Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Kadın için kocaya, koca için kadına, Gerdanlık takmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete, Gerdanlık görmek kadın isin sevinç ve bezeğe, erkek için eşinden göreceği sevgiye, Kadının mücevher ve kıymetli taşlarla süslü gerdanlık görmesi kadri yüce bir erkeekle evlenerek erkek çocuklar doğurmasına ve muradına ermesine, Kolye erkek için bazen boğmaca hastalığına, Bekar kimse için gerdanlık evlenmeye, hamile kadın için erkek çocuğuna delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

83 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Cabir ül Magribi’ye göre; rüyasinda yarisi altindan gerdanlik alip boynuna taktigini gören kimse, hacca gider. Gerdanlik yalniz altindan olursa muradina erisir. Boynunda altin gerdanlik oldugunu gören, eger kötü bir adam ise, suç islemekle taninmis kimse olacagina, boynunda her hangi bir madenden gerdanlik görenin yine kötülükle taninmis olup islerini kötülükle yapacagina ve emanete hiyanet edecegine delildir. Bu rüya iyi insanlar için bu nun aksine yorumlanir. Bir kadinin boynunda gerdanlik oldugunu görmesi evlenecegine isarettir. Gerdanlik gümüsten ise çok iyi bir evlenme yapacagi na delalet eder. Altindan ve çok kiymetli taslarla süslü ise, kocasi ile anlasmada zorluk çekecek demektir. Altindan veya gümüsten ve tasli veya tassiz olarak boyunbagi biçiminde gerdanlik görmek, erkek için gögüs darligina, kadin için evlada , kötü kalpli insanlar için de mekruh ve kötü bir ise delalet eder. Rüyada altin yuvarlaklardan yapilmis, içi bos veya dolu dizi halinde gerdanlik görmek, anlasma, emanet, vasiyet ile tabir olu nur. Bu gerdanlik güzel ve iri taneli olursa, verdigi sözde duracagina, emanete hiyanet etmeyecegine, vasiyeti yerine getirecegine isarettir. Eger gerdanlik küçük taneli ve muntazam dizilmemis ise bu rüyanin aksine delalet eder. Rüyada boynunda bir çok dizi gerdanlik oldugunu gören, eger gerdanliklarin agirligi kendisine zahmet veriyorsa, büyük bir menfaat görecegine isarettir. Böyle bir gerdanligi oldugunu gören kadin evlenir. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlik görmesi, o kimsenin cimri olduguna isaret eder. Gerdanlik hanimin kocasina yapacagi iyilikle ona devamli saygi göstermesine ve kocasinin malindan hanimin elinde bulunacak mala isaret eder. Kadin için gerdanlik görmek, onun kocasidir. Eger gerdanlik gümüsten, genis ve kuvvetli olursa kocasinin mert, yumusak ve zengin bir kimse olduguna eger gerdanlik zayif olursa, kocasinin yaramaz olduguna, demirden olursa, kocasinin kuvvetli oldugunu isaret eder. Gerdanlik ortasinda agaç parçasi varsa o, kadinin kocasinin münafik birisi olduguna tabir edilir. Kadin için kirmizi gerdanlik, kirmizi renkli peçeye ve bas örtüsüne isaret eder. Evli kadin için gerdanlik çocuga, bekar kadin için de kocaya isaret eder. Rüyada üzerinde bir takim gerdanliklann bulundugunu ve onlari tasimakta güçlük çektigini gören kimse, ilmi ile amel ve icabim yerine getirmekten usanir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada boynunda bir gerdanlik oldugunu gören, gerdanligin kiymeti derecesinde, bir emanet alir. Eger bu gerdanlik türlü taslarla süslü ise alacagi emanet de o derecede önemli olur. Gerdaninda agir bir gerdanlik olup bundan yoruldugunu gören, üzerine aldigi isten o derecede yorulur ve bikar. Bir kadinin rüyasinda gerdanlik görmesi kocasi ile tabir olunur. Ibn i Sirin e göre; rüyada gerdanlik görmek memuriyettir. Eger gerdanlik kiymetli taslarla süslü ise, daha iyidir. Boynunda gerdanlik oldugunu gören dogru görünmek istedigi halde egrilik yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek
Bazi tabirciler, gerdanlik neden olursa olsun, dinde olan bozukluga isare eder, dediler. Gerdanlik takinmak, cimrilige isaret eder. Bazen de gerdanlik takinma mülke, çocuga kavusmaga ve emanete isaret eder. Rüyada üzerinde altin, gümüs, demir, pirinç veya kalaydan gerdanlik oldu| günü gören kimse, dinini tahrif etmek için çalisir veya yaninda bulunar emaneti kaybeder. Rüyada gerdanlik görmek, kadinlar için güzellik ve süstür. Bir kimse rüyada kendisinde altin, inci ve yakuttan bir gerdanlik oldugum görse, Müslümanlarin isi ile ilgili bir vazife verilir, veya emaneti kabul eder. Gerdanlik erkek kimse için güzel bir kadinla evlenmeye isaret eder. Ege gerdan ile beraber gümüsten bir boyun bagi da olursa, gerdanlikta bulunai yakut ve mücevher kadinin güzelligine isaret eder. Eger gerdanlik gümüs v( mücevherden olursa, mal ve refahla beraber devlete demirden olursa, kuv vetle beraber memuriyete isaret eder. Bir kadin rüyada kendi üzerinde bir gerdanlik oldugunu ve o gerdanlikta iy veya kötü bir sey meydana geldigini görse, meydana gelen seyin tabiri, onun kocasina veya kendisinin islerini görüp gözeten bir kimsesine ya da üzerine aldigi emanete aittir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gerdanlık görmek, mutluluğa yorumlanır. Rüyayı gören kişi erkek ise bir kadına aşık olacağına ve o kadınla mutlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir. Rüya tabiri yorumlarına göre ise rüya sahibi erkek ise tanışacağı kadınla evlenip, mutlu bir yuva kuracağına ve hayırlı evlatları olacağına işarettir. Eğer rüyayı gören kişi kadın ise sevdiği erkeğe yorumlanır. Rüyayı göre kadının sevdiği erkekle evlenip güzel bir yuva kuracağına, mutlu bir yaşam süreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Taktığını Görmek
Rüyada gerdanlık takmak, başarıya işarettir. Rüya sahibinin başarılı bir hayatı olacağına yorumlanır ve rüya sahibinin mutlu bir hayatı olacağına, kişinin tüm dualarının kabul olacağına, bir yuva kurarak eşi ve çocuklarıyla mutlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek
Rüya sahibinin rüyasında gümüş gerdanlık görmesi rüya tabircilerine göre mutlu bir evlilik hayatı olacağına yorumlanır. Rüyada gümüş gerdanlık görmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, güzel günlerin kendisini beklediğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Hediye Aldığını Görmek
Rüya tabircilerine göre rüyasında gerdanlık hediye aldığını gören kişinin sevdiği kişiye zorlu bir sürecin ardından kavuşacağına onunla mutlu bir hayat geçireceğine rivayet eder. Rüyada gerdanlık hediye almak, iş hayatında başarılı olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Verdiğini Görmek
