Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ferahlık ve sevince, mala, ilme, ticarete, Yakut taşlı yüzük takmak çocuğu olmayan için kız evladına, bekar için mütedeyyin bir kadınla evlenmeye delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

65 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada kiymetli bir yakut tasi görmek, güzel bir hayata, iyi yasamaya ve mutluluga isarettir. Yakut tasli bir yüzük taktigini görmek, arkadastan arasinda Ünlü bir kimse olmasina; yakut gerdanlik takmak, is hayatinda dürüstlükle taninmasina; yakut bilezik takmak islerinde basarili bir kimse olmasina delalet eder. Bu rüya bir kadin tarafindan görülmüs ise, kendisinin mutlu bir evlilik yapacagina; evli ise, memleket için çok hayirli olacak çocuklari dünyaya gelecegine, bekarsa mutlu bir evlilik yapacagina delalet eder. Kirmani ye göre; yakut, kalbi çok kati olan bir dosta da isaret olabilir. Yakutla süslü bir tas oldugunu görmek, kendisine bir kadin tarafindan iyilik gelecegine isarettir. Yakut görmek, hasta bir kimse için sifaya, borçlu için ise borcunu ödemeye delalet eder. Iki çesit yakut vardir: Kirmizi ve sari, her ikisi de ayni sekilde yorumlanir. Rüyasinda birinin bir yakut çalarak kendisine verdigini gören, bir kadin veya hizmetçi ile haram münasebette bulunur. Büyük yakut tasi görmek, mekruh ve haram maldir. Eline bir yakut geçileni gören, muradina erer. Cabir ül Magribi ye göre; rüyada yakut bir tas görmek haram mal ile tabir olunur. Cafer i Sadik a göre; yakut bes sekilde tabir olunur: Mal, ilim, evlat, akraba, hizmetçi. Delik veya çatlak bir yakut tas gören dul bir kadinla, rüya gören kadinsa, bosanmis bir erkek ile evlenir. Ebu Sait El Vaiz e göre; rüyada yakut görmek, her ne sekilde olursa olsun, ferah ve sevinçle tabir olunur. Bir yakut tasi satin aldigini gören,mutlu olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada yakut görmek ferahlik ve oynamaya isarettir.Bir sahsin rüyada yakut yüzük takmasi, o sahsin nail olacagi bezege, isimve söhrete isarettir.Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdigini görse, bir kizçocugu olur. Eger evlenmek istiyorsa; mütedeyyine güzel bir kadinla evlenir.Rüyada bir yakut tasi bulan kimsenin eline mal geçer.Alim için yakut ilim; vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir. Bazitabirciler, yakut, kalbi kati dosttur, dediler.Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir taci oludugunu görse.o kimsenin bir kadin tarafindan meydana gelecek izzet ve kuvvetineveyahut güzel ve müstesna bir kadindan nail olacagi mülke isarettir.Bir kimse rüyada evinde kirmizi yakuttan bir yüzük bulundugunu görse,güzel ve kalbi kati bir kadinin onu sevdigine isarettir.Rüyada elinde yakuta benzer bir tas oldugunu ve o tasin yakut olmadigimgören kimse serefli olmadigi halde sereflilik iddiasinda bulunmasina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut görmek ferahlık, mutluluk, sağlık ve güzel yaşama yorumlanır. Kendisine yakut bir yüzük alması evlat sahibi olmasına yorumlanır.

Rüyada yakut görmek ferahlık, mutluluk, sağlık ve güzel yaşama yorumlanır. Kendisine yakut bir yüzük alması evlat sahibi olmasına yorumlanır.

Rüyada yakut taşı görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zenginlik ve mutluluk simgesidir.

Rüyada yakut görmek; evlenmeye, zengin olmaya, yakutu gören hamile kadın ise; erkek çocuk sahibi olacağına, parmağında yakut yüzük görmek; dikkat olmak gerektiğine işarettir.

