Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
917 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada cenaze gören kişi endişelenir ve rüyasını araştırır. Ancak sanıldığı gibi olumsuz olarak yorumlanmamalıdır. Genel anlamda rüyada cenaze görmek olumlu ve hayırlıdır. Örneğin; uzun zamandır görmediğiniz birinden haber alabilir, bir dileğiniz gerçekleşebilir, ömrünüz uzun olabilir. Aynı zamanda hastalıklardan kurtulmaya da işaret eder. Ancak bu rüyanın görülüş biçimleri de önemlidir. Tam tersi anlama gelen ifadeler de çıkabilir. Bu rüyayı nasıl gördüğünüz önemlidir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

62 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
RÜYADA CENAZE GÖRMEK NE DEMEKTİR?
Rüyada cenaze görmek, gören kişiyi korkutup endişelendirebilir fakat rüyanın tabiri genel anlamda olumlu yöndedir. İyi olarak yorumlanan rüyada cenaze görmenin mal ve para kazanılacağına işaret olarak sayılır. Farklı bir yorumda ise uzun zamandır görmediğiniz birinden haber almanız anlamına gelmektedir. Çocuk sahibi olunacağına, uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olacağına, hastalıktan kurtulanacağına gibi olumlu tabirlerin yanında rüyanın görülüş biçimine göre tam tersi manalar da çıkabilir. Örneğin cenaze töreninde hava güneşliyse yakında evlenip çocuk sahibi olacağınızın, yağmur yağıyorsa kötü haber ve hastalığın işareti olarak kabul edilmiştir.
Rüyada cenaze görmek için yapılan tabir de münafık bir erkeğe delalet sayılır. Veya rüyada tabutun üzerine konulduğunuzu fakat kimsenin tabutu yüklenmediğini görürseniz hapsedileceğiniz anlamına geldiği ifade edilir. Bir cenazeye yüklendiğini gören kimsenin haram mal sahibi olacağı şeklinde tabir edilir.
Kişinin rüyasında arkasından gittiği cenazenin kendi ailesinden biri olduğunu ve ağlayarak takip ettiğini görmesi; eğer hastası varsa şifa bulacağına, eğer çocuk bekliyorsa bir erkek çocuğu olacağına işaret eder.
Rüyanızda halkın, cenazenizin arkasından sizi överek dua ettiklerini görmeniz; sizin iyi bir sona erişeceğinize, böyle bir rüyanın aksi görülmesi halinde tabiri de aksine olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZEYE GİTMEK
Rüyada cenazeye gittiğini gören kişi itibar ve başarı kazanır. Çalıştığı yerde mevki elde eder. Saygınlığı artar. Eğer cenazeye gidip orada tabutu taşımaya yardımcı oluyorsa bir gruba liderlik edecektir. Rüyada kendisinin cenazesini düzenleyen kişinin kıymeti, değeri ve kadri yüksek olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze arabası görmek; makam ve mutluluğa işaret eder. Bu rüyayı gören kişinin eline büyük fırsatlar geçer ve bu fırsatları değerlendirmelidir. İşinde terfi edebilir. Aynı zamanda bu rüya mal ve mülk sahibi olmaya da delalettir. Kudretli ve hatrı sayılır bir dost kazanacağı anlamına da gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE TOPLULUĞU GÖRMEK
Rüyada cenaze topluluğu gören kişinin başına bir tehlike gelebilir. Aynı zamanda bir rahatsızlık geçirebilir. Bu sebepten ötürü dikkatli olmasında fayda vardır. Dikkatli davranılırsa şayet kötü olaylardan uzaklaşılabileceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE TABUTLARI GÖRMEK
Rüyada tabut taşımak, yardım eli uzatılacağını gösterir. Aynı zamanda kişi maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulup feraha kavulur. Rüyasında tabut taşıdığını gören kişi çeşitli alanlarda mücadele edecek ve bu mücadelede çevresinin desteğini kazanacaktır. Aynı zamanda şans ve kısmeti de beraberinde getiren bir rüyadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE TÖRENİ GÖRMEK
Bu rüya İslami olarak iyiye yorulur. Burada önemli olan havanın nasıl olduğudur. Örneğin güneşli ve güzel bir hava ise hasret çekilen ve özlem duyulan kişiye kavuşma anlamını taşır. Kişi kendi cenaze törenini görürse hayatında yepyeni başlangıçlar yapacak, bir kapı kapanacak ve başka bir kapı açılacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE NAMAZI KILMAK
Rüyada cenaze namazı kıldığını gören kişinin ettiği tövbeler kabul olur. Dilekleri gerçekleşir ve kişi ruhsal olarak refaha kavuşur. Çektiği çileler biter, gözyaşları durur ve hayatı boyunca her alanda kolaylık yaşar. Aynı zamanda varsa eğer borçları kapanır. Maddi ve manevi her işi yoluna girer.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZEYE GİTTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada cenazeye gitmek, izzet ve itibara, kişinin kazanacağı başarılara, mevki makam sahibi olmaya ve saygınlık elde etmeye işarettir. Rüyada hayatta birinin cenazesine katıldığını görmek, o kimsenin uzun ömürlü olmasına ve dünya hayatının zevklerini yaşamasına işarettir. Rüyasında kendi cenazesine giden kimse, büyük bir şan ve şöhrete kavuşur. Bu rüya gören kişinin büyük bir mertebeye ulaşması anlamına gelmektedir. Rüyada cenazeye gidip orada tabut taşıyan kişi, bir gruba liderlik eder. Eğer tabuttaki kişi tanınmış bir şahıssa o kişinin yönetici olmasına ve bir guruba önderlik etmesine yorumlanmaktadır. Rüyada kendisinin cenaze törenini düzenleyen kişinin, kıymeti, değeri ve kadri yüksek olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE ARABASI GÖRMEK
Rüyada cenaze arabası görmek, büyüklük, ululuk, makam ve mevki sahibi olmak anlamına gelir. Cenaze arabasını rüyada gören kişinin eline çok büyük fırsatlar geçer ve bu fırsatları kullanırsa oldukça güzel bir mevkiye ulaşır, belki de terfi eder. Bazen de bu rüya mal mülk sahibi olmaya, ele geçecek hatırı sayılır bir paraya, şan ve şöhret kazanmaya ya da kişiye yardım edecek kudretli ve güçlü bir dosta da işaret edebilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE KALABALIĞI GÖRMEK
Rüyada cenaze kalabalığı görmek, hayırlı bir şekilde tabir edilmektedir ve sıkıntılardan kurtulacağınıza delalet edecektir. Akıl ve mantık çerçevesinde hareket edecek olmayı göstermektedir. Bütün yaralarınızın sarılacak olmasını göstermektedir ve güzel günlere doğru ilerlemenize delalet edecektir. Sürekli olarak huzurunuzun yerinde olmasını sağlayacak olan bireylerin çevrenizde bulunmasına delalet edecektir. Her konuda rahat edeceğinizi ve hiç huzursuz olmayacağınızı da gösterecektir. Beceri, bilgi ve huzur konusunda herhangi bir sorununuzun olmayacağını da işaret edecektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE TOPLULUĞU GÖRMEK