Rüyasında gerdanlık verdiğini gören kişinin rüya tabirlerine göre kısa zamanda müjdeli haberler alacağına tabir tutulur. Genellikle evlilik teklifleri ve evlat sahibi olmak gibi olayların olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Görmek
Rüya tabircilerine göre rüyasında altın gerdanlık görmesi kişinin hayatında birçok olumlu değişimin olacağına kavuşmak istediği zenginliğe kavuşacağına ve geri kalan hayatı boyunca mutlu olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Boynunda Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada başkasının boynunda altın gerdanlık görmek, huzura ve maddi kazanca işarettir. Rüya sahibin başkasının boynunda altın gerdanlık görmesi o kişinin cimri, paylaşmayı sevmeyen ve parayı seven biri olduğuna rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sahte Gerdanlık Görmek
Rüya tabircilerine göre rüya sahibinin rüyasında sahte gerdanlık görmesi o kişinin elinde bulunan mal varlığından memnun kalmadığı ve daha çok mal varlığına sahip olmak istediğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Gerdanlık Görmek
Rüyada elmas gerdanlık görmek rüyayı gören kişinin ileride başarılı, aydınlık, mutlu bir geleceği olacağına kişinin istediği her şeyin zamanla olacağı ailesiyle düzenli bir hayat geçireceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İnci Gerdanlık Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında inci gerdanlık gören kişinin hayatında işlerin yolunda gideceği, çocuk sahibi olacağına, doğan çocuğun güzel bir meslek sahibi ve hayırlı bir evlat olacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Parlak Kolye Görmek
Rüyada parlak kolye görmek, rüya sahibinin içerisindeki yaşama sevincine işaret eder. Kişi bu pozitif enerjisi ile çevresindekilerin de hayata sıkı sıkıya bağlamasını sağlar. Rüyada parlak kolye görmek, kişinin çok başarılı olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pırlanta Gerdanlık Görmek
Rüyasında pırlanta gerdanlık gören kişinin, para sıkıntısı olmayacağına, ailesiyle mutlu mesut geçineceğine, iş hayatının zorlu geçeceğine işarettir. Rüyada pırlanta gerdanlık görmek, kişinin günahlarından arınması gerektiğine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İnci Gerdanlık Görmek
Rüyada inci gerdanlık gören rüya sahibinin, hayatının kusursuz olacağına, etrafındakilerin kişinin hayatını yaşamak isteyeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet eder. Rüyada inci gerdanlık görmek, zor zamanları atlatmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın gerdanlık görmek, çok makbuldür. Rüya sahibinin hayatının bolluk, bereket ve zenginlik içinde geçeceği, tüm sorunları ve zorlukları aşma gücü ve inancı taşıyacağı, kendine olan sonsuz güveni sayesinde her işte çok başarılı olacağı anlamına gelir. Bu rüya hayallerin gerçekleşeceği, kötü günlerin, çekilen acıların ve dökülen gözyaşlarının unutulacağı ve bir daha böyle zor günlerin yaşanmayacağı ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GERDANLIK TAKMAK
Rüyada altın gerdanlık taktığını gören kişi, hayatının en güzel ve en parlak dönemini yaşayacak, işinden yana önemli oranda verim alacak, güç ve çevre kazanacak, mesleğinde sözü geçen ve yetki sahibi kişi haline gelecek ve saygınlığı artacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GERDANLIK HEDİYE ALMAK
Rüyasında altın gerdanlık hediye aldığını gören kişi, başka biri sayesinde menfaat elde edecek ve onun omuz vermesiyle elde ettiği dünya malıyla ve parayla ömrünün sonuna kadar rahatlık, lüks, konfor ve zenginlik içinde yaşayacaktır diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAŞKASININ BOYNUNDA ALTIN GERDANLIK GÖRMEK
Bir kimse rüyada başka birinin boynunda altın bir gerdanlık olduğunu görürse onun paylaşmayı sevmeyen kişi olduğu yorumu yapılır. Rüya sahibinin edindiği dünya malına ve biriktirdiği paraya sıkı sıkıya bağlı olduğuna başkalarıyla paylaşmak bir yana kendisinden bile sakındığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek
Rüyada gerdanlık görmek, genel anlamıyla karşı cins ile açıklanır. Yani rüya sahibi erkekse, onun için sevdiği ya da âşık olduğu kadına, onunla kuracağı mutlu yuvaya, ondan sahip olacağı evlatlara ve bu evlatların kendisi için hayırlı olacağına yorulur. Eğer bu rüyanın sahibi bir kadınsa o halde gördüğü rüya sevdiği adama işaret eder ve aynı yorum kendisi için de geçerlidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Takmak
Rüyada gerdanlık takmak, rüya sahibinin geleceğinin parlak, mutlu ve başarılı geçeceği anlamına gelir. Kişi, isteklerine ve arzularına kavuşacak, istediği zenginliğe sahip olacak, eşi ve çocukları ile bolluk içinde çok lüks ve rahat bir hayat geçirecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAHTE GERDANLIK GÖRMEK
Rüyasında sahte gerdanlık gören kişi, hayatından ve sahip olduklarından yana memnun değildir ve hep daha fazlasını elde etmenin yollarını aramakla meşguldür diye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PARLAK KOLYE GÖRMEK
Rüyada parlak kolye görmek, rüya sahibinin yaşam enerjisi ile kıpır kıpır, hayat dolu oluşu sayesinde çevresindekileri de olumlu yönde etkilediğine ve onlara umut verdiğine delalet eder. Bu özelliği sayesinde kişinin etrafı hep kalabalık olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Hediye Almak
Rüyada gerdanlık hediye almak, mutluluk anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin sevdiğine kavuşacağına delalet eder. Kişi, kendisini yüceltecek, onurlandıracak ve bir dediğini iki etmeyecek bir kişiyle evlenecek, onun parasından, malından, şan ve şöhretinden faydalanarak, her yerde ayrıcalık görecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadın için kocaya, koca için kadına, Gerdanlık takmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete, Gerdanlık görmek kadın isin sevinç ve bezeğe, erkek için eşinden göreceği sevgiye, Kadının mücevher ve kıymetli taşlarla süslü gerdanlık görmesi kadri yüce bir erkeekle evlenerek erkek çocuklar doğurmasına ve muradına ermesine, Kolye erkek için bazen boğmaca hastalığına, Bekar kimse için gerdanlık evlenmeye, hamile kadın için erkek çocuğuna delalet eder. (Ayrıca Bakınız; İnci.