Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
310 okuma
mustafaharputi Lusid kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Uzaya gitmeden yerçekimine meydan okuyabilir misiniz? Rüyalarınızda neler yaptınız, hatırlıyor musunuz? Hatırlamak ister miydiniz?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

15 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
7. Daha önce dinlemediğiniz güzel bir şarkı seçin, bunu günlerce haftalarca dinleyin. Yalnız bu şarkı size sadece açık rüyayı hatırlatsın. Onu ilk defa bu düşünceyle dinleyin. Bu şarkının anısı bu olsun, nerde ne zaman duysanız aklınıza bu gelsin, sizin şarkınız olsun! Şarkıyla eksiksiz bütünleştikten sonra geceleri yatarken bir kulaklıkla bu şarkıyı dinleyerek uykuya dalın, sürekli çalsın. Uykunuzun REM evresinde bu şarkının rüyanız içine akmasıyla kendinizi sorgulayacak ve rüyada olduğunuzu fark edeceksiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lucid dreaming, türkçe çevirisiyle açık rüya, bilinçli olarak rüyaları kontrol etmek anlamına geliyor. Bunun bir fantezi olmaktan çıkıp hayatımızın bir parçası haline gelmesi için ortaya konan bütün taktikleri derleyerek bir liste oluşturduk.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
1. Öncelikle bunu istediğinize emin olun. Gönüllü olarak Matrix'e dahil oluyor ve yalanı gerçeğe tercih ediyorsunuz. Sigaraya başlamak kadar zevkli, sigarayı bırakmak kadar zordur. Hayatınız sekteye uğrayabilir, gerçeklik gözünüzdeki değerini yitirebilir. Bu beraberinde hiç hesapta olmayan sorunlar getirebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
2. Açık rüya görmenin altın kuralı, açık rüya göreceğinize gönülden inanmaktır. Bundan böyle aklınızı bir tek bu meşgul etmeli. Nasıl ki sigarayı yeni bırakmış bir insan her saniye sigarayı düşlüyorsa, sizin de aklınız sürekli açık rüyada olmalıdır. Yolda yürürken, duş alırken, televizyon seyrederken...
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
3. Bildiğiniz gibi rüyalar çok gerçekçidir, uyanana dek hayal olduğu anlaşılmaz. Bu demek oluyor ki, şimdi tam şu anda siz rüya görüyor olabilirsiniz. Böyle bir ihtimal her zaman için var. Bu yüzden, kendinizi akıl almaz bir sorguya tutun. Mesela çevrede olup bitenleri çok iyi inceleyin, fizik yasalarıyla çelişip çelişmediğini kontrol edin. Gün içinde bunu sık sık tekrarlayın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
4. Bir rüya defteri tutun ve her sabah ilk iş hatırladığınız rüyaları yazın. Böylece, en çok ne gördüğünüzü istatistik edebilirsiniz. Sayısal lotoda en çok çıkmış numarayı oynamak gibi, en sık gördüğünüz elemana denk geldiğinizde bunun bir rüya olduğunu fark etme ihtimaliniz artacaktır.

lucid rüya ile ilgili görsel sonucu
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
5. Bunun yanı sıra, gerçek ile rüyayı iyice iç içe sokabilmek için saatinizi saat başı çalacak şekilde kurun. Açık rüyaya giden en kısa yolun bu yarı-uykulu haller olduğunu unutmayın. Yarım kaldığınız rüyaya devam ettiğiniz olmuştur mutlaka. Bu şansı yukardaki taktiklerle birleştirince bunu bilinçli hale getirebilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
6. Her gece yatmadan önce açık rüya göreceğinize odaklanın ama bunu bir strese çevirmeyin. Sanki kaçınılmazmış gibi, açık rüya göreceğim kararlılığıyla uykuya dalın. Açık rüyayı ilk defa yaşadığınızda bu sizi korkutabilir, kısa süreli olabilir ya da hakimiyet sağlanamayabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
8. Kendinize bir renk belirleyin. Mesela artık mor size sadece açık rüyayı anımsatsın. Tıpkı şarkı örneğinde olduğu gibi, gözünüze ne zaman bu renk çarpsa rüyada olup olmadığınızı anlamaya çalışın. Rüyalarınızı rahatlıkla hatırlayan biriyseniz ve tüm bu saydıklarımızı yaparsanız, açık rüya görürsünüz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
9. Unutmayın, düşler ülkemiz mekansız bir yer olduğu kadar zamansız da. Yani bir açık rüya esnasında yaşananlar bizim bildiğimiz zaman birimleri kadar sürmez. Birkaç saniyelik bir rüya yıllar sürebilir.

Rüya metodları sayesinde astral seyahat deneyimleri yaşayan kişilerin sayısı bir hayli fazladır.

Bu teknikteki amaç, rüya görürken rüyada oldugunuzu fark ederek şuurunuzu geri kazanmaya dayanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
10. Günlük hayatta yasadığınız olaylar karsısında Neden oldu? Nasıl oldu? Niçin oldu? Şu anda rüyada mıyım? gibi sorular sorup ve kendinize mantıklı cevaplar verip sonra da "Demek ki rüyada degilim" demeniz gerekmektedir.

Rüyada gördügünüz seyler karşısında beyin aynı mantığı aramaya çalısacak ve bulamayınca da rüyada olduğunuzun farkına varabilecek ve kendinizi aniden odanızda ya da bildiğiniz başka bir yerde astral seyahatteyken bulabileceksiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
11-Kendi kendinize vereceğiniz telkinler astral seyahatte büyük önem taşır.