Rüyada cenaze topluluğu görmek, meydana gelen yakın bir tehlikenin bir işareti, yaklaşan ciddi bir hastalığın belirtisi veya ölümünüzün yakınına işarettir. Kendinizi takip etmenize neden olan ölü bir kişiyi takip etmeyi reddetmek son derece tehlikeli bir duruma karıştığınızın bir işaretidir, ancak uygun şekilde hareket edip, dikkatli davranırsanız felaketi önleme veya uzaklaştırma yeteneğine sahip olacaksınız.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE TABUTLARI GÖRMEK
Rüyada tabut taşımak, bu rüya kişiye uzatılacak yardım eline, maddi sıkıntılardan kurtulmasına vesile olacak gönlü zengin kimselere yorumlanır. Rüyasında tabut taşıdığını gören kimse, sahip olduğu değerleri makul kılmak ve yaşatmak için mücadele içine düşecek bu uğurda sevdiği kimselerin her anlamda desteğini kazanacaktır. Rüyada tabut taşımak, aynı zaman da şans ve kısmeti çağrıştırıp kişinin yaşamını güzel kılacak hayırlı işlerde yer almasına, mevki ve makam ererek kazançlarını sürdürmesine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE TÖRENİ GÖRMEK
Rüyada cenaze töreni görmek, İslami olarak yapılan yorumlarda iyiye yorulur ve özellikle hava güneşli ve güzelse hasret çekilen biriyle kavuşmak ya da evlat sahibi olmak manasına gelir. Haber alınamayan, yurt dışında veya gurbette olan bir tanıdık, akraba ile kavuşmak, hasbıhal etmek, hasret gidermek demektir. Cenaze töreni kötü bir havada yapılıyorsa kısa süreliğine de olsa kişiyi işinden gücünden alıkoyacak bir rahatsızlığın meydana geleceğini veya sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalınacak bir dönemden geçileceğini tabir eder. Kişi kendi cenaze törenini görürse hayatında yeni bir sürecin başlayacağını, bir kapının kapanacağını ama çok daha hayırlı kapıların açılacağını ifade eder. Aynı zamanda mal ve para bakımından çok daha varlıklı bir hale gelineceğini müjdeler.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE NAMAZI KILMAK
Rüyada cenaze namazı kılmak, rüya sahibinin tövbelerinin kabul olmasına ve dileklerinin gerçekleşmesine işaret eder. Kişinin hidayete ermesine, hayatta zorluk çektiği her konuda kolaylık yaşamasına, çektiği çilenin bitmesine, döktüğü gözyaşının kurumasına delalet eder. Sağlık sorunlarının düzelmesi, borçların kapanması, ayrılıkların son bulması anlamına gelirken bir taraftan da rüya sahibinin hayatında aşkın, sevginin, barışın ve umudun hâkim olmasına bu sayede de kişinin her yeni güne güzel duygularla uyanmasına tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE NAMAZI GÖRMEK
Rüyada cenaze namazı görmek, rüya sahibinin fesat kişilerinin oyununa geleceği, onlara inanacağı, onlarla birlikte hareket edeceği ve onların yolunu tutacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin gaflet ve hıyanet içinde olacağı, Allah’ın huzurunda bir günahkâr sayılacağı şeklinde tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin çok hürmet ettiği, kadrini kıymetini bildiği ve kendisine gözünün nuru gibi baktığı bir kimsenin varlığına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze yıkandığını görmek
Bir ölüyü yıkadığını görmek, bir kimsenin hidayetine vesile olmaya, Kendinin öldüğünü ve kendi kendine yıkandığını görmek ailecek gam ve kederden kurtulmaya, mal ve dünyalığın artmasına, Teneşir (tahtası) görmek, insanları sıkıntıdan kurtaran, onların iyilik ve istikamet üzere olmasına vesile olan hayır ehli kimseye, Kendini teneşir üzerinde görmek gam ve kederden kurtulmaya, şeref ve yüceliğe, işlerin ilerlemesine, gam ve kederden, borçtan kurtulmaya, Ölmüş birini yıkamak için uygun bir yer arandığını yahut ölünün yıkanmak için arandığını görmek, o ölünün hayra ve iyiliğe çağırıldığı halde bundan kaçınan biri olduğuna, Ölüyü aşırı sıcak su ile yıkadığını yahut bu ölünün sıcak su içtiğini görmek, o kimsenin Cehennemde olduğuna, Ölünün kefeninin yahut bedeninin güzel kokularla yahut kokulu bitkilerle tezyin edilmesi ölü için hayra, rüyayı gören için sevince, Bir ölünün pis yahut uygun olmayan bir şeyle yıkandığını görmek, o ölünün iyi biri olmadığına, vaaz ve nasihat dinlemediğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze yemeği görmek
Rüyada cenaze yemeği görmek, cenaze evinde cenaze yemeği yemek, güzel bir ruhu, ruh güzelliğine sahip olduğunuzu temsil eder. Sizin uyanık hayatında başkalarına saygılı, onların görüş ve düşüncelerine hürmet gösteren, paylaşımcı karaktere sahip olduğunuzu simgeler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze konvoyu görmek
Rüyada cenaze konvoyu görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, üstün başarılar alacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze taşıyanları görmek
Rüyada cenaze taşıyan kimse kendisi için hayırlı olacak her anlamda güçlü olan bir başkanın veya yöneticinin yanında çalışır veya ondan büyük yardımlar görür. Bu rüya kişinin her türlü sıkıntılarından kurtulacağına, ferah ve güzel bir hayat süreceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kederlerinin son bulacağına işarettir. Rüyada cenaze taşıyan kimse başkalarının hatalarını üstlenir veya başka insanların yaptıkları yanlışlardan zarar görerek sıkıntıya girer.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek
Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına inanılır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YEŞİL CENAZE ÖRTÜSÜ GÖRMEK
Bu rüyayı gören kişi hayırlı ve olumlu durumlar ile karşılaşacaktır. Çok büyük bir rahatlığa erecek, sevdiği ve değer verdiği kişilerin desteğini alacaktır. İş hayatında istediği yere ulaşacak ve başarılar kazanacaktır. Korkularının üzerine giderek onlardan kurtulacak, kötü ve olumsuz duygular beslemeyecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cenaze rüyası görülme şekline göre kimi zaman hastalık veya yokluğa, kimi zaman ise, sağlık yönünde iyi olmaya veya beklenmeyen bir mirasa konmaya yorumlanır. Rüyada kefenlenip tabuta konulmuş, gömülmeye hazır durumdaki cenaze görmek, yakın zamanda evinde bir düğün töreni hazırlayacağı demektir. Sanılanın aksine cenaze görmek iyi ve hayırdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Görmenin Anlamı ve Yorumu
Rüyada cenaze gören kişi, uzun zamandır haber alamadığı bir kişiden haber alacak veya karşılaşacaktır. Cenaze rüyası daima sağlığa ve uzun ömre yorumlanır.
