Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Ana akım medyadaki zombilerin artmasıyla, zombilerin yükselişine şaşılacak bir şey yoktur.

Zombi hikayeleri, dünyanın her yerindeki birçok kültürde, filmlerde, kitaplarda, tişörtlerde ve şehir efsanelerinde bulunur. Zombilerden bir rüya gördükten sonra, etkilerinizi tanımlamak önemlidir. Son zamanlarda bir zombi filmi izledin mi? Zombilerden korkuyor musun? Haberlerde zombi benzeri suç davranışından haberin var mı? Birinin bir başkasını sihir, küfür ya da zehirlerle zombiye dönüştürebileceğine inanıyor musunuz? Zombi rüyasına ilham bulmak, anlamını belirlemenize yardımcı olacaktır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

73 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Düşlerde Yaşayan Ölüler

Yaşayan ölülerin kavramı yüzyıllar boyunca olmuştur. Ölümden sonra bize olan şey daha büyük bir bilincin parçası değildir ve bilinmeyen şey insanlar için bir korku kaynağı olma eğilimindedir. Korkular hayallerimizde oynar ve bilinçaltımızda yaşıyorlar.

Zombileri hayal ederken, onları yaşayan ölüler olarak düşünmek faydalı olabilir. Bu, bir şeyin sonu (bir başka deyişle, belki de hayatımızın sonu, belki de başka bir sonun sonu) korksak bile , anlamamızı sağlayan bir kavramdır. söz konusu olduğunda sona ermeyen bir şeyden korkmak (örneğin, ölü yükselen ya da başka bitmemiş işler). Bu rüya, hayalperestin erken bir şeyi öldürmeye çalıştığını gösterebilir. Belki de ölümsüzlük çözülmemiş bir meseleyi ya da hayalperestin yüzleşmek yerine kaçınmak ve öldürmek istediği hissini sembolize eder.
Bu çözülmemiş sorunların ne kadar güçlü olabileceği şaşırtıcıdır. Ölmeyi reddediyorlar. Sonunda yüz yüze gelinceye kadar bizi takip edecekler. Öte yandan, bu rüya hayalperest üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir ve bir şeylerin herkes için bir kez dinlenmesi gerektiğini fark etmelerine yardımcı olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zombiler ne anlama geliyor?

Genel olarak zombiler hayalperestin hayalperestini veya yönlerini sembolize edebilir.

Zihniniz işinizden mi yoksa günlük faaliyetlerinizden mi kopuyor? Sadece hareketleri görüyor musun? Hayatının kontrolünde misin yoksa bir insandan ziyade bir makineye benzemeye başladığını buldun mu?

Zombiler düşüncelerine ve hislerine bağlı değildir. Bu kavram şu andaki mevcut durumunuzla ilgili mi? İçinde ölü hissediyor musun?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyalardaki Zombi Saldırıları

Zombi saldırıları pop kültüründe yaygındır. Birinin rüya görmesi korku, endişe ve ezici stres ile ilişkili olabilir. Uyanık hayatınızda tehdit veya saldırı hissediyor musunuz? Hangi olumsuz duygu veya etki sizi zorluyor?

Zombilerin çoğu senaryosu zombilerin bir şeyle enfekte olmasını içerdiğinden, bu rüya içsel olarak bir şeyden etkilenmiş veya zarar görmeyle ilişkili olabilir. Bir durumun veya kendinizin kontrolünü kaybedeceğinizden mi korkuyorsunuz? Hayatınızı kontrol etmek veya kişisel gücünüzü almak için başkalarının tehdit ettiğini düşünüyor musunuz?Çitler / bariyerler tarafından tutulan bir zombi mafyasının hayal edilmesi, düşmanın savunmasıyla ilgili olabilir. Zombilerin yüzleşmek yerine neyi sembolize ettiğini içeri almaya çalışıyorsun?
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zombi Çetesi

Bir zombi çetesi, ezici stres duygularını temsil edebilir. Belki de bu göz ardı edilen ve şimdi elden çıkmış bir durumla ilgilidir. Bu, uyanık hayatınızdaki bir durumla ya da içsel olarak yaşadığınız bir savaşla ilgili olabilir.

Moblar, toplu olarak sizi alt eden tüm küçük stresleri, korkuları ve iritanları da temsil edebilir.

Bu gibi hayaller, hayalperestlere bir mola vermeleri, oturmaları ve kendilerini geri tutan şeylerin çözümünü bulmak için rahatsız edici ve hoş olmayan duygu ve durumlarla yüzleşmeleri için zaman ayırmaları gerektiğini gösterebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek habere işarettir. Rüyada zombiyle karşılaşmak nerede olduğunu bilmediğin bir kimseden haber alınacağına delalet eder. Bir rivayete göre zombi görmek, batmış olarak kabul ettiği bir malını veya parasını yeniden eline geçeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Zombi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Bazı yorumculara göre rüyada görülen zombiler sizi istismar eden yakınlarınızı ifade eder. Rüyada zombi görmek, çevrenizdeki insanların iyiliklerinizi istismar ettiğine yorumlanır. Bazen de zombi, bir dostunuz tarafından aldatılacağınıza, onunla iç içe olduğunuz takdirde başınıza sorunlar açacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İstilası Görmek

Rüyalarda zombi istilası görülmesi güç ile yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında zombi istilası görmesi; o kimsenin hayâl kurmak suretiyle bazı olmayacak işleri yapmaya çalıştığına işaret eder. Rüya sahibinin kalabalık geniş bir çevresinin olacağına işaret eder. Bu kimselerin kendisine yol gösterip destek olacaklarına ifade etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek

Rüyada görünen zombiler korkunçsa yahut sizi korkutan bir zombiyse o zombiyi öldürmeniz korkularınızdan kurtulacağınız anlamına gelmektedir. Zombi öldürmek zafere ve başarıya yorumlanır. Kem gözlü, kötü niyetli kimselerden korunmaya işaret eder. Rüyanızda bir zombiyi kovaladığınızı veya öldürdüğünüzü görmeniz; korkulardan ve sıkıntılardan kurtulacağınıza delil sayılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İnsanlar Görmek

Zombi insanlar görmekse, hayırlara delalet eder. Rüyayı gören kimsenin yakın çevresinin hayırlı ve faydalı kimselerin olduğuna işaretle delalet etmektedir. Rüyada bir sürü zombileri görmek rüyayı gören kimsenin keder ve üzüntülerinden, sıkıntı ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Zombilerden Saklanmak

Rüyasında zombilerden gizlendiğini gören kimsenin, bir çocuğu olur. Uğur, şans, talih ve başarı demektir. Engellerin ortadan kalkmasına ve makam ile hedeflerdeki yüksekliğe alamet eder. Rüya sahibi korkularından kurtulur. Emniyete kavuşur. Muzaffer olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Kedi Görmek

Korkmanıza rağmen çok zombi film izlediğinize işaret eder. Rüyalarına kadar girdiğine göre zombi filmleri izlemekten vazgeçmen gerektiğini delalet eder. Zombi kedi rüyası da normal zombi görülmesi şeklinde tabir edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanda Zombi Olmak

Rüyayı sahibinin insanlarla olan ilişkilerinin azlığına tabir edilir. Rüya sahibi için sosyal hayatına çeki düzen vermesi gerektiğine, kendi dünyası dışına çıkması gerektiğine, yeniliklere, değişikliklere açılmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Görmek

Rüyada zombi görmek, hayırlara delalet eder. Rüya sahibinin çevresindeki hayırlı ve faydalı kimselerin varlığına rivayet edilir. Zor günlerde akıl verecek, destek olup, teselli edecek, hem maddi hem de manevi desteğini esirgemeyecek, bilgili, tecrübeli, sağduyu sahibi, akıllı ve mantıklı kişilerin varlığına işaret eder ve onlar sayesinde yaşanacak güzel günlerin habercisi olarak kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek

Başarı ve zafer elde etmeye, kem gözlerden korunmaya, kötü düşünceler ve niyetler içinde olan kimselerden kurtulmaya delalet eder. Rüya sahibi inancı ve güveni sayesinde büyük yol kat edecek ve kendisine zarar vermek isteyecek kişileri yolun çok gerisinde bırakarak, kendisine ulaşmalarını engelleyecek demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak

Rüyayı gören kişinin insanlarla olan iletişiminin azlığına rivayet edilir. Rüya sahibi içine kapanık, sosyallikten uzak, kendi dünyası dışına çıkmayan, yeniliklere, değişikliklere kapalı, çevresi dar kimse olarak tasvir edilir ve bu yaşam tarzını kendisinin tercih ettiği yorumu yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısı Görmek

Uğur, şans ve başarı olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin hayatında kendisini hüsrana uğratan engellerin ortadan kalkacağına, kişinin istediği makama yükseleceği, hedeflerine ulaşacağı ve her türlü amaçlarını gerçekleştirmek için fırsatlar elde edeceği anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İstilası Görmek

Rüyayı gören kişinin çevresinin her geçen gün kalabalıklaşacağına ve genişleyeceğine, bu kimselerin de kendisine güç, kudret ve destek olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına ve mutlu olması için yardım edeceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortlak Görmek

Ümit kesilmiş ve artık hayır gelmeyeceği konusunda kanaat getirilmiş bir takım işlerin rüyayı gören kişiye fayda sağlayacak ve yüzünün gülmesine vesile olacak şekilde aşama göstereceği ve bununla kalmayarak çok hızlı bir şekilde sonuçlanarak rüya sahibinin lehine noktalanacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısı Görmek

Rüyada zombi saldırısı görmek rüyayı gören kişinin kendisini üzen insanlardan uzaklaşacağını, önüne çıkan engellerden kaçınacağını anlatır.  Ayrıca bu rüya kişinin işinde istediği makama geleceğini de anlatır. Kişi hedeflerine ulaşacak, amaçlarını gerçekleştirecek demektir. Rüyada zombi istilası görmek etrafında olan insanların her gün daha da artacağına, genişleyeceğine  delalet eder ve bu çevresindeki insanların ona güç verip destek olacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Görmek

Rüyada zombi görmek, kişi çevresinde kendisine yararı olan hayırlı, faydalı kişiler var demektir. Ayrıca zor ve sıkıntılı zamanlarda kendine destek olan, akıl veren teselli eden şahısların olduğuna, bu şahısların rüya sahibine maddi ve manevi anlamda asla desteğini esirgemeyen kişiler olduğuna delalet eder. Bu kişiler tecrübesi, bilgisi ve sağduyusu sayesinde rüya sahibine doğru yolu gösterecek, onu daha güzel günlere götürecekler demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek

Rüyada zombi öldürmek rüyayı gören kişinin hayatında bir zafer veya başarı kazanacağına delalettir. Ayrıca nazardan korunacak, kötü niyetli insanlardan uzak duracak demektir. Kişi hem güvenli hem de inançlı bir insan olduğu için işinde de büyük yol alacak, kendisine zarar verecek herkesten kaçınacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak

Rüyada zombi olmak, rüyayı gören kişinin çevresinde olan insanlarla iletişim kuramadığını anlatmaktadır. Rüyayı gören kişi içe kapanık asosyal bir insan demektir. Ayrıca yeniliklere ve değişikliklere asla olumlu bakmayan, çevresi geniş olmayan bir insan demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zombi rüyaları genellikle geçmişten gelen negatif enerji rüyalarıdır. Bu rüyalar bir türlü kapanmayan ve çözüp rafa kaldıracağımız yere sürekli kaçtığımız meselelere işaret edebilirler. Aynı zamanda geçmişte kapanmamış sayfalar, bilinçaltımızdaki eksik bırakılmış işler ve bu işlerin tekrar tekrar bizi rahatsız etmesine de işaret edebilirler. Kısacası, zombi kaçtığımız ve bir türlü yüzleşmek istemediğimiz geçmişte kapanmadan bırakılmış bir meseledir. Rüyasında zombiyi sürekli gören kişi eğer bu meseleyi hallederse bu rüyayı bir daha görmek fakat bu meseleler yokmuş gibi ele alınmadan bırakılırlarsa kişinin bilinçaltında “kapanmamış mesele” olarak saklanmaya devam ederler.

 

Rüyada zombi aynı zamanda temassızlık ve bağlantı kuramamaya delalet eder. Tıpkı zombinin farklı boyuta ait bir yaratık olması gibi bu rüya bazen aşırı derecede bireysel farklılıklara ve bu farklılıklardan dolayı birbirini anlayamayan iki insana ve aralarındaki iletişim sorunlarına dikkat çekebilir. Rüyasında kendini ya da eşini zombi olarak gören kişi için “farklı dünyaların insanları” mesajı bulunur. Yine buna benzer şekilde arkadaşlar ya da iş hayatındaki bireysel farklılıklarla ilgili durumlar da bize zombi rüyalarıyla ifade edilebilir. Rüyasında zombilerle yemek yediğini ya da farklı aktivitelerde bulunduğunu gören kişi aslında kendine benzemeyen ya da çok farklı bir arkadaş grubuyla yakın zamanda vakit geçirebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi tarafından kovalanmak:

Rüyada zombi tarafından takip edilmek ya da kovalanmak geçmişimizden gelen baz tamamlanmamış işlerin bugünümüze negatif enerji olarak yansımasıyla ilgili bir rüyadır. Zombinin sembolik olarak tanımı “ölmüş ve artık fiziksel dünyaya ait olmayan yaratık” olarak yapılabilir. Dolayısıyla rüyamızda bizi takip eden zombi aslında bilinçaltındaki ölmüş (bitmiş, tükenmiş, sona ermiş) olmasına rağmen hala peşimizi bırakmayan durum ya da olay algısıdır. Eğer bir kişi rüyasında sürekli zombiler tarafından takip edildiğini görüyor ise mutlaka geçmişe dayanan bir sorunu eline alarak halletmeli ve bir daha önüne çıkmasına izin vermemelidir. Aksi taktirde bu rüyaların sonu asla gelmeyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İstilası Görmek

Rüyada zombi istilası görmek, güzel, sevinçli ve huzurlu bir döneme işaret etmektedir. Rüya sahibinin hayalini kurduğu her şeye kavuşacağına ve mutlu olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzaylı İstilası Görmek

Rüyada uzaylı istilası görmek, çalışarak beklediği nimete ulaşacağına ve yakın zamanda mutlu bir haber alacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada istila görmek, kişinin iş hayatında değişiklikler olacağına ve bu değişiklere ayak uyduramayacak demektir. İş hayatındaki arkadaşlarına ayak uyduramadığından işten çıkarılacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada istilaya uğradığını görmek, kişinin kötü duruma düşeceği bir döneme işaret etmektedir. Rüya sahibinin işlerinin aksayacağına, maddi açıdan büyük kayıplar vereceğine ve aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek, hayırlara delalet eder. Rüya sahibinin çevresindeki hayırlı ve faydalı kimselerin varlığına rivayet edilir. Zor günlerde akıl verecek, destek olup, teselli edecek, hem maddi hem de manevi desteğini esirgemeyecek, bilgili, tecrübeli, sağduyu sahibi, akıllı ve mantıklı kişilerin varlığına işaret eder ve onlar sayesinde yaşanacak güzel günlerin habercisi olarak kabul edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek

Başarı ve zafer elde etmeye, kem gözlerden korunmaya, kötü düşünceler ve niyetler içinde olan kimselerden kurtulmaya delalet eder. Rüya sahibi inancı ve güveni sayesinde büyük yol kat edecek ve kendisine zarar vermek isteyecek kişileri yolun çok gerisinde bırakarak, kendisine ulaşmalarını engelleyecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak

Rüyayı gören kişinin insanlarla olan iletişiminin azlığına rivayet edilir. Rüya sahibi içine kapanık, sosyallikten uzak, kendi dünyası dışına çıkmayan, yeniliklere, değişikliklere kapalı, çevresi dar kimse olarak tasvir edilir ve bu yaşam tarzını kendisinin tercih ettiği yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombilerle savaşmak, huzur bulmaya, mutlu olmaya, hayallerin gerçek olmasına, kişinin korkularını yenmesine ve yüzünün gülmesine, dolu dolu bir hayat sürmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek, çok hayırlı işler yapacağınıza, hem kendinize hemde yakınlarınıza yararlar sağlayacağınıza, güzel bir şöhret elde edeceğinize delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak

İçine kapanık biri olduğunuza, söylemek istediğiniz şeyleri söylemekte çok zorlandığınıza, kendinizi ifade edemediğinize tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısı Görmek

Şansınızın olumlu yönde döneceğine, zor işlerinizin kolaylaşacağına, kaybettiğiniz şeyleri tekrar elde edeceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İstilası Görmek

Yeni ortamlara girerek yeni kişiler ile tanışacağınıza, bu kişiler ile dost olacağınıza, çevrenizin genişleyeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortlak Görmek

Hiç beklemediğiniz şeylerin olumlu yönde gerçekleşeceğine, bu durumun sizi çok mutlu edeceğine tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortlak Görmek
Rüyayı gören kişinin gerçek hayatında olumsuz sonuçlandığı düşünülen işlerin yoluna gireceğine ve fayda sağlayarak ilerleyeceğine yorulur.
Olumlu bir şekilde ilerleyen işler hızlı bir şekilde sonuca ulaşır ve rüya sahibi için mutlu haberler yakındır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak
Rüya sahibinin insanlarla ilişkilerinin zayıf olduğuna yorulur.Bu rüyayı gören kişinin asosyal ve içine kapanık bir insan olduğuna işaret eder.
Rüyayı gören kişi yeniliklere açık olmayan, çevresinde az insan bulunan, sessiz bir insan olarak yorumlanır.
Ve bu yaşam tarzından memnun olan, kendini kalabalığa kapatan bir kişi olarak ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek
Rüyayı gören kişinin yeni başarılar elde edeceğine, kötülüklerden korunmasına, çevresinde kötülük düşünen ve sahtekar insanlardan arınacağına delalet eder.
Gerçek hayattaki inancı ve güveni ile başarılar elde edeceğine, sağlam adımlar atacağına yorulur.
Kendi yoluna bakarak kendine engel olacak olay ve kişileri atlatacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Görmek Ne Anlama Gelir
Rüyada zombi gören kişinin gerçek hayatta yaşadıkları olumsuzlukların aksine olumlu ve faydalı işler yapacağına yorulur. Rüya sahibinin çevresinde bulunan yararı dokunacak, iyi kalpli insanların varlığına işaret eder.
Zorluk yaşadığında rüyayı gören kişinin yanında yardım edecek çok insan olacağına, destek alabileceği iyi kalpli insanların varlığına, hem maddi açıdan hem de manevi açıdan yardımcı insanların olduğuna, tecrübeli ve bilgi sahibi insanların bulunduğuna işaret eder.
Ve rüya sahibinin çevresinde bulunan bu insanlar vesilesiyle de olumsuzlukları kısa sürede atlatacağına ve güzel günler yaşayacağına inanılır. Genel olarak güzel günlerin habercisi şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak
Rüyada zombi olduğunu görmek, kişinin manevi anlamdaki kayıplarının habercisidir. Rüya sahibinin kendisini zombi olarak görmesi, itibar kaybı yaşayacağına delalet eder. Kişinin çevresinde ona karşı oluşan güven ve saygınlık duygusunda ciddi derecede azalma olacaktır ve kişi çaresiz kalacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısına Uğramak
Gören kişi için umut, şans ve başarı olarak düşünülür. Rüya sahibinin hayatında kendini üzen, olumsuz etkileyen engelleri atlatacağına, kişinin kariyer anlamında da istediği seviyeye ulaşacağına işaret eder.
İstekleri ve hedefleri doğrultusunda önüne fırsatlar çıkacağına inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombiden Kaçmak
Rüyada sahibinin rüyasında zombilerden kaçtığını görmesi, kişinin hayatındaki tüm olayları temkinli bir şekilde yaklaşacağına ve bu sayede başarılı olacağına delalet eder. Kişi, hem iş hayatında hem de günlük yaşamında alacağı kararların yanlışı doğrusunu düşünecek ve buna göre karar verecektir. Kişi özellikle yatırım yaparken temkinli davrandığı için maddi kazanç elde edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Isırması
Yakın bir zamanda geziye çıkmak olarak yorumlanır. Kişi bir geziye katılabilir. Yürüyüş etkinliklerine katılmayı seven biriyseniz bu dönemde doğa yürüyüşü etkinliklerine katılabilirsiniz. Bu tarz etkinliklerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz ve sosyal çevrenizi geliştirebilirsiniz. Kültür türleri de gündemde olabilir. Farklı yerler görmek için turlara katılabilir.
Yaratıcılık anlamına gelir. Kişi bir sanat dalına ilgi duyabilir. Yeni bir kursa gidebilir ve kendini bu konuda geliştirebilir. Sanata yoğunlaşacaktır. Yaratıcılığını ortaya çıkarmak için adımlar atabilir. Bu dönemde bol bol yazıp çizmek size iyi gelebilir. Bu rüyayı gören bir kişi, hayatında farklılık yaratmayı seven ve yeniliklerden hoşlanan bir kişidir. Çevresi tarafından deli dolu bir kişi olarak da tanınır. Yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanlar sayesinde çok güzel neşe dolu zamanlar geçirebilir, bu kişilerden çok şey öğrenebilir. Rüya sahibi yeni yerler görmeyi, yeni insanlar tanımayı ve yeni tatlar denemeyi çok seven değişik bir kişiliğe sahiptir.
Eline yüklü miktarda para geçecek, sanırım bir miras durumu söz konusu olabilir. Bu parayı yatırım amaçlı kullanmayı düşünüyorsun. Zamanı geldiğinde de bunu en iyi biçimde değerlendirmek istiyorsun. Zaten şu sıralar kafan çok dalgın gibi görünüyor, gereksiz harcamalardan uzak dursan iyi edersin. Kafanı dağıtmak için yeni bir hobi veya uğraş edinsen iyi olacak.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısı Görmek
Kişinin çok önemli olan işlerini aksatacağı ya da aksatıyor olmasına delalet eder. Kişinin aslında yapacağı işlerde artık dikkatli olmasına işaret eder. Sevinçli görmesi iş yaşamında başarı sağlayacağı bu yüzden de mutlu olacağına yorumlanır.