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmesi, o kimsenin cimri olduğuna işaret eder. Gerdanlık hanımın kocasına yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göstermesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala işaret eder. Kadın için gerdanlık görmek, onun kocasıdır. Eğer gerdanlık gümüşten, geniş ve kuvvetli olursa kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna, eğer gerdanlık zayıf olursa, kocasının yaramaz olduğuna, demirden olursa, kocasının kuvvetli olduğunu işaret eder. Gerdanlık ortasında ağaç parçası varsa o, kadının kocasının münafık birisi olduğuna tabir edilir. Kadın için kırmızı gerdanlık, kırmızı renkli peçeye ve baş örtüsüne işaret eder. Evli kadın için gerdanlık çocuğa, bekar kadın için de kocaya işaret eder. Rüyada üzerinde bir takım gerdanlıkların bulunduğunu ve onları taşımakta güçlük çektiğini gören kimse, ilmi ile amel ve icabını yerine getirmekten usanır. Bazı tabirciler, gerdanlık neden olursa olsun, dinde olan bozukluğa işaret eder, dediler. Gerdanlık takınmak, cimriliğe işaret eder. Bazen de gerdanlık takınmak mülke, çocuğa kavuşmağa ve emanete işaret eder. Rüyada üzerinde altın, gümüş, demir, pirinç veya kalaydan gerdanlık olduğunu gören kimse, dinini tahrif etmek için çalışır veya yanında bulunan emaneti kaybeder.Rüyada gerdanlık görmek, kadınlar için güzellik ve süstür.Bir kimse rüyada kendisinde altın, inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görse, Müslümanların işi ile ilgili bir vazife verilir, veya emaneti kabul eder. Gerdanlık erkek kimse için güzel bir kadınla evlenmeye işaret eder. Eğergerdan ile beraber gümüşten bir boyun bağı da olursa, gerdanlıkta bulunan yakut ve mücevher kadının güzelliğine işaret eder. Eğer gerdanlık gümüş ve mücevherden olursa, mal ve refahla beraber devlete, demirden olursa, kuvvetle beraber memuriyete işaret eder. Bir kadın rüyada kendi üzerinde bir gerdanlık olduğunu ve o gerdanlıkta iyi veya kötü bir şey meydana geldiğini görse, meydana gelen şeyin tabiri, onun kocasına veya kendisinin işlerini görüp gözeten bir kimsesine ya da üzerine aldığı emanete aittir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Câbiru'l-Mağribi’nin yorumuna göre: Rüyanızda yarısı altın olan bir gerdanlık alıp, boynunuza taktığınızı görmeniz; sizin hacca gideceğinize, rüyanızda tamamı altın olan bir gerdanlık taktığınızı görmeniz; muradınıza ereceğinize, rüyanızda boynunuzda altından bir gerdanlık olduğunu görmeniz; eğer kötü bir kimse iseniz; suç işlemekle isim yapacağınıza delalet eder. Bir kadının rüyasında boynunda gümüşten bir gerdanlık olduğunu görmesi; o kadının güzel bir evlilik yapacağına, eğer gerdanlık altından olup, kıymetli taşlarla süslü ise; o kadının kocası ile anlaşmada zorluk çekeceğine işaret şeklinde tabir olunur. Rüyada altından veya gümüşten, taşlı veya taşsız, boyun-bağı gibi bir gerdanlık görülmesi; erkek için göğüs darlığına, kadın için evlâda, kötü kalpli insanlar için de mekruh ve kötü bir işe işaret şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Bir kimsenin rüyasında boynunda bir gerdanlık oldug1 nu görmesi; o kimsenin gerdanlığın kıymeti nispetinde bir emanet alacağına işaret eder. Kişinin rüyasında taşımakta olduğu gerdanlığın ağır olduğunu ve bundan yorulduğunu görmesi; o kimsenin üstlendiği işinden o nispette yorulup bıkacağına, bir kadının rüyasında gerdanlık görmesi; o kadının kocasına delalet eder. İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Rüyada gerdanlık görülmesi memuriyet ile yorumlanır. Kişinin rüyasında boynunda bir gerdanlık görmesi; o kimsenin doğru görünmek istediği halde eğrilik yapacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmesi, o kimsenin cimri olduğuna delâlet eder. Gerdanlık hanımın kocasına yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göstermesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala delâlet eder.
Kadın için gerdanlık görmek, onun kocasıdır. Eğer gerdanlık gümüşten, geniş ve kuvvetli olursa kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna; eğer gerdanlık zayıf olursa, kocasının yaramaz olduğuna, demirden olursa, kocasının kuvvetli olduğuna delâlet eder. Gerdanlığın ortasında ağaç parçası varsa o, kadının kocasının münafık birisi olduğuna delâlet eder.
Padişahın adamlarından olan bir kimseye rüyada padişahın beyaz veya yeşil kaftan vermesi ve boynuna gerdanlık takması, o kimsenin sebebini bilmediği bir taraftan erişeceği zafer ve büyüklüğe delâlet eder. Eğer bu rüyayı gören tüccar ise, yapacağı ticarete, kavuşacağı devlet isim ve şöhrete; esnaf ise, nail olacağı şöhret ve rütbeye delâlet eder.
Rüyada gerdanlığının sıkı ve dar olduğunu gören kimsenin, dinî bilgilerde cimri olduğundan kendisinden hiç bir kimsenin faydalanan madığına delâlet eder. Rüyayı gören âlim ise, ilmini gizlediğine, sultan, vali ve hâkim ise, hükmünde cimrilik yaptığına delâlet eder.
Rüyada satınaldığı cariyenin boynunda gümüş gerdanlık bulunduğunu gören kimse, bir ticav.
eyapar ve o ticaretinden, fayda, kâr, kuvvet ve kudrete erişir ve o kazançtan bir kadın yahut bir cariye satın alarak ondan istifade eder. Bazı tâbirciler, gerdanlık neden olursa olsun, dinde olan bozukluğa delâlet eder, dediler
Gerdanlık takınmak, cimriliğe delâlet eder. Bazan da gerdanlık takınmak mülk'e, çocuğa kavuşmağa ve emanete delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzerinde altın, gümüş, demir, pirinç veya kalaydan gerdanlık olduğunu gören kimse, dinini tahrif etmek için çalışır veya yanında bulunan emaneti kaybeder.
Rüyada gerdanlık görmek, kadınlar için güzellik ve bezektir.
Bir kimse rüyada kendisinde altın, inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görse, Müslümanların işi ile ilgili bir vazife veriit'.r. Veya emaneti kabul eder.
Gerdanlık erkek kimse için güzel bir kadınla evlenmeye delâlet eder. Eğer gerdan ile beraber gümüşten bir boyun bağı da olursa, gerdanlıkta bulunan yakut ve mücevher kadının güzelliğine delâlet eder Eğer gerdanlık gümüş ve mücevherden olursa, mal ve refahla beraber devlete; demirden olursa, kuvvetle beraber memuriyete delâlet eder.
Kadınlar için gerdanlık, kocasının kendisine emanet ettiği mal-du Hâmile kadın için gerdanlık — her neden olursa olsun — Arapça-sı müzekker bir kelime ise, çocuğun erkek olmasına, eğer müennes ise kız olmasına delâlet eder..
Eğer gerdanlık çözülse veya kırılsa, gerdanlık kendisine nisbet edilen vali, vazifesinden alınır.
Kadın için kırmızı gerdanlık, kırmızı renkli peçeye ve baş örtüsüne delâlet eder. Evli kadın için gerdanlık çocuğa, bekâr kadın için de kocaya delâlet eder.
Rüyada üzerinde birtakım gerdanlıkların bulunduğunu ve onlar: taşımakta güçlük çektiğini gören kimse, ilmi ile amel ve icabını yeri ne getirmekten usanır.
