Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
988 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada biriyle tartışmak, kadınlar için daha önce küstüğü birisiyle barışacağına yorulur. Erkekler için bu rüya mahkemelik bir olayın lehine biteceği anlamına gelir. İslami rüya tabirlerine göre bir memurla tartışmak, rahatsız duyacağınız bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır. Bazı tabirciler ebeveynlerle tartışmayı kötüye yorumlamışlardır. Genel olarak bu rüya fayda, yarar ve menfaat olarak tabir edilmiştir.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için çok teşekkürler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

81 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Tartışmak Görmek
Rüyada tartışmak, rüyayı gören kişinin faydalı ve yararlı şeylerle karşılaşacağına işaret eder. Rüyasında tartışma gören kişinin yakın zamanda hayatında güzel gelişmeler yaşayacağına ve bu gelişmeler sayesinde kendisine olan güvenini tekrar kazanacağına işaret eder. Rüyasında tartışma gören kişinin sonucunu az çok bilse bile hakkında azda olsa kuşkulandığı bir konunun olumlu şekilde sonuçlanacağına ve bu sayede rahat bir nefes alacağına delalet eder. Başka bir yoruma göre de rüyada turşu görmek, savaş halinde olan iki tarafın birinin barış bayrağı çekeceğine delalet eder. Rüyasında tartıştığını gören kişinin kendi yararına olacak bir karar alacağına, çevresindeki tanımadığı insanlardan da yardım ve merhamet göreceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölmüş bir yakınıyla tartıştığını görmek, ölen yakınınızın vasiyetini yerine getirmediğinize delalet eder. Padişahlardan herhangi biriyle tartışmaksa toplumsal değişikliklerle karşılaşacağınıza işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baba ile tartışmak: Babayla tartışmak iyilik ve güzelliği, işlerde başarıyı temsil eder. Babasıyla tartıştığını gören yakın zamanda sevinçli bir haber alır. Anne, baba, amca, dayı, hala, teyze ile tartışmakta bu şekilde tabir edilir.
Ayrıca Rüyada biriyle tartışmak, tartıştığınız kişilere göre farklı şekilde yorumlanmaktadır.
Abla ile tartışmak; rüyayı gören kişinin, yaşadığı sorun ve sıkıntılardan dolayı kendisine bir çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Devlet büyüğüyle tartışmak; İstek ve hayallerine kavuşmaya işarettir. İzzet ve devlet sahibi olmaya, hayır ve hasenata yorumlanır. Uzun ve bereketli ömre, rızkın devamına, zenginliğe ve dinde sebat etmeye delâlet eder.
Müdür ile tartışmak; rüyayı görenin mutsuzluğunu belirtir. Tatsız olaylar ve can sıkıcı haberlere işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tartışmak; sevmediğiniz ve kavgalı olduğunuz biriyle aranızın düzeleceği, tabiri caiz ise ilerde yağ bal olacağınızı işaret eder. Rüyada biriyle tartıştığını görmek;  tartıştığınızı gördüğünüz kişiden maddi yada manevi destek göreceğinizi işaret eder. Rüyada tartıştığını görmek; rüyanın aksine güzel olaylara hayırlı işlere vesiledir. Rüyada tartıştığını gören kişi gerçek hayatta mutlu olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartıştığını Görmek
Rüyada biriyle tartışmak, rüyayı gören kişinin rüyasında tartıştığı kişiden yardım ve destek göreceğine delalet eder. rüyasında biriyle tartıştığını gören kişinin daha önce antipati beslediği, soğuk bulduğu biri hakkındaki fikirlerinin tamamen değişeceğine, o kişi hakkında ne kadar yanlış şeyler düşündüğünün farkına vararak üzüleceğine ve o kişiyle arkadaş olabileceğine işaret eder. Ayrıca rüyada biriyle tartıştığını görmek, rüyayı gören kişinin ön yargılarından, kuruntularından ve şüphelerinden kurtularak rahat bir nefes alacağına delalet eder. Rüyada tartıştığını gören kişinin uzun zamandır görüşmediği kişilerle tekrar görüşmeye başlayarak eski dostlarıyla birlikte keyifli zamanlar geçireceğine delalet eder. Rüyasında tanıdığı biriyle tartıştığını görmek, rüyayı gören kişinin rüyasında gördüğü kişiden yardım alacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartıştığını ve Ağladığını Görmek
