Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
128 okuma
Esma Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (7.8k puan)  
Merhaba, geleceğimle ilgili bir haber almak için Allah’ıma dua edip uyudum, sabah namazından sonra şöyle bir rüya gördüm. Bir kamera gibi bir sistemle karnımın içini gösteriyorlar orda bir kıl parçası gibi birşey (hücre gibi düşünün) onun içine giriyorlar ordan bebeğin oluşumunu gösteriyor. Bebek büyüyor ve mavi gözlü, siyah saçlı erkek bebek çıkıyor. alt çene yapısı hafif çıkık. Bende diyorum alt çenesi biraz tuhaf ama olsun benim bebeğim. Sonra diyoeum mavi gözlü mü (şaşırıyorum çünkü ailemizde mavi göz yok).. mavi gözleri ve siyah saçları dikkatimi çekiyor. Bu arada bekarım. Sizce yorumu nedir ? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+6 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada siyah görmek:
Rüyada siyah matem, hüzün ve kötümserlik gibi karamsar duyguları yönetir. Siyah aynı zamanda karanlığın ve korkuların rengidir. Bu yüzden tarotta da en kötümser ve ürkütücü kartlar siyah tonlarında resmedilmiştir. Kısacası, siyah karamsarlık hissettiğimizde ve ruhumuzun karanlıkta kaldığı zamanlarda gördüğümüz bir renktir.



Rüyada görülen siyah aynı zamanda gizemli işlerin ve tüm gizlenmişlerin habercisidir. Siyah daima gizleyici beyaz ise tam tersine ortaya çıkarıcı bir renktir. Siyahı bol gördüğümüz rüyalar aslında bize bilinmeyenlerden ve üstü kapatılanlardan haber getiriyor olabilirler. Tarotun birbirine zıt iki kartı olay ay ve güneş bu konuya çok güzel ışık tutmuştur. Ay daima gecenin ve karanlığın simgesiyken güneş her zaman aydınlatıcı ve bilinmeyenleri ortaya çıkarıcı karttır. Tıpkı ay kartının bahsettiği gibi gece ve gecenin karanlığı aslında akıldaki soru işaretleri, bilinmeyenler, netlik kazanmamış durumlar ve kişinin karanlıkta kalmasından dolayı önünü görememesiyle ilgili durumlardan bahseder.



Siyah aynı zamanda negatif enerjinin ve kendimizi kötü hissetmemize yol açan tüm negatif duyguların temsilcisidir. Bunun sebebi siyahın negatif enerjiyi en kolay absorbe eden renk olmasıdır. Tüm bunların yanı sıra rüyada görülen siyah olumsuz haberlerin, kötü gelişmelerin ya da hayırsız durumların temsilcisi olabilir. Rüyasında siyahı gören kişi onun temsil ettiği şeyden kaçmalıdır. Bir şeyin rengini siyah gören gerçek hayatta ondan kaçmalıdır. Çünkü siyah ile gelen beraberinde negatif enerjisini ve tüm olumsuzlukları getirir. Siyah tüm renkler içinde en iç karartıcı olanıdır.



Tüm bunların yanı sıra siyah bazen sadece bardağın boş kısmını gördüğümüze dair uyarı içeriyor olabilir. Yaşama bu kadar olumsuz bakmak aslında rüya sahibinin menfaatine değildir. Bir başka deyişle rüyada siyah aşırı karamsarlık ya da karamsarlığın abartılmaması konusunda uyarı olabilir. Rüyada görülen siyah rengin üstündeki beyaz noktalar ya da siyaha başka bir rengin karışmış olması karamsar bir durum yaşanmasına rağmen umut ışığının olduğunun işaretidir.



Rüyada siyah renk ve siyah renkli objeler bazen gerçek hayatta yüzümüze kapanan kapıların temsilcisidir. Rüyasında siyah renginin aşırı derecede vurgulandığını gören için her siyah aslında kendisine verilecek “hayır” cevabıdır. Siyah bir bina bir işin olmamasına, siyah renkli taşıt araçları hayırsız yolculuklara ya da yolculukların iptal olmasına, siyah elbise kendimizi dış dünyaya yanlış yansıtmamıza işaret edebilir. Siyah birçok kişi için çıkmaz sokak ve kilitli kapıların temsilcisidir. Rüyasında siyah tonlarında ya da karanlık bir yol gören kişi yaptığı seçimlere dikkat etmeli ve çıkmaz sokaklara girmemelidir.

İlgili rüyalar

+9 oy
1 yorum 109 okuma
Esma 31 Mart 2020 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 158 okuma
Hayal koçyiğit 3 Temmuz 2021 Tabir kategorisinde Hayal koçyiğit Karabasan (103 puan)   yazdı
+29 oy
3 yorum 259 okuma
Yıldız Tozu 21 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 123 okuma
B 15 Ocak 2021 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 137 okuma
Gül 12 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Gül Karabasan (-84 puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 292 okuma
Yasin34 1 Kasım 2020 Paranormal kategorisinde Yasin34 Karabasan (254 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 148 okuma
Kskd 31 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Kskd Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 156 okuma
B 17 Aralık 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+6 oy
8 yorum 489 okuma
+7 oy
3 yorum 173 okuma
Bufalo 13 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

573 Aktif
0 Üye ve 573 misafir
Bugün : 5827
Dün : 21898
Toplam : 48086007
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...