Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
210 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
rüyadede fikrini almak istediğim bir konu daha . bu gece rüyamda ilk şeyhimin babası, ilk şeyhim ,şu anki şeyhim , bi sonraki dönemde vekilliğini yapacağım yani bir sonraki şeyhim.ve ben le beraber yanımda maneviyatı bulunan ama kendini göremediğim belki babam belki dedem ondan emin değilim şu anki şeyhimin yani hocamın evinde çay içiyoruz. onlar konuşuyor bazen bende konuşuyorum ama konuşmalar aklımda değil ama arada bir dikkatimi ilk şeyhim (rahmetli hocam] çekiyor.ben ders aldığımda yaşlıydı ama rüyada gayet genç ve dinçti ve sürekli gözlerimin içine dikkatle bakıp gülüyordu. gülüyor derken güleryüzlüydü bişey anlatmak ister gibiydi.hepsini ayrı ayrı zamanlarda görürdüm bilgide alırdım ama hepsini bir arada ilk defa gördüm.
muhyiddin ibn arabi değerlendirmesi yapabilirsin yada  uygun gördüğün başka bir şey.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hepsi aynı ailedenler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Büyük hocanız,mevcut hocanız ve müstakbel hocanız zaman olarak  sırası ile geçmiş,şimdiki ve gelecek zamanları  ve aynı zamanda sizin tasavvufa girişten itibaren nasıl bilgi aldığınızı,bilgiyi ansıl aldığınızı gösteriyor.Dedeniz ve/veya babanız ise ilk iki dönemde sanırım onlarda sizin gibi "danışan" olmuşlardı yani onlarında hizmetleri geçmiş ki hocalarınız bir aile olarak,siz,babanız ve dedenizde aynı zaman sıralaması ile ve sizde bir aile olarak zaman ve mekan olarak kaynaşmışsınız.(Kişiler kişiler ile ,zamanlar zamanlar ile sırası ile)

Burada "çay" içilmesi "sevgi-muhabbet-hem hâl olma-yek vücut olma" manasında.,özellikle sizin kolda bildiğim kadarı ile çay'ın çok özel bir yeri var.Toplantınızın şu an ki şeyhinizin evinde yapılması şimdiki zamanda "geçmiş ve geleceğin birleştiğini" , mânâ aleminde yaptığınız bu görüşmede zaman mefhumunun artık ortadan kalktığını (büyük hocanızı da genç(ehl-i cennet) görüyorsunuz) bu alemde artık geldiğiniz seviye itibari ile bilgi almak içinde "sözlü eylemlerin" de ortadan kalktığı yeni bir hâl oluşmuş.Tasavvufta bir sonra ki seviyenizi mevcut seviyenizde gösterirler.Bu durum böyle bir durumun habercisi.

Rüyanızda asıl önemli olan yer ise ;büyük hocanızın gülümseyerek gözlerinizin içine bakması ve anlatmaya çalıştığı şeyi sözsüz anlatması .Yani artık söz ile ve zaman ve mekan içinde  bir yerlere giderek bilgi almak seviyesi geçilmiş,bir yere gitmeden,mânâ olarak direkt bilgi almak seviyesine gelinmiş.Bu bilgi öyle ki zaman ve mekan olmadan da alınabilir.Özellikle gözünüze bakması size aktarılması gereken bilgi ne ise bu bilginin aktarılmasında bana göre ikinci(şu an ki hocanızın evinde yani) seviyedesiniz. Ancak ayet mealinde olduğu gibi siz büyük hocanız zamanında bilgiyi ondan söz ile ve kulağınız ile duyarak,mevcut hocanızdan rahmetli hocanızdan duyduklarınızı görerek ve bir sonra ki seviye olarak da gelecek hocamızdan mevcut hocanızdan gördüklerini direkt gönlünüze indireceğiniz bir geçişi(bir sonra ki seviyeyi) size müjdelemişler anlaşılan.

"Hâlbuki O, sizin için kulakları(1.Seviye), gözleri(2.Seviye) ve gönülleri (3.Seviye)yaratandır. Ne kadar az şükrediyorsunuz!"(Müminun-78)


DAB,
Selamlar,
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
teşekkürler rüyadede gayet net bir yorum olmuş. allah razı olsun.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hepsini ayrı ayrı zamanlarda görürdüm bilgide alırdım ama hepsini bir arada ilk defa gördüm.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

393 Aktif
1 Üye ve 392 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13955
Dün : 23857
Toplam : 48072288
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...