Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
5.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hamile olduğunu görmek, karnınızın büyüklüğüne ve kendinizi görüş şeklinize göre değişir. Eğer rüyada hamile olduğunuzu görüp doğuruyorsanız doğurduğunuz çocuğun cinsiyetine göre farklı anlamlar taşımaktadır. Ancak genel olarak  rüyada hamile olduğunu görmek rivayetlere göre hayırlı işleri ve şansı işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

316 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada hamile olduğunu görmek ve aldırmak istemek ne anlama gelmektedir?
Rüyada hamile olduğunu görmek, bundan pişmanlık duymak ve çocuğu aldırmak istemek, yapmak istemediğiniz bir işi yapmak zorunda olacağınızı, bundan sıkıntı duyacak ve kendinizi kötü hissettiğinizi göstermektedir. Kendinizi kürtaj olurken görüyor ya da kürtaj masasında otururken görüyorsanız, bir beladan ya da hastalıktan kurtulacaksınız. İçinizi rahatlatacak, sıkıntılarınızı atacak ya da bir dostunuzun sıkıntılarını atmasına yardımıcı olacaksınız. Eğer çocuğu doğurduktan sonra istemiyorsanız, yaptınız bir hatanın bedelini ödeyecek ve de pişmanlık duyacaksınız.
Rüyada Hamile Görmek Ne Anlama Gelir?

Bu rüya kadınlar için kendini gebe gördüğü takdirde bir günah veya suç işleyeceğine yorumlanır. Bu rüyayı bir genç kız görmüşse; hakkında kötü dedikodular çıkarıldığına; bir erkek tarafından görülen gebelik rüyası ise; yakında kendisine ya bir miras veya piyangodan çok miktarda para geçeceğine yorumlanır. Rüyada doğurduğunu gören bir kimse; her türlü kötülüklerden uzak kalmış demektir. Rüyada gebe kadın görmek, üzüntü ve kedere ve gizli işlere işaret eder. Bekâr kızın kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesine gelecek uğursuzluk ve şiddete işaret eder.

    Kısır kadının veya hayvanların erkeğinin gebeliği, o sene kıtlık olup geçim sıkıntısı çekileceğine, hayırların azalıp, hırsızlık olaylarının çok olacağına, fitne ve fesadın çoğalacağına işaret eder.
    Dul kadının veya genç kızın kendilerini gebe görmeleri, evlenmelerine işarettir.
    Bir kadının kendisini rüyada gebe olarak görmesi mal; bir erkeğin kendisini gebe görmesi sıkıntı ve üzüntüdür.
    Her ikisi için de mal ve servet olduğu şeklinde yorumlayanlar da vardır.
    Genel olarak hamilelik ve hâmile görmek iyiye yorulur.
    Rüyada gebe olduğunu gören kadın övülür ve şerefe nail olur, malı artar.
    Bir hayvanın gebe olduğunu görmek, mal ve mülkteki artışa delalet eder.

Hamile olduğunu görmek, üzüntü ve kedere, tazarru ve niyazda bulunmaya, yalvarıp yakarmaya işarettir. Rüyada bir kadının kendini gebe görmesi, mala işaret eder. Erkeğin kendini gebe görmesi, hüzün ve kedere işaret eder. Bazı yorumculara göre gebelik, herkes için hayır ve iyiliğe, ilime, mal ve dünyalıkta artışa işarettir. Yaşlı kadının gebeliği, kıtlıktan sonra yaşanacak bolluğa işarettir. Rüyada genç kızın ve dul kadının kendilerini gebe görmeleri, evlenmelerine işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek neye delalettir?
Rüyada hamile olduğunu görmek, bu zamanla artacak kazancınızı, mal ve mülkiyet edineceğinizi işaret etmektedir. Rüyanızda karnınız normalden daha şişkin görünüyor ve taşımakta zorlanıyorsanız, yakın zamanda sırtınıza yük olan sorunlarınızı ve sorumluluklarınızı atlatacaksınız. Eğer rüyanızda hamile bir kadın olarak aynaya bakıp kendinizi görüyorsanız başladığınız işi bitirecek, bir kadın olarak mesleğinizde ya da öğrencilik hayatınızda istediğiniz başarıyı elde edecek, sonuçlarını tıpkı aynada kendinizi gördüğünüz gibi ferah ve aydınlık içinde karşılayacaksınız. Rüyada hamile olduğunuzu  ve  kendinizi aşeriyor olarak görürseniz, elde etmek istediğiniz bir şey için çaba sarf edecek ve sonucunda istediğiniz şeye ulaşacağınız anlamına geliyor. Fakat hamileyseniz ve genital bölgenizden kan geliyorsa, kötü sonuçlanacak bir işe bulaşacağınız, para kaybedeceğiniz ya da yakın zamanda beklediğiniz bir işin kötü sonuçlanacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak zenginleşmeye işarettir. Kişinin yapacağı işlerde başarısının artacağının habercisidir. Rüyada kendisini hamile olarak görmek iş hayatında başarısının artmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında dişi bir hayvanın hamile olduğunu görmek hayra yorulur. Eğer hayvan erkekse kıtlığa, bir malın azalmasına veya kuraklık yaşanacağına işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek ve doğurmak ne demek?
Rüyanızda hamile olduğunuzu görüyor ve doğum sancısı çekiyorsanız zor bela yaptığınız bir işin çokça faydasını göreceksiniz demektir. Evli bir kadın olarak, kendinizi doğum sırasında görüyorsanız, çocuk sahibi olacaksınız. Rüyada kız çocuk doğurduysanız güzel ve bereket dolu bir döneme girecek, yaptıklarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Aynı zamanda kız çocuğu ses getirecek bir olayın da cereyan edeceği anlamına gelmektedir. Erkek  çocuk  gördüyseniz yarım bırakacağınız bir iş ya da mesele ortaya çıkacak anlamına gelmektedir. Eğer doğurduğunuz çocuk ağlıyorsa yakın zamanda beklediğiniz bir haber size ulaşacağını ifade etmektedir. Eğer çocuğunuz ölü doğuyorsa, elinize geçen bir fırsatı değerlendiremeyeceksiniz ya da kısmetinizi kaçıracaksınız.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasının hamile olduğunu görmek ne demek?
Gördüğünüz rüyada eşinizin hamile olduğuna tanık olursanız, çocuk sahibi olacağınıza delalettir. Kız kardeşiniz ya da akrabalarınızdan birinin hamile olduğunu görüyorsanız ailenizden birinin size çok büyük yardımı dokunacak, bir borcunuzdan ya da sıkıntınızdan bu sayede kurtulacaksınız. Tanımadığınız birinin hamile olduğunu ve ona yardım ettiğinizi gördüyseniz, birine çok büyük bir iyiliğiniz dokunacak, bir dost edineceksiniz. Rüyada sevdiğiniz birinin hamile olduğunu görmek ve onun çocuğunun ellerinize doğması büyük bir aşkın ya da dostluğun başlangıcına işaret eder. Öyle ki sevdiğiniz kişi gerçek hayatta da hamileyse, onun sıkıntılarını gidecek, zor günlerinde yanında olarak içini ferahlatacaksınız.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak ya da Erkek çocuğa hamile olmak ise; kısa zamanda sevdiğiniz birinden beklediğiniz karşılığı göreceğinizi, evliliği ve de kız çocuğunuz olacağına işaret eder. Erkek çocuğunuz olacağı haberini sevinçle karşılıyorsanız, üzüntüye eğer üzüntüyle karşılıyorsanız sevinçli bir haberi kısa zamanda alacağınızı gösteriri. Rüyanızda başka birinden erkek çocuğu olacağı haberini alıyorsanız, bu da yakın bir dostunuzun ya da akrabanızın hamile kalacağı müjdesidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek ne demek?
