup, sıkıntı yaşayacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek
Rüyada dekolte görmek, açığa çıkacak ve kişiyi bir anda istenmeyen bir pozisyona sokacak durumların hasıl olmasına, özellikle bayanlar için haklarında çıkan bazı asılsız laflar nedeni ile ailesinde tartışmalı anlar olacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dekolte görmek, ne tip bir kıyafette olduğuna veya dekoltenin durumuna göre yorumlanmalıdır. Bir elbisede dekolte görmek, genel olarak kişiyi hayat boyu huzursuz edecek olan ve geçmişte kalmasına rağmen bir türlü kurtulmanın mümkün olmadığı sıkıntılara işarettir. Kişinin edep yerlerini açıkta bırakan türde bir dekolte görmesi ise ahlaki bir çöküş yaşandığına ve ilerleyen dönemde kişinin telafisi zor bir yola girerek tüm hayatını mahvedeceğine, bir an önce yaşamını düzenleyerek kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Bacak dekolteli bir elbise giymek düşmanlardan gelecek bir fenalığa, uzun sürecek bir uğursuzluğa ve zarar görmeye delalettir. Göğüs dekolteli elbise giymek ise, ruhani açıdan kişinin zayıf olduğuna, başkalarına karşı merhametsizce davrandığına, aşırı bencil davranışları yüzünden yalnız bir ömür süreceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Etek Giymek
Dekoltesi çok mini etek giymek, ailenin sözünü dinlemeyen çocuklara, kişinin edep konusunda yanlış düşüncelerinden kaynaklanan pek çok hatalı davranışları olduğuna, gizli saklı işler yaptığına işaret eder. Evli kimseler için eşlerinin sözünü dinlemedikleri ve sürekli burnunun dikine gittikleri için boşanma durumuna gelecek olan kimseleri de tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Sırtında dekoltesi olan gömlek giymek iş yerindeki dedikodular yüzünden yaşanacak bir sıkıntı sonrasında işten ayrılmaya ve ruhsal olarak bunalıma girmeye yorulur. Göğüs kısmı dekolteli gömlek giymek aşk acısı çekileceğine, evliler için ayrılığa ve uzun sürecek bir yalnızlığa yorumlanır. Omuz dekolteli gömlek ise kişinin güç kaybına uğraması olarak açıklanır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
teşekkürler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
dekolte görmek, hoş karşılanmayacak sırların açığa çıkmasına, duyulduğu vakit kişiyi sıkıntıya sokacak durumları bildirir. İstenmeyen durumlar yaşanmaya, özellikle gören kişi kadın ise, hakkında aslı olmayan iftira ve karalamalar yaşanacağını gösterir. Tartışma ve huzursuzluk içinde geçecek bir dönem olarak da tabir edilir. Rüyada dekolte gören kişinin, gördüğü kıyafetin nasıl bir yapıya ve dekoltenin ölçüsüne görede farklı yorumlar içermiştir. Rüya sahibinin haya yerlerini açıkta bırakan dekolteli bir elbise görmesi, geçmişte yaşanmasına rağmen halen kişiyi rahatsız ve huzursuzluk içerisinde bırakan bir olaya delalet eder. Kişinin utanmasına sebebiyet veren dekolte görmesi ise, ahlaki yönden sorun yaşamaya, maddeye verilen öneme, telafisi olmayacak hata ve günahlar içinde olmaya yorumlanır. Bazen de gidilen yolun hata olmasına, kişinin bir an önce hatasından dönerek doğru yolu bulması gerektiğine işaret eder. Dekolte görmek, ile ilgili farklı yorumlar için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek Ne Demektir
Rüyada dekolte görmek, hakkınızda canınızı sıkacak duyum ve asılsız haberlere yorumlanır. Aynı zamanda duyulmasını istemediğiniz bir sırrın ifşa olacağına, yakınlarınız ile sıkıntılı bir süreç yaşanacağını gösterir. Rüyada dekolteli elbise giydiğini gören kişi, hatıralarınızdan çıkmayan, her anımsandığı zaman sizi huzursuz bırakan bir olaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Rüyada dekolte elbise giymek, kaza ve belaya, düşmandan görülecek zarara tabir edilir. Dekolte giydiğini görmek İslami anlamı olarak ise, manevi yönden zayıflığa, iradeye sahip çıkamamaya, nefsin isteklerine uymak olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Açık Giyinmiş Görmek
