Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
2.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada zümrüt görmek alın terinizle kazandığınız para olarak yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir. Rüyada zümrüt helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya işarettir. Kirmani'ye göre, rüyada zümrüt din, mezhep ve güzellik ile yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

109 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Zümrüt görmek; Şehadet mertebesine ve bu makamı hak ettirecek amelleri işlemeye, Zümrüde rast gelmek yüce kardeşlere, ahlaklı evlada, faydalı ilim yahut helal mala delalet eder. Rüyada zümrüt görmek helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya işarettir.

Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada zümrüt görmek alın terinizle kazandığınız para olarak yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir. Rüyasında zümrüdün çatladığını görmek, aşık olduğu kimseye gücenecek demektir. Rüyada mücevher taktığını gören kadın, çocuk sahibi olur demektir. Zümrüt takan kadının eşi ona sadık olacak demektir.
Rüyada bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt' ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmenin Anlamı ve Yorumu
Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Rüyada zümrüt görmek, mala, evlada, ihvan kardeşe ve rızka delalettir. Kişinin rüyada zümrüt görmesi, şehadete, cennet köşklerine girmeyi gerektiren güzel amel ve hareketlerde bulunmaktır. Rüyada zümrüt alın terinizle kazandığınız paraya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kolye Görmek
Zümrüt kolye bekâr kadın için kocaya, erkek için kadına, zümrüt kolye takmak mülke, çocuğa kavuşmaya ve emanete alamettir. Zümrüt Kolye yahut gerdanlık görmek kadın için sevinç ve bezeğe, erkek için eşinden göreceği sevgiye alamettir. Hamile kadın için zümrüt kolye erkek çocuğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Küpe Görmek
Rüyanda hanımının kulağında zümrüt taşlı küpe görmek, ticarete delalet eder. Rüyasında kulaklarında zümrüt yahut incili küpe gören kimse, dünya bezeklerinden güzellik ve mala ve güzel bir sesle Kur'an okumaya delalet eder. Kulağında birçok zümrüt küpe görmek şeref ve itibarla birlikte ilme tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt Bileklik yahut Bilezik Takmak
Rüyada zümrüt bileklik, bilezik taktığını gören kadın, çocuk sahibi olur. Zümrüt bilezik takan kadının eşi ona sadık olur. Rüyasında güzel, süslü bilezik takan kadının çok güzel çocuğu olur. İri taneli ve sağlam zümrüt bileziğine sahip olduğunu gören, dinine bağlı olur. Helal maldan faydalanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt Hediye Almak
Birinin kendisine bir zümrüt taşı hediye verdiğini gören o kişi yüzünden para kazanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt Bulmak
Şehadet mertebesine ve bu makamı hak ettirecek amelleri işlemeye, Zümrüt'e rast gelmek yüce kardeşlere, ahlaklı evlada, faydalı ilim yahut helal mala delalettir. Rüyada zümrütte rastlamak yahut sahip olmak, değerli kardeşlere, ahlâkı güzel evlada, faydalı ilme, temiz ve helâl mala delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında Zümrüt Kırılması, Çatlaması, Keybetmek
Rüyasında zümrütün çatladığını görmek, aşık olduğu kimseye gücenecek demektir. Bu rüya, çıkarılan dedikodular yüzünden eşlerin ya da sevgililerin birbirinden ayrılıp, mutsuz olacakları biçiminde yorumlanır. Aldığı zümrütün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrütten Mücevher Takmak
Zümrüt takan kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir. Rüyada mücevher taktığını gören kadın, çocuk sahibi olur. Zümrüt takan kadının eşi ona sadık olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Tabirlerde Rüyada Zümrüt Görmek
Cabir-ül Mağribi ye göre, Zümrüt, hizmetçi ve bir rivayete göre, iyi söz ile yorumlanır. Ebu Said El Vaiz'e göre, , terbiyeli ve iyi huylu, cesur ve kahraman bir sadik dost ile tabir olunur.
Bir başka rivayete göre de: Zümrüt, şehadete. Cennet köşklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya işarettir.
Ebu Saidü'1-Vaaz demiştir ki: Rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve ahlâkı güzel şecaatle bir kimseye işarettir. Kirmanı demiştir ki: İri taneli ve ayıpsız zümrüt taşına malik olmak, takvaya, din ve salâha, helâl mal ve rızka delâlet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek bazen iyi yorumlanmaz. Ayrılık ve mutsuzluk habercisidir
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen de rüyada zümrüt görmek; Hayra yorulmaz. Bu rüya, çıkarılan dedikodular yüzünden eşlerin ya da sevgililerin birbirinden ayrılıp, mutsuz olacakları biçiminde yorumlanır. Bekarlar için herkes tarafından beğenilen, ünlü ve zengin birisi ile evliliktir. Evliler için çocuk ve çocukla gelecek kısmettir.

Kirmani'ye göre, rüyada zümrüt görmek din, mezhep ve güzellik ile yorumlanır, iri taneli ve sağlam zümrüt taşına sahip olduğunu gören, dinine bağlı olur. Helal maldan faydalanır. Birinin kendisine bir zümrüt taşı verdiğini gören o kişi yüzünden para kazanır. Cabir'ül Magribi'ye göre, rüyada zümrüt görmek, hizmetçi ve bir rivayete göre, iyi söz ile yorumlanır. Rüyasında birine bir zümrüt taşı verdiğini gören, o kişiye nasihatte bulunur. Ebu Said El-Vaiz'e göre, rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve iyi huylu, cesur ve kahraman bir sadık dost ile tabir olunur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada zümrüt görmek, şehadete. Cennet köşklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyid Süleyman rüya tabirine göre Zümrüt; Bu rüya; evlat, dost ve helal malla yorumlanır.
