Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
182 okuma
sinemyy Rüya kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Selamün aleyküm öncelikle ☺️ Rüyamda okulumdayım. İki arkadaşımla oturuyorum. İkisinin de babası asker. Öğle arası da biraz kısa. Yani ben eve gitmem normalde. Ama rüyamda zaman kısıtlı olmasına rağmen gidiyorum. Saate bakıyorum ve geç kalmıyım kalkayım artık diyorum. Arkadaşım da tamam sen git o zaman diyor. Sonra ben bi şekilde kendimi babamın kamyonunda buldum. Ama bi müddet yürüdüm yolda hava da güneşli. Teyzem ve babamın birkaç erkek akrabası da kamyonda. Ben de o bir akrabayla birlikte önde oturuyorum. Sonra sığmıyoruz mu başka bir şey mi oluyo bilmiyorum ikimizde kamyondan inip koltuğu kaldırıp indiriyoruz tekrar biniyoruz. Evin önüne geldiğimizde erkek kardeşimle komşunun kızı arasında bi diyalog geçiyor apartmanda. Eve giriyorum ben annem içerde oturuyo ve bana dayımın grip olduğunu söylüyor. Dayım da asker. Ben de kendine dikkat etmemiş demek ki diyorum. Tekrar bahçeye çıkıyorum. Birkaç tane koyun ve tavuk var. Kimin getirdiğini bilmiyorum. Koyunların burnuna boynuz gibi bir şey takılmış. Zarar verir diye yaklaşmıyorum. Kardeşim korkmuyo yaklaşabiliyo. Teyzem de napacan Allah korusun diyor. Herhalde koyunun zarar verme ihtimaline karşı. O akrabalar ve teyzem de pek ziyaret etmezler aslında. Çok aşırı nadir yani. Özellikle babamın akrabalarının gelme olasılığı çok daha azdır. Küslük falan yok tabi ki. Ve annem de bi hazırlık telaşı yoktu. Ev de hafif dağınıktı. Sınıfımdayken ve yolda yürürken hava aydınlıktı. Ama kamyonda, evin bahçesinde ve evdeyken ortam gri gibi bi şeydi.
sinemyy Rüyazede (1.4k puan)  
Neden Türkçe değil. Ben anlamadım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karışık rüya görmek, görülen her bir nesne, durum veya olayın ayrı şekillerde yorumlanmasını gerektirir. Genel olarak bu tip rüyalar kişinin huzursuz bir durumda olduğunun altını çizerken, sıkıntılı haberler almaya ya da yaşanan bazı olumsuz olaylar neticesinde bir anda stres yaşamaya da yorumlanır. Genelde hayra yorumlanmazlar ancak yine de rüyanın diğer unsurlarına uygun şekilde yorumlanması en doğrusudur. Tartışmalı ortamlarda bulunmak veya yakınlık duyulan kişilerden gelecek sıkıntılı haberlere üzülmek yahut geçmişle alakalı hatırlanmak istenmeyen anıların yeniden gün ışığına çıkması yüzünden yaşanacak iç sıkıntısına da ifade edilir. Karışık rüya görmek, zaman zaman hastalık, kaza veya üst üste gelen aksiliklere tabir edilir. Bir eşyanın kaybolması, bir ödemenin yapılamaması ya da mali anlamda sıkışıklık yaşanması olarak da ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karışık Şeyler Görmek

Aile yaşamıyla alakalı konularda bazı sıkıntıların, üzücü haberlerin kişiyi etkileyeceğini işaret eder. Genelde hastalık haberi almak veya sevilen birinin başına gelen talihsiz bir olayı işitmek olarak da yorumlanır. Rüyada karışık şeyler görmek işlerde müşkül duruma düşmek, karar almakta zorlanmak, geleceğe yönelik endişelerin artması nedeniyle kişide kaygı bozukluğu oluşması anlamındadır. Her ne kadar olumsuz durumlara işaret etse de, yaşanan sorunların veya sıkıntılı günlerin çok uzun sürmeyeceğine de delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karışık Renkler Görmek

Özellikle iş ve eğitim alanında iyi bir kariyer fırsatı elde etmek manasına gelir. Rüya sahibinin birden fazla alanda uzmanlık elde edeceğini ve sahip olduğu bilgi, beceri ve donanımı kendine iyi bir gelecek inşa etmek için kullanacağına alamettir. Kalabalık ortamlarda bulunmak, çekiciliğin, cazibenin artması sayesinde özellikle bekar kişilerin pek çok aday ile karşılaşacaklarına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karışık Rüya Görmenin Psikolojik Yorumu

Stresli, belirsizlikle dolu, özellikle geleceğe yönelik endişelerin arttığını bildirir. Kişinin psikolojik açıdan kendisini rahat hissetmediğini, endişelerinin yoğunlaşması yüzünden rahat uyuyamadığını ifade ederken, bir amacı olmadığını düşünmenin yarattığı karamsarlığa da dikkat çeker.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karışık şeyler görmek, genel olarak aile hayatında yaşanacak olan üzüntülü ve sıkıntılı durumların sona ereceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında hiçbir üzücü olayın kalmayacağına ve bütün sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karışık şeyler görmenin rüya tabiri bir başka yoruma göre ise farklılık göstermektedir. Bazı rüya sözlüğü yazarları korkuların ve endişelerin tekrar ortaya çıkacağına, bu nedenle rüya sahibinin hayatının cehenneme döneceğine işaret ettiğini dile getirmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabirlerinde rüyada karışık şeyler görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:
Rüyada Karışık Renkler Görmek

Rüyada karışık renkler görmek, rüya sahibinin kariyerinde bir başarı elde etmesi ve kazancının artmasına delalet eder.
Rüyada Karışık Yollar Görmek

Rüyada karışık yollar görmek, maddi ve manevi anlamda zarara uğrayacak olmaya ve bu nedenle kişinin zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.
Rüyada Karışık Şeyler Görmek

Rüyayı gören kişinin beklentide olduğu işlerinde çeşitli sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır. Ayrıca kişinin bu nedenle kötü ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret eder.
Rüyada Karışık Kuruyemiş Görmek

Rüya sahibinin iş hayatında büyük başarılara imza atacağı ve rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Karışık Turşu Görmek

Rüya sahibinin aile hayatı ile ilgili üzücü ve sıkıntılı günlerin yaklaştığına işarettir.

İlgili rüyalar

+20 oy
3 yorum 245 okuma
+8 oy
1 yorum 93 okuma
4 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
9 yorum 245 okuma
Simge 4 Ağustos 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 211 okuma
azadRecep 4 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde azadRecep Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 143 okuma
+7 oy
1 yorum 342 okuma
Mia 6 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 240 okuma
Mia 7 Ekim 2019 Tabir kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 173 okuma
Mia 5 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Mia Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+23 oy
8 yorum 383 okuma
+2 oy
2 yorum 178 okuma
+5 oy
1 yorum 178 okuma
Sezin 24 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Sezin Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 206 okuma
Buse akkaya 9 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Buse akkaya Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

593 Aktif
0 Üye ve 593 misafir
Bugün : 6405
Dün : 21898
Toplam : 48086583
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...