Rüyada kendini açık giyinmiş görmek, rüya sahibinin para kazanmak için her türlü yolu deneyeceği anlamına gelmektedir. Kişinin yaptığı şeylerin çok yanlış ve saçma olduğuna varacağı ve düzgün bir işe gireceği manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek
Rüyada dekolte görmek, kişinin hiç beklemediği anda hoş olmayan bir durum yaşaması ve bunun herkes tarafından duyulması anlamına gelir. Özellikle de rüyayı gören kişi bayan ise, bu onun hakkında aslı astarı olmayan söylemlerin yapılması ve sırf bu asılsız dedikodular yüzünden ailesi ile arasında problem yaşanmasına delalettir. Rüyada dekolte görülmesi, aslında ne şekilde görüldüğüyle de yorumlanabilir. Mesela elbisede gördüyseniz bu neredeyse hayatınız boyunca sıkıntılı dönemleri hatırlamanız demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dekolteli Elbise Giymek
Rüya sahibi bacak dekolteli bir elbise giydiğini görüyorsa, bu onun etrafındaki düşmanlarından bir zarar göreceği ve bunun etkisini uzun süre yaşayacağına işaret eder. Fakat dekolteyi göğüs kısmında gördüyse, bu rüya sahibinin bencil bir yapısı olduğuna ve insanlara karşı hoş olmayan tutumları yüzünden hayat boyu yalnız kalacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dekolte Gömlek Giymek
Sırt kısmında dekoltesi olduğunu gören kişi için iş hayatında sorunlar yaşayacağına delalettir. Hatta bu sorunlar işten ayrılmaya kadar varabilir. Fakat gömleğin dekoltesini göğüs kısmında görüyorsa bu da aşk acısı ya da evli ise boşanma gibi olayların habercisi olabilir. Bütün bunların sonunda rüya sahibini bazı ruhsal çöküntülerin beklediğini de söylemek gerekir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dekolte görmek, dekolte rüyası, iftiraya uğramaya, dedikodulara maruz kalmaya, zor durumda kalmaya, istenmeyen durumlarla karşılaşmaya yorulur. Bu rüya özellikle bayanları yakından içerip haklarında yapılacak söylemler ile aileleriyle arasında sorunlara yaşayacaklarına sembol edilir. Rüyada dekolteli elbise görmek, hastalığa, yanlış zaman da yanlış kişilerle birlikte olmaya, ele geçecek fırsatların bir bir yok olmasına tabir edilir. Rüyasında edep yerlerini açıkta bırakacak elbise giydiğini gören kimse, ahlaki değerlerine gereken önemi vermeyerek, telafisi güç olan yanlış işlere yöneleceğine, hakkında yapılan söylemlerle hem kendisine hem de ailesine laf getireceğine tabir edilir. Rüyada dekolte elbise giymek, düşmanlardan gelecek kötülüklere, uğursuzluğa, yaşantınızın bir çok yönde kötü hal almasına, size zarar getirecek eylemlere yorulur. Dekolte sembolü, gerek tasarım bakımından gerekse kıyafet bakımından olumlu söylemlere işaret olmayıp rüyayı gören kimsenin hayatını mahvedeceği yanlışlara doğru sürüklenerek güzel olan bir çok değerleri günden güne kaybedeceğine ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Rüyada dekolte elbise giymek, dekolte elbise giymek, tabiri uğursuzluk şeklinde yorumlandığı gibi dekoltenin hangi bölgede olduğu da rüyanın akışını değiştirmektedir. Örneğin göğüs dekolteli elbise giymek, ruhani açıdan zayıflığa, aşırı bencilliğe kaçınmaya, ahlaki değerleri yok saymaya, bacak dekolteli elbise giymek, çevrenizde size zarar vermek isteyen kimselerin varlığına delalet eder. Rüyada dekolte elbise giymek, bazen de iş hayatında  kendinizi gösterebilmek adına çizdiğiniz yola, alışkanlıklarınızdan vazgeçmeye, çizdiğiniz yola sembol edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Etek Giymek