Kirmani şöyle diyor: Rüya sahibi dindar olur. Doğru yolda gider. İri taneli ve güzel bir zümrüte malik olduğunu gören, Salih bir kul olup, takvaya yönelir. Helal maldan istifade eder. Birinin kendisine bir zümrüt verdiğini gören, o zat vasıtasıyla helal kazanır.
Cabir’ül Mağribi demiştir ki: Zümrüt görmek cariye ile, bir rivayete göre iyi sözle tabir olunur. Birisine zümrüt veren, ona iyi kelam eder.
Ebu Said’ül Vaaz diyor ki: Zümrüt, ahlaklı bir şahsın ve sadık bir dostun temsilcisidir.

Rüyada zümrüt görmek; cennete girmeyi gerektiren amelleri yapmakla uğraşan bir kimse makamca yükselir. Fakir kimse için bu rüya zengin olmaya, zengin kimse için de servetinde olacak artışa delalet eder.

Rüyasında zümrüt bulduğunu gören kimse için bu rüya salih bir evlada, faydalı bir ilime veya helal mal ve rızık ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öncelikle zümrüt değerli bir taştır.. Rüyada zümrüt görmenin anlamı ise çocuğunuza, arkadaşa ve zenginliğe işarettir. Rüya yorumcusu olan Kirmânînin tabirine göre rüyada zümrüt görmek, mezhep ve güzellik ile yorumlanır. Rüya görenin, rüyasında büyük taneli ve sağlam zümrüt taşlarına sahip olduğunu görmesi; o kişinin dinine bağlı birisi olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt hakkında diğer yorumlar:
Zümrüt Şehadet mertebesine ve bu makamı hak ettirecek amelleri işlemeye, zümrüte rast gelmek yüce kardeşlere, ahlaklı evlada, faydalı ilim yahut helal mala delalet eder. Rüyada zümrüt görmek helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya işarettir. Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada zümrüt görmek alın terinizle kazandığınız para olarak yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir. Rüyasında zümrütün çatladığını görmek, aşık olduğu kimseye gücenecek demektir. Rüyada mücevher taktığını gören kadın, çocuk sahibi olur demektir. Zümrüt takan kadının eşi ona sadık olacak demektir. Hayra yorulmaz. Bu rüya, çıkarılan dedikodular yüzünden eşlerin ya da sevgililerin birbirinden ayrılıp, mutsuz olacakları biçiminde yorumlanır. Bekarlar için herkes tarafından beğenilen, ünlü ve zengin birisi ile evliliktir. Evliler için çocuk ve çocukla gelecek kısmettir. Rüyada zümrüt görmek evlat, arkadas ve mal, ile tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmaniye göre, rüyada zümrüt görmek din, mezhep ve güzellik ile yorumlanir, iri taneli ve saglam zümrüt tasina sahip oldugunu gören, dinine bagli olur. Helal maldan faydalanir. Birinin kendisine bir zümrüt tasi verdigini gören o kisi yüzünden para kazanir. Cabirül Magribiye göre, rüyada zümrüt görmek, hizmetçi ve bir rivayete göre, iyi söz ile yorumlanir. Rüyasinda birine bir zümrüt tasi verdigini gören, o kisiye nasihatte bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaize göre, rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve iyi huylu, cesur ve kahraman bir sadik dost ile tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada zümrüt görmek, sehadete. Cennet kösklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya isarettir. Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur. Zümrüt takan kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır. Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek
Rüyada zümrüt görmek, dünyada şerefli kimselerden, Allah katında da sevilen ve makbul kullardan olmaya işaret eder. Rüya sahibinin Allah ve kitap aşkıyla dolu olduğu, bu uğurda şehit olmayı onur saydığı anlamına gelir.
Kişinin kendisi gibi hayırlı ve makbul çocuklara sahip olacağı onlardan yana razı geleceği ve yüzünün güleceği şeklinde tabir edilir. Kişinin, bu dünyada sadece sevap işlemek için yaşıyor olduğunu söyleyen rüya tabirleri bile vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Takmak
Rüyasında zümrüt yüzük taktığını gören kişinin hayatında yeni ve güzel gelişmeler yaşanacak demektir. Rüya sahibi aldığı kararlardan hayır ve güzellik bulacak, böylece ne kadar isabetli ve doğru adımlar attığını görüp, kendine olan inancını tazelemiş olacaktır diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Küpe Takmak
Rüyada zümrüt küpe takmak, rüya sahibinin aile içindeki yaşantısı ile değerlendirilir. Kişi ev hayatından çok huzurlu ve mutlu olacak, eşi ve çocuklarıyla ağız tadı ile uzun bir ömür geçirecek, geçimi kolay, ekmeği ve kazancı da bol olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek
Şehadet mertebesine ve bu makamı hak ettirecek amelleri işlemeye, Zümrüte rast gelmek yüce kardeşlere, ahlaklı evlada, faydalı ilim yahut helal mala delalet eder.
Rüyada zümrüt görmek helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya işarettir.
Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada zümrüt görmek alın terinizle kazandığınız para olarak yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir. Rüyasında zümrütün çatladığını görmek, aşık olduğu kimseye gücenecek demektir. Rüyada mücevher taktığını gören kadın, çocuk sahibi olur demektir. Zümrüt takan kadının eşi ona sadık olacak demektir.
Hayra yorulmaz. Bu rüya, çıkarılan dedikodular yüzünden eşlerin ya da sevgililerin birbirinden ayrılıp, mutsuz olacakları biçiminde yorumlanır.
