Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
204 okuma
mustafaharputi Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Anjelit taşı mavi renktedir ve rahatlatan, huzur veren özelliği ile tanınmış bir taştır. Anhidrit taşı olarak da bilinen Anjelit taşı aynı zamanda iletişim taşı olarak da tanınmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Anjelit Taşının Özellikleri

Farklı özellikleri olan Anjelit taşı en çok da medyumların tercih ettiği bir taştır. Çünkü bu taşın özel iletişimleri kolaylaştıran bir taş olduğuna inanılır. Ruhsal alem ile ilgilenen kişilerin büyük ilgisini çeken bu taşın, meleklerle olan iletişimi daha da kolaylaştırdığına inanılmaktadır.

Kimilerine göre yeni bulunduğu sanılan bu taşın, kimilerine göre de çok önceki zamanlarda bilinip kullanıldığına da inanılmaktadır.

Bir özelliği de mavi kalsit taşına çok benzemesidir. Hatta kimi zaman karıştırıldığı da olmaktadır. Ancak Anjelit taşı daha yoğun ve opak görünümdedir. Kristal şekilde bulunması çok nadirdir.

Medyum, kâhin diye adlandırılan ve ön görülerinin yüksek olduğu kabul edilen kişilerin bu taşlardan yararlandıkları, böylece ruhsal alemle olan iletişimlerini daha kolay yapabildiklerine inanılmaktadır.

Peru, Polonya, İngiltere, Almanya, Libya, Mısır, Meksika gibi ülkelerde bulunmakta ve çıkarılmaktadır. Ancak Peru’da bulunan bir çeşit Anhidrit taşıdır. Soluk mavi ve kırmızımsı renklerine de rastlanmaktadır. Bu renk değişimlerinin farklı karışımlar ile oluşum süreleri arasındaki zaman farkından kaynaklanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anjelit Taşının Faydaları

    Olumsuz enerjilere karşı koruyucudur.
    Stres, öfke ve gerginlik gibi durumlarda sakinleştirici görevi görür. Bu açıdan Akuamarin taşı gibidir.
    Duygusal hassasiyetin yoğun olduğu durumlarda rahatlatıcı etkisi vardır.
    İletişim ile ilgili etkili bir taş olduğundan özellikle boğaz çakrasına iyi gelmektedir.
    Ruhsal iletişimde kolaylık sağlar.
    Psişik yeteneklere destek verir ve su yüzüne çıkmasına neden olur.
    Zihinsel telepatiye destek olan bir taştır.
    İdrar söktürücüdür.
    İştahsızlık verir dolayısı ile zayıflamayı kolaylaştırır.
    İç huzuru artırır.
    Duygusal sorunları ortadan kaldırır. Daha güçlü olunmasını sağlar.
    Kemik ve kaslarla ilgili rahatsızlıklarda ve eklem ağrılarında destekleyicidir.
    Kuruntu vesvese ve özellikle uyku bozukluğu gibi durumlarda yastık altında bulundurmak rahatlatıcı kolaylık sağlar.
    Olumsuz ortamlarda, olumsuz işlerde ve olumsuz iletişim gibi durumlarda yanınızda bulunduracağınız Anjelit taşı tüm olumsuzlukları yapacağı titreşim ile yok etmektedir.
    Öfke kontrolü yapar.
    Meditasyon için en uygun taştır. Ruhlar alemi ile, meleklerle ve yüksek alemlerle iletişime geçmede kolaylık sağlamaktadır.
    Nazara karşı kullanıldığı ve koruyucu amaçlı bulundurulduğu da olmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anjelit Taşının Temizliği

Anjelit taşının temizliği tütsü yapılarak giderilebilir. Böylece olumsuz enerjiler yok olur ve taş arınmış olur. Ancak tütsü sonunda tekrar yıkanarak kurulanması gerekmekte ve is gibi kalıntıların da ortadan kaldırılması gerekmektedir.

Genellikle medyumların kullandığı Anjelit taşı aslında her meditasyon sonrasında tütsülenmeli ve daha sonra yıkanıp kurulanmalıdır. Böylece bir sonraki meditasyon için de hazır ve daha etkili olarak güçlü hale gelmektedir.

Taşlardaki temizliğin önemi, gücünü ve etkisini artırmak içindir. Ancak Anjelit taşı gibi taşların daha özenle temizlenmesinde yarar vardır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

578 Aktif
1 Üye ve 577 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4661
Dün : 21898
Toplam : 48084845
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...