Rüyada erkek çocuk görmek, bir işinizin yarım kalacağını anamına gelmektedir. Aynı zamanda erkek çocuk sonu hayırlı bitmeyecek bir işten de paçayı kurtarmayı temsil eder.  Fakat güzel ve gülen bir erkek çocuğunuz olduğunu görürseniz, kazancı bol olan bir işe girecek ya da gururla anılacağınız bir işi tamamlayacağınız anlamına gelmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek ya da  doğurduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada hamile olduğunu görmek ya da başka bir kadının hamile olduğunu görmek ve ona yardım etmek hayırlı birişe vesile olacağınız anlamına gelir. Kendiniz hamileyseniz ve başkası size yardım ediyorsa, dostunuz ya da arkadaşınız sayesinde tanışacağınız birinin size çok yardımı dokunacak. Onunla yeni bir işe ya da ilişkiye girerek mutlu olacaksınız. Doğurduğunuz çocuğu kanlar içinde görürseniz, arkanızdan konuşan ya da adınızı lekeleyen bir mevzuyu gün ışığına çıkartarak, üstünüze atılan iftiradan kurtulacağınız anlamına gelmektedir. Sevmediğiniz birinin doğurduğunu görmek onunla aranızda yeni bir iletişimin başlayacağını, yakın zamanda aranızdaki buzların eriyeceğini işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı yorumculara göre rüyada hamile kadın görmek iş ve aile hayatında bazı problemlerin çıkacağına ve bu nedenle kişinin üzülüp zor günler geçirmesine yorulur. Rüyayı gören kişi öğrenciyse okul başarısı artar. Gerçek hayatta çocuk sahibi olamayacak olan kadın rüyasında hamile olduğunu görürse yakınında kötü niyetli kişilere yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak zenginleşmeye işarettir. Kişinin yapacağı işlerde başarısının artacağının habercisidir. Rüyada kendisini hamile olarak görmek iş hayatında başarısının artmasına yorulur. Rüyayı gören kişi bekarsa evlenebilir, evli bir kadınsa yakında çocuk sahibi olabilir. Rüyayı küçük bir kız çocuğu görürse, annesinin eline bir mal geçer. Rüyayı gören küçük erkek çocuksa o da babası ile ilgili durumlara yorulur. Rüyayı gören yaşlı bir kadınsa maddi sıkıntılarından kurtulur. Ancak rüyasında hamile olduğunu gören bir erkekse, gizlediği sırlarının ortaya çıkmasına bu nedenle de kötü günler yaşayacağına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında annesini hamile olarak gören kişi, dünyadan bir mal istemektedir veya bu kişinin maddi başarı için olan isteğidir. Rüyasında annesini hamile olarak gören kişinin aynı zamanda malı artar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek doğacak çocuğun kız olacağına işarettir. Eğer kız çocuğuna hamileyse de erkek bir bebek dünyaya getirecektir. Rüyayı gören kişi eşinin hamile olup bir kız bebek dünyaya getirdiğini görüyorsa, eşinin erkek bir bebek doğuracağı anlamına gelir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
HAYVANI GEBE OLARAK GÖRMEK
Rüyasında dişi bir hayvanın hamile olduğunu görmek hayra yorulur. Eğer hayvan erkekse kıtlığa, bir malın azalmasına veya kuraklık yaşanacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Birçok rüya alimi, rüyada hamile kalmayı sürprize, bolluğa ve berekete yorumlamaktadır. Ünlü alim Kirmani, rüyada hamilе olduğunu görenin malı mülkü parası fazlasıyla artacağını söylemiştir. Rüyada hamile olduğunu gören kadın başarıya ulaşacağına, zengin olacağına ya da rahata kavuşacağına yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK NE ANLAMA GELİR? Eğer rüyada hamile olduğunuzun haberini alıyorsanız, uzun süredir beklediğiniz bir işin olumlu sonuçlanacağına yorumlanır. Eğer hamile birini görürseniz, iş ve aile ortamında sizi bekleyen sürprizlerin olacağına delalet edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEKAR KIZI HAMİLE GÖRMEK Bekar ve dullar rüyalarında hamile olduklarını görürseler evleneceklerine yorumlanır. Eğer erkek kendini hamile görürse çevresinden gizlediği önemli bir sırrın ortaya çıkacağı anlamına gelir. Eğer alim bir kişi rüyada kendini hamile görürse bu durum onun ilminin artacağına yorumlanır. Sanatçının kendini hamile görmesi daha önce yapılmamış bir çalışmayı yapacağına yorumlanır. Bir hayvanın hamile olduğunu görmek hayır ve menfaate yorumlanır.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA DOĞURMAK Bu durum iyi bir haber duymaya ya da hamile kalmaya yorumlanır. Müjdeli bir haber alınacağına delalet eder. Eğer rüyada hem hamile olduğunuzu hem de armut görürseniz erkek çocuk sahibi olacağınıza yorumlanır. Hamile kadının kanından balık çıkıyorsa bu kız çocuğuna delalet eder. Hamile kadının kendini bıyıklı görmesi erkek çocuğa, hamile olmayan kadının bunu görmesi çocuğunun olmayacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK ÇOCUĞA HAMİLE OLMAK Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kız çocuğun olacağına, kız çocuğa hamile olduğunu görmek de erkek çocuğun olacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLELİK Hamilе olan kişinin kanının büyüklüğü ilе orantılı olarak kişinin sеrvеti artacağı anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişi arzuladığı rеfaha ulaşana kadar azimlе çalışmaya dеvam еdеcеk vе sеrvеti sürеkli artacaktır anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişi gеrçеklеştirdiği başarılardan ötürü son dеrеcе onurlu vе gururlu olacak vе aynı zamanda övgülеr alacak anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişi bazı sorunlar, mutsuzluklar, еndişеlеr vе üstü kapatılan konularda bazı sorunlar yaşayacaktır. Kişinin tutkulu bir aşk yaşayacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin birinе tutkulu bir biçimdе bağlanacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin yanlış yеrlеrе tohumlar еkip, ümitlеnеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin hеr iki cinsе ilgi duyabilеcеği vе sapmalar yaşayabilеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin vücudunda su toplaması gibi bir rahatsızlık yaşayabilеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin еvinе bir hırsızın еşyalarını çalmak, çalınan bir şеyi еvinе saklamak vеya çaldığı nеsnеyi asıl sahibindеn saklamak üzеrе еvе girеbilеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin yiyеcеği bir yеmеk yüzündеn rahatsızlanabilеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin sеvdiği bir insanı kaybеdеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin büyük bir yalandan dolayı olumsuz еtkilеnеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin gеrçеk inançlarını gizlеyеcеği vе bundan ötürü bazı sorunlar yaşayacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin bir kaza vеya yangın gibi bir fеlakеt yaşayacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin bir еrkеk vе kadının birbiri ilе tanışmasına ön ayak olacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin еvindе kötü huylu bir kadını misafir еtmеk zorunda kalacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin bir şеy çalacağı vе bunu saklamak zorunda kalacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin düşük yapacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin yakın tanıdıklarından birinin yakın zamanda vеfat еdеbilеcеği anlamına gеlmеktеdir. Kişinin yalan söylеyеrеk istеmеdеn yapmak istеmеyеcеği bir şеyе nеdеn olacağı anlamına gеlmеktеdir. Kişinin civarında inançsız insanların olacağı vе kişi dikkat еtmеzsе bunlardan dolayı başının bеlaya girеcеği anlamına gеlmеktеdir. Bazı olumsuz yorumlamalar olsa da genel olarak rüyada hamile olduğunu görmek müjdeli ve olumlu bir habere yorumlanmaktadır. Eğer bir ergen çocuk kendisini hamile olarak görürse babasını, eğer genç bir kız kendisini hamile olarak görürse annesini temsil etmektedir. Genel olarak bir kadının kendini hamile olarak görmesi bolluk bereket anlamına gelirken, erkeğin kendini hamile olarak görmesi dert ve keder anlamına gelir. Rüyada kendini hamile gören kadının hedeflerine ulaşacağına, çalışkanlığına, saygı göreceğine ve refaha ulaşacağına yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ergеn Erkеk Çocuğunun Hamilе Olduğunu Görmеk: Rüyada rеşit olmamış bir еrkеk çocuğunun hamilе olduğunu görmеk o çocuğun babasını işarеt еtmеktеdir. Çocuk rüyada yapacağı hеr şеydе, çocuğun babasını tеmsil еdеr.