Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
3.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada pantolon görmek rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır. Fakat eski yırtık pantolon görülmesi tasa ve kederle tabir olunur. Siyah renkli pantolon görmek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon görmek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

153 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyada pantolon görmek, iyilik ve hayırlı iş ile yorumlanır. Kendi pantolonunu görmek, yeni bir elbise giy¬meye, pantolonunu giydiğini görmek, kendi fikir ve kanaatleriyle yeni bir işe atılmaya işarettir. Sırmalı pantolon giymek askere gitmeye, üniforma kavuşmaya işarettir. Açık renk ve ince kumaştan pantolon giymek hoppa bir kadınla tanışmaya, ipekten pantolon giymek kazançlı ye¬ni bir işe, deri pantolon giymek zahmetli bir kazanca işarettir. Rüyada pantolon görmek, itibar sahibi (saygın) bir kimse ve iyilik sever bir kimseye işarettir.Siyah pantolon giydiğinizi görmek, hatırlı ve saygınlığa işa¬rettir, şeklinde tabir edilir. Siyah pantolon giymek resmi bir da¬vete katılmaya da yorumlanır. Ayrıca rüyada siyah pantolon giymek, hatırlı bir kişi ile tanışacağınıza da yorumlanır.Eski ve yırtık pantolon görmek, üzüntü ve kedere işaret olarak tabir olunur. Rüyasında yün pantolon gören kimse, iyiliklere ve hayırla¬ra işaret olarak yorumlanır.Rüyada yeni bir pantolon giydiğini gör¬mek, çeşitli şekillerde yorumlanır.Mavi pantolon giymek genç kişilerle dostluğa; yeşil pantolon giymek ise dinine bağlı kişilerle arkadaşlığa; beyaz pantolon giymek mutlu günler geçireceğinize; yırtık ve kirli pantolon giymek ise keder ve sı¬kıntıya işâret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski ve yırtık pantolon görülmesi zorluklara, sıkıntılara, sağlık sorunlarına ve borçlanmaya, acı ve üzüntüye yorumlanır. Rüyada güzel ve yün pantolon görmek, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.
•    Siyah pantolon, hatırlı bir kimse ile tanışacağınıza,
•    Mavi pantolon genç kimselerle dostluğa,
•    Yeşil pantolon dinine bağlı kimselerle arkadaşlığa
•    Beyaz pantolon mutlu günler geçireceğinize,
•    Yırtık ve kirli pantolon görmekse keder ve sıkıntıya delalet eder.
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Son rüyama bakabilir misiniz hocam?
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyada pantolon görmek rüyanın içeriğine ve pantolunun durumuna bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilir. Rüyada koyu renk kumaştan dikilmiş bir pantolon görmek insanlar arasında saygı gören ve itibar sahibi kişiler için hayra ve menfaate işaret eder. Rüyada uzun bir zaman boyunca giyilen ve eskiyen bir pantolon görmek sıkıntıya, sorunlara, zorluğa, sağlık ile ilgili problemlere ve borçlanmaya işaret eder. Rüyada görülen pantolon eğer kaliteli, pahalı ve şık bir pantolon ise olumlu gelişmelere, iyiliğe ve mutluluğa tabir edilir. Rüyada yeni bir pantolon giydiğini görmek hayra, güzel olaylar yaşamaya ve rahata delâlet eder. Rüyada siyah pantolon görmek yüksek rütbede bulunan, güçlü ve her yerde söz sahibi olan bir kişiyle yakın bir ilişki içinde olmaya işaret eder. Rüyada mavi pantolon görmek yeni arkadaşlıklar kurmaya, dostluklara ve sosyal hayata işaret eder. Rüyada yeşil pantolon görmek inancın sağlam olduğuna ve dine bağlı olmaya tabir edilir. Rüyada beyaz pantolon görmek hayatta olacak olumlu gelişmelere, mutluluğa ve güzel olaylar yaşamaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada koyu renkli pantolon giydiğini görmek güçlü ve itibar sahibi bir kişiyle olan ilişkiye işaret eder. Rüyayı gören kişinin makam sahibi ve her yerde sözü geçen bir kişiyle yakın olacağına ve bu kişiden destek göreceğine tabir edilir. Rüyada açık renkli bir pantolon giydiğini görmek ise rahata kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin sıkıntılarından, üzüntülerinden ve dertlerinden kurtulacağına, rahata ve huzura ereceğine delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Pantolon Görmek
Rüyada yırtık pantolon görmek maddi kazancın bereketsiz olduğuna, işlerdeki terslik ve sorunlara, uğursuzluğa ve şanssızlığa işaret eder. Rüyayı gören kişi bekâr ise kısmetinin kapalı olmasına, eğer evli ise maddi sorunlara ve aile içinde tartışmalara tabir edilir. Rüyada yırtık pantolon giydiğini görmek işlerden beklenen sonucu alamamaya, maddi sorunlardan kurtulmak için çaba göstermeye ve geçimi sağlamak için uğraşmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Rüyada görülen kot pantolon başarıya, rahata ve mutluluğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatında ilerleyeceğine ve başarı kazanacağına, maddi gelirinin yüksek olacağına, para ve mal sahibi olacağına, aile hayatında saadete kavuşacağına, hayatının rahat ve güzel geçeceğine tabir edilir. Rüyada kot pantolon giydiğini görmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına, kazancının bol olacağına ve maddi gelirini kendini geliştirmek için kullanacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Paçası Görmek
Rüyada pantolon paçası görmek, rüya sahibinin büyük oranda çözdüğü sorunlarda bazı terslikler yaşayacağına ve bir süre daha uğraşmak durumunda kalacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi eğer bekâr bir kadın ise karşısına çıkacak kısmetlerden hayır görmeyeceğine, evlenmeden önce iyi düşünmesi gerektiğine, ailesinin ve yakınlarına danışmasının menfaatine olacağına ve duygularına kapılıp hareket etmemesi gerektiğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
PANTOLON: Rüyada pantalon görmek, itibar sahi¬bi (saygın) bir kimse ve iyilik sever bir kimseye işaret¬le yorumlanır.
*Siyah pantolon giydiğinizi görmek, hatırlı ve saygınlığa işarettir, şeklinde tabir edilir.
*Eski ve yırtık pantolon görmek, üzüntü ve ke¬dere işaret olarak tabir olunur.
*Rüyasında yün pantolon gören kimse, iyilikle¬re ve hayırlara işaret olarak yorumlanır.