Rüyada tartıştığını görmek rüyayı gören kişinin tüm dualarının kabul olmasına ve yüzünün gülmesine delalet eder. Rüyasında tartışarak ağladığını gören kişinin gerçek anlamının aksine rüya sahibinin sürekli güleceği şeyler yaşayacağına, geçmişteki ağladığı zamanların acısını çıkarırcasına kahkahalar atacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biri ile tartışmak, kimsenin büyükk bir yardımla karşılaşmış olacağına yorumlanır. Eğer rüyada tartışma yapılmış olan kkişi tanınan biri ise ondan büyük bbir yardım alınacağına, tanınmayan biri ille tartışılıyorsa da beklenmeyen bir şansaa sahip olunacağına tabir edilir. Rüyasında biriyle tartıştığını gören insan borççlu ise, borçlarından kurtulur. İşsiz ise işe girer ve bekkar ise bir tanıdığı vasıtası ile eşii olacak şahıs ile tanışır. Hayırlara yorumlanan rüya, kimsenin sıkıntı duyyduğu bir durumun çözüme kavuşacağı anlamına dda gelir. Rüyada tartışılan kimse iyi biri ise,, görülecek yardım da faydalı ve güzeel olur. Sevilmeyen biri ile tartışıldığında ise, özelllikle iş yaşamında büyük bir haksızlığa uğrannılacağını ve sorunlar yaşanmış olacağını dda tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Kavga Etmek
İki şekilde yorulur. Eğer şahıs sevdiği bir kişi iile tartışıyorsa, bu ailesinde ciddi bir tartıışma olacağına ve sevmiş olduğu dostlarınnı kaybedeceğini gösterir. Sevilmeyen biri ile kavga etmek isse, insanın düşmanları ile karşılaşmış olacağına vve onlara galip geleceğine alamettir. Rüyada biri ile kavga etmek, şahhsın kendi içinde çatışmalar yaşadığına ve psikolojiik olarak da stresli zamanlar geeçirdiğine de tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir tanesinin Kavga Ettiğini Görmek
Uğursuzluğa ve insanın başını derde ssokacak ortamlarda bulunmuş olacağına işaret edeer. Başkasının işlerine burnunun sokulacağına ve buu sebeple istenmeyen kötü bir durumma düşüleceğine de tabir olur. Rüya sahibinin, aile ve akrabaları iile arasında gerginlikler olacağına, miras konularınnda sıkıntılar çıkmış olacağına ya dda alacak verecek durumlarının aleyhine sonuçlannacağına alamet eder. Rüyasında başkasının kavga ettiğini gören kişii, aynı zamanda bencillikleri ile yardııma muhtaç insanları görmezden gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartışıp Barışmak
Kişinin kötü bir olaydan hayırlı birr sonuç çıkarmış olacağına yorumlanır. Kapanan bir kapının, daha iyi biir başka kapının açılmasına neden olacağğına yorumlanan rüya, insanın etrafındaki inssanlardan anlayış ve merhamet göreceği bbir döneme girdiğini de bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartışmak
Rüyada biriyle tartışmak, kişinin büyük bir yardımla karşılaşacağına yorumlanır. Eğer rüyada tartışma yapılan kişi tanınan biri ise ondan büyük bir yardım alınacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına yorumlanı
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında biriyle tartıştığını gören kimse borçlu ise, borçlarından kurtulur. İşsiz ise işe girer ve bekar ise bir tanıdığı vasıtası ile eşi olacak kimse ile tanışır. Hayırlara yorumlanan rüya, kişinin sıkıntı duyduğu bir durumun çözüme kavuşacağı manasına da gelir. Rüyada tartışılan kişi iyi biri ise, görülecek yardım da faydalı ve güzel olur. Sevilmeyen biri ile tartışıldığında ise, özellikle iş yaşamında büyük bir haksızlığa uğranılacağını ve sorunlar yaşanacağını da tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİYLE KAVGA ETMEK
İki şekilde yorumlanır. Eğer kişi sevdiği bir kimse ile tartışıyorsa, bu ailesinde ciddi bir tartışma olacağına ve sevdiği dostlarını kaybedeceğini gösterir. Sevilmeyen biri ile kavga etmek ise, kişinin düşmanları ile karşılaşacağına ve onlara galip geleceğine delalet eder. Rüyada biriyle kavga etmek, kişinin kendi içinde çatışmalar yaşadığına ve olarak da stresli zamanlar geçirdiğine de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİYLE TARTIŞIP BARIŞMAK
Kişinin kötü bir olaydan hayırlı bir sonuç çıkaracağına yorumlanır. Kapanan bir kapının, daha iyi bir başka kapının açılmasına neden olacağına yorumlanan rüya, kişinin çevresindeki insanlardan anlayış ve merhamet göreceği bir döneme girdiğini de bildirir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRİNİN KAVGA ETTİĞİNİ GÖRMEK
Uğursuzluğa ve kişinin başını derde sokacak ortamlarda bulunacağına işaret eder. Başkasının işlerine burnunun sokulacağına ve bu nedenle istenmeyen kötü bir duruma düşüleceğine de tabir olur. Rüya sahibinin, aile ve akrabaları ile arasında gerginlikler olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına ya da alacak verecek durumlarının aleyhine sonuçlanacağına yorumlanır. Rüyasında başkasının kavga ettiğini gören kişi, aynı zamanda bencillikleri ile yardıma muhtaç kimseleri görmezden gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartışmak
Rüyada tartışmak, rüyayı gören kişi için oldukça hayırlı bir rüya olup, fayda görmek ile tabir olunur. Rüyayı gören kişinin yaşayacağı güzel olaylara ve alınacak müjdeli haberlere tabir olunur. Rüyayı gören kişinin etrafında gelişen güzel ve olumlu olaylar sonucunda rahatlayacak olmaya da yorumlanır. Rüya sahibinin arasının açık olduğu bir kimse ile uzlaşmasına ve arasının düzelmesine de tabir olunuyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartıştığını Görmek