Bekarlar için herkes tarafından beğenilen, ünlü ve zengin birisi ile evliliktir. Evliler için çocuk ve çocukla gelecek kısmettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek evlat, arkadas ve mal, ile tabir olunur. Kirmani’ye göre, rüyada zümrüt görmek din, mezhep ve güzellik ile yorumlanır, iri taneli ve saglam zümrüt tasina sahip oldugunu gören, dinine bagli olur. Helal maldan faydalanir. Birinin kendisine bir zümrüt tasi verdiğini gören o kişi yüzünden para kazanir. Cabir’ül Magribi’ye göre, rüyada zümrüt görmek, hizmetçi ve bir rivayete göre, iyi söz ile yorumlanır. Rüyasinda birine bir zümrüt tasi verdiğini gören, o kişiye nasihatte bulunur. Ebu Said El-Vaiz’e göre, rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve iyi huylu, cesur ve kahraman bir sadik dost ile tabir olunur. Bir başka rivayete göre de: Rüyada zümrüt görmek, sehadete. Cennet kösklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt’ ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur. Zümrüt takan kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek

Rüyada zümrüt görmek, alın teriyle kazanılmış helal mal manasına gelir. Rüyasında zümrüt gören kimse bu rüyasını helal kazanç ile yorumlamalıdır. Eğer bu zümrüt yüzük veya kolye gibi ziynet eşyası üzerindeyse evlilik manasına gelir. Rüya sahibi evli ise güzel bir çocuğa delalet eder
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek
Rüyada zümrüt görmek helal para, sadık dost, din güzelliği gibi iyi manaların yanında dedikodu, boşanma ve mutsuz olma gibi farklı yorumlar da yapılmıştır. Rüya tabircilerinin kimine göre rüyada zümrüt görmenin manası, sadık can dostu manasına gelir. Kimi yorumcular ise din güzelliği, iyi söz, hizmet eden kimse gibi iyi manaların yanında dedikodu, boşanma ve mutsuzluk olarak yorumlamışlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Taşı Görmek
Rüyada zümrüt taşı görmek, zenginlik anlamına gelir. Rüya sahibinin akıllı yatırımları sayesinde çok karlı işler yapacağı ve çok büyük miktarlarda paralar kazanacağı ile değerlendirilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek, dünyada şerefli kimselerden, Allah katında da sevilen ve makbul kullardan olmak demektir. Rüya sahibinin Allah ve kitap aşkıyla dolu olduğu, bu uğurda şehit olmayı onur saydığı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrütü bir ziynet eşyasına takılı olarak görmek
Rüyada zümrütü bir ziynet eşyasına takılı olarak görmek, evlilik anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrütün çatlaması evliliğe engel olan bir durum olarak da yorumlanır. Zümrütün parçalanması, dağılması genç kız veya bekar kadının sevgilisinden ayrılmasıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek, şehadete, Cennet köşklerine girmeyigerektiren amel ve hallerde bulunmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya, evlada, kardeşe ve rızka işarettir. Helal yoldan kazandığınız para olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada zümrüt görmesi, şehadete, cennet köşklerine girmeyi gerektiren güzel amel ve hareketlerde bulunmaya da işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek Alın terinizle kazandığınız para olarak da yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanı demiştir ki: Rüyada iri taneli ve kusursuz zümrüt taşına sahip olduğunu görmek, takvaya, din ve salaha, helal mal ve rızka işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saidü’l-Vaaz demiştir ki: Rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve ahlakı güzel, yürekli bir kimseye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt bulduğunu veya ona sahip olduğunu görmek, salih kardeşlere, ahlakı güzel evlada, faydalı ilme, temiz ve helal mala işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen zümrüt, kolye, yüzük, küpe vb bir ziynet eşyasına takılı ise evlenmek anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrütün çatladığını görmek, sevdiğiniz kişi ile aranızda olabilecek tatsızlık veya dargınlığa işaret olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt taktığını gören kadın, çocuk sahibi olacak demektir. Aynı zamanda bu kadının kocasının ona sadık olması şeklinde tabir edilir.
Bazı durumlarda rüyada görülen zümrüt, iyi söz olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görülmesi
Rüyada zümrüt görmek helal mala, iyilik ve başarı kazanmaya, evlada, kardeşe ve rızka işarettir. Helal yoldan kazandığınız para olarak tabir edilir.
Bir kimsenin rüyada zümrüt görmesi, şehadete, cennet köşklerine girmeyi gerektiren güzel amel ve hareketlerde bulunmaya da işarettir.
Rüyada zümrüt görmek Alın terinizle kazandığınız para olarak da yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, yuva kurmak demektir.
Kirmanı demiştir ki: Rüyada iri taneli ve kusursuz zümrüt taşına sahip olduğunu görmek, takvaya, din ve salaha, helal mal ve rızka işaret eder.
Ebu Saidü’l-Vaaz demiştir ki: Rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve ahlakı güzel, yürekli bir kimseye işarettir.
Rüyada zümrüt bulduğunu veya ona sahip olduğunu görmek, salih kardeşlere, ahlakı güzel evlada, faydalı ilme, temiz ve helal mala işaret eder.
Rüyada görülen zümrüt, kolye, yüzük, küpe vb bir ziynet eşyasına takılı ise evlenmek anlamındadır.
Rüyada zümrütün çatladığını görmek, sevdiğiniz kişi ile aranızda olabilecek tatsızlık veya dargınlığa işaret olarak tabir edilir.
Rüyada zümrüt taktığını gören kadın, çocuk sahibi olacak demektir. Aynı zamanda bu kadının kocasının ona sadık olması şeklinde tabir edilir.
Bazı durumlarda rüyada görülen zümrüt, iyi söz olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek, hayırlı evlat, hayırlı mal mülk anlamına gelir. Rüya sahibinin alın terini helal yoldan kazanması demektir. Bekar kişiler için rüyada zümrüt görmek hayırlı evlilik ile evli kişiler için ise hayırlı evlat ile yorumlanır. Rüyada görülen zümrüt hayırlı dost ve akraba ile de yorumlanır. Bu kişilerden alınacak destek sayesinde zor günlerin aşılacağı anlamına gelir.