Rüyada yakut görmek ferahlik ve oynamaya isarettir, Bir sahsin rüyada yakut yüzük takmasi, o sahsin nail olacagi bezege, isim ve söhrete isarettir. Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdigini görse, bir kiz çocugu olur. Eger evlenmek istiyorsa, mütedeyyine güzel bir kadinla evlenir. Rüyada bir yakut tasi bulan kimsenin dine mal geçer. Alim için yakut ilim, vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir. Bazi tabirciler, yakut, kalbi kati dosttur, dediler. Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir taci oludugunu görse, o kimsenin bir kadin tarafindan meydana gelecek izzet ve kuvvetine veyahut güzel ve müstesna bir kadindan nail olacagi mülke isarettir. Bir kimse rüyada evinde kirmizi yakuttan bir yüzük bulundugunu görse, güzel ve kalbi kati bir kadinin onu sevdigine isarettir. Rüyada dinde yakuta benzer bir tas oldugunu ve o tasin yakut olmadigini gören kimse serefli olmadigi halde sereflilik iddiasinda bulunmasina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada yakut görmek ferahlık ve oynamaya işarettir,Bir şahsın rüyada yakut yüzük takması, o şahsın nail olacağı bezeğe, isim ve şöhrete işarettir.Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdığını görse, bir kız çocuğu olur. Eğer evlenmek istiyorsa, mütedeyyine güzel bir kadınla evlenir.Rüyada bir yakut taşı bulan kimsenin dine mal geçer.Alim için yakut ilim, vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir. Bazı tabirciler, yakut, kalbi katı dosttur, dediler.Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir tacı oluduğunu görse, o kimsenin bir kadın tarafından meydana gelecek izzet ve kuvvetine veyahut güzel ve müstesna bir kadından nail olacağı mülke işarettir.Bir kimse rüyada evinde kırmızı yakuttan bir yüzük bulunduğunu görse, güzel ve kalbi katı bir kadının onu sevdiğine işarettir.Rüyada dinde yakuta benzer bir taş olduğunu ve o taşın yakut olmadığını gören kimse şerefli olmadığı halde şereflilik iddiasında bulunmasına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada yakut görmek ferahlık ve oynamaya delalet eder.
Bir şahsın rüyada yakut yüzük takması, o şahsın nail olacağı bezeğe, isim ve şöhrete delalet eder.
Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdığını görse, bir kız çocuğu olur. Eğer çocuk beklemiyorsa bir cariyeye malik olı.r.
Eğer evlenmek istiyorsa: «Sanki onlar (birer) yakuttur, ;nercan-dır.» (Sure-i Rahman, ayet 58) mealindeki ayet gereğince, mütedeyyine güzel bir kadınla evlenir.
Rüyada bir yakut taşı bulan kimsenin , Arap olmayan birisinden eline mal geçer.
Rüyada deniz veya nehrin dibinden ölçeklerle ölçülecek derecede yakut çıkardığını ve yüklere yüklendiğini gören kimse, meliklerin hazinesine veya o deniz ve nehire nisbet edilen birisinden büyük bir mala nail olur.
Alim için yakut ilim; vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir. Bazı tabirciler, yakut, kalbi katı dosttur, dediler.
Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir tacı olduğunu görse, o kimsenin bir kadın tarafından meydana gelecek izzet ve kuvvetine veyahut güzel ve müstesna bir kadından nail olacağı mülke delalet eder.
Bazan yakut fakirler için meydana gelecek kuvvet, Bazen de «Yu-kavvit» kelimesinin yanlış yazılmasiyle «yakut» yapılır. Bu halde yakut, kuvvet ve rızka delildir. Bazen de yakut, hasta için cehennemden kurtuluştur. Çünkü ateş yakuta tesir etmez.