 Otoriteyi temsil eder. Bu rü¬ya rüyanızda pantolonu ne şekilde gör¬düğünüze bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanabilir. Başka birinin size ait pantolonu giydiğini görmek, gerek işte gerek sosyal hayatta otoritenizi sarsan veya sizinle aynı pozisyonda olan bi¬rinden korktuğunuzu gösterir. Eğer pantolonunuzun kısa olduğunu gör¬düyseniz dikkatli olmalısınız, çünkü fi¬kirlerinizin göz ardı edileceğini ve bu yüzden bazı insanlarla gereksiz yere tartışabileceğinizi gösterir. Rüyada pantolonu kaybetmek de kötüye işaret¬tir; işlerinizin kötüye gideceğinin ha¬bercisidir. Pantolonunuzu çıkarttığınızı görmek size yaklaşmak isteyen birine yol açtığınızın işaretidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek pek çok şekilde tabir edilir. Rüyanın ve objelerin niteliğine bağlı olarak rüyanın yorumu da değişir. Rüyada koyu renk kumaştan dikilmiş bir pantolon görmek özellikle toplumda saygınlığı olan kişiler için çok hayırlıdır. Rüyada uzun yıllar giyilmiş ve yıpranmış pantolon görmek zorluklara, sıkıntılara, sağlık sorunlarına ve borçlanmaya delalet eder. Pahalı, kaliteli ve şık pantolon görmek her durumda iyiye işaret eder. Yeni pantolon giyinmek de hayırlı ve güzel şeylere delalet eder. Rüyada siyah pantolon görmek makamı yüksek, sözü her yerde geçen nüfuslu bir kişiyle yakın bir ilişki kurmaya delalet eder. Mavi pantolon yeni arkadaşlıklara ve dostluklara, yeşil pantolon inancın güçlü oluşuna, beyaz pantolon güzel gelişmeler olacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şalvar Görmek
Rüyada şalvar giyindiğini görmek çok hayırlı ve güzeldir. Rüyasında şalvar giyen kişinin aile hayatı çok iyi ve hayırlı olacak, kişi aradığı saadeti ve huzuru ailesinde bulacak demektir. Aynı zamanda makamın, kazancın, rızkın da artacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Kumaş Görmek
Rüyada renkli kumaş görmek iyidir, kişinin inancı ile hayatı ile tabir edilir. Rüyada renkli kumaş gören kişinin meslek hayatında makamı artar. Kişinin renkli kumaş görmesi hane içinde berekete, bolluğa, zenginliğe, aydınlık ve ferah günlere işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takım Elbise Giyinmek
Rüyada takım elbise giyinmek hayırlı kısmete işaret eder. Rüyada takım elbise giydiğini gören kişi ileride uzun ve mutlu sürecek olan bir izdivaç için çok güzel bir nikâh yapacak demektir. Bir erkek rüyasında takım elbise giydiğini görürse bu o kişinin çok büyük bir iş teklifi alacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Renklerde Pantolon Görmek
Rüyada siyah pantolon oldukça güzel ve hayırlıdır. Bu rüya mevki sahibi olacağınıza elinize geçecek paraya, yeni bir işe delalettir. Rüyada kırmızı bir pantolon gören kısa zaman içinde bir gönül macerası yaşar. Kırmızı pantolon bazen de çekilecek sıkıntı ve keder, iş hayatında çalkantılı günlerdir. Rüyasında mavi pantolon giyen çok dürüst kişilerle tanışır ve onlarla arkadaşlık kurar. Mavi pantolon genellikle güvenilir ve ahlaklı insanlardır. Rüyada görülen yeşil pantolon genellikle kullukla ve ahlakla alakalıdır. Rüyada yeşil bir pantolon giyen kişinin inançlı olduğuna ve güzel bir makamda bulunduğuna işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Pantolon Aldığını Görmek
Bu rüya cömert bir adamdır. Pantolon satın alan kişi dürüst bir idarecinin emirinde çalışmaya başlar. Yine karşınıza çıkacak iyi bir nasip, sıkıntı ve zahmet olmadan elde edilen mal, güç ve kuvvet anlamlarına da gelmektedir. Farklı yoran âlimler bu rüyayı sıkıntıya düşmek, tasalanmak, üzülmek ya da iş hayatında zorlukla karşılaşmak olarak yormuşlardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koyu renk pantolon gören yaptığı işlerde başarılı olur. Toplum içinde iyi bir yer edinir. Rüyada yırtık ve eski bir pantolon görmek iş hayatında başarısızlığa, para kaybetmeye, malda eksikliğe yorulur. Yine eski bir pantolon gören kişi sağlık sorunlarından dolayı mustarip olur. Bu rüya eski işine dönmek olarak da yorumlanabilir. Kaliteli ve yeni pantolon ise yeni bir iştir. Bu rüya hayırlı bir rüyadır. Parlak bir dönem geçireceğinize ve huzurlu olacağınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada pantolon giymek, genellikle saygınlığa, toplumda bir yer edinmeye, insanların takdirini kazanmaya, iş hayatında başarılı olmaya, kariyere ve makam sahibi olmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Pantolon Görmek
Rüyada dar pantolon görmek rüya sahibi için iyi yorumlanmaz. Kısa zaman içerisinde çeşitli nedenlere bağlı olarak rüya sahibinin çok ciddi anlamda sıkıntılı bir sürecin içerisine gireceğine yorumlanmaktadır. Bu sürecin beraberinde getirdiği durumlar nedeni ile yaşam kalitesini ve standartlarını tam anlamı ile değiştirmek durumunda kalacağına işaret eder. Dar pantolon ile alakalı olarak rüya tabirlerinin hemen hemen tamamı olumsuz şekilde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Almak
Rüyada pantolon almak, rüya sahibi için çok da hayırlı şekilde yorumlanmaz. Rüyayı gören kişinin kısa bir zaman dilimi içerisinde maddi açıdan çok sıkıntılı bir sürecin içerisine girmeye başlayacağına ve elindeki birikmişlerini de bu sürecin içerisinden çıkabilmek için heba etmeye başlayacağına delalet eder. Bu süreç, beraberinde aile ilişkilerinde de sıkıntılı bir süreci getirecektir. Rüyada pantolon almak, genel itibari ile sıkıntılı bir sürecin habercisidir. Aldığınız pantolonun durumuna göre de tabir farklılık gösterebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Pantolon Görmek
Rüyada yırtık pantolon görülmesi, genel olarak hayırlı şekilde tabir edilen rüyalardan birisi olarak yorumlanmaktadır. Yırtık pantolon gören bir kişi, yakın zaman içerisinde yarım kalan tüm işlerini tamamlayacak ve bu tamamlama sürecinde çok yakın arkadaşlarından destek alarak süreci noktalayacaktır. Yarım kalan işlerin tamamlanması ile birlikte borçların kısa zaman içerisinde ödeneceğine işaret eder. Elde edilecek gelirin ilk başta hayırlı olması ancak zaman içerisinde rüya sahibinin şanssız ve uğursuzluk dolu bir sürecin içerisine girerek ciddi problemler yaşayacağı anlamına gelir. İş ve aile yaşamı içerisinde para yüzünden sık sık kavgalar olacağı şekilde de tabir edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kot pantolon görmesi, kişinin kendisi ile alakalı bir unsur olduğu gibi gelecekte hayırlara delalet eder. Rüyayı gören kişinin iş hayatı içerisinde son derece disiplinli ve programlı olarak hareket etmesi nedeni ile yakın zaman içerisinde olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir. Rüya sahibi geçmişte iş odaklı yaptığı yatırımların meyvesini toplamaya başlayacak daha mantıklı hareket etmeye başlayarak elindeki malların ve paranın kısa zaman içerisinde daha da katlanacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda aile ve arkadaş çevresindeki ilişkilerinin de çok daha iyi düzeye geleceğine de delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek

Rüyada Pantolon Görmek Rüya sahibinin rüyasında pantolon görmesi, birçok farklı şekilde rüya yorumcuları tarafından tabir edilmektedir. Rüyanın yorumu pantolonun rengi, kumaşı, görsel durumu ya da kullanım şekli gibi detaylara dikkat edilerek farklılıklar göstermek ile birlikte genel olarak hayırlara delalet ettiği şeklinde yorumlanmaktadır. Hayatınızda meydana gelecek olan güzel gelişmelere yorulduğu gibi aynı zamanda türevleri de dikkate alındığı zaman iş hayatında başarının geleceğine ve aynı zamanda güzel haberlerin peşi sıra sürekli olarak gelmeye başlayacağına da delalet etmektedir. Şimdi pantolon rüyasının türevleri üzerinde de durarak ne anlama geldiklerini inceleyelim.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Görmek
Rüyada kirli pantolon görmek, iyi olmayan bu rüya kişinin maddi anlamda darlığa düşerek insanlara el açacak duruma geleceğine, nasip kapısını yanlış yönlerde değerli kılarak bir çok kazanılan nimetlerden kendisine pay çıkaramayacağına yorumlanır. Rüyada görülen kirli pantolon rüyası bazende dostluk ilişkilerinizin farklı boyutlara sürüklenmesine, mutsuz olmaya, birlik ve beraberliğin bozulmasına ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Pantolon Görmek  
Rüyada siyah pantolon görmek, mevki ve makam sahibi olmaya, itibar görmeye, işinize verdiğiniz öneme işaret edilir. Rüyasında siyah pantolon gören kimse, mevki ve makama ererek sözü her yerde geçen, insanların saygı duyarak etrafında pervane olduğu kimse haline gelir. Bu rüya bazen de uzun sürecek seyahatlere çıkmaya, aileden ayrı kalmaya, açılan fırsat kapılarını değerli kılmaya ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Cebi Görmek  
Rüyada pantolon cebi görmek, bu rüya kişinin kazandığı kazançlarını karlı yatırımlarda kullanarak ilerde mutlu olmasına sebep verecek hayırlı işlerin içinde yer alacağına yorumlanır. Rüyasında pantolon cebi gören kimse, maddi sıkıntılardan uzak hayatı bolluk içinde geçen, her türlü isteğine kolay yollarla eren, nasip kapısı geniş kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek Ne Demek?  
Rüyada pantolon görmek, pantolon rüyası kişi ya da kişiler için mutlu birlikteliğe, uzun vadeli yapılacak işlere, hayatın her anıyla ele alınarak yatırımların bu yönlü yapılmasına yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, hayalleri doğrultusunda kendi kurdukları dünyalarında hayatlarını şekillendirerek kısa süre içinde tüm dileklerine erme şansına sahip olurlar. Rüyada görülen pantolon sembolü, bazen de hayırlı izdivaca nail olmaya, evlilik yolunda atacağınız adımlara, dilek ve arzularınızın kabulüne delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek  
Rüyada kot pantolon görmek, kot pantolon rüyası gören kişinin savurgan, deli dolu, nerede ne yapması konusunda bilgi ve birikime sahip olmayan davranışlarıyla insanlara rahatsızlık veren özelliğe sahip olduğuna yorumlanır. Rüyasında kot pantolon gören kimse, kendisinden başka kimseye önem vermeyerek hayatın sadece küçük bir ibareden olduğu kanısıyla hayatını daim kılmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Pantolon Görmek  
Rüyada yırtık pantolon görmek, maddi ve manevi mal kaybına, pişmanlık duymaya, ele geçirdiğiniz fırsatları yanlış yönde değerli kılarak kısa zaman içinde sıfırı tüketmeye yorumlanır. Rüyada yırtık pantolon görmek, aynı zaman da aile bağlarınızı koparak eşler arası sorunlar yaşamaya, hanede birlik ve beraberliğin bozulmasına ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek, birden fazla anlamı içeren pantolon rüyası görülen rüyanın şekline bağlı olarak farklı bir çok anlamı ele alır. Rüyasında pantolon gören kimse, saygınlık gerektiren, resmi makamlarda yer alarak üzerinde uzun süredir uğraş verdiği bir işte mutlu sona varma amacını yaşar. Rüyada görülen pantolon sembolleri ; Rüyada yeni pantolon görmek, hayatınızla ilgili atılımlar yaparak kendinizi mutlu hissedeceğiniz atılımlarınıza, rüyada eski pantolon görmek, sağlık sorunları yaşamaya, rüyada siyah pantolon görmek, mevki ve makama, rüyada beyaz pantolon görmek ise  açılan kısmet kapılarına murada ermeye işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantalon görmek
Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.
Rüyada eski ve yırtık pantolon giymek acı ve üzüntüye yorumlanır. Güzel ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.
Rüyada yeni bir pantolon giydiginizi görmek çesitli sekilde tabir olunur. Siyah pantolon, hatirli bir kimse iletanisacaginiza, mavi pantolon genç kimselerle dostluga; yesil pantolon dinine bagli kimselerle arkadasliga; beyaz pantolon mutlu günler geçireceginize, yirtik ve kirli pantolon giymek keder ve sikintiya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski ve yırtık pantolon giymek acı ve üzüntüye yorumlanır. Güzel ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.
Rüyada eski ve yırtık pantolon giymek acı ve üzüntüye yorumlanır. Güzel ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.
Kişinin temiz, ütülü pantalon giymesi işteki başarısının artacağına, ün ve itibar sahibi olacağına işaret eder.
Rüyada yeni bir pantolon giydiğinizi görmek çeşitli şekilde tabir olunur. Siyah pantolon, hatırlı bir kimse ile tanışacağınıza, mavi pantolon genç kimselerle dostluga; yeşil pantolon dinine bağlı kimselerle arkadaşlığa; beyaz pantolon mutlu günler geçireceğinize, yırtık ve kirli pantolon giymek keder ve sıkıntıya delalet eder.
Rüyada Pantolon görmek, uzaktan gelecek olan haber ile rüyayı gören kişinin bir anda kader çizgisinin değişeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi kadınsa ve erkek pantolonu görüyorsa aniden karşısına çıkan kişi ile evlenip çok mutlu olacağı şeklinde tabir edilir.