Bir uyarı mesajı anlamını da taşımaktadır. Bu rüyayı gören kişinin aslında oldukça iyi niyetli, temiz ve dürüst olduğunu gösteren bir durum olmasına rağmen çevrenizdeki insanların sizler için pekiyi şeyler düşünmediğinin de göstergesi anlamına gelmektedir. Aslında sizlerin çevresindeki insanlar sizlere çok iyi dost, asla her olayda yanınızda olup sizleri yalnız bırakmayacak gibi gözüküyor olsa da ilk fırsatta sizleri yarı yolda bırakacağı anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Kedi Görmek
Hayatında yeni bir başlangıç görünüyor, sanırım yakın zamanda verilmiş bir evlilik sözü var gibi… Hanenizden bolluk, bereket, mutluluk ve bol kazanç eksik olmayacak. Sevgilinle sevdiğin ve sevildiğin yıllarınız olacak. Sürekli seyahatlere çıkacak ve her zaman yeni şeyler yapacaksınız. Aşk hayatınızdaki yenilik ve canlılık, ilişkinizin heyecanını sürekli ayakta tutacak gibi görünüyor.
Emniyet ve güvene yorulur iken esenlik, mutluluk ve huzura işaret diye de yorumlanmaktadır. Mutlu bir şekilde görüyor ise aradaki uzaklıkların sona ereceği ve kavuşma anlarının yaklaştığı anlamına geldiği söylenir. Bunun tam aksi bir durumda ise yani mutsuz gördü iseniz de sizlerin sahip olduğu yani sizlere güvenilerek verilmiş olan özel bir görevi boş verdiğiniz anlamına gelmektedir de denilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi öldürmek, kişinin hayatında bulunan ve varlığı ile bile rüya sahibine zarar veren kimseleri çıkaracağına ve psikolojik rahatlama yaşamaya işaret eder. Söylediği sözler ve yaptığı davranışlarla kişinin çevresinde kendine zarar veren insanlardan uzaklaşacağına, bu kimseleri hayatından çıkardıktan sonra hayattan daha fazla keyif almaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak
Eğer uzun süre hoşlandığı ve sevdiği birisi var ise bu sevgisine karşılık bulacağına ve mutlu bir birliktelikten sonra hayırlı bir evlilik yaşayacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi devlet işlerine girmek gibi bir planı var ise, makam ve mevkisinin yükseleceğine çok başarılı bir devlet çalışanı olacağına, hizmet verdiği insanların sevgisini kazanacağına ve dualar alacağına işaret eder. Kişinin birçok kişinin desteğini alacağına ve istediği yerlere gidebileceğine yorumlanır. Başkalarından gördüğü destek ile kazançlarının artmasına, daha fazla tanınmasına ve sevilmesine işaret eder.
İçini kaplayan büyük bir sıkıntı var gibi, seni içten içe sanki kemiriyor gibi görünüyor. Şu sıralar biraz fazla duygusalsın, olur olmaz her şey senin üzülmene sebep olabiliyor. Yakın zamanda kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sana çok iyi gelecek, orada tanışacağın kişilerle uzun yıllar arkadaşlığınız devam edecek. Kendi kabuğundan çıkıp, dış dünyaya açılmak seni çok keyiflendirecek.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İnsanlar Görmek
Kişinin her koşulda keyfine düşkün ve müşkülpesent bir yapısı olduğunu gösterir. Kişinin maddi durumu yerinde olmasa da lüksünden ve rahatından ödün vermeyeceğini gösterir. Bu kişi şartlar ne olursa olsun en lüks olan seçeneği tercih eder ve ekmek bile bulamıyorken lüks şeyler yapmayı tercih eder. Otobüse binmek yerine taksiye biner ve ihtiyacı olmayan şeyler üzerinde alışverişler yapar. Asla harcamalarına dikkat etmez, ayağını yorganına göre uzatmaz. Bu kişiler aynı zamanda gamsız karakterlidir.
Yaşadıkları sorunlar ne boyutta olursa olsun asla kendilerine dert etmezler. Bu yüzden onların yarattıkları sorunları her zaman çevrelerinde bulunan insanlar çeker. Bu kişiler genelde aileden olur ve kişinin lüksünden dolayı yaptığı harcamaların bedelini onlar öderler. Bu ciddi bir maddi zorluk demektir. Bu zorluklar aileyi büyük sıkıntılara sokar ve çevreden kötü konuşmalar gelmesine sebep olur. Kişinin sebep olduğu bu hezimetler ailesinin ve çevresinin tepkisini çeker. Bu sürecin sonunda kişinin etrafında kimse
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombilerden Saklanmak
Rüya sahibinin çok şanslı ve bereketli bir hayat sürdüğüne işaret eder. Rüya sahibinin arkadaş çevresi vesilesi ile hayırlı bir kısmet bulacağına ve çok mutlu olacağına işaret eder. Karşılaştığı zorlukları kolay bir şekilde ve ailesinin yardımı ile atlatacağına yorumlanır. Eğer bir rahatsızlığı var ise bu rahatsızlığına şifa bulacağına ve bunun için kısa bir yolculuk yapacağına işaret eder. Sanat ile ilgili işler yapacağına ve hayal ettiği işleri yapacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek
Elinden her iş gelen, akıllı, zeki ve hamarat bir kadın ile karşılıksız fakat büyük bir aşk yaşanacağının göstergesidir. Bu yaşadığınız aşk çok uzun yıllar sürse de sonu iyi bitmeyecektir. Güzel başlayan bir sevginin ileride karşılığını kaybedeceğinin ya da karşılık alınamayacağının göstergesidir. Aile ve iş yaşantınızda çok büyük sıkıntılar yaşadığınız bir zamanda sevgilinizin ya da çok değer verdiğinizin birinin desteğini görecek ve bu destek sayesinde çok daha çabuk kendinizi toparlayabileceğinizin göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi İstilası Görmek
Kişi, iş hayatında çok sıkıntılı bir dönemden geçirirken ve hatta iflasın eşiğine gelecekken elinize bir miktar yüklü bir para geçeceğini ve bu parayı iyi değerlendirirseniz sıkıntıların sonunda refaha kavuşacağınızı gösterir.
Eski hareketli ve sosyal yaşam düzeninden sıyrılarak daha pasif ve daha durgun bir yaşamı tercih etmesi olarak ifade edilmektedir. Geçmiş dönemlerde gece hayatının, partilerin ve ortamların aranan ismi olan rüya sahibi, ilerleyen dönemlerde bu yaşamda huzuru bulamayarak daha sakin ve ailesine daha fazla önem göstererek yaşamayı tercih edecektir. Kişideki bu değişime kendi içsel düşünceleri yol açabileceği gibi son zamanlarda tanıştığı birisi de sebep olabilir. Tanıştığı veya tanışacağı bu kimsenin onun hayatında farkındalık yaratarak köklü değişimlere yol açması beklenmektedir. Bunun yanı sıra bazı yorumculara göre, yakın çevrenizde sizin kötülüğünüzü isteyen ve sizi zor duruma düşürmek için fırsat kollayan birilerinin olduğunu göstermektedir. Ancak bu konuda panik yapmaya gerek yok çünkü iyi niyetiniz ile bu kötülüklere fırsat vermeyecek ve sizin kötülüğünüzü isteyenleri alt edeceksiniz.