Rüyada dekolte etek giymek, rüyayı gören kişinin edep ve ahlak bakımından zayıf düşüncelere sahip olup ailesini topluma karşı zor durumda bırakacağına yorumlanır. Bu rüya evli kimseler için, eşler arası tartışmalara, birlik ve beraberliğin bozulmasına, hanede sevgi ve saygının yok olmasına sembol edilir. Dekolte etek rüyası son olarak ta uzun süreli ayrılık şeklinde yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Rüyada dekolte gömlek giymek, bu rüya özellikle çalışma hayatınızda arkanızda sıkça yapılacak dedikodulara, hakkınızda duyacağınız sözler karşısında keyfinizin kaçacağına işaret edilir. Rüyada dekolte gömlek giymek, bazen de maddi külfete, birikimlerinizin yok olmasına, zarara uğramaya ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık Giyinmiş Kadınlar Görmek
Rüyada açık giyinmiş kadınlar görmek, rüyasında açık giyinmiş kadınlar gören kimselere, bir çok konuda harama el uzatarak rızklarını yanlış yönlerde kazanma yoluna giderler. Bu rüya ahlaki değerleri yoksun, inancı olmayan, hayatlarının her karesini yaptığı yanlışlarla doldurmuş kimselere de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dekolte görmek, açığa çıkacak vee bireyi bir anda istenmeyen bir pozisyona sokaccak durumların hasıl olmasına, özellikle bayanllar için haklarında çıkan bbazı asılsız laflar nedeni ile ailesiinde tartışmalı anlar olacağına alamettir. Dekolte görmek, ne tip bir kıyaafette olduğuna veya dekoltenin durumuna göre yorumlanmalıdır. Bir elbisede dekolte görmek, genel olaraak bireyi hayat boyu huzursuz edecek olan vee geçmiş zamanda kalmasına rağmen bbir türlü kurtulmanın mümkün olmadığıı sıkıntılara alamet eder. insanın edep yerlerini açıkta bırakan türdde bir dekolte görmüş olması ise ahlaki bbir çöküş yaşandığına ve ilerleyen döneemde kimsenin telafisi zor bbir yola girerek bütün hayatını mahvedeceeğine, bir an önce yaşamını düzenleyerek kendisinee çeki düzen vermesi gerektiğine iişaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Etek Giymek
Dekoltesi çok mini etek giymek, aileninn sözünü dinlemeyen çocuklara, bireyin edep konusunda yanllış düşüncelerinden kaynaklanan pek çok hatallı davranışları olduğuna, gizli sakklı işler yaptığına yorumlanır. Evli kimseler için eşlerinin sözünü dinlemediikleri ve devamlı burnunun dikine gittikleri için boşşanma durumuna gelecek olan insanları dde tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel duygularını bastıran ve aynı zamannda da başka birilerini tahrik etmekten hoşlanan, kenddisini bedeni ile ve güzelliğine vurrgu yaparak öne çıkarmak isteyyen kimselerin egolarını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Sırtında dekoltesi olan gömlek giymek iiş yerindeki dedikodular yüzünden yaşanacak bbir sıkıntı sonrasında işten ayrılmaya vee ruhsal olarak bunalıma girmeye delalett eder. Göğüs kısmı dekolteli gömlek giymek aaşk acısı çekileceğine, evliler için ayrılığaa ve uzun sürecek bir yalnızlıığa işaret eder. Omuz dekolteli gömlek ise şahsın ggüç kaybına uğraması olarak açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Bacak dekolteli bir elbise giymek düşmmanlardan gelecek bir fenalığa, uzun sürecek birr uğursuzluğa ve zarar görmeye alaamet eder. Göğüs dekolteli elbise giymek ise, ruhanii açıdan bireyin zayıf olduğuna, başka biriilerine karşı merhametsizce davrandığına, aşırı benccil davranışları yüzünden yalnız bir öömür süreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkası açık elbise giymek neye yorumlanır?