Rüyada pantolon görmek, hayırlı olmanın dışında rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak aksiliklere ve tersliklere de işaret etmektedir. Çalışan kişiler iş yerlerinde, evli olan kişiler de eşleri ile problemler yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek, hayırlı olmanın dışında rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak aksiliklere ve tersliklere de işaret etmektedir. Çalışan kişiler iş yerlerinde, evli olan kişiler de eşleri ile problemler yaşayacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon görmek, uzaktan gelecek olan haber ile rüyayı gören kişinin bir anda kader çizgisinin değişeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişi kadınsa ve erkek pantolonu görüyorsa aniden karşısına çıkan kişi ile evlenip çok mutlu olacağı şeklinde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni bir pantolon giydiğinizi görmek çeşitli şekilde tabir olunur. Siyah pantolon, hatırlı bir kimse ile tanışacağınıza, mavi pantolon genç kimselerle dostluga; yeşil pantolon dinine bağlı kimselerle arkadaşlığa; beyaz pantolon mutlu günler geçireceğinize, yırtık ve kirli pantolon giymek keder ve sıkıntıya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski ve yırtık pantolon giymek acı ve üzüntüye yorumlanır. Güzel ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi şekilde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin temiz, ütülü pantalon giymesi işteki başarısının artacağına, ün ve itibar sahibi olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Siyah renkli pantolon giymek, hatırlı insanlar için iyi bir rüyadır. Eski ve yırtık pantolon giymek tasa ve kedere; ipek ve yün pantolon, rengi ne olursa olsun çok iyi bir şekilde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek İslami Anlamı
İslami olarak rüyada görülen pantolon manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşanacağına ve karşılığını da fazlasıyla göreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin uzun bir yolculuğa çıkarak arınma dönemi yaşayacağı şeklinde de tabir edilir.
Rüya yorumcusu Kirmani (r.a) rüyasında pantolon gören kişinin huzurlu bir yaşam süreceğini ve güçlü bir duruş ile her şeyin üstesinden geleceği şeklinde tabir etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek İslami Anlamı
İslami olarak rüyada görülen pantolon manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşanacağına ve karşılığını da fazlasıyla göreceği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin uzun bir yolculuğa çıkarak arınma dönemi yaşayacağı şeklinde de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumcusu Kirmani (r.a) rüyasında pantolon gören kişinin huzurlu bir yaşam süreceğini ve güçlü bir duruş ile her şeyin üstesinden geleceği şeklinde tabir etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada pantolon giymek, rüyayı gören kişinin yakında farklı insanlar tanıyacağına ve hayatındaki yönün bir anda değişeceği şeklinde tabir edilir. Pantolon kısa ise rüyayı gören kişinin amacına ulaşmasına çok kısa bir süre kaldığına dalalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Pantolon Görmek
Rüyada yırtık pantolon görmek, rüyayı gören kişinin hayatındaki tüm eksiklikler çevresi ve ailesinin desteği ile tamamlanacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Başka bir tabir ile yırtık pantolon maddi borçlardan rüya sahibi kişinin kısa sürede sorunsuz bir şekilde kurtulacağına dalalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Pantolon Görmek
Rüyada renkli pantolon görmek, borçla alınacak olan ev ya da araba gibi değerli mallara işaret etmektedir. Borçların kolay bir şekilde ödeneceğine ve sıkıntı çekilmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Başka bir tabir ise renkli pantolon eğlenceli geçecek olan bir yolculuğa dalalet etmektedir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mavi pantolon görmek, genç kimselerle dostluğa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kumaş Pantolon Görmek
Rüyada kumaş pantolon görmek, rüya sahibinin uzun zamandır almak istediği eşyaya sürpriz bir şekilde kavuşacağına ve mutlu olacağına işaret eder. Kumaş pantolon dar ise, rüyayı gören kişinin yaşadığı şehri alacağı hayırlı bir haber ile değiştireceğine dalalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz pantolon görmek, mutlu günler geçireceğinize yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Almak
Rüyada pantolon almak, rüyayı gören kişi açık renk pantolon aldığını gördüyse uzaktan gelecek bir misafir ile tüm düzenini değiştireceğine tabir edilmektedir. Pantolon fiyatı yüksek ise büyük bedeller ödenecek bir sürecin içine girileceğine işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyada görülen figürler bir bütün halinde yorumlandığında anlam kazanmaktadır. Rüya yorumu yapılırken sembollerin ne ifade ettiği iyice irdelenmelidir. Rüyada pantolon görmek, toplumsal saygınlığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi, iş ve sosyal hayatındaki hareketleri ile herkesin çok sevdiği ve saygı duyduğu bir kimsedir. Bu rüyanın neticesinde kişinin iş hayatındaki başarıları artacaktır. Kimi alimlere göre bu rüya, rüya sahibi ile duygusal olarak yakınlaşacak bir kişinin varlığına delalet eder. Bu dönemlerde rüya sahibi etrafındaki kişilere dikkat etmelidir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
hazırlık aşamaları yolculuk  hayatına yorulur
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Pantolon Görmek
Rüyada eski pantolon görmek, rüya sahibi kendi eski pantolonunu görüyorsa kardeşi ya da kardeşi gibi gördüğü bir kişiden büyük bir darbe göreceğine ve uzun süre kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kişinin gördüğü eski pantolon koyu renk ise ciddi bir hastalık ile mücadele dönemine gireceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Rüyada kot pantolon görmek, rüyayı gören kişinin işinde gitmeyen durumlara müdahale ederek olayların en kısa sürede üstesinden geleceğine işaret etmektedir. Kot pantolon giyen kişiye büyük geldiyse rahat bir hayat geçireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Rüyada görülen kot pantolon, mutlu bir hayatın işaretçisidir. Kişi uzun zamandır çektiği sıkıntılardan kurtulacak ve artık hayattan zevk almaya başlayacaktır. Kişinin bu huzur dolu yaşantısını kıskanıp onu mutsuz etmeye çalışanlar olabilir. Bu gibi durumlarda rüya sahibi çok güvendiği arkadaşlarına bile dikkat etmeli, tedbiri elden bırakmamalıdır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şalvar giyindiğini görmek, aile saadeti yaşamaya, rızkın artmasına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Pantolon Görmek
Rüyasında dar pantolon gören kişi büyük bir dert yükünün altına girecek demektir. Kişinin geçmiş hayatındaki saplantıları ya da takıntıları onun bugünlerini de etkilemektedir. Geçmişte yaptığı bir hata hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacak ve onu üzecektir. Bu tür durumlar karşısında ne olursa olsun cesareti elden bırakmamalı ve ona göre davranmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Pantolon Görmek
Rüyada görülen siyah pantolon, kişinin karşılıksız yapacağı bir işin işaretçisidir. Gerçek hayatında iyi huylu, dürüst, namuslu ve ahlaklı birisi olan rüya sahibi, herkes tarafından çok sevilmektedir.
Bazı alimlere göre bu rüya, kişinin uzun zamandır başlamak istediği bir hobiye başlayacağı anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Pantolon Görmek
Rüyasında yırtık pantolon gören kimse, eksik bıraktığı işleri tamamlayacak demektir. Kişi iş hayatında ya da sosyal hayatında bir işe başlayıp bitirememiş olabilir. Bu süreçlerde görülen bu rüya, kişinin bu işi eksiksiz ve hızlı şekilde tamamlayacağına ve arkadaşlarından da destek alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kumaş Pantolon Görmek
Kişi, çevresinde bulunan makam sahibi bir kimsenin yardımları sonucunda hayırlı bir iş bulacaktır. Bunun sonucunda maddi sıkıntılar azalacak ve parasal anlamda yatırımlar söz konusu olacaktır.
