Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
649 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, rüya sahibinin yakında elinize geçecek büyük bir fırsata, şan ve şöhret sahibi olmaya kişinin yaşayacağı sürpriz bir olaya işarettir.
Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)  
Hocam son yazmış olduğum rüyayı yorumlarmısınız sizi etiketlemeyi unutmuşum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

34 Yorum

+1 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
rüya sahibinin para kazanmak için her türlü yolu deneyeceği anlamına gelmektedir. Kişinin yaptığı şeylerin çok yanlış ve saçma olduğuna varacağı bir işe gireceği manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, rüya sahibinin yakında elinize geçecek büyük bir fırsata, şan ve şöhret sahibi olmaya kişinin yaşayacağı sürpriz bir olaya işarettir. Rüyasında ünlü birisini yanağından öpmek, kudretli ve güçlü bir adamın bu saltanatından yararlanmaya ve böylece menfaat elde etmeye; dudağından öpmek ise yakında çok dikkat çekici bir kişi ile yaşayacağınız bir aşk ilişkisine işarettir. Rüyasında ünlü bir kişiyle birlikte olmak, dünyaya fazlaca meyletmeye ve dünya zevkleri ile meşgul olmaya yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek kişinin hayırlı bir işe gireceğine yorumlanır. Meslek hayatında beklemediğiniz bir kazanç seviyesine ulaşacak ve maddi anlamda çok yüksek seviyelere geleceksiniz anlamına gelir. Karlı işlere yatırım yapacak olan rüya sahibi eğer bir memur ise mevkii arttıracak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bir kadın ise çok hayırlı evlatlara sahip olacak demektir ve onlardan kendine gelen hayırları anlatır. Bekar bir kişi böyle bir rüya gördü ise çok hayırlı bir erkek ile evlenecek, hayatları boyunca anlaşacaklar anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Birisi İle Öpüşmenin Psikolojik Tabiri
Rüyada ünlü birisi ile öpüşmek, televizyonlarda izlediğiniz şöhretlere ve magazinsel haberlere çok fazla taktığınızı ve kendinizi bu aleme fazla kaptırdığınızı göstermektedir. Böyle bir rüyayı genellikle dizilerdeki sanatçılara veya şarkıcılara büyük hayranlıklar besleyen veya kendisi de ün kazanmayı arzulayan kimseler görmektedir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
teşekkürler
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, rüya sahibinin önüne gelecek fırsatlara, şan ve şöhrete nail olmasına ve sevineceği bir olay yaşamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamında önüne çıkan fırsatları akıllıca ve yerinde kullanarak kısa zaman içersinde büyümesine delalet eder. Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, kişinin şans ve talihinin açılacağına bolluk ve berekete nail olmasına tabir edilmiştir. Görülen bu rüya kişinin muradına erip kısmetinin açıklığına rivayet olunur. Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, karşısına çıkan biri ile yeni bir gönül ilişkisi yaşamasına yorulur. Bu rüyayı görenlerin gönül ferahlaması ve huzur, mutluluk yaşayacaklarına yorumlanmıştır. Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Evlenmek
Rüyada ünlü birisi ile evlendiğini gören kişi, çok parlak bir dönem geçirir ve bu dönemde yapacağı her yeni girişimden çok büyük menfaatler görür. Ünlü birisi ile nişanlanmak ya ev değişikliğine ya da yeni bir meslek edinmeye; bazen de gönül ilişkilerine, uzun zamandır sevdiğiniz kişiden ilgi görmeye yorumlanmaktadır. Rüyasında ünlü birisinin kız arkadaşı veya erkek arkadaşı olduğunu göre kişi gerçek hayatta da herkesin hayranlık duyduğu birisi ile aşk ilişkisi yaşar.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
duygusal ilişki ihtiyacıdır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Olduğunu Görmek
Rüyada ünlü olduğunu görmek rüyasında ünlü olduğunu ve televizyona çıktığını, herkesin kendisini tanıdığını gören kişi, yapacağı bir hareketle herkesin tanıdığı birisi haline gelir. Bu rüya sizin de şan şöhret kazanmasına, bazen de iş hayatında yapacağınız güzel atılımlarla herkesin dikkatini çekeceğinize, takdir göreceğinize, saygın bir mevkiye ulaşacağınıza işarettir. Rüyasında ünlü bir şarkıcı olduğunu gören kişi, kötü bir şöhret kazanır ve çevresindeki kişilerin dedikodularına ve kınamalarına maruz kalır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, rüyayı gören kişiye yapılacak olan bir sürprize delalet ettiği gibi rüya sahibinin yakın zamanda oldukça tanınacağı bir işle uğraşacağına ev başarı elde edeceğine yorumlanıyor. Bunun yanı sıra rüyayı gören kişinin eline geçecek olan fırsatlara ve bu fırsatları değerlendirmesi ile büyük başarılar elde edecek olmaya delalet eder. Rüyada ünlü kimseyi yanağından öptüğünü görmek, menfaat elde etmek ya da kudretli bir kimsenin himayesine girmek veya işinde çalışacak olmaya yorumlanır. Rüyada ünlü kimseyi dudağından öpmek ise yakın zamanda yaşanacak olan aşk hikâyesine yorumlanıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Olduğunu Görmek