Bir kimse rüyada evinde kırmızı yakuttan bir yüzük bulunduğunu görse, güzel ve kalbi katı bir kadının onu sevdiğine delalet eder.
Rüyada elinde yakuta benzer bir taş olduğunu ve o taşın yakut olmadığını gören kimse soy yönünden şerefli olmadığı halde şereflilik iddiasında bulunmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Sarı ve kırmızı yakut aynı surette tabir olunurlar. Rüyasında birinin, çaldığı yakutu kendisine verdiğini gören bir kadın ile gayr-ı meşru münasebette bulunur. Büyük yakut taşı görmek: mekruh veya haram maldır. Eline yakut geçtiğini gören, muradına erer.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Tam ve sağlam bir yakut taşı, haram mal ile tevil edilir.
Cafer-i Sadık bu rüyayı mal, gayret, ilim, evlat ve akrabaların çokluğu ile tabir ediyor. Delik yahut çatlak yakut gören, dul bir kadınla evlenir.
Ebu Said'ül Vaaz'a göre yakut, herhalukarda ferah ve sevinçle yorumlanır. Yakut taşı satın almak ta böyledir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre; yakut, kalbi çok kati olan bir dosta da isaret olabilir. Yakutla süslü bir tas oldugunu görmek, kendisine bir kadin tarafindan iyilik gelecegine isarettir. Yakut görmek, hasta bir kimse için sifaya, borçlu için ise borcunu ödemeye delalet eder. Iki çesit yakut vardir: Kirmizi ve sari, her ikisi de ayni sekilde yorumlanir. Rüyasinda birinin bir yakut çalarak kendisine verdigini gören, bir kadin veya hizmetçi ile haram münasebette bulunur. Büyük yakut tasi görmek, mekruh ve haram maldir. Eline bir yakut geçileni gören, muradina erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir’ül Magribi’ye göre; rüyada yakut bir tas görmek haram mal ile tabir olunur. Cafer-i Sadik’a göre; yakut bes sekilde tabir olunur: Mal, ilim, evlat, akraba, hizmetçi. Delik veya çatlak bir yakut tas gören dul bir kadinla, rüya gören kadinsa, bosanmis bir erkek ile evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre; rüyada yakut görmek, her ne sekilde olursa olsun, ferah ve sevinçle tabir olunur. Bir yakut tasi satin aldigini gören,mutlu olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada yakut görmek ferahlik ve oynamaya isarettir.Bir sahsin rüyada yakut yüzük takmasi, o sahsin nail olacagi bezege, isimve söhrete isarettir.Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdigini görse, bir kizçocugu olur. Eger evlenmek istiyorsa; mütedeyyine güzel bir kadinla evlenir.Rüyada bir yakut tasi bulan kimsenin eline mal geçer.Alim için yakut ilim; vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazitabirciler, yakut, kalbi kati dosttur, dediler.Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir taci oludugunu görse.o kimsenin bir kadin tarafindan meydana gelecek izzet ve kuvvetineveyahut güzel ve müstesna bir kadindan nail olacagi mülke isarettir.Bir kimse rüyada evinde kirmizi yakuttan bir yüzük bulundugunu görse,güzel ve kalbi kati bir kadinin onu sevdigine isarettir.Rüyada elinde yakuta benzer bir tas oldugunu ve o tasin yakut olmadigimgören kimse serefli olmadigi halde sereflilik iddiasinda bulunmasina isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Görmek

Yakut taşını rüyada görmek, iyiye ve hayra işarettir. Çok mala, faydalı ilme, çok akrabaya, se­vinçli, mutlu bir yaşama vesaire gibi iyiliklere işaret eder.İlim sahibi bir kimsenin rüyasında yakut görmesi, bu onun ilminin artacağına, ilminden yarar göreceğine işarettir.Bir kimse rüyasında bir yakut taşı bulduğunu görse, bu rüyası onun (rüya görenin) eline bir mal (para) geçeceğine işarettir. Çünkü rüyada görülen yakut, her yönüyle hayır ve menfaate işarettir.Hasta olan bir kişi rüyasında yakut görse, bu rüyası onun cehennemden kurtulacağına işarettir. Çünkü ateş yakuta tesir etmez şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Büyük Rüya Tabirleri | Anonim

Rüyada yakut görmek ferahlık, mutluluk, sağlık ve güzel yaşama yorumlanır. Kendisine yakut bir yüzük alması evlat sahibi olmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İslami Rüya Tabirleri | İslam Uleması

Rüyada yakut görmek ferahlamaya, hamile bir kadın için kız çocuk doğurmasına, dini bütün birisiyle evlenmeye, mutluluğa, sevince, ilim öğrenmeye, tüccar için kazanç kapısına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer Sadık: Rüyada yakut görmenin dört tabiri vardır:

1-Kadın

2-Cariye

3-Nimet

4-Kız çocuğuİbn-i Sirin: Yakut; kadına…

Ateşte bir yakutunuz olduğunu görmek; büyük bir kadınla evleneceğinize veya bir kız çocuğunuz olacağına…

Kızıl veya yeşil yakut; güzel kadına…

Yakut bulmak; hacetinizin reva olacağına…

Çok sayıda yakuta sahip olduğunuzu görmek; bol kazanç elde edeceğinize işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir şahsın rüyada yakut yüzük takması, isim ve şöhrete kavuşacağına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut görülmesi genel anlamda mutluluğa ve maddi refaha işaret etmektedir. Rüyada yakut aynı zamanda kız çocuğunun da habercisi olabilmektedir. Eğer rüya sahibi evli değil ve evlenmek istiyorsa da hayırlı bir kısmet ile yakında dünya evine girecektir. İmam Cafer-i Sadık Hz. yorumuna göre rüyada yakut görmek mal, mülk, ilim ve evlat anlamına gelmektedir. Bu rüyayı çok benzer şekilde yorumlayan bir başka alim olan İmam Nablusi Hz. ise, rüyadaki yakutun ferahlığın habercisi olduğunu söylemektedir.