Daha açık anlatımla, yaptığı şeyleri veya davranışları karşındaki veya yanındakininde yapmasını beklemektedir. Bu arada onun gördüğü rüya, kendisi için tutkularına esir olmamasını, duygularını kontrol etmeyi öğrenmesi gerektiğini tavsiye etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek
Rüyada dekolte görmek anlamı, açığa çıkacak ve kişiyi bir anda istenmeyen bir pozisyona sokacak durumların hasıl olmasına, özellikle bayanlar için haklarında çıkan bazı asılsız laflar nedeni ile ailesinde tartışmalı anlar olacağına alamet eder. Dekolte görmek anlamı, ne tip bir kıyafette olduğuna veya dekoltenin durumuna göre yorumlanmalıdır. Bir elbisede dekolte görmek anlamı, genel olarak kişiyi hayat boyu huzursuz edecek olan ve geçmişte kalmasına rağmen bir türlü kurtulmanın mümkün olmadığı sıkıntılara alamettir. Kişinin edep yerlerini açıkta bırakan türde bir dekolte görmesi ise ahlaki bir çöküş yaşandığına ve ilerleyen dönemde bireyin telafisi zor bir yola girerek tüm hayatını mahvedeceğine, bir an önce yaşamını düzenleyerek kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Bacak dekolteli bir elbise giymek düşmanlardan gelecek bir fenalığa, uzun sürecek bir uğursuzluğa ve zarar görmeye kılavuztir. Göğüs dekolteli elbise giymek ise, ruhani açıdan bireyin zayıf olduğuna, başkalarına karşı merhametsizce davrandığına, aşırı bencil davranışları yüzünden yalnız bir ömür süreceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Etek Giymek
Dekoltesi çok mini etek giymek, ailenin sözünü dinlemeyen çocuklara, bireyin edep konusunda yanlış düşüncelerinden kaynaklanan pek çok hatalı davranışları olduğuna, gizli saklı işler yaptığına işaret eder. Evli kimseler için eşlerinin sözünü dinlemedikleri ve sürekli burnunun dikine gittikleri için boşanma durumuna gelecek olan kimseleri de tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Sırtında dekoltesi olan gömlek giymek iş yerindeki dedikodular yüzünden yaşanacak bir sıkıntı sonrasında işten ayrılmaya ve ruhsal olarak bunalıma girmeye yorulur. Göğüs kısmı dekolteli gömlek giymek aşk acısı çekileceğine, evliler için ayrılığa ve uzun sürecek bir yalnızlığa yorumlanır. Omuz dekolteli gömlek ise bireyin güç kaybına uğraması olarak açıklanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek ne demek? Rüyada Dekolte Görmenin Psikolojik Yorumu nedir?
görmek, kişinin bir sırrının ortaya çıkmasına ve kişiyi topluma karşı küçültmeye işarettir. Rüyayı bir kadının görmesi durumunda hakkında iftiralar atılacağına ve ailesiyle arasının bozulmayacağına delalettir.
Rüyada dekolte görmek, nasıl olduğuna bağlı farklı anlamlar içermektedir. Bir elbisede dekolte görmek, ömür boyunca huzursuz edecek gelişmelere yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmenin Psikolojik Yorumu
Cinsel duygularını bastıran ve aynı zamanda ve anda da başkalarını tahrik etmekten hoşlanan, kendisini bedeni ile ve güzelliğine vurgu yaparak öne çıkarmak isteyen kişilerin egolarını ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmenin Psikolojik Yorumu
Rüyada dekolte görmek, görselliğe önem veren ve egolarını tatmin etmek isteyen rüya sahibine yorulur.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
gösteriş merakıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dekolte etek giymek, anne baba sözü dinlememeye ve gizli işler yapmaya yorulur. Evli kişinin bu rüyayı görmesi boşanma sebeplerine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dekolteli bluz giymek, yokluğa sıkıntıya, maddi olarak sorunlu dönemler geçirileceğine yorumlanmıştır. Görülen bu rüya, dışlanmaya, yalnızlık çekmeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada bacak dekolteli elbise giymek, düşmana ve düşmanından zarar göreceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dekolte