Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
222 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüyada çok güzel temiz mavi deniz de birçok kişi  yüzüyordu ben oturuyorum tekne gibi bir şeyin tersinin olduğu kısımda diğer tarafı suyun tonu bir tık daha açık maviydi orda yüzmüyordu kimse kız kardeşim de burası annemizin yeri ben yüzerim diyordu açıkçası ne dediğini tam hatırlamıyorum sonra ben de suya atlıyorum yüzüyorum balıklar gibiyim balıklar suyun üstünden oldukça yükselir sanki zıplar gibi sonra suya düşer o şekilde ve iki balinanın yanından o şekilde geçip yüzüyorum kadının biri bakıp gülüyor sanki mutlu olmuşum gibi sonra o kadar zıplıyorum ki bu sefer havada uçarken buluyorum çok mutluyum hiç korkum yok sonra bir eve düşüyorum bir kadın var 3 erkek bu kadının çocuğunu almış siyahi bir çocuktu güzeldi sadece teni siyahtı bırakın çocuğu diyorum  damdayız bu arada ama çocuğu bırakıyorlar ben de kaçıyorum son anda yakalanıyorum üstümde bikini var bu arada bir kişi kollarımdan iki kişi bacaklarımdan tutmaya çalışıyor bacaklarımdan tutan bir kişi direk bikini altını sıyırıp kenardan elini hemen kalçama atıyor dokunuyor ben de çocuğu almış mı diye bakarken uyanıyorum hemen uyandığım zaman sabah 07:43 civarıydı. Yorumlarmısınız... Teşekkür ederim.
 
Rüyamı bilenler yorumlayabilir mi lütfen merak ediyorum. Teşekkürler

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Epey ilginç bir rüya olmuş pelin.

Su, deniz bizim algımızla olan ilgili şeylerdir. Şimdi burada herkesin olduğu yerde değil de annenin size ayırdığı bölümde yüzdüğünüze göre ve çok mutlu olduğuna göre şöyle diyebiliriz. Annenin sana hediye ettiği dünya görüşü veya dünya algısı, sevgisi, şefkati vs sana kendini iyi hissettiriyor. Her şeyden öte özgür ve özel hissettiriyor çünkü orada değişik şekilde yüzüp, uçabiliyorsun. Bu çok güzel bir durum.

Eve gelirsek bu yakınlarındaki birini temsil ediyor. Bu kişi üç sorumluluk almış ama bunlarla başı dertte gibi. Sen bu yakının, arkadaşın artık her kimse buna yardım edeceksin ama bu yüzden senin de biraz canın sıkılacak olaylar olacak gibi duruyor.
+7 oy
 
Çok teşekkür ederim karga ama eksik olduğunu farkettim bir şey var ben orada yüzüyorum ama diğer birkaç kişinin olduğu kısımda da yüzüyorum sadece o yere bağlı kalmıyorum uçmaya da annemin yeri olan kısmından ayrılınca uçmaya başlıyorum şuan sen yorum yapınca düşündüm anladım ailemin yanından ayrılırsam özgür mutlu olurum çok mutluyum uçarken sanki özgür gibiydim eğer gerçekte annemden bahsedeceksek ben annem ile değil tüm akrabalar ile dahi zıt bir insanım açıkçası anne baba kardeşlerimi sevmiyorum hayatım şuan kötüyse ailemin geri kalmış düşünceleri yüzünden ben hiçbir zaman onların bana yaptıkları ile mutlu olmadım ayrıca ben ateistim ama rüyaların sürekli aynı olan bir şey karşıma çıkıyorsa anlamları olduğuna inanıyorum.
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Görünüşte fikirlerin zıt olsa da sana aykırı olmak, özgür olmak, ateist olmak fikirlerini eken yine de annen olabilir. Bunu kasıtlı yaptığını sanmıyorum. Gerçi bir başka yorum oradaki annen senin üst bilincin de olabilir.

Tam da rüyandaki gibisin aslında şu yazdıklarından sonra gördüm bunu.
 
Galiba üst bilinç konusunda haklı olabilirsin teşekkür ederim
0 oy
Su gürcan Rüyazede (1.6k puan)  
Benim 2 gün önce attığım bir rüyayı kimse yorumlamamış :( bir bakabilir misiniz
( sabaha karşı sokağa çıktım başlığı )

İlgili rüyalar

+8 oy
3 yorum 180 okuma
sena1538 27 Haziran 2020 Rüya kategorisinde sena1538 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 301 okuma
İrem e 14 Ekim 2019 Rüya kategorisinde İrem e Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 204 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 136 okuma
Ayşegül keskin 8 Kasım 2020 Rüya kategorisinde Ayşegül keskin Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 110 okuma
asiya 18 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+12 oy
8 yorum 389 okuma
Adams 26 Temmuz 2019 İstihare kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 135 okuma
Selen Bilgili 2 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Selen Bilgili Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 201 okuma
Karga 28 Ağustos 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 127 okuma
+4 oy
1 yorum 280 okuma
Zeynel45 4 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 166 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 11498
Dün : 23857
Toplam : 48069834
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...