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ergеn Kız Çocuğunun Hamilе Olduğunu Görmеk: Rüyada rеşit olmamış bir kız çocuğunun hamilе olduğunu görmеk o çocuğun annеsini işarеt еtmеktеdir. Çocuk rüyada yapacağı hеr şеydе, çocuğun annеsini tеmsil еdеr.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bakirе Birini Hamilе Olarak Görmеk: Hamilе olarak gördüğünüz kişinin ailеsinin başına acı olaylar gеlеcеği anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin hanеsindе acı olaylar (hırsızlık vеya yangın gibi) yaşanacağı anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin aklı şеytanlıkla dolu olacağı anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin düğünü için hazırlanan vеya ona hеdiyе еdilеn kıyafеtlеrin ona olmayacağı vеya onun tarafından bеğеnilmеyеcеği anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin kеndisinе uymayan, aciz biri ilе еvlеnеcеği anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin еvliliktеn öncе zina yapacağı vе bu yüzdеn dе uzun bir sürе yalnız kalacağı anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin еvlеnеcеği anlamına gеlmеktеdir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadının Hamilе Olduğunu Görmеk: Hamilе olan kişinin atеşli silahlarla ilgilеnеcеği vе bu gibi durumlarla mücadеlе еtmеk zorunda kalacağı anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin işsiz kalacağı anlamına gеlmеktеdir. Hamilе olan kişinin çocuğu olamayacağı düşünülürkеn çocuğu olacağı anlamına gеlmеktеdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlim ve fazıl bir zatın rüyasında hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına yorulur. Sanatkar adam içinse bu rüya hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tabir olunur. Rüyada kendisini hamile olarak gören erkek için, hüzün ve kederle yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Reşit olmamış erkek çocuğun bu rüyayı görmesi, o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyasında yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ergen kız çocuğu için
O çocuğun annesini işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun annesini temsil eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısır Kadının Hamilе Olduğunu Görmеk Rüyada kısır bir kadının hamilе olduğunu görmеk yakınınızdaki kötü niyеtli vеya inançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, еntrika vе kötülük yaşayacağınız anlamına gеlmеktеdir. Eğеr rüyada kısır olan kadın korkutucu vе vahşi bir hayvan doğurursa bu kötülüğün, sеfalеtin, korkunun vеya еndişеnin yakın zamanda bitеcеği anlamına gеlmеktеdir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilе Eşinizin Erkеk Çocuğu Doğurduğunu Görmеk Rüyanızda еşinizin bir еrkеk çocuğu doğurduğunu görmеk, hamilе kişinin dünyaya bir kız çocuğu gеtirеcеği anlamına gеlmеktеdir. Aynı şеy tam karşı cinsiyеt için dе gеçеrlidir. Rüya aynı kişi ilе tеkrarlanıyorsa, aynı rüyayı birdеn fazla kеz görüyorsanız kişi rüyasında gördüğü şеylеrin yorumu için dikkatli olmalıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilе Kişinin Ağzından Çocuk Doğurduğunu Görmеk Rüyada hamilе birinin çocuğu ağızdan doğurduğunu görmеk ölüm anlamına gеlmеktеdir. Aynı zamanda kişinin günlük hayatta görüştüğü kişilеri kırmaması için özеn göstеrmеsi vе söylеyеcеği kеlimеlеri doğru olarak sеçmеsi anlamına da gеlmеktеdir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilе Erkеğin Çocuk Doğurduğunu Görmеk Eğеr rüyada hamilе bir еrkеk çocuk doğurur isе bu, o kişinin ağır bir yük altına girеcеği vе ardından rahatlayacağı anlamına gеlmеktеdir. Aynı zamanda kişi, kеndi düşmanlarını alt еdеcеk vеya hain bir kadından da kaçacak anlamına da gеlmеktеdir. Ayrıca bir еrkеk rüyasında kеndisini hamilе olarak görüyorsa bu hayatındaki yüklеrdеn muzdarip olduğu vеya kişinin sahip olduğu korkularını insanlarla paylaşmaktan korktuğu anlamına gеlmеktеdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamilе Kadının Kеndini Görmеsi Eğеr hamilе olan bir kadın rüyasında kocası ilе bir cinsеl ilişkiyе girmеdеn doğurduğunu görüyorsa, kişinin gizli bir hazinе kеşfеdеcеğinе işarеt еdеr. Ayrıca bir kadın rüyasında kеndisini hamilе olarak görür isе sakladığı bazı sorun yaratan sırlardan ötürü bazı zorluklar vе olumsuzluklar yaşayacağı anlamına da gеlmеktеdir. Rüyada
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dul Kadınlar için Hamilеlik Dul kadınlar için rüyada hamilе olduğunu görmеk iyi bir еvliliğе vеya kеndisinе uygun bir еş ilе еvlеnеcеğinе işarеttir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zevcesinin hamile olduğunu görmek, dünya nimetlerinden bir şey istemeye işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısır Bir Kadının Kеndini Hamilе Olarak Görmеsi Kısır bir kadın еğеr rüyasında kеndisini hamilе olarak görür isе bu o kişinin kötü bir yıl gеçirеcеği vеya yaşadığı mahallеdе bir soygun olacağı anlamına gеlmеktеdir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hayvan cinsinden birinin hamile olduğunu görmek, hayır ve menfaate delâlet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnafın Kеndisini Rüyada Hamilе Görmеsi Bir еsnafın vеya sanatçının kеndisini rüyada hamilе olarak görmеsi kişinin mеşgul olduğu ticarеt alanında rakipsiz bir şеkildе başarıya ulaşacağı anlamına gеlmеktеdir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
. Öğrеncinin Rüyada Kеndisini Hamilе Görmеsi Öğrеnci birinin rüyasında kеndisini hamilе olarak görmеsi kеndisi bilgisinin artacağı vе okulunda başarılı olacağı anlamına gеlmеktеdir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bеkâr vеya Bakirе Bir Kadının Rüyada Kеndini Hamilе Olarak Görmеsi Eğеr hiç еvlеnmеmiş vеya bakirе bir kadın rüyasında kеndisini hamilе olarak görürsе bu kеndisinin, kеndisinе uygun bir еş ilе еvlеnеcеği anlamına gеlmеktеdir
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani'ye göre mal ve mülkünün artaması anlamına gelir. Rüyada kendini hamile görmek övülmeye, izzet ve şerefe sahip olmaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olmak
Bu rüyayı gören kadın için yaptığı işlerden başarıya ulaşacağına işaret eder. Rüyada hamile olmak zenginleşmeye yorulur. Kişinin yapacağı başarılı işler neticesinde rahata kavuşacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olmak; kadın için çocuk sahibi olmaya işarettir. Aynı zamanda sevindirici güzel bir müjdeye yorulur. Müjdeli haberlerle tabir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelişi müjde ve sevinçtir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak hamilelik maddi menfaatleri de temsil etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Hamile Görmek
Rüyada kendisini hamile görmek devam edeceği kendi işinde başarıya işarettir. Bundan dolayı malının artmasına delalettir. Kendini hamile gören kadın için halk tarafından övülmeye yorulur. Bu rüya izzet ve methe nail olmaya işarettir.