görmek, rüyayı gören kişinin manevi duygularının azalacağı demektir. Rüya sahibinin yapacağı hatalardan dolayı sıkıntı çekeceğine, üzüntü duyacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada bacak dekolteli elbise giymek, düşmana ve düşmanından zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dekolte görmek, rüyayı gören kişinin manevi duygularının azalacağı demektir. Rüya sahibinin yapacağı hatalardan dolayı sıkıntı çekeceğine, üzüntü duyacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Rüyada dekolte gömlek giymek, göğüs kısmı açık şekilde dekolte gömlek görmek, evlilik hayatında yaşanacak sıkıntılara, sizleri çekemeyen kişilerin kötü davranış ve karalamaları olarak yorumlanır. Sırt kısmı dekolteli gömlek görmek ise, iş yaşamında hakkınızda kötü söz söylenmesine, işinizi bırakmak zorunda kalacağınızı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Etek Giymek
Rüyada dekolte etek giymek, dekolteli mini bir etek giydiğini görmek, aile içi tartışmalara, kişinin çok fazla rahata davranışlarının çevresini rahatsız ettiğini gösterir. Bazen de edep ve haya yönünden zayıflık olarak bildirilmiştir. Evli kişiler için ise, eşler arası sıkıntılara, eşlerin bir biri ile uyumsuz davranışlarının ayrılık ve tartışmalar doğrucağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Açık Giyinmiş Görmek
Rüyada kendini açık giyinmiş görmek, yıllardır herkesten saklanan bir gerçeğin ortaya çıkacağına işaret eder. Zor durumda kalmaya, çevrenizin sizin hakkınızda ki düşüncelerinin değişeceğini bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek, rüyayı gören kimsenin istenmeyen bir duruma geleceği hadiseler yaşayacağına yorumlanır. Bir kadının böyle bir rüya görmesi, dedikodusunun yapılacağına ve üzerine iftira atılacağına, bu durumdan dolayı da ailesiyle bile problemler yaşayacağına işaret edilir. Rüyada dekolte görmek, rüya sahibinin hayatı boyunca mutsuz ve huzursuz olmasına neden olacak hadiselerin yaşanacağına ve bu durumdan hayatı boyunca kurtulamayacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dekolte Etek Giymek
Kişi rüyasında bol dekolteli bir etek giydiğini görüyorsa, bu onun söz dinlemeyen bir yapısı olduğuna işarettir. Özellikle de evliyse kocasının hiçbir sözüne kıymet vermediği ve burnunun dikine gittiğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Rüyada dekolte elbise giymek, dekoltenin bacakta olması halinde düşmanlardan gelecek kötülüğe yorulur. Göğüs dekolteli elbise giymek, kişinin acımasız tavırları yüzünden yalnız bir ömür süreceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dekolte görmek rahat edilecek bir döneme gireceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kavgalı olan insanlar arasında barışın sağlanacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine inanılır.
Rüyanın manasına göre iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ruhunu güzelleştireceğine, özel yaşamında beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumcusuna göre rüya sahibi kişinin aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, gelecek olan bir paranın işleri yürütmek için kullanılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür rahatlık süreceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tabirciye göre rüya sahibi kişinin girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, hayatına yeniliklerin geleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hayatın kendisini hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere erişmesini sağlayacağına, işinde hep başarılı olacağına alamet ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sırt dekoltesi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, ikilemde kaldığı bir konuda doğru olanı seçeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine delalettir.