Rüyada cenaze görmek çoktandır haber almadığınız biriyle yüz yüze gelmek anlamındadır. Çarşı ve pazarda bir cenaze görmek, buralarda satılan şeylerin tükeneceğine işarettir.
Rüyada bir sokakta görülen cenaze, buradaki dükkân ve mağazalarda bulunan malların tamamının satılmasına işarettir. Ayrıca sokakta cenaze görülmesi, o sokaktaki dükkanların kârlı alış veriş yapacaklarını gösterir.
Rüyada bir kimse kendi cenazesini görürse, rüyayı görenin sağlıklı mutlu bir yaşam süreceğine hükmedilir. Cenazesinde kalabalık ne kadar çok olursa yaşamı da o nispette rahat olur.
Bir kimse kendi cenazesinin arkasından yabancıların ağladığını görürse, o kişinin adı hayırla anılır. Eğer üzerine hayırla dua edilirse, o kişinin sonu da hayırlı olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Evi Görmek
Düğün evi olarak tabir edilir. Kişinin rüyasında cenaze evi görmesi yakın zamanda bir düğünde olacağına işarettir. Rüyada cenaze evi görmek, rüyayı gören kişinin eğlencenin bol olduğu çok kalabalık bir yerde düzenlenen bir programa katılacağını ifade eder. Görenin düğün hazırlıklarına girişeceğine işarettir.
Cenaze evi aynı zamanda yüksek makam sahibi birinden fayda görmeye, ona tâbi olup sözünü dinlemeye, halkın kendisine muhtaç olmasına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Namazı Kılmak
Namazı kılınan kimseye şefaatte bulunmaya, o kimsenin lehinde konuşmaya, onu gözetip kayırmaya işaret eder. Cenaze namazı, rüyayı görenin dualarının kabul edileceğine yorumlanır. Rüyada tanınmayan bir kimsenin cenaze namazı kılmak, işsiz kimsenin iş bulmasına işarettir.
Rüyada cenaze namazı kıldığını görmek, dini bozuk bir kimse hakkında aracılık yapmaya işarettir. Bazen rüyada cenaze namazı kılmak, farz namazları kılarken noksanlık yapmaya işaret eder.
Rüyada ölü üzerine namaz kıldığını görmek, o kimse için çok dua etmeye, istiğfar getirmeye işarettir. Rüyada bir cenaze namazında imam olduğunu görmek, münafık bir yönetici tarafından bir göreve getirilmeye işarettir.
Bir cenaze namazında veya başka bir yerde, "Allah filanca kimseye rahmet etsin" dediğini gören kimsenin, günahları affedilir, hataları bağışlanır.
İmamın arkasında cenaze namazı kıldığını gören kimse, ölüler için dua edilen bir mecliste bulunur. Bir cenaze üzerine namaz kıldığını gören kimse Allah için bir kavimle kardeşlik eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Kalabalığı Görmek
Cenaze sahibinin bir işte en üst düzeye geleceğine, yaptığı işlerde büyük kazanç sağlayacağını işaret eder. Rüyada bir cenaze merasiminde halk kalabalığı görmek cenaze sahibinin o topluluğa başkan olacağına yahut başka bir topluluğa başkan olup, onlara liderlik edeceğine delalettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze taşımak
Bir cenazeyi taşıdığını gören, dinden sapmış bir kişiye yardım eder. Rüyasında bir cenazeyi taşıdığını gören mal ile faydalanır. Herkes ona muhtaç olur.
Bir kimse rüyasında cenaze taşıdığını görürse, o kişinin zengin olacağını ve çevresinin kendisine muhtaç olacaklarına işaret eder. (Bakınız cenaze tabutu görmek: rüyada tabut taşımak.)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Arabası Görmek
Hayatında güzel bir yenilik yapmaya, yapılacak çalışmalarla mal ve para kazanılacağını ifade etmektedir. Rüyasında cenaze arabası gören yüksek bir mevkiye erişir. Cenaze arabası görülmesi rüyayı görenin uzun ömürlü olacağını ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Yıkamak
Cenazeyi yıkayan kimse, sevap kazanacağına alamettir. Cenazeyi yıkayan kimse, sevaptan bir kırat kazanır.
Defninde hazır bulunduğunu gören iki kırat kazanır. Kıratın ve sevabının çokluğu ve büyüklüğünü Allah'tan başka kimse sayamaz. Bakınız rüyada ölü yıkamak.)
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kefenli Cenaze Görmek
Dünya nimetlerinden faydalanacağına, rüyayı gören yaşlı bir kişi ise ibadetle meşgul olacağına, genç biri ise, huzur içinde ailesiyle birlikte hayata bağlı bir kimse olarak yaşamına devam edeceğine delalet eder. Rüyasında kefenli bir cenaze gören kişi büyük bir nüfuza sahip olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Töreni Görmek
Hava güneşliyse yakında evlenip çocuk sahibi olacağınızın, yağmur yağıyorsa kötü haber ve hastalığın işaretidir. Cenaze töreninde ki cenazenin kendi ailesinden biriyse, hastası varsa iyileşeceğine, çocuk bekliyorsa çocuğu olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.