Bazı yorumculara göre rüyada zümrüt görmek hayra alamet değildir. Çıkan dedikodular yüzünden rüya sahibinin zor günler yaşayacağı, mutsuz olacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek İslami Anlamı
Kirmani (r.a) demiştir ki; rüyada zümrüt görmek din ve mezhep demektir. Rüya sahibinin dinine bağlı bir kimse olması ile yorumlanır. Cafer-i Sadık (r.a) şöyle buyurmuştur; zümrüt görmek kişinin şehadetini ve cennetlik iyilikler yapmasını gösterir. Pek çok İslam alimine göre rüya, güzel ahlaklı ve iyi yürekli dostları da temsil eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Taşı Görmek
Rüyada zümrüt taşı görmek, mal, mülk, zenginlik anlamı taşıyan rüya kişinini birden fazla fırsat kapısına nail olup beklentilerinin üstünde servete sahip olacağını yorumlar. Rüyasında zümrüt taşı gören kimseler, ticari anlamda karlı bir çok işin içinde yer alarak yüklü miktarda kazançlara ulaşma şansını elde eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yeşili Görmek
Rüyada zümrüt yeşili görmek, temiz kalbe, iyi niyete, alınacak hayırlı ve güzel habere, isteklerinizin bir bir gerçekleşmesine, murada ermeye yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, umutlarını ve hayallerini birbir gerçekleştirme amacına nail olup hayatını beklentilerinin üstünde yaşar. Rüyada zümrüt yeşili görmek, manevi değerlere verilen öneme, ilim irfan sahibi kimselerle birlikte olunmaya, Allah katında çıkılacak yolculuğa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt’ün Çatladığını Görmek
Rüyada zümrüt’ün çatladığını görmek, rüyayı gören kişinin sevdiği aşık olduğu kimseyle ufak tefek sorunlar yaşayarak kalbinin kırılacağına yorumlanır. Rüyasında zümrütün çatladığını gören kimse, yaptığı işler yüzünden ilerde pişmanlık yaşayarak sevdiği kimselerin tepkisiyle karşı karşıya kalır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Küpe Görmek
Rüyada zümrüt küpe görmek, küpe rüyası kişinin yakın zaman da kendisine mutluluk getirecek güzel olan bir çok hayırlı sözlere vakıf olup yüzünün güleceğine yorumlanır. Rüyada zümrüt küpe görmek, aynı zaman da hayırlı kısmete, evlilik yolunda alınan kararlara, mutlu olmaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kolye Görmek
Rüyada zümrüt kolye görmek, kişinin hak ettiği başarılarına, ticari anlamda kendisini rakiplerine karşı güçlü göstermesine, mal ve mülke yorumlanır. Rüyasında kolye gören kimse, şan ve şöhretle birlikte zengin ve gösterişli hayata ererek tüm hayatını kolay yollarla kazanma şansına ererler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Görmek
Rüyada zümrüt yüzük görmek, evliliğe doğru atılan adımlara, gönül ilişkisine, hoş birlikteliğe, mutlu olmaya yorumlanır. Rüyada zümrüt yüzük görmek, hayırlı nasibe nail olmaya, kazanç ve kısmet kapılarınızın çoğalmasına, başarılı olunacak işlerde yer almaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek Ne Demek?
Rüyada zümrüt görmek, zümrüt rüyası, hayırlı ve helal ömre sahip olmaya, kötülüklerden ve çirkin işlerden kaçınmaya,  mevki ve makama, ilim sahibi kimselere işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler, kendilerini manevi dünyaya adadıkları gibi bu uğurda şehit olmanın en güzel mertebeye erme olduğunu dile getirmişlerdir. Rüyada iri taneli zümrüt görmek, helal maldan faydalanmaya, iyi niyetli kimselerle dostluk kurmaya, yorulur. Rüyasında bir kimseye zümrüt taşı verdiğini gören kimse, o kişinin iyiliği için uğraş göstererek o kişiye nasihatlerde bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek, zümrüt rüyası Allah katında sevilen kullardan olmaya, şehadet mertebesini hak edecek ameller işlemeye,  yüce makama işaret eder. Rüyasında zümrüt gören kimseler, ilim sahibi, ahlaklı, faydalı kimseler yada  ilimlerle uğraşırlar. Bu rya aynı zaman da zahmet çekilerek kazanılan helal mala, Allah’tan hayırlı olanı dilemeye, hoş görüye, çevreniz tarafından sevilip sayılmaya işaret etmektedir. Rüyada görülen zümrüt tek bir anlama bağlı kalmamakla birlikte takılan eşyaya göre farklı yorumlara anlam verir. Örneğin rüyada eşya üzerinde takılmış zümrüt görmek, yuva kurmaya, bebek müjdesine işaret eder. Rüyasında zümrüt taktığını gören kadın yakın zaman da hayırlı haber alacağı gibi eşi yönünde de çok şanslı olur. Rüyada zümrütün çatladığını görmek, sevdiğiniz kimselerle ceviz kabuğunu doldurmayacak ufak tefek sorunlar yaşayacağınıza, kısa süreli keyfinizin kaçacağına yorumlanır. Nadir de olsa kısmi olumsuzluklara işaret olan zümrüt rüyası kimi zaman da hakkınızda çıkarılan yerli yersiz dedikodular yüzünden eşinizle sorun yaşayarak hanede huzur ve sakinliğin kaçacağına delalet eder. Ünlü bir çok rüya alimlerimiz rüyada görülen zümrüt hakkında din. mezhep, mevki ve makam, hayırlı kazanç, helal mal, evlat, arkadaş şeklinde yorumlamışlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek
Rüyada zümrüt görmek, din, mezhep, evlat kardeş ve murada ermek gibi şeylere işaret ile tabir olunur. Rüyada zümrüt görmek, şehadet mertebe¬sine ve bu makamı hak ettirecek amelleri işle-meye işârettir.Rüyada bir kimsenin kendisine bir zümrüt taşı verdiğini görmek, o kişi sayesinde para kazanmaya işâret eder.Rüyasında büyücek bir zümrüt taşını elinde bulunduğunu görse, bu rüyası onun dine bağlı bir kimse olacağına veya olduğuna işarettir. Ve bu kimse elindeki bulunan helal malından fayda görür şeklinde tabir olunur.Rüyada zümrüte rast gelmek,yüce kardeş¬lere, ahlâklı evlada, faydalı ilim yahut helal mala delâlet eder, ayrıca rüyada zümrüt gör¬mek, çocuk, arkadaş ve mal ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Taşı Görmek
Rüyada zümrüt taşı görmek, zenginlik anlamına gelir. Rüya sahibinin akıllı yatırımları sayesinde çok karlı işler yapacağı ve çok büyük miktarlarda paralar kazanacağı ile değerlendirilir.
