Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
3.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada altın görmek çoğu zaman zenginlik belirtisi olarak düşünülebilir. Fakat rüyada altın görmenin iyi veya kötü yorumlanacağı farklı durumları olabilmektedir. İşte rüyada altın görmenin tabirleri...

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

188 Yorum

+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Altın Bilezik Görmek

 Rüyada altın bilezik görmek rüyanın nasıl görüldüğüne göre farklı şekilde tabir edilir. Rüyada altın bilezik görmek genellikle rüya sahibinin mutluluk ve iyilik içerisinde bir hayat süreceğine delalet eder. Ayrıca kişinin saygılı, itibarlı ve mevkili birisiyle karşılaşmasına da işaret eder. Rüyada altın bilezik gören kişi zorlandığı konularda ferahlığa erer, kısa sürede hayatında olumlu haberler alır. Rüyayı gören kişi altın bileziği kendi kolunda görmüşse genellikle bu rüya sahibinin hayrına gerçekleşecek olaylar gerçekleşir. Eğer altın bilezik başkasının kolunda ise hem rüya sahibini hem de o kişiyi etkileyen güzel olaylar gündeme gelir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın görmek kişiler tarafından oldukça sık araştırılan rüya tabirlerinden birisidir. Kişilerin her gece gördükleri rüyalar sürekli olarak değişir. Rüyalarda genellikle kişinin bilinçaltı zihin ile günlük hayatta yaşadığı olaylar bulunur. Bu nedenle kişiler farklı farklı rüyalar görebilir. Rüyasında altın gören kişi genellikle bu rüyayı maddiyat ile tabir etmektedir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek Nedir?

 Rüyada altın görmek, herkesin de tahmin ettiği gibi maddiyatla ilgili bir rüyadır. Rüyasında altın gören kimse genellikle bir anda büyük bir kazanca konar. Bazı rüya alimleri bu rüyayı ansızın gelen para, bir miras ya da bir piyango şeklinde açıklamıştır. Kişinin her başladığı işte daha çok kazanç elde etmesi şeklinde rüya tabir edilir. Ayrıca kişinin bir anda itibarlı bir konuma geçmesine ve yakın çevresinin de takdirini kazanmasına işaret eder. Pek çok rüya tabiri kitabında rüyada altın görmek itibarlı ve saygılı bir kişi olmaya delalet etmektedir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

 Rüyada altın görmenin anlamı genellikle rüya sahibinin bir anda zenginliğe ve bolluğa erişmesi olarak yorumlanır. Sadece rüya maddiyat ile açıklanmaz. Ayrıca kişinin hedeflerine ulaşması, kısa zamanda istediği girişimlerde başarılı sonuçlar elde etmesi şeklinde de rüya tabir edilir. Bu rüya kişinin kendinde bir güç elde etmesi ve nüfuz sahibi olması olarak da tabir edilir. Genellikle rüya tabirleri arasında en hayırlı rüyalardan birisidir. Kişinin evinde ve iş yerinde bolluk bir anda artar, kazanç kapıları tek tek aralanır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Neye İşarettir?

 Rüyada altın görmek, kişinin başlayacağı işlerden güzel sonuçlar almasına işaret eder. Genellikle rüyayı gören kimse yeni bir işe ya da okula başlayacaksa hayırla sonuçlanacak şeklinde bir yorum çıkartılabilir. Ayrıca kişinin elinin değdiği her işte daha fazla kazanç elde etmesi olarak da yorumlanır. Bazı rüya alimleri bu rüyayı beklenen haberlerin haneye ulaşması ve hayırlı haberler duymak olarak da yorumlamıştır. Hastalık varsa şifa haberi, maddi konularda iyileşme ve hayırlı kişilerle tanışma olarak da rüya tabir edilir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek

 Rüyasında altın gören kişi için rüya yorumu kişiye göre farklı şekillerde olabilir. Özellikle kişinin bekar ve evli olması rüya tabirini de değiştirmektedir. Bu rüyayı gören kişi eğer bekarsa genellikle kişi iş hayatıyla ya da aile hayatıyla ilgili güzel bir haber alır. Eğer rüyayı gören kimse evliyse bir bebek haberi olarak rüya tabir edilir. Rüya alimleri bu rüyayı mala, mülke konmak olarak da açıklamıştır. Ansızın gelen para, hiç beklenmedik bir yerden gelen miras şeklinde de rüya tabir edilir. Rüyada altın gören kişi ansızın zenginleşir ya da hanesine manevi açıdan bir bereket gelir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerde Altın Bulmak

 Rüyada yerde altın bulmanın anlamı kişinin iş hayatıyla ilgilidir. Rüyasında yerde altın bulan kişi bir anda yeni bir işe atılabilir. Ayrıca iş yerinden güzel haberler alır, maaşı artar ve bir anda başarıya ulaşır. Haneye bolluk gelir, borçlar kapanır ve mutluluk artar. Bazı rüya alimlerine göre bu rüya kişinin yeni bir iş yeri açması şeklinde de tabir edilir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeyrek Altın Görmek

 Rüyada çeyrek altın görmek hayırlı bir işin zaman alacağını gösterir. Beklenen bir haber ya da paranın belli bir müddet sonra haneye ulaşacağı şeklinde rüya tabir edilir. Genellikle güzel haberlerin zorlu bir süreç sonunda alınması ya da beklenen işin beklenenden uzun sürmesi olarak da rüya delalet eder. Genel açıdan hayırlı bir rüya olmasına rağmen yapılan işlerin uzun süre alması olarak rüya yorumlanır.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Takmak

 Rüyada altın bilezik taktığını gören kimse işlerinde hayırlı kazanç kapıları aralar. Özellikle işlerin bir anda büyümesi, kazançların artması bu rüyanın bir yorumudur. Rüyasında altın bilezik taktığını gören kimse kısa sürede hanesinde ve iş hayatında feraha erişir. Eğer maddi konularda ve işle ilgili ortamlarda kişiler sıkıntı yaşamışsa kısa sürede bu sıkıntılarından kurtulur. Rüyada altın bilezik takmak her yönü ile mutluluk veren bir rüyadır. Fakat genel açıdan hanenin bollaşması, zenginliğin artması ve borçların kapanması şeklinde tabir edilir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Görmek

 Rüyada altın yüzük görmek ya da takmak rüyayı gören kişiye göre farklı şekilde tabir edilir. Rüyada altın yüzük takan kişi kısa sürede aradığı mutluluğa erişir ve hanesine ferahlık gelir. Bekar kişiler için genellikle bu rüya evlenmeye ya da itibarlı kimselerle bir birliktelik kurmaya yorumlanır. Rüyada altın yüzük kaybetmek ise çoğunlukla hanede oluşan darlığa yorumlanır. Rüyasında altın yüzük gören kimse gelecek ile ilgili güzel değişimler yaşar. Rüyada yüzük genellikle rüya alimleri için yeni bir hayatın ya da oluşumun başlangıcı olarak kabul edilir. Bu sebeple altın yüzük ise güzel haberlere yol açmak, ani değişimlere uğramak şeklinde tabir edilir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Kolye Görmek

 Rüyada altın kolye görmek güzel olaylara şahitlik etmek anlamına gelir. Genellikle altın kolye bir olay sonrası elde edilen gurur ve mutluluk olarak tabir edilmektedir. Ayrıca bazı rüya yorumcuları bu rüyayı bir kimseye yardımda bulunmak ya da bir olay için aracı olmak şeklinde yorumlamıştır. Altın kolye taktığını gören kimse bir kimsenin evlenmesinde ya da iş bulmasında aracı olabilir. Bu yardımdan ötürü de büyük sevinç ve mutluluk yaşar. Ayrıca rüyada altın kolye büyük bir haberin ilanı şeklinde de tabir edilir. Yeni iş ya da aşk hayatındaki yenilikler altın kolyenin bir nişanı şeklindedir.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Küpe Görmek

 Rüyada altın küpe görmek, rüyayı gören kimse için hayra yorumlanır. Rüyasında altın küpe taktığını gören kimse maddi gelirini bir anda yükseltir ve maddi sıkıntılardan bir an önce kurtulur. Bu rüya ayrıca kişinin sürekli işleri düzeltmesine ve hayatını belli bir düzen altına almasına da delalet eder. Rüyasında altın küpe taktığını gören kimse aklına takılan sorulara hayırlı ve doğru cevaplar bulur. Özellikle bu rüyanın dini açıdan yorumu kişinin iç dünyasının huzura kavuşması ve iç dünyasını zenginleştirmesidir. Bazı alimler ise bu rüyayı hayırlı bir haberin daha da hayırlı olaylara vesile olması şeklinde yorumlanmıştır.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yüzük Takmak

 Rüyada altın yüzük takmak rüya sahibinin hayırlara vesile olacak bir işe başlamasına delalet eder. Rüya sahibinin çevresinde ve kendisinde sevilen bir kişilik olduğuna da yorumlanır. Rüyayı gören kimse başlayacağı yeni işle beraber toplumdaki yerini de son derece kuvvetlendireceğine yorumlanır. Ayrıca kişinin çevresi tarafından sevilen ve güven duyulan bir kişi olduğuna delalet eder. Rüyada altın yüzüğü takan kişi eğer bir erkek ise bu rüya kişi için pek hayırlı değildir. Rüya sahibinin var olan malı hor kullanmasına ve harcamasına yorumlanır. Özellikle dinen altın yüzük takmak erkekler için haram olduğundan bu rüyayı görmek de hayırlı olarak yorumlanmaz.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Kolye Takmak

 Rüyada altın kolye taktığını gören kişinin aniden kaderi değişir ve hayatı daha güzel şanslar ile dolar. Genellikle rüyada altın kolye takan kimsenin şansı ve bahtı açılır. Kişinin eğer bir borcu varsa hızlıca borcunu öder ve hayal ettiği başarılara adım adım gider. Özellikle bu rüya geçim sıkıntısı içerisinde olan kişiler için hayırlıdır. Çünkü bu rüyayı gören kimse geçim kolaylığı içine girer, işlerinde büyük zaferler elde eder. Hanesine ve işlere bolluk ve bereket gelir. Bazı rüya alimleri rüyasında altın kolye taktığını gören kimse için mutluluğa ve şifaya erişecek kişi tanımını da yapmıştır. Kişi kendisini kötü hissettiği tüm olaylardan uzaklaşarak doğru yolu bulacaktır. Ayrıca kişinin nasibini engelleyen bir durum ya da kişi varsa o kişileri de hayatından çıkartacaktır. Böylece rüya sahibi hem daha iyi bir geleceğe sahip olur hem de tüm sıkıntılarından kurtulur.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Satın Almak

 Rüyada altın satın aldığını gören kimse hakkında işi ile ilgili yorumlar yapılmıştır. Bir kimse rüyasında altın satın alıyorsa kısa zamanda iş yaşamında büyük başarılar elde edebilir. Bu başarılardan sonra ise hayatına ve hanesine ciddi kazançlar sağlar. Rüyada altın satın alan kimse için yapılan yorumlardan birisi de rüya sahibinin ilerleyen zamanda büyük paralar kazanmasına yöneliktir. Özellikle kişinin gireceği bir işten büyük nasipler elde etmesi şeklinde rüya tabir edilir. Genellikle rüya maddiyat ile bağdaştırılır. Fakat bazı yorumcular bu rüyayı kişinin başladığı işten hayırlı haberler alması ve daha güzel olana erişmesi şeklinde de delalet etmiştir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Toplamak

