Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
429 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Yakut Yüzük Takmak
Her türlü cefanın, bugüne değin bitmeyen sıkıntıların, hastalıkların ve gözyaşlarının son bulacağına yorumlanır. Nihayet mutlu günlerin geleceğine, maddi anlamda güçlenmeye, servetini artırarak zengin kimseler arasında yer almaya tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bir sahsin rüyada yakut yüzük takmasi, o sahsin nail olacagi bezege, isim ve söhrete isarettir. Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdigini görse, bir kiz çocugu olur. Eger evlenmek istiyorsa, mütedeyyine güzel bir kadinla evlenir. Rüyada bir yakut tasi bulan kimsenin dine mal geçer. Alim için yakut ilim, vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir. Bazi tabirciler, yakut, kalbi kati dosttur, dediler. Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir taci oludugunu görse, o kimsenin bir kadin tarafindan meydana gelecek izzet ve kuvvetine veyahut güzel ve müstesna bir kadindan nail olacagi mülke isarettir. Bir kimse rüyada evinde kirmizi yakuttan bir yüzük bulundugunu görse, güzel ve kalbi kati bir kadinin onu sevdigine isarettir. Rüyada dinde yakuta benzer bir tas oldugunu ve o tasin yakut olmadigini gören kimse serefli olmadigi halde sereflilik iddiasinda bulunmasina isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Görmek
Kişinin hayatının aşkıyla karşılaşmaya ve aşkına karşılık bulmaya, şöhret sahibi olan bir kadına, cinsel yönden çekiciliğe veya yoğun isteklere, psikolojik destek almak gerektiğine veya şifa bulmaya, cesaret gerektiren durumlarda atik olmaya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAKUT YÜZÜK TAKMAK
Her türlü cefanın, bugüne değin bitmeyen sıkıntıların, hastalıkların ve gözyaşlarının son bulacağına yorumlanır. Nihayet mutlu günlerin geleceğine, maddi anlamda güçlenmeye, servetini artırarak zengin kimseler arasında yer almaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Taşlı Yüzük Takmak

Rüyada yakut taşlı yüzük taktığını görmek, isim ve şöhret yapmaya işarettir. Bu rüyayı gören kişi hamile bir kadın ise kız çocuğu olacağına işarettir. Rüyada yakut taşlı yüzük takmak, yanlış düşüncelerden kurtulmaya delalete eder. Rüyayı gören kişinin eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabirciler, yakut, kalbi katı dosttur, dediler. Bir kimse rüyada kendisinin yakut ve mercandan bir tacı olduğunu görse o kimsenin bir kadın tarafından meydana gelecek izzet ve kuvvetine ve yahut güzel ve müstesna bir kadından nail olacağı mülke işarettir. Bir kimse rüyada evinde kırmızı yakuttan bir yüzük bulunduğunu görse,güzel ve kalbi katı bir kadının onu sevdiğine işarettir. Rüyada elinde yakuta benzer bir taş olduğunu ve o taşın yakut olmadığını gören kimse şerefli olmadığı halde şereflilik iddiasinda bulunmasına işarettir.

* Rüyada yakut görmek; evlenmeye, zengin olmaya, yakutu gören hamile kadın ise; erkek çocuk sahibi olacağına, parmağında yakut yüzük görmek; dikkat olmak gerektiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zenginlik ve mutluluk simgesidir.

Rüyada yakut görmek; evlenmeye, zengin olmaya, yakutu gören hamile kadın ise; erkek çocuk sahibi olacağına, parmağında yakut yüzük görmek; dikkat olmak gerektiğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Takmak

Rüyada yakut yüzük takmak, rüyayı gören kişinin hayatında meydana gelecek hayırlı ve sürpriz gelişmelere, sabırla beklenen dileklerin yerine gelmesine, yuva sahibi olmaya ve soyun devamını sağlamaya rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çocuk bekleyen bir kimse, rüyada yakut yüzük takdığını görse, bir kız çocuğu olur. Eğer çocuk beklemiyorsa bir cariyeye malik olı.r.
Eğer evlenmek istiyorsa: «Sanki onlar (birer) yakuttur, ;nercan-dır.» (Sure-i Rahman, ayet 58) mealindeki ayet gereğince, mütedeyyine güzel bir kadınla evlenir.
Rüyada bir yakut taşı bulan kimsenin , Arap olmayan birisinden eline mal geçer.
Rüyada deniz veya nehrin dibinden ölçeklerle ölçülecek derecede yakut çıkardığını ve yüklere yüklendiğini gören kimse, meliklerin hazinesine veya o deniz ve nehire nisbet edilen birisinden büyük bir mala nail olur.
Alim için yakut ilim; vali için, vilayet ve tüccar için de ticarettir. Bazı tabirciler, yakut, kalbi katı dosttur, dediler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakut Yüzük Görmek
Bir kimsenin rüyasında parmağına yakut yüzük taktığını görmesi, nimete nail olmaya, Sünnet-i Seniyyeye uymaya, isim ve şöhret bulmaya alamettir. Rüyada kendi evinde kırmızı yakuttan bir yüzüğün bulunması, güzel ve kalbi katı bir kadının rüya sahibini sevmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut yüzük servet sahibi olmaya, sizi mutlu edecek olan çeşitli şeylere, yakut vb. gibi değerli taşlara olan ilgi ve alakaya, işlerin güzel gitmesine, rüyada yakut yüzük görmek evlilik çağına gelmiş ve evlenme yolunda adım atmak isteyen kimseler için bazen bu konuda çeşitli gelişmeler yaşanmasına yorumlanabilir. Rüyada yakut yüzük takmak çeşitli gelişmeler yaşanmasına, alınacak olan çeşitli havadis ve haberlere, rüyada yakut yüzük almak çevrenizde bulunan kimselerin bilgi ve birikiminden yararlanmaya ve bu şekilde başarı kazanmaya, rüyada yakut taşlı yüzük görmek ferahlığa ve sevince tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut taşlı yüzük takmak yaşamda istediğiniz ve arzu ettiklerinizi gerçekleştirmek için çaba göstermeye, rüyada yakut taşlı yüzük bazı durumlarda çevrenizdeki sert mizaca sahibi bir kimseye, rüyada yeşil yakut yüzük mal elde etmeye, ilim tahsilinde bulunmaya, sevdiğiniz ve size yakın olan kimseye işaret edebilir. Rüya tabirleri yakut yüzük açıklamaları için yukarıdaki kısma bakılabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut yüzük görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, patronlarının gayretli çalışmasını fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, değer verdiği kimselere yardımcı olacağına rivayet etmektedir.
Rüya tabiri üstadına göre rüyayı gören kimsenin işiyle nam salacağına, kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, mevcut koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine inanılmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yakut yüzük görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, çok saygın bir iş markası olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet eder.
Rüyanın yorumuna göre rüyayı görenin çok büyük mutluluklar yaşanacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla işle uğraşılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kafa dağıtacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı yakut yüzük görmek işinin gücünün yaver gideceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet eder.
Rüyanın açıklamasına göre hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi durumlara gebe kalınacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını işinde terfi ettirilerek alacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

408 Aktif
1 Üye ve 407 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19161
Dün : 23857
Toplam : 48077473
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...