Rüyada tartıştığını görmek, rüyayı gören kişinin etrafında bulunan kişilerden fayda göreceğine, güzel ve hayırlı haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına tabir olunur. Rüya sahibinin yakın zamanda kararlar alması gerekeceğine ve kendi yararına olan kararları gözeteceğine de tabir olunur. Aynı zamanda yabancı kimseye yardım etmeye de delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavga Ettiğini Görmek
Rüyada kavga ettiğini görmek, rüyayı gören kişinin yakın zamanda çok sinirleneceği ya da öfkeleneceği bir olayın yaşanacağına, bu olayın akabinde sinir ve öfke ile karar alacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin ayrılık kararı almasına da tabir olunur. Bu işten, evden ya da eşten ayrılık olabilir. Bunun yanı sıra öfke ile alınan kararlar sonrasından üzülmeye de delalet edip rüyayı gören kişi için uyarıcı bir rüya olarak tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Münakaşa Ettiğini Görmek
Rüyada münakaşa ettiğini görmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır içinde buluna şüphelerden ve kuruntularından kurtulması ve feraha çıkması olarak tabir olunur. Bazı âlimlere göre uzun zamandır görüşemediği kimseler ile bir araya gelmek manasına da geliyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartışmak
Rüyada tartışmak, fayda bulmaya ve yarar görmeye delalet eder. Rüya sahibinin bu sıralar etrafında güzel gelişmeler yaşanacak ve bu gelişmeler sayesinde rüya sahibinin kendine olan özgüveni artacak demektir. Kişi için aslında sürpriz olmayan fakat yine de içinde az da olsa kuşku beslemesine neden olan bir olaydan olumlu sonuç çıkması sayesinde içi rahatlayacak ve yüzünde güller açacaktır. Rüyada tartışmak bir başka tabire göre de karşı tarafla savaş baltalarını bir kenara atarak, barış ilan etmek ve hemen olmasa da zamanla sımsıkı sarılmak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartışmak  
Rüya sahibinin tartıştığı kişiden göreceği yardıma işaret eder. Diğer yandan da rüya sahibinin sevmediği biri hakkında fikirlerinin tamamen değişeceğine ve o kişiye karşı yakınlık ve sevgi duyacağına tabir edilir. Rüya sahibi, sevmediği kişiye karşı ne kadar büyük haksızlık ettiğini anlayacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartıştığını Görmek
Hayırlara ve güzel gelişmelere vesile olacak olaylar yaşamaya, rüya sahibinin çevresindeki yabancılardan da merhamet görmesine işaret eder. Rüyasında tartıştığını gören kişi, kendi yararına olacak bir karar alacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Münakaşa Etmek
Kalpte huzur ve ferahlık bulmak anlamına gelir. Rüya sahibinin ön yargılarından, kuşkularından, kuruntu ve üzüntülerinden kurtulmasına ve esenlik bulmasına yorulur. Aynı zamanda görüşmediği kimselerle yeniden bir araya gelme kararı alması şeklinde değerlendirilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavga Etmek
Gerçek anlamıyla benzerlik gösterir diyebiliriz. Çünkü tatsızlığa neden olacak olaylar yaşamak ve ayrılık kararı almak anlamına gelir. Rüyada kavga ettiğini gören kişi kendisini çileden çıkaracak ve çok kızdıracak bir söz işiterek, tüm gemileri bir anda yakabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağlamak
Rüyada ağladığını gören kişi güzellik bulur. Rüya sahibinin tüm dualarının kabul olmasına ve yüzünün daima gülmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tartışmak neye işarettir diyorsanız aşağıda rüyada tartışma görmek ile ilgili rüya tabirlerini bulabilirsiniz;
Rüyada tartışmak, tersi olarak fayda görmekle tabir edilir. Rüyada telefonla tartışmak da tersi olarak rüya sahibinin hayatında güzel gelişmeler yaşanacağının göstergesidir. Rüyada telefonda tartışmak, rüya sahibinin aslında beklediği bir olaydan olumlu sonuç çıkmasıyla mutlu olacağına delalettir. Rüyada tartışmak, rüya sözlüğü yorumcularına göre, düşmanla barışmaya da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartışmak
Rüyada tartışma görmek, rüya sahibi erkekse bir davasının olumlu sonuçlanacağına; rüya sahibi kadınsa konuşulmayan biriyle barışmaya işarettir. Rüyada biriyle tartışmak da aynı şekilde yorumlanır. Rüyada tartışmak, zor durumda kalıp buna çözüm aranacağına delalettir. Aileden biriyle tartışılıyorsa o kişiyle sıkıntı yaşanacağına yorulur. Rüyada tartışmak, ilişkilerde iletişim problemine işaret eder. Kişinin aile hayatında ya da özel hayatında bazı sorunlar olduğunu temsil eder.