Bir kadın rüyada kendi üzerinde bir gerdanlık olduğunu ve o gerdanlıkta iyi veya kötü bir şey meydana geldiğini görse, meydana gelen şeyin tâbiri, onun kocasına veya kendisinin işlerini görüp gözeten bir kimsesine ya da üzerine aldığı emanete aittir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyasında gerdanlık gören, layıksa velayet ve memuriyet sahibi olur. Gerdanlık süslüyse rüyanın yorumu daha iyidir. Rüya sahibi memuriyet için ehil değilse bile, rüya büyük kudret ve itibardır. Ayrıca emanet, insaf ve şöhretle de tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani demiştir ki: Boynunda gerdanlık olduğunu gören; hem doğru hem yalan konuşur.
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Rüyasında altınla karışık gerdanlığı boynuna takan; Hacca gider. Boynunda altın gerdanlık olduğunu gören; muradına nail olur. Fakat, rüya sahibi dini bozuk biriyse; günah işlemeye devam eder. Boynunda herhangi bir madenden gerdanlık gören; fesatlığı huy haline getirir. İşlerinde sıkıntı çeker ve emanete ihanet eder.
Bir kadının boynunda gerdanlık görmesi, evliliğe işarettir. Gerdanlığı gümüştense; çok iyi bir eşi olur. Fakat, gerdanlığı altındansa yahut başka bir suretde süslüyse; eşiyle geçinmekte zorluk çeker.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Boynunda gerdanlık veya onun gibi kıymetli bir mücevher gören ehilse; vali olur yahut onun güzelliği ve uzunluğu nispetinde emaneti yerine getirir. Şayet adına kılade de denilen böyle gerdanlık cinsi bir zinet eşyası takan onun güzelliği derecesinde, mühim ve büyük bir imkana kavuşur. Gerdanında ağır bir kılade olup, bundan yorulduğunu gören; işlerinin çokluğundan ve ağırlığından bunalır.
Bir kadın, boynunda kılade görürse; tabir eşiyle alakalı olur. Rüya buna göre yorumlanır.
Bazı tabirciler için gümüş kılade, altına göre daha aşağıdır. Buna mukabil bir kısım tabirci ise, gümüş boyun süsünü daha makbul saymışlardır. Bir başka yoruma nazaran bu rüya güzel bir cariyeye işarettir.
Madenden başka bir maddeden yapılmış boyun süsü, düşmanlık ve davaya işarettir. Kıymetli taşlardan süslenmiş kılade yani gerdanlık benzeri boyun süsü görmek; ilimle tefsir olunur.
Cabir'ül Mağribi şöyle diyor: Bu rüya; kişinin kuvveti kıymeti, vazifesi ve makamıdır. Kılade ne kadar uzunsa, o derece iyidir. Kısa olması, bunun aksidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık (R.A.)'a göre, altın ve başka maddelerden yapılmış boyun süsü; Hacca işarettir. Tamamı altın olursa; velayet ve memuriyete delalet eder.
Boyun bağı tarzındaki gerdanlık, erkek için; boğaz hastalığı, kadın için; zinet ve evlattır. Günahkar için; iyi değildir. İçi boş veya dolu altın habbelerden (tanelerden) dizi halinde takılan gerdanlık ahd, emanet ve vasiyettir. Bu gerdanlık güzel olursa, verilen söz tutulur. Vasiyet yerine getirilir. Çirkin ve gayr-ı muntazam gerdanlık, bunun tersidir. Boynunda birçok gerdanlıklar dizili olanın karakteri daha sağlam olur. Şayet bunun ağırlığını hissederse, menfaat sağlar. Rüya sahibi kadınsa, evlenir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek
Rüyada zayıf gerdanlık görmek, kocasının yaramaz olduğuna işâret eder.Rüyanızda gerdanlık görmek, güzel bir sürprizle karşılaşacağınıza işaret ile tabir olunur.Rüyasında boynundaki gerdanlığın çözüldüğünü görmek, verilmiş olan sözden dönüleceğine işaret, sözleşmeyi boz¬makla tabir olunur.Rüyasında bir erkek boynunda gerdanlık görse, temiz ve gü¬zel olan iyi bir kadınla evleneceğine işaretle tabir olunur.Rüyasında bir kadın boynunda bir gerdanlık olduğunu gör¬se, bu rüya, onun kocasının kendisine (yani hanımına) her hususta güvendiğine ve mal sahibi olacağına işarettir.Bir kimsenin rüyada boynunda gerdanlık görmesi, o kimsenin cimri olduğuna işâret eder.Rüyada görülen gerdanlık hanımın kocası¬na yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göster¬gesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala işâret eder.Kadın için rüyada gerdanlık görmek, onun kocasına işâret eder.Rüyada gümüşten, geniş ve kuvvetli ger¬danlık görmek, kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna işâret eder.Rüyada ortasında ağaç parçası olan ger¬danlık görmek, kadının kocasının münafık biri¬si olduğuna işâret eder.Evli kadın için gerdanlık çocuğa, bekâr kadın için de kocaya işâret eder.Yine rüyada gerdanlık görmek, kadınlar için güzellik ve süstür. Bazen de rüyada görülen gerdanlık, neden olursa olsun, dinde olan bozukluğa işâret eder.Kadın için rüyada görülen kırmızı gerdan¬lık, kırmızı renkli peçeye ve baş örtüsüne işâret eder.Bir kimsenin rüyada üzerinde bir takım gerdanlıkların bulunduğunu ve onları taşımak¬ta güçlük çektiğini görmesi, o kimsenin, ilmi ile amel ve icabını yerine getirmekten usanma¬sına işârettir.Rüyada gerdanlık takınmak, cimriliğe işâret eder. Bazen de rüyada gerdanlık takınmak, mül¬ke, çocuğa kavuşmağa ve emanete işâret eder.Bir kimsenin rüyada kendisinde altın, inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görmesi, o kimseye Müslümanların işi ile ilgili bir vazife verilmesine veya emaneti kabul etmesine işâret eder.Bir kadın rüyada kendi üzerinde bir ger¬danlık olduğunu ve o gerdanlıkta iyi veya kötü bir şey meydana geldiğini görse, meydana gelen şeyin tabiri, onun kocasına veya kendi¬sinin işlerini görüp gözeten bir kimsesine ya da üzerine aldığı emanete aittir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Altın Gümüş, Demirden Yapılmış Gerdanlık Görmek