Şehadet mertebesine ve bu makamı hak ettirecek amelleri işlemeye, Zümrüte rast gelmek yüce kardeşlere, ahlaklı evlada, faydalı ilim yahut helal mala delalet eder.
Rüyada zümrüt görmek, şehadete, Cennet köşklerine girmeyigerektiren amel ve hallerde bulunmaya işarettir.
Rüyada zümrüt görülmesi; evlada, arkadaşa ve mala yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyada zümrüt görülmesinin, mezhep ve güzellik ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında iri taneli ve sağlam zümrüt taşlarına sahip olduğunu görmesi; o kimsenin dinine bağlı birisi bulunduğuna yorumlanır.
Rüyada zümrüt görmek, şehadete, Cennet köşklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya delalet eder.Bir kimse rüyada zümrüte rastgeldiğini görse, salih kardeşlere, yahut ahlakı güzel erkek evlada, ya da faydalı ilme, yahut da temiz ve helal mala sahip olur.
Bu rüya; evlat, dost ve helal malla yorumlanır.Kirmani şöyle diyor: Rüya sahibi dindar olur. Doğru yolda gider. İri taneli ve güzel bir zümrüte malik olduğunu gören, Salih bir kul olup, takvaya yönelir. Helal maldan istifade eder. Birinin kendisine bir zümrüt verdiğini gören, o zat vasıtasıyle helal kazanır.Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Zümrüt görmek cariye ile, bir rivayete göre iyi sözle tabir olunur. Birisine zümrüt veren, ona iyi kelam eder. Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Zümrüt, ahlaklı bir şahsın ve sadık bir dostun temsilcisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Takmak
Rüyasında zümrüt yüzük taktığını gören kişinin hayatında yeni ve güzel gelişmeler yaşanacak demektir. Rüya sahibi aldığı kararlardan hayır ve güzellik bulacak, böylece ne kadar isabetli ve doğru adımlar attığını görüp, kendine olan inancını tazelemiş olacaktır diye tabir edilir.Rüyada Zümrüt Kolye Görmek
Rüyada zümrüt kolye görmek, rüya sahibinin karşısına hayırlı bir kısmet çıkacağı ve o kişi ile ciddi bir gönül ilişkisi yaşayacağı anlamına gelir. Kişi, gönlünün sahibini bulacak ve onunla hayatının sonuna kadar bir yastığa baş koyarak yaşlanacak diye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Küpe Takmak
Rüyada zümrüt küpe takmak, rüya sahibinin aile içindeki yaşantısı ile değerlendirilir. Kişi ev hayatından çok huzurlu ve mutlu olacak, eşi ve çocuklarıyla ağız tadı ile uzun bir ömür geçirecek, geçimi kolay, ekmeği ve kazancı da bol olacaktır.Rüyada Zümrüt Yeşili Görmek
Rüyada zümrüt yeşili görmek, mutluluk verici, hayırlı ve temiz haberler alınacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin umutlarının boşa çıkmayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına ve utandırmayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar bir erkek için rüyada zümrüt görmek, güzel renkli, kusursuz bir zümrüt, çok beğenilen, güzel, alımlı, zeki, zengin, iyi aileden bir kız veya kadın olarak yorumlanır. Zümrütü cebine koyan, böyle biriyle evlenecektir. Zümrütü, bir masaya bırakan, çekmece, vb.de saklayan bekar erkek çok istemesine rağmen karşı tarafı razı edemeyecek ve evlenemeyecektir. Zümrütü kaybeden bekar erkek, beğendiği, sevdiği, kimsenin kendisinden üstün biriyle evlendiğini duyacak veya görecektir. Zümrütün çatlaması anlaşmazlık, zümrütün parçalanması sevgiliyi kaybetmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli bir kadın için rüyada zümrüt görmek, kusursuz, güzel renkli bir zümrüt çok hayırlı, iyi, sevimli bir çocuktur. Bu çocuk doğduğunda evde bolluk da olacaktır. Fakat zümrütte damar varsa veya zümrüt kusurluysa doğacak çocuk üzüntüye neden olacaktır. Zümrüt’ün ortadan çatlaması veya ayrılması çocuğun doğmayacağını, düşebileceğini haber verir. Zümrüt’ün paramparça olması da çocuğu engeller. Bu rüyayı gören kadınının belki de hiç çocuğu olmayacaktır. Rüyasında güzel zümrüt veya zümrütlerle süslü yüzük, bilezik, gerdanlık, vb. takan kadının hayırlı çocuğu olacaktır. Bu rüya ayrıca yuvada mutluluğa da işaret eder. Zümrüt takan kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve hiçbir zaman aldatılmaya uğramayacaktır.. Ancak bileziğin, vb. açılması, kopması eşin birden yuvadan soğumasına olarak da yorumlanır. Böyle bir rüya yuvada bir sorun, bir derde işaret eder. Karısının taktığı ziynet eşyasını, zümrütlü bilezik, vb.yi çıkaran veya alarak başkasına veren erkek boşanacaktır. Bunun başka bir evlilik izleyecektir. Fakat karısının boynunda, elinde, bileğinden düşen zümrütlü ziynet eşyasını alan yine eşine takan erkek yuvadan ayrılmayacaktır. Eşiyle darılsa bile barışacak ve ömrünü onunla geçirecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli erkek için rüyada zümrüt görmek, güzel, kusursuz bir zümrüt çok sevilen eşi temsil edebilir. Yine bu büyük kısmet, para da olabilir. Ancak zümrüt ve zümrütlü takı alan, bulan, saklayan evlilikdışı ilişkiye girişir.