 Rüyada altın topladığını gören kimse çektiği sıkıntılardan kurtulur. Özellikle kişinin bir borcu ya da uzun zamandır beklediği bir haberi varsa bir an önce bu haber haneye ulaşır. Borcu olan borcunu kapatır ve hayatında güzel bir döneme adım atar. Bazı yapılan yorumlarda ise zorlu gibi görünen işlerin bir anda kolaylıkla yapılması olarak da rüya tabir edilmiştir. Girilen bir sınav, girilen bir ya da olayın hayırlı şekilde bitmesi rüyanın diğer yorumu arasındadır. Rüyada altın toplamak nasipleri ele geçirmek, hanede berekete kavuşmak ve kısmetli işlere ortak olmak şeklinde tabir edilir.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Çalmak

 Rüyada altın çalmak 2 farklı anlamı ile tabir edilir. Genellikle rüyada altın çaldığını gören kimse nasibini zorla da olsa alan kimsedir. Beklediği bir para varsa uzun uğraşlar sonucunda kişi o parayı hanesine getirir. Bir borç varsa bir an önce rüya sahibi borçtan kurtulur. Rüyanın ilk anlamına bakıldığında genellikle kişi için hayırlı ve bol kazançlı işlerin olması şeklinde rüya tabir edilir. Rüyanın diğer bir tabiri ise haram olana el uzatmak olarak yorumlanmıştır. Özellikle maddi konularda rüya sahibinin kötü ve haram bir yola başvurması olarak rüya tabir edilir. Düşmanlarla ortaklık kurmak ve hayırsız işlere bulaşmak bu rüyanın diğer bir tabiridir.
+8 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Altın Vermesi (Birinden Altın Almak)

 Rüyada birinden altın aldığını gören kimse bir kimsenin yardımı ile hak ettiği hayata kavuşur. Rüyada altın görmek özellikle kadınlar için daha hayırlıdır. Fakat erkekler de rüyasında altın görürse genellikle işle ilgili konularda başarı sağlar. Bu rüyada da bir kimsenin altın verdiği görülüyorsa rüya sahibi birinin yardımıyla kısa zaman feraha erer. Bu feraha çıkma olayı sadece kişinin kendisi için değil ailesi için de çok hayırlıdır. Rüyasında birinden altın alan kişi, gerçek hayatta birinin yardımıyla bir işe başlayabilir. Bu yardım maddi konularda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir. Özellikle biriyle ortaklık kurmaya, fikir alışverişi yapmaya ve birinin aracılığı ile bir işe başlamaya delalet eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bileklik Görmek

 Rüyada altın bileklik görmek, rüya sahibinin bir mirasa konması şeklinde tabir edilir. Genellikle rüyanın açıklanma şekli maddiyatla ilgilidir. Rüya sahibi beklemediği bir akrabasından ya da tanıdığından yüklü miktarda kazanç elde edebilir. Ufak bir yardımın sonunda daha büyük kazançlar sağlayabilir. Rüya pek çok rüya alimi tarafından miras olarak yorumlanır. Bazı rüya alimleri bu rüyayı hak olan parada başkalarının gözü olmasına da yorumlamıştır. Maddiyatla gelen paranın bir başkası tarafından hiç edilmesi ve kazancın bir anda erimesi de rüyanın diğer bir açıklamasıdır. Özellikle yapılan işlerde düşmanların ortaya çıkması, kazançlara düşmanın göz dikmesi olarak rüya tabir edilir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Zincir Görmek

 Rüyada altın zincir görmek, rüyayı gören kimsenin işlerinde helal olan yollardan para kazanmasına delalet eder. Kişinin kursağından haram lokma geçmemesine ve hayırlı işlere ortaklık etmeye yorumlanır. Rüyayı gören kişiler kısa zamanda şuan kazandığından daha fazla para kazanabilir ve tüm maddi sıkıntılardan anında kurtulabilir. Rüya genellikle bolluk ve bereket içerisinde geçen bir hayatı da müjdeler. Bazı rüya yorumcuları bu rüyayı güzel haberlerle beraber elde edilen mutluluk olarak da tabir etmiştir. Özellikle kişinin alacağı haberle beraber farklı kişilere bu haberi duyurması ve müjdelemesi olarak rüya yorumlanır. Oldukça hayırlı ve bereketli bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cumhuriyet Altını (Büyük Tam Altın) Görmek

 Rüyada cumhuriyet yani tam altın gören kimse devlet kapısında hayırlı bir işi başarır. Bu rüya bekar olanlar için evlilik, evli olanlar içinse hayırlı bir evlat olarak nitelendirilir. İş arayan bir kimse bu rüyayı görürse kısa zamanda kendisi ve ailesi için hayırlı ve bereketli bir iş sahibi olur. Sınava girecek kişiler istedikleri okulları kazanır. Beklenen bir haber kısa sürede haneye ulaşır ve büyük sevinç yaşanır. Rüya alimlerinin pek çoğu rüyada cumhuriyet altını gören kişinin aradığı nasibi bulacağına işaret etmiştir. Genellikle bu nasip devlet daireleri ile ilgili olabilir. Ayrıca kişinin bir anda zenginleşmesi ve toplumda saygı gören biri haline gelmesi şeklinde de rüya tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bozdurduğunu gören kimse maddi anlamda bazı sıkıntılar yaşayabilir. Elinde olan varlıkları tehlikeye düşebilir. Dini anlamda rüyada altın bozdurmak, bir tanıdık ile aranın açılması, düşmanlığın artması şeklinde tabir edilmiştir. Dini anlamda bu rüyanın yorumu daha çok manevi konularda hüsrana uğrama olarak açıklanır. Genel anlamda ise maddiyatla ilgili kişinin bazı sıkıntılar yaşaması ve varlıklarını gözden çıkarması olarak yorumlanır. Bir kişinin işsiz kalması, hanede küslüklerin artması ya da uzaması da bu rüyanın tabir edilme şeklidir. Rüyada bir erkek altın bozdurursa genellikle kısa sürede çekilen sıkıntılar olarak rüya tabir edilir. Kadının rüyada altın bozdurması aile içi sorunların ortaya çıkmasına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın görmek iyi sıhhattir. Altın ümit etmek¬tir. Başkasının elinde altın görmek, tutan için iyi bir hayata işaret¬tir. Bazı yorumculara göre, rüyada altın görmek, murat ve emelleri¬nizin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, altın bilezik görmek şeref ve itibarınızın artacağına yorumlanır. İki elinin altın olduğu¬nu görmek ellerinin hareketten mahrum kalacağına; iki gözünün altın olduğunu görmek, büyük bir makama sahip olmaya, zenginli¬ğe; altın cebinde olursa, aksiliğe uğramaya işarettir. Birisinden al¬tın almak, büyük bir adamın etkisinde kalmaya; birisine altın ver¬mek, kârlı bir işe sahip olmaya, bir konuda iyi olacağına, fakat bu¬nun kısa süreceğine. Altın dökmek tutulduğunuz aşkta başarılı ola¬cağınıza, fakat aynı zamanda vicdan azabı çekeceğinize, altın boz-durmak, hüzne, hastalık ve azaba düşeceğinize; altın külçe, dostlar¬dan uzaklaşmaya, altın zincir gizli bir sırrınız olduğuna; altın saat, yaptığınız ve yapacağınız işlerde birçok tuzak olacağına, altın yü¬zük, dost ve sevdiklerinizin sitemine maruz kalacağınıza, altın bı¬çak hapse gireceğinize, bazıları için de başka bir ülkeye gönderil¬meye; altın çatal, ticaret işinizin iyi gitmeyeceğine ve iflas edece-ğinize; altın yaldızlı çerçeve başkalarına istemeyerek zarar vereceğinize; altın yaldızlı kitap girişeceğiniz zor bir işi kolaylıkla başa¬racağınıza, altın yaldızlı kordon, hiç ummadığınız ve bilmediğiniz bir yerden mirasa konacağınıza işarettir. Üzerine altın saçılmak, kötü ve yalan söz işiteceğinize işarettir. Rüyada altın görmek, kötü bir işe ve borç edilmeye işa¬ret ile yorumlanır. Bazı yorumculara, altın görmek, gam ve kedere işarettir dediler. Rüyada altın bilezik taktığını gören kimsenin eline geçecek mirasa işarettir. Rüyasında bir başkasına altın verdiğini görmek, şan ve şe¬refin artacağına işarettir. Rüyasında altın saymak ise, kısa bir hastalıkla ve bu hastalığın atlatılacağına işarettir. Isfahaniye göre, rüyada görülen altının üzerinde Allah is¬mi yazılı ise, hayırla yorumlanır. Altının üzerinde resim varsa, bu rüya hiçbir şekilde hayra ve iyiye yorumlanmaz. Ünlü Yorumculara Göre Rüyada Altın Görmek Ünlü yorumcuların çoğuna göre rüyada altın görmek, hiç bir zaman hayra ve iyiliğe işaret olarak yorumlanmamıştır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanfi'nin Yorumu

Rüyasında bir tek altın bulmuş ol¬duğunu görmek, evladı yüzünden bir musibete, keder ve üzüntüye düşer şeklinde yorumlamıştır. Rüyasında birçok altın bulmuş olduğunu gören kimse ise, birçok zahmet ve meşakkate düşer, sıkıntılara maruz kalacağına işaret olarak yorumlanmıştır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Danyel (A.S.)'in Yorumu

Rüyasında birkaç adet altın para¬yı elinde tuttuğunu gören kimse, bir işi sebebiyle üzüntüye, keder ve sıkıntıya düşeceğine işarettir. Veya aleyhinde yapı¬lan dedikodulardan, hakkında söylenen uygunsuz sözler¬den dolayı üzülür ve sıkıntıya düşer şeklinde yorumlanır. Rüyasında elinde gördüğü altınların sayısı pek az ise, üzüntü ve kederi, sıkıntısı da ona göre hafif ve az olur şek-linde yorumlanır. Bazı rüya tabircilerinin yorumlarına göre, rüyada altın görmek, iyiye ve hayra yorumlanmıştır: Bunların yorum¬larında altın görmek, bol rızka, salih (elverişli, yararlı) amellere, ferahlığa, üzüntü ve kederlerden kurtulmaya, eşe, evlada, ilme ve hidayete ermeye gibi iyi ve güzel olan şeylere işarettir şeklinde yorumlamışlardır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sadık (R.A.)'ın Yorumu

