Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+14 oy
482 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Telefonun çalacağını önceden hissettiyseniz. Arkadaşınız söylemeden ne düşündüğünü fark ettiğiyseniz ve az sonra düşündüklerinizi söylemeye başladıysa siz bir telepatsınız. Evet telepati yapıyorsunuz. Yapılan son araştırmalar tüm insanların bilinçli değil ama bilinçdışı durumlarında telepati yaptıklarını söylüyor. Kısaca bilinçaltınızın telepati yaptığını Rus bilim adamları söylüyor.
 Peki Telepati Nedir?
Karşınızdaki kişinin duygu ve düşüncelerini okuyabilmek ve aynı zamanda düşünce ve duygu gönderebilmektir. Bunu düşünce gücü ile yapmaya telepati diyoruz. Telepati Kısaca bir kişiye beyin gücü ile düşünce gönderebilmek ve başka kişilerin aklındakileri okuyabilmektir.
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Ve galiba telepatiyle rüyalar da mümkün

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Telepati Mümkün mü?
Polonya asıllı Rus Wolf Messing'in yaptıkları telepatinin mümkün olabileceğini gösteriyor. Stalin ile görüşmelerinden sonra Rus merkez bankasından 100 bin Ruble yi bir deftere yazılı basit bir kağıt ile aldı. Burada telepati gücünü kullandı. Albert Einstein ve Sigmund Freud ile Viyana'da tanışan Wolf Messing onların yaptığı bir dizi deneyden başarı ile çıktı.
Pek çok deneye ve programa katıldı. 1974'te Rusyada öldü.

Bu bize telepatinin uzak bir ihtimal olmadığını anlatır. Telepatiyi günlük yaşamımızda görürüz. Özellikle iyi anlaşan çiftler, anneler ve çocuklarında. Çok samimi arkadaşlar birbirlerine sadece bakışları ile bir şeyler anlatabilirler.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Telepati Nasıl Yapılır? Telepati Teknikleri Nelerdir?
Birinci Adım
Telepatide bir alıcı ve birde gönderici vardır. Radyo sinyalleri gibi. Bir gönderen taraf ve birde yayını alan taraf vardır. Telepati yapmak için öncelikle düşünce göndermeye odaklanmak daha iyidir. Düşüncelerinizi karşınızdaki kişiye göndermeye çalışın. Bir sayı veya bir renk düşünerek karşınızdaki arkadaşınıza gönderin. Arkadaşınızla bu etkinliği yaparak telepati yeteneğini geliştirebilirsiniz.
+10 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İkinci Adım
Düşünceleri okuyabilmek için zihninizi serbest bırakın ve meditasyon yapın. Zihin ne kadar sessiz ve sakin olursa o kadar rahat şekilde düşünceleri hissedebilirsiniz.
+9 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Üçüncü Adım
Düşünceler gibi duygularda hissedilip okunabilir. Duyguları hissetmeye yoğunlaşmak sizin için farklı bir basamak olacaktır.
danla Rüyakar (2.5k puan)  
Ben bazen bir arkadaşımı düşünüyorum. O da beni arıyor. Bu telepati mıdır?
danla Rüyakar (2.5k puan)  
Bazen de birini düşünüyorum. Beni arıyor.
danla Rüyakar (2.5k puan)  
Anladım. Ama ben de meraklıyım bu konular
+2 oy
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Telepati için illa o kişi yanımızda mı olmalı mesela yani yanımızda olmayan kişiler ile de telepati yapılabilir mi
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
olabilir. ama telepati biraz zaman ve çaba isteyen bir şeydir kişisel olarak olmasına dair garanti veremem ama tasavvufta yaparım ama oda çok hassas konu olduğundan açıklamasını yapamıyorum. adabımız gereği konuşmamız uygun olmadığından .

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

394 Aktif
0 Üye ve 394 misafir
Bugün : 19889
Dün : 23857
Toplam : 48078198
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...