Hayırlı bir yaşama sahip olmanın göstergesidir. Evli olanlar için herkes tarafından beğenilen ve konuşulan bir aile yaşantısına sahip olmak olarak ifade edilmektedir. Evli ve bir çocuk sahibi olmayan aileler için ise hayırlı ve ilim irfan sahibi bir birey yetiştirmenin göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombiden Kaçmak
Uğraşarak sonuca varma olarak yorumlanır. Onu yenen kişi tüm sıkıntılardan başarıyla çıkacaktır. Biraz azimli ve güçlü olması gerekir. Bu dönemde güçlü kalabilen kişi sonunda feraha erecektir, zafer bayrağını kaldıracaktır. Etkisiz hale getiren kişi zafere ulaşacaktır. Korlu filminden ve gerilimli şeylerden korkanlar için bilinç altının bir oyunudur. Korkmayanlar için ise, sıkıntılı, zor ve bunalım dolu bir dönemin içine gireceğinizin göstergesidir. Aynı zamanda bu rüya, bir uyarı niteliği taşır. Kişinin etrafındaki kişileri dikkatli seçmesi ve bu kişilerin niyetlerine dikkat etmesi gerekir.
Ummadığın birinden beklemediğin bir haber alacaksın. Bu haber seni şaşırtacak biraz ama sonrasında çok mutlu olacaksın. Geçirdiğin sıkıntılı ve zor günlerini arkadaşların sayesinde atlatmış gibisin. Onların varlığı seni motive ediyor ve sana güç, enerji veriyor. İşteki başarıların patronlarının beğenisini topluyor, senin için daha iyi bir mevki düşünüyor gibiler. İşindeki bu değişiklik maddi açıdan da seni epey rahatlatacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Olmak
Rüyada zombi olmak, bu rüya kişinin hayatını asosyal yaşayarak çevreden bağımsız sıradan şekilde hayatını sürdüreceğine yorumlanır. Rüyasında zombi olduğunu gören kimse, çevresi dar, kendisinden başka kimseyi düşünmeyen,iyilik yapmaktan yoksun, insanları sadece araç olarak görmüş kimselerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek, kötü niyetli biri ile karşılaşmak olarak yorumlanır. Kötü niyetli biri ile uğraşmak zorunda kalacaktır. Kötü niyetli olanlarla karşı karşıya gelinebilir. Size yakın görünen biri ummadığınız anda size kötü niyetle yaklaşabilir. Yabancı birisi sizin canınızı acıtmak için bazı kozlar elde etmek isteyebilir. Bu dönemde herkese daha dikkatli davranmanız gerekecektir. Kötülüklere karşı temkinli olmalısınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısına Uğramak
Savaşların olacağı anlamına gelir. Bu dönemde birçok olayla uğraşmak zorunda kalabilir. Üzerine geldiğini gören kişi bazı tehlikelerle boğuşacaktır. Bu dönemde her şeyin üst üste geldiğini söyleyebilirsiniz. Uğraşan kişi de bu dönemi sıkıntılarla geçirecektir. Doğru hareket edilirsen ve sakin olunursa bu dönem atlatılacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek, hayırlara işaret eden bu rüya kişinin çevresinde varlığı ile kişiye güven verecek kimselerle  yolunu daim kılacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek, genellikle olumlu şekilde yorumlanır. Rüyada zombi gören kişi, en zor zamanlarında bile kendini yalnız hissetmeyeceğine ve her zaman için uzanacağı bir dalı olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombiler görmek:
Zombi rüyaları tükenmiş ve faydasız enerji sembolizmidir. Rüyasında zombilerle arkadaşlık eden aslında kendisine faydası olmayan hatta zararlı olan kişilerle takılmaktadır. Rüyadaki zombiler “ölmüş” ya da “dünyevi olanla bağlantısı kopuk” algısı yaratan objedir ve rüya sahibi için faydasız enerjiyi sembolize eder. Rüyasında zombiler tarafından kuşatılan kişi vaktini çok fazla faydasız işle geçirmekte olduğunu anlamalıdır. Rüyasında zombilerle arası iyi olan, arkadaşlık eden ve onlardan kaçmayan tüm bu faydasız işlerle kendi rızasıyla uğraşmaktadır. Bu rüya genellikle vaktimizi eğitim, öğrenim ya da kendimizi geliştirdiğimiz işlere harcamak yerine enerjimizi bize hiçbir menfaat sunmayacak alanlara aktardığımıza dair uyarıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombilerle çevrili olmak:
Rüyada zombilerle çevrili olmak negatif enerjilerin kişinin hareket etmesini zorlaştıracak boyutta etkisinin hissedilmesi anlamına gelir. Zombilerin kendisini ablukaya aldığını ya da kaçmasını engelleyecek şekilde çevrelediğini gören kişi için bir sorunla ilgili tüm çıkış yolları tükenir. Rüyadaki zombiler aynı zamanda faydasız ve gereksiz boş enerjilerin temsilcisidir. Bu yüzden bazen zombilerle çevrili olmak rüyası faydasız hatta zararlı arkadaşların kötü etkilere veya rüya sahibinin hayatını boş ve faydasız işlerle çok fazla geçirmesine işaret edebilir. Kısacası, bu rüyayı görenin hayatında çok fazla gereksiz ve ortadan kaldırılması gereken iş ya da alan bulunur ve rüya sahibinin tüm vakti ve enerjisi bu boş işlerle ya da negatif düşüncelerle işgal edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombilerin saldırısına uğramak:
Rüyada zombi saldırına uğramak da yine zombi tarafından takip edilme rüyasına benzer bir anlam içerir ve geçmişten gelen negatif enerjinin kişinin bugününü etkilemesinin altını çizer. Fakat zombi saldırısı biraz daha vurgulu bir şekilde bu olayın gelip artık bizi aşırı derecede rahatsız etmesi, hatta varlığımızı ya da istikrarımızı bozacak boyutta rahatsızlık vermesine işaret eder. Rüyasında zombiler tarafından saldırıya uğrayan ve öldürülmeye çalışanın kişinin karşısına geçmişten gele bu enerji o kadar güçlü bir şekilde çıkar ki çok büyük bir kayıp vermesine bile sebep olabilir. Bu rüyanın sahibi geçmişten kaynaklı bu meseleyi ertelemek yerine eline alıp çözmelidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi olmak:
Rüyada zombi olduğunu görmek ya da zombiye dönüşmek maneviyatın azalması ya da fiziksel alemde kopuk olmaya işarettir. Tıpkı zombilerin fiziksel alemin yaratıkları olmamaları gibi rüya sahibi de ya gerçeklerden ya da fiziksel alemden kopuk bir hayat sürmektedir. Bu rüya bazen internet bağımlılığı, aşırı hayalperestlik ve gerçeklerden uzak kalmak ya da yakınlarıyla tüm bağı koparacak kadar kendi dünyasına dalmak gibi durumların yaşanmasına da işaret edebilir. Kısacası, rüyasında zombi olduğunu gören için “geri dön” mesajı vardır ve kişi fiziksel alemle kopardığı bağı tekrar sağlamlaştırmak adına bir şeyler yapmalıdır. Bazen rüyada kendini zombi olarak görmek birilerinin gözünde “aşırı değişmiş olmak” ya da “gözden düşmek” algısıdır. Bu rüyanın sahibi kimin gözüne zombi gibi göründüğünü anlamaya çalışmalıdır. Rüyasında bir tanıdığının zombiye dönüştüğünü gören ise bu duyguları  o tanıdığı ya da o kişiyle aynı ismi taşıyan biri için hisseder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombilerden saklanmak:
Rüyada zombiden saklanmak en genel anlamı itibariyle bizi rahatsız eden bazı durumlardan uzaklaşmaya çalışma çabasıdır. Bu rüya bazen korkularla yüzleşmeyi reddetmek ya da geçmişten kaynaklı bir sorunu halletmek yerine o sorunu görmezden gelmeye işaret eder. Bu rüyayı sürekli gören kişi için artık bazı sorunları ele alarak çözmenin vakti gelmiştir. Bu sorunları görmezden gelmek kişiye hiçbir fayda sağlamamaktadır. Rüyadaki zombi algısı herkes için farklı olabilir. Bazen zombi “istenmeyen durum” sembolizmidir. Aslında rüyasında zombiden saklanan ve zombi tarafından bulunmak istemeyen istemediği bir durumdan kaçar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi öldürmek:
Rüyada zombi öldürdüğünü görmek en genel anlamı itibariyle uzun süredir kişinin bilinçaltını rahatsız eden bir sorunu ortadan kaldırmaya delalet eder ve hayırlı bir rüyadır. Rüyasında zombi öldüren bir işi halleder ya da bir düşmanı yener ve rahatlar. Fakat bu rüyanın bir başka teması da zaten ölü olanı öldürmek temasıdır. Bir başka deyişle, bu rüya daha önce kapanmış ve tekrar gündeme gelmiş bir sorunu ikinci kez hallederek ortadan kaldırmanın altını da çiziyor olabilir. Kısacası, rüyada zombi öldürmek herkes için iyi anlam içerir ve bilinçaltında depolanmış ve çok yer işgal eden bazı negatif düşünceleri formatlamaktır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZOMBİ GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyada zombi görmek, genellikle olumlu şekilde yorumlanır. Rüyada zombi gören kişi, en zor zamanlarında bile kendini yalnız hissetmeyeceğine ve her zaman için uzanacağı bir dalı olacağına delalet eder.
Rüyada zombi görmek, rüya sahibinin çevresinde hem maddi hem de manevi desteğini esirgemeyecek, düştüğü zor zamanların içinde yardım elini uzatarak onu refaha ulaştıracak, akıllı, güç sahibi, tecrübeli ve sağduyulu kişiler olduğuna ve onlardan gelecek yardım ile güzel günler göreceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ZOMBİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK
Rüyada zombi öldürdüğünü görmek, kişinin rakiplerine karşı zafer ve başarı elde edeceğine, kötü gözlerden korunacağına ve art niyetli kötü gözlü kişileri hayatından uzaklaştıracağına delalet eder. Rüyada zombi öldürdüğünü gören kişi, inancı ve güveni sayesinde büyük başarılara imza atar, kendisine kötülüğü dokunacak kişileri geride bırakır ve onları kendisinden uzak tutar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zombi görmek, hayırlara işaret eden bu rüya kişinin çevresinde varlığı ile kişiye güven verecek kimselerle  yolunu daim kılacağına yorumlanır. Rüyasında zombi gören kimse, kendisi için hayırlı olacak dostlara sahip olup kazandığı başarılar ve saygınlık ile daima başarılı olur. Rüyada zombi görmek, kimi zaman da yaşanacak güzel günlerin habercisi şeklinde ifade edilip  kişinin ailesiyle bağlarının daha güçlü hale gelip gurur duyacağı bir çok işe vesile olacağına ifade edilir. Zombi sembolü bazen de hayırlı haber almaya, mevki ve makama, itibar görmeye, elde edilen kazançlarla gelecek kaygısı gütmeden rahat ve güzel hayat yaşamaya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Görmek Ne Anlama Gelir?  
Rüyada zombi görmek, keyiflenmeye, mutlu olmaya, kazanç ve kısmet kapılarının açılmasına, ticari anlamda başarı sağlamaya, elde edilenlerle başarıya ulaşmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, tehlikeli olaylardan ailesini uzak kılan sevdiği kişiler için her daim iyiyi ve güzeli dileyen iyi huylu kimselerdir. Rüyada zombi görmek, bazende her konuda yardım sağlayan, varlığı ile kişiye güven veren, her daim yanında olan kimselere ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Tarafından Kovalanmak  
Rüyada zombi tarafından kovalanmak, rüyasında zombi tarafından kovalandığını gören kimse, alacağı birbirinden etkili ve güzel olan haberlerle mutlu olup ailesine verdiği sözleri yerine getirme şansına erer. Bu rüya kişinin gerçeklik payı yüksek olan kalıcı değerlere önem vererek kendisini ve sevdiği insanları güzel kılacak etkinliklerde olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Tarafından Kovalanmak  
Rüyada zombi tarafından kovalanmak, rüyasında zombi tarafından kovalandığını gören kimse, alacağı birbirinden etkili ve güzel olan haberlerle mutlu olup ailesine verdiği sözleri yerine getirme şansına erer. Bu rüya kişinin gerçeklik payı yüksek olan kalıcı değerlere önem vererek kendisini ve sevdiği insanları güzel kılacak etkinliklerde olacağına tabir edilir.