Fakat bazı rüya tabircileri bu rüyayı tam tersi şekilde de yorumlayabilmektedir. Örneğin Cabir ül Magribi Hz. yorumunda tam ve sağlam bir yakut taşının haram malı gösterdiğini vurgulamaktadır. Bir başka alim İmam İbn-i Sirin Hz. de rüyada kızıl ya da yeşil yakut görmenin güzel bir kadın ile evlenileceği anlamı taşıdığını söylemektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Topladığını Görmek
Bu rüya, rüya sahibinin iyi bir insan olduğunu göstermektedir. Çünkü rüyada yakut toplamak hayır işleri anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişi yardımlar yapabileceği işler ile uğraşacaktır. Bunun yanı sıra rüya bazı alimler rüya sahibinin kararlı bir insan olduğunu da gösterdiğini söylemektedir. Bu kişi karşısına hangi engeller çıkarsa çıktın hedefleri doğrultusunda ilerlemekten vazgeçmeyecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut görmek nasıl yorumlanır ?

Rüyada yakut görmek evlenmeye ve zengin olmaya, yakutu gören  kadın hamile ise erkek çocuk sahibi olacağına, parmağında yakut yüzük görmek dikkatli olmak gerektiğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada renkli taş görülmesi genel olarak şansa yorulmaktadır. Bu şans ile beraber rüya sahibi büyük kazançlar da elde edecektir. Rüyada görülen değerli taşın rengine göre anlamlar değişse de çoğunlukla bu rüya iyi şeyleri göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı değerli taş görmek ise yaşanan problemlerin ve zorlukların kısa süre içerisinde atlatılacağı anlamı taşımaktadır. Bu kişi yakın bir zamanda huzura kavuşacaktır. Rüyada kırmızı taşlı yakut yüzük takmak da rüya sahibi için güzel ve mutlu günlerin yakında olduğunu haber vermektedir. Bu kişiler eğitim ya da iş yaşamlarında hayal ettikleri ne varsa ona kavuşacaklarıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Küpe Görülmesi
Bu rüya kariyerdeki başarıyı temsil etmektedir. Rüyada yakut küpe görmek, rüya sahibinin verdiği çabalar sonrasında iş yaşamlarında oldukça önemli bir konuma geleceğini göstermektedir. Rüyayı gören kişi bu başarılar sayesinde büyük övgü toplayacak ve herkesin saygıyla baktığı bir kişi olacaktır. Bu kişinin başarının ünü de günden güne artacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Kolye Takmak
Rüyada yakut gerdanlık görmek ticaret ile uğraşılacak bir işe girişileceğini göstermektedir. Rüyayı gören kişiler doğru yoldan çıkmazlarsa eğer bu ticari girişimlerinden büyük kazançlar elde edebileceklerdir. Rüyada kolye görmek aynı zamanda hak edilmiş bir malın da işaretidir. Bu kişiler başarılarıyla ün kazanacaklar ve bununla beraber de kazançlarını arttıracaklardır. Yani bu rüya kişiler için bol başarı ve kazanç anlamı taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Bileklik Görmek
İmam Gazali Hz. gibi bir çok rüya alimi rüyada görülen yakutun büyük şans getireceğini söylemektedir.  O rüyalardan bir tanesi de rüyada yakut bilezik takmak olarak gösterilebilmektedir. Bu rüya yakutlu birçok rüyada olduğu gibi başarı anlamı taşımaktadır. Rüyasında yakut bir bileklik takan kişinin şansı oldukça açık olacak ve iş yaşamında da doğru hamleler yaparak başarıya ulaşacaktır.
Bir başka rüya yorumcularına göre bu rüya değişikliğe de işaret edebilmektedir. Bu rüyayı gören kişiler yaşantılarında bazı değişiklikler yapacaktır. Ancak bu değişiklikler kötü yönde olmayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görülen Yakutun Mor Olması
Bu rüya, rüya tabircileri tarafından farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Bazı yorumcular rüyada değerli bir mor taşı görmenin, rüya sahibinin içinde bulunduğu kötü ve sıkıntılı durumdan yakın çevresindeki insanların yardımıyla kurtulacağı anlamını taşıdığını söylemektedir. Buna göre rüya sahipleri bol kazanç elde edecek sıkıntıya düştüklerinde ise başkalarının yardımını alarak refaha kavuşacaktır.
Bir başka rüya alimlerine göre rüyada mor yakut görmek bazı sıkıntıların habercisi olabilmektedir. Bu yorumculara göre bir kadın rüyasında mor bir yakut kaybetmişse eğer çevresindeki insanlar ya da sevgilisi ile problemler yaşayacaktır. Kişilerin birbirlerine sarf ettikleri kırıcı sözler ile bir takıp dargınlıklar olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Tesbih Görülmesi