Kendisini hamile olarak gören kimse için iş yerinde bereketli kazançlar elde edeceğini ifade eder. Aynı zamanda aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kendisini hamile olarak gören kimse için iş yerinde bereketli kazançlar elde edeceğini ifade eder. Aynı zamanda aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Öğrenmek
Hamile olduğunu öğrenen kimse için kazanç ve servettir. Kendinizin hamile olduğunu öğrenmeniz, beklediğiniz önemli bir işin gerçekleşeceğini ifade eder. Rüyada hamile olduğunu öğrendiğini görmek, rüya sahibinin mal ve dünyasındaki zenginliktir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olunduğunu öğrenmek kadın için her ne şekilde görülürse görülsün hayırlıdır. Dul kadın ya da genç kız için bu rüya evlenmek demektir. Dini tabirlerde bu rüya mal elde etmek olarak işaret edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olunduğunu öğrenmek kadın için her ne şekilde görülürse görülsün hayırlıdır. Dul kadın ya da genç kız için bu rüya evlenmek demektir. Dini tabirlerde bu rüya mal elde etmek olarak işaret edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç Kız ya da Dul Kadın İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Genç kız için, bolluğa ve ümit edilen mala delalet eder. Öncü ve lider bir şahsiyet olacağınıza işarettir. İyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir. Aynı rüyayı bir kız çocuğu görürse; annesinin eline mal ve nimet geçeceğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tabir olunur. Rüyada kendisini hamile olarak gören erkek için, hüzün ve kederle yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kalmak
Bazı tabircilere göre, bu rüyayı gören kişinin karnın büyüklüğü nispetinde mal elde edeceğine rivayet edilmiştir. Rüyada hamile kalmak sevinç ve iyi haberdir. Hamile kalmak rüyası, mutlu, neşeli ve huzurlu günlerin habercisidir. Sevindirici bir haber alacağınıza yorumlanır ve rüya sahibinin yaşantısını mutlu bir şekilde yaşayacağı, mutluluk ve huzur duyacağı sevinçli haberler alacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alim yada bilim adam için rüyada hamile olduğunu görmek
İlim ve fazıl bir zatın rüyasında hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına yorulur. Sanatkar adam içinse bu rüya hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek
Doğacak çocuğun kız olacağına delalet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
O çocuğun annesini işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun annesini temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Reşit olmamış erkek çocuğun bu rüyayı görmesi, o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyasında yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli kişileri işaret eder. İnançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülüğe yorulur.
Eğer rüyada kısır olan kadın doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında hamileyse, bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi başarıdır. Kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin genç kız olması halinde uzun süredir evlik yolunda adımlar attığı kişi hayatlarını birleştirmeleri anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek eğe yaşlı bir kadın tarafından görülüyorsa bu durumda maddi sıkıntı yaşanacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek rüyasında rüya sahibi eğer erkekse bu durumda sırların ortaya çıkacağı ve bu durumun gerçekleşmesi halinde rüyayı gören kişinin çok üzüleceği manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dişi hayvanlar için hayır ve menfaate delalet eder. Erkek hayvanların gebeliği o yılın kurak geçmesine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayvanların erkeğinin gebeliği, senenin kıtlığına, hayrın azlığına, hırsızlar tarafından gelecek fitneye şerrin çok olmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek aile hayatında ve iş hayatında yaşanacak sıkıntılardan sonra yeni yollara girip üzüntü yaşamak olarak tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek kişinin umduğunun gerçekleşmesi ve muradına ermesi olarak da yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamileliğin sona erdiğini görmek, hamile olup daha sonra hamile olmadığını ve hamileliğin sona erdiğini görmek, rüya sahibinin üzücü şeylerden en kısa sürede kurtulması ve rahatlaması olarak yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda tüm malını, parasını kaptıran kişililerin yakın zamanda tekrar mutlu olacağına ve kayıplarını telafi edecekleri anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kaldığınızı görmek rüya sahibinin eline büyük miktarda mal geçeceği anlamına gelir. Bu rüya bazen de yapılan yatırımların uzun vadede alınacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlı kadının hamile olması o yılın kıtlık içinde geçeceği ve malların pahalı olacağı manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kısır bir kadının hamile olması umut edilen bir yerden müjdeli bir haber almak anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karısının hamile olduğunu görmesi, dünyada ne isteği varsa gerçekleşeceği manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik sancıları çekmek hayata işlediği günahlardan dolayı tövbe etmeye ve tövbesine sadık kalacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının kendini hamile görmesi o kadının yakın zamanda evlenmesine ve yeni bir hayata başlamasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmadığı halde karnını şiş görmek rüya sahibinin eline hayırsız mal geçmesi anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik testi yapmak dünyada elde edeceği mallara test etmeden ve sınamadan ulaşamaz. Bu rüya bazı zorluklar çektikten sonra isteklerinize kavuşacağınız manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sezaryen görmek, zorluklara ve bundan sonra kolaylıklara tabir edilir. Rüyasında sezaryen yaptırdığını gören kişi gerek hayatta menfaati için istemediği bazı şeyleri yapar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kardeşini hamile görmek kardeşin rüya sahibinin destekleri ile rahatlayacağı anlamına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ultrasona girmek güvendiği bir kişi tarafından ifşa olmak yorumlanır. Bu rüya genellikle dost görünümlü düşman olarak tabir edilir.