üyada Zombi Isırması  
Rüyada zombi ısırması, şans, kısmet ve başarı olarak ifade edilen bu rüya kişinin attığı adımlar ve çevreye kattığı birikimlerle her kes tarafından  sevilerek saygınlıkla karşılanacağına yorumlanır. Rüyasında zombi ısırması gören kimseler, hayat bağı güçlü, başarılarıyla sıkça adından söz ettirmiş, herkese  eşit şekillerde davranan kimselerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Öldürmek  
Rüyada zombi öldürmek, ömrün başarı ve zaferle sürüp gitmesine, geleceğe yönelik olumlu katkılarda bulunmaya, Allah’ın rızası ile hayırlı yollarla baş vurmaya yorumlanır. Zombi öldürmek, rüyası bazen de farkında olmadan hata yapmaya, insanlara karşı kırıcı davranışlarda bulunmaya, hakkın körelmesine ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zombi Saldırısı Görmek  
Rüyada zombi saldırısı görmek, amaç ve başarı olarak ifade edilen rüya kişinin iş hayatında hedeflerine ulaşma konusunda zorluk çekmeyerek adından sıkça söz ettirecek başarılara imza atacağına yorumlanır. Zombi saldırısı gören kimseler, hayırlı niyetleri ve insanlara karşı yapıcı davranışları ile bir çok kişi tarafından övgüyle karşılanmış, her kesin dikkatini kazanmayı başarmış, sağ duyulu kimselerdir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

396 Aktif
0 Üye ve 396 misafir
Bugün : 20409
Dün : 23857
Toplam : 48078717
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...