Rüyada tesbih görmek oldukça iyi şekilde yorumlanmaktadır. Hayırlı bir rüya olarak tabir edilen tesbih görülmesi, kişinin kötü giden işleri varsa çok kısa sürede bunlar tersine döneceği anlamına gelmektedir. Rüyada yakut görmek de büyük şans anlamı taşımaktadır. Rüyada yakut tespih görmek de kişinin kısmetinin bol olacağı ve elini hangi işe atarsa o işte başarılı olacağını göstermektedir. Yani rüyada hem yakut hem de tespih görmek çok büyük bir şansın habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Satın Almak
Bu rüya kişi için mutluluk anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişi hayatındaki tüm dert ve tasalardan kurtulacak ve bir daha onlarla uğraşmayacaktır. Rüya sahibinin hayatında hangi sıkıntılar varsa onlar son bulacak ve bu kişi mutluluğa ve huzura kavuşacaktır.
Ancak rüyada yakut çalmak da bunun tam tersi şeklinde yorumlanabilmektedir. Rüyasında yakut çalan bir kişi yaşamında da yanlış hamleler yapabilir. Bu rüya, rüyayı gören kişinin kötü yollara sapacağı ve başını derde sokacağı anlamına gelmektedir. Bu yüzden bu rüyayı gören insanlar dikkatli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakuttan Taç Görmek
Bu rüya hem mal varlığının artacağı hem de hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağı şeklinde yorumlanabilmektedir. Bazı alimler bekar birisinin rüyasında yakut süslemeli taç görülmesinin güzel bir eş anlamına gelebileceğini söylemektedir. Evli kişiler ise eşleri tarafından gelecek bir mal elde edebilirler. Bir başka rüya yorumcuları ise yakut süslü tacın, kişilerin varlıklarına varlık katacağını ifade etmektedir. Yani bu rüya genel anlamda hem maddi hem de manevi olarak mutluluk anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Takmak
Rüyada yakut yüzük görmek çoğu zaman iyiye yorulmaktadır. Örneğin rüyada yakut yüzük satın almanın evli kişiler için çocuk sahibi olacakları anlamı taşımaktadır. Rüyayı gören kişi eğer hamile bir kadınsa bu da çocuğunun kız olacağını göstermektedir. Rüyada yakut yüzük takmak ise büyük bir sabırla beklenen şeylerin gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Bu rüya kişileri çok mutlu edecek bir haberin de müjdecisidir.
Eğer rüyayı gören kişi bekar ise çok kısa süre içerisinde aşık bulacak ve onunla beraber evlilik yolunda adımlar atacaktır. Yani bu rüya yeni bir yuvanın kurulacağı ve yeni evlatlara sahip olunacağı anlamı taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Görmek
Rüyada değerli taş görmek çoğu zaman hayırlı haberleri ifade etmektedir. Rüyada elmas görmek de buna benzer olarak rüya sahibinin şansının bol olacağını göstermektedir. Bu rüya çoğu zaman saygınlık kazanılacağı ve kazançların artacağı anlamına gelmektedir. İster aşk hayatında olsun, ister iş, isterse de aile yaşamında olsun kişilerin talihi daima bol olacaktır.
Rüyada elmas satın almak ise rüya sahibinin büyük sıkıntılar ile boğuştuğunu ancak sabretmesi gerektiğini göstermektedir. Çünkü çok kısa süre içerisinde derdine çare olacak şeyler rüyayı gören kişinin karşısında çıkacak ve bu dertleri geride kalacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüya aynı zamanda yüzleşmek anlamına da gelmektedir. Rüya sahibi, kafasını meşgul eden korkuları ve sıkıntılarıyla yüzleşecek, bunun nedenlerini bulacak ve bu sıkıntılarının üstesinden gelecektir.
Rüyada yakut görmek, bolluk ve berekete işaret olan rüya hayırlı ve helal kazançlar kazanmaya, maddi anlamda rahatlığa ermeye yorumlanır. Rüyasında yakut gören kimseler kolay yollarla bir çok mal varlığına kavuşarak şansları sayesinde kısa zamanda maddi olarak yükselirler. Rüyada yakut görmek, aynı zamanda makam sahibi olmaya, devlet erkanına yerleşmeye, şansınızın açılmasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Görmek Ne Demek?   
Rüyada yakut görmek, kazalardan, belalardan ve kötülüklerden korunmaya, hayırlı nasip kapısına ermeye, şansa ve kısmete yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler azimleri ve kararlılıkları ile girdikleri her yolda mutlak zaferlere ulaşarak kısa zamanda zenginliğe erme şansına nail olurlar. Yakut görmek rüyası kimi zaman da tövbe etmeye, işlenilen günahlar için tövbe etmeye, hayırlı yollara ermeye işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Kolye Görmek  
Rüyada yakut kolye görmek, kişinin hak ettiği başarılarına, ticari anlamda kendisini rakiplerine karşı güçlü göstermesine, mal ve mülke yorumlanır. Rüyasında yakut kolye gören kimse, şan ve şöhretle birlikte zengin ve gösterişli hayata ererek tüm hayatını kolay yollarla kazanma şansına ererler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada “ Yakut ” Görmek