Bir cenaze törenine katılan kimse, yaşantısında güzel bir değişiklik yapar. Rüyada cenazenin alayını takip etmek; Yeni bir hayat kurmaya, yeni bir eşle tanışarak çocuk sahibi olmaya alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Defnetmek
Uzun bir ömür süreceğinize delalet eder. Bir komşunuzun cenazesini gömülmeye hazırlamak için, onun cenaze işlerini yaptığınızı görmek, komşularınızın sizden hoşnut olduğuna işarettir.
Rüyada cenazeyi defnetmek rüya sahibinin yolculuğuna; bu rüyayı gören kadınsa evleneceğine; eğer evli ise mutluluğuna; makamda yükselmeye ve işlerinin düzelmesine delalet eder. O kimse halkın lideri olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Yemeği Yemek
Yenilen yemeğin kıymeti ve nispetinde rütbeye yahut deniz ve kara yolculuğuna işarettir. Cenaze yemeği yiyenin sonu iyi olur, iyi bir sona erişir, malı çok olur.
Kirmani'ye göre: bir cenazenin işlerini yapmaya memur olan bir düğün tertibine de memur olur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze görmek
Rüyada cenaze görmek iyidir. Bir cenaze gören kişi uzun zamandır haber alamadığı biriyle karşılaşır demektir. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel bir yenilikler yapar anlamındadır. Kendi tabutunu görmek ise mal ve para kazanılacağının haberidir.

Rüyada cenaze görmek iyidir. Bir cenaze gören kişi uzun zamandır haber alamadığı biriyle karşılaşır demektir. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel bir yenilikler yapar anlamındadır. Kendi tabutunu görmek ise mal ve para kazanılacağının haberidir.

Cenaze töreninde hava güneşliyse yakında evlenip çocuk sahibi olacağınızın, yağmur yağıyorsa kötü haber ve hastalığın işaretidir.

Rüyasında cenaze gören kişi, uzun zamandır haber alamadığı bir kişden haber alacak veya karşılaşacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze daima sagliga ve uzun ömre yorumlanir. Rüyasinda bir cenaze alayinin arkasindan gittigini görmek uzun ömürlü olacagina; cenazenin kendi ailesinden biri oldugunu ve aglayarak takip ettigini görmek, hastasi varsa iyilesecegine, çocuk bekliyorsa bir erkek çocugu olacagina, kendisini ölmüs görmek mutlu ve saglikli bir hayat sürecegine delalet eder. Bir cenazenin ardindan mezarliga gittiginizi görmek, uzun bir ömür süreceginize delalet eder. Bir komsunuzun cenazesini gömülmeye hazirlamak için, onun cenaze islerini yaptiginizi gör-mek, komsularinizin sizden hosnut olduguna isarettir. Cenazeyi mezara gömdükten sonra telkin duasina amin dedigini görmek dünya nimetlerinden faydalanacagina, yasli bir kisi ise ibadetle mesgul olacagina, genç biri ise, hayata bagli bir kimse olarak ha-yata devam edecegine delalet eder. Bir cenazede halkin yürüdüklerini görmek cenaze sahibinin o topluluga baskan olacagina, ya-hut baska bir topluluga efendi olup, onlara zulüm edecegine dela-let eder. Bir cenazenin ugurlayan kisilerle beraber uçtugunu gör-mek, o yer halkindan büyük bir adamin ölümüne; eger cenaze ta-ninmis ise o adamin ölecegine; cenazenin kendi kendine yer üzerinde yürüdügünü görmek, rüya sahibinin yolculuguna; bu rüyayi gören kadinsa evlenecegine; eger evli ise dininin fesadina; cenazesini kimsenin izlemedigini görmek, mevkiinden düsmege ve islerinin bozulmasina delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El vaiz'e göre: cenaze rüyasi münafik bir erkekle tabir olunur. Taninmis bir kisinin cenazesini bir yere koymus, halk ona yaklasmiyor ve kaldirmiyor görmek, o erkegin hapsedilecegine isarettir. Eger cenaze taninmamis bir kisiye aitse rüya sahibi için iyi degildir. Rüyasinda bir cenaze tasidigini gören mal ile fay-dalanir. Herkes ona muhtaç olur. Halkin, cenazesi etrafina top-landiklarini ve elleri üzerinde kaldirdiklarini gören büyük bir nüfuza sahip olur. Cenazesi arkasindan halkin agladiklarini görenin sonu iyi olur. Halkin, cenazesi arkasindan methederek ve duada bulunduklarini gören iyi bir sona erisir. Cenazesi arkasindan hal-kin fena söylediklerini gören kötü bir sona ugrar. Bir çarsida cenaze oldugunu görmek, bu çarsidaki mallarin tükenmesine isarettir. Taninmis bir kisinin bir cenaze üzerine ka-pandigini görmek, hakkin sahibine gidecegine, bir cenazenin havada yürüdügünü görmek o yer halkinin fena seyleri yapacaklarina delalet eder. Kirmani'ye göre: bir cenazenin islerini yapmaya memur olan bir dügün tertibine de memur olur. Bir cenazeyi tasidigini gören, dinden sapmis bir kisiye yardim eder. Kendisinin bir tabutta götürüldügünü gören yüksek bir mevkie erer. Bir baska rivayete görede: Bazi tabirciler, cenaze münafik bir kimsedir ki, onun yüzünden kötü ve millet helak olur dediler. Bir kimse kendisinin tabut üzerine konuldugunu halbuki hiç kimsenin kendisini yüklenmedigini görse hapsedilir. Tabutu ve cenazeyi yüklendiklerini görse, güç ve otoriite sahibi bir kimeseye tabi ve ondan mala nail olmakla menfaatlanir. Birtakim cenazelerin bilinen kabirlere dogru götürüldüklerim görmek, ehil ve erbabina vasil olacak bir hakka isarettir. Bir çok cenazelerin bir yere konuldugunu görmek ise, o yer balkinin günah ve zina ile çok mesgul olmalarina isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisinin bir cenazeye yüklendigini gören kimse haram mal sahibi olur. Bir kadin kendisinin öldügünü görse evlenir. Eger evli ise dini bozuk olur. Bir sokakta cenaze görülmesi, o sokaktaki dükkanlarda bulunan esyanin satilmasina isarettir. Rüyada tabut üzerine konulmak tabutun kiymeti nispetinde rütbeye yahut deniz ve kara yolculuguna isarettir. Cenazenin arkasindan gittigini gören kimse dini bozuk olur. Kendisini naas ve tabut üzerinde gören kimsenin mali çok olur. Bir kimse kendisinin kaldirilip tabut üzerine konuldugunu ve bir takim kimselerin onu omuzladiklarim görse, o kimse halkin lideri olur. Bir cenazenin havada gittigini gören kimse bir ileri gelen veya bir alimin ölmesinden dolayi müskilata girer. Yahut, kiymetli ve meziyet sahibi bir kimse gurbette yahut harpte vefat eder. Cenazeyi kaldiran kimse, sevap kazanacagina alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sanılanın aksine cenaze rüyası iyidir. Bir cenaze gören kimse çoktandır haber alamadığı biriyle yüz yüze gelir. Bir cenaze törenine katılan kimse, yaşantısında güzel bir değişiklik yapar.