Rüyada başkasını hamile görmek, kişi eğer tanıdıksa rüya hayırlıdır ve güzel haberlere işaret eder. Kişi yabacı ise rüya sahibi borçlarından kurtulur ve rahat bir döneme girer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşını hamile görmek arkadaşınızın sıkıntılardan kurtulmasına ve maddi açıdan zenginleşmeye işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek
Doğacak çocuğun kız olacağına delalet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alamettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Eşinizin Erkek Çocuğu Doğurduğunu Görmek
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, eşinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ergen erkek çocuğunun bu rüyayı görmesi
Reşit olmamış erkek çocuğun bu rüyayı görmesi, o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyasında yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ergen kız çocuğu için
O çocuğun annesini işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun annesini temsil eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında hamileyse, bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli kişileri işaret eder. İnançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülüğe yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyada kısır olan kadın doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında hamileyse, bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak kızı olduğunu görmek; rüyada kız çocuğu doğurmak erkek çocuk ile, erkek çocuk doğurmak ise kız çocuk ile tabir olunmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek; rüya alimlerine göre bu rüya sahibinin malının artacağına delalet eder. Ayrıca sevineceği haberler almaya işaret etmektedir. Bu kişinin giderek zenginleşeceği şeklinde de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü doğum yapmak; gerçek hayatta yolunda gitmeyen bazı şeylere delalet eder. İşte başarısızlık ya da isteklerin gerçekleşmemesi olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada normal doğum yapmak; rüya sahibinin kimsenin desteğine ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durabildiğine işaret eder. Rüyada evde normal doğum yaptığını görmek rahat olmaya ve özgürce hareket etmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek; rüya sahibinin ömrünün yettiği sürece çocuğuna hayrı olacak ve aynı zamanda ondan da hayır göreceği manasına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sancısız doğum yapmak; doğum sancısı çekmediğini, sezaryen ile doğum yaptığını görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınız ve beklentilerinize kavuşacağınız manasına gelmektedir. Kişi hamile ise ağrısız doğum yapacağı manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kolay doğum yapmak; rüya sahibinin büyüklerinin tavsiyesi ile zor bir durumdan kurtulacağı veya sorunlarla kolayca baş edebileceği manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak kızı olduğunu görmek; rüyada kız çocuğu doğurmak erkek çocuk ile, erkek çocuk doğurmak ise kız çocuk ile tabir olunmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek; rüya alimlerine göre bu rüya sahibinin malının artacağına delalet eder. Ayrıca sevineceği haberler almaya işaret etmektedir. Bu kişinin giderek zenginleşeceği şeklinde de yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ölü doğum yapmak; gerçek hayatta yolunda gitmeyen bazı şeylere delalet eder. İşte başarısızlık ya da isteklerin gerçekleşmemesi olarak yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada normal doğum yapmak; rüya sahibinin kimsenin desteğine ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durabildiğine işaret eder. Rüyada evde normal doğum yaptığını görmek rahat olmaya ve özgürce hareket etmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek emzirmek; rüya sahibinin ömrünün yettiği sürece çocuğuna hayrı olacak ve aynı zamanda ondan da hayır göreceği manasına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bebek görmek; erkek bebek hayırlı ve müjdeli bir haber alacağınıza işaret ederken kız bebek görmek genellikle bolluk ve bereketli günlerin geleceğinin müjdesini verir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
yeni umut yeni gelişmelerdir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yaptığını görmek, günahların affolması, çexkilen zahmetin hafiflemesi, yokluğun sona ermesi ve rüya sahibinin kalan hayatının güzel olması şeklinde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedinin Doğurduğunu Görmek
Rüyada kedinin doğurduğunu görmek, sıkıntı içine düşmeye alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Doğum rüyaları sıkıntılardan, dertlerden kurtulmaya delalet eder. Kötüye yorulmayan rüyalar arasındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda kendinizin değil de başka bir kadının doğum yaptığını görüyorsanız, sizin erkek çocuğu doğuracağınıza, erkek çocuk doğurması ise sizin kız çocuğu doğuracağınıza, kız çocuk doğurması ise sizin erkek çocuk doğuracağınıza yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak çok hayırlıdır, rüya sahibinin ruhunun her türlü kötülükten, acıdan ve azaptan arınmasına, hayat bulmasına ve tazelenmesine işaret eder. Rüya sahibi için karmaşık olan ve adeta bir düğüm haline gelen problemlerin giderilmesine, bu sayede rüya sahibinin dertten, sıkıntıdan ve zorluklardan solmuş yüzünün de gözlerinin de yeniden güleceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında doğum yaptığını gören kişi bozulan sağlığına geri kavuşur, mutluluğu yeniden yakalar ve rahata erer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Sancısı Çekmek
Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, onu yaşayan bir ölüye çeviren tüm sorunlarını arkasında bırakmasına, esenlik bulup, rahata kavuşmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Doğum Görmek
Rüyada doğum yapmak kişinin evinde, iş yerinde kısacası günlük hayatında yaşamış veya yaşıyor olduğu sorunlarının çözüleceğine, bir bebeğinizin olabileceğine, yeni girişimlerde bulunabileceğinize, başarıya veya yakın zamanda elinize geçecek bir servete işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekarın Doğum Yapması
Bekarsanız ve rüyada doğum yaptıysanız endişelenmeye gerek yok, evlenmenize işaret eder. En yakın zamanda kısmet bulacağınız anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak ve doğumda kız kız çocuk doğurduğunu görmek sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince, erkek çocuk doğurduğunu görmek müjde ve kurtuluşa işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının rüyada doğum yaptığını görmesi doğum sıkıntılarının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye işaret eder. Bekar bir kızın doğum yapması evlenmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum yapmak için yürüyerek hastaneye gitmek, rüya sahibinin kimseye zahmet vermek, ayak bağı ya da dert olmak istemediği için en zorda ve sıkıntıda olduğu anlardan bile fiziksel olarak da psikolojik olarak da sapasağlam durması anlamına gelir. Rüyada doğum yapmak için koşa koşa hastaneye gitmek, bir imkansızlık içinde olmak nedeniyle kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmaktır. Rüyada doğum yapmak için arabayla hastaneye gitmek, muradına ermek için ona gidecek en kısa ve en kolay yolu bulma şansı elde etmeye delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada doğum hazırlığı yapmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, ona yardımcı olacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kısır kadın için
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli kişileri işaret eder. İnançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülüğe yorulur.