Rüyasında beş adet altın görmek, beş vakit namaza işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyasında birilerine altın para verdiğini veya sattığını, ya ¬da altın kaybettiğini, çaldırdığını gören kimse, üzüntü, ke¬der ve sıkıntıdan kurtulur şeklinde yorumlanır. Rüyasında dört adet altın parası olduğunu görmek, makam ve itibar sahibi olur veyahut da altınlar kıymetinde eline para geçer şeklinde yorumlanır. Cafer-i Sadık, bir tek altın görmeyi iyiye yorumlanıyor, iki altın görmeyi yararlı ilme ve din yönünden ihlaslı ve sa¬mimi olmaya yorumluyor. Bazı rüya tabircileri: Rüyasında beş adet altın görmek beşvakit namazını gereği gibi kılmaya işarettir şeklinde yo-rumlamışlardır. Gördüğü bu beş altını kaybettiğini gören kişi, namaz kılmayı bırakır, namazı terk eder ve altınlar¬dan kaç adedini kaybetmiş olduğunu görse, kaybettiği sa¬yıca vakit namazını kılmayacağına işaretle yorumlanır. Rüyasında bulmuş olduğu altınları emniyetli sağlam bir ye¬re koyduğunu görmek, Müslümanların mallarını koruyup muhafaza edeceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında altın sikke bastığını gören kişi, dinin farzlarını yerine getireceğine ve insanların haklarını kendilerine teslim edip vereceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında elindeki altınları, kişilere taksim edip paylaştır¬dığını gören kimse, Cenab-ı Allah'ın emirlerini insanlara bildireceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Verildiğini Görmek  Rüyasında bir ölünün kendisine altın verdiğini gören kişi, haksızlığa uğramaktan, zulüm edilmekten kurtulacağına işarettir şeklinde yorumlanır. Eğer kendisine verilen bu al¬tını almadığını görse, bu kendisinin zulme uğrayacağına ve haksızlığa maruz kalacağına işaret olarak yorumlanır. Şayet bir ölünün kendisine altın vereceğim diye söz verdi¬ğini, hayatta bulunduğunu görse, bu onun (rüyayı görenin) zulüm ve haksızlık istediğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında altın para bastığını gören kişinin, üzüntü ve ke¬derinin artacağına işarettir. Yahut da namazlarında hata ve kusura düşeceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında kendisine büyük bir altın parçası verilmiş oldu¬ğunu gören kimse, büyük bir kısmete, lütuf ve mertebeye ereceğine işarettir şeklinde yorumlanır. Rüyada Altın Topladığını Görmek Rüyasında yerden altın topluyormuş olduğunu gören kişi, bir meslek ve iş sahibi olacağına işaret olarak yorumlanır. Bir kimse rüyasında birçok altını bulunduğunu, ancak bun¬ları kontrolden geçirdiğinde altın olmadığını görse, hayal kırıklığına uğrayacağına ve sonra sakinleşeceğine işaret olarak yorumlanır. Rüyasında altından bir ev görmek, o evde yangın olacağına işaret olarak yorumlanır. Altın ile ilgili görülen rüyaları şöyle özetleyebiliriz: Rüyasında kesede (çanta ve cüzdanında) kese ve torbalarda al¬tın görmek, mal kazanacağına, mal sahibi olacağına işarettir. Rüyasında altın gerdanlık görmek, büyük bir memur olaca¬ğına işarettir. Rüyasında kasasında altın görmek, malından fayda göre-ceğine, kazanç sahibi olacağına işarettir. Rüyada çok altını olduğunu görmek, zahmet ve zorlukla mal kazanıp zengin olmak, varlığa kavuşmakla yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında dört adet altın görmek, kadını tarafından fayda göreceğine işaret olarak yorumlanır. Beş adet altın görmek, iyi bir iş yapacağına işarettir. Rüyasında altından yapılmış bir elbise giymek, kötü bir ka¬dınla evlenmeye işarettir. Rüyada Altından Yapılmış Eşya Görmek Rüyada altından yapılmış eşya görmek, kadın görürse, iyiye yorumlanır, erkek görürse, keder ve sıkıntıya işarettir. Bir kadın rüyasında altın veya altından yapılmış süs takısı taktığına görse, bu rüya hayır ve iyiliğe işaretle yorumlanır. Rüyasında altın ve gümüş kırıkları (veya kırılmış, ez ilmiş hal¬de) görmek, faydalı bir ilme, iyi bir dosta veya gönlüne uy¬gun bir hanıma (eşe) veya hayırlı bir çocuğa sahip olmaya işaret olarak yorumlanır. Rüyada altın görmek, kederden kurtulup rütbeye erişmeğe işârettir. Yine rüyada altın görmek, kötü bir işe, bor¬ca, zarara uğramaya, gam ve kedere yorulur. Ayrıca rüyada altın görmek, ferahlığa, rızka, sâlih amele, üzüntü ve kederin gitmesine, hanı¬ma, evlada, ilme, hidayete, altından yapılmış süs eşyalarına yahut ziynete işâret eder. Rüyada altın ile gümüşü karışık görmek, bir hıyanetlik edeceğine işârettir. Rüyada elinde beş adet altın olduğunu görmek, halk indinde makbul olacak işlere delâlet eder. Bazen rüyada beş altın görmek, beş vakit namazı cemaatle kılmaya işârettir. Elinde tek altın olduğunu görmek, güzel bir ev ile tabir olunur. Rüyada halis altın ve gümüşten olan bir şey görmek, ihlâsa, saf niyete ve anlaşmaya ve sağlam söze işâret eder. Rüyasında altın külçesini görmek, gören kimsenin elinden çıkacak mala işâret eder. Rüyada altın dağıttığını görmek, üzerinde olan borçları ödemeye işâret eder. Rüyada altın taşımak, kâr ve kazanca işâret eder. Rüyada kendisine büyük bir altın parçası verildiğini görmek, devlet işlerinde yüksek derecelere nâil olmaya işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada üzerinde, altın, gümüş, boncuk veya mücevherden gerdanlık olduğunu gör¬mek, devlet hizmetinde yüksek makama gel¬meye işâret eder. Rüyada Altın Takmak  Kadının altından yapılmış süs eşyası takın¬ması, sevinç ve kendine güvene işârettir. Rüyada işlenmiş bir altını olmak, ev almaya ve değerli insana işâret eder. Rüyada altın bilezik takmak, rüya sahibinin eline geçecek mirasa, kadın için evlenmeye işâret eder. Altından yapılmış eşya, güzelliğe işâret eder. Rüyada altından yapılmış bir kaptan yemek yemek ya da su içmek, gam ve kedere işâret eder. Rüyada görülen altın gerdanlık, erkek için önemli bir işe, şeref ve itibara; kadın için ev¬lenmeye işâret eder. Rüyada Altın ve Gümüş Görmek  Altın ve gümüş hurdası görmek, faydalı ilme, kendine uygun hanıma, hayırlı evlada ve değerli dosta delâlet eder. Rüyada altın ve gümüş dövücü bir kimseyi görmek, israf ile malı sarf etmeye işâret eder. Bazen rüyada altını döven ya da onu diğer madenlerden ayrıştıran birini görmek, hak ile batılı, iyi ile kötüyü birbirinden ayıran adama veya adil hâkime yorulur. Bazen de altını döven ya da onu diğer madenlerden ayrıştıran birini görmek, sanatı¬na çok düşkün olan kimseye işâret eder. Rüyada altın erittiğini görmek, rüya sahibi¬nin çirkin bir hususta düşmanlık yapacağına ve halkın dilinde şöhret bulacağına işârettir. Rüyada altın ve gümüş kırıkları görmek, faydalı ilme, sadık dosta, uygun hanıma ve hayırlı çocuğa işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın görmek ne demektir?
Rüyada altın görmek, içerisinde bulunulan sıkıntılardan kurtulmaya, sevinç ve refah dolu günlerin geleceğine işaret eder. Bazı yorumcular ise rüyada altın görmenin beraberinde gam ve kederi getireceğine dair yorumlarda bulunmuşlardır. Rüya içerisinde altın görülmesi sadece belirli bir şekilde yorum yapılmasını sağlamaz, rüyanın hâli ve ne şekilde görülmüş olduğu da rüyanın yorumunu değiştirebilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bozdurmak ne demektir?
Rüyada altın bozdurmak; çok fazla mal ve para, ele geçecek ganimetin sağlanması ve sıkıntı çekmeyerek zengin olma, maddi sorunların son bulmasına yorumlanır. Bu rüya; rüya elde ederek, mevki ve makam sahibi olmaya, yoksulluktan kurtulmaya, iş yaşamında yapılan yatırımların iyi neticelenmesine ve refaha ermeye işaret olduğu söylenebilir. Kimi yorumculara göre bu rüya, çalışma yaşamında zorluk yaşanacağına, elden para çıkacağına, korku ve üzüntüyü ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bulmak ne demektir?
Rüya içinde altın bulmak; iyi anlamlar taşımaz. Sıkıntıya düşme, ağırlık altına girme, daralmaya, problemlerden kurtulmanın yolunu bulamamaya, ne yapılacağının bilinmemesine, sahip olanların kaybedilmesine delalet eder. Problemlerin, rüya sahibini oldukça fazla zorlayacağı ve bu problemlerden kurtulmadığı sürece huzuru bulmasının mümkün hale gelmeyeceği manasına gelir. Rüya içerisinde altın bulmak, rüyayı gören kişinin yaşadıkları sebep ile karamsar olunacağına rivayettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Altın Toplamak

Rüyada altın toplamanın anlamı; rüyada altın bulmanın aksi şeklinde hayırlıdır. Rüyayı gören bireyin yaşamının güzel olacağına, karamış fikirlerin aydınlanacağına, kendisini şanslı ve iyi hissedeceği kadar güzel dönem geçireceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Altın Yüzük Bulmak

Rüyada altın yüzük bulmak; özel yaşamda güzel ve ani bir gelişmenin yaşanmasına, müjdeli haber alınmasına, mutluluktan havaya uçmaya işaret etmektedir. Rüya içerisinde altın yüzük görmek, rüyayı gören bireye karşı derin duyguları olan birinin kendisine aşkını itiraf edeceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Çeyrek Altın Bulmak

Rüya içerisinde çeyrek altın bulmak; rüyayı gören bireyin sorumluluğunda olmayıp, kendisiyle hiçbir ilgisi olmayan bir maddi sorumluluğun kendisine kesileceğine alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Küpe Bulmak

Rüyada altın küpe bulmanın anlamı herkese göre değişir. Bir kadının rüyası içerisinde altın küpe bulması, o kişinin herkes bakımından beğenildiği ve alaka gördüğü biçiminde yorulurken, erkeğin altın küpe bulması, onun çok eğlenerek ve sevdiği mesleğini yaptığı veya hobilerine işarettir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN MADENİ GÖRMEK
Rüyada altın madeni görmek başarı ve zenginlik göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Altın Vermesi

Rüyada birinin altın vermesi, ölü biri açısından ise, cefa ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir. Eğer altın alınmamış ise, bir konu hakkında kimi insanlar yüzünden canının sıkılmasına delalettir. Bireye verilen altının tutarı çoksa ya da külçe halindeyse, kişi iş yerinde oldukça yüksek bir mevkide bulunacaktır. Rüyayı gören kadın ise ve altını kendisine bir erkek vermiş ise, bir erkekle gizli ilişki yaşayacağına delalet eder. Ancak rüyanın, bu durumu er veya geç ortaya çıkacağı bakımından kişi uyarılmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Dağıtmak