Rüyada cenaze alayını takip etmek; Yeni bir hayat kurmaya, yeni bir eşle tanışarak çocuk sahibi olmaya, cenazede kalabalık görmek; cenaze sahibinin bir işte en üst düzeye geleceğine, cenazenin uçtuğunu görmek; o civardan önemli birinin öleceğine,cenazenin bir yere bırakılmış olduğunu görmek; ölü tanıdık değil ise rüyayı görenin hapis yatacağına, cenaze taşımak; yüksek mevkide bir insan ile tanışarak ondan fayda görmeye, cenaze arkasından ağladığını görmek; sonunun iyi olacağına, cenaze işleri ile uğraşmak; görenin düğün hazırlıklarına girişeceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Görmek
Rüyada cenaze görmek genel olarak insanları korkutur. Ancak rüya yorumcuları rüyada görülen cenazenin genel olarak hayra ve iyiliğe yorumlanabileceğini söylemişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze görmek uzun zamandır haber alınamayan birinden haber alınacağına, mal ve para kazanılacağına, uzun ve sağlıklı bir ömrün yaşanılacağına, kişinin hayatında yaşayacağı güzel ve olumlu gelişmelere delalettir. Bu açıdan rüyada cenaze görmek kişileri korku ve paniğe sürüklememelidir. Ancak bazı rüya yorumcuları cenazenin genel olarak münafık biri olarak yorumlanabileceğine ve bu rüyanın gören kişilere kötülük ve şerden başka bir şey getirmeyeceğini vurgulamaktadırlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE ALAYI GÖRMEK
Rüyada görülen cenaze alayı sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayatın yaşanacağına delalettir. Bu açıdan her zaman için hayra yorulur. Bu cenazenin kendi yakınlarımızdan biri olduğunu görmek ise ailede bulunan herhangi bir hastanın yakın zamanda sağlığına kavuşacağına işarettir. Görmüş olduğunuz cenaze töreninde hava güzel ve açıksa kişinin karşısına yakın zamanda hayırlı bir kısmet çıkacağına ve evleneceklerine, hava kötü ve kapalıysa genel olarak kişinin hayatında yakın zamanda kötü şeyler yaşayarak büyük üzüntüler duyacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE KALDIRMAK
Rüyada omuzlar üzerinde kaldırılan bir cenaze bu kişinin yüksek mevki sahibi bir kişi olduğuna işarettir. Bu rüyayı gören kişilerin etrafında ölen alim ya da büyük bir liderin ölümünden dolayı duyduğu üzüntü malum olmaktadır. Eğer kişi rüyasında kendi cenazesini ve kendi cenazesinin omuzlar üzerinde ilerlediğini görürse o kimse halk ve toplum arasında önemli bir göreve geleceğini kendisine liderlik vasıflarının yükleneceğini söyleyebiliriz. Omuzlar üzerinde yükseklerde taşınan bir cenaze uzaktaki bir kişinin savaşta ölebileceğine ve aynı zamanda elde bulunan kıymetli bir miktar paranın kaybedileceğine işaret olabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE VE TABUT
Bir kişi rüyasında kendi cenazesini görürse bu iyiye işarettir. Ancak cenazesinin kimse tarafından kaldırılmadığını görmek münafık bir kişi olduğuna ve yakın zaman içerisinde hapsedilebileceğine işarettir. Rüyada görülen kaldırılmayan cenaze pek hayra yorumlanmaz. Ancak cenazenizin arkasından ağlanıldığını ve büyük üzüntü yaşanıldığını görüyorsanız bu durum hayra yorulur. Etrafınızda sizi seven insanların oldukça fazla olduğunu anlayabilirsiniz. Rüyada görülen tabut ise herhangi bir yolculuğa çıkabileceğinize delalettir. Bu kara veya deniz yolculuğu olabilir. Ancak her durumda bu yolculuğun hayırlı bir şekilde sonlanacağını söylemek mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE İŞLERİ
Bir kimse rüyasında cenaze işleri ile alakadar olduğunu görürse bu o kişinin yakın zamanda düğün gibi önemli ve mutlu organizasyonlarda da görev yapacağına işarettir. Hayra ve iyiliğe yorumlanır. Ayrıca yine cenaze işleri ile alakadar olmak o kişinin yakın zamanda din hakkında bilgi sahibi olmayan kişilere bir eğitim vereceğine ve büyük bir sevap kazanacağına işarettir. Rüyada görülen cenaze mimarlığı etrafta bulunan münafık kişilere yardım eli uzatmaya onları doğru yola teşvik etmeye ve bunun sonucunda çok büyük sevap kazanılacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE VE DUA
