Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
800 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Cinsel içerikli rüyalar size neden böyle rüyalar gördüğünüzü ve arkasındaki anlamı sorgulamanıza sebep olabilir. Bu rüyalar gerçekten hoşlandığınız, yanında durmaya katlanamadığınız, eski sevgiliniz veya iş arkadaşınız hakkında olabilir. Peki, cinsel içerikli rüyalar neden görülür?
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sonuçta bilinçaltı,psikoloji, ve aruların ön plana çıktığı rüyalar oluyormuş.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
bu yazı ilgi çekmemiş oysa bu tür rüyaları gören çok kişi var.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Eski sevgiliyle ilgili cinsel içerikli rüyalar

Eski sevgilinizi veya eşinizi cinsel içerikli bir rüyada görmek size cinsel hayatınızı renklendirmeniz gerektiğini söylüyor olabilir.

Eğer eski sevgilinizle hala görüşüyorsanız onu cinsel içerikli rüyalarda görmek sizi o kişiyle ilgili bir meseleye karşı uyarıyor olabilir. Bu rüyayı görmeden önceki son buluşmanızda neler olduğunu dikkatlice düşünürseniz cinsel içerikli rüyanızın sebebi ortaya çıkabilir.eski partnerinizi cinsel içerikli bir rüyada görmek ilişkide takılı kaldığınızı ve tam olarak kafanızda bitiremediğinizin göstergesi olabilir. Bu kişiyi tamamen unutana kadar onu cinsel içerikli rüyalarınızda görmeye devam edeceksiniz.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
bilinçaltı ve cinsel tatminsizlikler
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel içerikli rüyalar birçok insanın gördüğü rüyalar arasında yer almaktadır. Bazı insanlar cinsel içerikli rüyalar görünce suçluluk ya da utanma yaşayabilir. Daha önce hiç o gözle bakmadığınız bir insanı cinsel içerikli bir rüya içinde görmek sizi şaşkınlığa uğratabilir. Ancak cinsel içerikli rüyaların sandığınızdan çok farklı anlamları olabilir.

Birçok insan uyanıkken hoşlandıkları kişilerle ilgili samimi hayaller kurar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanız illa cinsel istekle ilgili olmayabilir.

Cinsel içerikli rüyalarda gördüğünüz kişilere illa arzu duymak zorunda değilsiniz. Birisi hakkında cinsel içerikli bir rüya görmek onların kendinizi daha iyi bir hale getirmek için bağlantı kurmanız gereken bir niteliğe sahip olduğunu düşündüğünüz anlamına gelebilir.

Belki bu kişiyle derin bir konuşma yaptınız ya da sizin sahip olmayı hayal ettiğiniz bir kişilik özelliğini gözlemlediniz. Rüyalar cinsel ilişkiyi iki bireyin gerçek hayattaki bağını temsil etmek için kullanabilir. Yani cinsel içerikli rüyalar bazen arzudan ziyade güç ve kontrol ve bunlara sahip olma isteğinden doğar.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Açık saçık kimi rüyalar içinizi açsa da bazen kabus gibi olabilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel içerikli rüyalar hayatınızdaki eksiklikleri gösterir.

Bu rüyalar size huzursuz hissettirebilir ancak bu rüyaları neden gördüğünüzü anlamak hayatınızın gidişatını yerine koymak ve daha iyi bir hale getirmek için size yardım edebilir. Cinsel içerikli rüyalar tiplerine göre size hayatınızdaki eksiklikleri gösterebilir. Bilinçaltınız size kendiniz üzerinde çalışmak istediğiniz özellikleri bu tür rüyalar ile dışa vurur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinsel içerikli rüyalar sizin ruh halinizin yansımasıdır.

Cinsel içerikli rüyalar, hayatınızdaki kişisel, profesyonel, sağlık ve ruh halinizin yansımasıdır. Bu yüzden onları kendinizle bağlantı kurmak ve kendinizle ilgili fark etmediğiniz şeyleri öğrenmek için kullanabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İş arkadaşı veya patronla ilgili cinsel içerikli rüyalar

Patronunuz güç, karar verme yetisi ve atılganlığı temsil eder. Patronunuzla ilgili cinsel içerikli bir rüya görmek bu nitelikleri kendi yaşamınıza dahil etmek istediğiniz anlamına gelir.