Gece yatmadan odanızın bir köşesine bir bardak su koyun. Her gece yatmadan bunları yapın ve yine her gece yatmadan kendinize şu telkinde bulunun

"Rüyamda susadığımda kalkıp o köşedeki bardaktan su içeceğim fakat bardaga dokunduğum anda şuurumu kazanacağım"

Bu teknik uygulanmasi çok kolay oldugundan bir çok kisi bu yolla astral seyahat deneyimi yasayabilmistir.Bu teknigi en az 15 gün boyunca sürekli denemelisiniz.

Bu teknikler en çok kullanilan ve iyi sonuç getirebilicek tekniklerdir.

Siz yapabiliceğinize inandıktan sonra yeterli telkin kullanırsanız sonuca ulaşabilirsiniz.

Ve uykuda gördüğünüz rüya sırasında, rüyada olduğunuzu farkettiğiniz zaman artık kontrolü alıp, istediğinizi gerçekleştirmek mümkün gibi.u noktadan sonra rüyanızda dilerseniz bir kuş gibi uçabilir veya denizin üzerinde yürüyebilirsiniz, neler yapabileceğiniz tamamen sizin hayal gücünüze bağlı.

Çoğu kişinin bir veya birden çok kez yaşadığı fakat bunun ismini ve işlevini bilmediği ve farkında olmadığı bir durumdur.

Rüya görürken rüyada olduğunuzun farkına varmanız ve bilincinizin açık olması durumuna Lucid Rüya adı verilir.

Terim ilk kez Oxford Psikofizik Enstitüsünden parapsikolog Celia Green tarafından kullanılmıştır.

Uyku süreci bizim eğlence dünyamız, oyun alanımız diyebiliriz. Bu süreç içinde korku ve endişelerden arınmış, sadece olmamız gereken kişi olarak, ben olmanın zevkine varabiliriz. Orada her deneyime ve yolculuğa hazırız, çünkü orada bize bakan, yargılayan gözler yoktur. Sadece biz varız. İçimizdeki neşeli çocuk..
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lüsid rüyalarla;

-Tüm fantezilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

-İstediğiniz her şeyin sahibi olabilirsiniz.

-Kendi dünyanızın Tanrısı olabilirsiniz.

-Eğer bu işte iyice profesyonelleşirseniz; Rüyalarınızı dizi-film şeklinde görüp. Ertesi akşam uyuduğunuzda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lucid Rüyanın Zararları

Lucid rüyanın olumsuz etkileri olabilir mi? İstenilen birçok şeyi görebilmek mümkünse, bu bir süre sonra "gerçek hayattan" uzaklaşmaya yol açmaz mı? Ya da en azından "Lucid rüya"da kişi yarı bilinç halinde olduğu için yorgunluk, aşırı uyuma isteği vb. gibi olumsuzluklara neden olabilir mi?

Lüsid rüyalar dinlendirici, keyifli, farkındalık arttırıcı ve gelişime katkı sağlayan rüyalardır. Uyandığınızda kendinizi yorgun hissetmezsiniz. Gün içinde yaşamdan kopuk, sürekli uyku sürecini düşünüyor ve zorlama bir şeyler yapıyorsanız bu sizi çok daha yorgun kılar.

Uyku sürecinde yaşadıklarımız, yaşam kalitemizin rüyalara yansımasıdır. Evrensel ilkeler çerçevesinde yaşayan bireylersek gördüğümüz hiçbir rüya rüyada ne yapıyor olursak olalım uyandığımızda bizi rahatsız etmeyecektir. Huzurlu ve rahat uyanırız.

Bu tarz rüya çalışmalarını tüm kişisel gelişim çalışmalarında olduğu gibi dengede tutmak, yaşama karşı sorumluluklarımızın önüne geçmesine izin vermemek, abartmamak, akıldan ve mantıktan uzaklaşmamak, bu bilgilerin bizim kişisel gelişimiz için araç olduğunu unutmamak gerekiyor.

lucid rüya ile ilgili görsel sonucu
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Lucid rüyayla;

-Uyku düzeniniz bozulabilir.

-Dünyadan kendinizi soyutlayabilirsiniz.

-Eğer mutsuzsanız, gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.

-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için çok fazla yorulursunuz.

-Rüyanızdaki yaşantınızı gerçek dünyaya yansıtma sizi agresif ve saldırgan yapar.

-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.

-Aşırı uyuma isteği oluşturur.

-Şişmanlığa yol açabilir, gerçek dünyayı sadece yemek yemek ve tuvalet için kullanabilirsiniz.

-Günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.

-Ciddi hastalıklara yol açabilir.

İlgili rüyalar

+3 oy
2 yorum 249 okuma
Busraa 20 Ağustos 2022 Lusid kategorisinde Busraa Karabasan (288 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 216 okuma
+2 oy
2 yorum 301 okuma
ahsen 3 Ekim 2021 Lusid kategorisinde ahsen Karabasan (790 puan)   yazdı
+3 oy
7 yorum 292 okuma
vetre 17 Haziran 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+17 oy
8 yorum 523 okuma
+18 oy
1 yorum 140 okuma
Şifacı 20 Nisan 2021 Lusid kategorisinde Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 225 okuma
Şifacı 6 Mart 2021 Lusid kategorisinde Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)   yazdı
+5 oy
7 yorum 505 okuma
vetre 6 Mart 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 257 okuma
vetre 7 Şubat 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+8 oy
10 yorum 410 okuma
mustafaharputi 4 Şubat 2021 Lusid kategorisinde mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 138 okuma
mustafaharputi 31 Ocak 2021 Lusid kategorisinde mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)   yazdı
+9 oy
34 yorum 527 okuma
+3 oy
8 yorum 191 okuma
vetre 21 Ocak 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

438 Aktif
0 Üye ve 438 misafir
Bugün : 6
Dün : 21898
Toplam : 48080208
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...