Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
12.0k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada öldürülmek; psikolojik alt yapısında ölüm korkusu yatmasına rağmen hayra alamettir. Rüyada öldürüldüğünü görenin ömrü uzar ve çok uzun yaşar. İleri görüşlü insanlardan iyilik görmeye, aklıselim insanlar ile ortak işe girmeye, tatsızlıklardan kurtulmaya, kötülükleri geride bırakmaya açıklanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

72 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada öldürülmek, sağlık ve sıhhatin yerinde olmasına, uzun bir ömür sürmeye yorumlanır. Hayırlı bir amele işarettir. Bazı rüya yorumcularına göre de ömrüne ömür katılması anlamına gelir. Eğer bir takım hastalıklarınız varsa tedaviniz ile birlikte hayırlı haberler gelebilir. Rüyada öldürülmeye çalışmak, bazı sağlık sorunlarının üstesinden gelmek demektir. Aynı zamanda psikolojik olarak da sizi yoran bir takım konular varsa gönül rahatlığına erişebilirsiniz. Sizi strese sokan herhangi bir konuda artık endişe ve baskı ortadan kalkar. Rüyada kendi ölümünü görmek, tövbe etmeye ve manevi yönden güçlenmeye, bazı hatalardan geri dönüp yapılan hataları da telafi etmeye yorumlanır. Özellikle de vicdani yönden rahat edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek

Rüyada öldürülmek; bir anlamda ruhen ve bedenen yenilenmedir. Eski defterlerin kapatılması, hataların görülerek giderilmesi, haksızlıkların telafisi, amaca odaklanıp çalışma, aile ve sosyal hayatta huzur dolu günler söz konusudur. Bazı rüya tabircileri ise bu rüyanın tekin olmayan insanlara karşı bir ikaz rüyası olduğunda ısrarcıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dövülerek Öldürülmek
Rüyada tanıdığı veya tanımadığı kişiler tarafından dövülerek öldürüldüğünü görmek; çok büyük çile ve acı çekerek gelinecek noktadan muzaffer olarak kalkılacağına işaret eden rüyadır. Günahların affına Allah’a yakın olunacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asılarak Öldürülmek
Kişinin maruz kaldığı tüm zorlukların sağlam bir destek ile kurtuluşa dönüşeceğine işaret eder. Rüyadaki ip ne kadar kalın ve sağlam ise desteğin gücü o denli büyük olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kör Kurşunla Öldürülmek
Rüyada kör kurşunlar öldürülmek, rüya sahibinin yakın bir zamanda tehlikeyle karşı karşıya geleceğini işaret etmektedir. Yakın zamanda ki yaşadığınız olayları dikkatle bakmanız gerekmektedir. Sizi ilgilendirmeyen konulara bulaşmamanız gerekir. Ayrıca çevreniz tarafından size edilen lafları bu zamanlarda aldırmamanız gerektiğini işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Açık Alanda Öldürülmek
Rüyada açık alanda öldürülmek, rüya sahibinin belli bir topluluk yerinde yapacağı konuşmanın sevilmeyeceğini işaret etmektedir. Bu durumu aşmak için kendini daha çok geliştirip nerede eksik yaptığınızı bulmanız gerekir. Bu durum karşısında yaşadığınız korkuyu atlatmak için kendinizle mücadele etmelisiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek
Rüyada öldürülmek, hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin iyiliklerle ve güzelliklerle karşılaşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kim tarafından öldürüldüğünü görürse o kimseden bir konuda destek göreceği ve onun sayesinde bir işini halledeceği anlamına gelir. Bu rüya, bir diğer yandan da rüyayı gören kişinin sağlıklı ve sakin bir yaşamı olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İstendiğini Görmek
