Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
2.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada altın bilezik görmek hayırlı işlerde kazanca, bekâr kızların altın bilezik görmesi yakın bir zamanda nişanlanıp evlenmelerine işarettir. Altın bilezik çocuğa da işaret eder. Erkeğin altın bilezik görmesi keder ve üzüntüdür. Rüyada altın bilezik taktığını görmek rüya sahibinin eline geçecek yüklü mirasa yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

166 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada bilezik görmek, erkekler için hayırlı iş¬lere erkek çocuğa işarettir. Ölüde bilezik görmek, onun cennette bulunduğuna, bekar birinin bilezik görmesi yakın zamanda evlen¬meye işaret eder. Bir kadına bilezik hediye etmek, bir kadınla olan münasebetinizin sizi müşkül durumlara sokacağına veya dostluğu¬nu istediğiniz bir kadından ret cevabı alacağınıza işarettir. Bileziği kolda görmek, merak ve sıkıntıya, bileziği kolundan çıkarmak, dostlarınız aranızda soğukluk ve ayrılık olacağına, kadında bilezik görmek, sevinçli haberlere ve nimete işaret eder. Gümüş bilezik serve-tinizin artacağına,altın bilezik mirasa konacağınıza, bilezik kırmak hastalığa tutulacağınıza ve sefalete düşeceğinize işarettir. Birisine bilezik vermek, birisine iyilik edeceğinize yorumlanır.Rüyada görülen bilezik, kadın görürse, evliliğe, sevinç ve nimete; erkek görürse, iyiliğe, yardıma ve bazen de üzüntü ve kedere işaret eder şeklinde yorumlanır.Rüyada görülen bilezik yorumlarında ünlü rüya tabir ve yorumcularının görüş ve tabirleri bulunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koldaki bileziği kırdığını görmek, hastalık anlamına gelir. Bilezik vermek de, birine yapılacak iyiliğe işarettir. Kadının kolunda altın bilezik görmek bu rüya tabirleri herkes için hayra yorumlanır.
Ebu Saidü'l-Vaaz'e göre rüyada kollarında altın bilezik olduğunu görmek, bir yerden gelecek mirasa işaret eder.
Kadının rüyasında altın bilezik görmesi bu rüya o kadın için hayır ve kısmettir. Rüyada altın işlemeli bir bileziğin olduğunu görmek, kadın için görülen altın kıymeti nispetince efendisinin kendisine yaptığı hayır ve iyiliğe delalet eder.
Rüyada altın bilezik taktığını görmek, rüya sahibinin eline geçecek bir mirasa yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Câfer-i Sadık (r.a.) demiştir ki: Rüyada altın bilezik beş şekilde yorumlanır:
1.    Reislik
2.    Hikmet
3.    Günah ve hile
4.    Gam ve keder
5.    Evlat ve kardeş
Rüyada görülen bileziğin altın olması erkek çocuk ile yorumlanır. Bir kadının kolunda altın bilezikler olduğunu görmesi, o kadının mutluluğunu işaret eder.
Erkek kimsenin kolunda altın bilezikler olduğunu görmesi ise, hastalığı veya din de ona erişecek bir hataya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek Anlamı ve Yorumu
Evliliği yaklaşmış kimsenin altın bilezik görmesi erken bir evlilik yapacağını haber verir.
Rüyada altın bilezik bir miras veya yüklü bir paraya kavuşacağınıza, bilezik çıkarmak arkadaşlarınızla aranızda çıkacak bir soruna işarettir.
Rüyada altın işlemeli bilezik hediye etmek yakınlık kurduğunuz kimseyle aranızda problemler çıkacağına, gümüş bilezik daha çok para katacağınıza işarettir.
Rüyada bir kadının altın bilezik takması rızkın bol olduğuna ve mutlu bir haber alacağınıza işarettir.
Rüyada altın bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa da işaret eder. Ölen bir kişide altın bilezik görmek; ölenin ruhunun huzur içinde olduğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinde altın bilezik olduğunu gören kimsenin eli yüce, kendisi nimetler sahibi bir kimse olur.
Rüyada altın bilezik görmek, erkek çocuğa veya rüya sahibinin akrabalarını ziyaret etmesine işaret eder.
Altın bilezik bazen hizmetçiye de işaret eder. Kadınları için bilezik, sahip olacakları nimet ve sevinçtir. Bir kimse rüyada altından bir bilezik görse o kimsenin malı çoğalır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Altın bilezikler, erkeklerden rüyada onu takınan kimse için üzüntü ve keder, kadın için ise bezektir. Çünkü bilezik kadınlara mahsus ziynet eşyasıdır.
Eğer bilezik ölüler üzerinde görülse o ölülerin cennette olduklarına işaret eder. Bazı tabirciler altın bilezik onu rüyada takınan için mirastır, dediler.
Bilezik, bekâr kimse için eştir. Bilezik, çocukla da tabir edilir. Bazı tabirciler rüyada altın bilezik takmak, takınan kimse için din ve takvadır.
Bilezikler eğer altın veya gümüşten olursa, izzet sahibi kimselere yaklaşmaya mal ve güzelliğe işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bileziği kolda görmek; merak ve sıkıntıya, bileziği kolundan çıkarmak ise dostlarınızla aranızın açılacağına işarettir.
Rüyada altın bilezik kırmak hastalık ve fakirlik çekmeye işarettir.
Erkeğin, rüyada elinde bir altın bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına işaret eder. Eğer elinde altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görse, o kimsenin satıh bir adam olduğuna hayır ve hasenata çalışan ve onlara öncelik yaptığına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık (R.A.)'ın Yorumu:Rüyada bilezik görmek, şu beş cihete işaretle yorumlanır. 1. Riyaset (Başkanlık, baş olmak, lider olmak), 2. Hikmet ehli olmak, hikmete ermek, 3. Hile, düzenbazlık, 4. Keder, üzüntü, sıkıntı, 5. Evlat ve kardeş.Bazı yorumculara göre: Rüyada görülen bilezik, hangi ma¬denden olursa olsun, kadınlar için de, erkekler için de ev¬liliğe işarettir demişlerdir.Kirmani'nin Yorumu:Rüyasında büyük bir adamın kendi¬sine bir bilezik verdiğini veya bilezik hediye ettiğini gör¬mek, rüya sahibi kişinin veya erkek kardeşinin bir erkek çocuğu dünyaya geleceğine işaretle yorumlamıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saidil Vaiz'in Yorumu:Rüyasında kol bileklerinde al¬tın bilezik görmek, rüya sahibinin, bir mirasa kavuşacağı¬na (mirasa konacağına) ve ilave yoruma göre, rüya sahibi dindar bir kişi ise, ibadetlerinin, sevaplarının ve hayırları¬nın artacağına işaret olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir-il' Mağribi'nin Yorumu:Rüyasında kol bileklerinde gümüş bilezikler görmek, rüya sahibinin nimet ve bolluğa ereceğine, ancak bu nimet ve bolluğu elde ederken çok zahmet ve meşakkat çekerek yorulacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HalidiIsfahani'nin Yorumu:Rüyasında kol bileklerinde bir çift gümüş bilezik görmek, rüya sahibinin sıkıntıya düşece¬ğine ve elinin daralacağına işarettir. Ancak bu gümüş bile¬zik görmekten gelecek sıkıntı, altın bilezik görmekten ge¬lecek sıkıntıdan daha hafif olacağına da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam-ı Nablusi'nin Yorumu:Rüyasında elinde bilezik bu¬lunduğunu gören bir erkek, geçim darlığı çekeceğine işa¬rettir. Elinde altın ve gümüşten bilezikler bulunduğunu görse, o kişinin iyi bir insan olduğuna hayır işlemede in¬sanlara öncülük yaptığına işaret eder.Rüyasında evinde altın bilezik olduğunu gören kimsenin eli ge¬niş ve kendisi geniş nimetlere kavuşur şeklinde yorumlanır.Rüyasında gümüş bilezik görenin malı artar. Rüyasında bi¬lezik takmış olduğunu gören erkek, üzüntü ve kedere dü¬şer, kadın görse, onun için süse işaretle yorumlanır.Rüyada ölüler üzerinde bilezik görülse, bu rüya üzerinde bi¬lezik görülen ölmüşlerinizin cennette olduklarına işaret eden bir müjdedir şeklinde tabir olunur.Rüyada altın bilezik taktığını görmek, mirastan ele geçecek mal ile yorumlanır.Gümüş bilezik taktığını görmek ise, din ve takva sahibi iyi bir insan olunacağına işaretle tabir edilir.Bazı rüya tabircileri (yorumcuları) rüyada altın bilezik gör¬menin, onun rüya da taktığını gören kimse için mirasa ka¬vuşacağına, miras yoluyla mal sahibi olunacağına işarettir.Rüyada görülen bilezikler, üzüntü, keder, tasa, usanç, musibet ve belaya düşmüş olan kimseye teselli verecek sözler söylemeye işâret eder.Bazen rüyada görülen bilezik, hizmetçiye işâret eder.Bazen de rüyada görülen bilezik, erkek çocuğa veya rüya sahibinin akrabalarını ziyaret etmesine işâret eder.Rüyada bilezik görmek, çocuğa da işâret eder.Bekâr kimsenin rüyada bilezik görmesi, evlenmesine işâret eder.Bazen rüyada altın bilezik görmek, onu rüyada takınan için mirasa işâret eder.Rüyada gümüş bilezik takmak, takınan kimse için din ve takvaya işâret eder.Bir kimsenin rüyada gümüşten bir bilezik görmesi, o kimsenin malının artmasına işâret
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bazen rüyada görülen altın veya gümüşten bilezikler, izzet sahibi kimselere yaklaşmaya mal ve güzelliğe işâret eder.Rüyada kemik veya fildişinden bilezikler görmek, insanların rezillerine işâret eder.Rüyada ölüler üzerinde bilezik görmek, o ölülerin cennette olduklarına işâret eder.Bir kimsenin rüyada elinde altın veya gü¬müşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görmesi, o kimsenin sâlih bir adam olduğuna işâret eder.Bir kimsenin rüyada evinde altın bilezik olduğunu görmesi, o kimsenin eli yüce, ken¬disinin nîmetler sahibi bir kimse olmasına işâret eder.Bir erkeğin, rüyada elinde bir bilezik bu¬lunduğunu görmesi, onun elinin darlığına işâret eder.Erkeklerin rüyada bilezik takması, üzüntü ve kedere; kadınların rüyada bilezik takması ise bezeğe işâret eder.Bazen de erkeklerin rüyada bilezik takma¬sı, mülke veya Hakk'tan sapmaya ve yalana işâret eder.Kadınların rüyada bilezik görmesi, sahip olacakları nîmet ve sevince işâret eder.Düşmanları olan bir kimsenin rüyada elin¬de altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görmesi, Allah Teâlâ'nın kendi¬sine yardım edeceğine işâret eder.Bir devlet başkanının rüyada halkının elle-rinde bilezikler olduğunu görmesi, o devlet başkanın halkı hakkında yumuşaklık gösterme¬sine ve onların arasında adaletli icraatta bulun¬masına; halkı da kazanç ve geçimlerinde bere¬kete nâil olmasına ve devlet başkanının otorite¬si ve gücünün devam etmesine işâret eder.Rüyada devlet başkanının eline bilezik ta¬kılması, şöhretle beraber devlet başkanının eliyle meydana gelecek uluslararası başarıya işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik takmak her rüya alimi tarafından iyiye yorumlanmıştır. Rüyada görülen altın bilezik çoğunlukla maddi anlamda iyileşmeye ve bolluğa erişmeye delalet eder. Ayrıca bazı alimler tarafından da rüyada altın bilezik görmek ya da takmak kişinin geleceği ile ilgili güzel haberlere yorumlanır. Bazı rüya alimleri bileziğin rengine ve cinsine göre de rüyayı farklı şekilde yorumlamıştır. Rüyanın en kötü yorumu ise erkek tarafından görülen rüyadır. Bir erkek rüyasında altın bilezik taktığını görürse genellikle rüyayı gören kişinin kederlenmesi ve dara düşmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek
Rüyada altın bilezik gören kişi bir kadınsa genellikle rüya evlilik gibi hayırlı bir işe yorumlanır. Rüyayı bekar bir kadın görüyorsa hayırlı ve maddi gücü fazla olan bir erkekle evleneceğine delalet eder. Eğer altın bilezik gören kişi erkekse genellikle maddi açıdan bir çıkmaza düşeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorumlanır. Evli bir kadının gördüğü rüya ise genellikle çocuklardan gelen hayırlı haberlere, maddi yönden gelen kuvvete işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Takmak
Rüyada altın bilezik takmak pek çok rüya alimi tarafından güzel işlere yorumlanır. Rüyasında bilezik taktığını gören kişiler genellikle evlilik ya da nişan gibi hayırlı işlerle uğraşır. Bazen rüyayı gören kişi evli olabilir. Bu gibi durumlarda alimler kişinin eşinden hayır görmesine ya da hayırlı bir işe vesile olmaya şeklinde rüyayı yorumlar. Rüyasında bilezik takan kişiler çevreleri tarafından sözü dinlenen ve oldukça sayılan kişilerdir. Kişinin saygı görmesi anlamına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Bulmak
Rüyada altın bilezik bulan kişilerin bir anda kısmete konmasına yorumlanır. Kişinin beklemediği anda hayırlı bir işle karşılaşmasına ve maddi bolluğu yakalamasına delalet eder. Rüyasında altın bir bilezik bulan kişi için rüya genellikle hayra yorumlanır. Bu rüyanın alimler tarafından şere yorumlandığı pek görülmemiştir. Çoğunlukla alimler rüyayı evliliğe, bir evlilik teklifi almaya ya da hayırlı bir işten haber gelmesine yorumlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hediye Altın Bilezik Almak
Rüyada kendisine altın bir bilezik hediye geldiğini gören kişi kısa zamanda büyük bir kazanca erişir. Genellikle bu maddi anlamda bir kazançtır. Ayrıca kişinin bir çaba harcamasına gerek kalmadan bir anda zengin olmasına da delalet eder. Çoğu alim tarafından rüyada hediye altın bilezik almak kişinin büyük bir mirası elde etmesine yorumlanır. Rüyada başkasına hediye olarak altın bilezik aldığını gören kişi ise kendisi ve karşı taraf için hayır bir iş yapacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Saklamak
Rüyada altın bilezik saklayan kişinin maddi anlamda bir çıkmaza düşeceğine yorumlanır. Özellikle aile içerisinde gizlenen bir para ya da haber şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin bu haberi sonradan öğrenmesi ve büyük üzüntü yaşamasına delalet eder. Ayrıca bazı rüya alimleri rüyada altın bilezik saklandığını gören kişinin bir yakınından kötü bir haber duymasına da yorumlamıştır. Bu rüya genel açıdan bakıldığında pek hayırlı işlere yorumlanmaz. Çoğunlukla gizlenen, üstü örtülen ve kişinin zararına olan işler şeklinde rüya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Kırılması
Rüyada görülen altın bilezik genellikle bolluk ve berekete yorumlanır. Fakat altın bileziğin kırılması rüya açısından pek iyi anlamda değildir. Rüyasında altın bilezik kırıldığını gören kişi çoğunlukla üzücü bir haberle karşılaşır. Maddi bir kaybın yaşanması, üzüntülü bir haber almak ve sağlık açısından endişe edici olaylar duymak şeklinde yorumlanır. Rüyada altın bileziğin kırılması hem maddi açıdan bereketsizliğe hem de sağlık açısından üzücü durumların yaşanmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek
Rüyada altın görmek içerisinde bulunulan sıkıntılardan kurtulmaya, sevinç ve refah dolu günlerin geleceğine işaret ettiği yönünde yorumlanır. Bazı yorumcular ise rüyada altın görmenin beraberinde gam ve kederi getireceğine dair yorumlarda bulunmuşlardır. Rüya içerisinde altın görülmesi sadece belirli bir şekilde yorum yapılmasını sağlamaz, rüyanın hâli ve ne şekilde görülmüş olduğu da rüyanın yorumunu değiştirebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada altın bilezik görmek kadın ve erkeğe göre değişir. Bekar kadın rüyasında altın bilezik gördüyse evlilik akti gerçekleştireceğine delalet eder. Bekar bir erkek içinse; dara düşmesi, keder ve üzüntü şeklinde tabir edildiği görülmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİĞİ HEDİYE ALMAK
Rüya sahibinin çalışmasına gerek kalmadan alacağı bir mal ya da toplu paraya işaret eder. Rüyasında altın bilezik aldığını gören kişiye ortak bir maldan ya da paradan pay düşecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK DÜŞÜRMEK
Rüyada altın bilezik düşürmek, gelirinin daralacağına işaret eder. Rüya sahibi altın bileziği evde düşürdüyse çabuk hallolacak bir sorun ya da hemen geçecek bir hastalıktır, dışarda düşürmek ise meşakkate düşmeye işaret eder. Rüyada altın bilezik düşürmek ve bulamamak, bir dikkatsizlik nedeniyle emeğinin boşa gitmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİĞİ BİRİNİN KOLUNA TAKMAK
Rüyada altın bileziği koluna takmak, takılan bileziğin çeşidine göre değişir. Burma altın bilezik takmak, rüyayı gören kişinin kendisi adına şeref addettiği bir davranışta bulunması ve deyim yerindeyse bunun için koltuklarının kabarması demektir. Rüyada birinin koluna sahte bilezik taktığını görmek, bir durumu kotarmak ya da bir olayı idare etmek için beyaz yalanlar söyleneceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEYAZ ALTIN TAKMAK
Rüyada birinin koluna beyaz altından yapılmış bilezik takmak, bir tercihinden ötürü yanlış değerlendirilemeye, dedikoduya maruz kalmaya ama çok geçmeden haksızlık yapan kişilerin hatalarını fark ederek mahçup olmalarına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEĞİN KOLUNDA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek, rüyayı gören kişinin evine gelecek olan akraba ve hayır, iyilik, güzellik ve uğur anlamına gelir. Bu kişi aileden olup özellikle de mesleğinde umulmayacak kadar üstün özelliklere sahip olacak ve yükselecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada altın bilezik görmek, estetiğe, zarafete ve güzelliğe delalet eder. Rüyasında altın bilezik gören bir hanımefendi, bakımına önem veren, giyinmeyi ve takınmayı çok seven, bu sayede de her gittiği ortamda parıldayan bir güzellik ile tüm gözleri üzerine çeken kişi olarak ifade edilir. Rüya sahibi, uyandığında bile eşine güzel görünmek için hemen aklanıp paklanıp, süslenir. Bir kadın rüyasında altın bilezik görürse eğer bu onun kendisine duyduğu sevgiye ve saygıya delalet eder.
Rüyada altın bilezik görmek erkek için aynı şekilde yani hayırlı olarak ifade edilmez. Rüya sahibi için sıkıntı ve ağırlık anlamına gelir. Kişinin içine düşeceği güçlük olarak tabir edilir.
Rüyada bilezik görülmesi; eğer rüyayı gören bekâr kadın ise evleneceğine, eğer rüyayı gören erkek ise keder ve üzüntüye maruz kalacağına yorumlanır.
Bir kimsenin rüyasında bilezik görmesi; beş şekilde tabir edilir. Bunlar da: Boş olmak, hikmet, hile, keder, evlat ve arkadaş.
Rüyada altın bilezik görmek, yakın çevreyi temsil eder. Eğer rüya sahibi bileziği beğeniyorsa olumsuz, beğenmiyorsa olumlu gelişmeler yaşayacaktır. Bu rüya eskilerde kalan bir ilişkinin yeniden gündeme geleceğinin de habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK ALMAK
Altın bilezik almak bayanlar için daha güzel görüneceklerine, eşlerine gösterdikleri ilginin karşılığını alacaklarına ve bol seyahat edecekleri bir döneme gireceklerini işaret eder. Genç kimseler için eğitimlerini en iyi şekilde bitirip, mesleklerini icra edebilecekleri güzel iş fırsatlarının kapıda olduğunu müjdeler. Bekarlar için yeni bir sevda anlamına da gelen rüya, kişinin hem gönlüne hem de aklına hitap eden bir eş adayıyla tanışarak dünya evine girme hazırlıkları yapacağını bildirir. Gümüş bilezik almak duyulacak güzel sözlere, iltifatlara, dış görünüş açısından herkesi etkileyecek duruma gelmeye yorumlanır
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK BOZDURMAK
Rüyada bilezik bozdurmak, zahmetsiz, yorulmadan elde edilecek para veya ganimete yorulurken, miras kalan bir tarla veya arsanın değer kazanarak kişinin maddi gücüne önemli katkılarda bulunacağına alamettir. Aynı zamanda yoksulluktan kurtulmak, işsizler için iş bulmak ve maddi durumunu eskisine oranla daha iyi hale getirmek manasındadır. Mevki atlamak veya vazifelendirilmek demek olan rüya, kısmetli bir döneme girildiğine de haber verir. Hatalardan dönmek, yanlışları düzeltmek için fırsat elde etmek, geçmişten alınan derslerle daha iyi bir hayata kavuşmak şeklinde de yorumlanır. Gümüş bilezik bozdurmak ise, bir kavga veya tartışmada ağızdan çıkacak kötü cümlelere, sevilen bir kimsenin gönlünü kırmaya ve sonrasında af dilemeye delalet eder. Evlilik hazırlıkları yapanlar içinse borçlanarak düğün yapacaklarına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK TAKMAK, TAKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada altın bilezik takmak, rüyayı gören kişinin, gönül ilişkisi yaşadığı sevgilisinin çok sadık bir insan olduğuna ve bu yüzden ne olursa olsun sevgilisini çok sevdiğine alamet edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, aile hayatında pek tanımadığı çok uzak bir akrabasından yüklü bir mirasa sahip olacağına alamet edilir.
