Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
782 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada tekme görmek; tekme atmak ya da tekme yemek eylemine göre farklı anlam taşır. Rüyada tekme atmak, tekme attığını, bir şeyi ya da birini tekmelediğini görmek uyanık yaşamınızda bir olay ya da durum hakkında kendinizi mağdur gördüğünüzü ve bu mağduriyetten avantaj elde etmeyi planladığınızı işaret eder.  Rüyada bir hayvanı tekmelemek gerçek yaşamda rüyayı gören insanın yaşadığı veya şahit olduğu bazı şeylerin kişinin içinizdeki saldırgan yönü açığa çıkardığını ve bu yüzden dost ve sevdiklerini üzdüğünü, onları kırdığını ya da zarar verdiğini gösterir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

19 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada tekme görmek
Bakınız; tepmek. Rüyada tekme atmak iyilik tekme yemek ise yardımdır. Ama tekme sonunda yere düşülüyor ise kişinin zarar göreceğine işarettir. Rüyada birisinin kendisine tekme vurduğunu gören o kimse yüzünden bir musibete uğrar, istemedigi ve tiksindigi bir ise girer. Kedere ve pişmanliga düşer. Kendisinin birine tekme vurduğunu görmek, o adama kendi tarafından bir musibet, kötü bir is, keder ve pişmanlik geleceğine delildir. Bir hayvan tekmesi de musibetle yorumlanır. Ebu Said El-Vaiz’e göre; birinin kendisine ayağı ile tekme vurduğunu görmek, fakir düsüp başkasının kendisine zenginliği ile gururlanan kimse olduğuna delalet eder. Bazı tabircilere göre, ayağı ile itmek ve tekmelemek kin ve düşmanliga; bir tanınmis kimsenin kendisine tekme ile vurduğunu görmek, o kimsenin düşmanlığına işarettir. Kendisinin birine tekme ile vurduğunu görmek, tekme vurduğu kişiye düşmanlikla onu zarara sokmaya delalet eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
birini ötelemektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Görmek
Bakınız; Tepmek.
Rüyada tekme atmak iyilik tekme yemek ise yardımdır. Ama tekme sonunda yere düşülüyor ise kişinin zarar göreceğine işarettir.
Rüyada birisinin kendisine tekme vurdugunu gören o kimse yüzünden bir musibete ugrar, istemedigi ve tiksindigi bir ise girer. Kedere ve pismanliga düser. Kendisinin birine tekme vurdugunu görmek, o adama kendi tarafindan bir musibet, kötü bir is, keder ve pismanlik gelecegine delildir. Bir hayvan tekmesi de musibetle yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre; birinin kendisine ayagi ile tekme vurdugunu görmek, fakir düsüp baskasinin kendisine zenginligi ile gururlanan kimse olduguna delalet eder. Bazi tabircilere göre, ayagi ile itmek ve tekmelemek kin ve düsmanliga; bir taninmis kimsenin kendisine tekme ile vurdugunu görmek, o kimsenin düsmanligina işarettir. Kendisinin birine tekme ile vurdugunu görmek, tekme vurdugu kişiye düsmanlikla onu zarara sokmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekme yemek, tekme yediğini, tekmelendiğini görmek, bir olayın sizde büyük üzüntü yarattığını ya da hedeflerinize giden yolda verdiğini moladan çıkmak, yola devam etmek için birilerinin sizi itelemesine gereksinim duyduğunuzu gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birisine ya da bir şeye tekme atan birini, tekmeleyen birisini görmek, sonuca ulaşmak için daha agresif olmanız gerektiğini simgeler. Tekmelenen birini görmek, hayallerinize kavuşmak için birilerinin motivasyonuna gereksinim duyduğunuzu gösterir. Sanki rüyada gördüğünüz kişi gibi tekmelenmek gerektiğini düşündüğünüzü ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tekme
* Rüyada tekme atmak iyilik tekme yemek ise yardımdır. Ama tekme sonunda yere düşülüyor ise kişinin zarar göreceğine işarettir.
* Rüyada birisinin kendisine tekme vurduğunu gören o kimse yüzünden bir musibete uğrar, istemediği ve tiksindiği bir işe girer. Kedere ve pişmanlığa düşer. Kendisinin birine tekme vurduğunu görmek, o adama kendi tarafından bir musibet, kötü bir iş, keder ve pişmanlık geleceğine delildir. Bir hayvan tekmesi de musibetle yorumlanır.
* Ebu Sait El-Vaiz’e göre; birinin kendisine ayağı ile tekme vurduğunu görmek, fakir düşüp başkasının kendisine zenginliği ile gururlanan kimse olduğuna delalet eder.
* Bazı tabircilere göre, ayağı ile itmek ve tekmelemek kin ve düşmanlığa; bir tanınmış kimsenin kendisine tekme ile vurduğunu görmek, o kimsenin düşmanlığına işarettir. Kendisinin birine tekme ile vurduğunu görmek, tekme vurduğu kişiye düşmanlıkla onu zarara sokmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Görmek