Rüyayı gören kişinin kendisini öldürmek istediğini gören kişiden yana hayır göreceği anlamına gelir. Rüya sahibinin başının dertte olduğu, elinin sıkıştığı ya da canının sıkıldığı bir zamanda o kişiden en büyük yardımı alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birisi Tarafından Öldürülmeye Çalışıldığını Görmek
Rüya sahibi kendisinin birisi tarafından öldürülmeye çalışıldığını gördüyse. Yakın zamanda rüyada gördüğü kişinin rüya sahibinin işine yarayacak bir takım iyilikler yapacağını. Rüya sahibinin eli darda ise onun darlığına koşacağını gösterir. Rüyada öldürüldüğünü görmek her ne kadar rüya kısmında insanı üzen bir hadise de olsa yorumlanması güzeldir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İçin Kovalanmak
Böyle bir rüya gören kişinin ilerleyen zamanlarda çevresinin genişleyeceğini ve saygın kişiler içinde bulunacağını işaret eder. Aynı zamanda bu rüya sahibi yeni tanışacağı kişiler tarafından sevilecek ve sayılacaktır. Ekleme olarak rüya sahibinin hayatına yeni girecek olan kişiler kendisi açısından boş olan insanlar olmayacaktır. Gerek maddi gerek manevi her türlü zorluklarda yanında bulunacak kişiler olacaktır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinayet işlemek yada Rüyada adam öldürmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmekten Kurtulmak
Bu rüya güzel anlamlara yorulmakla birlikte en kuvvetli yorumlar arasında rüyayı gören kişinin canının ve malının güvenli olacağına, başına gelen her türlü problemde elinden gelen en iyisini yaparak kurtulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi üzüntüden uzak , sakin bir hayat sürecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek
Bir kimseyi öldürmek günah işlemeye yahut korku ve kederden kurtulmaya ya da namazı terk etmeye, Kendini öldürmek bir daha bozmamak üzere tövbe etmeye ve hayra erişmeye, Öldürüldüğünü görmek uzun ömre, çeşitli hayırlara ve mala, öldüreni biliyorsa düşmanına galip gelmeye, Birini boğazlamak o kimseye zulmetmeye, birini boğazlamaksızın öldürmek, ölen kimse için hayır ve mala, Birini öldürdüğünü itiraf ettiğini görmek rütbe ve makama, ,ocuğunu öldürmek rızka nail olmaya, Savaşta öldüğünü görmek şehadete yahut dünyalığa delalet eder.Rüyada bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla dost olacağını haber verir Bir kimseyi öldürdüğünü görmek, onunla iyi arkadaş olunacağını gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kimsenin diger bir kimseyi katlettigini görmek, katilin maktule hayir ve menfaati olacagina; yahut zülüm edecegine; birini katlettigini görmek, ona iyilik etmege; kendinin katledildigini görmek, ömrünün uzun olacagina delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmaniye göre; bir kimseyi katlettigini gören, o kimseye hayir ve menfaat saglar. Bir cemaatin kendisini zulmen katlettiklerini görene, en büyük devlet adami tarafindan hayir ve menfaat hasil olur. Bir kimseyi zulmen katleyledigini gören, asi ve nefsine zulüm edici olur ve Allah, onun üzerine birini musallat kilar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabirül-Magribiye göre; evladini katlettigini görene Allah (cc) helal rizk ihsan eder. Bir rivayete göre, rüya sahibi, mal ve dünya izzeti için evladina zulüm yapar. Birini katlettigini ve maktulün cesedinden kan akittigini görenin eline mal geçer. Eger kan akmaz ise, mal hasil olmaz. Cesedinin katleyledigi adamin kani içinde yuvarlandigini görmek, o adamin malindan istifadesine; birini katledip maktulden beyaz kan çiktigini görmek, dininin gitmesine; kendini katledilmis ve fakat kimin tarafindan katlolundugunu bilmez görmek, kanuna az itaatkar olmaga; katledeni bilir ise, düsmana zafer bulmaga, birini katleyledigini ve maktulün kanindan necaset aktigini