Rüyada tartışmak nedir diyorsanız, bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin çevresinden fayda göreceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Münakaşa Etmek
Rüyada kavga görmek, tersi olarak kişinin huzura ermesine yorulur. Rüyada abiyle tartışmak ise onunla bir süre konuşmamaya delalettir. Rüyada abla ile tartışmak, anla ile bazı sorunlar yaşanacağını ifade eder. Rüyada kardeşle tartışmak, rüya sahibi için sıkıntılı zamanlarda kardeşine karşı kırıcı olabileceği yönünde bir uyarıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavga Etmek
Rüyada kavga ettiğini görmek, gerçekte de kavga etmeye ve hatta ayrılık noktasına gelmeye işaret eder. Bu rüyayı gören kişi, bir anlık kızgınlıkla bütün köprüleri yıkabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgiliden ayrılmak, yaşanılan kötü olayların habercisidir. Rüya sahibinin üzüleceğini, ağlayacağını, yüreğini sızlatan, ruhunu daraltan, tatsız olayların yaşanılacağına delalet eder. Kişinin çok zor günler geçireceğine, ruhsal durumunun bozulacağına, şansızlıkların peşini bırakmayacağına, kaza ve belalarla karşılaşacağına ve kısmetsiz olacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliden Ayrıldığını Görmek
Rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüya sahibinin mutsuz olacağına, zor ve sıkıntılı günlerin kendisini beklediğine alamet eder. Rüya gören kişinin kabus diye adlandıracağımız zor günlerin kendisini beklediğini, olaylardan çok etkilendiğini, uzun süre bu kötü ruh halini atamayacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliden Ayrılmak ve Ağlamak
Rüyada sevgilisinden ayrıldığını ve ağladığını gören kişi, eğer gerçekten ayrıysa o kişi ile kavuşacağına işaret eder. Kişiyi güzel ve huzurlu günlerin bekleyeceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinden Boşamak
Rüyada eşinden boşandığını gören kişi, gerçek hayatta evliyse, aile içi huzurunun bozulacağına, tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, güzel günlerin geride kalacağına yorulur. Eğer rüyayı gören kişi evli değilse, o zaman kişinin ruhsal durumunun ve duygularının değişeceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili ile Tartışmak
Rüyada sevgili ile tartıştığını gören kişi, sevdiği insanın kendini bırakacağına ve bundan dolayı ayrılık acısı çekeceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyle Kavga Etmek
Rüyada sevgiliyle kavga etmek tam tersi olarak yorumlanır. Aranızdaki bağın güçleneceğine, sevdiğiniz kişiye her geçen gün daha da bağlanacağınıza yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili Tarafından Aldatılmak
Rüyada aldatıldığını görmek; rüya sözlüğü yazarlarınca gerçek hayatta sevgili ile tartışılacağı,kavga edileceği ve hatta ayrılınacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevgili ile Barışmak
Rüyada eski sevgiliyle barıştığını gören kimsenin büyük konuştuğu fakat asla yapmam dediği bir şyi yapacağına delalettir. Bu rüya ile ilgili rüya tabircilerinin br başka yorumuna göre ise rüya sahibinin duygu durum değişikliklerine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayla Kavga Etmek Görmek
Rüyada baba ile tartışmak, aile içerisinde ikilem olacağına ve kimin yönettiğine dair sorunlar oluşmasına yönelik bir rüyadır. Rüyada babayla tartışmak, otorite konusunda sıkıntı yaşanacağının habercisidir. Rüyada babayla tartışmak diyanet yorumuna göre babanın sözünü dinlemeyen evlatlar yüzünden bazı sorunlar yaşanacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili ile Tartışmak
Rüyada sevgiliyle tartışmak, rüya sahibinin ilişkisinde bazı sorunlar yaşanacağına delalettir. Rüyada sevdiğinle tartışmak, bazı küçük sorunların yaşanabileceğine ve bu durumda alttan almak gerektiğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne ile Tartışmak
Rüyada anneyle tartışmak, rüya sahibinin sıkıntıya gireceğini ve bazı engellerin önüne çıkacağını gösterir. Rüyada anneyle tartışmak diyanet yorumu da rüya sahibinin hem sıkıntıya hem de maddi darlığa düşeceğine yöneliktir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yönetici ile Tartışmak & Rüyada Patron İle Tartışmak