Rüyada altın dağıttığını gören kişi, rüyasında oldukça fazla miktarda altına sahip ise ve bu altınların çevreye dağıtıldığı görülüyor ise, borçların yakın zamanda kapatılacağı anlamına gelir. Bir bireye, kırk, bozuk ya da ezilmiş bir altının verilmesi, o birey ile kişinin arasında ufak bir tartışma yaşanacağını ifade etmektedir. Bu yorum; bir bireyin kişiye bozuk, kırık ya da ezilmiş altın vermesi vaziyetinde geçerlidir. Rüyada altın dağıtmanın anlamı bu şekildedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Görmek
Rüyada altın bilezik gören kişi bir kadınsa genellikle rüya evlilik gibi hayırlı bir işe yorumlanır. Rüyayı bekar bir kadın görüyorsa hayırlı ve maddi gücü fazla olan bir erkekle evleneceğine delalet eder. Eğer altın bilezik gören kişi erkekse genellikle maddi açıdan bir çıkmaza düşeceğine ve üzüntü yaşayacağına yorumlanır. Evli bir kadının gördüğü rüya ise genellikle çocuklardan gelen hayırlı haberlere, maddi yönden gelen kuvvete işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada altın görmek; rüya tabirleri maddi olarak zengin olmak, istenilen şeylerin gerçekleşmesi, çevreden maddi manevi yardım ve iyilik görüleceği bir döneme girileceği anlamına gelir.
Rüyada sağ elinin altın olduğunu görmek, kazançtır. Devlet kazancı ve şiddetinin gitmesine işaret eder. Nablusî demiştir ki: altın halka ferah bir habere delalet eder.
Herkes iyice bilir ki altın dünya ziynetidir. Dünya ise müminler için meşakkat mahallidir. Bu nedenle rüyada altın görmek rüyayı gören kişi için, borca, gam ve kedere de işarettir.
Bazı kere de çeyrek altın görmek, sevgiliye, yardımcıya, ferahlık ve safa veren hayra delalet eder. Bazı kere de görülen çeyrek altınlar ilimlere, imana, hidayete işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın külçe bulmak
Altın külçesine denk geldiğini, altın külçesine rast gelmek, elden çıkacak olan mala işarettir. Yine rüyada altını külçe ettiğini görmek kötülükle tabir olunur. Rüyada kendisine büyük bir altın parçası verildiğini görmek, devlet işlerinde yüksek mertebelere çıkmaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın madeni bulmak
Bir kimsenin rüyasında altın madeni bulduğunu, rüyada altın madeni bulmak, yada kişinin altın madinde çalıştığını görmesi, ortak olduğunu, altın para bulduğunu, altın kaplarda yediğini görmesi; genç birini servet yapmak için güzel bir fırsat olacağına, genç olmayan birisi için ise; işlerine, hareketlerine ve sözlerine dikkat etmesi gerektiğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın para görmek
Altın para görmek dedikodu şeklinde de yorumlanır. Rüyada altınla karışık gümüş para görmek,duanın kabul edilmesine, ihtiyaçların görülmesine ve hastalıktan şifaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sikke altın görmek
Kişinin rüyada sikkeli altın görmesi, ihlas, din ve ilme delâlet eder. Sikkeli altın, güzel çocuğa da alâmettir. Rüyada bir takım sikkeli altınlar görmek, defnedilmiş mala, hikmet, velayet ve şahitliğe delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altının olduğunu görmek
Bir kimsenin rüyada beş tane altını olduğunu görmesi, beş vakit namaza delâlet eder. Bazı kere de rüyada görülen altınlar ilme, imana, hidayete ve sultanın hizmetinde bulunmaya delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın takıldığını görmek
Rüyada birin kendisine altın takması, zulümden halas olmaya ve varlık içinde yaşamaya işarettir.
Rüyada altın takıldığını görmek, kendisine emanet edilen şeyden fayda görmeye ve bundan kazanç sağlamaya şarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusî altın için demiştir ki:
Altın ve gümüş, Allah Teâlâ'nın mührü ve şeytanın oku ve insanların ona olan ihtiyaç ve mecburiyetidir. Evine yükler ile taşıdığı artanlar, evine naklonulacak mala delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yığınla altın görmek
Altınları yığınlı bir şekilde gören kimse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenir. Rüyada evine yükler ile altın taşıdığını görmek, gerçekte evine gelecek mala delâlet eder. Rüyada altın taç görmek: Bir kimsenin rüyada altın ve mücevherden tac giydiğini görmesi, saltanata nail olmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın gerdanlık
Cafer-i Sâdık (r.a.) demiştir ki: Rüyada görülen gerdanlık altından ve kısmen diğer şeylerden ise, hacca, tamamı altından olursa, velayet ve memuriyete delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altından resim görmek
Bir kimsenin rüyada altın veya gümüşten yapılmış resimler görmesi, dünyalık mal ile tâbir olunur. Rüyada altınların çıkardığı sesi işitmek, müjdeli ve sevindirici habere delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın yüzük takmak
Bekar bir genç kız yada erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapar. Altın leğen görmek: , gücünün yetmeyeceği kadar kendisinden para isteyen güzel bir kadına delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kılıç görmek
Cabirü'l-Mağribî demiştir ki: Rüyada altından bir kılıcı olduğunu görmek, büyüklerden gelecek menfaata delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın dağıtmak
Rüyada altın dağıttığını görmek, üzerinde olan borçları ödemeye işarettir. Yine Kişinin rüyada halka altın dağıttığını görmesi, uyanıkken halka dağıtacağı borç paralara delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın taşımak
Altın taşımak, kar ve kazanca delalet eder. Bir kimsenin rüyada eğerin altına konan keçeyi görmesi: Üzüntü, keder, zahmet ve meşakkatin gitmesine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik takmak
Kadının altın bilezik takması, mirasa yorumlanır. Rüya sahibine miras kalacağına işarettir. Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Kollarında altın bilezik olduğunu görmek, bir yerden gelecek mirasa delalet eder.
Altın ayna; Altından yapılma bir ayna; dince kuvvet, fakirlikten sonra zenginlik ile tabir edilir. Altın elbise: Altınla işlenmiş elbiseyi görmek, düşmana galip gelmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altından ev görmek
Rüyada evinin altından olduğunu görmek, yangın ile tâbir olunur. Çünkü altın ateş rengindedir. Rüyada altından merdiven basamakları görmek, devlet, servet ve bolluğa işarettir.
Rüyada altın bilezik beş şekilde tabir olunur:
1.    Yöneticilik
2.    Hikmet
3.    Günah ve hileye
4.    Gam ve kedere
5.    Evlat ve kardeşe.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın tabak görmek
Rüyada, gümüş veya altından yapılma, ibrik, tabak, kâse ve çanaklar, kaşıklar görmek, erbabı için ticaret edeceği şeylere delâlet eder. Yine gümüş ve altından mamul tabak, kâse görmek, cennete girmeyi gerektiren salih amellere delâlet eder.
Nablusî demiştir ki: Rüyada altın veya gümüş halka görmek, şerli bir söz veya ferah verici bir habere delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Altından buzağı görmek
Bir kadının altından yapılma bir buzağı görmesi, kendisi için sevinç, ferahlık ve saadete delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Elinde altın görmek
Ibn-i Şîrîn (rh.a.) demiştir ki: elinde beş adet altın olduğunu görmek, halk indinde makbul olacak işlere delâlet eder. Elinde tek altın olduğunu görmek, güzel bir ev ile tâbir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın toplamak
Bir kimsenin yerde yada herhangi bir yerdeki altınları topladığını görmesi, arzu ve mal toplamaya kalkışmaya alamettir.
Aynı zamanda rüyada altın toplamak, insanların ilim, sünnet ve görüşlerinden faydalanmalarına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Saklamak
Rüyasında altın sakladığını gören kimse büyük kazanca ve zenginliğe erişir. Rüya sahibi servet elde eder. Altın sakladığını gören kimsenin, eline mal geçer.
Aynı şekilde rüyada altın saklamak, kazanca, ortaklığa veya ticaret işlerinde kazanç elde etmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kırıntısı
Rüyada altın ve gümüş kırıkları görmek, faydalı ilme, sâdık dosta, uygun zevceye ve hayırlı çocuğa delâlet eder. Rüyasında bir miktar altın bulup bunları iyi bir yere gizlediğini görmek, sır saklamak ile tâbir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölüden altın almak
Ölünün kendisine altın para vermesi, zulümden kurtulmaya işarettir. İki elinde altın görmek: iş hayatında sıkıntıya düşmeye işaret eder.
Taç, başörtüsü gibi kıymetli nesnelerin altın sırma ile örülmüş yada dokunmuş olması bu giysileri giyenlerin Allah'a yakınlıklarına işarettir.
Ayrcıa rüyada gümüş ve saf altından bir nesneyi görmek, saf niyete, anlaşmaya, ihlasa ve doğru söze yorumlanır. Üzerinde, altın, gümüş, boncuk veya mücevherden gerdanlık olduğunu görmek, devlet hizmetinde yüksek makama çıkmaya işaret eder.
Altın bulmak: Altın, gümüş ve bunlara benzer şeyler bulduğunu görmek, dünya nimetleri ile tâbir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek Nasıl Tabir Edilir? Anlamı ve Yorumu
Altın görmenin farklı yorumları bulunmaktadır. Rüyada altın bir şey görmek, sağlıklı bir yaşam süreceğinize maddi yönden sıkıntıya düşmeyeceğinize işaret eder.
Altın para dedikoduya işarettir. Yığılı bir şekilde altın görmekse, birisiyle ilgili bir sırrı öğrenmeye işarettir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapmaya işaret eder.
Ayrıca rüyada altın ümit, iyi sıhhattir ve ayrıca başkasında altın görmek yapın altını başkasının elinde görmek, altını tutan için iyi bir hayata yorumlanır.
Altın bilezik görmek, itibarınızın artacağına, birisinden altın almak, büyük bir adamın etkisinde kalmaya, birisine altın vermek, kazançlı bir işe sahip olmaya, altın saymak, kısa süreli bir hastalık geçirileceğine,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bozdurmak
Rüyada altın bozdurmak, keder ve hastalığa işarettir. Rüyada cüzdan içinde altın görmek emanete ve sırra işarettir. Kese içinde altın ve gümüş görmek, nimet ve hayra, kesenin boş olduğunu görmek de iflasa delâlet eder.
Oğuz destanında anlatılan rüyaya göre, Ulu Türk rüyasında altından yapılmış bir yay ile gümüşten yapılmış üç ok görür. Yayın uçlarından biri güneşin doğuşuna diğeri de güneşin batışına değmektedir, üç gümüş ok da kuzeye yönelmişti. Bu rüyanın yorumunda yay, hükümdarın gücünü, oklar da elçileri sembolize etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK VE RÜYADA ALTIN BULMAK
Diğer rüya tabiri yorumcuları rüyada altın görmek durumunu olumsuz bir vaka olarak yorumlar. Rüyasında altın gören bir kişinin yakında fakirleşeceğini varsayarlar. Zorluklar yaşaması gerekecek denilebilir. Bu nedenle, bir şey yanlış giderse, sizin veya başka biri / bir şey yüzünden olsun ya da olmasın, kalbinizdeki iyilik ve sakinkiği kaybetmek çok tehlikelidir. Böyle bir durumda, her şeyi kaybetmemek ve bir pipeti yakalamak için kontrol altına almak zorundasınız. Yapabileceğiniz her şeyi yaparsanız, sonuç sizi bekletmez ve finansal zorluklarınız çok yakında aşılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN ALMAK
Altını elinizde tutmak, neredeyse her işinizde başarılı olacağınızı gösterir. Yani, aklınızda bir fikir / fikir varsa, tereddüt etmeyin ve hayata geçirmeye başlayın. Bunun sizin için çok yararlı olacağına dair iyi şanslar var. Mutlu bir gelecek yaratmanıza yardımcı olacaktır. Böyle büyük bir fırsatı kaçırmayın.
Rüyada altın bulmak, yakında yeteneğinizi ortaya çıkarmanız ve adımlarınızı göstermeniz için iyi bir fırsat olacağı anlamına gelir. Şansını kaçırmazsan başarılı bir kariyerin başlangıcı olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN VERMEK
Birine rüyada büyük bir altın vermek: Mevki-makam sahibi olmaya delalet eder