Rüyada altın bilezik taktığını görmek, hayırlı ve güzel işlere işarettir. Rüyada altın bilezik takan kişi çok başarılı olacağı işler yapar ve çalışma hayatında güç ve kuvvet sahibi olur. Bu rüya aynı zamanda elde edilecek ganimet, para ve makamdır. Bu rüyayı gören kişi eğer bekârsa gerçekten hayırlı bir eşe sahip olur; evli ise de eşinden oldukça büyük faydalar ve hayırlar görecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA 3 TANE ALTIN BİLEZİK TAKMAK
Rüyada kuyumcuda 3 altın bilezik görmek, maddi değeri büyük bir mala ya da eşyaya imrenmek ve ona sahip olmayı istemektir. Rüyada kolunda 3 altın bilezik görmek, meslekten yana zengin olmak yani birden fazla iş yapabilme yeterliliğine ve bilgisine sahip olmaktır. Rüyada başkasının kolunda 3 altın bilezik görmek, rüya sahibinin makamı, statüsü, konumu, güzelliği (yakışıklılığı), başarısı ve zenginliği konusunda onun yerinde olmak istediği bir kimsenin varlığına yorulur. Rüyada 3 sahte altın bilezik görmek, bir düşünce, öngörü ya da tahmin konusunda yanılmak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK BULMAK
Rüyada altın bilezik bulmak, çok büyük bir mirasa sahip olunacağı anlamına gelir. Kişinin taşınmaz veya geniş bir arazi veya tarla alacağı anlamlarına da gelir. Altın bilezik bulmak bazen de bekar kimseler için çok hayırlı, varlıklı ve saygın bir kimse ile evlilik gerçekleştireceklerine delalet eder. Kısmetin ve bereketin artacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına yorumlanır. Rüyasında altın bilezik bulan biri beklemediği bir anda büyük bir şans ve fırsat elde eder. Doğru değerlendirilirse çok zengin bir hayata sahip olunacağının da işaretçisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN KOLUNDA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüyada Başkasının Kolunda Altın Bilezik Görmek rüya tabirleri terminolojisine göre kıskançlık, fesatlık gibi anlamlar barındıran bir imgedir. Ayrıca rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek imgesi; yakın çevrenizden birilerinin size kıskançlığı yüzünden iftira atacağının habercisi olarak yorumlanır. Bununla birlikte rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek imgesi; komşularınızın ya da yakın akrabalarınızın sizinle alakalı dedikodu ve gıybet yapacağını da ifade eder. Bu dedikodular sayesinde öteki akrabalarınızla ya da komşularınızla olan ilişkileriniz hasar görebilir ve uzunca süre sosyal açıdan yalnız hissedebilirsiniz. Fakat içinizi sıkmayın.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN ALTIN BİLEZİK TAKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada başkasının altın bilezik taktığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, tövbelerinin Allah'a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN ALTIN BİLEZİK VERDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada birinin altın bilezik vermek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, rakipleri mağlup edeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birine altın bilezik vermek
Rüyada birine altın bilezik vermek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK ÇALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada altın bilezik çaldığını görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, büyük başarılara imza atılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK ÇALINDIĞINI GÖRMEK
Rüyada altın bileziğin çalındığını görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalettir.
Rüyada altın bilezik çaldırmak, güvenilen bir kimseden darbe yemeye ya da rüyayı gören kişinin kendi hatası olarak kabul edeceği bir durumu yaşamak ya da tatsız bir olayın muhatabı olmak zorunda kalacağına delalet eder. Rüyada altın bilezik seti çaldırmak, yılların birikimine ya da çalışmasına yazık edecek bir işe girmek ve iflasa uğramak demektir. Rüyada hediye olarak gelen altın bileziği çaldırmak, rüyayı gören kişinin başına, kendisinde hatırı büyük olan bir kimseye söyleyemeyeceği ve o kişiyle doğrudan alakalı olduğu için öğrenmesi durumunda o kimseyi kırmaktan, üzmekten ya da kaybetmekten korkacağı bir iş gelmesi demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik görmenin ne anlama geldiğini sizler için araştırdık. Altın bilezik görmek; sevinç, neşe, maddi zenginlik, ferah, başarı ve zafer anlamına gelir. Bilgisini ve zenginliğini paylaşan bir kişiye delalet etmektedir.Evli bir kadın için ise; çocuk sahibi olmaya, sevinçli haberler almaya, ailesi için maddi bolluğa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK KIRILDIĞINI GÖRMEK
Rüyada altın bileziğin kırıldığını gören kişinin kısa süreli bir hastalık geçireceğine işarettir. Yine bazı yorumculara göre ise çekilecek üzüntü ve zorluklardır. Bu rüyayı gören kişi sıkıntı çektikten sonra kolaylığa kavuşur.
Rüyada bileziği kırmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük stres ve baskı altında olduğuna, iş yerinde ve evinde temizliğine ve beslenmesine özen göstermemesinden ötürü çok kötü bir rahatsızlığa yakalanacağına ve bu yüzden iş hayatında çok sıkıntılı ve parasız zamanlar yaşayacağına delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Altın bilezik görmek, nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak çok çeşitli yorumlar içerir ve hayırla tabir olunan rüyalar arasındadır.
Rüyada bekar bir kadın için altın bilezik görmek; hayırlı işlere, evlilikle ilgili durumların gündeme geleceğine, eğitim veya iş hayatı ile ilgili gelişmelerdir.
Evli bir kadın için, çocuk sahibi olmaya, sevinçli haberler almaya, ailesi için maddi bolluğa delalet eder.
Rüyada bilezik görmek; bekar bir erkek için, evlilik ve iş hayatına dair günlük yaşamında gündeminde ne varsa onunla ilgili mesajlar verir.
Evli bir erkeğin bilezik görmesi; maddi konularda bol kazanca, mesleğinde uzmanlaşmaya, işinde başarıya, evlatlarına veya miras işleriyle ilgili durumlara işaret eder.
Rüyada gördüğünüz bileziğin defoları var ise; yaşanacak küçük sorunlara yorumlanır.
Rüyada bilezik görmek ile ilgili diğer yorumlar için yazının devamına okuyabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Altın bilezik görmek; sevinç, neşe, maddi zenginlik, ferah, başarı ve zafer anlamına gelir. Bilgisini ve zenginliğini paylaşan bir kişiye delalet eder.
Yüklü bir miras ve para elde etmeye, sevinçli güzel haberler almaya, varlıklı yardım sever kişiler ile tanışmaya ve onlardan gelecek hayra, kariyer sahibi olmaya, bolluk ve berekete delalet eder.
Rüyada görülen altın bileziğin çokluğu sembolize ettiği şeylerin artıp çoğalması demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK TAKTIĞINI GÖRMEK
Rüyada altın bilezik taktığını görmek; kadın veya erkek fark etmeksizin, hayırlı olayların gerçekleşmesine delalet eder.
Kişinin hayatına girecek hayırlı bir eşe, mesleğinde başarılı olmaya, karlı bir işe, herkes tarafında sevilen, saygı gösterilen, fikirlerine ihtiyaç duyulan biri olacağı anlamına gelir.
Anne tarafından takılan altın bilezik; manevi desteğe, baba tarafından takılan altın bilezik ise; maddi yardım ve güce yorumlanır.
Rüyada bir bebeğin kolunda bilezik görmek; aileye yeni katılacak bir kişiye delalet eder.
Sağ koluna bilezik takan kişi; mesleğinde yükselip kariyer yapar ve maddi zenginliğe ulaşır. İşsiz biri iş teklifi alır.
Kişinin sol koluna bilezik takması; bekar ise, hayırlı bir eş ile evlilik yapar, evli ise aile hayatında uyum ve mutluluğu yaşar. Sol kola birden fazla bilezik takması, çocuklarını temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN KOLUNA ALTIN BİLEZİK TAKMAK
Bir kimsenin menfaatini koruyarak, yol gösterip destek olmaya ona kazanç ve imkan sağlamaya, güç vermeye delalet eder.
Rüyada birinin koluna sahte bilezik taktığını görmek; kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumları idare edebilmek için yalan söylemesine veya menfaati için sahte kimlik takınmak anlamına gelir.
Bir kimsenin koluna altın burma bilezik takmak; kişinin kendi geniş imkanları ile gurur duyup, gösteriş yapmasına veya imkanlarını başkalarına yardım için kullanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK SAKLAMAK
Rüyada altın bilezik saklamak; kişinin maddi birikimlerini korumak istediğine, mal varlığı hakkında kimse ile konuşmak veya ihtiyacı olan yakınlarına vermek istemediğine delalet eder.
Rüyada anne ve babadan altın bilezik saklamak; özel hayatı ile ilgili sessiz adımlar attığı anlamına gelir.
Rüyada eşinden altın bilezik sakladığını görmek; ileride ayrılık söz konusu olursa diye zor zamanlar için para biriktirmek istediğine ve eşine güven duymadığı için tedbirli davranmaya yorumlanır.
Rüyada yastık altında altın bilezik saklamak, gizlice yapılmak istenen bir işin ortaya çıkmasına veya böyle bir duruma tanıklık etmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİLEZİK SAKLAMAK
Rüyada bilezik sakladığını gören kişi özellikle maddi anlamda birikim yapacak ve büyük bir servet elde edecektir. Ağzının sıkı olduğu ve geliri hakkında kimseye bir şey belli etmediği anlamını taşırken özellikle maddi anlamda kimse ile konuşmadığına delalet eder. Özel hayattan yana ise sessiz sedasız adımlar atacak ve ne olursa olsun kendine olan güveni yerine gelecektir. Yastık altında bilezik saklamak ise gizlice yapılmak istenen bir işin olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GERDANLIK GÖRMEK
Rüyada görülen altın gerdanlık Hacca veya Umreye gitmeye yorulmaktadır. Bu rüya oldukça hayırlıdır. Dini açıdan gelişmek, ibadetlerini yerine getirmek ve ahlaklı olmak anlamlarına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KOLUNDA BİLEZİK GÖRMEK
Rüyasında koluna bilezik taktığını gören kişinin rüyası yorumlara ve rüyaya göre değişebilir. Örneğin; altın bilezik takmak, rüyayı gören kişinin kendisi adına bir başarı kazanacağı anlamına gelmektedir. Eğer biri koluna sahte bilezik takıyorsa bir durumu kurtarmak ya da olayı idare etmek için beyaz yalanlar söyleyeceği anlamı taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRIK BİLEZİK GÖRMEK