Rüyada üzerinde, altın, gümüş, boncuk veya mücevherden gerdanlık olduğunu gör¬mek, devlet hizmetinde yüksek makama gel¬meye işâret eder.Eğer gerdanlık ile birlikte gümüşten bir boyun bağı da görülmüşse, gerdanlıkta bulu¬nan yakut ve mücevher kadının güzelliğine işâret eder.Rüyada gümüş ve mücevherden gerdanlık görmek, mal ve refahla beraber şeref ve itiba¬ra işâret eder. Bir kimsenin rüyada üzerinde altın, gü¬müş, demir, pirinç veya kalaydan gerdanlık olduğunu görmesi, o kimsenin, dinini tahrif etmek için çalışmasına veya yanında bulunan emaneti kaybetmesine işâret eder. Rüyada altın ve incilerle süslenmiş gerdanlık görmek, rüyayı gören kimsenin İslam'a hizmeti, dine hizmet edeceğine işaretle yorumlanır.Rüyada demirden gerdanlık görmek, kuv¬vetle beraber memuriyete işâret eder. Rüyada demirden gerdanlık görmek, koca¬sının kuvvetli olduğunu işâret eder.Rüyada demirden başka herhangi bir mad¬deden ve imali adet edilen şeylerden yapılmış bir gerdanlık görmek, almak, takmak veya bulmak sözlerinde durmaya, sadakate doğru şahitliğe, gerdanlık düzensiz ise sözünde durmaz ve şahitlik yapmaya, emanete ihanet etmeye, bekar ise evliliğe evliyse çocuğa yorumlanır. Gerdanlık aynı zamanda güzel bir sürpriz bir çok kadının dedikodusuna maruz kalarak üzüntüye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gerdanlık görmek, rüya tabircileri tarafından genel mana olarak gören kişinin karşı cinsine yorumlanmıştır. Gören kişi erkek ise, sevdiği, aşık olduğu, bağlandığı kadına yorumlanırken, kadın için ise, sevip, saydığı, aşk ile bağlandığı erkeğe yorumlanır. Gördüğünüz bu rüya hayırlı evlatlar yetiştirmeye, bekar için evlenmeye, evli için hanımına, mutlu bir yuva sahibi olmasına işaret eder. İmam-ı Nablusi’ye göre, rüyada görülen gerdanlık, koca için, zevcesine, büyük hürmet ve sevgi beslediği karısına, çocuklarına, delalet eder demiştir. Kadın için ise bebek müjdesine, sevince, kocasına olan hürmet ve sadakatine tabir edilmiştir. Gerdanlık takmak, mal ve mülke, bolluğa, evlat sahibi olmak olarak bildirilmiştir. Kadının süslü ve değerli taşlar ile bezenmiş gerdanlık görmesi, maddi açıdan varlıklı bir erkek ile hayatını birleştirmesine yorulur. Genel anlamı ile hayırlı sonuçlar almaya, rızkın genişlemesine, darlık ve sıkıntıların geride kalmasına rivayet olunur. Rüyada gerdanlık görmek ile ilgili farklı tabirleri yazımızın devamında görebilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek Diyanet
Rüyada gerdanlık görmek diyanet yorumuna göre, bekar için karşısına çıkacak, yüce gönüllü, kendisine büyük bir aşk ile bağlı olacak kişi ile hayatını birleştirmesine tabir edilir. Gerdanlık veya kolye erkek için bazen de boğmaca hastalığı olarak da rivayet edilmiştir. Aynı zamanda hamile bir kadının bu rüyayı görmesi, sağlıklı erkek evlada delalet eder. İslami olarak ise, gönül hoşluğuna, sevdiği kişi ile yaşamın birleştirileceğine, evliliğe yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek
Kadın için kocaya, koca için kadına, Gerdanlık takmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete, Gerdanlık görmek kadın isin sevinç ve bezeğe, erkek için eşinden göreceği sevgiye, Kadının mücevher ve kıymetli taşlarla süslü gerdanlık görmesi kadri yüce bir erkeekle evlenerek erkek çocuklar doğurmasına ve muradına ermesine, Kolye erkek için bazen boğmaca hastalığına, Bekar kimse için gerdanlık evlenmeye, hamile kadın için erkek çocuğuna delalet eder. (Ayrıca Bakınız; İnci.)
Rüyada boynunda bir gerdanlik oldugunu gören, gerdanligin kiymeti derecesinde, bir emanet alir. Eger bu gerdanlik türlü taslarla süslü ise alacagi emanet de o derecede önemli olur. Gerdaninda agir bir gerdanlik olup bundan yoruldugunu gören, üzerine aldigi isten o derecede yorulur ve bikar. Bir kadinin rüyasinda gerdanlik görmesi kocasi ile tabir olunur. Ibn-i Sirin'e göre; rüyada gerdanlik görmek memuriyettir. Eger gerdanlik kiymetli taslarla süslü ise, daha iyidir. Boynunda gerdanlik oldugunu gören dogru görünmek istedigi halde egrilik yapar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül-Magribi'ye göre; rüyasinda yarisi altindan gerdanlik alip boynuna taktigini gören kimse, hacca gider. Gerdanlik yalniz altindan olursa muradina erisir. Boynunda altin gerdanlik oldugunu gören, eger kötü bir adam ise, suç islemekle taninmis kimse olacagina, boynunda her hangi bir madenden gerdanlik görenin yine kötülükle taninmis olup islerini kötülükle yapacagina ve emanete hiyanet edecegine delildir. Bu rüya iyi insanlar için bu-nun aksine yorumlanır. Bir kadinin boynunda gerdanlik oldugunu görmesi evlenecegine işarettir. Gerdanlik gümüsten ise çok iyi bir evlenme yapacagi-na delalet eder.
Altindan ve çok kiymetli taslarla süslü ise, kocasi ile anlasmada zorluk çekecek demektir. Altindan veya gümüsten ve tasli veya tassiz olarak boyunbagi biçiminde gerdanlik görmek, erkek için gögüs darligina, kadin için evlada , kötü kalpli insanlar için de mekruh ve kötü bir ise delalet eder. (Ayrıca bakınız; altın).Rüyada altin yuvarlaklardan yapilmis, içi bos veya dolu dizi halinde gerdanlik görmek, anlasma, emanet, vasiyet ile tabir olu-nur. Bu gerdanlik güzel ve iri taneli olursa, verdigi sözde duracagina, emanete hiyanet etmeyecegine, vasiyeti yerine getirecegine işarettir. Eger gerdanlik küçük taneli ve muntazam dizilmemis ise bu rüyanin aksine delalet eder.
Rüyada boynunda bir çok dizi gerdanlik oldugunu gören, eger gerdanliklarin agirligi kendisine zahmet veriyorsa, büyük bir menfaat görecegine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolye Görmek
Rüyada kolye görmek, gerdanlık rüyalarına göre farklı yorumlar içerir. Gören kişi kadın ise, sükunet içinde olmaya, mutluluk ve sevinç olarak bildirilir. Erkek için ise, şansızlık ve kısmetin kapanmasına tabir edilmiştir.
Böyle bir gerdanligi oldugunu gören kadin evlenir. Bir başka rivayete göre de: Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlik görmesi, o kimsenin cimri olduguna işaret eder. Gerdanlik hanimin kocasina yapacagi iyilikle ona devamli saygi göstermesine ve kocasinin malindan hanimin elinde bulunacak mala işaret eder. Kadin için gerdanlik görmek, onun kocasidir. Eger gerdanlik gümüsten, genis ve kuvvetli olursa kocasinin mert, yumusak ve zengin bir kimse olduguna eger gerdanlik zayif olursa, kocasinin yaramaz olduguna, demirden olursa, kocasinin kuvvetli oldugunu işaret eder. Gerdanlik ortasinda agaç parçasi varsa o, kadinin kocasinin münafik birisi olduguna tabir edilir. Kadin için kirmizi gerdanlik, kirmizi renkli peçeye ve bas örtüsüne işaret eder.