Bir kimse kendi cenazesinin arkasından gelenlerin iyi şeyler söylediğini görürse o kişinin oldukça iyi bir sona ulaşacağını söyleyebiliriz. Bu durumda kişinin işlerinin iyi gideceğine etrafındaki insanlar tarafından değer göreceğine ve hayırlı bir insan olacağına işarettir. Ancak kişi rüyasında cenaze esnasında arkasından oldukça kötü şeyler söylendiğini görürse sonunun hayırlı bir şekilde sonlanmayacağına işarettir. Bu durumda ise yapmış olduğu tüm işlerde başarısız insanlar tarafından değer görmeyen sevgisiz ve hayırsız bir insan olarak hayatını sonlandıracağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
YAKINLARIMIZIN CENAZESİ
Rüyada bir akrabamızın ya da komşumuzun cenazesini görmek hayra ve iyiliğe yorumlanır. Komşumuzun cenaze işleri ile meşgul olmak ve yardım etmek etrafımızda oldukça sevilen değer gören ve vazgeçilemeyecek bir insan olduğumuza işarettir. Böyle bir rüya komşularımızın bizden hoşnut olduğuna dair önemli bir işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GÖRÜLEN BİRDEN FAZLA CENAZE
Rüyada eğer birden fazla cenaze görüyorsanız bu hayra ve iyiliğe yorumlanmaz. Bu cenazelerin belli bir yere konulması o bölgesinin bir günah yuvası olduğuna ve o bölgede hayırlı işler yapılmadığına işarettir. Bu durumda birden fazla cenaze görmek pek hayırlı bir rüya değildir. Aynı zamanda kişi rüyasında bu cenazelerden birini yüklendiğini görürse kendisinin de pek hayırlı işler yapmayacağına ve haram mal sahibi olarak günaha gireceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
TANINMIŞ CENAZE VE DUA
Bir kişi rüyasında çok iyi tanıdığı birini ölmüş olarak görürse yakın zamanda o kişi hakkında kötü bir haber alacağına ya da öleceğine yorumlanır. Aynı zamanda kişinin ölmüş bir tanıdığın cenazesinde dua etmesi o kişinin rahmet ve dua istediğine işaret edilir. Bu cenazelerin ise belirli bir bölgeye doğru götürülmesi o kişinin günahlarından arınarak ahrette mutlu bir hayata kavuşacağına işarettir.
Rüyada cenaze görmek genel olarak hayra ve iyiliğe yorumlanır. Çok nadirde olsa bazı yorumcular tarafından kötülüğe şerre ve münafık kimselere işaret edildiği söylenmektedir. Rüyada öldüğünü gören bir kimsenin halk arasında ömrünün uzadığına, sağlıklı ve mutlu bir yaşam süreceğine dair yorumlar yapılmaktadır. Aynı zamanda rüyada görülen cenaze bazı şeylerin malum olması ile alakalı bir durumdur. Tanıdık bir kişinin cenazesini görmek o kişinin kötü şeyler yaşayabileceği komşularınızın kendi cenazeniz hakkın iyi konuşması etrafınızdaki insanlar tarafından sevildiğinizin kötü konuşulması sonunuzun pek hayırlı bir şekilde bitmediği yine rüya içerisinde birçok cenazenin belli bir yerde toplanması o bölgede yapılan işlerin çok iyi niyetli olmadığı yönünde yorumlamalar yapılmaktadır. Genel olarak düşünüldüğü zaman rüyada cenaze görmenin iyi bir şey olduğunu söyleyebiliriz. Rüyasında cenaze gören kişi hayırlı bir haber alır ya da uzun zamandır görmediği bir sevdiğini görebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE GÖRMENİN  ANLAMI
Rüyada cenaze görmek genel olarak iyi bir şekilde yorumlanır. Ayrıca görmüş olduğumuz rüyalarımız bilinçaltımızı yansıtarak aslında içten içe istediklerimiz hakkında bizlere bazı ipuçları vermektedir. Rüyada bir kimse kendisinin öldüğünü ve cenazesi olduğunu görürse o kişinin uzun ömürlü olacağına yaşamak istediğine ve mutlu bir hayat kurmayı amaçladığına delalettir. Rüyada uzun zamandır görmediği ancak tanıdığı bir kimsenin cenazesinde olduğunu gördüyse o kişinin yakın zamanda ölebileceğine dair düşüncelerinin olduğunu söyleyebiliriz.
Rüyada kendi cenazemizi omuzlar üzerinde yükseklerde görüyorsak liderlik vasıflarımızın kuvvetli olduğunu ve bu durumda girdiğimiz her ortamda fikirlerimiz ile ön plana çıkmak istediğimizi söyleyebiliriz. Rüyada cenaze kaldırdığını gören bir kimsenin her zaman için iyi niyetli olduğunu ve etrafındaki insanlara sürekli olarak iyilik yapmak isteyeceğini söyleyebiliriz.