Eğer rüyada kısır olan kadın doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceğine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evlilik Çağında Kimse İçin Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında hamileyse, bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öğrencinin bu rüyayı görmesi
Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayvanın gebe olduğunu görülmesi
Dişi hayvanlar için hayır ve menfaate delalet eder. Erkek hayvanların gebeliği o yılın kurak geçmesine işaret eder. Hayvanların erkeğinin gebeliği, senenin kıtlığına, hayrın azlığına, hırsızlar tarafından gelecek fitneye şerrin çok olmasına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnafın Kendisini Rüyada Hamile Görmesi
Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi başarıdır. Kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile olduğunu görmek, rüya sahibinin genç kız olması halinde uzun süredir evlik yolunda adımlar attığı kişi hayatlarını birleştirmeleri anlamına gelir. Rüyada hamile olduğunu görmek eğe yaşlı bir kadın tarafından görülüyorsa bu durumda maddi sıkıntı yaşanacak demektir. Rüyada hamile olduğunu görmek rüyasında rüya sahibi eğer erkekse bu durumda sırların ortaya çıkacağı ve bu durumun gerçekleşmesi halinde rüyayı gören kişinin çok üzüleceği manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile olmak rüya sahibinin iş ve aile hayatı ile ilgili bazı konularda gereksiz yere takılarak zaman kaybedeceği manasına gelir. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin uzun uğraşlar vermesi gereken bir işe ve bu işe başlaması halinde mutlu sona ulaşacağı manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile görmek iş hayatında başarılı ve parlak işlerin yapılacağı manasına gelir. Rüya sahibini imza atacağı başarılı işler, yöneticiler tarafından fark edilecek ve büyük miktarda kazanç elde edecek şekilde ödüllendirilecektir. Rüyada hamile görmek büyük ses getirecek olaylara imza atmak olarak da tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile erkek görmek rüya sahibinin herkesten sır gibi sakladığı ve ortay çıktığında çok üzüleceği durumların yavaş yavaş ortay çıkacağı ve kişinin çok üzüleceği şekilde tabir edilir. Bu rüya, rüya sahibinin kendi doğasından saparak yanlış yollara gireceği şeklinde yorumlanır. Bu rüya bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin kendi soyunu inkar etmesi, dürüst ve ahlaklı insanlardan bozuk nesillerin gelmesi ve rüya sahibinin sıkıntı yaşaması olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile genç kız görmek gerekli koşulların sağlaması halinde evlilik konusunda olumlu karar vermeye ve muylu bir evlilik yapmaya işaret eder. Rüyada hamile genç kız görmek müjde ve hayırlı haberler olarak da yorumlanır. Bu rüya, rüya sahibinin rahatlayacağını haber verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile hayvan görmek iş hayatında sorunların çözülüp büyük başarılar elde etmeye ve makam, mevki sahibi olmaya delalet eder. Rüyada hamile hayvan görmek bazen de yardım edilmemiş gereken bir kişidir. Bu kişi çocuk da olabilir, kadın da. Rüyada hamile hayvan görmek bu şekilde ihtiyaç sahibi kimseler görmeniz halinde ona yardım etmeniz gerektiği anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamileliğin sona erdiğini görmek, hamile olup daha sonra hamile olmadığını ve hamileliğin sona erdiğini görmek, rüya sahibinin üzücü şeylerden en kısa sürede kurtulması ve rahatlaması olarak yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda tüm malını, parasını kaptıran kişililerin yakın zamanda tekrar mutlu olacağına ve kayıplarını telafi edecekleri anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lohusa olduğunuzu görmek erkekler için yakın zamanda müjdeli haberler almaya, kadınlar için ise rüyada lohusa olduğunu görmek evden bir hastanın çıkmasına ya da hasta olan biri varsa şif bulmasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lohusa şerbeti görmek çevrenin takdirini toplayacak işler yapmaya ve hastalıklardan kurtulmak için çok güçlü bir adamdan yardım görmeye işaret eder. Lohusa şerbeti içmek hastalıklardan kurtulmak, lohusa şerbeti dökmek ise eldeki bir fırsatı kaçırmak olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik giydiğini görmek, eğer rüya sahibi kadınsa kız çocuğu olmasına ve gerçek hayta hamile kalmaya yorulur. Bu rüya bekarlar için ise hayırlı bir kısmet olarak tabir edilir. Rüyasında hamile kıyafeti çok mutlu olur ve eline bol miktarda para geçer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunuz için karnınızın büyüdüğünü görmek, dünya nimetleri olarak tabir edilir. Bu rüyanın sahibi rüyasında karnı ne kadar büyükse o kadar büyük nimete kavuşur. Rüya sahibinin eline büyük miktarda para geçer ve Bu rüya bazı tabircilere göre ise sıkıntılara ve sizi üzecek gelişmelere işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ergenliğe girmemiş bir kimsenin hamile olması, anne babasının o çocuktan çok büyük menfaatler göreceğine, o çocuk büyüdüğünde ailesine iyi davranan ve çevresindeki insanların sıkıntılarını gideren bir kişi olacağına tabir edilir. Bu rüya bazen de o çocuğun büyüdüğünde zengin biri olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kızının hamile olduğunu görmesi kızından büyük menfaatler görmeye ya da rüyadaki fıtratta bir kızının olacağı anlamına gelir. Bu rüya sahibinin kızının bekar olması halinde evlenmesine, karşısına önemli bir kısmet çıkmasına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile birini doğururken görmek rüya sahibini desteklerle her amacına ulaşacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile biriyle kavga etmek çok sevdiği bir insanı üzecek sözler söylemeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile biriyle kavga etmek çok sevdiği bir insanı üzecek sözler söylemeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin hamile haberini almak evli ise çocuk sahibi olmaya, başına talih kuşu konmasına ve sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hem kendini hem başkasını hamile görmek rüya sahibini hareketlenmesine ve burumdan şikâyetçi olunmamasına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yabancı birini hamile görmek yurt dışı seyahatine ve döviz birikimi yaparak güzel bir yatırım yapmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile biriyle tanışmak erkekler için çalışan bir kadınla evlenmeye ve ailesinin zenginliği ile rahat etmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile biriyle tanışmak erkekler için çalışan bir kadınla evlenmeye ve ailesinin zenginliği ile rahat etmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kardeşini hamile görmek kardeşin rüya sahibinin destekleri ile rahatlayacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada annesini hamile görmek stresle beklediği bir haberin olumlu sonuçlanması manasına gelir. Sonrasında ise rüya sahibi stresinden kurtulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasını ikiz bebeğe hamile görmek bol kısmete, şansa ve talihin yardımıyla zirveye çıkmaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ultrasona girmek güvendiği bir kişi tarafından ifşa olmak yorumlanır. Bu rüya genellikle dost görünümlü düşman olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başkasını hamile görmek, kişi eğer tanıdıksa rüya hayırlıdır ve güzel haberlere işaret eder. Kişi yabacı ise rüya sahibi borçlarından kurtulur ve rahat bir döneme girer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arkadaşını hamile görmek arkadaşınızın sıkıntılardan kurtulmasına ve maddi açıdan zenginleşmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmadığı halde karnını şiş görmek rüya sahibinin eline hayırsız mal geçmesi anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik testi yapmak dünyada elde edeceği mallara test etmeden ve sınamadan ulaşamaz. Bu rüya bazı zorluklar çektikten sonra isteklerinize kavuşacağınız manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sezaryen görmek, zorluklara ve bundan sonra kolaylıklara tabir edilir. Rüyasında sezaryen yaptırdığını gören kişi gerek hayatta menfaati için istemediği bazı şeyleri yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karısının hamile olduğunu görmesi, dünyada ne isteği varsa gerçekleşeceği manasına gelir.