Evli kadin için gerdanlik çocuga, bekar kadin için de kocaya işaret eder. Rüyada üzerinde bir takim gerdanliklann bulundugunu ve onlari tasimakta güçlük çektigini gören kimse, ilmi ile amel ve icabim yerine getirmekten usanir. Bazi tabirciler, gerdanlik neden olursa olsun, dinde olan bozukluga isare eder, dediler. Gerdanlik takinmak, cimrilige işaret eder. Bazen de gerdanlik takinma mülke, çocuga kavusmaga ve emanete işaret eder. Rüyada üzerinde altin, gümüs, demir, pirinç veya kalaydan gerdanlik oldu| günü gören kimse, dinini tahrif etmek için çalisir veya yaninda bulunar emaneti kaybeder. Rüyada gerdanlik görmek, kadinlar için güzellik ve süstür. Bir kimse rüyada kendisinde altin, inci ve yakuttan bir gerdanlik oldugum görse,
Müslümanlarin isi ile ilgili bir vazife verilir, veya emaneti kabul eder. Gerdanlik erkek kimse için güzel bir kadinla evlenmeye işaret eder. Ege gerdan ile beraber gümüsten bir boyun bagi da olursa, gerdanlikta bulunai yakut ve mücevher kadinin güzelligine işaret eder. Eger gerdanlik gümüs v( mücevherden olursa, mal ve refahla beraber devlete demirden olursa, kuv vetle beraber memuriyete işaret eder. Bir kadin rüyada kendi üzerinde bir gerdanlik oldugunu ve o gerdanlikta iy veya kötü bir şey meydana geldiğini görse, meydana gelen şeyin tabiri, onun kocasina veya kendisinin islerini görüp gözeten bir kimsesine ya da üzerine aldigi emanete aittir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada altın gerdanlık görmek, genel olarak hayırlara işarettir. Gerdanlık memuriyet şeklinde de tabir edilir. Bu gerdanlık eğer altınsa yaşanan zorlu günlerin ve birçok imtihanın ardından artık iyi günlerin geleceğinin habercisidir. Çekilen çileler, yaşanan acılar ve akıtılan gözyaşlarının ardından gelecek huzur, refah ve mutlu günlere işarettir. Rüyada altın gerdanlık görmek sabrın ardından gelen müjdeli haberlerdir. Bu altın gerdanlığı taktığını görmek ise erişilecek şerefli makamlar olarak yorumlanır. Bu makam işinde itibar olabileceği gibi aynı zamanda etrafının o kişiye duyacağı itibar da olabilir. Rüya sahibi için verilen emeklerin karşılığının alındığı güzel günler demektir. Hamile bir kadın için evlada, maddi darlığı olan için bolluğa, üzüntülü günler geçiren biri için feraha, erkek için eşinden göreceği muhabbet ve hürmete işarettir. Genel olarak hayırlara işaret olan bu rüya bir başka rivayete göre ise boynunda altın gerdanlık takan kişinin cimriliği olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlığı Başkasının Boynunda Görmek
Rüyada bir başkasının boynunda altın gerdanlık görmek, rüya sahibinin elinin sıkılığına işarettir. Bu kişi malını başkasıyla paylaşmaktan imtina eder. Sadece malını değil, dünyaya dair konuların birçoğunda paylaşımdan uzak bir karakteri olduğunun işaretidir. Bu rüya, rüya sahibinin dünya malına bağlılığının derecesinin çok kuvvetli olduğunun habercisidir.


Mevki, rütbe, itibar, evlilik, hatırlılık, meslek, şefkat, insaf ile tabir olunur. Süslü bir gerdanlık daha da iyidir. Bazıları gerdanlığı yalancılıkla tabir etmişlerdir. Evli kadın için gerdanlık,çocuga; bekar kadın içinde kocaya işaret eder. Rüyasında bir takım gerdanlıklarının bulunduğunu ve onları taşımakta güçlük çektiğini gören kimse ilmi ile amel konusunda tembellik gösterir. Bekar bir kadın gerdanlık takarsa, evleneceğine; evliyse, çocuğu olacağına işaret eder. Gerdanlık aynı zamanda güzel bir sürpriz veya kadınların dedikodusundan duyulacak üzüntüye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Hediye Almak
Rüyada altın gerdanlık hediye alan bir kişi, başkası vesilesiyle mutlu günlere kavuşacaktır. Rüya sahibinin madden ve manen feraha ereceğine, huzura kavuşacağına, gülümseyeceği günleri karşılayacağına ve bunlara bir başkasının desteğiyle erişeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GERDANLIK: Rüyanızda gerdanlık görmek, güzel bir süprizle karşılaşacağınıza işaret ile tabir olunur.
*Rüyasında boynundaki gerdanlığın çözüldüğü¬nü görmek, verilmiş olan sözden dönüleceğine işa-ret, sözleşmeyi bozmakla tabir olunur.
*Rûyâda altın ve incilerle süslenmiş gerdanlık görmek, rûyâyı gören kimsenin İslama hizmeti, dîne hizmet edeceğine işaretle yorumlanır.
*Rüyasında bir erkek boynunda gerdanlık görse, temiz ve güzel olan iyi bir kadınla evleneceğine işa¬retle tabir olunur.
*Rüyasında bir kadın boynunda bir gerdanlık ol¬duğunu görse, bu rûyâ, onun kocasının kendisine (yani hanımına) her hususta güvendiğine ve mal sahi¬bi olacağına işarettir diye tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gerdanlık görmek, genel anlamıyla karşı cins ile açıklanır. Yani rüya sahibi erkekse, onun için sevdiği ya da âşık olduğu kadına, onunla kuracağı mutlu yuvaya, ondan sahip olacağı evlatlara ve bu evlatların kendisi için hayırlı olacağına yorulur. Eğer bu rüyanın sahibi bir kadınsa o halde gördüğü rüya sevdiği adama işaret eder ve aynı yorum kendisi için de geçerlidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada altın gerdanlık görmek, hayallerin ve isteklerin gerçekleşmesi, işlerin ve hayatın kişinin istediği ve düşlediği şekilde yürümesi ile yorumlanır. Rüya sahibi gerek özel hayattan gerek iş hayatından yana çok şanslı olacak, yüzü her daim gülecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, rüyayı gören kişinin ev hayatı ile açıklanır. Kişinin, mutlu bir yuvası olacağı, eşi ve çocukları tarafından çok sevileceği ve onlar tarafından her zaman vefa göreceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolye Görmek
Rüyada kolye görmek, erkek ve kadın için ayrı şekillerde yorumlanır. Bir erkeğin rüyasında kolye görmesi onun için şanssızlık ve uğursuzluk anlamına gelir. Kadın için kolye, kısmet olarak değerlendirilir ve isteklerinin gerçekleşeceği ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek
Rüyada gerdanlık takmak mal mülke yorumlanır. Görülen gerdanlık kıymetli taşlarla yapılmış ise iyi olarak yorumlanır. Bir kadının boynunda gerdanlık görmesi evliliğe yorumlanır. Gerdanlık altından yapılmış ise kişi muradına erişir. Eğer gerdanlık gümüşten yapılmış ise iyi bir evlilik yapılacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek
Bu sayfa rüyada Gümüş Gerdanlık görmek ile ilgili rüya tabirlerini içerir. Gümüş Gerdanlık ile ilgili rüya gördüyseniz aşağıda tabirini öğrenebilirsiniz. Bunun dışında dini rüya tabirini de okuyabilir ve ne anlam taşıdığını öğrenebilirsiniz. Rüyanızdaki Gümüş Gerdanlık dışındaki diğer nesnelerin de anlamına bakınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gümüş Gerdanlık Rüya Tabiri