görmek, maktulün katilden fenalik görmesine delalet eder. Bir kimseyi katlettigini, fakat bunun kim oldugunu bilmedigi gibi muayene eylemedigini gören, düsmana muzaffer olur ve gamdan kurtulur. Kendi nefsini katleyledigini gören, tövbeye muvaffak olur. Kendisinin boynu vurulmak suretiyle katlolundugunu gören, eger köle ise azat olur; gam ve kederden kurtulur; borçlu ise borcunu öder; eline çok mal geçer; eger kendisini bu suretle katleden adami bilirse, ondan çok hayir görür. Eger katil, kadin, yahut hadim agasi veya buluga ermemis çocuk veya sakalsiz sabi emred ise, rüya sahibinin vefatina delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ibni Sirine göre; bir kadin rüyada zevcini katlettigini görse, ona alakasi olmadigi bir günah ile töhmet eder. Bir küçük çocugu katledip pisirdigini gören, livata fiili islediginden dolayi ayiplanir. Bir çocugun katledip pisirildigini ve etinin koparildigini görmek, babasinin zulme duçar olacagina isarettir. Bir cemaatin birbirlerini katlettiklerini görmek, halk arasinda bidat zuhuruna; bir insani katledip cesedini arkasina aldigini görmek, cezayi hak edecegine ve zarara duçar olacagina delalet eder. Bazilarina göre; rüyada katil görmek, hacca gitmek isteyen kimse için muradina ermege; rüya sahibi hasta ise, sifaya isarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kavle (söylentiye) göre, katil rüyasi, belaya ve nimetin zevaline delalet eyler. Bir hükümdarin boyunlarini vurmak suretiyle tebasini katlettigini görmek, ahalinin zulmünden halas olmasina. hürriyete kavusmasina, hükümetten iyilik ve ihsan görmesine isarettir. Abdulgani Nablusiye göre; rüyada katil günah islemege isarettir. Nefsini katlettigini gören, günahlarina tövbe eder. Bir insani katleyledigini gören, büyük bir günah isler. Kendisinin katlolundugunu gören, çok yasar ve fazla hayra nail olur. Bir adami bogazini kesmeyerek katlettigini görmek, maktulün hayir ve menfaatine ulasmasina delildir. Bir nefis katlettigini gören, keder ve gamdan halas olur. Bir köle, efendisinin kendisini katleyledigini görse, azat olur. Bir katil isledigini ikrar ettigini gören velayete ve halk arasinda ihtiram makamina nail olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fisebilillah katledildigini gören, sehit olur. Bir baska rivayete görede: Rüyada bir kimseyi öldürmek, günah islemeye isarettir. Rüyada kendi kendisini öldürdügünü gören kimse Tövbe-i nasuh île tövbe eder. Rüyada bir insan öldürdügünü gören ktmse büyük günah isler. Bir kimse rüyada öldürüldügünü görse, o kimsenin ömrünün uzun olmasina ve çesitli kabilelerden çok hayra ve mala nail olmasina isarettir. Bir kimse rüyada, kesmeksizin bir kimseyi öldürdügünü görse, öldürülene hayir ve mal isabet eder. Rüyada bogazlamak, zulümdür. Rüyada birisini öldürdügünü gören kimse Sen bir de adam öldürmüstün de biz seni o kandan kurtarmistik (Taha suresi. a.40) mealindeki ayet geregince, korku ve kederden kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini öldürdügünü gören kimse, hayra erisir. Bir kimse, rüyada öldüreni bilmedigi halde öldürüldügünü görse, dinlr ihmal eder. Eger katilini bilirse, düsmanina galip gelir ve katillnde intikamim alir. Bir kimse rüyada bir adami öldürdügünü ve sah damanndan kan aktigini görse, maktulün, katilin dilinden hoslanmayacagi bir seye düsmesine isarettir. Bazi tabirciler de maktul, katil tarafindan bir hayir ve menfaat gelir, dediler. Bir kimse rüyada kasden ve haksiz olarak bir kimseyi öldürdügünü görse, o kimsenin günahkar olduGuna isarettir. Bazi tabirciler de birisini öldürdügünü gören kimse, namazin faziletini inkar eder veya onu