Rüyada ünlü olduğunu görmek, rüyayı gören kimsenin yakın zamanda elde edeceği başarılara delalet ederken rüya sahibinin elde edeceği menfaatler sonucunda birçok kişinin tanıdığı bir kimse haline dönüşeceğine de yorumlanıyor. Bazı âlimlere göre ise rüyayı gören kişinin sevdiği kişiden duyulacak olan ilgiye ya da herkesin hayranlık ile izlediği ve takdir edilen ilişki yaşamaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Evlendiğini Görmek
Rüyada ünlü biriyle evlendiğini görmek, rüyayı gören kişinin yakın zaman içinde eline bazı fırsatların geçeceğine oldukça aydınlık bir geleceğin onu beklediğine delalet eder. Rüya sahibinin yapacağı işler soncunda elde edeceği menfaatlere yorumlanır. Rüyada ünlü biriyle evlendiğini görmek aynı zamanda bazı âlimlere göre ev ya da meslek hayatında yaşanacak olan değişikliğe de yorumlanıyor.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Kalabalıkta Öpüşmek:
Rüya gören kişi eğer kendini kalabalıkların içinde görüyor ve rahat ve tasasız bir şekilde rüyasındaki ünlü kişi ile öpüşüyorsa, yakın zamanda ciddi bri ilişkiye başlayabileceğinize ve hayatınızın kısmetinin çok yakın zamanda sizi bulacağına işaret eder.
Rüya gören kişi ünlü kişinin mutlu olduğunu da görüyorsa, gönül ilişkilerinde daha rahat davranması gerektiğine, kişinin sevildiğini bilmesi gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Birisiyle Arabada Öpüşmek:
Rüya gören kişi kendini ünlü birinin arabasında görüyorsa, yakın zamanda aile fertlerinden haksız yere kazanç sağladığı için azar işiteceği anlamına gelmektedir. Kişi eğer işleri yoluna koymaz ve ailesini umursamamaya devam ederse işlerin daha karmaşık bir hal alacağı sonucu da ortaya çıkabilir.
Rüyada kendi arabasında bir ünlü ile öpüştüğünü gören kimse, yakın zamanda yenibir mal sahibi olacaktır ya da büyük bir miras ona kalacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biri İle Denizde Öpüşmek:
Rüyada ünlü biri ile denizde öpüştüğünü gören kişi, çok parlak bir döneme adım atmak üzeredir ve karşısına çıkan fırsatları iyi değerlendirmesi gerekecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek Nedir
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek, kişinin hayalleri ve istekleri doğrultusunda hayatını şekillendirmesine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kısmetinin açılıp çok güzel bir birliktelik yaşamasına delalet eder. Rüyada ünlü görmek, görülen bu rüya kişinin şans ve talih açıklığı yaşamasına ve giriştiği her işte alnının akıyla çıkmasına işaret eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin önüne çıkan fırsatları yerinde kullanıp giderek zenginleşmesine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Evlenmek
Rüyada ünlü biriyle evlenmek, rüya sahibinin iyi bir gelecek için azim ve kararlılıkla çaba harcamasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin çevresi tarafından sevilip sayılan biri ile tanışıp evlilik yolunda ilerlemesine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin iş ve özel yaşamında huzurlu bir hayat süreceklerine tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Dudaktan Öpüşmek
Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek, rüya sahibinin dış görünüme ve maddiyata önem veren biri olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamda egosu yüksek ve insanları küçümseyen bir yapısı olmasına delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin yakın bir zamanda yeni bir gönül ilişkisine yelken açmasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüştüğünü Görmek
Rüyada ünlü biriyle öpüştüğünü görmek, rüya sahibinin yanlış davranış ve tutumlar içersinde olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin yaptıklarıyla ailesini ve çevresini üzüp kırmasına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin hatalı iş ve arkadaşlıklarıyla çevresinden dışlanmasına tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek
Rüyada ünlü birisiyle öpüşmek, şu an uğraştığınız işlerde ileride büyük başarılara imza atmak, beklentinizin üzerinde bir başarı sağlamak demektir. Özellikle bazı yetenekleriniz ya da hobileriniz sayesinde yakında bir işe başlayabilir, hatta bu işten şan şöhret edinebilirsiniz. Hobileriniz ileriye dönük size büyük kazanç ve tanınırlık sağlayacak. Bu nedenle kendinizi gerçekten başarılı gördüğünüz yetenekleriniz üzerine yoğunlaşırsanız, şu günlerde şans sizden yana olacak. Özellikle büyük meşakat sonrası sürpriz olaylar ile karşılaşmak sizi mutluluktan havalara uçuracak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü bir sanatçının sizi öptüğünü görürseniz, bunun bir diğer anlamı imkansız gibi gelen hayallerin gerçekleşmesi demektir. Hatta buna siz çok şaşıracaksınız. Hayal etseniz dahi başarmanız zor sandığınız şeyler aslında size çok yakın olacak. Eğer bekarsanız, ünlü bir insanla aranızda gönül ilişkisi de olabilir. Ya da kendi mesleğinden tanınan bir insan ile izdivaç kurabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek Sevişmek
Çok büyük fırsatların karşınıza çıkacağına ve özlem duyduğunuz bir insan ile kavuşmak anlamına gelir. Bir diğer anlamı ise hoşlandığınız ancak size bakması imkansız gibi gelen bir insandan karşılık bulmaktır. Hoşlandığınız kişi ulaşılması zor biri olabilir. Ancak aranızda bir kıvılcım olacak ve herkesin şaşıracağı bir ilişkiye başlayacaksınız. Aşk hayatında yaşanacak bu sürpriz olaylar sayesinde hayat enerjiniz artacak. Mutluluğunuz gözlerinizden okunacak ve herkes bu ilişkiyi destekleyecek. Hatta yakında evlilik kararı gibi sürprizler de yapabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Dudaktan Öpüşmek
Geleceğe umutla bakmanız gerekiyor. Çünkü ilerleyen günlerde sizin için harika şeyler olacak. Karamsarlıktan kurtularak, daha mutlu olacak ve geleceğiniz için güzel şeyler yapma fırsatınız olacak. Sizin kararlı ve azimli biri olmanız sebebiyle, otoriter insanlardan da yardım alarak bir şeyler başarabilirsiniz. Özellikle tanınmış ya da yüksek mevki biri sizin başarılı biri olduğunu görerek yardımcı olabilir. Birinin vereceği destek ile iyi yerlere geleceksiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Yanaktan Öpüşmek
Evli olan kişilerin eşleri ya da çocukları bir işte herkesin duyacağı başarı sağlayabilirler. Aileniz ile gurur duyacağınız şeyler yaşanacak. Eşinize olan bağlılık ve sadakatiniz artacak. Eğer bekarsanız, özel hayatınızı geri planda tutarak daha çok iş hayatına ve kariyerinize yönelebilirsiniz. Artık kendi çıkarınız ve menfaatleriniz ön planda olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Bir Kadınla Öpüşmek
Rüyada ünlü bir bayanla öpüşmek, dert ve sıkıntının sona ermesi, geleceğe umutla bakmak, aile içerisinde refaha erişmek ve herkesle iyi anlaşmak, müjdeli haberler almak demektir. Özellikle bir hayalinizi gerçekleştirmeniz için biri size ön ayak olabilir ve fırsat kapılarını aralayabilir. Bir kadın sizin hayallerinizin gerçekleşmesi için büyük destek verecek. Bu kadın sayesinde şan şöhret sahibi olabilir, zenginliğe erişebilirsiniz. Eğer bekar bir erkek rüyasında ünlü bir kadınla öpüşürse, çok varlıklı ve kariyer sahibi bir kadınla evleneceğine yorumlanır. Eşiniz olacak kadın ile gurur duyacaksınız. Bekar kızlar ise kendi ayakları üzerinde duracaklar ve kimseye ihtiyaç duymayacaklar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Bir Erkekle Öpüşmek
Eğitim ya da iş hayatında çok önemli bir projeyi hayata geçirmek, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi, önemli insanlardan yardım ve destek görmek, tanınırlılığınızın artması, zahmetle kazanılan paraya yorumlanır. Tanınmış bir erkek ile samimi olabilirsiniz. Bu insan ile aranızda bir gönül ilişkisi olabilir. Bekar kızlar ün sahibi bir insan ile dünya evine girebilirler. Bekar erkekler ise düşmanlarına karşı dikkatli olmalılar. Zor bir iş üzerine uğraşıyorsanız, her şey daha da kötüye gidebilir. Akrabalarınız ya da başarılı insanlar ile yapacağınız ortak işler sizi üzebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle Öpüşmek Dini Yorumu