Bilezik takmak genel olarak olumlu ve hayırlı işler için kullanılır. Ancak kırık bilezik görmek elde edeceği şansı kıl payı kaçıracağı anlamını taşır. Maddi ve manevi beklentileri bir süre kesintiye uğrayacak ve sahip olduğu malları kaçıracaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİLEZİK ÇALDIRMAK
Rüyada bilezik çaldırdığını gören kişi güvendiği kişilerden darbe yiyecektir. Kendi hatalarını fark edecek ya da tatsız bir olay yaşayacaktır. Kendisinde hatırı büyük olan birini kırmaktan çekinecek ya da o kişiyi kaybetmekten korkacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEĞİN KOLUNDA BİLEZİK GÖRMEK
Bu rüyayı gören kişinin hanesine güzel bir haber gelecek, beklediği yerden para alacak ve istediği her şeye kavuşacaktır. Hayatı olumlu yönde değişecek ve mucizevi olaylar yaşayacaktır. Özellikle iş hayatında istediği başarıları kazanacak ve dilekleri kabul olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bileziği Kolda Görmek
Rüyada bileziği kolda görmek, iş hayatında yapılacak çalışmalar, ortaya konacak projeler ve gerçekleştirilecek işlerin nasıl sonuçlanacağı ve başarılı olup olamayacağı hakkında bir merak duymaya ve olumsuz bir sonuç ile zararlı çıkılması halinde çok büyük bir sıkıntı yaşamaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bileziği Kolundan Çıkarmak
Rüyada bileziği kolundan çıkarmak, rüya sahibinin, yapacağı çok büyük bir hata yüzünden çok sevdiği ve değer verdiği eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok kötü bir şekilde küseceklerine ve rüyayı gören kişinin, bu konu hakkında kendi kendisine çok kızacağına işaret edilir.
.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK BULDUĞUNU GÖRMEK
Altın bilezik bulmak bir tanıdık vasıtası ile meslek sahibi olmak, görücü usulü evlilik yapmak veya çocuklarını evlendirmek demektir. Maddi durumun aniden düzeleceğini ve hiç beklenmedik fırsatlar elde eden rüya sahibinin zenginleşeceğini delalet eder. Farklı yorumları olan rüya bir sıkıntının da habercisi olarak görülebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİĞİ BAŞKASINA TAKMAK
Rüyada başkasına altın bilezik takmak, maddi olarak iyi konumlara gelmeye ve varlık içinde hayat sürdürmeye yorumlanır. Aynı zamanda darlık çekmeyeceğinin, kimseye muhtaç duruma düşmeyeceğinin ve kendi benliğini koruyacağının habercisidir. Çalışıp alın teri dökerek gelir sağlayacağına ve insanları karşısında konuşturmayacağına da işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK BULMAK
Umulmadık bir yerden gelecek kısmet anlamına gelir. Kişinin evlilik teklifi almasına veya etmesine, çalışmayan biri için, getirisi iyi olan bir iş teklifi almasına delalet eder.
Maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zengin bir kadın veya erkek ile tanışarak arkadaş olmaya, sıkıntılardan sonra gelen refaha işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik çaldırmak; kişinin yakın çevresinde güvendiği biri tarafından zarara uğramaya veya yaşanacak tatsız bir olayı, kendi hatası olarak kabullenmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bileziklerin tamamını çaldırmak; kişinin yıllarca biriktirdiği şeyleri, yanlış girişimleri sonucunda kaybetmesine, yanlış kişilere güvenmeye ve sonucunda hüsrana uğramaya yorumlanır.
Ancak bu bir haberci rüya olduğu için kişi kontrolü ele alarak olayın gidişatını değiştirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin kırık altın bilezik görmesi; yaşanacak hayal kırıklığına ve üzüntüye delalet eder. Bazen de kaçan fırsatlar anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırık altın bileziği yapıştırmaya çalışmak; bir konuda beyhude nefes tüketmeye, boşa zaman harcamak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kırık altın bileziği satmaya çalışmak; borçlarını kapatmak için elinde ne varsa satmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Böyle bir rüya görmek; kişinin içine dönüp neyi yanlış yaptığını gözden geçirerek kontrolü eline almasında fayda var.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRIK ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüyada kırık altın bilezik görmek, şansını kıl payı kaçırmaya işaret eder. Rüyada kırık altın bilezik satmak, zararına bir iş yapmaya ve borcunu kapatmak için elindekileri neredeyse yok pahasına satmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK ÇALDIRMAK
Rüyada altın bilezik seti çaldırmak, yılların birikimine ya da çalışmasına yazık edecek bir işe girmek ve iflasa uğramak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİLEZİK HEDİYE ALMAK
Rüya sahibinin çalışmasına gerek kalmadan istediği şeyleri elde edeceği anlamı taşır. Aynı zamanda ortak bir malda ya da paradan düşecek pay olarak yorumlanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRIK ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüya sahibinin kırık altın bilezik görmesi; yaşanacak hayal kırıklığına ve üzüntüye delalet eder. Bazen de kaçan fırsatlar anlamına gelir.
Rüyada kırık altın bileziği yapıştırmaya çalışmak; bir konuda beyhude nefes tüketmeye, boşa zaman harcamak demektir.
Kırık altın bileziği satmaya çalışmak; borçlarını kapatmak için elinde ne varsa satmaya delalet eder.
Böyle bir rüya görmek; kişinin içine dönüp neyi yanlış yaptığını gözden geçirerek kontrolü eline almasında fayda var.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİĞİNİ ÇALDIRMAK
Rüyada altın bilezik çaldırmak; kişinin yakın çevresinde güvendiği biri tarafından zarara uğramaya veya yaşanacak tatsız bir olayı, kendi hatası olarak kabullenmeye delalet eder.
Rüyada altın bileziklerin tamamını çaldırmak; kişinin yıllarca biriktirdiği şeyleri, yanlış girişimleri sonucunda kaybetmesine, yanlış kişilere güvenmeye ve sonucunda hüsrana uğramaya yorumlanır.
Ancak bu bir haberci rüya olduğu için kişi kontrolü ele alarak olayın gidişatını değiştirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK BULMAK
Hayırlı rüyalar arasındadır ve kişinin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtularak refaha ermesine delalet eder.
Ayrıca yepyeni başlangıçları da haber verir. Kişi hayatının aşkıyla karşılaşabilir, yeni bir işe başlayabilir, beklemediği bir anda maddi yardım alabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEBEK KOLUNDA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Eve gelecek bir misafirin beraberinde getireceği iyilik, güzellik ve bereket anlamına gelir.
Bebeğin kolunda gereğinden büyük altın bilezik görmek; beklenmedik nimet ve başarıya delalet eder.
Rüyada kız bebeğin kolunda altın bilezik görmek; kişinin duygusal anlamda elde edeceği değerlere, mutluluk ve sevince işaret eder.
Erkek bebeğin kolunda görülen altın bilezik; büyüyüp gelişmekte olan karlı bir işe ve kişinin evlatları anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA İNCİLİ BİLEZİK GÖRMEK
İncili bilezik görmek; kadın veya erkek için de aynı şeyi sembolize eder. İyi talih, zengin ve seçkin, zevk sahibi bir eş demektir.
Rüyada bilezik üzerindeki incilerin çokluğu ve güzelliği; kişinin el becerilerine ve yaşam kalitesinin yüksekliğine, sanat ile iç içe olmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GÜMÜŞ BİLEZİK GÖRMEK
Rüya sahibi için gümüş bilezik görmek; altın bilezik gibi soyluluk ve zenginliği sembolize eder.
Gümüş bilezik, seçkin, farklı ve yenilikçi olanla iletişime geçmeyi, üretmeyi, bir konuda yetkin kişi olmak demektir. Aynı zamanda böyle biriyle karşılaşmaya ve ondan fayda görmeye işaret eder.
Kişinin kendi içine dönerek kendini ve yeteneklerini ortaya çıkarması anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Kırılması
Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek, olumlu bir rüya değildir. Bu rüya hastalıkların habercisidir. Aynı zamanda yokluğa düşüleceği ile de tabir edilir. Rüyada altın bilezik kırılması, şans oyununu oynayıp para kaybetmeye veya iş hayatında sorun yaşamaya yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Hediye Almak
Rüyada altın bilezik hediye aldığını görmek, rüya sahibinin çalışmadan kazanacağı para anlamına gelir. Rüyada altın bilezik hediye aldığını görmek, maddi ve manevi olarak huzura erişmeye ve mal mülk sahibi olmaya delalet eder. Rüya sahibinin sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendine Altın Bilezik Takıldığını Görmek
Rüyada kendine altın bilezik takılması, anneden öğrenilecek olan doğrulara ve gerçeklere işaret eder. Rüyada baba tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, babanın soy adını taşırken onun nasihatlerine uymak demektir. Rüyada akraba tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, rüya sahibinin yardıma ihtiyaç duyduğu bir zamanda, birileri tarafından teselli edileceğinin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Saklamak
Rüyada altın bilezik sakladığını görmek, rüya sahibinin yatırımları hakkında ketum olduğuna yorulurken; rüyada eşinden altın bilezik saklamak, anlaşmazlık yaşanabileceğine işaret eder. Rüyada yastık altında altın bilezik saklamak, rüya sahibinin gizlice yapmak istediği bir işi başaramayarak herkesin duymasına sebep olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Düşürmek
Rüyada altın bilezik düşürmek ya da rüyada altın bilezik kaybetmek, maddi açıdan zor zamanların yaşanacağına yorulur. Rüyada altın bilezik düşürmek ve bulamamak, emeklerin boşa gitmesine delalettir. Rüyada altın bilezik düşürmek ve bulmak, rüya sahibinin bir olaydan ders alarak bu konuda daha duyarlı davranmaya başlamasına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Bulmak
Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek, büyük bir kısmet almak demektir. Evlilik ya da iş teklifi almaya delalettir. Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek, rüya sahibinin zor ve sıkıntılı günleri geride bırakıp huzur dolu günler geçireceğine, iyiliğin ve güzelliğin yanında olacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek

Rüyada altın bilezik görmek, rüya sahibinin güzel ve zarif bir kişi olduğuna delalettir. Rüyasında altın bilezik gören kadın, kendisine saygı duyuyor ve bir o kadar da seviyor demektir. Rüyada altın bilezik görmek, kişi için aynı zamanda kısa süreli sıkıntı manasına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bilezik görmek konusunda yapılan genel rüya tabiri, kişinin hayır duası almasıdır. Yapılacak olan ziyaretler sonucunda kişilerin rüya sahibinden razı geleceği şeklinde açıklanır. Bilezik kolda değil de evde görülürse, evde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder. Rüyada bilezik görmenin yorumu, kişi bekar bir bayansa hayırlı bir evlilik yapacağı, eğer evli ise de birikim yapacağı şeklinde ifade edilir.
Rüyada kolunda bilezik görmek: rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin yaşayacağı kötü olaylara, karmaşıklığa işaret eder.
Rüyada bileziğin kırıldığını görmek: Talihsizlik demektir. Rüya sahibinin bir anda düzeninin bozulacağı şeklinde tabir edilir.
Rüyada kolundan bilezik çıkarmak: Rüyayı gören kişinin yaşayacağı kavgalara, üzücü olaylara yorumlanır.
Rüyada gümüş bilezik görmek: Rüya sahibi erkek de olsa kadın da olsa hak yolunda yürüyecekleri şeklinde yorumlanır.
Rüyada altın bilezik görmek: Cinsiyete göre farklı anlamları vardır. Erkek için üzüntü ve dert, kadın içinde mutluluk ve huzur demektir.
Rüyada toprakta altın bilezik görmek; rüya sahibinin kutsal saydığı ve çok değer verdiği bir insandan ya da bir bir yerden gelecek kolay rızık anlamına gelir. Tamamen şansa bağlı bir nasibi yemek demektir.
Rüyada bebek kolunda bilezik görmek, eve gelecek misafirlerin beraberinde getireceği hayır, iyilik, güzellik ve uğur getirme anlamana gelir.
Rüyada kırılmış ya da yamuk altın görmek rüya sözlüğü yorumcularına göre sınavında ya da bir meslek dalında istenilen performansı gösterememeye bu nedenle üzülmeye, hüsrana uğramaya ve kendini aileye, eşe dosta ve çevreye karşı rezil olmuş hissetmeye yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilezik görmek
Altın bilezik badın için süs ve sevince, erkek için gam ve kedere, Bekarın bilezik takması eşe, Gümüş bilezik erkek ve kadın için din ve takvaya, Bilezik bulmak mirasa delalet eder.

