Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
518 okuma
B Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhaba. Ben rüyamda sevgilimle arabadaydım. Sanki başını direksiyona yaslamıştı. Niye bilmiyorum, ama sanki saat akşam yediydi ve iki saat daha geçmesini bekliyorduk. 7 konusunda tam emin değilim, ama 2 saat geçmesini beklediğimize eminim. Sonra sıkıldım ve indim arabadan. 2 saat sonra gelirim gibisinden bir şey oldu. Bahçe gibi bir yere gittim. En arka tarafda sinekler falan vardı. Sanki bir şeyler yapıyordum ve izin vermiyorlardı. Birde bebek vardı sanki. Rahatsız olmasından endişeleniyordum. Yorumlarsanız sevinirim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sevgilinin hareket etmesini engelleyen bir şey olabilir mi belki ciddi anlamda hazır hissetmiyor yada kendi ailesi yada yada hayatıyla ilgili engeller olabilir mi sanki onu kıstlayan daha rahat hareket etmesini engelleyen bir durum var ve bununda sanki farkındasın gibi. bahçe ve sinek mevzusu güzel olan düşüncelerini veya huzurunu küçük basit ama mide bulandıracak şekilde bozan birilerini işaret eder belkde sen birilerinizn huzurunu bozmasından endişeleniyorsun. bebek konusu gene güzel gelişmelerin olmasında seni engelleyen bir sebebin yattığını düşünüyorum hareket etmeni engelleyen bir sebep yada birisi  ve muhtemelen bu rüyada gördüğün şeyleri engelleri falan sanki biliyor yada hissediyorsun gibi geldi bana psikolojik derinliği var gibi bu rüyanın.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kafanı karıştıracak türden bir haber gelebilir seni düşündürecek bir haber.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
İyi mi kötü mü acaba ‍♀️
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
aslından emin olamadığın bir haber olabilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
umarım kötü değildir. biraz düşündürecek gibi görünüyor.
+3 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,
Sevgilinize musallat olan lüzumsuz insanlar ve bazılarının da adaletsizce ilişkinizi eleştirmesi sizin için can sıkıcı bir hale gelebilir. Onların çevrenizin dışında tutmak isteyeceksiniz. Sinekler evinize can sıkıcı birilerinin geleceğine işaret ediyor. Bebek ise sevgilinizle ilişkinizin sağlam olduğunu gösterir. Müjdeli haberdir.

Sevgiler,
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
hayatın güzel gidecek görünüyor ve sanki basit mevzular var engel olan sevgilinin yakınlarından olabilirmi bu engeller.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Yaa yine çook doğru yorumladınız. Hele şu lüzumsuz insanlar kısmı. ‍♀️ Çook doğru. Teşekkür ederim.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Şaşkınlıkla okudum. Hem bu kadar doğru anlatmanıza hemde benim bu kadar şeyi hissetmeme. Evet çok doğru. Onun hareket etmesini engelleyen durumlar, benim bazı şeylerin çok farkında olmam ve's
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Engel oluyorlar bence ve sevgilim bile farkında değil gibi. Birde şimdi hatırlıyorum rüya da kulağımın kaşındığını ve baktığım zaman orada bir yara oluştuğunu görmüştüm. Bunu peki nasıl yorumlarsınız?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
iyi de kötüde olabilir ama seni düşündüreceğine göre biraz kafanı karıştıran bir haber olabilir. belki birileriyle ilgili şüphe duyabilirsin bu haberi verenden   haber alırsan aslınıda öğrenmen gerekebilir.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
ve o haber geldi ‍♀️ aslında tam olarak haber gibi değilde beni hiç ilgilendirmeye bir konunu bana anlatılması ve şüphe duymam gibi bir şey oldu
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Birde ben rüyamda karne falan aldıgımı gördüm) notlarım iyiymiş ve bu yüzden bana hediyyeler vermiştiler. Bir kutuydu galiba. İçinde bardak falan vardı. Sonra bana bir evde vermiştiler. Rüyam da şu an olan ev arkadaşim okulda benim yanima geliyordu ve bana 1 defter bırde şal gibi bir şey veriyordu. Eğer çantanda yer varsa bunları da koyabilirmisin diyordu. Aslında çantam doluydu ama koymaya çalıstım. Yerleştirdigim an sanki yere düştüm, yuvarlandim gibi birşey oldu. Sonra eski sınıf arkadaşlarım 3 erkek arabayla gelip beni aldilar mandalina falan gordum galiba) eve gittim. Tuvalet var ve tuvaletin iki tane farkli kapisi var onlari ortmeye calişiyordum. Şu tuvaletler son gordugum 2-3 ruyada benim basima bela. Nedenini anlayamiyorum)
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Çok teşekkür ederim. Evet öyle. Her söylediğiniz çok doğru. Tekrar teşekkür ederim.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sıkılmışsın kendini yalnız hissediyorsun biraz eğlenmeye sevineceğin ve mutlu olacağın  şeyler yapmaya ihtiyacın var bardak ise duygusal anlamda hassas bir dönemdesin ve kırılganlık yaşayacak noktadasın. çantada ise fazla sorun kaldırmaya tahammülün kalmamış gibi şu an ağır yük taşıyacak durumda değilsin kendine karşı iyi davranışlar bekliyorsun erkek arkadaşlar ve mandalna bun çağrıştırdı bende  tuvaletleri sıksık görmen başta belirttiğim gibi sıkılmanı ve yalnız kalmak isteğini işaret ediyor. yada gerçekten yalnız hissedebilirsin kendini.
0 oy
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhaba Mustafa bey. Galiba rüyam da annemle babamın tekrar dügün yaptıklarını gördüm.) Bu ne demek? Birde ben bahçede bir lavabodaydım. Zaten bu lavabolardan bi kurtulamadım.) Yere oturmuştum ve et yiyordum. Kapı açıktı ve karşı komşunun pencereleri falan gorunuyordu. Beni gorunce sevindi. Artik daha da fazla değişmişsin gibisinden bir şeyler söyledi. Sonra oğlunun evlenecehini artik kalabalik bir aile olacaklarini falan. Pencerenin önünde oyuncak bir bebek oturuyordu. Ben bazı haraketler yapıyordum ve bana çocuk gibi gülümsüyordu. Yorumlarsanız çok sevinirim.
B Uzman Yorumcu (23.2k puan)  
Merhaba. Rica etsem yorumlarmısınız?
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anne babanın evlenmesi ferahliktir aileyi kapsar.gene yalnizlik seni etkiliyor komsunun oglunun evlenmesi aslinda senin bu yondeki isteklerindir.oyincak bebek bir davete yada eglenceye isaret olabilr ama daha cok hayatı fazla ciddiye almaman gerektigine iaaret eder.daha vurdumduymaz gamsız olman gerekir.

İlgili rüyalar

+1 oy
2 yorum 173 okuma
+19 oy
4 yorum 382 okuma
+4 oy
1 yorum 107 okuma
Biavuchuzur 28 Ekim 2021 İstihare kategorisinde Biavuchuzur Karabasan (475 puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 244 okuma
geekone3388 30 Ocak 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 226 okuma
+25 oy
13 yorum 536 okuma
+1 oy
0 yorum 36 okuma
+1 oy
1 yorum 168 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

382 Aktif
1 Üye ve 381 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 14063
Dün : 23857
Toplam : 48072396
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...