Rüyada yönetici ile tartıştığını görmek, tersine yorumlanan rüyalardan biridir ve başarı ile tabir edilir. Rüyada patronla tartışmak, maddi açıdan rahata ermeye delalettir. Rüyada iş yerinde tartışmak, terfi elde etmeye yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartışmak
Rüyada biriyle tartışmak, rüya sahibinin tartıştığı kişiden yardım göreceği veya sevmediği birine sevgi duymaya başlayacağına yorulur. Rüyada biriyle tartışmak kimi zaman barışmaya da yorulur. Rüyada biriyle tartışmak diyanet yorumuna göre, rüya sahibi yakın zamanda maddi kazanç elde edecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartışıp Ağladığını Görmek
Rüyada biriyle tartışıp ağlamak, rüya sahibinin yaşadığı kötü bir olayda iyi bir şey görerek sonucun kendisine fayda sağlamasına yol açmasını ifade eder. Rüyada tartışmak ve ağlamak, yapılan bir hatadan ders almaya yorulur. Rüyada biriyle tartışmak ve ağlamak, kişinin yaşadığı bir sorundan sonra bunu telafi etmesiyle daha iyi günlere yelken açacağına delalettir. Rüyada kocayla tartışmak, hanede bazı sıkıntıların yaşanacağına yorulurken, rüyada sevdiğinle tartışmak, rüya sahibinin aşk hayatında inişli çıkışlı bir dönemden sonra gelecek mutlu günleri ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Biriyle Tartışmak
Rüyada tanıdık biriyle tartışmak, o kişiden yardım almaya yorulur. Rüyada arkadaşla tartışmak, bazı yorumlara göre sıkıntıya girmeye de işaret eder. Rüyada akrabayla tartışmak ya da rüyada kaynana ile tartışmak, hanede yaşanacak problemlerin kısa süreli olduğuna yorulur. Rüyada komşuyla tartışmak, rüya sahibinin ev hayatında bazı yönetim problemleri yaşanacağına fakat bunun dışarıya yansımadan çözüleceğine delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir ölüyle tartışmak, birtakım konularda problem yaşanacağına ve çözülmesi zor sorunlar meydana geleceğine yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Biriyle Tartışmak
Rüyada yabancı biriyle tartışmak, şans, maddi kazanç ve bolluk anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kadınla Tartışmak
Bu rüya rüya sahibinin kadın veya erkek olmasına bağlı olarak rüya sözlüğü yazarlarınca iki farklı şekilde yorumlanır. Rüya sahibi kadının rüyasında bir kadınla kavga etmesi kendisini çekemeyen insanlarla bir arada olacağına yorulur. Rüya sahibi erkeğin rüyasında bir kadınla kavga etmesi; kendisine her konuda yardım ve destek olan insanlarla birlikte olacak, güzel ilişkiler yaşayacak anlamı taşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bıçaklı Kavga Görmek
Rüyada herhangi bir silahla kavgada da olduğu gibi bıçakla kavga görmek; rüya sahibinin psikolojik sorunlarını aşacağına delalet eder. Aynı zamanda rüya tabircileri tarafından hastalığın aniden geçmesi veya şifa bulmak olarak da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kavga Görmek
Rüyada kavga görmek, aile içinde geçimsizliği temsil eder. Rüyada polisle tartışmak, yapılan bir yanlıştan ders almaya yorulduğu gibi, evlilik hayatında sorunların yaşanacağına da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ağız Kavgası Görmek
Rüyada ağız kavgası görmek, dedikodunun alametidir. Rüyada kuzenle tartışmak, aile işine karışan birinin varlığına yorulur. Rüyada öğretmenle tartışmak, birine karşı büyük bir ayıp etmeye delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dayak Yemek
Rüyada dayak yemek, tam tersine kazanç elde etmek ve mutlu olmak anlamına gelir. Bu rüya, beklenmedik şekilde para kazanmaya ve fırsatlarla karşılaşmaya da işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyle Tarştışmak
Rüyada anneyle tartışmak, kişinin iş hayatına yönelik aşırı hırslarının kurbanı olup sevdikleri kimseleri görmezden gelip ailesini hayal kırıklığına uğratacağına yorumlanır. Rüyada anneyle tartıştığını gören kimseler gerçek hayatta üzerinde durulmayacak basit hatalar yüzünden ailesiyle kırgınlık haline giderek küslüklerin oluşmasına sebep vereceklerdir. Rüyada anneyle tartışmak, aynı zaman da evli kimseler için ailede otoritenin ta anlamıyla sağlanamayıp çocukların önünde yaşanacak olumsuz davranışlara, ayrım çatışmalarına işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyle Tartışmak Ne Demek ?