terkeder, dediler. Rüyada kendi çocugunu öldürdugunü gören kimse, rizka erisir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada iki yüz kisiyi öldürdügünü görse, o kimsenin iki yüz dirhem olan borcu ödenir. Üzüntü ve kederi giderilir. Savasta öldügünü gören kimse, sahitlik yapmak arzusunda ise sahitligi kabul edilir. Bazen de o kimse, birçok dünyaliga ve zahirî nimetfere erisir.Rüyada bir insan yada hayvanı öldürmek; yaptığınız hataları düzeltmekte geç kaldığınıza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürüldüğünü Görmek
Rüyada öldürüldüğünü görmek, rüya sahi¬binin ömrünün uzun olmasına ve çok hayra, paraya ve mala nâil olmasına işârettir.Bir kişi rüyasında öldürüldüğünü görürse ve öldüreni bilmiyorsa, rüya sahibinin dinini ihmal ettiğine işârettir.Riyada öldürüldüğünü ve kendisini kimin öldürdüğünü biliyorsa, düşmanına galip gel¬meye ve katilinden intikamını almaya işârettir.Rüyada savaşta öldüğünü görmek, şahitlik yapma arzusunda ise; şahitliğinin kabul edile¬ceğine işârettir.Bazen savaşta öldüğünü görmek, rüya sahibinin bir çok dünyalığa ve zahirî nîmetlere erişeceğine işârettir.Bazen de savaş meydanında cenk ederken öldürüldüğünü görmek, kazanca, ticaretine ve sözünün yerine getirilmesine işârettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürüldüğünü Görmek
Rüyada bir kimse tarafından öldürüldüğünü gören kimse, sıkıntılı ve zor bir yaşama sahip olur. Bazı rüya tabiri yorumcularına göre rüyada öldürülmek, kişinin yaşadıklarından dolayı stres içerisinde olduğuna delalet eder. Rüyada öldürüldüğünü görmek, genel olarak sıkıntıya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öldürülmek, hayırlara alamet eder vee rüyayı gören şahsın iyiliklerle ve güzelliklerlee karşılaşmış olacağına tabir edilir. rüyayı gören kişinin rüyasında kim tarafındann öldürüldüğünü görmüş olursa o kimseden biir konuda destek göreceği ve onuun vesilesi ile bir işini hhalledeceği anlamına gelmektedir. Bu rüya, bir diğer yandan daa rüyayı gören insanın sağlıklı ve sakinn bir yaşamı olacağına, keyfinin, ağızz tadının ve sıhhatinin de yeerinde kalmış olacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurşunlanarak öldürülmek, çevrenizdeki bazı kimselere kasıtlı davranışlarından ötürü alınacağınıza, sizi üzeceklerine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada bir cinayet işlediğini gören mahzurlu bir işe girer. bazen bu rüya, maksadına ve arzusuna nail olmaya delalet eder. Hacda ihramda bulunan kimsenin bir av cinayeti yaptığını görmesi, uyanıklıkta o hayvanın mislini ödemeye mecbur olmasına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyaların genelde üstünde durulmaz ama durup dururken rüyasında cinayet işlendığını gören kişi, hiç ummadığı bir durumla karşılaşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yakılarak Öldürülmek
Ateş rüyada müjde ve berekettir, rüyada yakılarak öldürülmek de ateşin büyüklüğü nispetinde bereket ve sevinilecek olaylar ile açıklanır. Ateşe zorla sürüklenmek ise hayra yorulmaz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boğularak Öldürülmek
Rüyada boğularak öldürülmek muradına ermek, uzun bir ömür sürmek ile yorumlanır. Rüyadaki suyun temiz ve berrak olması tabiri güçlendirir. Suyun bulanık olması ise gerçek kötülük ve fenalıklar ile baş başa kalınacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahla Öldürüldüğünü Görmek
Size zarar vermek isteyen ve sizinle rekabet içerisinde olan birine yorumlanır. Bu kişi size yalan söyleyebilir ya da bir şekilde kendi lehine bir şeyler yaparak sizi mağdur edebilir. Bu kişiden gelen ihanet ile üzülebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çocuğunun Öldürüldüğünü Görmek