Rüyada gümüşün altına dönüşmesi: Daha iyiye doğru bir değişikliğe işaret eder
Rüyada altın görmek ya da altın kaplamalı bir süs görmek, sıradan insanları taklit etmek veya manevi insanları dışarıdan taklit etmek veya onlar gibi gösterişli bir şekilde hareket etmek anlamına gelir. Bir rüyadaki saf altın veya gümüş, kişinin niyetlerinin saflığı ve samimiyeti, gerçek bir antlaşma yapmak veya bir barış anlaşması imzalamak anlamına gelir. Rüyadaki altın kaplama veya gümüş kaplama süsler veya altın yaprak nesneler, kısa bir hayatı, değişen koşulları, uzun ve uykusuz geceleri geçirmek veya unutkanlık anlamına gelebilir. Herhangi bir imal edilmiş veya el yapımı mücevher parçasını bir rüyada giymek kalıcı kazanç anlamına gelir. Aynı yorum altın folyolar için de yapılmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın görmek genel olarak neşeye ve sevince işaret eder. Dileklerinizin gerçekleşmesi maddi konularda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir. Rüyada altın görmek yakın zamanda rahata ermeye ve yakın çevrenizden destek görmeye tabir edilir. İşte rüyada altın görmenin anlamı… Rüya tabirleri!
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK
Rüyada altın görmek, elinizi atacağınız her işte umduğunuzdan çok daha büyük kazanç elde etmeye ve bu işlerde muvaffak olmaya işaret eder. Yakın çevrenizin takdirini kazanmaya işaret eden rüyada altın görmek,istediğiniz girişimlerde başarılı sonuçlar elde edeceğinizi haber verir. Bu rüya yakınlarınıza karşı duyduğunuz şüphenin gereksiz olduğunu da işaret eder. Rüyada altın görmek, güç, nüfuz ve saygı olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN YÜZÜKLER GÖRMEK
Rüyada altın yüzükler görmek rüyanın içeriğine göre farklı şekilde tabir edilir. Rüyada altın yüzük görmek mutluluk ve iyilikle karşılaşmaya işaret eder. Rüyada altın yüzük kaybetmek darlığa, rüyada altın yüzük takmak ise hayatın her alanında gelecek değişimlere haber verir. Riyada altın yüzük bulmak iş hayatında ve özle hayatta çeşitli sorunlar yaşamaya, rüyada altın yüzük kırılması ise bazı planların ters gideceği şeklinde tabir edilir. Rüyada altın yüzük çıkarmak ise sıkıntılı zamanların yaklaştığına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA BİRİNİN ALTIN VERMESİ
Rüyada birinin altın vermesi vefadan ve sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder. Eğer verilen altını almadıysanız bazı kimseler yüzünden sıkıntı yaşayacaksınız demektir. Size verilen altın miktarı bol ve külçe altın halinde verilmişse bu durumda çok yüksek bir makama geleceksiniz demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN DAĞITMAK
Rüyada altın dağıtmak, borçlarınız konusunda size mesajlar verir. Eğer çok miktarda altınınız var ve bunları dağıtıyorsanız yakın zamanda borçlarınızı kapatacağınız anlamına gelir. Birisine kırık, bozuk veya ezik altın vermeniz o kişiyle aranızda ufak çaplı sorunlar yaşanacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN BULMAK GÖRMEK
Rüyada altın bulmak görmek size emanet edilen bir mal nedeniyle şahitlik etmeniz gerekeceği anlamına gelir. Bu rüya ir başka yoruma göre gerçek hayatta da altın bulacağınız şeklinde yorumlanır. Rüyasında altın bulan kişinin bulduğu altının bir süre sonra erimesi ya altının kaybolması, rüyayı görenin annesinden dolayı bir sıkıntı yaşayacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN USTASI GÖRMEK
Rüyada altın ustası görmek iyiye yorulur. Rüyada altın işleyen usta ya da kuyumcu görmeniz mutluluğa işaret eder. Bu rüya olumsuz olarak da etrafınızda dönen hilelere işaret edebilir.
Rüyanızda altın süsleyen birini görmek hısımlarınızla anlaşma imzalamaya ve çevrenizdeki kötü kimselerden kurtulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN EŞYALAR GÖRMEK
Rüyada altın eşyalar görmek mutlu günlerin habercisi olan bir rüyadır. Rüyada görülen altından yapılmış yemek takımları, tabaklar, bardaklar, sıkıntılarınızın yakın zamanda geçeceğini gösterir.Rüyada altın ziynet eşyaları görmek de olumlu şekilde tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN KOLYE GÖRMEK
Rüyada altın kolye görmek, hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Mutlu haberlerin ve güzel gelişmelerin habercisidir. Rüyada altın taç görmek de saygınlığı ve onuru simgeler.Başarı ve üstesinden gelebileceğiniz işleri simgeleyebilen bu rüyada tacı kimin taktığı da önemlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın görmek
Rüyada altın görmek pek iyi sayılmaz rüyada altın gören kişiler gördüğü altının cinsine göre yorumu ve anlamı değişmektedir. Rüyada altın görmek veya bulmak  zarara uğramaya, gam ve keder , Eski sikkeler bulmak sevinç ve memuriyete, Kadının altın dan mamul ziynet eşyası takınması sevinç ve kendine güvene, Damgalanmış, işlenmiş bir altını olmak ev almaya, değerli insana, Böyle beş altın görmek beş vakit namaza, Altın para kişide bulunan emanete, Altın bilezik takmak ele geçecek mirasa, kadın için evlenmeye delalet eder.
Bazen altın iyi niyete, samimiyete, inanılacak söze ve hayırlı anlaşmalara delalet eder. Altını döven ya da onu diğer madenlerden ayrıştıran birini görmek hakla batını , iyi ile kötüyü birbirinden ayarın adama veya adil hakime, Altın ve gümüş hurdası görmek faydalı ilme, uygun hanıma, hayırlı evlada ve değerli dosta delalet eder. Altından yapılmış eşya güzelliğe, böyle bir kaptan yemek yemek ya da su içmek gam ve kedere, Altın gerdanlık erkek için önemli memuriyete, şeref ve itibara, kadın için izdivaca, Bazen gerdanlık hacca gitmeye, Altın küpe kadın için güzelliğe, erkek için müzik vsvs.. dinlemeye delalet eder.
Rüyada altın birkaç şekilde yorumlanır. Altın para dedikodu, söylentidir. Bir yerde altınların yığılı olduğunu gören, biriyle ilgili çok gizli bir durumu öğrenir. Bekar bir genç kız ya da erkek altın yüzük takarsa iyi bir evlilik yapar. Bir erkekten altın para, altın ziynet eşyası alırken gören bir kadın veya kız, gizli bir ilişkiye girişir. Ama bu durum eninde sonunda duyulacaktır.
Altın ümit, iyi sıhhat demektir. Altını başkasının elinde görmek, altını tutan için iyi bir hayata, altın bilezik görmek, itibarınızın artacağına,iki elinin altın olduğunu görmek,felç olunacağına, iki gözünün altın olduğunu görmek, kör olmaya, birisinden altın almak, büyük bir adamın etkisinde kalmaya, birisine altın vermek, kazançlı bir işe sahip olmaya, altın saymak, kısa süreli bir hastalık geçirileceğine, altın bozdurmak, keder ve hastalığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada altın görmek gerek olumlu gerek olumsuz şekillerde yorumlanmaktadır. Genel olarak rüyada altın görmek, dileklerinizin gerçekleşeceğine, sevinç ve mutluğa işaret eder. Söz konusu dilekler maddi mutluluk da manevi mutluluk da getirebilir. Tabii dileğinizin yerine gelmesi size huzur da sağlar. Bundan dolayı bir rahata, huzura erme durumu söz konusudur. Maddi manevi arzularınızın gerçekleşmesi sırasında yakınlarınızdan bir destek görebilirsiniz. Rüyayı gören kişi hasta ise rüyada altın görmek yakın bir zamanda şifaya kavuşacağı anlamına gelir.
Altınla ilgili bir rüya gördüyseniz ve bir işe atılacaksanız, bu işte başarılı olacağınız ve yolunuzun açık olduğu anlamına gelir. Yani el atacağınız işlerde beklentinizin üstünde büyük başarılar kazanacak ve çevrenizden büyük takdir toplayacaksınız. Rüyada altın görmek bazen yakın çevrenizdeki kişilere karşı duyduğunuz şüphelerin gereksiz olduğuna da işaret eder. Fakat bazen ise rüyada görülen altın, çevrenizde dolaşan dedikodu anlamına gelebilir. Altın görmenin farklı bir şeklinde ise önemli bir kişi hakkında çok gizli ve ciddi bir bilgi sahibi olacağınız anlamına gelebilir.
Altın rüyada görülen şekle göre anlamı değişen bir semboldür. Kişiliğin iyi ve değerli yönlerine işaret eden altın, aynı zamanda güç, nüfus ve parayı simgeler. Bunun dışında altın görmek, rüyayı gören kişinin sahip olduğu bazı niteliklerin farkında olmadığına da delil olarak sayılır.
Rüyada altın görmek, gelecekten emin olmanız, her şartta başarılı olacağınız, önemli ciddi ilişkilere adım atacağınız, şanslı bir zamana gireceğiniz anlamına gelebilir. Rüyada altın ile ilgili duruma göre bir şeyleri saklamaya çalışmak, bir dostunuz ile aranızın bozulacağı, bir işin üstesinde gelebilmek şeklinde farklı yorumlara sahiptir. Şimdi rüyada altın görmenin tabirlerine bakalım.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN YÜZÜKLER GÖRMEK
Rüyada altın yüzükler görmek, rüyayı gören kişinin yeni atılımlarda bulunacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına ve hayallerine kavuşacağına rivayet edilir. Rüya sahibinin sürekli artan bir zenginlik, durmadan yükselen de bir makam sahibi olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN ZİNCİR GÖRMEK
Rüyada altın zincir görmek, rüyayı gören kişinin helal olan yollardan, çok daha fazla gelir ve rızık elde edeceği anlamına gelir. İşlerin hafiflemesine, hayatın kolaylaşmasına, geçim derdinin son bulmasına, rüyayı gören kişinin bir alırken ikinciyi alma konusunda tereddütte ve sıkıntıya düşmesine neden olan zorlukları aşmasına, kazancını arttıracak yeni işler yapmasına ve bu sayede daha iyi yaşama imkânları elde etmesine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEKLİK GÖRMEK
Rüyada altın bileklik görmek, rüyayı gören kişiye çok uzak bir akrabasından hiç beklemediği bir anda çok büyük bir miktarda miras kalacağına, bu sayede borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok iyi bir işe kavuşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, endişe duyduğu konularda çok büyük adımlar atacağına ve çok mutlu olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN SAAT GÖRMEK
Rüyada altın saat görmek, rüya sahibinin disiplinli ve düzenli bir yaşam tarzını benimsediğine ve buna uygun yaşayarak, onun dışına çıkmadığına yorulur. Rüyayı gören kişinin sözüne sadık, güvenilir, mert ve erdem sahibi olduğu anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda bazı aksilikler ve engellerle karşılaşmaya, işinde başarısız olmaya ve bu nedenle zor atlatılacak bir dönem geçirmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN TAKILDIĞINI GÖRMEK
Rüyada altın takıldığını görmek mutluluktur. Rüya sahibinin kendisine altın takıldığını görmesi uzaklardan sevinçli bir haber aacak demektir. Bir başkasına altın takıldığını görmesi, kendisini sevindirici bir haber vereceğine işarettir. Altın takıldığını görmek ile ilgili rüyalarda hayır vardır. Altın mutluluktur. Takıldığını görmek gelecek olumlu şeylerin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN KÜNYE GÖRMEK
Eğer bir erkek rüyada altın bir künye taktığını görürse, sıkı maddi koşullar demektir. Bir kadın için rüyada bir altın künye görmek; iyilik yapmak için tüm kalbiyle çaba harcayan doğru kişiyi temsil edebilir. Bir rüyada altın bir künye bileklik takmak ya istismar edileceğini ya da engelleneceğini ya da kelepçeleneceği anlamına gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada altın yüzük görmek, güzelliklerle, iyiliklerle ve mutluluklarla karşılaşmaya rivayet edilir. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda zenginliğe ulaşmaya, güzel bir hayata kavuşmaya, mutlu bir yuva kurmaya, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeye rivayet edildiği gibi rüya sahibinin işindeki performansı sayesinde malının da kazancının da giderek çoğalacağı ve tüm ihtiyaçlarını hiç para sıkıntısı çekmeden gidereceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN İŞ GÖRMEK
