Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
707 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Eğer bir kimse rüyasında ölünün kendi kendini yıkadığını görürse, o ölünün çocuklarının ve torunlarının üzüntülü ve kötü bir olaydan kurtulmalarına, hayra ermelerine mal ve evlat sayısının artmasına yorumlanabilir.Bir kimse bir ölü yıkadığını görürse, dini yönden zayıf bir kimsenin ortaya çıkmasına ve o kimsenin o kişi vasıtasıyla doğru yolu bulup tövbe etmesine yorumlanabilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada Ölü Yıkamak
Rüyada ölü yıkamak; geçmiş düşünce ve anılardan zihninizin arınmaya ihtiyacı olduğunu gösterir. Rüyada ölü insanlar çoğu kez geçmişinizde yer alan insanlar olabilir. Öğrenme ve tecrübelerin büyük bir kısmının diğer insanlarla olan ilişkilerde olduğu düşünür ise bu tür öğrenme ve tecrübeler geçmiş karakterlerle temsil edilebilir. Rüyada yıkadığınızı gördüğünüz kişi ile ilgili gerçekte yaşadığınız olumsuz anılar var ise zihniniz onları temizlemeye çalışır.
Rüyada ölü yıkamak başarısızlık korkuları ya da istenmeyen değişiklikler hakkındaki duyguların yansıması olması muhtemeldir. Bir rüyadaki ölüm; başarısızlığı veya kayıpları yansıtabilir, rüyada ölü yıkamak; pişmanlıklar anlamına gelir. Gerçekte ölecek birini rüyada görmek inanılmaz nadirdir. Rüyada ölü görmek, kişiliğiniz ya da yaşam durumunuzun daha iyi ya da kötü olabileceği değişikliği temsil eder. Hayatınızın bir dönemi sona erer ya da roller değişir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Vefa borcu olabilir
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü yikamak, onun borcunu ödemeye isarettir, ölünün, kendi kendiNI yikadiginin görülmesi, o ölünün, evlat ve torunlarinin üzüntü ve kederden kurtulmalarina, hayra ermelerine mal ve evlatça artmalarina isarettir. Bir insanin bir ölüyü yikadigini görmesi, dini bozuk bir kimsenin meydana çikmasina ve o kimsenin o insan vasitasi ve irsadiyla tövbe etmesine isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Yıkamak
Rüyada ölü yıkamak, rüya sahibinin eksik kalan yanları olduğuna, gerek iş gerekse özel hayatta biraz daha pişmesi ve biraz daha sorumluluk alması gerekeceği şeklinde tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin özellikle de hayati konularda elini biraz daha taşın altına koyması, özverili davranması ve fedakârlık yapması gerektiğine işaret eder. Rüyasında ölü yıkadığını gören kişi istediklerini gerçekleştirmek konusunda ya çok acele ediyor ya da çok geç kalıyor bir türlü doğru zamanı tutturamıyor demektir. Bu rüya aynı zamanda, rüya sahibinin birine destek olması ile açıklanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Babanın Ölüsünü Yıkamak
Babanızın ölüsünü yıkamak; vicdanınızı ya da uzlaşılmış olumlu seçimler yapma yeteneğinizi sembolize eder. Aileden birinin rüyada öldüğünü görmek, olumlu ya da etkili seçimler yapma yeteneğini yansıtır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annenin Ölüsünü Yıkamak
Ön planda olan düşünülme sezgilerini veya yeteneklerini simgeler. Annenin ölü bedeni, kötü şansa karşı duygularınızı yansıtıyor olabilir. İstediğiniz cevapları bulamadığınızı veya kendinizi şanssız hissettiğini anlatır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Birini Yıkamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölmüş birini yıkamak, bir kimsenin hidayetine vesile olmaya yorumlanır. Rüyada ölmüş birisini yıkamak,ailecek gam ve kederden kurtulmaya yorulur. Rüyada ölen birini yıkamak rüya sahibinin mal ve dünyalığın artacağı anlamına gelmektedir.
