Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Zümrüt Yüzük Takmak
İtibarın yükselmesine, çalışılan işte yönetici olmak ve düşmanlarından kurtulmak, güçlenmek, resmi makamlarda yüksek mevkilerde görev yapmak, asil ve şöhretli bir hayat sürmek demektir. Zenginliğe, rızkın daim oluşuna, her açıdan şanslı olmaya yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
RÜYADA YEŞİL TAŞLI YÜZÜK GÖRMEK
Rüyada gördüğünüz yeşil taşlı yüzük huzur ve sükunet müjdesidir. Bu yüzük aynı zamanda yüksek manevi doygunluk işareti olup, güçlü manevi yönünüz ile yaşamınız boyunca mutlu olmayı başaracağınızı ifade eder.
Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak manevi yönden kendini iyi hissetmeye ve kendine olan güvenin artmasına, şansın yaver gitmesine ve hayırlı olanı istemeye delalet eder. Rüyada yeşil taşlı yüzük almak ve hediye etmek ise moralin yüksek olmasına ve uzun yıllar sağlıklı bir hayata yorulur.
Rüyada yeşil taşlı yüzük vermek mutlu olmaya ve adaklarını yerine getirmeye, gelirinin daha çok olacağına tekabül etmektedir. Rüyayı erkek görmüşse kişinin yaşayacağı mal kaybına tekabül eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Takmak
Rüyasında zümrüt yüzük taktığını gören kişinin hayatında yeni ve güzel gelişmeler yaşanacak demektir. Rüya sahibi aldığı kararlardan hayır ve güzellik bulacak, böylece ne kadar isabetli ve doğru adımlar attığını görüp, kendine olan inancını tazelemiş olacaktır diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmaniye göre, rüyada zümrüt görmek din, mezhep ve güzellik ile yorumlanir, iri taneli ve saglam zümrüt tasina sahip oldugunu gören, dinine bagli olur. Helal maldan faydalanir. Birinin kendisine bir zümrüt tasi verdigini gören o kisi yüzünden para kazanir. Cabirül Magribiye göre, rüyada zümrüt görmek, hizmetçi ve bir rivayete göre, iyi söz ile yorumlanir. Rüyasinda birine bir zümrüt tasi verdigini gören, o kisiye nasihatte bulunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaize göre, rüyada zümrüt görmek, terbiyeli ve iyi huylu, cesur ve kahraman bir sadik dost ile tabir olunur. Bir baska rivayete görede: Rüyada zümrüt görmek, sehadete. Cennet kösklerine girmeyi gerektiren amel ve hallerde bulunmaya isarettir. Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur. Zümrüt takan kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır. Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Takmak
Rüyada zümrüt yüzük takmak, rüya sahibinin attığı her düşünceli ve isabetli kararın kişiye çok olumlu dönüş yapmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin kendine olan güven ve inancın artacağına delalet eder. Görülen bu rüya kişinin işlerinde büyük başarılara imza atacağı olarak da tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek, bekar bayan için kısmete, erkek için şan ve şöhret sahibi olmaya alamet eder. İşinde başarılı olmaya, itibarının artmasına, takdire şayan işler başarmaya, zorlukların üzerinden gelmeye ve refaha içinde yaşamaya işaret eder. Şansının ve bahtının açık olduğuna yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek, huzurlu bir hayat sürdürmeye ve pozitif bir enerjinin hakim olmasına, keyfinin yerine geleceğine işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Yüzük Görmek
Rüyada zümrüt yüzük görmek, evlenmek ve yuva kurmak demektir. Rüya sahibi aldığı kararlardan hayır ve güzellik bulacağı anlamına gelir. Rüyada zümrüt yüzük görmek, mesleğinde başarılı olmaya ve hayalleri gerçekleştirmeye işaret eder. Ayrıca kişinin hayalini kurduğu işi yaptığına da yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zümrüt Taşlı Yüzük Görmek
Zümrüt taşlı yüzük, bekârlar için herkesçe beğenilen, ünlü ve zengin birisiyle evliliktir. Evliler için çoluk, çocukla gelecek kısmettir. Zümrüt yüzük takmak erkek için mülk ve saltanata, kadınlar içinse süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara yorumlanır. Zümrüt, beklenilmeyen yerden gelen paradır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
1 Üye ve 433 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15662
Dün : 23857
Toplam : 48073988
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...