Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
254 okuma
mustafaharputi Bilgi kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
kısa bir açıklama yapayım arkadaşlar. deprem yaşadığım şehri direk vurdu ve en ağır hasarlar evimin bulunduğu cadde üzerinde gerçekleşti dün gece itibariyle yıkılmak üzere olan binadan 6 kişiyi bizzat çıkarmak durumunda kaldık ben ve bi kaç arkadaşım. ama yıkılan binalara giremedik ekipler dahi sabaha kadar giremediler bu gün itibariyle girildi ve ölülerin yanı sıra çok sayıda canlı olarak kurtarılma yaşandı şu an sayın cumhurbaşkanımızda burda yanımızda bulunmaktdır.çok şiddetli bir deprem olmasına karşın can kaybının az olması herşeye rağmen bizleri sevindirmiştir  can kayıplarının en büyük sebebi müteahhitlerin duvar örmeden yan binaya yanaşık şekilde bina yapmaları ve dükkan sahiplerinin iki dükkanı birleştirmek için kolon kesmeleridir maalesef ki bu işgüzarlıkları ölüm ve yaralı olmasına sebep olmuştur halen daha çalışma içerisindeyiz ölenler ve yaralılar için dualarınızı eksik etmeyiniz.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tum turkiyeden yardım eden ve dua eden herkese teşekkür ediyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
geçmiş olsun hocam malesef işini hakkıyla yapmayan insanlar var bir dilatasyon yapmak düzgün taşıyıcı sistemler üzerine sağlıklı inşaatlar yapmak  kısacası ahlaklı iş yapmak hiç zor birşey değil . Umarım ders alırız daha da dikkatli oluruz sadece biz mimarların inşaatçıların dikkat etmesi yetmez. bu  meslekte ahlaksız iş yapanlara karşı da dikkatli olmalıyız çok büyük geçmiş olsun. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin
+6 oy
 
Allahtan yaralılara acil şifalar dilerim ölenlerin ailesine sabırlar dilerim umarım daha fazla kötüsü olmaz ve tabi ki Cumhurbaşkanını destekleyenlere onun partisinden olanlara da vicdan merhamet dilerim Allahtan. Kanal İstanbul için milyarlarca para yatırma göze alan deprem için gene bahane çıkaracaklar acaba yine red edilir oylar ile para da vermezler deprem yıkıldı diye mültecilere zarar gelmedikçe ordakilere yardım falan etmezler sadece mülteciler umrunda çünkü ve maksat görüntü vermek insanların yanında bulundum kanıtı demek aynısı camide namaz kılarken görüntü özellikle çekilmesi gibi ve mültecilere ev yaparlar bedava verirler sizlere de parayla verirler. Geçmiş olsun her konuda
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yasanan depremde kolonlari kesen kişinin arkadaşımız olması bizi uzmustur hakkinda bakan soylu ve sayın cumhurbaşkanına suç duyurusunda bulunduk. İki muteahhit haķkında da suç duyurusu yapildi umariz en agir cezayi alirlar cana sebep olanlarin allah indinde de en agir cezaya carptirilacagini da biliyoruz.
0 oy
Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)  
Geçmiş olsun Mustafa bey, ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, ailelerine sabır versin rabbim İnşallah. bizde TV den izledik kurtarma çalışmalarını çok üzüldük
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
aklım hala almıyor o kolon kesilirken bina nasıl ayakta kalmış. uzmankişilere denışmadan böyle işlere kalkışılmaz. insan saf akılla saf niyetle soruşturmadan yaptığı iş insanların canına mal oluyor.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

388 Aktif
0 Üye ve 388 misafir
Bugün : 17176
Dün : 23857
Toplam : 48075498
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...