Kimi alimlere göre kumaş pantolon, devlet kurumunda bir işe girileceğini işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yamalı Pantolon Görmek
Rüyada görülen yamalı pantolon, kişinin artacak olan maddi kazancını ifade eder. Rüya sahibi ticaret hayatında çok başarılı işler yapacak ve sonucunda büyük kazançlar elde edecektir. Parasal açıdan rahatlayacak olan kişinin aile huzuru da artacaktır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yırtık ve kirli pantolon giymek, keder ve sıkıntıya, darlığa düşmeye delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Satın Almak
Rüyasında pantolon satın aldığını gören kişinin neşesi bozulacaktır. Aile içinde yaşanan birtakım olaylar sonucunda kişinin aile huzuru kaçacak ve kötü tartışmalar yaşanacaktır.
Kimi rüya alimlerine göre bu rüya, bekar kimseler için iyi huylu ve akıllı birisiyle hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Çıkarmak
Rüyasında pantolon çıkardığını gören kişi için bu rüya, isteklerinin ve hedeflerinin gerçekleşeceğinin habercisidir. Kişi, uzun zamandır sıkıntılar çekmiş ve artık bu sıkıntılardan kurtulma vakti gelmiştir. Rüya sahibinin atılacağı hayırlı bir iş tüm bu dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Hediye Almak
Bu rüya özel hayatında yalnız olanlar için hayatlarına girecek olan fedakar, iyi huylu ve dürüst birisiyle yaşanacak olan ilişkinin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kirli pantolon giymek, kişinin geçireceği kötü günlerin habercisidir. Rüya sahibi özel hayatındaki kişi ile ayrılıklar yaşayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giymek
Rüyada kirli pantolon giymek iyi değildir, kişinin zorluklara, sıkıntıya ve darlığa düşeceğine ve kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek, görülen pantolonun şekli, kumaşı, rengi, darlığı veya genişliği gibi detaylar ile yorumu değişmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kot pantolon görmek, işte başarıya, yüksek mevkilere, büyük maddi kazanca, sorunların son bulmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dar pantolon görmek, sağlığınıza dikkat etmeniz yönünde bir uyarı olabilir. Özellikle de diz, apış arası ve ayaklara dikkat etmekte yarar var.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil pantolon görmek, iman kuvvetine ve mutlu günlere, dinine bağlı kimselerle arkadaşlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam Nablusi’ye göre; Rüyada siyah pantolon görmek, hatırlı, güç ve itibar sahibi bir kimse ile tanışacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yırtık ve eski bir pantolon görmek, maddi kayba ve başarısız olmaya, sağlık problemleri yaşamaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kesik pantolon görmek, sevdiğiniz bir eşya ve ilişkinizde kalitenin artacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada geniş pantolon paçası görmek, rahatlığa, fe¬rahlığa, işlerdeki kolaylığa yorumlanırken;
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dar veya yırtık pantolon paçası görmek ise işlerde¬ki zorluğa ve sıkıntıya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kot pantolon giymek, eğlenceye, farklı şeyleri deneyimleyeceğinize,kendini geliştirmeye, büyük yenilikler yapmaya rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koyu renkli pantolon giymek, güç sahibi bir kimseden destek görmeye, başarı ve saygınlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada açık renk pantolon giymek ise, keder, sıkıntı ve üzüntülerin son bulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni pantolon giydiğini görmek, mutluluğa ve huzura yorumlanır. Bekar kimse için evliliğe yorumlnır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon giymek, rüya sahibi için genellikle olumlu olarak tabir edilmiş olup kişinin yaşadığı toplumda saygın bir kişiliğe sahip olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yaptıkları ile insanların takdirini kazanmalarına delalet eder. Rüyada pantolon giymek, kişinin iş yaşamında yüksek makam mevkilere gelmesine sevilip sayılan biri olmasına tabir olunur. Görülen bu rüya kişinin girişimleri sayesinde örnek gösterilen biri olmasına yorulur. Rüyada pantolon giymek, görülen pantolonun durumuna göre farklı şekillerde de yorumlanmıştır.Rüyada koyu renk ve yeni bir pantolon giymek kişi için hayra ve yeni imkanlara sahip olmaya rivayet olunur. Rüyada eski ve yırtık bir pantolon giymek ise maddi zarara ve beklentilerin hüsranla sonuçlanmasına yorumlanır. Rüyada pantolon giymek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon giymek
Pantolon giydiğini görmek, saygınlık kazanmaya, itibar görmeye, maddi olarak rahatlamaya yorumlanır. Beklemediğiniz birinden yardım görmeye, gönül ilişkisinde yakınlaşmaya işaret eder.
Rüyada pantolon ütülemek, hayatı yoluna koymaya, düzen ve istikrar sağlamaya işaret eder. Rüyada pantolon ütülemek, aynı zamanda maddi olarak rahatlığa ermeye, kazancın artmasına yorulur.
Rüyada pantolon çıkarmak Rüyada pantolonu çıkardığını görmek, sabırlı davranmalı ve ani kararlar almamalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon giymek
Pantolon giydiğini görmek, saygınlık kazanmaya, itibar görmeye, maddi olarak rahatlamaya yorumlanır. Beklemediğiniz birinden yardım görmeye, gönül ilişkisinde yakınlaşmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon ütülemek, hayatı yoluna koymaya, düzen ve istikrar sağlamaya işaret eder. Rüyada pantolon ütülemek, aynı zamanda maddi olarak rahatlığa ermeye, kazancın artmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon çıkarmak Rüyada pantolonu çıkardığını görmek, sabırlı davranmalı ve ani kararlar almamalısınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek Ne Demek
Rüyada pantolon giymek, kişi için hayırlı bir rüya olmak ile beraber yaşanacak güzel gelişmelere iş ve sosyal yaşamda saygın bir yer edinmeye işaret eder. Bu rüyayı görenlerin azim ve kararlılıkları sayesinde ticari yaşamda yaptıkları ile yol gösterici bilgisine danışılan biri olmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin itibar görmesine güç ve kudrete nail olmasına tabir edilmiştir. Aynı zamanda bu rüya devlet kademesinde görev alınması olarak da rivayet olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giydirmek
Rüyada pantolon giydirmek, rüya sahibinin zor durumda olan bir yakını yada dostunu düştüğü sıkıntın kurtarmasına işaret eder. Görülen bu rüya kişinin çevresine karşı yardımsever, eli bol ve dürüst bir kişilik olarak sevilip sayılmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya iyi ve güzel olan şeylere insanları teşvik etmek olarak rivayet olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Renklerde Pantolon Giymek
Rüyada farklı renklerde pantolon giymek, farklı şekillerde yorumlanmış olup giyilen pantolonun rengine göre yorumlanmıştır. Rüyada siyah pantolon giymek, makam mevki sahibi olmaya yaşanacak güzel olaylara işaret eder. Rüyada mavi pantolon giymek, arkadaşlarla hoş vakit geçirmeye, güzel dostluklara delalet eder. Rüyada yeşil pantolon giymek, iyiye ve güzel olana yönelmeye, dini konularda ilim öğrenmeye rivayet olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyada pantolon görmek, rüya sahibinin hayatında güzel gelişmeler olacağına, hiçbir şekilde sorun yaşamayacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında pantolon görmesi, kişinin bundan sonraki hayatını ailesiyle beraber mutlu geçireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Satın Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında pantolon satın aldığını görmesi, kişinin maddi anlamda sıkıntıya düşeceğine ve işlerinin yolunda gitmeyeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında pantolon satın aldığını görmesi, rüya sahibinin üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giydiğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında pantolon giydiğini görmesi, kişinin yakın zamanda itibar sahibi kimse ile tanışacağına ve o kişiyle bir ilişkiye başlayacağına yorulur. Kişinin rüyasında pantolon giydiğini görmesi, rüya sahibinin çevresinden destek alacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yıpranmış Pantolon Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yıpranmış pantolon görmesi, kişinin hayatında birçok sıkıntı ile karşılaşacağına alamet eder. Rüyada yıpranmış pantolon görmek, rüya sahibinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağı anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon yırtılması
Rüyada pantolon yırtılması iş hayatında yaşanacak bir takım sorunlardan dolayı canınızın sıkılacağı  anlamında yorumlanır bazen ise pantolon yırtılması talihsiz günlerin habercisi olarak yorumlanmıştır.
