Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
131 okuma
Rojin Rüya kategorisinde Rüyazede (1.4k puan)  
Ruyamda yeni bir okuldaydim okulda kendimi tanıtım sonra hoca dediki bugün önemli bir sınav var dedi sonra dışarı çıkardı orda iki tane sınav yeri vardı 2 çocuk oraya oturdu sınav yapıyor bende orda birisiyle tanıştım arkadaş olduk sonra işte ben erkek arkadaşıma yeni tanıştığım çocuk sadece erkek olduğunu hatırlıyorum ben sıkıldım gidiyom dedim erkek arkadaşım ben elimden çekti bende tam düşerken beni bölümden tutup  yaklaştı bir şey dedi sonra bir anda eski sevdigim çocuk ordan bizim yanımıza geldi sonra beni itti ne yapıyorsun dedim sonra hibe itti tam dusecekken o hibe belden tuttu kulağıma birsey dedi sonra yeni tanıştığım erkek arkadaşım ortada yoktu eski sevdigim sonra gitti ve rüyada uyandı

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
Rüya kitabına göre toplumdaki statüsünün yükseleceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir. Rüyada sevdiğini okulda görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden kötü bir süreci atlatacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, zengin bir hayat sürüleceğine işarettir. Rüya yorumları lugatına göre rüyayı görenin kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işlerin bir sayede çok güzel bir hal alacağına, ikilem yaşadığı bir arkadaşı ile orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret ettiği söylenir.

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 122 okuma
30 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Lavantam   yazdı
+12 oy
1 yorum 161 okuma
Karga 8 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 102 okuma
Sonsaglikbukucu 8 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Sonsaglikbukucu Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 122 okuma
Burcu_ozdemr35 30 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Burcu_ozdemr35 Karabasan (65 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 163 okuma
15 Mart 2018 Rüya kategorisinde Muhammed   1 2 yazdı
+3 oy
1 yorum 217 okuma
Gizemorg 21 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Gizemorg Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 255 okuma
Emine Hilal Karakaş 16 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Emine Hilal Karakaş Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+13 oy
1 yorum 160 okuma
+4 oy
1 yorum 138 okuma
cnxas 5 Eylül 2019 Rüya kategorisinde cnxas Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

390 Aktif
0 Üye ve 390 misafir
Bugün : 2498
Dün : 13860
Toplam : 47842926
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...