Rüya manasına göre rüyayı gören kimsenin çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, moral veren yakınları sayesinde bir rahatsızlıktan kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bir arzusunun gerçekleşeceğine, verilecek olan kararları tek başına vereceğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yeni işe başlayan arkadaşlarına hocalık edeceğine işaret ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşını dekolteli görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, en yakın arkadaşı ile aralarından su sızmayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliyi dekolteli görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, alacağı bir sonuçtan mutlu olacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Rüyada dekolte gömlek giymek, dekoltenin sırtında olması halinde iş yerinde yaşanan sıkıntılar yüzünden işten ayrılmaya yorulur. Göğüs dekolteli gömlek giymek, aşk acısı ve ayrılık anlamına gelir. Omuz dekolteli gömlek giymek, güç kaybıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Sırtını Açık Görmek
Rüyada birinin sırtını açık görmek, yakinen tanınan birinin size verdiği emanete gereken hassasiyetin gösterilmediğine delalet eder. Aynı zamanda açık aramaya, hoş olmayan sözler yaymaya yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmenin  Yorumu
Cinsel duygularını bastıran ve aynı zamanda da başkalarını tahrik etmekten hoşlanan, kendisini bedeni ile ve güzelliğine vurgu yaparak öne çıkarmak isteyen kişilerin egolarını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık Giyinmiş Kadınlar Görmek
Rüyasında açık giyinmiş kadınlar gören kişinin, harama el uzatacağına delalet eder. Kişinin bu durumdan hoşnut olmayacağına ve tövbe edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sırtı Açık Beyaz Elbise Giymek
Rüyasında sırtı açık beyaz elbise gören rüya sahibinin, iş hayatında çok zorlanacağı demektir. Kişinin sabırlı birisi olduğuna, bu yüzden de makam sahibi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmenin Psikolojik Yorumu
Cinsel duygularını bastıran ve aynı zamanda da başkalarını tahrik etmekten hoşlanan, kendisini bedeni ile ve güzelliğine vurgu yaparak öne çıkarmak isteyen kişilerin egolarını ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giymek
Sırtında dekoltesi olan gömlek giymek iş yerindeki dedikodular yüzünden yaşanacak bir sıkıntı sonrasında işten ayrılmaya ve ruhsal olarak bunalıma girmeye yorulur. Göğüs kısmı dekolteli gömlek giymek aşk acısı çekileceğine, evliler için ayrılığa ve uzun sürecek bir yalnızlığa yorumlanır. Omuz dekolteli gömlek ise kişinin güç kaybına uğraması olarak açıklanır.Rüyada Dekolte Etek Giymek
Dekoltesi çok mini etek giymek, ailenin sözünü dinlemeyen çocuklara, kişinin edep konusunda yanlış düşüncelerinden kaynaklanan pek çok hatalı davranışları olduğuna, gizli saklı işler yaptığına işaret eder. Evli kimseler için eşlerinin sözünü dinlemedikleri ve sürekli burnunun dikine gittikleri için boşanma durumuna gelecek olan kimseleri de tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Gömlek Giydiğini Görmek
Sırt dekoltesi kişinin iş hayatında ardından dedikodu yapılacağına işaret eder. Eğer gömleğin dekoltesi göğüs bölgesi ise kişinin eşinden ayrılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Etek Giydiğini Görmek
Kişinin gizli saklı işler yapacağına bu nedenle ailesi ile sorun yaşayacağına işaret eder. Eğer rüyayı gören kişi evli ise eşi ile yaşanacak sorunlara, uzun süreli ayrılığa rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında göğüs dekolteli elbise giydiğini gören kişinin merhametsiz ve bencil olduğunu ifade eder. Rüya sahibinin kendinden başka kimseyi düşünmediğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Görmek
Rüyada dekolte görmek, açığa çıkacak ve kişiyi bir anda istenmeyen bir pozisyona sokacak durumların hasıl olmasına, özellikle bayanlar için haklarında çıkan bazı asılsız laflar nedeni ile ailesinde tartışmalı anlar olacağına alamet eder. Dekolte görmek, ne tip bir kıyafette olduğuna veya dekoltenin durumuna göre yorumlanmalıdır. Bir elbisede dekolte görmek, genel olarak kişiyi hayat boyu huzursuz edecek olan ve geçmişte kalmasına rağmen bir türlü kurtulmanın mümkün olmadığı sıkıntılara işarettir. Kişinin edep yerlerini açıkta bırakan türde bir dekolte görmesi ise ahlaki bir çöküş yaşandığına ve ilerleyen dönemde kişinin telafisi zor bir yola girerek tüm hayatını mahvedeceğine, bir an önce yaşamını düzenleyerek kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dekolte Elbise Giymek
Bacak dekolteli bir elbise giymek düşmanlardan gelecek bir fenalığa, uzun sürecek bir uğursuzluğa ve zarar görmeye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Göğüs dekolteli elbise giymek ise, ruhani açıdan kişinin zayıf olduğuna, başkalarına karşı merhametsizce davrandığına, aşırı bencil davranışları yüzünden yalnız bir ömür süreceğine yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
0 Üye ve 455 misafir
Bugün : 156
Dün : 21898
Toplam : 48080357
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...