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, sevinçli habere delalet eder. Yine bazı rüya yorumcularına göre gümüş gerdanlık görmek huzur, neşe, umut, arzu olarak tabir edilmiştir. Gümüş gerdanlık gören kimse eğer bekâr ise mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağına, evli ise iyi bir çocuğa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek Dini Anlamı
Yukarıdaki liste gümüş gerdanlık görmek rüyası ile çok yakın ilişkiler kuran rüyaları gösterir. Görünen puanlar bu rüya tabiri ile ilişki içinde olan rüyaların benzerlik skorunu yansıtır. Listede en yakın rüya gümüş yüzük görmek iken, en uzak ilişkili rüya, gümüş alyans görmek olarak görülebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek Ne Demek
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, sevinçli habere delalet eder. Yine bazı rüya yorumcularına göre gümüş gerdanlık görmek huzur, neşe, umut, arzu olarak tabir edilmiştir. Gümüş gerdanlık gören kimse eğer bekâr ise mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağına, evli ise iyi bir çocuğa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gümüş Gerdanlık Diğer Rüya Tabiri
Etiketler: büyük rüya tabirleriislama göre rüya tabirirüya nedirrüya tabirirüya tabiri indirrüya tabiri yorumlarırüya tabirlerirüya tabirleri diyanetrüya tabirleri sözlüğürüya tabirleri sözlüğü a-dan z-yerüya yorumurüyada altın gerdanlık hediye almakrüyada altın set takmakrüyada başkasına altın kolye takmakrüyada başkasının boynunda altın gerdanlık görmekrüyada boynunda kolye görmekrüyada gerdanlık hediye almakrüyada gümüş gerdanlık görmekrüyada gümüş gerdanlık görmek anlamırüyada gümüş gerdanlık görmek diyanetrüyada gümüş gerdanlık görmek islamirüyada gümüş gerdanlık görmek tabirirüyada kolye görmek ne anlama gelirrüyada taşlı kolye görmekyuxuda gümüş gerdanlık görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyamda Gümüş Gerdanlık Gördüm
İslami rüya tabirleri yorumu; Genellik itibariyle Rüyada görülen gerdanlık bir vazifeyi, bir emaneti üzerine almakla tabir edilir. Bazı rüya yorumcuları da gümüş gerdanlık altın gerdanlıktan daha iyidir, dediler. Bir görüşe göre gümüş gerdanlık güzel hizmetçi ile tabir edilir. Diğer madenlerden yapılmış gerdanlık düşmanlık ve aralarında anlaşmazlık bulunana bir kimse veya kimseler ile mahkemelik olmaya tabir edilip, yorumlanır. Gerdanlık kıymetli taşlardan yapılmışsa yorumu o taşlara göre yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gümüş Gerdanlık İslam Rüya Tabiri
Nablusi: Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmesi, o kimsenin cimri olduğuna delâlet eder. Gerdanlık hanımın kocasına yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göstermesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala delâlet eder.Kadın için gerdanlık görmek, onun kocasıdır. Eğer gerdanlık gümüşten, geniş ve kuvvetli olursa kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna; eğer gerdanlık zayıf olursa, kocasının yaramaz olduğuna, demirden olursa, kocasının kuvvetli olduğuna delâlet eder. Gerdanlığın ortasında ağaç parçası varsa o, kadının kocasının münafık birisi olduğuna delâlet eder.Padişahın adamlarından olan bir kimseye rüyada padişahın beyaz veya yeşil kaftan vermesi ve boynuna gerdanlık takması, o kimsenin sebebini bilmediği bir taraftan erişeceği zafer ve büyüklüğe delâlet eder. Eğer bu rüyayı gören tüccar ise, yapacağı ticarete, kavuşacağı devlet isim ve şöhrete; esnaf ise, nail olacağı şöhret ve rütbeye delâlet eder.Rüyada gerdanlığının sıkı ve dar olduğunu gören kimsenin, dinî bilgilerde cimri olduğundan kendisinden hiç bir kimsenin faydalanan madığına delâlet eder. Rüyayı gören âlim ise, ilmini gizlediğine, sultan, vali ve hâkim ise, hükmünde cimrilik yaptığına delâlet eder.Rüyada satınaldığı cariyenin boynunda gümüş gerdanlık bulunduğunu gören kimse, bir ticav.eyapar ve o ticaretinden, fayda, kâr, kuvvet ve kudrete erişir ve o kazançtan bir kadın yahut bir cariye satın alarak ondan istifade eder. Bazı tâbirciler, gerdanlık neden olursa olsun, dinde olan bozukluğa delâlet eder, dedilerGerdanlık takınmak, cimriliğe delâlet eder. Bazan da gerdanlık takınmak mülk’e, çocuğa kavuşmağa ve emanete delâlet eder.Rüyada üzerinde altın, gümüş, demir, pirinç veya kalaydan gerdanlık olduğunu gören kimse, dinini tahrif etmek için çalışır veya yanında bulunan emaneti kaybeder.Rüyada gerdanlık görmek, kadınlar için güzellik ve bezektir.Bir kimse rüyada kendisinde altın, inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görse, Müslümanların işi ile ilgili bir vazife veriit’.r. Veya emaneti kabul eder.Gerdanlık erkek kimse için güzel bir kadınla evlenmeye delâlet eder. Eğer gerdan ile beraber gümüşten bir boyun bağı da olursa, gerdanlıkta bulunan yakut ve mücevher kadının güzelliğine delâlet eder Eğer gerdanlık gümüş ve mücevherden olursa, mal ve refahla beraber devlete; demirden olursa, kuvvetle beraber memuriyete delâlet eder.Kadınlar için gerdanlık, kocasının kendisine emanet ettiği mal-du Hâmile kadın için gerdanlık — her neden olursa olsun — Arapça-sı müzekker bir kelime ise, çocuğun erkek olmasına, eğer müennes ise kız olmasına delâlet eder..Eğer gerdanlık çözülse veya kırılsa, gerdanlık kendisine nisbet edilen vali, vazifesinden alınır.Kadın için kırmızı gerdanlık, kırmızı renkli peçeye ve baş örtüsüne delâlet eder. Evli kadın için gerdanlık çocuğa, bekâr kadın için de kocaya delâlet eder.Rüyada üzerinde birtakım gerdanlıkların bulunduğunu ve onlar: taşımakta güçlük çektiğini gören kimse, ilmi ile amel ve icabını yeri ne getirmekten usanır.Bir kadın rüyada kendi üzerinde bir gerdanlık olduğunu ve o gerdanlıkta iyi veya kötü bir şey meydana geldiğini görse, meydana gelen şeyin tâbiri, onun kocasına veya kendisinin işlerini görüp gözeten bir kimsesine ya da üzerine aldığı emanete aittir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gümüş Gerdanlık Rüya Tabiri Nedir
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, rüyayı gören kişinin ev hayatı ile açıklanır. Kişinin, mutlu bir yuvası olacağı, eşi ve çocukları tarafından çok sevileceği ve onlar tarafından her zaman vefa göreceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada altın gerdanlık görmek, hayallerin ve isteklerin gerçekleşmesi, işlerin ve hayatın kişinin istediği ve düşlediği şekilde yürümesi ile yorumlanır. Rüya sahibi gerek özel hayattan gerek iş hayatından yana çok şanslı olacak, yüzü her daim gülecek demektir.Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, rüyayı gören kişinin ev hayatı ile açıklanır. Kişinin, mutlu bir yuvası olacağı, eşi ve çocukları tarafından çok sevileceği ve onlar tarafından her zaman vefa göreceği şeklinde tabir edilir.