Rüyada anneyle tartışmak,tartışmalara zemin hazırlayacağına yorumlanır. Bu rüya kişiler için hane içi ayrılıklara, iş hayatında mevki ve makam kaybetmeye, ticari kayıplara sembol edilir. Rüyada anneyle tartışmak aynı zaman da eşler arası fikir ayrılıklarına sebep olacak konuların yer alıp aileler arası çatışmaların yaşanacağına, kişinin korkularının kurbanı olup insanların gözünde pasif kalacağına işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyle Tartıştığını Görmek
Rüyada anneyle tartışmak,, bu rüya gören kişinin hayırlı olmayan kazançlar peşinde koşarak hırslarına yenik düşeceğine, sevdikleri insanlara istenmeyen davranışlar yaparak kalplerini kıracağına yorumlanır.Rüyada anneyle tartışmak,, ailelerini üzecek işlere yönelerek ilerde çok pişmanlık yaşayacaklardır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne İle Kavga Etmek
Rüyada anneyle  kavga etmek, rüyayı gören kişinin ailesine karşı yaptığı hatalı davranışlarına, sevdiklerinin kalplerini hiç uğruna kırmasına, kendisine sunulan güzel hayat karşısında şükretmek yerine kötülüğü seçmesine yorumlanır. Rüyasında annesı ile kavga ettiğini gören kimseler, sahte dostlukların kurbanı olup elindeki güzelliklerin farkına varmazlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyle Tartışıp Ağlamak
Rüyada anneyle tartışmak ağlamak, rüyayı gören kişinin yaptığı hatalarını geçte olsa anlayarak ailesine karşı pişmanlığını dile getireceğine, yaptığı yanlışların hak olmadı farkına vararak hayatına çeki düzen vereceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında annesı ile tartışıp ağladığını görmesi, mal kaybına uğrayarak girdiği işlerde başarısız olacağına, kazançlarını hiç uğruna kaybedeceğine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Anne İle Tartışmak
Rüyada ölmüş anne ile tartışmak, rüyanın aksine gören kişi için hayrı işaret eden bu rüya kişinin ailesine olan bağlılığına, onları her türlü kötülüklerden korumasına, yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler rızklarını helal yollarla temin ederek kimseye muhtaç olmadan hayatlarını huzur içinde yaşarlar. Kişinin rüyasında ölmüş annesi ile tartıştığını görmesi, ölen kişinin hayır duası beklediğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annedan Azar İşitmek
Rüyada anneden azar işitmek, kişi ya da kişiler için uyarı anlamı taşıyan bu rüya gören kişinin çevresindeki insanların kötülükleri karşısında dikkatli ve duyarlı olup her türlü kötülüğü bertaraf etmesine yorumlanır. Kişinin rüyasında annesinden azar işittiğini görmesi, yakın zaman da düşmanları tarafından gelecek olan kötülüklere, mal varlığını kaybetmesine işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biriyle tartışmak, kadınlar için daha önce küstüğü birisiyle barışacağına yorulur. Erkekler için bu rüya mahkemelik bir olayın lehine biteceği anlamına gelir. İslami rüya tabirlerine göre bir memurla tartışmak, rahatsız duyacağınız bir tartışma yaşayacağınıza yorumlanır. Bazı tabirciler ebeveynlerle tartışmayı kötüye yorumlamışlardır. Genel olarak bu rüya fayda, yarar ve menfaat olarak tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Baba ile tartışmak: Babayla tartışmak iyilik ve güzelliği, işlerde başarıyı temsil eder. Babasıyla tartıştığını gören yakın zamanda sevinçli bir haber alır. Anne, baba, amca, dayı, hala, teyze ile tartışmakta bu şekilde tabir edilir.
Ayrıca Rüyada biriyle tartışmak, tartıştığınız kişilere göre farklı şekilde yorumlanmaktadır.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Abla ile tartışmak; rüyayı gören kişinin, yaşadığı sorun ve sıkıntılardan dolayı kendisine bir çeki düzen vermesi gerektiğini belirtir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartışmak
Rüyada tartışmak; sevmediğiniz ve kavgalı olduğunuz biriyle aranızın düzeleceği, tabiri caiz ise ilerde yağ bal olacağınızı işaret eder. Rüyada biriyle tartıştığını görmek;  tartıştığınızı gördüğünüz kişiden maddi yada manevi destek göreceğinizi işaret eder. Rüyada tartıştığını görmek; rüyanın aksine güzel olaylara hayırlı işlere vesiledir. Rüyada tartıştığını gören kişi gerçek hayatta mutlu olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biriyle tartışmak tabirleri genel islami ve güncel
RÜYADA BİRİYLE KAVGA ETMEK
İki şekilde yorumlanır. Eğer kişi sevdiği bir kimse ile tartışıyorsa, bu ailesinde ciddi bir tartışma olacağına ve sevdiği dostlarını kaybedeceğini gösterir. Sevilmeyen biri ile kavga etmek ise, kişinin düşmanları ile karşılaşacağına ve onlara galip geleceğine delalet eder. Rüyada biriyle kavga etmek, kişinin kendi içinde çatışmalar yaşadığına ve olarak da stresli zamanlar geçirdiğine de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biriyle tartışmak rüyayı gören kimse için müjdeli bir haber alınacağına işaret etmektedir. Rüyada biri ile tartıştığını gören bir kimsenin hayatındaki problemlerin kısa sürede son bulacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hem iş hayatında hem de hane içinde güzel olaylar yaşayacağına ve emeklerinin karşılığını alacağına alamettir. Rüyada tartıştığını gören bir kimse için hayırlı bir işin içine girileceğinin de habercisidir. Cafer-i Sâdık (r.a) demiştir ki; eğer taraflar birbirlerine zarar vermiyor ise rüya hayırlara vesile olacaktır ve rüya sahibi kısa bir zaman içinde hayırlı bir haber alacaktır şeklinde yorumlamıştır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartıştığını Görmek Diyanet