Rüyada yakut görmek, bolluk ve berekete işaret olan rüya hayırlı ve helal kazançlar kazanmaya, maddi anlamda rahatlığa ermeye yorumlanır.
Etiketler: rüyada yakut bilezik görmek, rüyada yakut görmek, rüyada yakut kolye görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Bilezik Görmek  
Rüyada yakut bilezik görmek, bu rüya kişinin inanıp uğruna büyük emekler verdiği işlerde mutlak zaferlere ulaşarak hayırlı kazançlara ereceğine yorumlanır. Rüyasında yakut bilezik gören kimseler, hedeflerini bir bir gerçek kılarak amaçlarının peşinde koşma şansına nail olurlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut görmek, bolluk ve berekete işaret olan rüya hayırlı ve helal kazançlar kazanmaya, maddi anlamda rahatlığa ermeye yorumlanır. Rüyasında yakut gören kimseler kolay yollarla bir çok mal varlığına kavuşarak şansları sayesinde kısa zamanda maddi olarak yükselirler. Rüyada yakut görmek, aynı zamanda makam sahibi olmaya, devlet erkanına yerleşmeye, şansınızın açılmasına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Görmek Ne Demek?   
Rüyada yakut görmek, kazalardan, belalardan ve kötülüklerden korunmaya, hayırlı nasip kapısına ermeye, şansa ve kısmete yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler azimleri ve kararlılıkları ile girdikleri her yolda mutlak zaferlere ulaşarak kısa zamanda zenginliğe erme şansına nail olurlar. Yakut görmek rüyası kimi zaman da tövbe etmeye, işlenilen günahlar için tövbe etmeye, hayırlı yollara ermeye işaret edilir.Rüyada Yakut Kolye Görmek  
Rüyada yakut kolye görmek, kişinin hak ettiği başarılarına, ticari anlamda kendisini rakiplerine karşı güçlü göstermesine, mal ve mülke yorumlanır. Rüyasında yakut kolye gören kimse, şan ve şöhretle birlikte zengin ve gösterişli hayata ererek tüm hayatını kolay yollarla kazanma şansına ererler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Bilezik Görmek  
Rüyada yakut bilezik görmek, bu rüya kişinin inanıp uğruna büyük emekler verdiği işlerde mutlak zaferlere ulaşarak hayırlı kazançlara ereceğine yorumlanır. Rüyasında yakut bilezik gören kimseler, hedeflerini bir bir gerçek kılarak amaçlarının peşinde koşma şansına nail olurlar.Rüyada Yakut Gerdanlık Görmek
Rüyada yakut gerdanlık görmek, kişinin ticari anlamda kendisini geliştirerek bilgi ve birikim sahibi kimselerden yardım göreceğine, kazandığı mal ve mülklere rağmen hayatında değişikliğe gitmeyerek hayırlı yollarda hayatını daim kılacağına yorumlanır. Yakut gerdanlık rüyası aynı zaman da hoş görülü, iyimser kimselere, sıcak kurulan dostluklara, helal yollarla kazanılan mallara ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Görmek
Rüyada yakut görmek, bolluk, bereket, hayırlı kazanç ve zenginlik anlamına gelir. Rüya sahibinin sağlıklı, mutlu ve uzun bir yaşamı olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine bilakis onlar tarafından el üstünde tutulup, hak ettiği değeri göreceğine işaret eder. Karmaşanın, kararsızlığın ve huzursuzluğun son bulacağına, kişinin kötülüklerden, kazlardan ve belalardan uzak kalacağına rivayet edilir ve hayırlara yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut görmek, ferah ve mutlu, mal, ilim, ticaret demektir. Rüya sahibinin evleneceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yakut taşını rüyada görmek, iyiye ve hayra işarettir. Çok mala, faydalı ilme, çok akrabaya, sevinçli, mutlu bir yaşama vesaire gibi iyiliklere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlim sahibi bir kimsenin rüyasında yakut görmesi, bu onun ilminin artacağına, ilminden yarar göreceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta olan bir kişi rüyasında yakut görse, bu rüyası onun cehennemden kurtulacağına işarettir. Çünkü ateş yakuta tesir etmez şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çocuk bekleyen bir kişi, rüyasında yakut yüzük taktığını görürse, bir kız çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut görmek ferahlık ve oynamaya yorumlanır.