Rüyasında bir cenazeyi taşıdığını gören kişinin etrafında pek iyi niyetli insanlar bulunmadığını ve rüya sahibinin de bu kişilere çeşitli şekillerde yardım ettiğine delalettir. Cenaze alayının tanıdığımız birisi için yapılıyor olması çevremizde bulunan hasta birinin hızla iyileşeceğine işarettir. Bu durumda  olarak yakınımızda bulunan hasta kişinin iyileşmesini istediğimizi anlayabiliriz. Rüyada görülen cenaze işleri çok yakında hayırlı bir organizasyonda görev alacağımıza işarettir. Bu durum ise bizim  olarak iyi işler yapmak istediğimize ve büyük sorumlulukların üstesinden gelebileceğimize işarettir. Rüyalar yapmak istediklerimiz ve bilinçaltımız hakkında bizlere bazı ipuçları vermektedir. Gördüğümüz rüyaları iyi analiz ederek bu konuda çeşitli fikir sahibi olabiliriz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Bazı tabirciler, cenaze münafık bir kimsedir ki, onun yüzünden kötü ve millet helak olur dediler. Bir kimse kendisinin tabut üzerine konulduğunu halbuki hiç kimsenin kendisini yüklenmediğini görse hapsedilir. Tabutu ve cenazeyi yüklendiklerini görse, güç ve otoriite sahibi bir kimeseye tabi ve ondan mala nail olmakla menfaatlanır. Birtakım cenazelerin bilinen kabirlere doğru götürüldüklerini görmek, ehil ve erbabına vasıl olacak bir hakka işarettir. Bir çok cenazelerin bir yere konulduğunu görmek ise, o yer halkının günah ve zina ile çok meşgul olmalanna işarettir. Kendisinin bir cenazeye yüklendiğini gören kimse haram mal sahibi olur. Bir kadın kendisinin öldüğünü görse evlenir. Eğer evli ise dini bozuk olur.Bir sokakta cenaze görülmesi, o sokaktaki dükkanlarda bulunan eşyanın satılmasına işarettir. Rüyada tabut üzerine konulmak tabutun kıymeti nispetinde rütbeye yahut deniz ve kara yolculuQuna işarettir.Cenazenin arkasından gittiğini gören kimse dini bozuk olur.Kendisini naaş ve tabut üzerinde gören kimsenin malı çok olur.Bir kimse kendisinin kaldırılıp tabut üzerine konulduğunu ve bir takım kimselerin onu omuzladıklarını görse, o kimse halkın lideri olur.Bir cenazenin havada gittiğini gören kimse bir ileri gelen veya bir alimin ölmesinden dolayı müşkilata girer. Yahut, kıymetli ve meziyet sahibi bir kimse gurbette yahut harpte vefat eder. Cenazeyi kaldıran kimse, sevap kazanacağına alamettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada cenaze görülmesi her zaman için sağlığa delalet eder. Bir kimsenin rüyasında bir cenaze alayının arkasından gittiğini görmesi; o kimsenin uzun ömürlü olacağına, yaşayış tarzında birçok yenilikler yapmak lüzumunu duyarak evini ve muhitini değiştireceğine yorumlanır. Kişinin rüyasında arkasından gittiği cenazenin kendi ailesinden biri olduğunu ve ağlayarak takip ettiğini görmesi; eğer hastası varsa şifa bulacağına, eğer çocuk bekliyorsa bir erkek çocuğu olacağına işaret eder. Rüyanızda kendinizi ölmüş görmeniz; sağlıklı ve huzurlu bir hayat süreceğinize, rüyanızda içinde cenaze olan bir tabutu sırtlayıp götürdüğünüzü görmeniz; toplum içinde saygınlığı olan bir kişiden büyük bir yardım görerek yükseleceğinize delalet eder. Rüyanızda bir cenazenin ardından mezarlığa kadar gittiğinizi görmeniz; uzun bir hayat yaşayacağınıza, rüyanızda bir tabut içinde yattığınızı görmeniz; yüksek bir mevkiye getirilerek, birçok kimsenin âmiri olacağınıza, rüyanızda bir komşunuzun cenaze işleriyle ilgilendiğinizi görmeniz; komşularınızın sizden memnun olacaklarına, cenazenin defninden sonra verilen telkine âmin dediğinizi görmeniz; dünya nimetlerinden istifade edeceğinize, eğer yaşlı iseniz ibâdetlerinize önem vereceğinize, eğer genç iseniz; hayata bağlı bir kişi olarak yaşamınıza devam edeceğinize yorumlanır. Bir genç kızın rüyasında kendisini tabut içinde görmesi; o kızın kısa süre sonra nişanlanarak evleneceğine, rüyada bir sokaktan bir cenazenin geçtiğinin görülmesi ise; rüyayı gören kimsenin elinden mal ve para çıkacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyasında bir cenazeyi uğurlayan insanlarla beraber uçtuğunu görmesi; o belde halkından ünlü bir kimsenin öleceğine, eğer cenaze tanınan bir kimse ise; o adamın öleceğine, kişinin rüyasında bir cenazenin kendiliğinden yer üzerinde yürüdüğünü görmesi; rüya sahibinin bir yolculuğa çıkacağına, rüya sahibi bir hanım ise; o hanımın evleneceğine, eğer evli ise din yönünden müfsid birisi olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında kendi cenazesinin herhangi bir kimse tarafından izlendiğini görmesi; o kimsenin işlerinin bozulacağına ve mevkiinden düşeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saîd el-Vâiz'în yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında ünlü bir kimsenin cenazesinin bir yere konulduğunu ve halkın ona yaklaşıp kaldırmadığını görmesi; rüya sahibinin tutuklanacağına, rüyasında bir cenaze taşıdığını gören kimsenin; mâlî yönünün iyiye gideceğine ve herkesin ona muhtaç olacağına, kişinin rüyasında halkın, cenazesinin etrafında toplanıp eller üzerine kaldırdıklarını izlemesi; o kimsenin büyük bir nüfuza sahip olacağına işaret eder. Rüyanızda halkın, cenazenizin arkasından sizi medh ederek duâ ettiklerini görmeniz; sizin iyi bir sona erişeceğinize, böyle bir rüyanın aksi görülmesi halinde tabiri de aksine olur. Rüyanızda bir çarşıda cenaze olduğunu görmeniz; o çarşıda bulunan malların satılıp tükeneceğine, tanınmış bir kimsenin bir cenaze üzerine kapandığını görmek; hakkın sahibine gideceğine, kişinin rüyasında bir cenazenin havada yürüdüğünü görmesi; o belde halkının kötü şeyler yapacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmâni'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında bir cenazeyi taşıdığını görmesi; o kimsenin din yolundan sapmış bir kimseye yardım edeceğine, kişinin rüyasında kendisinin bir tabutta götürüldüğünü görmesi; o kimsenin yüksek bir mevkiye getirileceğine yorumlanmaktadır. Bir kimsenin rüyasında bir cenaze üzerine cenaze namazı kıldığını görmesi; o kimsenin Allah için bir toplulukla kardeş olacağına, kişinin rüyasında birçok cenazelerin bir kabire konulduklarını görmesi; o belde halkının günah ve zina ile ilgilerinin olacağına, kişinin rüyasında bir cenazeyi yüklendiğini görmesi; o kimsenin haramdan mal kazanacağına yorumlanır. Rüyasında cenaze kaldırdığını gören kimsenin; bir kırat (Uhud Dağı büyüklüğünde) sevap kazanacağına, defin işlerine de iştirak ettiğini gören kimsenin ise; iki kırat sevap kazanacağına işarettir. Kişinin uyanıkken bu işleri yapması sonucu aynı sevabı kazanacağını hadisi şerif haber vermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CENAZE GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyada cenaze görmek, rüya sahibinin uzun zamandır görmediği bir yakınından haber alacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte rüyada cenaze görmek, genel olarak kısmetin açılması, bol kazanç ve bereket içinde geçen günleri işaret eder.