Rüyada tartışmak diyanete göre farklı şekillerde yorumlanmaktadır. Rüyada tartıştığını gören bir kimsenin kısa bir süreliğine sıkıntılı bir süreç yaşayacağına ancak bu sürecin ardından çok güzel haberler alacağına alamettir. Rüyada tartıştığını gören bir kimse sadece tartışmak ile kalıyor ise kişinin hayatının uzun olacağına, mutlu bir yaşama ve problemlerinin azalacağına yorulmaktadır. Rüyada tartıştığını gören bir kimse eğer erkek ise çevresinde biri ile bir problem yaşayacağına ancak yaşadığı problemi sakin bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kimse kadın ise; huzurlu bir hayat yaşayacağına ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartıştığını Görmek
Rüyada tartışmak genel olarak olumlu anlamlara sahip bir rüyadır ve rüya sahibinin biri ile tanışacağı anlamına gelmektedir. Rüyada birisi ile tartışan kimse düşüncelerine olan bağlılığını göstermektedir ve bir düşüncenin peşinden gitmektedir. Rüya sahibinin hayırlı ve müjdeli bir haber alacağına bu haber neticesinde çok sevineceğine delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartışmanın Olumlu Anlamları
Rüyada tartışmanın olumlu anlamları bir hayli fazla olup olumsuz anlamı yok denecek kadar azdır. Rüyada tartışmanın birçok anlamı bulunmaktadır ve rüyayı gören kişiden, görülüş biçimine göre birçok anlam ortaya çıkabilmektedir. Rüyada tartışmanın olumlu anlamlarını şu şeklide açıklayabiliriz;
•    Rüyada tartıştığını gören bir kimsenin müjdeli bir haber alacağına,
•    Huzurlu bir hayat yaşayacağına,
•    Sıkıntılı süreçlerin geçeceğine ve birinin yardımı ile sıkıntılarından hızlı bir şekilde kurtulacağına,
•    Bir konuda umulmayan birinden yardım alınacağına,
•    Borçların biteceğine,
•    Sağlık problemleri için çözüm bulunacağına,
•    Keder, sıkıntı, üzüntü ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartıştığını ve Sonra Barıştığını Görmenin Anlamı
Rüyada biriyle tartışıp barışmak rüya sahibinin gergin bir ortamda bulunacağına ancak daha sonra karşısındaki kişi ile problemlerini çözeceklerine işaret etmektedir. Rüya sahibinin çevresi tarafından ilgi ile karşılanacağına ve akrabaları ile olan ilişkisinin kuvvetleneceğine delalet etmektedir. Rüya sahibinin merhamet ile karşılaşacağına ve daha önceki hataları için affedileceğine de alamet etmektedir. Cabir-ül Magribi (r.a) yorumuna göre; rüya oldukça hayırlı olup rüya sahibinin affedileceğine ve iç sıkıntılarının hafifleyeceğine yorulmaktadır. Rüyasında birisi ile tartışıp barıştığını gören kimsenin huzurlu bir hayatı olacağına alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgili İle Tartıştığını Görmenin Anlamı
Rüyada sevgiliyle tartışmak pek hayırlı bir rüya olarak kabul edilmemektedir. Rüyada sevgili ile tartıştığını gören bir kimsenin sağlık problemi ile karşılaşacağına tabir edilmektedir. Rüyada sevgilisi ile tartışan bir kimse eğer erkek ise evlenme teklifinin kabul edilmeyeceğine de yorulmaktadır. Rüyayı gören kişi eğer bir kadın ise hane içinde büyük problem yaşayacağına alamettir. Rüyada sevgili ile tartıştığını gören bir kimsenin dikkatli olması gerektiğine dikkat çekilmektedir. Rüyayı gören kişinin özellikle sağlık konusunda kendisine özen göstermesi gerekmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Biriyle Tartıştığını Görmenin Anlamı
Rüyada tanıdık biriyle tartışmak rüya sahibinin yakın çevresinden birinden yardım alacağına işaret etmektedir. Rüyada görülen kimseden yardım alınacağını ve o kişi ile olan bağların daha kuvvetli bir hale geleceğinin alametidir. Rüyada tanıdık biri ile tartıştığını gören bir kimsenin özel hayatında küs olduğu biri ile tartıştığını görmüş ise barışacağına da yorulmaktadır. Rüyada iş yerinden biri ile tartıştığını görmenin anlamı ise iş yerinde ortaya çıkabilecek problemlere, ast – üst tartışmalarına işaret etmektedir. Rüyada yakın biri ile tartıştığını görmek hem olumlu hem de olumsuz anlamlara sahip olan bir rüya türüdür.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Biriyle Tartıştığını Görmenin Anlamı
Rüyada yabancı biriyle tartışmak rüya sahibi için talihinin açılacağına yorulmaktadır. Rüyasında tanımadığı biri ile tartıştığını gören bir kimsenin şansının ve talihinin açılacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin çektiği çilelerin bir yabancı sebebi ile biteceğine, hayatının düzene gireceğine ve insanlara yardım edeceğine alamettir. Rüyayı gören kimse eğer işsiz ise yeni bir iş bulacağına ve bu işte yüksek mercilere geleceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin eğer işi var ise terfii alacağına ve iş yerinde hak ettiği değeri göreceğine delalet etmektedir. Rüyada yabancı biriyle tartıştığını görmek oldukça hayırlı anlamlara sahiptir ve müjdeli bir haber alınacağına tabir olmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tartıştığını ve Ağladığını Görmenin Anlamı