Rüyada altın diş görmenin anlamı, rüya sahibinin hem maddi hem de manevi olarak hedeflerine ermesine yorulur. Rüyadaki altın diş, kimi alime göre gönül ilişkisini temsil eder. Kişi bu nedenle mutlu olacağı bir evliliğe yelken açar. Diğer yandan da ticari kazanç anlamını taşır. Rüyada altın diş görmenin tabiri, kendisine zarar verme ihtimali olan herkesten geri duracağı, hayalindeki kariyeri için tüm zorluklara göğüs germesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN KEMER GÖRMEK
Rüyada altın kemer görmek, kişinin girdiği her toplulukta yüksek ilgi göreceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kurduğu arkadaşlıkların, ilişkilerin sağlamlığına yorumlanır. Altın kemer korkulardan arınmaya ve verilemeyen kararlarda kolaylıklar görmeye, alınacak destekle daha zengin bir hayat sürmeye alamettir ve ikili ilişkilerde kişiyi heyecana sürükleyen, maceralarla dolu bir beraberliğin başlangıcının yapılacağına yorumlanır. Mesleki açıdan da tabir edilmesi gereken rüya, eğitim hayatı süren kişiler için iş hayatına atıldıklarında çok büyük makamlara erişebileceklerine ve resmi makamlarda önemli görevler alarak yurt dışına çıkacaklarına alamet eder. Fikirlerine ihtiyaç duyulan, önemli anlarda görüşlerinden yararlanılan, bilgili biri olunacağına da delalet eder. Değerli kimselerle beraber olmak, iyi eğitim almak, çok üst seviyede bir yönetici olmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN KAYBETMEK
Rüyanızda altın kaybetmeniz aynı altın tozu gibi yorumlanmaktadır. Hayatınızda önemli olan bir kişi veya bir nesneyi kaybetmiş olabilirsiniz. Bu kaybınız sizi, kendinizin bile fark etmediği kadar üzmüş. Bu üzüntü bir suçluluk duygusunun da tezahürü olabilir.
Rüyanızdaki altın kısaca sizin için değerli olan maddi ve manevi her şeyi simgeleyebilir. Rüyanızda gördüğünüz durumlarla birlikte yorumladığınızda aslında bilinçaltınıza neleri ittiğinizi açığa rahatlıkla çıkarabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN ALTIN VERMESİ
Rüyada birinin size altın veriyor ve veren kişi eğer ölmüş biriyse yakında sıkıntı ve dertten kurtulacağınız anlamına gelir. Fakat verilen altını almamış iseniz bazı insanlar sizin canınızı bir konu yüzünden sıkacak demektir.
Rüyada size verilen altın büyük miktarda mesela külçe altın ise çalışan iseniz işyerinizde yüksek bir makama gelecekseniz, iş sahibi iseniz yeni bir işe et atacaksınız demektir.
Rüyayı gören kişi kadın ve altını veren kişi erkek ise, bu rüyayı gören kişinin bir erkekle gizli bir ilişki yaşayacağına ve bu durumun yakın bir zamanda ortaya çıkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BULDUĞUNU GÖRMEK
Rüyanızda bir tane altın bulursanız, size emanet edilen mal sebebiyle şahitlik yapmak durumunda kalacaksınız demektir. Bir diğer yoruma göre ise böyle bir rüya, gerçek yaşamınızda da altın bulacağınıza delalet eder. Eğer bulduğunuz altınlar 5 tane ise, yakın zamanda namaz kılmaya karar verebilirsiniz.
Rüya altın bulmak kendi içinizde değerli bir şey keşfettiğinizi gösterir. Bu bazı gizli yetenekler ya da bilgi olabilir.
Altın bulduktan sonra, altının erimesi veya kaybolması, rüyayı gören kişinin annesinden dolayı kısa süreli bir üzüntü yaşayacağını işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN İŞLEME USTASI OLMAK
Rüyada altını işleyen bir usta veya kuyumcu görmeniz neşe ve mutluluğu temsil eder. Bir diğer taraftan kuyumcu görmek bir çocuğunuzun olacağının müjdesi olabileceği gibi etrafınızda dönen hile ve yalanların da tezahürü olabilir.
Rüyanızda altın ustası, altın bir ziynet eşyasının üzerini değerli taşlarla süslüyorsa; düşmanlarınızla anlaşma sağlayacaksınız demektir. Etrafınızdaki kötü kişilerden kurtulacaksınız. Aynı zamanda bu rüya olumsuz bir dönemin sonu, bolluk ve bereket dolu bir dönemin başlangıcı şeklinde de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMENİN PSİKOLOJİK ANLAMI
Rüyada altın görmek; zenginlik ve servet beklediğinizi ya da zaten bir servete sahip olduğunu düşündüğünüzü ifade eder. Yani bu rüya, bilinçaltınızdaki beklentilerinize işaret eder. Şifa, aydınlanma, gelişim ve zenginlik beklentilerinin sembolü olan rüyada altın görmenin bunların dışında olumsuz anlamları da olabilir. Bunlar herhangi bir şeye gösterilen aşırı hırs ya da günahlarınızın yansıması olabilir. Diğer yandan altın, manevi olarak zenginliği, zarafet ve kendinizi geliştirmenin sembolü olarak sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bilezik; rüya sahibine uğrayacak zenginlik anlamına gelmektedir. Hatta bir miras kalacağına, mirasa sahip olacağı anlamına gelir. Rüyasında altın kolye gören kadın kısa bir zaman içerisinde hayırlı ve mutlu bir evlilik yapar. Rüyada kadının altın takması normal hayatta da olağan bir durum olduğundan dolayı bolluk ve bereket manasına gelir, fakat rüyada bir erkeğin altın takması hayra yorulmamaktadır. Bir erkeğin rüyasında altın taktığını görmesi, eşi ile birlikte yaşayacağı anlaşmazlığa delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tam Altın Görmek
Rüyada tam altın görmek, rüya sahibinin şanslı ve kısmet dolu bir döneme gireceğinize, iş hayatınızda örnek bir kişi olacağınıza delalet etmektedir. Kişinin ilerleyen günlerde zengin olacağına işaret etmektedir. Rüyada tam altın görmek, rüya sahibinin hayallerine ulaşıp mal ve mülk sahibi olacağına alamettir. Rüyada tam altın görmek, en hayırlı rüyalardan birisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bilezik Almak
Rüya sahibinin rüyada kendisine altın bilezik aldığını görmesi iyiye yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin kuyumcudan altın bilezik alması kişi evliyse evliliğinin daha iyiye gideceğine, çocukları varsa çocuklarının daha iyi bir yaşam süreceğine delalet eder. Rüyada altın bilezik almak, kişinin çok iyi kararlar almasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sahte Altın Görmek
Rüya sahibinin rüyada altının sahtesini aldığını görmesi, iyiye yorumlanmaz. Kişinin hayatında olumsuz olayların yaşanacağına, evliyse eşinden boşanacağına delalet eder. Eğer bekar ise, manevi kayıpların yaşanacağına işaret eder. Rüyada sahte altın görmek, hayıra yorulmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altından Para Görmek
Rüyada altından para görmek, dedikodunuzun yapılacağına işaret eder. Rüyanızda ölmüş olan birisinden altın ve para almak sıkıntılarınızdan kurtulacağınız anlamına gelir. Rüyada altından para görmek, zengin olmaya delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Külçesi Alma
Rüyada altın külçesi aldığını gören rüya sahibinin bir eşyasını elden çıkaracağı manasına gelmektedir. Kişinin ticari bir zarara uğrayacağına, hayatı boyunca pişman olacağı bir hata yapacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Topraktan Altın Çıkardığınızı Görmek
Rüyayı gören kişi maddi ve manevi sıkıntıları varsa en kısa zamanda bereketli ve huzurlu günlere kavuşacağına delalet eder. Ayrı zamanda rüyada topraktan altın çıkarmak, kısmetin artması ve dünya evine girmesi manalarına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altından Taç Takmak
Rüyada altından taç takmak, gücünüze, onura, saygınlığa kavuşacağınız anlamına gelir. Rüyada altın taç takmak ruhsal ve üst mertebeler olarak yorumlanır. Rüyada altından taç takmak, anne ve babadan şefkat görmeye, akrabalar arasında çok sevilmeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Külçe Görmek
Rüya sahibinin rüyada altın külçeler görmesi rüya sözlüğü yorumcularına göre dostlardan uzak kalma anlamına gelmektedir. Kişinin eski ortamından uzaklaşacağına ve yeni ortamlarda yaratmada sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Yaldızlı Kitap Görmek
Rüyada altın yaldızlı kitap görmek rüyayı gören kişinin zorlukların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir. Rüyada altın yaldızlı kitap görmek aynı zamanda çok büyük para kazanacağınızın işaretçisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bıçak Görmek
Rüyasında altın bıçak gören rüya sahibinin ileri ki günlerde herhangi bir suçtan dolayı cezaevine gireceğinize işaret eder. Kişi eğer evliyse bu sürenin kısa olacağına bekar ise tutukluluk sürecinin uzun olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Zincir Görmek
Rüyada altın zincir gören rüya sahibinin herkesten sakladığı bir sırının olduğuna işaret eder. Kişinin bu sırrının ileriki zamanlarda çevresi tarafından bilineceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Kaşık Görmek
Rüyasında altın kaşık gören rüya sahibinin ailesinde büyük kavgaların yaşanacağına işarettir. Kişinin çok büyük acılar çekeceğine, çok sevdiği bir insanı kaybedeceğine, sıkıntılı dönemlere girileceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kese İçinde Altın Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada bir kase içerisinde altın görmek kişinin işlerinin daha iyiye gideceğine ve başka işlere atılacağınıza işarettir. Rüyada kese içerisinde altın görmek, kişinin toplum içerisinde saygı göreceğine alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kalıba Altın Dökmek
Rüyada altını bir kaba koyduğunu gören rüya sahibinin aşık olduğunu kişi ile mutlu olacağınıza ya da bir olaydan kendinizi sorumlu tutacağınıza işarettir. Rüyada kalıba altın dökmek, çok çalışmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birisine Altın Verdiğinizi Görmek
Rüya sahibinin rüyada bir başka kişiye altın verdiğini görmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre iyiye delalet edilir. Rüyayı gören kişinin başarılarının maddi olarak destekleyecek bir insanın varlığına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Kolye Almak
Rüya sahibinin rüyasında altın bir kolye görmesi kişinin gizli bir aşığı olduğu ve bu kişinin rüya sahibine çok kapıldığına işaret eder. Rüyada altın kolye görmek veya almak, rüya sahibinin bolluk ve bereket içerisinde yaşayacağına, huzurunun artacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Saydığınızı Görmek
Kişinin rüyasında altın saydığının görmesi önemsiz bir rahatsızlığa yakalanacağınıza ve bunu atlatacağınıza işarettir. Eğer rüyayı gören kişi genç ise hastalığın basit atlatılacağına, eğer yaşlı ise hastalığın uzun süreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden Altın Almak
Rüya sahibinin gördüğü rüyada birisinden altın altığını görmesi, rüya sahibinin eğitim ya da çalışma yaşamında oldukça hayırlı olaylar yaşayacağına yorumlanır. Bu olaylar sayesinde kişinin çok rahat bir ömür sürdüreceğine delalet eder. Rüyada birinden altın alındığının görülmesi kişinin evladı varsa onunda yaşamanın parlak olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeyrek Altın Almak
Rüya sahibinin rüyasında çeyrek altın aldığını görmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre aldığı başarılarından ve yüksek kazancından dolayı bazı dolandırılma olaylarına karışacağına delalet eder. Rüyada çeyrek altın alınması kişinin eşinin de iş hayatında güzel başarılar elde edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altını Kuyumcudan Almak
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kuyumcudan altın alındığını görülmesi rüya sahibinin iş yaşamında kendisine örnek olarak aldığı kişi sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet eder. Bu başarılar rüya sahibine maddi olarak büyük getirileri olacağı tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Külçe Altın Görmek
Rüyada külçe altın gören rüya sahibinin kendisine mutluluk verecek bir haber alacağına, tüm sorunlarının yavaş yavaş sona ereceğine, mutlu ve güzel günlerin kendisini beklediğine alamet eder. Rüyada külçe altın görmek, rüya sahibinin gereksiz harcamalardan uzak duran sorumluluk sahibi birisi olduğunun da işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Satın Almak
