Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
93 okuma
Arkturus Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (6.2k puan)  
Rüyamda işyerindeki ustamız yarı zamanlı yaratıkmış, bazen canavara dönüşüyor falan tren de var trenler geçiyor onları hatırlıyorum. Cemil beye kızıyor çünkü atolyesini değiştirecekmiş. Neyse buraları geçiyorum. Ben sarhoş oluyorum erdal ustada kalıyorum. Niye kaldığımı da çözemedim. Bir kızla mı içiodum neyse bir tane siyah boruya benzer bir şey bana sesleniyor. diyor ki artık sözünü tutman lazım benimsin diyor. Anaa çok korkuyorum. Onu küçültüp bir poşetin içine koyuyorum ama bir parçası dışarda kalmış. Rüya boyunca onunla savaşıyorum. Erdal ustanın labavosundaki gaz hattını patlatıo ya benimle gelirsin diyor yada burayı mahvederim diyor. Ben de el mahkum gidiyorum onunla.Bir tane küçük kızı var ona bakıyorum. Sarışın mı sarışın tatlı mı tatlı. Ama sıkılıyorum ben buna niye bakıyorum ki falan diyorum. İşte bu arada o siyah boru bir kızı ele geçiriyor. Gerçekte kim olduğunu hatırlamadın mı diyor? Neymişim ben be diyorum. Sen önceki hayatında işte çok güçlüydün bu hayatında farkında değil misin diyor? Ben de şifayla uğraşıyordum normalde dedim. O da iyi en azından biraz farketmişsin diyor.Neyse sonra canım, mezun olacaz kep almaya gidicem herkes kep almış nereden alıyorsunuz diyorum onlar da yer gösterio sıra çok kalabalık. Bu sıra azalsın diyorum. Birden dememle herkes ayrılıo. Sıranın başına geçiyorum kep alma değil de numara verecekler bana gsm numarası. Bir türlü seçemiyorum. O sırada beyaz saçlı böyle kaslı büyükçe ve yaşlı bir adam gelio ve seçio bNa numara ve sonra hangi evde kalacaksınız diyor. Hangi evi istiyorsanız verecem diyor. İki tane lüks ev veriyor bize orada kalmaya başlıyoruz. Bu adam da balıkçılık yapmayı sevio. Sihirle balık yakaladı bize ve afiyetle yedik.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyada arkadaşının canavar olduğunu görmek insanların size gıpta ile bakacağına, geçimini sağlamakta zorlanacağına ve maddi kayıplar yaşayacağına, iş hayatında terfi alacağına ve ekonomik durumun oldukça iyi seviyelere çıkacağına, bir türlü kendisinden emin olamadığı bir kimsenin varlığına, ortaya koyacağı çalışmaların büyük başarılar kazanması sayesinde çok zengin ve başarılı kişilerden çeşitli teklifler alacağına, yüzünün güleceğine ve rahat bir nefes alacağına, sabah uykusunda görülür ise hayırlı ve güzel olaylara ve keyifli geçecek zamana, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına ve sevincinin bu haberle daha da artacağına, işinde çok başarılı olacağına ve çok kazancının artacağına, hem de ticaret hayatında yol almayı başaracağına alamet olur. Rüyada arkadaşının canavar olduğunu görmek neyin alametidir? arkadaşının canavar olduğunu görmek kendine zarar vermeye ve sıkıntı içinde olmaya işaret etmektedir. Rüyada arkadaşının canavar olduğunu görmek neye alamet eder? arkadaşının canavar olduğunu görmek aksi takdirde büyük bir darbe yiyeceğine ve göz yaşı dökeceğine, hayırlı ve güzel bir hayat ve yüzün gülmesine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamettir. Rüyada arkadaşının canavar olduğunu görmenin tabiri; yaşam kalitenin yükseleceğine ve rahat bir hayat sürdürmeye delalettir.

İlgili rüyalar

+15 oy
3 yorum 319 okuma
GmzKnr 4 Nisan 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 231 okuma
Ruyaydgr 20 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Ruyaydgr Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 152 okuma
25 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Şeymanur   yazdı
+7 oy
2 yorum 483 okuma
SSDGN 9 Nisan 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 242 okuma
Mutlu 27 Ekim 2018 Rüya kategorisinde Mutlu Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 230 okuma
coyote 5 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 113 okuma
vetre 23 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 142 okuma
vetre 23 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
4 yorum 134 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 131 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+3 oy
16 yorum 279 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+1 oy
8 yorum 208 okuma
vetre 16 Aralık 2020 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

386 Aktif
0 Üye ve 386 misafir
Bugün : 17237
Dün : 23857
Toplam : 48075559
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...