Çocuğunuzun yaptıkları işe gurur duymak ve çocuklarınızdan yana şanslı olmaya yorumlanır. Hayırlı evlatlar yetiştirerek gelecekte de onlar adına mutlu olabilirsiniz. Onlar için yaptığınız bazı fedakarlıklar sayesinde güzel yerlere gelebilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşinin Öldürüldüğünü Görmek
Eşinizin ömrünün uzun olmasına ve birlikte uzun bir ömür sürmeye, mutluluk içerisinde aynı yastığa baş koymaya yorumlanır. Eğer eşinizin bir takım sağlık problemleri varsa, bunları tez zamanda atlatabilir. Endişeler ortadan kalkar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürüldüğünü Görmek Diyanet
İslami rüya tabirlerine göre, yeni seçimler yapmak ve hayatın değerini anlamak, size zarar veren şeylerin farkına vararak bunlardan vazgeçmek anlamına gelir. Tam tersi sizin için hayırlı sonuçlar verecek bir takım planlar yapılabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öldürülmek, hayırlara alamet eder ve rüyayı gören kişinin iyiliklerle ve güzelliklerle karşılaşacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında kim tarafından öldürüldüğünü görürse o kimseden bir konuda destek göreceği ve onun sayesinde bir işini halledeceği anlamına gelir. Bu rüya, bir diğer yandan da rüyayı gören kişinin sağlıklı ve sakin bir yaşamı olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öldürülmek, rüya sahibi için hayırlı işlerin habercisidir. Kişinin hayatının güzelleşeceğine ve iyiliklerle rastlayacağına delalet eder. Rüya sahibi rüyasında tanıdık bir kişi tarafından öldürülürse o kişi tarafından gerçek hayatta ondan yardım alacaktır. Aldığı yardım sayesinde bir işini halledecektir. Ayrıca bu rüya kişinin hayatında sakin ve sağlıklı bir yaşam yaşayacağını haber etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İstendiğini Görmek
Rüyada öldürülmek istendiğini görmek, rüya sahibinin hayatında hayırla karşılaşacağını haber etmektedir. Rüya sahibinin çektiği zor zamanların artık daha da kolaylaşarak hayatına huzurlu devam edecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İçin Kovalanmak  
Rüyada öldürülmek için kovalanmak, rüya sahibinin gerçekten hayatta güvende olduğuna, yaşadığı bazı sıkıntı ve problemler varsa işlerinin daha iyi gideceğine ve huzurlu bir yaşama doğru gittiğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İçin Kovalanmak  
Rüyada öldürülmek için kovalanmak, rüya sahibinin gerçekten hayatta güvende olduğuna, yaşadığı bazı sıkıntı ve problemler varsa işlerinin daha iyi gideceğine ve huzurlu bir yaşama doğru gittiğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İçin Kovalanmak
Rüyayı gören kişinin çevresinin genişleyeceğine ve bu kimselerin kendisi için kuru kalabalık etmeyeceğine hepsinin de en zor gününde elinden tutacak, yolunu aydınlatacak ve gözyaşını silecek kadar makbul, hayırlı ve esaslı kimseler olacağına rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vurularak Öldürülmek
Rüyada vurularak öldürülmek, rüyayı gören kişi vurulduktan sonra kalbi hızlı şekilde atıyorsa bir kara aşka tutulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vurularak Öldürülmek
Rüyada vurularak öldürülmek, rüyayı gören kişi vurulduktan sonra kalbi hızlı şekilde atıyorsa bir kara aşka tutulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İçin Kovalanmak
Rüyayı gören kişinin çevresinin genişleyeceğine ve bu kimselerin kendisi için kuru kalabalık etmeyeceğine hepsinin de en zor gününde elinden tutacak, yolunu aydınlatacak ve gözyaşını silecek kadar makbul, hayırlı ve esaslı kimseler olacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmeye Çalışılmak