Rüyada bilezik takmak, sevdiğinizin size çok sadık olduğuna işarettir.

Erken bir evlilik yapacağınızın habercisidir. Altın bilezik bir miras veya yüklü bir paraya kavuşacağınıza, bilezik çıkarmak arkadaşlarınızla aranızda çıkacak bir soruna, hediye etmek yakınlık kurduğunuz bir kadınla aranızda problemler çıkacağına, gümüş bilezik daha çok para katacağınıza işarettir. Bir kadının bilezik takması rızkın bol olduğuna ve mutlu bir haber alacağınıza işarettir.

Erken bir evlilik gerçekleştireceğinizin habercisidir.

Rüyada eğer bilezik takan kişi bekarsa, söz, evlilik, nişan vb. İşarettir. Evli kadın takarsa gelir, evli erkek takarsa da istediği işin olacağına işaret eder. Ama erkeğin taktığı bilezik altın ise kirli işler, haram para olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topraktan Altın Bilezik Bulmak
Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek, kolay kazanç sağlamak anlamına gelir. Tamamen şansa bağlı bir nasibi yemek demektir. Rüyada topraktan sahte altın bilezik bulmak, pratik bir şekilde para kazanmanın yolunu bulmak ancak daha sonra bunun devamının gelmeyeceğini öğrenmek anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir bilezik kaybettiğini görmek, o kişinin birtakım boş hayaller uğrunda üzülmekte olduğuna işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir bilezik bulduğunu görmek, rüya sahibinin miras yoluyla bir miktar para veya bir miktar arazi sahibi olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bulunan bir bileziğin sahibine geri verildiğini görmek, rüya sahibinin başından birtakım sürpriz maceralar geçeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir bilezik takınmış görmek, sevgilinizin hiçbir zaman sizi terk etmek istemeyeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başka birini bilezik takmış görmek, rüya sahibinden pek hoşlanmayacağı bir konuda yardım istenebileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer’i Sadık’a göre; rüyada bilezik görmek, beş şekilde yorumlanır: Baş olmak, hikmet, hile, keder, evlat ve kardeş.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koluna altın bilezik takmak, kıymetli bir eşyasının çalınacağına; gümüş bilezik takmak, ücretli bir işte çalışıyorsa ücretinin veya maaşının kesileceğine; koluna cam bilezik takmak, iş yerinin değişeceğine; bakır bilezik takıyorsa işinden ayrılacağına işarettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kollarına altın bilezik taktığını ve bunların büyük geldiğini gören kişinin, bir müddet keder ve sıkıntıya düşeceği rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kollarında gümüşten bilezik görenin, gelir temininde zahmet çekeceği rivayet edilir. Rüyada hangi madenden olursa olsun bilezik görmek, kadınlar için koca, erkekler için de kadın birlikteliğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evli bir kadın kendi kendisine bilezik taktığını görürse, gelir ve mülkünün artacağına; evli bir erkek takarsa da beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanınan ve ünlü bir kimsenin kendisine bir bilezik verdiğinin görülmesi, kendisi veya kardeşinin bir evlat sahibi olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kollarında iki değişik altın bilezik olduğunu görmek, sıkıntı ve darlık çekileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik takmak, sevdiğinizin size çok sadık olduğuna işarettir. Rüyada altın bilezik görmek, o kişinin beklenenden erken bir evlilik yapacağının habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bileziğin çıkarıldığını görmek, rüya sahibinin arkadaşlarıyla arasında birtakım sorunlar çıkabileceğinin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının bilezik takması, mutlu haberler alacağına işarettir. Rüyada kendisine gümüş bilezik takıldığının görülmesi, kazançlarının artacağına ve ilişkilerinin iyi bir döneme gireceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada koldaki bileziği kırdığını görmek, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder. Rüyada birisine bilezik hediye etmek, rüya sahibinin çeşitli kişilere yardımda bulunacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kollarında altın bilezik olduğunu görmek, o kişiye bir miras intikal edeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bilezik Görmek
Rüyada bekar bir bayanın bilezik görmesi, o kişinin evleneceğine; erkeğin rüyasında bilezik görmesi keder ve üzüntüye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bilezik görmek kadin için evlenme, er-kek için keder ve sikinti ile yorumlanir. Kirmanî'ye göre; rüyasinda büyük bir adamin kendisine bir bilezik verdigini görenin, ya kendi veya kardesi bir evlat sahibi olur. Kollarinda iki altin bilezik oldugunu gören, sikinti ve darlik çeker.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait el-Vaiz'e göre; Rüyada kollarinda altin bilezik oldu-gunu görmek, mirasa konacagina ve bir rivayete göre ibadetinin devam edecegine delalet eder. Kollarina altin bilezik taktigini ve bunlarin büyük geldigini gören, keder ve sikintiya düser. Bir riva-yete göre yalanci adamlarla karsilasir. Kollarinda gümüsten bile-zik gören, zahmetle kazanir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Halid el-Isfahan'a göre; ellerinde gümüsten bir çift bilezik gören sikinti çeker. Fakat bu sikinti altin bilezige göre daha hafif-tir. Burma bilezik görmek düz bilezikten daha fenadir, içi bos olan dolu olandan hayirlidir. Hangi madenden olursa olsun bilezik ka-dinlar için koca, erkekler için de kadin ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer'i Sadik'a göre; rüyada bilezik görmek, bes sekilde yo-rumlanir: Bas olmak, hikmet, hile, keder, evlat ve kardes. Bazi tabircilere göre; rüyada bilezik görmek kedere ve üzüntüye yorumlanir. Rüyada koluna bir bilezik taktigini görmek, bir ha-ber alip üzülecegine; kolundaki bilezigi çikarip atmak bu rüyanin aksine yorumlanir. Rüyada koluna altin bilezik takmak, kiymetli bir esyasinin çalinacagina; gümüs bilezik takmak ücret aliyorsa ücretinin veya maasinin kesilecegine; koluna cam bilezik takiyorsa is yerinin degisecegine; bakir bilezik takiyorsa isinden ayrilacagina isarettir. Bir bilezik takinmis görmek, sevgilinizin hiçbir zaman sizi terk etmek istemeyecegine isarettir. Baska birini bilezik takmis gör-mek, hos olmayan bir konuda yardiminizi isteyecekler anlamina gelir. Bir bilezik kaybetmek, hiçbir zaman olmayacak bir sey için bos yere üzülmekte oldugunuzu gösterir. Bilezik bulmak size mi-ras yoluyla biraz para veya bir miktar arazi kalacagina isarettir. Bir bilezigi sahibine geri verdiginizi görmek, yakinda basinizdan hos bir macera geçecegine delildir. Bir baska rivayete görede: Bir erkegin, rüyada elinde bir bilezik bulundugunu görmesi, onun elinin darligina isaret eder. Eger elinde altin veya gümüsten birtakim bileziklerin bulundugunu görse, o kimsenin salih bir adam olduguna hayir ve hasenata çalisan ve onlara öncelik yaptigina isaret eder. Eger düsmanlari varsa Allahu Teala kendisine imdat ve yardim eder. Rüyada evinde altin bilezik oldugunu gören kimsenin eli yüce, kendisi nimetler sahibi bir kimse olur. Bir devlet baskani rüyada halkinin ellerinde bilezikler görse, o devlet baskanin halki hakkinda yumusaklik gösterir ve onlarin arasinda adaletli icraatta bulunur. Halki da kazanç ve geçimlerinde berekete nail olur ve devlet baskaninin otoritesi ve gücü devam eder. Rüyada devlet baskaninin eline bilezik takilmasi söhretle beraber devlet baskaninin eliyle meydana gelecek uluslararasi basanya isaret eder. Bilezik, erkek çocuga veya rüya sahibinin akrabalanm ziyaret etmesine isaret eder. Bilezik, hizmetçiye de isaret eder. Kadinlari için bilezik, sahip olacaklari nimet ve sevinçtir. Bir kimse rüyada gümüsten bir bilezik görse o kimsenin mali artar. Bilezik, erkeklerden rüyada onu takinan kimse için üzüntü ve keder, kadin için ise bezektir. Çünkü bilezik kadinlara mahsus zinet eshasidir. Eger bilezik ölüler üzerinde görülse o ölülerin cennette olduklarina isaret eder. Bazi tabirciler altin bilezik onu rüyada takinan için mirastir, dediler. Bilezik, bekar kimse için hanimdir. Bilezik, çocukla da tabir edilir. Bazi tabirciler rüyada gümüs bilezik takmak, takinan kimse için din ve takvadir. Çünkü gümüs bilezik Cennet ehlinin bezeklerindendir, dediler. Bilezikler eger altin veya gümüsten olursa, izzet sahibi kimselere yaklasmaya mal ve güzellige isaret eder. Eger bilezikler kemik veya fildisinden olursa bu rüya insanlann rezillerine isaret eder. Bazen de erkek için bilezik takinma mülke veya Hakk'tan sapmaya ve yalana isaret eder. Bilezikler üzüntü, keder, tasa, usanç, musibet ve belaya düsmüs olan kimseye teselli verecek sözler söylemeye isaret eder.

Erken bir evlilik gerçekleştireceğinizin habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa, ölüde bilezik görmek; ölenin ruhunun huzur içinde olduğuna bileziği kolda görmek; merak ve sıkıntıya, bileziği kolundan çıkarmak; dostlarınızla aranızın açılacağına, bileziği kırmak; hastalığa tutulmaya ve fakirlik çekmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada altın bilezik görmek zarafete güzelliğe ve estetiğe tabir edilir.Rüyada altın bilezik gören kadın, bakımına önem veren ve etrafında beğenilen biri olarak tabir edilir. Rüyada altın bilezik görmek rüya sahibinin kendisini beğenmesi ve kendisine sevgi duyması olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Umulmadık bir yerden gelecek kısmet anlamına gelir. Kişinin evlilik teklifi almasına veya etmesine, çalışmayan biri için, getirisi iyi olan bir iş teklifi almasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zengin bir kadın veya erkek ile tanışarak arkadaş olmaya, sıkıntılardan sonra gelen refaha işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir
Altın bilezik görmek, nasıl gördüğünüz ile ilgili olarak çok çeşitli bilgiler içerir ve hayırla tabir olunan rüyalar arasındadır.
Rüyada bekar bir kadın için altın bilezik görmek; hayırlı işlere, evlilikle ilgili durumların gündeme geleceğine, eğitim veya iş hayatı ile ilgili gelişmeleri temsil eder.
Evli bir kadın için, çocuk sahibi olmaya, sevinçli haberler almaya, ailesi için maddi bolluğa, işinde yeni gelişmelere delalet eder.
Rüyada bilezik görmek; bekar bir erkek için, evlilik ve iş hayatına dair günlük yaşamında gündeminde ne varsa onunla ilgili mesajlar verir.
Evli bir erkeğin bilezik görmesi; maddi konularda bol kazanca, mesleğinde tanınan biri olmaya ve başarıya, evlatlarına veya miras işleriyle ilgili durumlara işaret eder.
Rüyada gördüğünüz bileziğin defosu var ise; yaşanacak küçük sorunlara yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek
Altın bilezik görmek; sevinç, neşe, maddi zenginlik, ferahlık, başarı ve zafer anlamına gelir. Bilgisini ve zenginliğini paylaşan bir kişiye delalet eder.
Yüklü bir miras ve para elde etmeye, sevinçli güzel haberler almaya, varlıklı yardım sever kişiler ile tanışmaya ve onlardan gelecek hayra, kariyer sahibi olmaya, bolluk ve berekete delalet eder.
Rüyada görülen altın bileziğin çokluğu sembolize ettiği şeylerin çoğalması demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Bulmak
Umulmadık bir yerden gelecek kısmet anlamına gelir. Kişinin evlilik teklifi almasına veya etmesine, çalışmayan biri için, getirisi iyi olan bir iş teklifi almasına delalet eder.
Maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zengin bir kadın veya erkek ile tanışarak arkadaş olmaya, farklı bir meslek öğrenmeye, ihtiyaç duyulan her hangi bir şeye sahip olmaya ve sıkıntılardan sonra gelen refaha işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Hediye Almak
Altın bilezik hediye almak; zorlanmadan elde edilecek mal varlığına veya paraya delalet eder ve kişi için yepyeni bir sürecin başlangıcına, statü sahibi olmaya, çevresinde değer görmeye yorumlanır.
Bazen de evlenmeye, iş kurmaya, bilgilerini yatırıma dönüştürmek, kendi işinin kurmak için beklemediği bir anda eline geçecek paraya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Koluna Altın Bilezik Takmak
Bir kimsenin menfaatini koruyarak, yol gösterip destek olmaya ona kazanç ve imkan sağlamaya, güç vermeye delalet eder. Bilgi ve birikimlerini başkalarına da öğreterek çevresine yararlı olmak istediği anlamına da gelir.
Rüya sahibinin eline geçecek yeni imkanları da temsil eder.
Rüyada birinin koluna sahte bilezik taktığını görmek; kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı durumları idare edebilmek için yalan söylemesine veya menfaati için sahte kimliğe bürünmek anlamına gelir.
Bir kimsenin koluna altın burma bilezik takmak; kişinin kendi geniş imkanları ile gurur duyarak gösteriş yaptığına veya imkanlarını başkalarına yardım için kullanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Kaybetmek
Kişinin rüyada altın bilezik kaybettiğini görmesi ve çok üzülüp ağlaması; maddi kayıplara ve biten ilişkiye dair yeni güzel gelişmeler yaşamasına, sıkıntılı durumların ardından gelecek mutluluk ve huzura yorumlanır.
Kişi sevmediği bir altın bileziğini kaybederse, korkularının gereksiz olduğuna delalet eder.
Maddi değeri olmayan bir bileziği kaybetmek; sıkıntı ve kederden kurtulmak anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Altın Bilezik Görmek
Rüya sahibinin kırık altın bilezik görmesi; yaşanacak hayal kırıklığına ve üzüntüye delalet eder. Bazen de kaçan fırsatlar anlamına gelir.
Rüyada kırık altın bileziği yapıştırmaya çalışmak; bir konuda beyhude nefes tüketmeye, boşa zaman harcamak demektir.
Kırık altın bileziği satmaya çalışmak; borçlarını kapatmak için elinde ne varsa satmaya delalet eder.
Böyle bir rüya görmek; kişinin içine dönüp neyi yanlış yaptığını gözden geçirerek kontrolü eline almasında fayda var.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bileziğini Çaldırmak
Rüyada altın bilezik çaldırmak; kişinin yakın çevresinde güvendiği biri tarafından zarara uğramaya veya yaşanacak tatsız bir olayı, kendi hatası olarak kabullenmeye delalet eder.
Rüyada altın bileziklerin tamamını çaldırmak; kişinin yıllarca biriktirdiği şeyleri, yanlış girişimleri sonucunda kaybetmesine, yanlış kişilere güvenmeye ve sonucunda hüsrana uğramaya yorumlanır.
Ancak bu bir haberci rüya olduğu için kişi kontrolü ele alarak olayın gidişatını değiştirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebek Kolunda Altın Bilezik Görmek
Eve gelecek bir misafirin beraberinde getireceği iyilik, güzellik ve bereket anlamına gelir.
Bebeğin kolunda gereğinden büyük altın bilezik görmek; beklenmedik nimet ve başarıya delalet eder.
Rüyada kız bebeğin kolunda altın bilezik görmek; kişinin duygusal anlamda elde edeceği değerlere, mutluluk ve sevince işaret eder.
Erkek bebeğin kolunda görülen altın bilezik; büyüyüp gelişmekte olan karlı bir işe ve kişinin evlatları anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Bulmak
Hayırlı rüyalar arasındadır ve kişinin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtularak refaha ermesine delalet eder.
Ayrıca yepyeni başlangıçları da haber verir. Kişi hayatının aşkıyla karşılaşabilir, yeni bir işe başlayabilir, beklemediği bir anda maddi yardım alabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Saklamak