Pantolon rüyalarında daha fazla detay için rüyada gördüğünüz diğer objelerin anlamlarını da öğrenerek daha iyi bir yorum edinmeniz mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon yırtılması
Rüyada pantolon yırtılması iş hayatında yaşanacak bir takım sorunlardan dolayı canınızın sıkılacağı  anlamında yorumlanır bazen ise pantolon yırtılması talihsiz günlerin habercisi olarak yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pantolon rüyalarında daha fazla detay için rüyada gördüğünüz diğer objelerin anlamlarını da öğrenerek daha iyi bir yorum edinmeniz mümkündür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Pantolon Giymek
Rüyada kırmızı pantolon giymek, kişinin eski yaşamına bir set çekerek yeni bir döneme girmesi olarak tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamında köklü değişimler içersinde olmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüya kişinin yaşamına renk katacak bir arkadaşlığa yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giyip Çıkarmak
Rüyada pantolon giyip çıkarmak, rüya sahibinin attığı yanlış adımlar ve acele alınan kararlar yüzünden iş yaşamındaki maddi kayıplara işaret eder. Uyarıcı niteliğinde bir rüya olup kişinin olacak gelişmelere düşünerek ve akıllıca davranmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen şalvar sembolü, kişinin aile hayatındaki huzurun habercisidir. Bekar kimseler için bu rüya, hayırlı bir evlilik yapacaklarına alamet eder. Evli kişiler için ise, bebek sahibi olacaklarına ve hanenin kalabalıklaşacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yamalı pantolon görmek, hasta olan kimseler için şifa bulmaya, sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayallere ve dileklere kavuşmaya, bolluk ve bereket içinde bir ömür sürmeye, sıkıntı, dert ve kederlerden kurtulmaya, sorunların çözüm bulmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon almak
Rüyada pantolon almak, dürüst bir amirinizin olduğuna, hayırlı bir kısmete, zahmetsiz elde edilecek mala yorumlanır. Bazen Rüyada pantolon satın almak, sıkıntı, keder, kaygı, zorluk olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kot pantolon almak
Rüyada kot pantolon almak, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına, aile hayatında huzur ve sevgiyi bulduğuna, çok mutlu olacağına, eşini veya sevgilisini çok sevdiğine, hayatınızda yenilikler olabileceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Yırtılması
Kişinin iş hayatında yükseleceği pozisyonu kıskanan kimselerin rüya sahibine iftira atacağının habercisidir. Rüya sahibi iyi niyetli ve herkese güvenen bir kimsedir. Fakat onun bu iyi niyetini suistimal edenler olacaktır. Bu gibi durumlarda kişi cesaretini toplamalı ve kimin ne diyeceğini düşünmeden hakkını savunmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolonun Bol Gelmesi
Rüyada görülen bu sembol, kişinin iş hayatında alacağı terfinin habercisidir. Rüya sahibi başarılı çalışmaları sayesinde yüksek mertebelere ve makamlara erişecektir. Bunun sonucunda ise iş yükü de artacaktır. Fakat bu işin üstesinden gelemeyecek ve bu nedenle üst makamdaki insanlarla tartışmalar yaşayacaktır. Kişi bu süreçlerde stresini ve öfkesini kontrol altına almalı, kendisine güvenmeli ve işlerin üstesinden gelebileceğine inanmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolonun Belinden Düşmesi
Rüyada görülen pantolonun kişinin belinden düşmesi, itibar kaybının habercisidir. Kişi alkol, kumar gibi kötü alışkanlıklar edinmiş olabilir. Bunun sonucunda hem iş hem de sosyal hayatında itibar kaybedecek ve sevdiği insanları tavırları ile üzecektir. Rüya sahibi bu kötü alışkanlıklarına devam ederse malını, mülkünü, aile bağlarını kaybedecektir. Bu nedenle böyle süreçlerden geçilirken görülen bu rüya sonucunda kişi mantıklı kararlar vererek, onu kötü etkileyecek ortamlardan uzaklaşmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada pantolon giymek eğer giyilen pantolon ipek yada yün kumaştan üretilmişse görülen rüya iyiye işaret edebilir.
Rüyada Eski Pantolon Görmek
Rüyada epeyce eskimiş ve yıpranmış pantolon yırtılması çeşitli sorunlara, tasalanmaya ve kederlenmeye işaret edebilir.
Rüyada Yeni Pantolon Görmek
Rüyada şık, gösterişli güzel pantolon görmek pantolon siyah, lacivert, gri yada başka renklerde de olsa çok iyi şekilde tabir olunur.
Rüyada Pantolon Satın Almak
Rüyada yeni satın almak,  aldığını görmek yada hediye etmek şeklinde edinilmiş bir pantolon yeni bir pantolon değişik şekillerde yorumlanabilir.
Rüyada Beyaz Pantolon Görmek
Rüyada beyaz pantolon giymek yada görmek sevinçli zamanlar geçirmeye,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada pantolon giymek eğer giyilen pantolon ipek yada yün kumaştan üretilmişse görülen rüya iyiye işaret edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Pantolon Görmek
Rüyada epeyce eskimiş ve yıpranmış pantolon yırtılması çeşitli sorunlara, tasalanmaya ve kederlenmeye işaret edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Pantolon Görmek
Rüyada şık, gösterişli güzel pantolon görmek pantolon siyah, lacivert, gri yada başka renklerde de olsa çok iyi şekilde tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Satın Almak
Rüyada yeni satın almak,  aldığını görmek yada hediye etmek şeklinde edinilmiş bir pantolon yeni bir pantolon değişik şekillerde yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Pantolon Görmek
Rüyada beyaz pantolon giymek yada görmek sevinçli zamanlar geçirmeye,
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Pantolon Görmek
rüyada yeşil pantolon giymek yada görmek dini yönden kuvvetli kimselerle arkadaşlığa,
Rüyada Mavi Pantolon Görmek
rüyada mavi, lacivert renk pantolon giymek yada görmek genç insanlarla muhabbete,
Rüyada Siyah Pantolon Görmek
rüyada siyah, kara renk pantolon görmek veya giymek itibarlı kimselerle tanışmaya işaret edebilir.