Alim için yakut ilim; vali için, vilayet ve tüccar için de ti-carettir. Bazı yorumcular, yakut, kalbi katı dosttur, dediler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer evlenmek istiyorsa güzel bir kadınla evlenir. Bilim adamı için yakut bilgiye, tüccar için ticarete işaret eder. Bazı tabirciler yakutu kalbi katı dost olarak yorumlarlar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ferahlığa işaret eder. Bir kişinin rüyasında yakut yüzük takması, o şahsın sahip olacağı isim ve şöhret anlamındadır. Çocuk bekleyen bir kimse rüyasında yakut yüzük taktığını görürse kız çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazen rüyanızda yakut görmeniz, rahatlık ve oynamaya yorumlanır. Bazen de yakut, kalbi katı dosta işâret eder. Bazen yakut, fakirler için kuvvete işâret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Elmas Yakut Görmek  
Rüyada elmas yakut görmek, bu rüya sağlam dostluklara ve çevreye sahip olmaya, her anlamda ailenin desteğini görerek kısa zaman içinde ticari anlamda yükselmeye yorumlanır. Rüyada elmas yakut görmek, bazen de uzun seyahatlere çıkmaya, ticari anlamda kazancınızı kat ve kat arttırmaya yüzünüzün gülmesine ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Takmak
Rüyada yakut yüzük takmak, bu rüya sıcak yuvaya sahip olmaya, ailevi güzel ilişkilerin içinde olup sevdiğiniz kimselerle vakit geçirmeye yorumlanır. Rüyada görülen yakut yüzük takmak, sembolü aynı zaman da hayır duası almaya, işinizin rast gitmesine, hayır sağlayacak kazançlarda boy göstermeye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Kolye Görmek
Rüyada yakut kolye görmek, rüyayı gören kişinin yapacağı büyük işler ve doğru projeler sayesinde işinden yana ses getirecek bir başarı elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına ve hatırı sayılır oradan bir geliri olacağına alamet eder. Hak edilmiş, helal ve makbul olan mala yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Küpe Görmek
Rüyada yakut küpe görmek rüya sahibinin meslek hayatına delalet eder. Rüya sahibinin inancı, çalışkanlığı, azmi ve hırsı sayesinde işinin uzmanı kimse durumuna geleceğine, makamının ve ününün artacağına ve kişinin arkasından güzel ve övgü dolu sözler söyleneceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Gerdanlık Takmak
Rüyada yakut gerdanlık takmak, ticarette rekabete girmeye, iyi para kazanmaya ama yolundan şaşmamaya ve hak yemeden, günaha girmeden, ah almadan ekmeğini çıkarmaya ve oturduğu koltuğun hakkını vermeye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Takmak
Rüyada yakut yüzük takmak, rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek hayırlı ve sürpriz gelişmelere, sabırla beklenen dileklerin yerine gelmesine, yuva sahibi olmaya ve soyun devamını sağlamaya rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Bilezik Görmek
Rüyada yakut bilezik görmek, amaçları yerine getirmeye, işini büyümeye, hedeflere yaklaşmaya ve çok çalışıp karşılığını almaya işaret eder. Kişinin emeklerinin boşa gitmeyeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet eder.
Rüyada yakut görmek sevinç, mal, mülk, kısmet, ilim ve ticaret gibi manalara gelir. Bunlardan başka müjdeli haberlere özellikle çocuk haberleri alacağınız şeklinde yorumlanır. Yakut gören kişinin kısmeti açılır. Bekar kişi yakut gördüğü zaman hayırlı bir kısmete delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut görmek ticaret yapan kimse için kazancın artacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir. Öğrenciler ya da ilim ile uğraşan kişiler için de rüyada görülen yakut, başarıyı müjdeler. Emek verdikleri işlerin sonunda güzel haberler alacaklarını ve ilim yolunca başarılı olacakları manasına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut taşı gören kişi kimi alimler tarafından gerçek hayatında da yakut taşı bulmuş gibi olacaktır denilir. Yani gelecek bir miras ya da beklenmedik bir para rüya sahibini zengin edecektir. Mal mülk beklentisi olmayan kişi için ise mutluluk demektir. Yakutun büyüklüğü ile doğru orantılı bir muyluluk onu beklemektedir şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Taşlı Yüzük Takmak