Rüyada cenaze görmek, rüya sahibinin çocuğunun olacağına, ömrünün uzun olacağına ve sıhhat bulacağına delalet eder. Farklı bir rüya tabirinde ise rüyada görülen cenaze münafık bir erkek olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
CENAZEYE GİTTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada cenazeye gittiğini görmek, rüya sahibinin izzet ve itibara sahip olacağı, toplum içinde büyük saygınlığa sahip olacağı ve mevkiinin yükseleceği şeklinde yorumlanır. Hayatta olan birinin cenazesine gittiğini görmek, gerçek hayatta o kişinin ömrünün uzun olacağına ve dünya zevklerinin tadını çıkaracağına işaret eder.
Rüyasında kendi cenazesine gittiğini görmek, rüyayı gören kişinin çok büyük şan ve şöhret elde edeceğine delalet eder. Rüyada cenazeye
gidip tabutu taşıdığını gören kişi ise, büyük bir topluluğa liderlik eder. Eğer tabuttaki kişi tanınmış bir şahıs ise, o kişinin bir gruba liderlik edeceği ve o grubu yöneteceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
CENAZE ARABASI GÖRMEK
Rüyada cenaze arabası görmek, rüyayı gören kişinin kudret, ululuk, makam ve mevki sahibi olacağına delalet eder. Rüyasında cenaze arabası gören kişinin önüne çok büyük fırsatlar çıkar ve bu fırsatlar iyi kullanılırsa rüya sahibi çok büyük kazanç ve itibar elde eder. Bununla birlikte bu rüya, ün, şöhret, para, zenginlik ve servete işaret eder ve rüya sahibi herkese yardım edecek kadar güçlü biri olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada tabutu ve cenazeyi yüklendiğini görürse, devlet ve saltanat sahibi bir zata tabi olur ve ondan mal ve servet elde eder.
Rüyada bizzat kendisinin cenaze ve tabut üzerinde olduğunu görmek, o kişi için çok mala delalet eder.
Rüyada bir cenazenin arkasından gittiğini görmek, dinde bozukluğa işarettir.
Rüyada kaldırılıp bir tabut üzerine konulduğunu ve birtakım insanların kendisini omuzladığını görmek, yücelik ve saltanata delalet eder ve rüya sahibi lider konumuna geçer.
Rüyada vali, tüccar, reis veya sanatkarın kendisi tabut üzerinde olduğu halde, yeryüzünde gezer görmeleri gemiye binmelerine alamettir.

Bir kimsenin rüyada herhangi bir cenazenin havada gittiğini görmesi, bir reis veya bir alimin ölmesinden dolayı müşkilata uğrayacağına delalet eder.
Bazen de bu rüya, kıymetli ve meziyet sahibi bir zatın gurbette veya harpte vefat edeceğine işarettir.
Yine bir sokakta cenaze görülmesi, o sokaktaki dükkanlarda bulunan malların satılmasına delalet eder.
Rüyada birçok cenazenin bir yere konulduğunu görmek, o yer halkının günahlarla çok meşgul olmalarına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin rüyasında kendisinin bir cenazeyi yüklendiğini görmesi, haram mal ile tabir olunur.
Bekar bir kadının rüyada kendisini ölmüş görmesi, yakında evleneceğine delalet eder.
Bu rüyayı evli kadının görmesi, dininde noksanlığa işarettir.
Rüyada cenaze görmenin üç ayrı tabiri vardır:
1- Büyüklük,
2- Yöneticilik,
3- İzzet, makam ve yücelik.
Bir grubun cenaze taşıdığını görmek; cenaze sahibinin o gruba lider olacağına, ancak çevresindekilere zulmedeceğine,
Öldüğünüzü ve tabutta götürüldüğünüzü görmek; saygınlık elde edeceğinize, ancak inancınızın bozuk olduğuna veya cenazenizi taşıyan kimselere hükmedeceğinize,
Cenaze taşıdığınızı görmek; söz sahibi birinin hizmetinde çalışacağınıza, ondan iyilik göreceğinize,
Bir topluluğun cenaze taşıdığını, onların arkasından gittiğinizi ve onların göğe yükseldiklerini görmek; bulunduğunuz bölgede ileri gelen bir kişinin yolculukta vefat edeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cenaze töreni görmek, İslami olarak yapılan yorumlarda iyiye yorulur ve özellikle hava güneşli ve güzelse hasret çekilen biriyle kavuşmak ya da evlat sahibi olmak manasına gelir. Haber alınamayan, yurt dışında veya gurbette olan bir tanıdık, akraba ile kavuşmak, hasbıhal etmek, hasret gidermek demektir. Cenaze töreni kötü bir havada yapılıyorsa kısa süreliğine de olsa kişiyi işinden gücünden alıkoyacak bir rahatsızlığın meydana geleceğini veya sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalınacak bir dönemden geçileceğini tabir eder. Kişi kendi cenaze törenini görürse hayatında yeni bir sürecin başlayacağını, bir kapının kapanacağını ama çok daha hayırlı kapıların açılacağını ifade eder. Aynı zamanda mal ve para bakımından çok daha varlıklı bir hale gelineceğini müjdeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Görmek
Kendi cenazesini görmek, hayatını sağlıkla geçirecek olan rüya sahibinin uzun bir ömre sahip olacağını, hem ailesi, hem de akrabaları ve komşuları ile iyi geçineceğini, yakın çevresinde hasta olan kimseler varsa iyi haberlerini alacağını delalet eder. Genç kişiler için evlenip kısa sürede evlat sahibi olmalarını veya hamile eşi olanların erkek çocukları olacağını bildirir. Başkasının cenazesin görmek de yine uzun ömür belirtisi olduğu gibi, kişinin sosyal ilişkilerindeki başarıya ve çalışanlarına veya iş arkadaşlarına yaptığı yardımlarla sevilen, saygı duyulan biri haline geleceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cenaze Töreninde Dua Etmek
Her türlü dünya nimetinin elde edileceği, zorluk yaşamadan mal sahibi olunacağını ve özellikle maddi konularda kimseye muhtaç kalmadan bir ömür geçirileceğini bildirir. Tanıdığı birinin cenazesinde dua etmek o kimseye hayrı dokunmak, tanımadığı birinin cenazesinde dua etmek okul, cami, çeşme gibi hayır işleri yapmak anlamındadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

419 Aktif
0 Üye ve 419 misafir
Bugün : 20907
Dün : 23857
Toplam : 48079213
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...