Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
197 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
bir toplantı yerine gittim orada gerçek hayattada tanıdığım ünlü bir mafya babası vardı bana uzaktan selam verdi ve sohbet ettik. etrafımda tanımadığım gençler vardı ve beraber çay içtik bir ara dışarı çıktım bir fakir çay parası istedi ve bende verdim. o arada birisi tüürkü söylüyordu seside güzeldi. caddeye çıktığımda bir mühendis akrabam bir milletvekiline oy vermemi istedi bende ona kızdım ben o adama oy vermem dedim birden o milletvekilini ve yanında bir bakanı gördüm bana baktılar ve ben çalışmayan güvenmediğim birine oy vermem diye yüzlerine söyledim. sonra kız yeğenimi gördüm küçük beyaz bir yazı tahtasına bazı şeyler karalamıştı anlamsız görünüyordu ama ben beğendim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
1-https://www.ruyadaruya.com/70156/dag-uyanmak-istanbul-yol-hazirligi-ilac-ruyadede

2-https://www.ruyadaruya.com/70157/kiz-cocugu-bana-arilmasi-mezara-tas-atmak-cocugun-dusmesi-ruyadede

3-https://www.ruyadaruya.com/70159/mafya-babasi-cay-icmek-bakan-milletvekili-muhendise-kizmak-ruyadede

Merhaba,

Üç rüyayı sırası ile tek bir yorumda birleştiriyorum.

Kendinizi sarp ve yüksek bir dağda görmek ile başlayan rüyanız ve devam eden iki rüya  daha önceki (https://www.ruyadaruya.com/67115/kayalikta-yurumek-ve-yuksek-daglar-ruyadede) rüyanızda ulaşacağınız "ilim" yolculuğunuzun başladığını,bunun süresini ne kadar ve nerede olacağını ve nasıl sonuçlanacağını gösteriyor sanırım.

Dağda ve sarp bir noktada olmanız bu yüksek ilim(!) noktasında vazife aldığınızı gösterir.Dar bir patikada uyanmanız,artık bu ilim yolculuğuna yani vazifeye başlangıç şartlarının oluştuğu ve sizin "uyandığınızı" yani farkına vardığınızın temsili.Sonraki ev bana göre Dârü’l-Erkam'ı temsil ediyor.Bu sembol aldığınız vazifenizin nev'ini gösterir.Vazife aldıktan bir yıl sonra bu eve girer beş yıl vazife yaptıktan sonra da çıkarsınız.Bu yolda ilerleyebilmek için kızkardeşiniz ve anneniz ile vedalaşmıştınız,şimdi de abiniz ile vedalaşıp,gerekli eşya-ilaç(eve gelenlere verilecek olan ilaç(!)) ve terlik alıp(evde giymek için) yola çıkıyorsunuz.Daha önce ki rüyalarda dağ için ayakkabılar vardı ertık eve girmek için terlik alıyorsunuz.Ayakkabı yani tırmanış dönemi bitti,evde ikamet dönemi başlıyor.Minibüsleri görüyorsunuz ama otobüse biniyorsunuz çünkü artık ara duraklar dönemi bitti.Başından sonunun nereye varacağı otobüs yolculuğu ile,isteyen herkesin gelebileceği "Tebliğ Evine" doğru ilerliyorsunuz.Herkesin gelebilecği diyorum öünkü otobüs Konya'dan geçiyor.Hz.Mevlanadan da feyz alıp ,

Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
İster kâfir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel,
Bizim dergâhımız, ümitsizlik dergâhı değildir,
Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel.

düsturu ile eve gireceksiniz.O evde misafir olmanız süreden kaynaklı.Beş yıl.(Bunun neden 5 yıl olduğunu Dârü’l-Erkam'ı araştırarark bulursunuz)Tanıdığınız kişiler ise ilk başta ki öğrencileriniz.Bunlar sizi bekleyenler.(Son rüyanızda tanımadığınız gençler gelecek)

İkinci rüyanız bu dönem başladıktan sonra neler yapacağınız ile ilgili.Pertek ilçesini görmeniz sizin gerçekten yaşadığınız kültüre bağlı olan ama çağın ve yönetimin gerekliliklerinden dolayı mecburen değiştirilmiş olan kültürel ve dini inanç sistemlerini yeniden yerine oturtacağınızı ve bu değişimi yapanlara karşılık mücadele vereceğinizi,bu yolda nefsinizi mezara gömüp onu "taşlayarak" bu yola başladıktan sonra olası tüm nefsi ve şeytani hususları zemmederek yolunuza ilerleyeceğinizi gösterir.Küçük kız çocuğu bu süreçte yardımcı olacağınız kişiler.Sizi çok sevecekler.Sizde onları.Yüksek bir yerden düşmüşler yani özlerinden kültürlerinden uzaklaşmışlar ama bu düşüş onlarda bir yaralanma meydana getirmemiş.Az yüksek bir yere çıkmak ise ilk önce onların seviyelerine inip,o seviyede de kendi nefsinizi zemmedip sonra birlikte yükselmek için.

Toplantı yerine gelmeniz ise bu vazifenizin nasıl ve ne zaman sonlanacağı ile ilgili.Dârü’l-Erkam da Hz.Ömer(ra)'ın imanı gibi Mafya babası sembolünde ki dürüst ama dini veya kültürel değerlere uzak birini sizin vesileniz ile konuya dahil edince vazifeniz bitecek.(5.Yıl sonundan)Burada sesi güzel olan kişinin Türkü söylemesi Hz.Ömer(ra)'ın Kuranı Kerim dinledikten sonra ki yumuşamasına dair temsil.Onun etrafında ki gençlerde onun vesilesi ile yardım edeceğiniz kişiler.Fakirin çay parası istemesi ve vermeniz,manevi olarak sohbet isteyenlere yapacağınız şahsi maddi yardımlar.

Caddeye çıkmak vazifenin ilk 3 yılında(2023 MV seçimi) ki şartları gösteriyor.Bu da Darü'l Erkam da Hz.Peygamber'in 30 kişiyi müslüman ettikten sonra ki dönemi ve  Peygamberliğinin dördüncü yılında (614 M.) inen: "Sana emredilen şeyi açıkça ortaya koy, müşriklere aldırma". (el-Hicr Sûresi, 94) anlamındaki âyet ile İslâm'ı açıktan tebliğ etmesinin emredilmesine ait dönemi temsil ediyor çünkü siz de,sizden oy isteyen kişilerin yüzlerine açıkça ne hissettiğini beyan ediyorsunuz.

En son sahne ise 5 yılın sonrasında Hz.peygamberin Darül Erkam dan ayrılmasından sonra ev sahibinin evi çocuklarına bırakması gibi sizde küçük kız yiğeninizi görüyorsunuz.O beyaz tahtaya bir şeyler karalıyor.Yani ilim onlar ile devam ediyor.Onların karaladıkları artık sizden sonraki döneme ait çağın talebelerine yönelik  ilmi çalışmalar olduğu için siz anlamıyorsunuz ama gayreti beğeniyorsunuz.Bu da üçüncü rüyanın son sahnesinin ilk rüyanın abi bölümüne bağlanarak abinizin sizi otobüse kadar neden yolcu ettiğini sanırım açıklıyor.Evin sahibi sanırım abiniz olacak.

DAB,
Selamlar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çok teşekkür ederim ruyadede emegin için sağol allah razı olsun.
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Yaralı olmuşumdur inşallah.AEO.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sağolasın sende allaha emanet ol.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
1 Üye ve 429 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15608
Dün : 23857
Toplam : 48073934
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...