Rüyada yakut taşlı yüzük taktığını görmek, isim ve şöhret yapmaya işarettir. Bu rüyayı gören kişi hamile bir kadın ise kız çocuğu olacağına işarettir. Rüyada yakut taşlı yüzük takmak, yanlış düşüncelerden kurtulmaya delalete eder. Rüyayı gören kişinin eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Gerdanlık Takmak
Rüyada yakut gerdanlık takmak kişinin için dürüstlüğü ile etrafındakiler arasında konuşulduğu manasına gelir. Rüyada yakut gerdanlık takmak, sıkıntılı günlerin geride kalacağına, kişinin verdiği emeklerin karşılığını alacağına rivayettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Bilezik Takmak
Rüyada yakut bilezik taktığını görmek, iş hayatındaki başarılarıyla adından söz ettiren ve bahtı açık olan şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin hayatında çeşitli değişiklikler yapacağına da rivayet eder. Rüyada yakut bilezik taktığını görmek, rüyayı gören kişinin çalışmalarının maddi kazanç sağlayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakutlarla Süslü Taç Görmek
Birbirinden güzel yakutlarla süslenen taç, bekarlar için çok güzel ve hayırlı bir eş, evliler içinse eşinin tarafından bir miras kalacağı manasına gelir. Bazı tabircilere göre ise rüyada yakutlarla süslü taç görmek, mal varlığının artacağına yorulur. Rüyada yakutlarla süslü taç görmek, parasal açıdan rahata ermeye rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Satın Almak
Rüyada yakut satın aldığını görmek, mutlu olmak manasına gelir. Kişinin hayatı boyunca hiçbir dert ve sorunla uğraşmayacağına delalet eder. Rüyada yakut satın almak, rüyayı gören kişinin alım gücünün kuvvetli olduğuna işaret eden bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Çalmak
Rüyada yakut çaldığını görmek, kişinin zina yapacağına işaret olarak yorumlanır. Kişinin kötü yollara düşeceği anlamına da gelmektedir. Rüyada  yakut çalmak, eline geçen sorunların çözüme kavuşmasına alamettir. Rüyada yakut çaldığını görmek, mutlu günlerin yakın olduğuna rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yakut topladığını görmesi, kişinin hayır işleri peşinde koşacağı demektir. Rüyada yakut toplamak, rüya sahibinin ne olursa olsun hedeflerinden vazgeçmeyeceğine alamet eder. Rüyada yakut toplamak, kişinin başarılı birisi olduğunun habercisidir.
Bir kimse rüyasında bir yakut taşı bulduğunu görse, bu rüyası onun (rüya görenin) eline bir mal (para) geçeceğine işarettir. Çünkü rüyada görülen yakut, her yönüyle hayır ve menfaate işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pırlanta, yakut, elmas kolye görmek
Rüyada görülen kolye pırlanta, elmas ya da yakut gibi değerli bir taştan yapılmışsa, iyi niyetli ve temiz yürekli, ahlaklı, sahiplenmeyi bilen, değer veren bir erkek ile evlenmeye ve hayırlı erkek evlada yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fakat kolye pırlanta, elmas ya da yakut gibi değeri çok yüksek olan taşlarla yapılmışsa bu, kadının gönlü bol olan bir adamla nikâh yapacağı ve o zaman erkek evlatlar doğuracağı şeklinde yorumlanır. Bir kadın rüyasında plastik boncuklardan ya da değerli taşların taklitleri olan taşlardan yapılmış bir kolye görürse çok yanlış bir evlilik yapıp, mutsuz ve pişman olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada pırlanta, yakut, elmas kolye görmek
Rüyada pırlanta, elmas ya da yakut gibi değerli bir taştan yapılmış kolye görmek, iyi niyetli, temiz bir erkek ile evlenmeye ve erkek evlada yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
2 Üye ve 430 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9817
Dün : 23857
Toplam : 48068158
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...