Rüyasında altın satın aldığını gören rüya sahibinin iş yaşamında büyük başarılar elde ederek ciddi kazançlar sağlayacağı anlamına gelir. Aynı zamanda altın satın aldığını gören rüya sahibinin gelecek yaşamında büyük paralar kazanacağına da delalet eder. Kişinin ailesinde birisinin altın satın aldığını görmesi rüya sahibinin ailesinin ileri ki günlerde zenginlik yaşayacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Bulmak
Rüya sahibinin rüyada altın bulduğunu görmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre size mal emanet edileceğine delalet eder. Eğer rüyanızda çok fazla altın gördüyseniz hidayete ereceğiniz anlamına gelir. Altının yanında duruyorsanız bu size kısmetli bir iş gelecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Saklamak
Rüyada altın saklamak, kişinin ailenizden birinin evden ayrılacağına, bu ayrılığın sizi çok üzeceğine, hanede mutluluk ve huzurun olmayacağına işaret etmektedir. Ayrıca rüyada altın saklamak kötü olaylara da yorulur. Rüyada altın sakladığını görmek, rüya sahibinin bir dostuyla kavga edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yarım Altın Görmek
Rüyada yarım altın görmek, rüya sahibinin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin yeni dostluklar edineceğine, karşısına çıkacak olan zorlukları aşacağına yorulmaktadır. Kişinin rüyasında yardım altın görmesi, hanesinden huzurun eksik olmayacağına yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeyrek Altın Görmek
Rüyada çeyrek altın görmek, kişinin çok iyi dostlar edineceğine, iş hayatında saygı gören birisi olacağına delalet eder. Ayrıca rüya sahibinin bir konuda yapacağı yanlış tercihler sonucunda maddi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder. Rüyada çeyrek altın görmek, kişinin işlerinde çok başarılı olacağına yorulur. Ayrıca rüyada çeyrek altın görmek, kişinin elindekiyle yetinmeyi bildiğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birisinden büyük bir altın almak; yüksek bir mertebeye ermek şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında altın dağıttığını gören kimse; borçları var ise bu borçlarını kısa bir zaman içerisinde kapatacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bulup da bu altını sakladığını gören kimse; biri tarafından size bir sır verileceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altından bir elbise görmek; itibar, şan, şöhret ve zafer manasına gelmektedir. Altın elbise görmenin anlamı iyidir. Üniformadan, asker edası gibi görünen bir altın elbise görülmesi kazanılacak zafer anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın eşyalar görmek; mutlu günlerin sizi beklediğinin habercisidir. Altından yapılmış yemek takımları, tabaklar, bardaklar, çatallar ile yemek yediğinizi ve bir şeyler içtiğinizi görmek kısa bir zamanda sıkıntılarınızın geçeceğini işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın taç görmek; onur ve saygınlığı simgeler. Bilinç ya da ruhsal farkındalığın daha yüksek seviyelerine ulaşacağının bir işaretidir. Rüyada altından taç görmenin bir diğer anlamı da başarıyı ve üstesinden geleceğiniz birtakım olayları simgelemektedir. Kısacası rüyada altın taç takmak iyiye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kaybetmek; hayatınızda önemli olan bir kişi veya bir nesneyi kaybetmiş olabilirsiniz. Bu kayıp sizi derinden üzmüş olabilir. Rüyada altın sizin için maddi ve manevi olan birçok şeyi simgeleyebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA HAMİLE KADININ ALTIN GÖRMESİ
Rüyada hamile kadının altın görmesi kız bebeği olacağının müjdesini verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN SAKLAMAK
Rüyada altın saklamak yakın zaman hakkında size mesajlar verir. Rüyanızda altın bulup onları saklamanız yakın zamanda ilginç haberler alacağınızı gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN PARA BASMAK
Rüyada altın para basmak, dini hayatın, yaşamınızda daha fazla yer alacağına işret eder. Bu rüya temel dini vazifelerinizi daha fazla yapmaya başlayacağınızı bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN TOPLAMAK
Rüyada altın toplamak, yeni bir işe gireceğiniz ya da bir iş yeri açacağınız şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA SAHTE ALTIN GÖRMEK
Rüyada sahte altın görmek olmasını istediğiniz bir şeyin tam olacakken yarım kalmasına ve bozulasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüyada altın bilezik görmek beklenilmeyen bir yerden zenginlik elde edilmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN KIYAFETLER GÖRMEK
Rüyada altın kıyafetler görmek, sizinle aynı statüde olmayan biri ile evleneceğinize işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN KÜLÇESİ GÖRMEK
Rüyada altın külçesi görmek genel altın rüyalarına göre farklı yorumlanmaktadır. Altın görmek genel olarak zenginliğime ve hayırlara yorulsa da rüyada külçe altın görmek maddi kayba uğramaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN EV GÖRMEK
Rüyada altın ev görmek iyi şekilde yorumlanmaz. Rüyada evinizin altına dönüştüğünü görmek, evinizde yangın çıkacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ELLERİN ALTINA DÖNÜŞMESİ
Rüyada Ellerin altına dönüşmesi çalıştığınız iş ile ilgili olarak zorlu bir döneme gireceğiniz şeklinde yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN İŞÇİSİ GÖRMEK
Rüyada altın işçisi görmek size yol gösterecek rehberlik yapacak ve dürüstçe neler yapmanız gerektiğini gösterecek bir dosta delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN HURDASI GÖRMEK
Rüyada altın hurdası görmek dost çevrenizde ve aile çevrenizde sizi mutlu edecek kişilerin olduğunu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN YEMEK
Rüyada altın yemek, ilerleyen zamanda birikim yapmaya işaret eder. Rüyada sandıkta altın görmek ve kapalı kutularda altın görmek yeni mallar edineceğiniz anlamına gelir. Altınla kese gibi şeylerle de bağlanmışsa yine aynı anlama gelir ve maddi anlamda geliri ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN PARA BASMAK
Rüyada altın para basmak dini vecibeler konusunda işaretler veriri. Rüyada altın para basmak, dini vecibelerin yerine getirmeye işaret eder. Gelecek dönemle ilgili planlarınızı gözden geçirmeli ve daha dikkatli davranmalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN KAYBETMEK
Rüyada altın kaybetmek dini vecibelerinizi yerine getirmediğinizi anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda kaçırdığınız fırsatları da ifade eder. Bu rüya geleceği işaret ettiği gibi geçmişte kaçan fırsatları da mesaj veriyor olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN YÜZÜK TAKMAK
Rüyada altın yüzük takmak evlilik olarak yorumlanır. Altın gerdanlık görmek de kadın için evliliği erkek için ise memurluğa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA BÜYÜK ALTIN GÖRMEK
Rüyada büyük altın görmek, size verilecek bir emanete ya da bir alanda kazanacağınız uzmanlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALLAH YAZILI ALTIN GÖRMEK
Rüyada Allah yazılı altın görmek yakın bir zamanda hayırlı işlerle karşılaşacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN MADENİ GÖRMEK
Rüyada altın madeni başarı olarak yorumlanır. Rüyada altın bulmak değerli bir şey keşfettiğinizi, altın tozu görmek ise pişmanlıkları ifade eder. Rüyada altın kaybetmek ise bazı altın tozu gibi bazı ilişkilerin sona ermesi ve pişmanlıkları ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüyada altın bilezik görmek güzelliğe, zarafete ve estetiğe işaret eder. Rüyada altın bilezik takmak hem kadın hem de erkek için hayırlı işlere delalet eder. Bu rüya, rüya sahibinin herkes tarafından sevildiğini gösterir. Rüyada altın bilezik bulmak, kısmet olarak tabir edilir. Rüyada altın bilezik bulmak evlilik teklifi almaya, rüyada altı bilezik hediye almak ise mal ve paraya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN KÜPE GÖRMEK
Rüyada altın küpe görmek hayırlara işaret eder. Rüya sahibin hayatının günden güne hayatının daha iyiye gideceğini işaret eden bu rüya, kazancının da artacağını gösterir. Rüyada altın küpe bulmak hayırlı olarak yorumlanmaz, kısmetin ve şansın kapanmasına işaret eder. Rüyada altın küpe takmak hayırlı bir evlatla, altın küpe kırılması isse kişinin hüsrana uğrayacağını gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ÇEYREK ALTIN GÖRMEK
Rüyada çeyrek altın görmek iş hayatında ters giden durumların düzeleceğine işaret eder. Rüyada çeyrek altın bulmak sermaye gerektiren bir işe girişmeye ve huzursuzluk yaşanmasına yorulur. Rüyada altın para görmek kişinin iş hayatında girdiği zor dönemde etrafından fayda göreceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK/ RÜYADA ALTIN TAKI GÖRMEK
Rüyada altın takı görmek kişinin talibinin artmasına, evliyse eşi tarafından el üstünde tutulmasına işaret eder. Rüyada altın takı takmak, sıhhatli huzurlu hayata, kişinin dileklerinin gerçekleşmesine yorulur. Rüyada altın takı bulmak kişiye emanet verilmesi anlamına gelir. Rüyada altın takı takmak genel olarak gamdan ve kederden kurtulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖRMEK
Rüyada altın görmek konusunda merak edilen diğer konular:
Rüyada altın bilezik görmek, rüyada altın bulmak, rüyada altın para görmek, rüyada altın vermek, rüyada altın bozdurmak, rüyada altın küpe görmek, rüyada sahte altın görmek, rüyada altın kolye görmek, rüyada altın rengi görmek, rüyada çeyrek altın görmek, rüyada altın yüzük görmek, rüyada altın çaldırmak, rüyada altın bilezik bulmak, rüyada altın bilezik taktığını görmek, rüyada küçük altın görmek, rüyada külçe altın görmek, rüyada altın takı görmek…
Rüyada altın görmek altının şekline ve rüyanın özelliklerine göre farklı şekillerde yorumlanır. Genel olarak hayırlara yorulana altın, bazı durumlarda olumsuz gelişmelere işaret edebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GÖMMEK
Rüya altın gömmek kendiniz hakkında bir şeyler saklamaya çalışıyor olduğunuzu göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN DAĞITMAK
Rüyanızda çok miktarda altın altın sahibi olduğunu görüyorsanız ve bu altınları dağıtıyorsanız yakın zamanda borçlarınızdan kurtulacaksınız demektir. Fakat rüyanızda bir kişiye altın veriyor ve verdiğiniz altın kırık, bozuk, ezilmiş ise bu kişi ile bir tartışma yaşayacaksınız demektir. Tam tersi durumunda bir kişi ise bozuk altın veriyorsa yorum aynı şekildedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAMİLE KADININ RÜYADA ALTIN GÖRMESİ
Hamile bir kadının rüyasında altın görmesi, bebeğin kız olacağının müjdecisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN SAKLAMAK
Rüyanızda altın bulup, bu altınları sakladığınızı görmeniz yakın zamanda, size şaşırtıcı bazı sırlar verileceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN PARA BASMAK
Bu rüyayı gören kişi, dinin temel vazifelerini yerine getirmeye başlayacak ve dini yaşamı hayatının içerisinde daha fazla yer tutacak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN TOPLAMAK
Rüyanızda altın topladığınızı görmeniz yeni bir işe gireceğinizin veya bir işyeri açacağınızın habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAHTE ALTIN GÖRMEK
Rüyanızda gerçek zannettiğiniz ve sonradan sahte olduğunu anladığınız altın görmeniz, bir arzunuzun tam gerçekleşecekken bir anda işlerin ters gideceği ve arzunuzun gerçekleşmeyeceği manası taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN BİLEZİK GÖRMEK
Rüyasında altın bilezik gören bir kişi, beklemediği bir yerden zenginliğe kavuşur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Altın Görmek