Genel olarak rüyada ölen birini yıkamak, insanları sıkıntıdan kurtaran kişiye işaret eder. Yine Rüyada ölmüş birini yıkamak onların iyilik ve istikamet üzere olmasına vesile olan hayır ehli kimseye işaret etmektedir. Rüyada ölün birini yıkamak gam ve kederden kurtulmaya, şeref ve yüceliğe, işlerin ilerlemesine yorumlanır.
Rüyada ölen birini yıkamak için uygun bir yer arandığını yahut ölünün yıkanmak için arandığını görmek; o ölünün hayra ve iyiliğe çağırıldığı halde bundan kaçınan biri olduğuna delalettir.
Ölüyü aşırı sıcak su ile yıkadığını yahut bu ölünün sıcak su içtiğini görmek, o kimsenin sıkıntıda olduğuna delalet eder. Ölünün kefeninin yahut bedeninin güzel kokularla yahut kokulu bitkilerle tezyin edilmesi ölü için hayra, rüyayı gören için sevince işarettir.
Bir ölünün pis yahut uygun olmayan bir şeyle yıkandığını görmek; o ölünün iyi biri olmadığına, vaaz ve nasihat dinlemediğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü yıkamak
Rüyada ölü yıkamak, eksik yanlarınızın olmasından ötürü, bu taraflarınızı kapama konusunda fazlasıyla çalıştığınızı ifade eden bir rüya olarak tanımlanmaktadır. Aynı zamanda da etrafınızda yardıma ihtiyacı olan kişilerin bulunduğu biçiminde de yorulmaktadır. Rüyayı görmeniz halinde gelişim içerisinde olarak her istediğinize ulaşacağınız anlamına da gelebilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü yıkamak, rüya sahibinin eksik yanlarının olduğuna, bu eksiklikleri kapatmak için uğraştığına yoğrulmaktadır. Diğer bir yoruma göre ise rüyada ölü yıkmak, rüya sahibinin yaptığı işlerde özverili olması gerektiği anlamına gelmektedir. Benzer bir yoruma göre rüya sahibinin çevresindeki yardıma ihtiyaç duyan kişilere yardım etmesi gerektiğini işaret etmektedir.  
Rüyada ölü yıkamak, rüya sözlüğü rüya sahibinin karakter açısından kendisini geliştirmesi anlamına gelmektedir. Başka bir yorumda ise rüyada ölü yıkamak, rüya sahibinin hidayete ermesi anlamına gelmektedir. Diğer bir yorumda ise rüyada ölü yıkamak, rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölen Kişinin Kıyafetlerini Görmek
Rüya sözlüğü ile ilgilenenlere göre, rüyayı gören kişinin mal varlığının artacağına delalet etmektedir. Mal varlığının da helal bir şekilde artacağına işaret etmektedir.
Seyyid Süleyman: Ebu Said'ül Vaaz (R.A.)'a göre, rüyasında bir ölüyü yıkadığını gören, bir fasıkın (günah-karın) tevbe etmesine vesile olur. Kendisinin ölerek nefsini gasl eylediğini gören, bütün sıkıntılarından kurtulur. Zengin olur. Teneşir; halka maddi ve manevi faydası olan şerefli bir insanı temsil eder. Halkın, bir ölünün gasl edilmesi için luzumlu şeyleri bulamadıklarını görmek; o ölünün günahkar olduğuna, tevbe etmesi için yapılan telkinlere kulak vermediğine işarettir. Ölünün, gasl edilmesi münasip olmayan şeylerle yıkandığını görmek te; böyle yorumlanır. Teneşirde yatmak; makam şereftir.
Bazı tabirciler rüyada temiz su ile yıkanan bir ölü görmeyi; onun fakir düşmesi, fakat, iman sahibi olmasıyla yorumlamışlardır.