Rüyada  Pantolon Çıkartmak
Rüyada pantolon çıkartmak, iş değişikliği veya iş yerinde pozisyon değişikliği olarak yorumlanır
Rüyada Pantolon Ütülemek
Rüyada pantolon ütülemek işleri yoluna koymak , ters giden işleri düzeltmek olarak tabir edilir.
Rüyada Pantolon kaybetmek
Rüyada pantolon kaybetmek işten atılmak iflas etmek veya işlerinde zarara uğramak olarak tabir edilir.
Rüyada Pantolon paçası görmek  diktirmek
Rüyada pantolon paçası diktirmek iş hayatında alınacak destek ve yardım olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Pantolon Görmek
rüyada yeşil pantolon giymek yada görmek dini yönden kuvvetli kimselerle arkadaşlığa,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Pantolon Görmek
rüyada mavi, lacivert renk pantolon giymek yada görmek genç insanlarla muhabbete,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Pantolon Görmek
rüyada siyah, kara renk pantolon görmek veya giymek itibarlı kimselerle tanışmaya işaret edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  Pantolon Çıkartmak
Rüyada pantolon çıkartmak, iş değişikliği veya iş yerinde pozisyon değişikliği olarak yorumlanır
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Ütülemek
Rüyada pantolon ütülemek işleri yoluna koymak , ters giden işleri düzeltmek olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon kaybetmek
Rüyada pantolon kaybetmek işten atılmak iflas etmek veya işlerinde zarara uğramak olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon paçası görmek  diktirmek
Rüyada pantolon paçası diktirmek iş hayatında alınacak destek ve yardım olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giymek
Rüyada kirli pantolon giymek, kişinin geçireceği kötü günlerin habercisidir. Rüya sahibi özel hayatındaki kişi ile ayrılıklar yaşayabilir.
Kimi rüya alimlerine göre bu rüya, kişinin iş hayatındaki başarısızlığına da işaret eder. Her şeyin üst üste geleceği bu kötü dönemde rüya sahibi soğukkanlılığını korumalı ve olaylara mantıklı bakış açıları getirmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giymek
Rüyada kirli pantolon giymek, kişinin geçireceği kötü günlerin habercisidir. Rüya sahibi özel hayatındaki kişi ile ayrılıklar yaşayabilir.
Kimi rüya alimlerine göre bu rüya, kişinin iş hayatındaki başarısızlığına da işaret eder. Her şeyin üst üste geleceği bu kötü dönemde rüya sahibi soğukkanlılığını korumalı ve olaylara mantıklı bakış açıları getirmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Katlamak
Rüyasında pantolon katladığını gören kişi için bu rüya bir uyarı niteliğindedir. Kişi gerçek hayatında serkeş, vurdumduymaz, hiçbir şeyi dert etmeyen bir kimsedir. Bu rüya ise bu şekilde ilerlerse başına gelecek büyük üzüntüleri ve kederleri ifade etmektedir. Bu nedenle rüya sahibi artık hayatını düzene sokmalı ve hayatını kökten değiştirmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada koyu renkli pantolon giymek rüya sahibinin kendisine destek olacak, başı derde girdiğinde arka çıkacak, makam ve söz sahibi bir tanıdığının olacağına, açık renk pantolon giymekse sıkıntıları ve dertleri geride bırakmak anlamına gelir.
Rüyada Kirli Pantolon Giymek
Rüyada kirli pantolon giymek iyi değildir, kişinin zorluklara, sıkıntıya ve darlığa düşeceğine ve kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada koyu renkli pantolon giymek rüya sahibinin kendisine destek olacak, başı derde girdiğinde arka çıkacak, makam ve söz sahibi bir tanıdığının olacağına, açık renk pantolon giymekse sıkıntıları ve dertleri geride bırakmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giymek
Rüyada kirli pantolon giymek iyi değildir, kişinin zorluklara, sıkıntıya ve darlığa düşeceğine ve kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alimlerin Açıklamaları?
Diyanet Yorumu, rüyada pantolon görmek, şan ve şöhrete, mevki ve makama, itibar görmeye, girilen işlerde muvaffakıyete ermeye işaret edilir. Bu rüyayı gören kişiler son derece şanslı her türlü arzularına kolay yollarla ermiş vakıf kişilerdir.
İslami Yorumu, rüyada pantolon görmek, dinde güzelliğe, hoş sohbete, kişinin ilim sahibi hidayete ermiş kimselerden vaaz almasına yorumlanır. Rüyada görülen pantolon rüyası aynı zaman da güzel olaylarla karşı karşıya kalmaya, hoş sohbete, kurulan güzel dostluklara ifade edilir.
 rüyada pantolon görmek, elinize geçecek mala, müjdeli haber almaya, nasip kapılarınızın bir bir açılmasına, kazanç ve kısmete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada pantolon görmek, elinize geçecek mala, müjdeli haber almaya, nasip kapılarınızın bir bir açılmasına, kazanç ve kısmete yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada pantolon görmek, dinde güzelliğe, hoş sohbete, kişinin ilim sahibi hidayete ermiş kimselerden vaaz almasına yorumlanır. Rüyada görülen pantolon rüyası aynı zaman da güzel olaylarla karşı karşıya kalmaya, hoş sohbete, kurulan güzel dostluklara ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet Yorumu, rüyada pantolon görmek, şan ve şöhrete, mevki ve makama, itibar görmeye, girilen işlerde muvaffakıyete ermeye işaret edilir. Bu rüyayı gören kişiler son derece şanslı her türlü arzularına kolay yollarla ermiş vakıf kişilerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Pahalı, kaliteli güzel ve şık pantolon görmekse hayırlı ve güzel şeylere delalet eder. Siyah renk pantolonların görülmesi makamı yüksek, sözü her yerde geçen nüfuslu bir kişiyle dost olmaya delalet eder. Mavi pantolon yeni dost ve arkadaşlıklara, yeşil pantolon takva sahibi kimseye, beyaz pantolon güzel gelişmeler olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giymek
Rüyada kirli pantolon giydiğini görmek sıkıntıya ve zorluğa işaret eder. Rüyada kirli bir pantolon giydiğini gören kişinin zorluklarla karşılaşacağına, maddi açıdan sorun yaşayacağına, sıkınte çekeceğine ve kötü bir dönem içine gireceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şalvar Görmek
Rüyada şalvar giydiğini görmek hayra, rızkın genişlemesine, kazancın bollaşmasına, iş hayatında yükselmeye ve mutluluğa işaret eder. Rüyasında şalvar giyen kişinin aile hayatında rahat ve huzurlu olacağına, maddi açıdan da rahatlık içinde yaşayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şalvar Görmek
Rüyada şalvar giydiğini görmek hayra, rızkın genişlemesine, kazancın bollaşmasına, iş hayatında yükselmeye ve mutluluğa işaret eder. Rüyasında şalvar giyen kişinin aile hayatında rahat ve huzurlu olacağına, maddi açıdan da rahatlık içinde yaşayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Ütülemek
Rüyada pantolon ütülediğini görmek işlerin yolunda gideceğine ve kazancın artacağına işaret eder. Rüyada pantolon ütülediğini gören kişinin işlerinin iyi bir doğrultuda ilerleyeceğine, çalışmalarından güzel sonuçlar alacağına ve maddi gelirinin artacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Ütülemek
Rüyada pantolon ütülediğini görmek işlerin yolunda gideceğine ve kazancın artacağına işaret eder. Rüyada pantolon ütülediğini gören kişinin işlerinin iyi bir doğrultuda ilerleyeceğine, çalışmalarından güzel sonuçlar alacağına ve maddi gelirinin artacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takım Elbise Giymek
