Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
186 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyalar, varlığın diğer boyutlarına ve zamanlarına açılan kapılardır. Rüyalar, öz benliğimizi tanımamıza, yaşamak istediğimiz hayatı yaratmamıza ve tüm yaşam alanlarımızda şifa almamıza hizmet eden araçlardır. Rüya görmek eylencelidir ve rüyalarda gelen mesajların şifrelerini çözmeyi öğrenmek kolaydır. Onlar, bize rüya rehberlerimiz ve meleklerimiz tarafından getirilen, Kaynaktan gelen güçlü mesejlardır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Doreen virtue, meleksi varlıklarla çalışan, durugörür bir psikoloji doktorudur. Melekleri Nasıl Duyarsınız ve Melek Astrolojisi 101 kitaplarının yazarıdır. Doreen Oprah, The View, Good Morning America vb. televizyon programlarına konuk olmuştur. Dünya çapında seminerler düzenlemektedir ve HayHouseRdio.com da haftalık bir programında sahibiidir.Web sitesi: AngelTherapy.com

Melissa Virtue, rüyalarla çalışmaya ve meleklerle iletişim kurmaya küçük yaşlarda başladı. O bir Melek Terapisi Uygulayıcısı, bir medyum ve Işık Titreşim Şifası Uygulayıcısı'dır. Melissa rüya yorumlama ve meleklerle ilgili seminerler veriyor. Kendi yarattığı, spiritüel temelli bir dans olan SpiralDance eğitimleri veriyor. O ayrıca Magical Dream Journeys isimli bir çocuk kitapları dizisinin yazarıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu kitapta, Doreen Virtue ve Melissa Virtue, melek rüyalarını diğer rüyalardan ayırt edebilmek, rüyaları hatırlamak, belirli bir konuda rehberlik almak için rüya kuluçkasına yatmak, sorun çözme-geçmiş yaşam ve gelecekten haber veren rüyaları tanımakla ilgili eşsiz teknikleri okurla paylaşıyorlar. Ayrıca doğru ve isabetli rüya yorumları yapabilmenin yolları ile temel rüya sembollerini açıklıyorlar.

İlahi rehberlik almanın en etkili yollarından biri olan rüyaların, gizemli kapılarından girmeye hazır olanlar için, "Melek Rüyaları" müthiş bir kaynak.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doreen Virtue (Eser Sahibi),
Melissa Virtue (Eser Sahibi),
Oytun Buyrukçu (Çevirmen)
Kağıt Kapak: 120 sayfa
Yayıncı: GüzelDünya; 1. baskı (3 Ocak 2014)
Dil: Türkçe
+4 oy
Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)  
Rüyama bakar mısınız gelinlikli olan ???????????????????????????olan ???????????????????????????olan ???????????????????????????
0 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Mustafa abi bir rüya görmüştüm iki gün önce paylastim ama bir bakar mısın hazir melek yorumuna denk gelmişken.Nacizane yorumun nedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

613 Aktif
0 Üye ve 613 misafir
Bugün : 7168
Dün : 21898
Toplam : 48087344
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...