Cenaza yıkamak, onun borcunu vermektir. Ölü tarafından yıkanan, ailesi ve torunlarıyla beraber çok büyük hayra, mala ve evlada kavuşur. Ölünün bir adamı yıkadığını görmek, onun vasıtasıyla affa mazhar olmaya işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölünün Canlandığını Görmek
Rüyada ölünün canlandığını görmek, rüya sahibinin yakın bir zaman içerisinde ihanete uğrayacağına işaret etmektedir. Diğer bir yoruma göre rüya sahibinin yakın çevresinde bulunan menfaatçi bir kişinin varlığına işaret etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölüyle Konuşmak
Rüyada ölüyle konuşmak, rüya sahibinin yakın zamanda karşısına çıkacak bir kısmete işaret etmekdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölü Taşımak
Rüyada ölü taşımak, rüya sahibinin uğrayacağı felakete işaret etmektedir. Başka bir yoruma göre ise rüyada ölü taşımak, rüya sahibinin geçmişinde yer alan bir kişiyi çok üzdüğü ve bu üzüntünün hala devam ettiği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölüyle konuşmak
Rüyada ölüyle konuşmak, yakın zaman içerisinde kısmetin karşınıza çıkacağına delalet edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü taşımak
Rüyada ölü taşımak, Rüya Sözlüğü felaketin habercisi olarak tanımlanmaktadır. Aynı zamanda da geçmiş günlerde birinin üzülmesine sebep olduğunuzu ve bu üzüntülü durumun halen daha devam ettiğini işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölen kişinin kıyafetlerini görmek
Rüyada ölen kişinin kıyafetlerini görmek, helal kazanca sahip olacağınız bir döneme girerek; mal varlığınızın artacağı biçiminde de yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Cesedini Yıkamak
Rüyada kendi cesedinizi yıkadığını görüyorsanız kendinizi tamamen başarısız bulduğunuz hissini temsil eder. Çoğu kez hatalarınızdan pişmanlık duyduğunuza işarettir. Olumlu olarak bu rüya; kendinizi güçlü bir değişim ya da dönüşüme hazırladığınız deneyimini yansıtabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölünün canlandığını görmek
Rüyada ölünün canlandığını görmek, yakın gelecekte samimi olduğunuz birinin ihanetiyle karşılaşacağınıza yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜ GÖMMEK
Rüya sahibinin rüyası, kafasını karıştıran konularda yavaş yavaş netleşmeye ve kendisi için sonunda sağlıklı bir karar vermeye işaret eder. Rüyasında ölü gömdüğünü gören kişi belirsizlikten kurtulacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜYLE KONUŞMAK
Rüyasında ölüyle konuştuğunu gören kişi hiç ummadığı ve beklemediği bir kimseden hayır görecek ve yardım alacaktır. Rüya sahibinin yardım için kapılarını çaldığı en yakınlarından göremeyeceği yardımı bu kişiden göreceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜ TAŞIMAK
Rüyasında ölü taşıdığını gören kişi, bir kimsenin fena şekilde gazabına uğrar. Bu kişi, rüya sahibinin zamanında çok üzdüğü ve kırdığı kişidir ve uğradığı haksızlığı unutmamıştır. Bunun acısını eline geçecek ilk fırsatta rüya sahibinden alacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN KIYAFETLERİNİ GÖRMEK
Hayırlara yorulur. Rüya sahibinin kazancının ve mal varlığının artacağı anlamına gelir. Rüya sahibi helal şekilde zenginliğe kavuşacak ve bu şansı doğru şekilde kullanarak kazancını katlayacağı bir yatırım yapacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÖLÜNÜN DİRİLMESİ
Rüyada ölünün dirildiğini gören kişi, bir dolandırıcılık mağduru olabilir ya da ihanete uğrayabilir. Rüya sahibi sözüne güvenip harekette ettiği bir kişiden büyük bir zarar görebilir. Bu kişinin asıl amacı rüya sahibi üzerinden kazanç elde etmektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

377 Aktif
0 Üye ve 377 misafir
Bugün : 17333
Dün : 23857
Toplam : 48075655
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...