Rüyayı gören kişinin aslında gerçek hayatta ne kadar çok sevildiği ile açıklanır. Rüya sahibinin çevresinde çok iyi bilindiğine, güler yüzü ve sıcakkanlılığı ile tanındığına ve bu sayede çok sevilen biri olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmekten Kurtulmak
Rüyayı gören kişinin canın ve malının güvende olacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine böylece huzurunun da yerine geleceğine alamet eder ve hayırlara yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmekten Korkmak
Rüya sahibinin yaşadığı kötü günlerin etkisinden kurtularak düze çıkmayı, ferahlamayı ve esenlik bulmayı başaracağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından, dertlerinden, üzüntülerinden, korkularından ve kötü düşüncelerinden kurtulacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmeye Çalışılmak
Rüyayı gören kişinin aslında gerçek hayatta ne kadar çok sevildiği ile açıklanır. Rüya sahibinin çevresinde çok iyi bilindiğine, güler yüzü ve sıcakkanlılığı ile tanındığına ve bu sayede çok sevilen biri olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmekten Kurtulmak
Rüyayı gören kişinin canın ve malının güvende olacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine böylece huzurunun da yerine geleceğine alamet eder ve hayırlara yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmekten Korkmak
Rüya sahibinin yaşadığı kötü günlerin etkisinden kurtularak düze çıkmayı, ferahlamayı ve esenlik bulmayı başaracağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından, dertlerinden, üzüntülerinden, korkularından ve kötü düşüncelerinden kurtulacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vurularak Öldürülmek
Rüyayı gören kişinin kalbini hızla çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve tabiri caizse aklını başından alacak bir kara sevdaya düşeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vurularak Öldürülmek
Rüyayı gören kişinin kalbini hızla çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve tabiri caizse aklını başından alacak bir kara sevdaya düşeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmeye Çalışılmak
Rüyada öldürülmeye çalışılmak, rüya sahibinin gerçek hayatta insanlar tarafından çok sevildiğini işaret eder. Rüya sahibi çevresini tarafından çok iyi özelliklere sahip olduğu bu yüzdende çevresi tarafından takdir edildiğini delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öldürüldüğünü görmek kötü olarak yorumlanmaz, aksine rüyasında böyle bir olay ile karşılaşan kişinin iyiliklerle karşılaşacağını ve güzellikler göreceğini gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi, rüyada öldürüldüğünü gördüğünde aynı zamanda kim tarafından öldürüldüğünü de gördüyse, gördüğü kişi tarafından sürekli destekleneceğini ve o kişi tarafından güzel bir işe girişeceğini bildirir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aynı zamanda bu rüya, rüyada öldürüldüğünü gören kişinin sağlıklı sıhhatli bir hayat süreceğini, keyfinin kaçmayacağını, ağzının tadının bozulmayacağını her şeyin yerli yerinde olacağını gösterdiğine dair de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada öldürüldüğünü görmek kötü olarak yorumlanmaz, aksine rüyasında böyle bir olay ile karşılaşan kişinin iyiliklerle karşılaşacağını ve güzellikler göreceğini gösterir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibi, rüyada öldürüldüğünü gördüğünde aynı zamanda kim tarafından öldürüldüğünü de gördüyse, gördüğü kişi tarafından sürekli destekleneceğini ve o kişi tarafından güzel bir işe girişeceğini bildirir.