Rüyada Kolye Görmek
Rüyada kolye görmek, erkek ve kadın için ayrı şekillerde yorumlanır. Bir erkeğin rüyasında kolye görmesi onun için şanssızlık ve uğursuzluk anlamına gelir. Kadın için kolye, kısmet olarak değerlendirilir ve isteklerinin gerçekleşeceği ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek
Rüyada gerdanlık görmek, mutluluğun habercisi olarak gösterilmektedir. Rüyada gerdanlık gören kişilerin sevdiği kişiye kavuşacağı ve istediği aile yaşantısına sahip olacaklarına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Taktığını Görmek
Rüyada gerdanlık taktığını görmek, kişinin hayatı boyunca başarılı olacağına işaret olarak değerlendirilmektedir. Kişinin oldukça mutlu bir hayat süreceğine de işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada altın gerdanlık görmek, kişinin hayatında çok yönlü bir farklılığın meydana geleceğine işaret edilmektedir. Aynı zamanda da rüya sahibinin mali açıdan rahatlayacağının da göstergesi olarak tabir edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İnci Gerdanlık Görmek
Rüyada inci gerdanlık görmek, rüya sahibinin hayatının sorunsuz ve planlamaları doğrultusunda ilerleyeceğine işaret edilmektedir. Aynı zamanda da çocuklarının da son derecede başarılı bir geleceğe sahip olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Takmak
Rüyada gerdanlık takmak, gelecek adına hayır kapılarının açılacağına, girdiği işlerden büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur. Gördüğünüz bu rüya, rahatlığa, maddi ve manevi esenlik yaşamak olarak da rivayet edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Hediye Almak
Rüyada gerdanlık hediye almak, mesut olmaya, murada ermeye, kişinin sevdiğine Allah’ın izni ile kavuşacağına delalet eder. Kişinin huzur bulacağı, her ortamda kendisini yücelten biri ile olan beraberliği olarak da yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada altın gerdanlık görmek, düş sahibinin yaşamının istekleri doğrultusunda yürüyeceğini bildirir. İş ve özel yaşam dair sıkıntıların geride kalmasına, yüzün güleceğine, keyif alacağınız güzel zamanların yakın olduğunu bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, hane yaşamına yorulan bu rüya, kişinin eşi ve çocukları ile geçireceği aydınlık günlere tabir edilir. şen şakrak olmaya, mesut bir yuva sahibi olunacağını gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gümüş Gerdanlık Rüyası Görmek
Rüyamızda gümüş gerdanlık görmek, rüyayı gören kişinin ev hayatı ile açıklanır. Kişinin, mutlu bir yuvası olacağı, eşi ve çocukları tarafından çok sevileceği ve onlar tarafından her zaman vefa göreceği şeklinde diye yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yarısı altından gerdanlık alıp boynuna taktığını gören kimse, hacca gider. Gerdanlık yalnız altından olursa muradına erişir. Boynunda altın gerdanlık olduğunu gören, eğer kötü bir adam ise, suç işlemekle tanınmış kimse olacağına; boynunda herhangi bir madenden gerdanlık görenin yine kötülükle tanınmış olup işlerini kötülükle yapacağına ve emanete hıyanet edeceğine delildir. Bu rüya iyi insanlar için bunun aksine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gerdanlık erkek kimse için güzel bir kadınla evlenmeye yorumlanır. Eğer gerdanlık ile birlikte gümüşten bir boyun bağı da görülmüşse, gerdanlıkta bulunan yakut ve mücevher kadının güzelliğini ifade eder. Eğer gerdanlık gümüş ve mücevherden ise, mal ve refahla beraber devleti, demirden olursa, kuvvetle beraber memuriyeti ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Gerdanlık takınmak, cimriliğe yorumlanır. Bazen de gerdanlık takınmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete yorumlanır.
Rüyada gerdanlık görmek, kadınlar için güzellik ve bezektir.
Bir kimse rüyada kendisinde altın, inci ve yakuttan bir gerdanlık olduğunu görse, Müslümanların işi ile ilgili bir vazife verilir. Veya emaneti kabul eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadın için gerdanlık görmek, onun kocasıdır. Eğer gerdanlık gümüşten, geniş ve kuvvetli olursa kocasının mert, yumuşak ve zengin bir kimse olduğuna; eğer gerdanlık zayıf olursa, kocasının yaramaz olduğuna, demirden olursa, kocasının kuvvetli olduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Görmek Ne Demektir Ne Anlama Gelir Rüya Yorumu

Rüyada bir kimsenin boynunda gerdanlık görmesi, o kimsenin cimri olduğuna yorumlanır. Gerdanlık hanımın kocasına yapacağı iyilikle ona devamlı saygı göstermesine ve kocasının malından hanımın elinde bulunacak mala yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Parlak Gerdanlık Görmek
Rüya Tabirleri Rüyada parlak gerdanlık görmek, herhangi bir maddi zorluk içerisine girmeyeceğine ve iş hayatında başarıyı yakalayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İnci Gerdanlık Görmek
Rüyada inci gerdanlık görmek, gören kişinin çocuk sahibi olacağına ve bu çocuğu parlak bir geleceğin beklediğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Boynunda Altın Gerdanlık Görmek
Rüyada başkasının boynunda altın gerdanlık görmek, gerdanlığın olduğu kişinin sevilmeyen ve cimri bir tip olduğunu işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sahte Gerdanlık Görmek
Rüyada sahte gerdanlık görmek, kişinin mal varlığından yeteri kadar tatmin olmadığı ve daha fazlasını istediğini işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Verdiğini Görmek
Rüyada gerdanlık verdiğini görmek ya rüya sahibinin evleneceğine ya da çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Gerdanlık Görmek
Rüyada elmas gerdanlık görmek, rüya sahibinin gelecekteki hayatında ideallerine kavuşarak, istedikleri hayata sahip olacaklarını da ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Parlak Kolye Görmek
Rüyada parlak kolye görmek, kişilerin hayata karşı olan pozitif tutumlarını ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gerdanlık Hediye Aldığını Görmek
Rüyada gerdanlık hediye aldığını görmek, kişinin zorlu bir süreçten sonra sevdiği insana kavuşacağını ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gümüş Gerdanlık Görmek
Rüyada gümüş gerdanlık görmek, kişinin oldukça mutlu bir hayata erişeceklerini simgelemektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

633 Aktif
1 Üye ve 632 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8288
Dün : 21898
Toplam : 48088460
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...