Bütün değerli taşlar ve ziynet eşyalarıyla ilgili rüyalarda yorum dikkatle yapılmalıdır. Çünkü bir taşın alınmasıyla çalınması çok ayrı anlamlara gelebilir. Bir ziynet eşyasını takmak birleşme sayılırken, evli biri için bu ayrılık ve dedikoduya neden olacak ilişki de sayılabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt, bir ziynet eşyasına takılıysa evlilik anlamına gelebilir. Zümrüt bir yüzük, bilezik vb. takan genç kız, bekar kadın fevkalade bir evlilik yapacaktır. Fakat zümrüt veya zümrütlü ziynet eşyası takılmaz ve bir çekmecede, dolapta saklanırsa nikah olmayacaktır. İlişki uzun süre devam edecektir. Rüyasında aldığı zümrüt’ün çalındığını gören, sevdiği kimseyle darılacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya; evlat, dost ve helal malla yorumlanır.
Kirmani şöyle diyor: Rüya sahibi dindar olur. Doğru yolda gider. İri taneli ve güzel bir zümrüte malik olduğunu gören, Salih bir kul olup, takvaya yönelir. Helal maldan istifade eder. Birinin kendisine bir zümrüt verdiğini gören, o zat vasıtasıyle helal kazanır.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Zümrüt görmek cariye ile, bir rivayete göre iyi sözle tabir olunur. Birisine zümrüt veren, ona iyi kelam eder.
Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Zümrüt, ahlaklı bir şahsın ve sadık bir dostun temsilcisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt yeşili görmek
Rüyada zümrüt yeşili görmek, sevineceğiniz habeler alacaksınız. Kendinize olan güveninizin boşuna olmadığını anlayacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt takmak
Rüyada zümrüt takmak, rüya sahibi kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek veya zümrütten yüzük takmak, çok mutlu ve bahtiyar olmaya; delikli zümrüt görmek, eşinden boşanmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt kolye görmek; rüya sahibinin bekar ise hayırlı kısmet bulacağına, şayet evli ise yuvasının her daim huzurlu devam edeceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek, huzurlu bir hayat sürdürmeye ve pozitif bir enerjinin hakim olmasına, keyfinin yerine geleceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye görmek
Rüyada altın kolye görmek, iyi niyetli, ahlaklı, itibar gören, saygın, güzel bir kimseye yorumlanır. Rüya sahibi vefalı, olgun, ağır başlı, oturaklı bir kimse olduğuna işaret eder..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye bulmak
Rüyada altın kolye bulmak, size karşı yoğun ve temiz hisleri olan, saygın, ahlaklı, iyi niyetli,  güvenilir biri ile evlilik yoluna gireceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye takmak
Rüyada altın kolye takmak, çevrenizde sevildiğinize, ne zaman başınız sıkışsa, yardıma ihtiyaç duysanız çevrenizden, yakınlarınızdan destek göreceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş kolye takmak
Rüyada gümüş kolye takmak, büyük maddi kazanç sağladıktan sonra gereksiz yatırımlar ve harcamalar ile maddi zarara uğramaya, hatta iflas etmeye ve sıkıntıya düşmeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada inci kolye takmak
Rüyada inci kolye takmak, büyük bir aşk yaşayacak ve sevdiğiniz ile mutlu, huzurlu, refah içinde bir evlilik yapacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada inci kolyenin dağıldığını görmek
Rüyada inci kolyenin dağıldığını görmek, rüya sahibi evli ise, boşanacağına, nişanlı veya sevgilisi var ise, yakın zamanda ayrılığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolye Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada kolye görmek, herkesin sizi seveceğine ve size saygı duyacağına işarettir. Ayrıca, tüm sıkıntılarınızın biteceğine ve ailenizle birlikte huzurlu bir şekilde yaşayacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kolye Görmek Neye İşarettir?
Rüyada kolye görmek, herkesin sizi seveceğine ve size saygı duyacağına işarettir. Ayrıca, tüm sıkıntılarınızın biteceğine ve ailenizle birlikte huzurlu bir şekilde yaşayacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye hediye almak
Rüyada birinden altın kolye hediye almak, sevgiden, aşktan yana heycana ve mutluluğa, romantik anlar yaşamaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pırlanta, yakut, elmas kolye görmek
Rüyada pırlanta, elmas ya da yakut gibi değerli bir taştan yapılmış kolye görmek, iyi niyetli, temiz bir erkek ile evlenmeye ve erkek evlada yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada imitasyon bir kolye görmek
Rüyada plastik boncuklardan ya da imitasyon bir kolye görmek, rüya sahibi kadın ise yanlış bir evlilik sonucunda mutsuz olup ve pişmanlık duyacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gümüş kolye görmek
Rüyada gümüş kolye görmek, ayağınızı yorganına göre uzatmadığınıza, kazancınızdan fazlasını harcadığınıza, böyle devam edip önlem almazsanız büyük sıkıntıların, zor günlerin yakında olduğunun habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yeşili Elbise Görmek
Rüyada zümrüt yeşili elbise görmek; kişinin kendi çabalarıyla iyi bir mevkiye gelmesi anlamına gelir. Helal kazancın ve başarının ömür boyu sürmesi ile yorumlanır. Rüya sahibi kişinin bu elbiseyi giydiği gibi başarıyı da üzerine giyerek gittiği her yerde başarılı olması ile yorumlanır.
Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek, huzurlu bir hayat sürdürmeye ve pozitif bir enerjinin hakim olmasına, keyfinin yerine geleceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek, bekar bayan için kısmete, erkek için şan ve şöhret sahibi olmaya alamet eder. İşinde başarılı olmaya, itibarının artmasına, takdire şayan işler başarmaya, zorlukların üzerinden gelmeye ve refaha içinde yaşamaya işaret eder. Şansının ve bahtının açık olduğuna yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Bulmak
Rüyada zümrüt bulmak; şeref sahibi olmak ile yorumlanır. Zümrüt bulan iyi bir makama yükselir ve hak ettiği her şeyi elde eder. Çevresinde sözü geçen ve sevilen bir kimse olur. Bütün kazancını kendisi elde ettiği için dayanıklı ve karakterli kimse olarak da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Küpe Görmek
Rüyada zümrüt küpe takmak; çok hayırlı haberler almaya, beklentilerin karşılanmasına yorumlanır. Aile yaşantısı içinde sıkıntılar var ise gelecek bir haber ile bu sıkıntılardan tamamen kurtulmaya, hayırlı birinden yardım almaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yeşili Görmek
Rüyada zümrüt yeşili görmek; rüyayı görenin şanslı bir kişi olmasına ve girdiği her işte başarı sağlamasına işaret eder. Özel yaşantısında ve iş hayatında beklenen mutluluğun yakalanması olarak da yorumlanır. Kimi zaman rüyada zümrüt yeşili görmek kolay yoldan elde edilen kazanç olarak da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kolye Görmek
Rüyada zümrüt kolye görmek, rüya sahibinin karşısına hayırlı bir kısmet çıkacağı ve o kişi ile ciddi bir gönül ilişkisi yaşayacağı anlamına gelir. Kişi, gönlünün sahibini bulacak ve onunla hayatının sonuna kadar bir yastığa baş koyarak yaşlanacak diye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yeşili Görmek
Rüyada zümrüt yeşili görmek, mutluluk verici, hayırlı ve temiz haberler alınacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin umutlarının boşa çıkmayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına ve utandırmayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Görmek
Rüyada zümrüt yüzük görmek, evlenmek ve yuva kurmak demektir. Rüya sahibi aldığı kararlardan hayır ve güzellik bulacağı anlamına gelir. Rüyada zümrüt yüzük görmek, mesleğinde başarılı olmaya ve hayalleri gerçekleştirmeye işaret eder. Ayrıca kişinin hayalini kurduğu işi yaptığına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Gerdanlık Görmek
Rüyada zümrüt gerdanlık görmek, çocuk müjdesi ve zengin eş manalarına gelir. Gerdanlığın kopması hayırlı değildir. Rüyada zümrüt gerdanlık görmek, rüya sahibinin alının teriyle parasını kazanacağına, iş kurup maddi kazancını arttıracağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kırmak
Rüyada zümrüt taşını kırmak ya da zümrüt yüzüğün çatlaması eşler ve sevgililer arasında tartışma yaşanacağına işarettir. Kişinin ailesinin dağılacağına da delalet etmektedir. Rüyada zümrüt kırmak, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunmaya alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kolye Görmek
Rüyada zümrüt kolye ve zümrüt küpe görmek eşlerin birbirine sadık olması ve çocuk sahibi olmaya işarettir. Kişi gönlünün sahibini bulacak ve onunla hayatının sonuna kadar bir yastığa baş koyarak yaşlanacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hediye Zümrüt Görmek
Rüyada size zümrüt hediye ediliyorsa bekarlar için evlilik demektir. Evliler için sadık eş manasına gelir. Siz rüyada birine zümrüt hediye ettiğinizi görüyorsanız o kimseye tavsiye vermeye ve maddi manevi destek olmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek, salih rüyalardan olup rüya sahibinin dini vecibelerine sıkı sıkıya bağlı biri olduğuna ve bu uğurda maddi ve manevi olarak uğraş verdiğine işaret eder. Bu rüyayı görenlerin her iki dünyada da makbul olanlardan olması olarak tabir edilmiştir. Rüyada zümrüt görmek, rüya sahibinin dünya işlerinden mümkün olduğu sürece elini eteğini çektiğine kendisini tamamıyla uhrevi bir hayata adadığına yorumlanır. Görülen bu rüya salih ameller işleme iyi olan her şeyi benimsemek olmak olarak rivayet edilmiştir. Rüyada zümrüt görmek, hayır işlerinde önde olmak, kişinin çevresindeki fakir fukaraya karşı her zaman destekçi olduğuna yorulur. Bu rüyayı görenlerin huzura erip, gönül ferahlaması yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kaybetmek
Rüyada zümrüt yahut zümrütten yapılan ziynet eşyasının kaybedilmesi asılsız söylentiler sonucu mutsuzluk ve evliliğin bozulmasına yorumlanır. Kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada zümrüt kaybetmek aileye kötü davranmaya yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Görmek İslami
Rüyada zümrüt görmek islami yorumuna göre, bu rüyayı görenlerin hak yolundan ayrılmayacağına, dini vecibelerini yerine getirmek için çok uğraşlar verdiğine işaret eder. Görülen bu rüya sevap kazanacak hayırlı işler içersinde olmak olarak da tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin din yolunda maddi ve manevi olarak tüm enerjisini harcamaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yeşili Görmek
Rüyada zümrüt yeşili görmek, rüya sahibinin giriştiği tüm işlerde alnının akıyla çıkacağına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kendisine güvenen ve inanan kişileri utandırmayacağına  iş ve özel yaşamında başarıyı ve mutluluğu yakalayacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Takmak
Rüyada zümrüt yüzük takmak, rüya sahibinin attığı her düşünceli ve isabetli kararın kişiye çok olumlu dönüş yapmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kendine olan güven ve inancın artacağına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin işlerinde büyük başarılara imza atacağı olarak da tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Küpe Takmak
Rüyada zümrüt küpe takmak, rüya sahibinin aile hayatına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin eşi ve çocuklarıyla mutlu ve huzurlu bir yaşama sahip olacağına aile saadetinin ebedi olması olarak da tabir edilmiştir. Aynı zamanda bu rüya hayırlı bir havadis almaya vesiledir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada zümrüt görmek, şehadete, Cennet köşklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya delalet eder.