Rüyada biriyle tartışmak ve ağlamak rüya sahibinin yaşamakta olduğu sıkıntıların kısa bir süre içinde nihayete ereceğine, sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir. Rüyayı gören kimsenin dine yaklaşacağına ve dini vecibelerini yerine getirip ibadet etmeye başlayacağına yorulmaktadır. Rüyada tartışıp ağladığını gören bir kimse için hayırlı bir kısmet çıkacağına ve iş yerinde büyük başarılar elde edeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır. Kişinin yaşadığı problemler kısa bir süre içinde çözülecek olup huzurlu bir hayata sahip olmaya delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anne ile Tartışmanın Anlamı
Rüyada anneyle tartışmak rüya sahibinin ailesi ile olan bağları işaret etmektedir. Rüyayı gören kimsenin ailesi ve akrabaları ile kuvvetli bir bağının olacağına ve hane içindeki problemlerin çözüleceğine yorumlanmaktadır. Rüyada anneyle tartışmak aynı zamanda temkinli olmaya, dikkat etmeye ve çevresindeki insanlara özen göstermeye alamettir. Anne ile tartışma rüyası uyarıcı bir nitelik taşımakta olup kişinin dikkatli olması gerektiğini de belirtmektedir. Eğer rüyada hem anne hem de baba ile tartışılıyor ise onlar ile ilgili güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır. Rüyada annesi ile tartıştığını gören bir kimsenin hayatında güzel gelişmeler yaşanacağının da habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babayla Tartışmanın Anlamı
Rüyada babası ile tartıştığını gören bir kimsenin iş yerinde birtakım problemler yaşayacağına ancak kısa bir süre içinde sorunların çözüleceğine yorulmaktadır. Rüyada babasıyla tartışan bir kimsenin ailesi ile olan bağlarının güçleneceğine ve ailesinden güzel bir haber alacağına alamet etmektedir. Rüyada baba ile tartışmak aynı zamanda yaşanacak birtakım problemlere de işaret etmektedir. Rüyayı gören kimse bekar ise iş yerinde, evli ise de hane içinde zorluklar ile karşılaşacağına ve bu sorunları zamanla atlatacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada biriyle tartışmak
Rüyada biriyle tartışmak bağırmak ve kavga etmek konusunda yapılan olumlu yorumların temelinde kişinin büyük bir yardımla karşılaşacağı yer almaktadır. Üstelik bu yardım beklenmedik bir anda gelecektir. Ayrıca, kişinin son derece şanslı bir dönemden geçeceği, borçlu ise bu borçlarından kısa sürede kurtulacağı, özellikle aile ile iyi geçinmeye işaret kabul edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Biriyle Tartışıp Dövüşmek
Rüyada biriyle tartışıp dövüşmek konusunda yapılan olumsuz yorumların temelinde tanıdık biriyle yapılan tartışma yatmaktadır. Yani, rüyayı gören kişi tanıdığı biriyle tartışıyorsa, bu durum özellikle aile içinde ciddi tartışmaların olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bunun yanı sıra, kişinin dost görünen kötü niyetli bir kişi tarafından zarara uğratılacağı ve stresli zamanlar geçirileceği şeklinde tabirlerde yer almıştır.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Bilgilendirme için teşekkürler
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anneyle tartışmak, kişinin iş hayatına yönelik aşırı hırslarının kurbanı olup sevdikleri kimseleri görmezden gelip ailesini hayal kırıklığına uğratacağına yorumlanır. Rüyada anneyle tartıştığını gören kimseler gerçek hayatta üzerinde durulmayacak basit hatalar yüzünden ailesiyle kırgınlık haline giderek küslüklerin oluşmasına sebep vereceklerdir. Rüyada anneyle tartışmak, aynı zaman da evli kimseler için ailede otoritenin ta anlamıyla sağlanamayıp çocukların önünde yaşanacak olumsuz davranışlara, ayrım çatışmalarına işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anneyle tartışmak,tartışmalara zemin hazırlayacağına yorumlanır. Bu rüya kişiler için hane içi ayrılıklara, iş hayatında mevki ve makam kaybetmeye, ticari kayıplara sembol edilir. Rüyada anneyle tartışmak aynı zaman da eşler arası fikir ayrılıklarına sebep olacak konuların yer alıp aileler arası çatışmaların yaşanacağına, kişinin korkularının kurbanı olup insanların gözünde pasif kalacağına işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak, küs olunan kişinin özlendiği şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada küs olduğun biriyle konuşmak da aynı şekilde onun dostluğunun özlendiğine yorulmaktadır. Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek, kızgınlığın devam ettiğine ama bir taraftan barışmak için yollar arandığına işarettir.
Rüyada küs olduğun biriyle tartışmak, ortak çıkarlar doğrultusunda o kişiyle bir araya gelmek zorunda kalınacağını göstermektedir. Küs olduğun biriyle tartışmak, özür beklemeye, kin gütmeye, barışmak istemeye işaret etmektedir. Tartışmak eylemi kavgaya dönüşüyorsa küslüğün düşmanlığa doğru gittiği rüya için yapılacak yorumlardan bir diğeridir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tartışmak
Rüyada tartıştığınızı görmek, bir hadise nedeniyle zor durumda kalacağınıza, bundan kurtulmak için çare arayacağınıza işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

467 Aktif
1 Üye ve 466 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10329
Dün : 23857
Toplam : 48068668
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...