Rüyada altın görmek, kısmet ve şans anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin hayatında ilim ve marifet sahibi, vefakar bir dost kazanacağına işaret etmektedir. Rüyada altın almanın tabiri ise kişinin yaşamını düzene sokacağına güzel ve hayırlı olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çeyrek altın görmek; veya altın külçesi görmek genel olarak iyiye yorulsa da altın külçesi görmek bezen maddi kayba uğrama anlamına da gelebilmekte.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın almak; iyi anlam ifade eder. Rüyada birinden altın para almak sıkıntılarından kurtulmak şeklinde yorumlanmaktadır. Sikkeli altın görmek; güzel çocuk ile de yorumlanmaktadır. Sikke çok eskiye dayanan bir eşya olduğundan aynı zamanda miras olarak da yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN TOZU GÖRMEK
Rüyanızda gördüğünüz altın tozu bazı kişisel ilişkilerinizin sona ermesi ile ilgili pişmanlıklarınızı ve bu konuda hata yaptığınızı kabul ettiğinizi gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın bulmak; pek çok farklı yorum içermektedir. Hatta altının adedi bile yorumda farklılaşmaya neden olabilir. Rüyada bulunan bir adet altın rüyayı gören kişiye bir malın emanet edileceğine rivayet eder. Öyle ki, rüyada bulunan altının yeri bile bir anlam ifade etmektedir. Bazı yorumculara göre altının bulunduğu mekan, kişinin kısmetini beklediği yer demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BÜYÜK ALTIN GÖRMEK
Rüyada görülen büyük bir altın size verilecek bir emanete veya bir konuda kazanacağınız uzmanlığa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALLAH YAZILI ALTIN GÖRMEK
Rüyada üzerinde Allah yazılı veya Allah’ın isimlerinden biri yazılı bir altın görürseniz yakın zamanda hayırlı olaylarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA RESİMLİ ALTIN GÖRMEK
Rüyada görülen üstünde resim bulunan altınlar, doğru yolu şaşırabileceğiniz konusunda size gelen bir uyarıdır. Gelecek dönemlerde sergileyeceğiniz davranışlar ve vereceğiniz kararlar hususunda ciddiyetle düşünmeli ve ince eleyip sık dokuyarak hareket etmelisiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN KAYBETMEK
Bu rüya geleceğe işaret ettiği gibi geçmişi de simgeliyor olabilmektedir. Rüyanızda elinizdeki altınları kaybettiğinizi gördüyseniz dini vecibelerinizi yerine getirmediğiniz manası taşımaktadır. Bir diğer rüya tabirine göre ise kaçıracağınız fırsatları simgeler. Karşınıza çıkacak fırsatları kaçıracak olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN TUTMAK
Rüyanızda birkaç tane altın parayı tutuyorsanız, karşılaşacağınız bazı olaylardan dolayı kederlenebilirsiniz. Hakkınızda dedikodular dolaşıyor olabilir. Eğer beş adet altın tutuyorsanız, çevreniz tarafından onaylanan bir işe girişebilirsiniz. Bir tane altın tutuyorsanız yeni bir ev alabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN PARA BASMAK
Rüyada basılan altın paralar, dini vecibelerinizi yerine getireceğinizin işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN TAÇ GÖRMEK
Rüyada görülen altından yapılmış bir taç güç, onur ve saygınlığı simgeler. Aynı zamanda bilinç ya da ruhsal farkındalığın daha yüksek seviyelerine ulaşacağınızın bir işaretidir. Başarı ve üstesinden geleceğiniz olayları da sembolize ediyor olabilir. Bu rüya yorumlanırken, rüyanızda gördüğünüz taçı kimin taktığı da önemlidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN YEMEK GÖRMEK
Rüyanızda altınları yediğinizi görmüşseniz, ilerleyen dönemlerde birikim yapacaksınız demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SANDIK İÇİNDE ALTIN GÖRMEK
Sandıkta veya sandık gibi kapalı kutularda bulunan altınlar yeni mallar edineceğinizin işaretidir. Altınlar eğer kese gibi şeylerle bağlanmışsa rüya yine aynı şekilde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN KOLYE GÖRMEK
Rüyada görülen altın kolye hayırlı kabul edilmektedir. Mutlu olacağınız haberler ve gelişmeler yaşayacaksınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN ZİYNET EŞYALARI GÖRMEK
Rüyada görülen altın ziynet eşyaları her zaman olumlu yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GERDANLIK GÖRMEK
Rüyanızda gördüğünüz altın gerdanlık; eğer rüyayı gören kadınsa evliliğe, eğer rüyayı gören erkekse devlet kapısında gireceği bir iş ve saygınlığa işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN HURDASI GÖRMEK
Altın hurdası görmek aile ve dost çevrenizde sizi hoşnut edecek kişilerin olduğunu ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN EŞYALAR GÖRMEK
Rüyada altın eşyalar görmek, mutlu günlerin sizi beklediğinin habercisidir. Rüyanızda altından yapılmış yemek takımları, bardaklar veya tabaklardan yemek yer veya bir şeyler içerseniz sıkıntılarınız yakın zamanda geçecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ELLERİN ALTINA DÖNÜŞMESİ
Elleriniz altına dönüşürse, çalıştığınız işle ilgili sıkıntılı bir döneme girersiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN İŞLEMEK
Rüyanızda altını şekle sokan ve madenden çıkaran bir işçi görmeniz size yol gösterecek ve yanlışlarınızı dürüstçe söyleyecek bir dosta işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN KÜLÇESİ GÖRMEK
Altın külçesi her ne kadar olumlu bir anlama sahipmiş gibi görünse de, eski rüya tabircilerine göre bunun tam zıttı bir anlama sahiptir. Rüyasında altın külçesi gören kişi, maddi kayba uğrar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVİN ALTINA DÖNÜŞMESİ
Rüyasında evinin altına dönüştüğünü gören kişinin evinde yangın çıkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ALTIN GERDANLIK GÖRMEK
Rüyada altın gerdanlık taktığını gören kişi, hayatının en güzel ve en parlak dönemini yaşayacak, işinden yana önemli oranda verim alacak, güç ve çevre kazanacak, mesleğinde sözü geçen ve yetki sahibi kişi haline gelecek ve saygınlığı artacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye hediye almak
Rüyada birinden altın kolye hediye almak, sevgiden, aşktan yana heycana ve mutluluğa, romantik anlar yaşamaya yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye görmek
Rüyada altın kolye görmek, iyi niyetli, ahlaklı, itibar gören, saygın, güzel bir kimseye yorumlanır. Rüya sahibi vefalı, olgun, ağır başlı, oturaklı bir kimse olduğuna işaret eder..
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye bulmak
Rüyada altın kolye bulmak, size karşı yoğun ve temiz hisleri olan, saygın, ahlaklı, iyi niyetli,  güvenilir biri ile evlilik yoluna gireceğinize işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada altın kolye takmak
Rüyada altın kolye takmak, çevrenizde sevildiğinize, ne zaman başınız sıkışsa, yardıma ihtiyaç duysanız çevrenizden, yakınlarınızdan destek göreceğinize işaret eder.
+2 oy
 
Merhaba, çeyrek altınlı bir bileklik aldım aldığım gün arkadaşım gördü ve bunu çok beğendi bunun gecesi rüyamda arkadaşımın evine gittiğimi gördüm,otururken birden kolumdaki altın bilekliğin karardığını farkettim.Yorumlarsanız sevinirim.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 9001
Dün : 23857
Toplam : 48067344
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...