İslami rüya tabirlerine göre, herkese sözünüzü geçireceğinize, beklenmedik başarılar sağlamak, azimli olmak, mutlu bir yuva kurmak gibi anlamlara gelir. İç sıkıntınız zamanla azalacak ve sevdiklerinizin desteği ile güzel bir noktaya geleceksiniz. Bazı hobileriniz insanlar tarafından takdir görebilir ve sevinçli haberler gelebilir. Hayatınızda daha parlak bir döneme giriyorsunuz ve yardım taleplerini geri çevirmemelisiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle dudaktan öpüşmek rüyayı gören insanın şanslı bir döneme gireceğine, kısmetinin açılacağına ve karşısına güzel fırsatlar çıkacağına tabir edilir. Rüyasında ünlü birisini yanağından öpmek rüya sahibinin yakın zamanda karşısına güzel bir kısmetinin çıkacağına ve bu insanla dünya evine gireceğine işaret eder. Dudağından öpmek ise yakında çok dikkat çekici bir kişi ile aşk yaşayacağınıza ve kıskançlık yapacağınıza yorumlanır. Rüyasında ünlü bir kişiyle birlikte olmak, dünyaya fazlaca meyletmeye ve günah işlemeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek konusunda farklı yorumların yapıldığı görülmektedir. Bu yorumlar incelendiğinde olumlu ya da olumsuz yorumlar dikkat çekmektedir. Olumlu yorumlar ağırlıkta olsa da bazı kaynaklarda olumsuz açıklamalar bulunmaktadır. Ayrıca, bu rüyanın psikolojik anlamda da yorumlandığı görülmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek konusunda yapılan yorumların merkezinde kişinin karşısına çıkacak büyük bir fırsat yer almaktadır. Bu fırsatın değerlendirilmesi durumunda kişinin çok önemli kazanç elde edeceği belirtilmiştir. Bunun yanı sıra, kişinin ünlü bir kişinin imkanlarından faydalanacağı ve menfaat elde edeceği belirtilmiştir. Bu sayede özellikle ailesine önemli artılar sağlayacağı da vurgulanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumları incelendiğinde rüyada ünlü biriyle öpüşmek konusunda kişinin tanınan biriyle ilişki yaşayabileceği belirtilmiştir. Bekar olan kişinin tanınmış biriyle evlenebileceği açıklanmıştır. Bununla birlikte ünlü birini dudağından öpmenin büyük bir kısmet anlamına geldiği, yanağından öpülmesi ise, kişinin parlak bir dönem geçireceği ve yapacağı yatırımlardan çok önemli kazançlar elde edeceği belirtilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanın Olumsuz Yorumları
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek konusunda yapılan olumsuz yorumlar dikkate alındığında kişinin dünyevi isteklerine çok önem vermeye başlayacağı belirtilmiştir. Bunun yanı sıra, bu rüyayı gören kişi hakkında çevresinin olumsuz yorumlar yapıldığı anlamına gelmektedir. Ayrıca, kişinin ailesine yeterince ilgi göstermediği ve zamanının büyük kısmını dışarıda geçirerek hata yaptığı bildirilmektedir. Kişinin buna önlem almaması durumunda yuvasının dağılabileceği belirtilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü birini öpmek çoğunlukla bilinçaltından kaynaklanan yahut bu kimseleri izlemekle çok meşgul olmaktan dolayı görülen bir rüyadır. Ancak ortada o kimseye aşırı muhabbet beslemek ya da onu sürekli seyretmek gibi bir durum olmadığı halde bu rüya görülürse ve bu öpme şehvetle meydana gelmişse ihtiyaçlarını karşılamakla tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Şehvetle öpmek bazen öpen kimsenin öpülen kimseden alacağı birtakım şeyler olduğuna işaret etmektedir. O halde görülen bu ünlü hangi konuda ünlü ise o konuda ondan bir şeyler almak manasına gelmektedir. Eğer şehvetle öpmek durumu yoksa, öpülen kişi öpenden birtakım menfaatler elde edecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü birini öpmek eğer aşırı derecede sevdiği bir ünlü ise ve dudağından öperse altın elde etmeye; yanağından öperse gümüş sahibi olmaya işaret eder. Bir kadının ünlü bir kimseyi öptüğünü görmesi, sevgilisinden kendisine gelecek selama işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü biriyle öpüşmek dünyaya kendini fazlaca kaptırmaya işaret eder. Eğer görülen ünlü yapmacık hareketleri olan, süslü bir kadınsa onu öpmek veya onunla yatmak; kocası ölmüş bir kadınla evlenmeye ve o kadından mal ve çocuklar elde etmeye işaret eder. Ölmüş bir ünlü ile öpüşmek, o kimsenin ünlü olduğu konuda onun bıraktıklarını takip etmeye işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

630 Aktif
1 Üye ve 629 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 11193
Dün : 21898
Toplam : 48091355
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...