Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
545 okuma
Ruyaninmeali Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (121k puan)  
düzenledi
Spiritüalizm ile bağlantılı olan bu konu gerçekten çok özeldir. Uyku halinde veya gerçek hayatta yapılabilen astral seyahat ruhun bedenden ayrılarak, kişinin istediği gibi dolaşmasını sağlar. Astral seyahat yapabilmek için öncelikle bir takım konular hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çünkü bu seyahati gerçekleştirebilmeniz için rüyalarınızı kontrol edebilmeniz gerekiyor.

Lucid dream, diğer bir ifadeyle rüyayı kontrol etme. Peki, rüyaları kontrol etmek mümkün mü, bunu yapanlar var mı? Elbette ki var. Ama bunun için öncelikle kendi üzerinizde bir takım deneyimler yapmalısınız. Rüyanızı kontrol edebilmek adına, günlü hayatta kendinize şuan rüyada mıyım sorusunu sormalısınız ve beyninizi uyarmak adına kolunuza cimcik atmalısınız. Bunu alışkanlık haline getirmelisiniz. Böylece beyninizi buna alıştırırsınız ve rüyadayken bilinçaltınız sayesinde düşlerinizi kontrol edebilir hale gelebilirsiniz. Bu konuda başarılı olmak için çok yorgun olmamaya ve uyumadan önce derin düşüncelere dalmamaya özen gösterin.
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Astral seyhat yapanlar deneyimlerini anlatabilirler mi

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüya kontrolü nasıl yapılır sorusunun cevabını yukarıda anlattım. Bilinçaltınızı bu konuya alıştırdığınızda rüyadayken kendinizi sorgulayabileceksiniz. Beyniniz yarı uyanık olduğu için rüyalarınızı yönlendirmeye başlayacaksınız. Fakat elbette ki tamamen sizin kontrolünüz altında olmayacak. Bilnçaltınıza göre seçimlerinizi kendiniz yapacaksınız. Bu nedenle temiz bir bilinçaltına sahip olmanızda yarar vardır. Bu evreyi atlattıktan sonra astral seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz. Bunların hepsinin bir anda olmasını beklememelisiniz. Bazıları hemen ilk deneyimlerinde amaçlarına ulaşırken bazıları ise birkaç tecrübeden sonra başarılı olabilmektedir.

Elbette ki bu konuya inananlar olduğu gibi inanmayanlar da vardır. Beden dışı deneyimi hakkında birçok kişi araştırma yapsa da bu konunun öncüsü Robert Monroe aittir. Monreo, varoluşa, yaşama, insan ve fiziki evren yapısına yeni boyutlar getirmiş bir kişidir. Ölüm ve ötesi ile ilgili yaşam ile alakalı konuları araştırmak için Monroe Enstitüsü’nü kurmuştur. 1995 yılında hayata gözlerini yumsa dahi bu konu halen daha ABD’deki Monroe Enstitüsü tarafından araştırılmaya devam edilmektedir.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Özetlemek gerekirse; astral seyahat nedir sorusunun cevabı, kişinin bilinci açık iken ruhun bedenden ayrılarak gezinme halidir. Bu gezintiyi kendiniz yönlendirebiliyorsunuz. İlk etapta bunu odanızda denemeniz yararınıza olacaktır. Tam anlamıyla astral seyahat nasıl yapılır öğrendiğinizde evin içinde veya istediğiniz herhangi bir yere gidebilirsiniz.

Yukarıda söylediklerim tuhaf gelebilir. Fakat Astral seyahat yapanların anlattıkları ile bu konu doğrulamaktadır. Saniyeler içinde yurt dışına çıkarmayı başardıklarını anlatmışlardır. Tabii ki bunun için benden dışı deneyim hakkında belli bir seviyeye gelmiş olmanız gerekiyor.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Astral seyhat nasil yapilir
yapabilmek için yukarıda bahsettiğim gibi öncelikle bilmeniz gereken konuları öğrenmelisiniz. Bunun için özel yardım alabileceğiniz gibi astral seyahat film ve kitaplarıyla da işinize yarar bilgiler edinebilirsiniz. Bu kapsamda astral seyahat en kolay nasıl yapılır sırasıyla paragraflar halinde anlatacağım. Ama bunun öncesinde ruhun bedenden kopmasına izin vermeyen gümüş kordondan bahsetmek istiyorum.