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik sakladığını görmesi, rüyayı gören kişinin kendi mal varlığı ile alakalı olarak son derece ketum, konuşmayan ve bir o kadar da savunan bir kişilik olduğuna delalet eden rüyalardan birisi olarak tabir edilir. Rüya sahibi, malı mülkü hakkında kesinlikle konuşmaz ve her ne olursa olsun ağzını son derece sıkı tutar. Hal böyle olunca hayatının her döneminde ve hemen hemen her konuda sessiz, sakin bir şekilde ilerlemeyi hayat felsefesi olarak belirlemiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada 3 Altın Bilezik Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında 3 adet altın bileziği yan yana görmesi demek, rüyayı gören kişinin özentiliği ile alakalı olarak tabir edilir. Rüya sahibinin bir yerde ya da bir kişide gördüğü maddi değeri doruklarda olan bir mala ciddi anlamda özendiği ve sahip olmayı istediği şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda rüyayı gören kişinin iş hayatında da kısa zaman içerisinde hayırlara vesile eder.
Kişinin kısa bir zaman dilimi içerisinde çok ciddi anlamda gelirler elde edeceğine ve bu gelir sayesinde maddi anlamda da rahata ereceğine delalet eden unsurlardan birisi olarak kabul edilir. Her anlamda hayırlıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Hediye Almak


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik hediye aldığını görmesi, rüya sahibi için maddi anlamda hayırlara vesile olacak şekilde tabir edilir. Rüya sahibinin eline kısa bir zaman dilimi içerisinde herhangi bir neden ile toplu para geçeceğine ve bu toplu paranın çok ciddi anlamda yaşam standartlarını yükselteceği şeklinde de tabir edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasına Altın Bilezik Takmak


Rüyayı gören kişinin rüyasında başka birisinin koluna altın bilezik taktığını görmesi, rüyayı gören kişinin kendisi ile alakalı bir rüya olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişinin yakın bir zaman dilimi içerisinde kendi menfaatleri doğrultusunda adımlar atacağına ve bu anlamda sıkıntı yaşamadan maddi olarak güç kazanacağına delalet eder. Rüya sahibi için maddi ve manevi anlamında rahatlık ile dolu bir sürecin geleceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendine Altın Bilezik Takılması


Rüyayı gören kişinin rüyasında kendisine altın bilezik takılırken görmesi, rüyayı gören kişinin alacağı akıl anlamına gelir ve kısa bir zaman dilimi içerisinde bu akıl sayesinde iyi sonuçların elde edileceğine delalet eden rüyalardan birisidir. Geçmişte anneden ya da babadan alınan öğütlerin günümüzde rüya sahibinin işine ciddi anlamda yaradığına ve kendisine yol gösterdiğine delalet eden rüyalardan birisi olarak da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Çaldırmak


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik çaldırdığını görmesi, rüyayı gören kişi için çok da hayırlara vesile olmayan rüyalardan birisi olarak tabir edilmektedir. Rüya sahibinin yakın bir zaman dilimi içerisinde yakın birisinden darbe yiyeceğine ancak yaşanacak gelişmelere göre yediği bu darbenin kendisi kaynaklı olduğunu düşüneceğine, dolayısı ile kendisi için her anlamda sıkıntı dolu bir sürecin başlayacağına delalet eden rüyalardan birisi olarak da kabul edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bileziğin Kırıldığını Görmek


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bileziğin kırıldığını görmesi, rüyayı gören kişi için çok da hayırlı şekilde tabir edilmeyen rüyalardan birisidir. Kısa bir zaman dilimi içerisinde rüyayı gören kişi için hastalık ve yokluk dolu bir sürecin başladığı anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin ölümcül olmayan bir hastalığa yakalanması ve bu hastalıktan kurtulabilmek için tedavi süreci içerisinde yer alacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Bulmak


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik bulduğunu görmesi, rüyayı gören kişi için her anlamda hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin eline çok kısa bir zaman dilimi içerisinde çok sevdiği bir kişiden kolay olarak tabir edebileceğimiz şekilde bir rızık geleceğine delalet eder. Aynı zamanda rüya sahibinin son derece şanslı birisi olduğuna ve her ne olursa olsun kendisi için nasip olanı daima yiyebileceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bilezik çıkarmak; kişinin bazı ilişkilerini, bitirme kararı alması gerektiğine delalet eder. Bazen de bilezik çıkarmak; kısa süreli yaşanacak maddi sorunlara veya iş değişikliğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kadınlar için bilezik; yaşanacak sevinç, mutluluk, evlilik, meslek sahibi olmak güzel gelişmelere tabir edilir. Bekar kişiler için varlıklı biri ile tanışmak ve bu kişiden hoşlanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabir edenlerin bir çoğu bileziği erkek için sıkıntı ve maddi darlık olarak yorumlamış olsa da günümüzdeki yorumu, bilezik erkeğin eşini, çocuklarını, mesleğini ve mal varlığını temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bilezik görmek; sevinç, başarı, mutluluk, bolluk ve berekete aynı zamanda rüya sahibi için hayatında hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder. Meslek erbabı olmaya bu yaptığı işte gelirinin çok iyi ve sürekliliğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evlilik, aile ve iş hayatına dair konulara, meslek tercihine, eğitim ve miras işlerinin gelişme sürecine dair bilgiler verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bilezik kişinin yakın çevresi ile olan ilişkilerini ifade eder. Gördüğü bileziği beğenmek; başarıya ulaşmak, hayallerin gerçek olması, sevinç ve mutluluğa, güzel gelişmelerin yaşanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyada bilezik taktığını görmesi; çalıştığı meslekte zirveye çıkmak ve hatırı sayılır mülk edineceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir bebeğin kolunda bilezik görmek; aileye yeni katılacak bir kişiye veya özel bir yeteneğinin ortaya çıkmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sağ koluna bilezik takan kişi; mesleğinde yükselip kariyer yapar ve maddi zenginliğe ulaşır. İşsiz biri iş teklifi alır. Bir öğrenci için eğitimini başarıyla tamamlayıp meslek sahibi olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin sol koluna bilezik takması; bekar ise, maharetli bir kişi ile evlilik yapar, evli ise aile hayatında uyum ve mutluluğu yaşar. Sol kola birden fazla bilezik takması, sahip olacağı çocuklarını temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik taktığını görmek; kadın veya erkek farketmeksizin, hayırlı olayların gerçekleşmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin hayatına girecek hayırlı bir eşe, mesleğinde başarılı olmaya, karlı bir işe, herkes tarafında sevilen, saygı gösterilen, fikirlerine ihtiyaç duyulan biri olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anne tarafından takılan altın bilezik; manevi desteğe, baba tarafından takılan altın bilezik ise; maddi yardım ve güce yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada  Kuyumcuda Altın Bilezik Almak
Rüyada kuyumcuda altın bilezik aldığını gören kişi; maddi kazançlarının artmasına, getirisi çok olan yeni bir işe başlamaya, yatırım yapmaya veya evlenmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinden altın bilezik sakladığını görmek; zor zamanlar için para biriktirmek istediğine veya eşine güven duymadığı için tedbirli davranmaya yorumlanır. Bazen de kendinde var olan bir yeteneğini gizlediği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık altında altın bilezik saklamak, gizlice yapılmak istenen bir işin ortaya çıkmasına veya böyle bir duruma tanıklık etmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik saklamak; kişinin maddi birikimlerini korumak istediğine, mal varlığı hakkında kimse ile konuşmak veya ihtiyacı olan yakınlarına vermek istemediğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anne ve babadan altın bilezik saklamak; özel hayatı ile ilgili sessiz adımlar attığı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Sayıda Bilezik Görmek
Kişinin çok sayıda altın bilezik görmesi; bolluk, bereket, maddi zenginlik ve yatırımların kar etmesi ve saygınlık elde etmek, hayırlı bir eş ve evlatlar anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Bulmak