Eğer bir iş arkadaşınızla ilgili cinsel içerikli rüyalar gördüyseniz bu o kişinin sizin istediğiniz bir şeye sahip olduğu anlamına gelebilir. Belki patronun favori çalışanıdır ya da kariyerinde sizden daha ileride olduğunu hissediyorsunuzdur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Arkadaşla ilgili cinsel içerikli rüyalar

Cinsel içerikli rüyalarınızda bir arkadaşınızı görmek o kişiye gerçekten böyle duygular beslediğiniz anlamına gelebilir. Ama aynı zamanda bu rüyalar son zamanlarda o kişiyle yakın bir zamanda derin duygular paylaştığınız ve derin bir bağ kurduğunuzu hissettiğiniz anlamına da gelebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yabancı biriyle ilgili cinsel içerikli rüyalar

Cinsel içerikli rüyalar arasında en yaygın olanı bir yabancı ya da yüzünü görmediğiniz gizemli biriyle ilgili olanlardır. Çoğu insan bu rüyalardaki gizemli kişinin ruh eşleri olduğuna inanır ancak bu doğru değildir.

Bu rüyalarda bilinçaltınız kişiliğinizin farklı kısımlarını yabancı bir insana bürünmüş şekilde sunar ve böylece kendinizi daha derinden anlamanızı ve sizi neyin motive ettiğini, neyin tamamen kapadığını görmenizi sağlar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir ünlüyle birlikte olmak
Rüyada bir ünlü ile birlikte olmak gerçek hayatta eksikliğini duyduğunuz bazı değerlerin varlığının habercisi. Birlikte olduğunuzu gördüğünüz bu ünlü kişi aslında sizin için kaliteyi temsil ediyor. Aradığınız şey daha iyi şartlar altında yaşamak başka bir deyişle. Ayrıca kendinize güveninizin de sonucunun bu rüyalar olduğunu biliyor musunuz? Bir diğer olasılık ise bu ünlüyü gerçekten arzuluyor olmanız. Yani sadece rüyada değil günlük yaşantınızda da onu gerçekten istiyorsanız, rüyalarınıza girmesinden daha doğal ne var?
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kız arkadaşınızın sevgilisiyle sevişmek
Dostunuzun erkek arkadaşıyla birlikte olmak rüya da olsa pek de hoş bir durum değildir. Hemen paniğe kapılıp onu gerçekten istediğinizi düşünmeyin. Böyle bir rüya hayatınızda gün geçtikçe eksilen tutku ve tatminin habercisi. Kendinize rüyada gördüğünüz ve en çok hoşunuza giden şeyi sorun. Gerçek hayatta sahip olmadığınız bir şey olursa şaşırmayın sakın. Küçük oyunlar, birlikte olduğunuz kişinin sosyallik yönü… İşte bunlar gibi eksiklikler size bu rüyaları gösteriyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çirkin patronunuzla sevişmek
Evet, aslında ona karşı içten içe bir aşk besliyorsunuz, dersek inanmayın. Çünkü rüyanızda patronunuzla birlikte olmak bir tür güç hesaplaşmasından ibaret. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar bir yana kendinizi güçsüz hissetmenizin bilinç altınıza yansıması bu şekilde. Yani bir tür denge kurabilmek için beyninizin size oynadığı oyun bu. Rüyanızda iğrenç bir adamla birlikte oluyorsanız bu sizin kendinizi yargıladığınız anlamına da geliyor. Ket vurduğunuz duygularınızın vücut dilinizle rüyalarınızda açığa çıkması da diyebiliriz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Başka bir kadınla sevişmek
Rüyada başka bir kadınla sevişmek sıkça görülen bir olgudur. Eğer eşcinsel değilseniz böyle rüyalar görmek, eşcinsel olduğunuzu göstermez. Bir kadının size dokunması içinizdeki kadının daha çok ortaya çıktığını gösterir. Ayrıca daha fazla şefkate ihtiyacınızın olduğu da bir başka gerçek. Bu yüzden erkeklerle birlikte olduğunuz için yanıldığınızı sanmayın, sadece kalbinize daha çok dokunacak birine ihtiyacınız var. İsteklerinizi uygun bir dille partnerinize söylerseniz, o da sizi mutlu edecektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer kalabalık bir yerde herkesin önünde seviştiğinizi görüyor ve bundan keyif alıyorsanız, bu sizin bastırılmış cinsel dürtülerinizin olduğunu ve bir şok yaşamanız gerektiğini gösteriyordur. Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa cinselliğinizden utanıyor, suçluluk duyuyor ve bir türlü denge kuramıyorsunuz demektir. Günlük hayatta kendinizi daha iyi ifade edebilmenin yollarını arasanız iyi olur. Size seks hayatınızı daha eğlendirici bir hale sokmanızı öneriyoruz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BİR YABANCIYLA BİRLİKTE OLMAK

