Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
342 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyamda bi dükkana girdim. Dükkanda 1 adam vardı çalışan. Arkasından duvardaki tezgahtan bi çukur kap verdi, kabın içinde yassı kurabiye şeklinde topraklar vardı. Bitanesini elime aldım bitane de o aldı. Bunlar ne dedim bilmem kaçıncı yüzyıldan ( kaç dediğini hatırlamadım) kalma bunlar dedi. Kır elinde bakalım bi dedi elimde biraz ufaladım fındık kdr parçalara ayırdım. Kendi elindekini ufaladı yumuşacık toprak oldu ezildi benimki niye öyle olmadı dedim bidaha ez bakalım dedi. Ezerken benimki de yumuşadı ve elime bişey geldi ezerken, çıkardım baktım yeşil kıymetli bir taş çıktı zümrüttü. Adam bana bitane daha al ez dedi, onun içinden de kırmızı taş yakut çıktı. Kıpkırmızı patlıyodu elime ilk aldığımda leblebi kdr sert silikon gibi bi yapıdaydı parmağımın üzerinde deneyip ben bunu yüzük yaptırırım derken taş büyüdü badem kdr oldu çok beğendim taşı. Adama neden böyle yumuşak bu yakut, zümrüt yumuşak değil ama dedim. Adam onun kıvamını bulması için daha zaman lazım dedi. Ben bunu kuyumcuya göstereyim belki çaresini bulurlar soğuturlar dedim çıktım dükkandan eve gittim. Evin içinde kocaman yuvarlak şişme havuz kadar kazan vardı uzun. Kazanın içinde 1 metre kdr büyüklükte yolunmuş
Pişmeye hazır bütün kaz eti ve aynı ölçüde hindi eti vardı yanyana. Annemlere bu ne kaz mı yapcaksınız akşama dedim kazla hindi yapıyoruz dedi. Hindininde kafası yoktu yolunmuş pişmeye hazırdı ama bi ara hindinin kafasının silüetini gördüm yaşıyor gibi ruh gibi kafasını kıpırdarken gördüm bidaha baktığımda tekrar eski haline döndü. Ertesi sabah olmuş ben evden kuyumcuya çıktım sbh erken saat olduğunu biliorum. Evde herkes uyuyomuş. Sokağın karşısında kuyumcuyu gördüm ama niye bilmiyorum vazgeçip eve döndüm dış kapıda asılı hediye paketi gördüm kolye kutusu gibi gülümsedim aldım elime kapıyı açtım tam adımımı attım ki arkamdan tarla faresi fındık faresi gibi küçücük açık yeşil ve ten rengi fareler girmeye başladı şok oldum 10-15 tane girip eve dağıldılar birini mutfağa giderken gördüm. Kız kardeşim salondan çıktı ne oluyo dedi farelere bakarak güldü uyandım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
dükkanlar genelde maddi konulardır. toprak ve kum kazanç ve maldır. eski tarihli olması maddi değeri az olsada manevi olarak seni tatmin edebilecek bir  rızık olabilir. yakut her anlmada hayırlı bir taştır hem maddi hemde şifa veren bir taştır benimde yüzüklerimin birinde vardır. toprağı eziyosun ve yakut çıkıyor muhtemelen senin müdahanle ortaya çıkacak beklentinin az ama sonucunun çok hayırlı olacağı bir durum olacak. kırmızı olması duygusl yoğunluğun artacağını yüzük yapmayı istemen de evlilik alametlerini artırır. yakutta zümrütte aslında serttir. ama yumuşak olması belki birinin senden etkilenip bir değişime uğrayacağına işaret olabilir. yada yumuşak huylu ama senin tam aksine sert olduğunu düşündüğün biri olabilir. bayanlar için evlilik işareti verirler bu taşlar ama yakuy ve zümrüt aslında bir birine yakın taşlardır ama şifa vermeleri farklıdır belki senin hislerini de etkileyecek birini gösterebilir. belkide yumuşak huylu olması seni endişede yada kararsızlıkta bırakabilir. yani okişinin huyuna ilk etapta bir anlam veremeyebilirsin belki biraz fazla yumuşak olduğunuda düşünebilirsin.
kazan konusunda islam alimlerinin cevabıyla yorumlayayım sana yardım edecek tanıdık yada resmi bir görevlidir  ama daha çok aileden biridir  evde olduğuna göresanki annen gibi .kaz eti ve hindi eti ikiside maldır rızıktır yani maddi anlamda değerlendirilir senin için uğraşan didinen birinin varlığını gösterir.annen ve yanında birinin daha olma ihtimali vardır .hindinin hayatta olmasıni görmen belki biraz beklentinin fazla olmadığını düşünmen olabilir. ama senin için uğraşan birileri kesinlikle var gibi. kuyumcuya gitmemen muhtemelen kader rıza göstermen diyebilirim. hediye ve kolye konusunda bir kısmet bir isteme yada teklif söz konusu olabilir. farelere iki yorum yapayım birincisi fesat çıkaran kişiler ikincisi ise rızık olan bir yerde olmaları sebebi ile girdikleri yerde maddi anlamdaki zenginlik diyelim.  ikincisi daha doğru diyebilirim.
 bu rüyan daha olumlu görünüyor
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yakın zamanda farklı kaynaklardan ve yorumculardan derlediğim bazı yorumları sitede paylaşmıştım. yakut ve zümrüt konusunda vaktin varsa göz atabilirsin.
https://www.ruyadaruya.com/71996/ruyada-yakut-gormek-tabirleri-genel-guncel-islami
https://www.ruyadaruya.com/72064/ruyada-zumrut-gormek-tabirleri-genel-guncel-islami
0 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Çok teşekkür ederim ibadet ettiğim gecelerde daha olumlu rüyalar görüyorum evet ve daha net hatırlıyorum. Kendi kendime bende böyle düşünmüştüm rüyayı, oluruna bırakırsam tevekkül edersem güzel şeyler olacak diye düşündüm çünkü kuyumcuya uzaktan baktığımda gerçekten o hissi yaşamışım gibiydi uyandığımda neyse bekleyecem vazgeçtim der gibi döndüm. Vala artık güzel şeylerden beklentim şuan sadece bu seneyi ailemle sevdiklerimle sağ sağlim kazasız belasız hastalıksız çıkarabilmek. İnsanın hiç bir dileği isteği bundan daha önemli değilmiş herkes bunu anladı sanırım.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 118 okuma
bebebe 11 Aralık 2021 Rüya kategorisinde bebebe Karabasan (64 puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 460 okuma
5 Haziran 2017 Rüya kategorisinde X   1 3 yazdı
+7 oy
2 yorum 178 okuma
Melike1 25 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Melike1 Karabasan (163 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 148 okuma
Bety 22 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Bety Karabasan (118 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 263 okuma
Mirac 20 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 189 okuma
Fearless 1 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 190 okuma
Zeynel45 28 Mart 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+6 oy
7 yorum 433 okuma
Yaren1989 22 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 244 okuma
18 Ocak 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
1 yorum 95 okuma
2 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Pnsari   yazdı
+4 oy
1 yorum 190 okuma
Kahin 25 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

376 Aktif
0 Üye ve 376 misafir
Bugün : 1694
Dün : 21898
Toplam : 48081887
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...