Rüyada tekme görmek, kişinin yakın çevresinden birinin yaptığı bir haksızlığa şahit olması anlamına gelir. Karşılaştığı bu duruma tepki veren kişinin tartışmalı bir durum içine gireceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine yorumlanır. Düşkün kimselere karşı hassas davranıldığına, Allah korkusu taşıyan bir kalbe sahip olunduğuna ve yaşamını her zaman doğru bir şekilde sürdürme gayreti içinde olunduğuna alamettir. Tekme gören kimseler akılları ile hareket ettikleri için kendilerini korur ve istemedikleri durumlara düşmekten kurtulurlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Atmak
Bir başkasının hakkı olan parayı gasp etmek veya ona ait olan bir eşyayı çalmak anlamına gelir. Genellikle yasalar karşısında suçlu bulunulacak bir eylem içine girileceğine, kişinin yasadışı olaylara karışmak konusunda ısrarcı davranışları neticesinde hapse düşmesinin an meselesi olacağına, acilen bu davranışlarını düzelterek, daha dürüst bir hayata sahip olması gerektiğine dair ikazda bulunur. Bir insana tekme atmak Allah katında affı zor bir günah işlendiğine ve tövbe edip af dilenmesi gerektiğine yorumlanırken, bir hayvana tekme attığını görmek ise kişinin başına gelecek büyük bir felakete haber verir. Hayra yorulmayan rüya, sahip olunan yaşamın kişinin kendisine olduğu kadar başka kişilere de zarar verdiğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Yemek
Dost kazığı, aldatılmak, üzücü bir haber almak, hakkının gasp edilmesi gibi anlamlara gelen rüya, kişiyi üzecek ve hayatı boyunca aklından çıkmayacak bir olayın yaşanacağına dair işaret olarak görülmelidir. Herkese aşırı şekilde güvenilmesinin sonucunda beklenmedik şekilde zarar görüleceğine, iyi niyetli olmayan kişilere de sonsuz bir şekilde güvenerek büyük bir hata yapılacağını bildiren rüya, kişiyi arkadaş çevresini yeniden gözden geçirmesi konusunda uyarır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Görmenin Psikolojik Yorumu
Ailede şiddet eğilimi gösteren kimseler yüzünden psikolojik sorunlar yaşayan ve geçmişinde baskı ya da zulüm görmüş olan kimselerin bugün hala yaşadıkları olayların izlerini taşıdıklarını, genellikle güven duygularının zedelenmesi yüzünden ikili ilişkilerde pek çok başarısızlık yaşadıklarını tabir eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada tekme görmek, yardım manasına gelir. Rüyada görülen tekme için, tekme atmak ve tekme yemek olarak temelde iki şekilde yorum yapılır. Rüya yorumcularına göre rüyada tekme atan kimse yardım edecektir denir. Rüyada tekme yiyen kimse için ise yardım alacak yorumu yapılır. Lakin tekme yiyen kimse yere düşerse o zaman başına iş geleceği ve bu durumdan zarar göreceği işaret edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında tekme atan kimse için bir kimseye yardım edeceği yorumu yapılır. Kimi yorumculara göre rüyada tekme atan kimse pişmanlık duyacağı iş yapar. Bu iş sonunda başına musibet gelir ve üzüntü çeker. Kimi yorumcu ise rüyada tekme atan kimse o kişiden zarar görür der.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tekme görmenin anlamı, yardım demektir. Rüya sahibinin rüyasında tekme yediğini görmesi birinden yardım göreceğine yorulur. Rüyasında birine tekme attığını görmesi tekme attığı kişiye yardım edeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tekme Yemek
Rüyasında birinden tekme yediğini gören kimse için size tekme atan kimse tarafından zarar göreceğiniz manasına gelir. Kimi yorumculara göre ise rüyada tekme yemek fakirliğe ve dara düşmek demektir. Kimi yorumcu ise düşmanlık çıkacağına işaret eder. Ayrıca tekme atan kimsenin malıyla kibirlenildiği ve aciz durumda olunduğunu belirtirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hayvan Tekmesi Görmek
Rüyasında hayvan teptiğini gören kimse başına iş alır. Bu kimse için yorumcular başını belaya sokar ya da olmadık işlere kalkışır yorumu yaparlar. Kimi yorumcu ise rüyada eşek tepmesi görmek yapılan yanlışlardan dönmesi ve kendine gelmesi için kişiye ikaz manasına gelir. Rüyada at tepmesi de aynı manaları taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : TEKME: Rüyada bir Kimseye tekme atmak, o kimseye zarar vermeye; bir kimseden tekme yemek ise o kimseden zarar görmeye işarettir. Hayvan tekmesi yemek, bela ve musibet ile yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tiflisi: » İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada tekme atmanın dört tabiri vardır:

1-İş konusunda aksaklık

2-Zarar

3-Üzüntü ve sıkıntı

4-Fesat.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
» İbn-i Sîrîn: Birine tekme attığınızı görmek; tekmelediğiniz kimsenin durumunun kötü olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer Sadık: Rüyada tekme atmanın dört tabiri vardır:
1-İş konusunda aksaklık
2-Zarar
3-Üzüntü ve sıkıntı
4-Fesat

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
0 Üye ve 397 misafir
Bugün : 16745
Dün : 23857
Toplam : 48075068
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...