Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
110 okuma
madamred Rüya kategorisinde Rüyazede (1.5k puan)  
Çok karmaşık ve saçma ama yinede kafama çok takıldığı için yazma ihtiyacı duydum. Okuyanlar lütfen yardım etsin ♡

Öncelikle en yakın arkadaşım merve ile beraberdik okulca bir otele gidiyorduk. Otel çok garipti asansörün üstünde ayakkabılar elbiselerle dolu resimler vardı. Asansöre bindik ve istediğimiz kata ulaştık.

 Kata ulaştıktan sonra yürüyen merdivenlere bindik ve kendi odamıza doğru çıkıyorduk. Çıkarken orda en sevdiğim şarkıcılardan biri olan Melanie Martinez'i gördüm ve ona el salladım. Bana karşılık vermişti ve gerçekten çok mutlu olmuştum.

Odamıza vardığımızda oda normal otel odası değildi. 2 kişilik dört tane karşı karşıya yataklar vardı ve odanın rengi mor-koyu pembe ağırlığındaydı. Eşyalarımızı koyup gezmeye başladık daha sonra normal küçük bir odaya geldik. Odada televizyon açık ve hatırlayamadığım bir dizi vardı.

Birkaç kişi ile beraber ayakta televizyona bakarken Merve "ben bu odada kalıcam" demişti. Yani beni bırakmıştı.

Ona "benimle kalmak istemiyor musun?" Gibi sorular sorduğumda beni geçiştirmişti ona en sonunda "siktir git ne yaparsan yap" diyerek kendi odama çıktım ve diğer en yakın arkadaşım ve aynı zamanda kuzenim olan Nehir'i gördüm. Oda eşyalarını bırakmış ayakta bana bakıyordu.

Ona olayları anlattıktan sonra bana bir şeyler dedi ama ne dediğini hatırlamıyorum ama o kocaman 4 tane çift kişilik odada tek başımıza değildik. Bizden büyük diğer sınıflardan 2 kişi gelmişti. Çok hatırlamıyorum ama beraberlerdi sanırım yakın arkadaşlardı.

Daha sonrasında yemek bölümüne gittik orda neler olduğunu hatırlamıyorum ama gözüm hep Merveyi arıyordu ama bir türlü bulamıyordum.

Yemek kısmı bittikten sonra ben geri odadaydım be yatakların üstünde zıplayıp duruyordum. Bir anda durdum ve gözümü açıp kapattıktan sonra odada ayakta öylece duruyordum. Tuvalet kapısını açtığımda annem yerde oturmuş karşısında ayna ile kaçlarını kesiyordu. Ona ne yaptığını sorarken beni tersledi ve kapıyı kapatmamı söyledi.

Kapıyı kapattıktan sonra benim yatağımda ablamın oturduğunu gördüm bana annem ile alakalı bir şey derken kendiside annem gibi saçını kesmişti fakat o saçlarını düzeltirken tekrar eski haline dönmüştü.

Sonrasında ablam yok oldu ve ben Nehir ile beraber yan yana olan yataklarımızda uyuyorduk. Ben uyumuyordum ağlıyordum fakat nedenini bilmiyordum.

En sonunda zaten uyandım ve devamında neler oldu bilmiyorum. Sorun şu ki normalde hiçbir rüyamı hatırlamam son 1 haftadır 2 tane rüyam aynı şekilde kaldığı yerden devam ediyor ve cidden neler olduğunu anlamıyorum

Sizinde belki kafanız karıştı belki uyduruyor gibi görünüyordur ama cidden yazarak sadece bu kadar anlatabildim. Normal olarak detaya girseydim hepimizin kafası karışacaktı.

İsterseniz yorumlayın, isterseniz gülün geçin ben sadece yazma isteği duydum çünkü bunu birine anlatmazsam kafamın içinde dönüp dolaşıcak ve ne anlama geldiğini anlayamıyacaktım. ♡

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada sevdiğinin seni bırakması varlık içinde hayat sürdüğüne, çıkacağı bu yolculuktan karlı döneceğine ve yüzünün güleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada sevdiğinin seni bırakması neyi haber verir? sevdiğinin seni bırakması kısmetinin ayağına geleceğine ve mirasa konacağına, işlerinin yakın vakitte yoluna gireceğine ve umduğundan çok daha kısa sürede feraha kavuşacağına, sevgilisiyle sorun yaşayıp ayrılacağına ve bu durumda hiç mutlu olmayacağına, aile yaşantısında neşesinin yerinde olacağına, eldeki imkanların artmasına, bazı kişilerle bir araya gelerek iş ortaklığı yapacağına ve uzun vadede kendisine büyük kar getirecek girişimlerde bulunacağına, eline geçen para ile büyük yatırımlar yapacağına işaret eder. Rüyada sevdiğinin seni bırakması neye alamet eder? sevdiğinin seni bırakması haber bekleyen kişiler için de müjdeye, bazı alimlere göre insan bağlamak zarar vermeye hayvan bağlamak iyiye, iş hayatında sıkıntıya ve mantıklı düşünememeye alamet olur. Rüyada sevdiğinin seni bırakması manası; sıkıntılarını atmaya, mal sahibi olmaya ya da para biriktirip geleceğe daha güvenli bakmaya alamettir.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 139 okuma
+6 oy
1 yorum 202 okuma
+8 oy
3 yorum 259 okuma
Emine Hilal Karakaş 16 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Emine Hilal Karakaş Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 265 okuma
dimit 8 Şubat 2018 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 208 okuma
27 Haziran 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 187 okuma
Hope 29 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 223 okuma
+7 oy
1 yorum 136 okuma
Nutella 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Nutella Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 333 okuma
prfdrnsanr_ 27 Mart 2020 Rüya kategorisinde prfdrnsanr_ Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 161 okuma
+4 oy
1 yorum 99 okuma
Faruk Dursun 7 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Faruk Dursun Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 931 okuma
M.d 10 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde M.d Rüyakar (2.3k puan)   yazdı
+12 oy
3 yorum 2.3k okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15309
Dün : 23857
Toplam : 48073637
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...