Bu tarz rüyalarda karşı taraftaki kişi tam olarak belli değildir veya kim olduğu hakkında fikriniz yoktur. Bu tip rüyalar libidonuzun artışta olduğuna işaret eder. Uzmanlara göre, bu tip rüyaları sık görüyorsanız cinsel açıdan istekli olduğunuz bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
AYNI CİNSTEN BİRİSİ İLE BİRLİKTE OLMAK

Bu tür bir rüya uzmanlara göre sizin kendinizle barışık olduğunuzu ve kendinizi olduğunuz gibi kabul ettiğinizi gösteriyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SEVGİLİNİZİ/EŞİNİZİ ALDATMAK

Bu tür bir rüya gerçek hayatta yeterince tatmin olmadığınızın bir işareti olabilir. İlişkinizde yeterince mutlu olmadığınız veya cinsellikte daha farklı bir yönünüzü keşfettiğiniz anlamına gelebilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BAŞKALARINI BİRLİKTE OLURKEN GÖRMEK

Bu tip bir rüya kendi cinselliğinizle alakalı sorunlar olduğunu gösterebilir. Kendiniz yerine başkalarını görmek vücudunuzla ilgili bazı endişeleriniz olduğunun da işareti olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ESKİ SEVGİLİNİZLE BİRLİKTE OLDUĞUNU GÖRMEK

Bu rüya genel olarak eski sevgilinizi unutamadığınızı aklınıza getirebilir. Uzmanlara göre ise bu rüyanın anlamı şu anki ilişkinizde de geçmişteki ilişkinizde yaşadığınız bazı problemlerle karşılaşmış olma ihtimaliniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyalar bilinç dışımıza açılan kapılardır. Bilinç dışı; ayıp, günah, yasak tanımaz. Bu nedenle rüyalar kişinin kendi kendine bile itiraf etmediği arzuları barındırır. Ayrıca rüyalar; uyanıkken aklımızı kurcalayan kaygı ve düşünceleri içeren zihinsel işleyişlerin bir sonucu da olabilir. Rüyalar sembolik anlamlar taşır cinsel rüyalar Rüyaları gizil anlamlı rüyalar ve görünür içerikli rüyalar olmak üzere ikiye ayırmak gerekiyor. Gizil anlamlı rüyalar; bilinç dışı ve alt beyin rüyalarıdır ve sembolik anlamlar taşırlar. Takıntılar sembollerle ifade edilirler ve takıntıların daha az oluşması için; iki yaşından sonra çocukların, kardeşleri, anne ve babaları ile aynı yatakta yatmamalarını öneriyoruz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada patronla/müdürle seks yaptığınızı görmek ondan hoşlandığınız anlamına gelmez. Kendinize güvendiğinizi ve iddialı biri olduğunuzu işaret eder.

Rüyada eski sevgili veya eşle seks yaptığını görmek, duygusal sorunlarınızı çözmeye çalıştığınızı gösterir.

Rüyayı gördüğünüzde başkasıyla beraberseniz ilişkinizin rutinleştiğine işaret edebilir.

Rüya uzmanlarına göre rüyada seks yaptığınız yabancı aslında sizsiniz.

Özellikle cesaret isteyen ve utanmadığınız şeyler yapıyorsanız aslında karşınızdaki kişi gururlandığınız kendinizsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aklınızın ucundan bile geçmeyen en yakın arkadaşınızın eşiyle seks yaptığınızı görmek sizi rahatsız edebilir. Ancak bu onu düşündüğünüz anlamına gelmez. Onu düşünmekten sonra eşinizle olan sorunlarınıza işaret eder.

Eşinizin rüyada gördüğünüz kişiden daha özensiz ve ilgisiz olması sizi bu tür bir rüyayı görmeye itebilir.

Rüyanızda kendi cinsinizden biriyle seks yaptığınızı görmek kendi cinsinize ilgim mi var diye düşünmenize neden olabilir.

Aynı cinsle seks genellikle hormonların yüksek olduğu dönemlerde görülür. Hamilelik veya adet döneminde bu tür rüyalar görmeniz mümkündür.

Cinsel rüyalar her zaman cinselliği işaret etmez. Aldığınız bir başarıyla ilgili övgü duymak istediğinizi ve gösterebilir.
+1 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Aynen katılmaktayım ne zaman kendimi iyi hissetmezsem böyle rüyalar görmekteyim.Hocam son 2 yazdığım rüyaya bakabilir misiniz ?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ters ilişkiye girdiğini  görmek
Bir kimse üstünde söz sahibi olacağınıza ve gücünüzü kanıtlayacağınız işaret eder. Düşmana galip gelmeye yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

465 Aktif
1 Üye ve 464 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10281
Dün : 23857
Toplam : 48068621
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...