Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
214 okuma
Yaren1989 Rüya kategorisinde Rüya Ustası (52.9k puan)  
Rüyamda bi evde odamdaydım oturuyodum odanın penceresi açıktı. Pencereden içeri iri yarı uzun boylu genç kumral saçlı bi adam girdi. Adamı tanıyormuşum rüyada girdi oturdu içeri konuşuyoduk. Pencere balkon oldu birden balkona çıktım dışarda namaz kılan yaşlı amcalar gördüm. İçeri girip adama insanların dışarda namaz kıldığını, mescit yaptırmak istediğimi söyledim. Adam eline kalem kağıt aldı çizmeye başladı mescidi.  2 ölçü söyledi biri şu kdr mtkare biri şu kdr mtkare dedi ama kaç dediğini hatırlamıyorum sadece büyük olanı seçtiğimi biliyorum geniş olsun rahat rahat kılsınlar dedim.  Adam kafasını kaldırıp bana baktığında kahverengi gözleri mavi olmuştu. Tekrar balkona çıktım karşımda çok güzel bi bina vardı 2 katlı geniş kırmızı süslerle süslüydü düğün salonu gibi bişeydi. Sonra dışarı çıktık arabadaydık. Arabanın içinde ve dizimin üstünde hareketsiz duran arılar vardı. Adam bana seslen uyandır uçsunlar dedi. Kalk uç bakalım hadi diye seslendim bütün arılar uçmaya başladı hatta sokacaklar yüzümü gözümü diye korktum biraz. Tlfnum çaldı erkek arkdşımla konuşurken ben seni ararım birazdan dedi kapatır kapatmaz arabadan dışarda buldum kendimi. Yürüdüğüm yönden tersine yürüdüm, kendimi balkondan gördüğüm düğün salonunun içinde girişte gördüm. Üzerimde uzun şahane bi elbise vardı lacivert, şaşkına döndüm nasıl geldim buraya elbise nerden çıktı diye. Saçıma yüzüme gözüme bakmak için tlfnun kamerasını açtım saçlarım da yapılmış güzel olmuştu ve yüzüm çok diri çok parlak ve dinç görünüyodu çok hoşuma gitti ama görüntü siyah beyazdı kamerada.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
adamın evegirmesini bir gelişme bir haber olarak değerlendirelim balkon kısıldığın  bir alandan daha açık alana çıkma ,steğini yansıtıyor mescit yapmak bir çok yönlü hayır işleri yapmayı işaret eder ama burada sanki bir mücadeleye yada hayırlı bir işa kalkışmak istediğine işaret ediyor.namaz kılanlarlaa beraber sanki doğru olan bir yolu hissetmiş ve   bir iyilik yapmayaı sevenler yada yardımsever insanlar seni etkilemiş gibi ve onlarla organize olmak ve hatta onlara yol açmak gibi bir çalışma içerisine girebilrsin. proje yi hazırlayan adam senin yetki alman için hazırlık yapmana yardım eden birine benziyor muhtemelen bilmediğin bazı konularda sana akıl veriyor proje bir işi yapmak planlamak ve yönetmek için gerekli olan ekipman yada yeteneklerdir. bu adamın ise sana bakış açısı değişmiş va daha olumlu daha umutlu bir hale geldiğini gösterir. ayrıca bu yorum dışında göz rengi değişmesi bazen nazar yada birisi tarafından izlenmek takip edilmek olarakta değerlendirilebilir her ihtimale karşı nazara gelmemeye dikkat et.iki katlı bina muhtemelen kafandaki  bazı planların yansımasını gösteriyor dışarı çıkman arabay binmen bir hareket bir başlangıç özelliklede kontrol için biriyle beraber hareket etmendir yani henüz işleri tam ele almamışsın çünki muhtemelen arabayı başkası sürüyor. arılara bakalım çalışkan nitelikli maharetli işçiler gibidirler çalışkan dırlar azimlidirler.arılar kazanca gitmeyi başarılı olmayı çalışmayı temsil ederler. uyumaları böyle bir toplumun bir şekilde gaflette olduğuna onları uyandırmanda  onları bu gafletten uyandıuracağına işaret eder. uyarılarda bulunmakta  olabilir. ancak erkek arkadaşın bilinçaltı olabilir eğer bilinçaltı olmazsa alacağın bir haber yaptığın işlerin dışına çıkmana işaret ediyor.yaptığın yada yapmaya çalıştığın işteki karar değişikliğini yada o işi sevmediğini gösteriyor ve daha önce kafanda olan planın ki düğün salonuna baktığın an için rüyanın ilk kısmı için söylüyorum o plana yönelik değişim yapıyorsun senin için o daha iyi gösterişli seni tatmin edecek diye değerlendiriyorsun en azından o işi daha zevkle yapacağını düşünüyorsun lacivert elbise de bir şeyleri resmiyete hatta törene dökme isteğini yansıtıyor ileriki zamanda duygusal hayatın işinden önceliklide olabilir.görüntünün siyah beyaz oması duygusallıkta biraz daha ağır basar yani yani özlem gibi maziyi geri istemek gibi düşün duygusal yönden daha isteklisin diye düşünüyorum. yadaduygusal durumların başka konuların önüne geçebilir.
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim. ben de teşekkür ederim.
+4 oy
Sevdenur Rüyazede (1.6k puan)  
Rüya yorumlamada pek başarılı değilim diye düşünüyorum kusura bakma ama şunun için değinebilirim. Rüyada arı görmek, geçim anlamında zahmet çekmeden elde edilecek mallara, iş hayatındaki bereketli kazançlara ve zenginliğe işaret eder. Rüyasında arı gören insanın iş yaşamı da hep yolunda gidecek demektir. Rüyada görülen arı aynı zamanda kazançla tabir edilir ve başarı, bereket, zenginlik, rızık ya da helal mal olarak değerlendirilir. Bildiğim bu kadar ama mantık olarak düşünürsek sen o arıları birisi kov dedi diye kovmuşsun yani eline gelen bereketi birisi yüzünden göndereceksin sanırım. Yani o mescidi de yaptıramayacaksın. Tekrar belirtmek isterim ki rüya yorumcusu değilim sadece mantığımla hareket ettim. Yani doğru olmayabilir. Ama bazı yerleri doğru da olabilir bilemiyorum. İyi günler
+1 oy
Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim, kovmadım arıları uyandırdım ölü gibi kıpırdamıyorlardı uyandır dedi yanımdaki uyandırdım arabanın içinde uçmaya başladılar sonra :)

İlgili rüyalar

+14 oy
2 yorum 273 okuma
+5 oy
3 yorum 228 okuma
sahara 19 Eylül 2021 Rüya kategorisinde sahara Karabasan (707 puan)   yazdı
+24 oy
9 yorum 302 okuma
Bufalo 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Bufalo Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 124 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 252 okuma
Hazan demir 31 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Hazan demir Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 123 okuma
Afsana 16 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Afsana Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 202 okuma
30 Ocak 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
4 yorum 272 okuma
+3 oy
1 yorum 170 okuma
16 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde Sıla   1 2 2 yazdı
+7 oy
1 yorum 114 okuma
8 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+12 oy
2 yorum 440 okuma
Simge 17 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 154 okuma
yok 22 Haziran 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 21316
Dün : 23857
Toplam : 48079622
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...