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik bulduğunu görmesi, rüya sahibi için son derece büyük ve bir o kadar da hayırlı bir kısmetin yakın zaman dilimi içerisinde geleceğine delalet eder. Bu rüya aynı zamanda izdivaç yolunda atılacak olan son derece iyi yorumlara delalet ettiği gibi kimi yorumculara göre maddi anlamda da çok ciddi şekilde kazanç elde edileceği anlamı taşıyan rüyalardan birisi olarak kabul edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Takmak


Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik taktığını görmesi, erkek ya da kadın ayırmaksızın hayırlı gelişmelerin meydana geleceği şekilde tabir edilen rüyalardan birisi olarak dikkat çeker. Rüya sahibinin yakın çevresinde son derece sevilen bir kişi olduğuna delalet ettiği gibi aynı zamanda yardımseverlik konusunda da son derece iyi birisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek
Rüyayı gören kişinin rüyasında altın bilezik görmesi, genel olarak rüyayı gören kişi için hayırlara vesile olan şekilde yorumlanır. Zarafet, güzellik ve güzellik anlamında yorumlanan bu rüya, rüya sahibinin kendisine ve güzelliğine son derece önem verdiğine ve bu anlamda bakımlı olan bir kişi olduğuna delalet ettiği gibi takı takmayı son derece seven kişiler ile yorumlanır.
Rüyayı gören kişinin gittiği her ortamda her ne olursa dikkat çektiğine ve dikkat çekmeyi seven bir kişi olduğuna, eşi var ise eşine güzel görünebilmek için gerekirse sabahın erken saatlerinde kalkarak hazırlanacağına delalet eden rüyalardan birisi olarak kabul edilir. Tüm gözlerin üzerinde olması şeklinde tabir edilen rüyalar arasındadır.
Erkek için yorumlanmak istendiği zaman ise kişinin çok ciddi anlamda sıkıntılı süreçlerin içerisine gireceğine ve güçlükler ile mücadele etmek durumunda olacağına delalet eden rüyalardan birisi olarak kabul edilir. Elbette ki altın bilezik görmenin farklı yorumları da söz konusudur. Bu yorumlara çok daha yakından bakacağız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK TAKMAK/ RÜYADA BİLEZİĞİ KIRMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada bileziği kırmak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok büyük stres ve baskı altında olduğuna, iş yerinde ve evinde temizliğine ve beslenmesine özen göstermemesinden ötürü çok kötü bir rahatsızlığa yakalanacağına ve bu yüzden iş hayatında çok sıkıntılı ve parasız zamanlar yaşayacağına delalet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altından mamul yüzük ve halka yahut altın bilezik takmak, kadınlar için mala, erkekler için de düşünce ve endişeye delâlet eder. Bir kimsenin rüyada koluna çok değerli bir bilezik taktığını görmesi, nimete nail olmaya, Sünnet-i Seniyyeye uymaya, isim ve şöhret bulmaya alâmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK TAKMAK/ RÜYADA BİLEZİĞİ KOLDA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Bu rüya, gören kişinin kısa süreli bir hastalık geçireceğine işarettir. Yine bazı yorumculara göre ise çekilecek üzüntü ve zorluklardır. Bu rüyayı gören kişi sıkıntı çektikten sonra kolaylığa kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik hediye almak veya hediye etmek oldukça hayırlı bir rüyadır. Bu rüya, insanlara iyilik eden hayırlı bir adamdır. Yine toplu bir mala konmaya, ele geçecek çokça paraya, zorluk çekmeden kazanılacak mala ve ganimete işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik taktığını görmek, hayırlı ve güzel işlere işarettir. Rüyada altın bilezik takan kişi çok başarılı olacağı işler yapar ve çalışma hayatında güç ve kuvvet sahibi olur. Bu rüya aynı zamanda elde edilecek ganimet, para ve makamdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK/RÜYADA ALTIN BİLEZİĞİ KOLDA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada altın bileziği kolda görmek; merak ve sıkıntıya, bileziği kolundan çıkarmak ise dostlarınızla aranızın açılacağına işarettir. Rüyada altın bilezik kırmak hastalık ve fakirlik çekmeye işarettir. Erkeğin, rüyada elinde bir altın bilezik bulunduğunu görmesi, onun elinin darlığına işaret eder. Eğer elinde altın veya gümüşten birtakım bileziklerin bulunduğunu görse, o kimsenin satıh bir adam olduğuna hayır ve hasenata çalışan ve onlara öncelik yaptığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK TAKMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin sevgilisinin kendisine çok sadık olduğu anlamına gelir. Rüyada altın bilezik görmek uzak bir akrabadan yüklü miktarda miras elde edilmesi olarak da tabir edilir. Rüyada ölüde altın bilezik görmek ise rüya sahibinin kaybettiği bir sevdiğinin mezarında huzur içinde olduğu anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK/RÜYADA ALTIN BİLEZİK BULMAK NE ANLAMA GELİR?
Umulmadık bir yerden gelecek kısmet anlamına gelir. Kişinin evlilik teklifi almasına veya etmesine, çalışmayan biri için, getirisi iyi olan bir iş teklifi almasına delalet eder.
Maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zengin bir kadın veya erkek ile tanışarak arkadaş olmaya, sıkıntılardan sonra gelen refaha işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik takmak kadın ya da erkek fark etmeksizin hayırlı olan şeylere delalet eder. Rüya sahibi herkes tarafından sevilen ve saygı gören kişidir ama en çok da hayat arkadaşı olacak kişiden hayır görecektir. Sevgilisi, nişanlısı ya da eşi kendisini el üstünde tutacak, her türlü ayıbını örtecek ve eksik olan yanlarını tamamlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bebeğin Kolunda Altın Bilezik Görmek
Rüyada bebeğin altın bilezik taktığını görmek, ev içerinse uğurlu olan birinin varlığına ya da gelecek bir misafirin şans getireceğine yorulur. Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek, yaşayacağı huzurlu olayların haberisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bilezik görmenin anlamı
Rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde eş, dost ve akraba ziyaretleri yapacağına işaret eden bir rüyadır. Genellikle kadınların gördüğü bu rüya oldukça hayırlıdır. Ancak bir erkeğin rüyasında bilezik görmesi çoğu rüya sözlüğü yazarı tarafından hayırla karşılanmaz. Erkeğin ekonomik olarak oldukça zorluk çekeceği günler yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Çaldırmak
Rüyada altın bilezik çaldırmak, rüya sahibinin güvendiği birinin bu güveni boşa çıkaracağına delalettir. Rüyada altın bilezik çaldırmak, kişinin bazı dostlarıyla tartışacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık Altın Bilezik Görmek
Rüyada kırık altın bilezik görmek, çok güzel bir şansı son anda kaybetmeye yorulur. Rüyada kırık altın bilezik görmek, ayağınıza kadar gelecek fırsatları kaybedeceğinize işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Koluna Altın Bilezik Takmak
Rüyada birine altın bilezik takmak, birine hem maddi kazanç sağlamasında yardımcı olmak hem de ona güç vermek demektir. Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak, gönlü bol, eli açık bir insan olduğunuzun işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik görmek, yakın çevreyi temsil eder. Eğer rüya sahibi bileziği beğeniyorsa olumsuz, beğenmiyorsa olumlu gelişmeler yaşayacaktır. Bu rüya eskilerde kalan bir ilişkinin yeniden gündeme geleceğinin de habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Taktığını Görmek
Rüyada altın bilezik takmak, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüya sahibinin herkes tarafından sevilen ve saygı gören bir kişi olduğuna delalet eden bu rüya aynı zamanda eş tarafından da el üstünde tutulmaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KUYUMCUDA ALTIN BİLEZİK ALMAK
Rüyada kuyumcuda altın bilezik aldığını gören kişi için; maddi kazançlarının artmasına, getirisi çok olan yeni bir işe başlamaya veya evlenmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇOK SAYIDA BİLEZİK GÖRMEK
Kişinin çok sayıda altın bilezik görmesi; bolluk, bereket, maddi zenginlik ve yatırımların kar etmesi ve saygınlık elde etmek, hayırlı bir eş ve evlatlar anlamına gelir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

376 Aktif
1 Üye ve 375 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8544
Dün : 23857
Toplam : 48066889
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...