Bir kimse rüyada zümrüte rastgeldiğini görse, salih kardeşlere, yahut ahlakı güzel erkek evlada, ya da faydalı ilme, yahut da temiz ve helal mala sahip olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada zümrüt görülmesi; evlada, arkadaşa ve mala yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyada zümrüt görülmesinin, mezhep ve güzellik ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında iri taneli ve sağlam zümrüt taşlarına sahip olduğunu görmesi; o kimsenin dinine bağlı birisi bulunduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada zümrüt görmek, şehadete, Cennet köşklerine girmeyigerektiren amel ve hallerde bulunmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Kolye Takmak
Rüyada zümrüt kolye takmak, rüya sahibinin gönlünün eşini bulup ömür boyu mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin karşılarına hayırlı bir kısmet çıkacağına ve evlilik yaşayacağı olarak da tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek
Rüyada zümrüt görmek, birkaç şekilde yorumlanır.
Rüyada zümrüt görmek bazen iyi yorumlanmaz. Ayrılık ve mutsuzluk habercisidir.
Rüyada zümrüt görmek, bazende salih amelli kim¬seye, şehit olarak vefat etmeye, makam ve mevkinin yük¬selmesine, cennet ehline ve zengin olmaya, helal mala, başarı elde etmeye, hayırlı evlat sahibi olmaya işarettir.
Bekar erkek için, zeki, alımlı, güzel bir bayan ile birlikteliğe işaret eder.  Evli erkek için eşinizi çok sevdiğinize veya büyük miktarda paraya işaret eder. Evli kadın için hayırlı bir evladı müjdeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldığı zümrütün dağıldığını görmek
Rüyada aldığı zümrütün dağıldığını görmek, ayrılık habercisidir.  Rüyayı gören evli kadının belkide hiç bir zaman çocuğunun olmayacağına işaret eder.
Rüyada zümrüt görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyasında temiz, güzel renkli, kusursuz bir zümrüt bulan, alan genç kız, bekar kadın, herkesin tanıdığı, beğendiği, ünlü, yakışıklı ve varlıklı bir erkekle ilişki kurar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt görmek ne anlama gelir?

Rüyada zümrüt görmek veya zümrütten yüzük takmak, çok mutlu ve bahtiyar olmaya; delikli zümrüt görmek, eşinden boşanmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Taşı Görmek
Rüyada zümrüt taşı görmek; kişinin gerek aile yaşantısında gerek iş yaşantısında huzuru bulacağı anlamına gelir. Büyük mutluluklar, bir dileğin gerçekleşmesi, huzurlu hayat anlamına gelir. Hayırlı dost ve akrabalar ile geçirilen güzel zamanlar olarak da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrütün kusurlu olduğunu görmek
Rüyada zümrütün kusurlu olduğunu görmek, evli kadın için doğacak çocuğun eve hüzün getireceğine, üzüntüye neden olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada aldığı zümrütün çatladığını görmek
Rüyada aldığı zümrütün çatladığını görmek, rüya sahibi sevgilisiyle darılacaktır. Çocuk isteyen evli kimselerin çocuğunun olmayacağına, düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Görmek
Rüyada zümrüt yüzük takmak; rüya sahibinin aklı selim biri olması, doğru kararlar vermesi ve bu sayede de hayatını mükemmel bir şekilde devam ettirmesi anlamına gelir. Zümrüt yüzük hayırlı ve zengin kimseden gelecek evlilik teklifi ile de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrütü sakladığını görmek
Rüyada zümrüt veya zümrütlü ziynet eşyasını sakladığını görmek, rüya sahibinin uzun sürecek gönül ilişkisinde nikah olmayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek
Rüyada zümrüt yüzük takmak, hayatınızda olumlu gelişmelerin gerçekleşeceğine, kararlarınız veya adımlarınızın sonucunun olumlu olacağına işaret eder. Genç bir kimse için mutlu bir evliliğe işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt küpe takmak
Rüyada zümrüt küpe taktığını görmek, mutlu bir aile hayatına, mutluluk ve bolluk içinde uzun bir ömre işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt takmak
Rüyada zümrüt takmak, rüya sahibi kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır.
Rüyada güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zümrüt Taşı Vermek
Rüyada zümrüt görmek evlat, arkadaş ve mal ile tabir olunur. Rüyasında birine bir zümrüt taşı verdiğini gören, o kişiye nasihatte bulunur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

390 Aktif
0 Üye ve 390 misafir
Bugün : 19678
Dün : 23857
Toplam : 48077987
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...