Ruhumuzu bedenimize bağlayan cismin adı gümüş kordondur. Süptil bedeni, fiziki bedene bağlayan bu kordon astral seyahatlerde etkin rol oynuyor. Bu kapsamda ruhumunuz bedenimizi bu kordon aracılığıyla göbek çakrasından terk ediyor. Gümüş kordonun kopması kişinin ölmesine neden oluyor. Fakat burada korkulacak pek bir şey yok. Çünkü bu kordon öyle kolay kolay kopmuyor. Yapılan deneyimlerde herhangi bir aksilikle karşılaşılmamasına rağmen çoğu kişi astral seyahati merak ettiği kadar aynı zamanda bu yolculuğa çıkmaktan korkuyor.

Kısaca ruhun bedenden ayrılmasını sağlayan gümüş kordona değindiğimize göre astral seyahat nasıl yapılır gelin hep birlikte bakalım:
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
ASTRAL SEYAHTE HAZIRLIK
Astral seyahate nasıl çıkılır hakkında merakınız var ise öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Bedeninizi serbest bırakmalısınız. Rahat olmalısınız. Aynı zamanda yatağınız, yastığınız veya her nerede astral seyahate çıkmak istiyorsanız o alanın konforlu olmasına özen göstermelisiniz. Hiç kimse tarafından rahatsız edilmemelisiniz. Zaten ruhunuz bedeninizden çıkarken o an panik halinde olabilirsiniz. Bu kapsamda korkularınızdan da kurtulmanız gerekiyor. Çünkü korkularınız, endişeleriniz; astral seyahate çıkmanıza engel olacaktır.
+5 oy
Harun Rüyakar (2.6k puan)  
rüyalarimı uzun süredir (4 yıl falan olmustur) kontrol edebiliyorum Ama astral seyahat konusuna geçemedim , bunun bir eğitimi yada rüya içerisinde yapmamam gerekenleri bana söyleyebilirmisin . çünkü yapabildiklerimin farkindayim Ama yapmamam gerekenler neler ?? bu arada 25 yasindayim .
+2 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Zihninizi aktif olmamali uyku ile uyaniklik arasindaki o evre gibi hic birsey dusunmemelisiniz. Stresli oldugunuz veya hasta oldugunuz gunlerde denemeyin , uyudugunuz yer ne cok sicak ne de cok soguk olmali. Cok fazla tok olmadiginiz  zamanlarda deneyin
+2 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Valla astral seyahatmi bilmem ama vücudumdan yukarısını hareket ettirdim aynen gerçekte yattığım gibi rüyadada aynı konumdaydım  simsiyah çocuk korkmuş ve çekiniyor gibi kapının kenarında bakıyordu sonra uyandım.Sonra aynı odada farklı bir yataktayken tam uyanırken siyah örtülü 1.90 civarı bir kadın hızlıca koridorda geçti annemgilin odadan  çıkmıştı herhalde.Sonra aynı kadını diğer kardeşimde gördüğünü söyledi aynı anda uyanmıştık.
+1 oy
Gelincik Karabasan (504 puan)  
Bir kez astrale çıktığımda bedenime yapışmaya çalışan bir tane gölge varlık gördüm ve ona gülümseyerek el sallayarak uzaklaştım.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 203 okuma
Ehlibeyt 19 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Ehlibeyt Rüyakar (2.7k puan)   yazdı
+25 oy
14 yorum 735 okuma
sonsuz 30 Nisan 2016 Lusid kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+11 oy
4 yorum 760 okuma
Asel 18 Mayıs 2020 Lusid kategorisinde Asel Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+25 oy
35 yorum 1.0k okuma
Hicaz 29 Ağustos 2019 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 170 okuma
yok 2 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+6 oy
11 yorum 270 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+8 oy
17 yorum 398 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 5 Kasım 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+15 oy
20 yorum 797 okuma
26 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
7 yorum 240 okuma
Sonbahar 27 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+15 oy
15 yorum 423 okuma
yok 9 Eylül 2020 Lusid kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 189 okuma
eda23 14 Ağustos 2020 Lusid kategorisinde eda23 Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 303 okuma
Karga 4 Mayıs 2020 Lusid kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 252 okuma
Karga 24 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

428 Aktif
2 Üye ve 426 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9677
Dün : 23857
Toplam : 48068019
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...