Rüyada takım elbise giydiğini görmek hayırlı kısmete işaret eder. Rüyada takım elbise giydiğini gören kişinin evlilik hayatında mutlu olacağına tabir edilir. Rüyada bir erkeğin takım elbise giydiğini görmesi iş hayatında önemli bir teklif alacağına delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Takım Elbise Giymek
Rüyada takım elbise giydiğini görmek hayırlı kısmete işaret eder. Rüyada takım elbise giydiğini gören kişinin evlilik hayatında mutlu olacağına tabir edilir. Rüyada bir erkeğin takım elbise giydiğini görmesi iş hayatında önemli bir teklif alacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Kumaş Görmek
Rüyada renkli kumaş görmek bolluk ve berekete, rahata ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada renkli kumaş gören kişinin iş hayatında yüksek bir mevkiye çıkacağına, hanesinde bolluk ve zenginlik olacağına, huzurlu ve güzel günler yaşayacağına delâelet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Kumaş Görmek
Rüyada renkli kumaş görmek bolluk ve berekete, rahata ve ferahlığa kavuşmaya işaret eder. Rüyada renkli kumaş gören kişinin iş hayatında yüksek bir mevkiye çıkacağına, hanesinde bolluk ve zenginlik olacağına, huzurlu ve güzel günler yaşayacağına delâelet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada koyu renkli pantolon giymek rüya sahibinin kendisine destek olacak, başı derde girdiğinde arka çıkacak, makam ve söz sahibi bir tanıdığının olacağına, açık renk pantolon giymekse sıkıntıları ve dertleri geride bırakmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyada koyu renkli pantolon giymek rüya sahibinin kendisine destek olacak, başı derde girdiğinde arka çıkacak, makam ve söz sahibi bir tanıdığının olacağına, açık renk pantolon giymekse sıkıntıları ve dertleri geride bırakmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Satın Almak
Rüyada pantolon satın aldığını görmek maddi açıdan sıkıntıya, işlerin yolunda gitmemesine, dertlere ve üzüntüye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Ütülediğini Görmek
Bu rüyayı gören kişi tüm iş yaşantısını yoluna sokar. Bu rüya işinde başarılı olmaya, durumu düzeltmeye ve maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot pantolon görmek, kişinin meslek hayatında geleceği yüksek mevkiyi belirtir. Huzur dolu bir yuvaya, kaygısız bir hayata ve hane içinde berekete, bolluğa, zenginliğe, aydınlık ve ferah günlere işaret eder.
Rüyada Dar Pantolon Görmek
Rüyada dar bir pantolon görmek sıkıntıya ve zorluğa işaret eder. Rüya sahibinin kötü bir olay yaşayacağına, sıkıntı içine gireceğine ve hayatının her alanının olumsuz bir şekilde etkileneceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot pantolon görmek, kişinin meslek hayatında geleceği yüksek mevkiyi belirtir. Huzur dolu bir yuvaya, kaygısız bir hayata ve hane içinde berekete, bolluğa, zenginliğe, aydınlık ve ferah günlere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Pantolon Görmek
Rüyada dar bir pantolon görmek sıkıntıya ve zorluğa işaret eder. Rüya sahibinin kötü bir olay yaşayacağına, sıkıntı içine gireceğine ve hayatının her alanının olumsuz bir şekilde etkileneceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Görmek
Rüyasında pantolon gören kişi için bu rüya olumlu anlamlara gelmektedir. Kişi, kendisinden uzakta olan ve çok özlediği bir kimse ile buluşacaktır. Bu hasret selametle son bulacak ve rüya sahibi huzur dolu bir hayata adım atacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Giymek
Rüyasında pantolon giydiğini gören kimse için bu rüya, arkadaş çevresinden göreceği bir iyiliğin habercisidir. Makam sahibi birisi rüya sahibine bir konuda yardım edecek ve onu uzun süredir çektiği derdinden kurtaracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Dikmek
Özellikle sabırsız ve tez canlı kimseler için bu rüya artık durulacaklarına ve sabırlı olacaklarına delalet eder. Sorunların ve sıkıntıların azalacağına, aile hayatında yaşanacak olan eşsiz huzura alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Dikmek
Özellikle sabırsız ve tez canlı kimseler için bu rüya artık durulacaklarına ve sabırlı olacaklarına delalet eder. Sorunların ve sıkıntıların azalacağına, aile hayatında yaşanacak olan eşsiz huzura alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giydiğini Görmek
Kişinin rüyasında kirli pantolon giydiğini görmesi, rüya sahibinin zorluklara, sıkıntıya ve darlığa düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kirli pantolon giydiğini görmesi, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Pantolon Giydiğini Görmek
Kişinin rüyasında kirli pantolon giydiğini görmesi, rüya sahibinin zorluklara, sıkıntıya ve darlığa düşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kirli pantolon giydiğini görmesi, kişinin kötü günler geçireceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek, rüya sahibinin hayatında daima başarılı olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında pantolon görmesi, kişinin yakın zamanda güzel haberler alacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pantolon görmek, rüya sahibinin hayatında daima başarılı olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında pantolon görmesi, kişinin yakın zamanda güzel haberler alacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Rüyada kot pantolon görmek, rüya sahibinin daima başarılı olacağına, rahata ve feraha kavuşacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında kot pantolon görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kot Pantolon Görmek
Rüyada kot pantolon görmek, rüya sahibinin daima başarılı olacağına, rahata ve feraha kavuşacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında kot pantolon görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dar Pantolon Görmek
Kişinin rüyasında dar pantolon görmesi, rüya sahibinin sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında dar pantolon görmesi, kişinin hayatında sürekli başarısız olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Ütülediğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında pantolon ütülediğini görmesi, kişinin iş hayatındaki başarısına alamet eder. Kişinin rüyasında pantolon ütülediğini görmesi, rüya sahibinin maddi gelirinin artacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pantolon Ütülediğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında pantolon ütülediğini görmesi, kişinin iş hayatındaki başarısına alamet eder. Kişinin rüyasında pantolon ütülediğini görmesi, rüya sahibinin maddi gelirinin artacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yamalı Pantolon Görmek
Kişinin rüyasında yamalı pantolon görmesi, rüya sahibinin ticari hayatında çok başarılı işler yapacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında yamalı pantolon görmesi, kişinin aile hayatında sevilen ve sayılan bir kimse olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yamalı Pantolon Görmek
Kişinin rüyasında yamalı pantolon görmesi, rüya sahibinin ticari hayatında çok başarılı işler yapacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında yamalı pantolon görmesi, kişinin aile hayatında sevilen ve sayılan bir kimse olacağına delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

405 Aktif
1 Üye ve 404 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9323
Dün : 23857
Toplam : 48067666
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...