Aynı zamanda bu rüya, rüyada öldürüldüğünü gören kişinin sağlıklı sıhhatli bir hayat süreceğini, keyfinin kaçmayacağını, ağzının tadının bozulmayacağını her şeyin yerli yerinde olacağını gösterdiğine dair de yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmeye Çalışılmak
Rüyayı gören insanın esasen gerçek haayatta ne kadar çok sevildiği ile açııklanır. rüyayı gören kişinin çevresinde çok iyii bilindiğine, güler yüzü ve sıcakkanlılığı iile tanındığına ve bu vesile iile çok sevilen biri olduğuna tabirr eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İstendiğini Görmek
Rüyayı gören bireyin kendisini öldürmek isteddiğini gören kişiden yana hayır göreceği anlamınna gelmektedir. rüyayı gören kimsenin başının dertte oolduğu, elinin sıkıştığı ya da canının sıkıldığğı bir zamanda o kişiden een büyük yardımı alacağına delalet edder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Silahla Öldürülmek
Bu rüyayı gören rüya sahibinin yakın zamanda gönül işleri ile arasının kuvvetli olacağına. Kalbinin sahibini bulacağına ve kuvvetli bir aşka düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vurularak Öldürülmek
Rüyayı gören şahsın kalbini hızla çarptıracakk, duygularını harekete geçirecek ve doğrusunnu söylemek gerekirse aklını başından allacak bir kara sevdaya düşmüş olacağınna işaret eder.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmekten Kurtulmak
Rüyayı gören bireyin canın ve malınınn güvende olacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin vve hayatının yoluna gireceğine böylece huzurunnun da yerine geleceğine alamet edeer ve hayırlara yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öldürülmek İçin Kovalanmak
Rüyayı gören bireyin etrafının genişleyeceğine vee bu insanların kendisi için kuru kalabalıkk etmeyeceğine hepsinin de en zorr gününde elinden tutacak, yolunu aydınlattacak ve gözyaşını silecek kadar maakbul, hayırlı ve esaslı kimseler oolacağına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinayet görmek, genel anlamda hayra yorulmaz sıkıntılı, üzüntülü bir hale işarettir.
Eric Ackroyd’a göre; Rüyada cinayet görmek, öldürülen kişiye karşı nefret ya da kıskançlığı ifade edebilir. Çoğunlukla kardeşler arasında kıskançlık ya da rekabet, anne, baba ya da eşe karşı (bilinçaltı) bir düşmanlık vardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinayet işlediğini görmek, komşularınızdan birinin evine hırsız gireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cinayet işlediğini görmek, sıkıntılı günler geçirebileceğinize yorumlanır. Rüyada  cinayet işlediğini görmek, rüya sahibi kimse zahmetli bir işe girer ya da maksat ve arzularına kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin kendisini öldürmek istediğini gören kişiden yana hayır göreceği anlamına gelir. Rüya sahibinin başının dertte olduğu, elinin sıkıştığı ya da canının sıkıldığı bir zamanda o kişiden en büyük yardımı alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin çevresinin genişleyeceğine ve bu kimselerin kendisi için kuru kalabalık etmeyeceğine hepsinin de en zor gününde elinden tutacak, yolunu aydınlatacak ve gözyaşını silecek kadar makbul, hayırlı ve esaslı kimseler olacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin canın ve malının güvende olacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine böylece huzurunun da yerine geleceğine alamet eder ve hayırlara yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sahibinin yaşadığı kötü günlerin etkisinden kurtularak düze çıkmayı, ferahlamayı ve esenlik bulmayı başaracağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından, dertlerinden, üzüntülerinden, korkularından ve kötü düşüncelerinden kurtulacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin aslında gerçek hayatta ne kadar çok sevildiği ile açıklanır. Rüya sahibinin çevresinde çok iyi bilindiğine, güler yüzü ve sıcakkanlılığı ile tanındığına ve bu sayede çok sevilen biri olduğuna delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin kalbini hızla çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve tabiri caizse aklını başından alacak bir kara sevdaya düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bu rüyayı gören rüya sahibinin yakın zamanda gönül işleri ile arasının kuvvetli olacağına. Kalbinin sahibini bulacağına ve kuvvetli bir aşka düşeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vurularak Öldürülmek
Rüyayı gören şahsın kalbini hızla çarptıracakk, duygularını harekete geçirecek ve doğrusunnu söylemek gerekirse aklını başından allacak bir kara sevdaya düşmüş olacağınna işaret eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 11785
Dün : 23857
Toplam : 48070120
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...