Rüyada hamilelik sancıları çekmek hayata işlediği günahlardan dolayı tövbe etmeye ve tövbesine sadık kalacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dul kadının kendini hamile görmesi o kadının yakın zamanda evlenmesine ve yeni bir hayata başlamasına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlı kadının hamile olması o yılın kıtlık içinde geçeceği ve malların pahalı olacağı manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kısır bir kadının hamile olması umut edilen bir yerden müjdeli bir haber almak anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek kişinin umduğunun gerçekleşmesi ve muradına ermesi olarak da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kaldığınızı görmek rüya sahibinin eline büyük miktarda mal geçeceği anlamına gelir. Bu rüya bazen
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek aile hayatında ve iş hayatında yaşanacak sıkıntılardan sonra yeni yollara girip üzüntü yaşamak olarak tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda hamile bir kimse ile karşılaştığınızı görmeniz; iş yerinizde veya Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dul veya genç kadınların rüyada hamile olduğunu görmesi en kısa zamanda bir evlilik yaşayacaklarına delalet etmektedir. Ayrıca hayatınız boyunca istediğiniz ve hayal ettiğiniz şeyin gerçek olacağı anlamında yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek:
Rüya sahibinin parası bereketlenir malı ve mülkü çoğalır. Rüyada hamile olduğunu gören kadın bir tabire göre ise izzet sahibi olur. İstediği başarıya ulaşır. Zenginleşir ve yaşamında rahata erer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişi eğer rüya sahibi hamileyse doğacak olan çocuğunun kız olacağına delalet etmektedir. Ayrıca sıkıntılı hayatından biran önce kurtulacağı şeklinde de yorumlanmakta olan bu rüya kişinin hayatına mutluluk ve sevinç geleceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Sürprizlere, malının artacağına, övülmeye, sevince, sevindirici habere, izzet verneye nail olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Sürprizlere, malının artacağına, övülmeye, sevince, sevindirici habere, izzet verneye nail olmaya işarettir.
Kirmani demiştir ki: Rüyada Hamile olduğunu görmek, gören kişinin malı mülkü parası fazlasıyla artar. Rüyada hamile olduğunu gören kadının, mal ve mülkünün artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya tabir olunur. Rüyada hamile olduğunu gören kadın yaptığı işlerden başarıya ulaşacağına, zenginleşeceğine ve başarılarından dolayı rahata kavuşacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek:
Hamile olduğu görülen kişi zorluklarla karşılaşacak ve problemleriyle tek başına mücadele etmek zorunda kalacağı anlamına gelir. Bir başka kaynağa göre ise işsiz kalmak anlamına gelmektedir. Uykusunda bu hayali gören kişi sahip olduğu işi kaybedecek ve bir süre sıkıntı yaşayacaktır.
Genel olarak rüyada hamile kalmak hayatınızda yaşanacak olan olumlu gelişmelerle tabir olur. Kişinin rüyasında bu hayali görmesi müjdeli haber almayı veya gerçekten hamile olduğu anlamına gelmektedir. Hayatında maddi ve manevi problemi varsa bunlardan kurtulacağı hatta tertemiz sayfa açacağı anlamına dahi gelmektedir. Yeni insanlarla tanışmak da bu rüyanın yorumları arasında yer almaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekâr kadının hamile kalması:
Dul veya genç kadınların rüyada hamile olduğunu görmesi en kısa zamanda bir evlilik yaşayacaklarına delalet etmektedir. Ayrıca hayatınız boyunca istediğiniz ve hayal ettiğiniz şeyin gerçek olacağı anlamında yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek:
Kişi eğer rüya sahibi hamileyse doğacak olan çocuğunun kız olacağına delalet etmektedir. Ayrıca sıkıntılı hayatından biran önce kurtulacağı şeklinde de yorumlanmakta olan bu rüya kişinin hayatına mutluluk ve sevinç geleceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak rüyada hamile kalmak hayatınızda yaşanacak olan olumlu gelişmelerle tabir olur. Kişinin rüyasında bu hayali görmesi müjdeli haber almayı veya gerçekten hamile olduğu anlamına gelmektedir. Hayatında maddi ve manevi problemi varsa bunlardan kurtulacağı hatta tertemiz sayfa açacağı anlamına dahi gelmektedir. Yeni insanlarla tanışmak da bu rüyanın yorumları arasında yer almaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaize göre; bir kadinin kendini hamile olarak görmesi mal, bir erkegin kendisini hamile görmesi hüzün ve kederdir. Rüya sahibi erkek veya kadin olsun, hamilelik görmek karninin büyüklügü nispetinde mal ve dünya nimetlerine delalet eder. Henüz balig olmamis bir çocugun kendisini hamile görmesi babasi ile ve küçük kizin hamile oldugunu görmesi de annesi ile yorumlanir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani söyle diyor: Rüyasinda hamile oldugunu görenin mali artar. Karisinin hamile oldugunu gören, dünya mallarindan bir sey ister. Hamilelik gerek erkek ve gerek kadin için her durumda hayirlidir. Hayvanlardan birinin hamile oldugunu görmek hayir ve menfa-attir. Bir baska rivayete görede: Rüyada hamile oldugunu gören kadinin, malinin artmasina, övülmeye, izzet ve serefe nail olmaya isaret eder. Erkegin, kendisini hamile oldugunu görmesi, insanlardan gizledigi ve ortaya çikmasindan korkulari agir bir üzüntü ve kedere isaret eder. Hamilelik, gerek erkek gerek disi olsun, rüyayi gören kimse için dünyaca olan fazlaliga isaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadini görmek, üzüntü ve kedere ve gizli islere isaret eder. Erkeklerin hamileligi, alim için ilminin fazlaligina, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacagi bir seyi yapmasina isaret eder. Bazen de erkegin hamileligi, onun üzüntü ve kedere düsmesine isaret eder. Bazen de hamilelik, ask ve muhabbete isaret eder. Bazen de rüya, erkekle kadin arasini bir yerde birlestiren kimseye yahut hastaliga ya da evine hirsiz girmesine veya çaldigi bir seyi sahibinden gizlemesine isaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkegin hamileligi, kendisini iple helak etmesine isarettir. Bazen, o kimsenin yaninda yabanci ölülerden sevdigi bir kimse defnedilir. Bazen de, mümkün olmayan seylere yardim etmekle yalanci olur. Bazen, bozuk iman ve itikadim gizler. Bekar kizin kendisini hamile olarak görmesi, kendisi yüzünden ailesine gelecek ugursuzluk ve siddete isaret eder. Bazen de o kizin bulundugu yerde hirsiz ve yangin gibi meydana gelecek kötülüge isaret eder. Bazen de o kiza cin dokunmasina veyahut kendisine münasip ve layik olmayan birisine nikahlanmasina ya da uzun müddet evde kalmasina isaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kisir kadinin veya hayvanlarin erkeginin hamileligi, senenin kitligina, haynn azligina, hirsizlar tarafindan gelecek fitneye serrin çok olmasina isaret eder. Kisir kadinin yahut erkek hayvanlardan birisinin bir hayvan dogurmasini görmesi, ser ve siddetin gitmesine ve bir korku ve üzüntünün meydana çikmasina isaret eder. Bir kimse kendi haniminin hamile oldugunu görse dünya metasindan bir sey arzu etmesine isaret eder. Kendisinin hamile oldugunu gören kimsenin mal ve dünyasindaki ziyadelige isaret eder. Hamilelik, gerek kadin gerekse erkek için her halde iyidir. Dul kadin ve genç kizin kendilerini hamile görmeleri, evlenmelerine isaret eder.

Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE KALDIĞINI GÖRMEK
Rüyada hamile kaldığını görmek, birçok farklı şekilde yorumlanmaktadır. Gece uykusunda bu hayali gören kişinin malı ve mülkü bereketlenir helal para kazanmak şeklinde yorumlanır. Ayrıca bir kaynağa göre rüyada hamile kalmak müjdeli haber almak olarak da tanımlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek:
Rüya sahibinin parası bereketlenir malı ve mülkü çoğalır. Rüyada hamile olduğunu gören kadın bir tabire göre ise izzet sahibi olur. İstediği başarıya ulaşır. Zenginleşir ve yaşamında rahata erer.
Rüyanızda hamile bir kimse ile karşılaştığınızı görmeniz; iş yerinizde veya Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK
Yine rüyanızda kendinizin hamile olduğunuzu görmeniz; beklediğiniz önemli bir işin gerçek olacağına veya sevindirici bir haber alacağınıza tabir edilir.
Rüyanızda hamile bir kimse ile karşılaştığınızı görmeniz; iş yerinizde veya Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BEKAR KIZIN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Dul kadın ve genç kızların rüyada hamile olduklarını görmeleri, evlenmelerine işaret eder. Erkeğin, rüyada kendisinin hamile olduğunu görmesi, halktan gizlediği ve şiddetlenip ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve keder ile tâbir olunur. Âlim ve fazıl bir zatın rüyada hamile olduğunu görmesi, ilminin artacağına; sanatkâr adamın hamile olduğunu görmesi, hiçbir insanın başaramayacağı bir şeyi yapmasına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEK ÇOCUĞA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Hamile olduğunu görmek ve rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek, doğacak çocuğun kız olacağına delâlet eder. Bunun tersine, kız doğurduğunu görse, bu kere de oğlan çocuk ile müjdelenir. Rüyada hamile olduğunu görmek ve bir küçük kız çocuğu doğurduğunu görmek, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir erkek çocuğu olduğuna alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olan kişinin karnının büyüklüğü ile orantılı olarak kişinin serveti artacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişi arzuladığı refaha ulaşana kadar azimle çalışmaya devam edecek ve serveti sürekli artacaktır anlamına gelmektedir. Hamile olan kişi gerçekleştirdiği başarılardan ötürü son derece onurlu ve gururlu olacak ve aynı zamanda övgüler alacak anlamına gelmektedir. Hamile olan kişi bazı sorunlar, mutsuzluklar, endişeler ve üstü kapatılan konularda bazı sorunlar yaşayacaktır.
Kişinin tutkulu bir aşk yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin birine tutkulu bir biçimde bağlanacağı anlamına gelmektedir. Kişinin yanlış yerlere tohumlar ekip, ümitleneceği anlamına gelmektedir. Kişinin her iki cinse ilgi duyabileceği ve sapmalar yaşayabileceği anlamına gelmektedir. Kişinin vücudunda su toplaması gibi bir rahatsızlık yaşayabileceği anlamına gelmektedir. Kişinin evine bir hırsızın eşyalarını çalmak, çalınan bir şeyi evine saklamak veya çaldığı nesneyi asıl sahibinden saklamak üzere eve girebileceği anlamına gelmektedir.
Kişinin yiyeceği bir yemek yüzünden rahatsızlanabileceği anlamına gelmektedir. Kişinin sevdiği bir insanı kaybedeceği anlamına gelmektedir. Kişinin büyük bir yalandan dolayı olumsuz etkileneceği anlamına gelmektedir. Kişinin gerçek inançlarını gizleyeceği ve bundan ötürü bazı sorunlar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin bir kaza veya yangın gibi bir felaket yaşayacağı anlamına gelmektedir.
Kişinin bir erkek ve kadının birbiri ile tanışmasına ön ayak olacağı anlamına gelmektedir. Kişinin evinde kötü huylu bir kadını misafir etmek zorunda kalacağı anlamına gelmektedir. Kişinin bir şey çalacağı ve bunu saklamak zorunda kalacağı anlamına gelmektedir. Kişinin düşük yapacağı anlamına gelmektedir. Kişinin yakın tanıdıklarından birinin yakın zamanda vefat edebileceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin yalan söyleyerek istemeden yapmak istemeyeceği bir şeye neden olacağı anlamına gelmektedir. Kişinin civarında inançsız insanların olacağı ve kişi dikkat etmezse bunlardan dolayı başının belaya gireceği anlamına gelmektedir.
Ancak genel anlamda rüyada hamilelik ayrıca maddi başarı ve refah anlamına gelmektedir. Zenginliğin ölçüsü ise gebeliğin Ay sayısı ve kişinin göbeğinin rüyasındaki büyüme hızı ile doğru orantılıdır. Bu hamile olan kişi kadın veya erkek olsun geçerlidir.
Eğer ergen bir erkek çocuğu Rüyasında kendisini hamile olarak görür ise, rüyasında babasını temsil etmektedir ve eğer daha adet görmemiş bir kız çocuğu rüyasında kendisini hamile olarak görürse, rüyasında annesini temsil etmektedir.
Eğer bir erkek rüyasında karısını hamile olarak görürse bu kişinin maddi başarı için olan arzusunu yansıtmaktadır.
Rüyalarda hamile olmanın birçok anlamı bulunmaktadır. Genel olarak rüyalarda bir kadının hamile olması zenginlik ve refah anlamına gelirken bir erkeğin hamile olması ise acı ve üzüntü anlamına gelmektedir.
Rüyada hamilelik bir kadının hedefleri uğruna başarısını, çalışkanlığını ve azmini gösterir. Aynı zamanda rüyalarda hamilelik saygı görme, refaha ve başarıya ulaşma anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BAKİRE BİRİNİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Hamile olarak gördüğünüz kişinin ailesinin başına acı olaylar geleceği anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin hanesinde acı olaylar (hırsızlık veya yangın gibi) yaşanacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin aklı şeytanlıkla dolu olacağı anlamına gelmektedir.
Hamile olan kişinin düğünü için hazırlanan veya ona hediye edilen kıyafetlerin ona olmayacağı veya onun tarafından beğenilmeyeceği anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin kendisine uymayan, aciz biri ile evleneceği anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin evlilikten önce zina yapacağı ve bu yüzden de uzun bir süre yalnız kalacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin evleneceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YAŞLI BİR KADININ HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Hamile olan kişinin ateşli silahlarla ilgileneceği ve bu gibi durumlarla mücadele etmek zorunda kalacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin işsiz kalacağı anlamına gelmektedir. Hamile olan kişinin çocuğu olamayacağı düşünülürken çocuğu olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KISIR KADININ HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada kısır bir kadının hamile olduğunu görmek yakınınızdaki kötü niyetli veya inançsız insanlardan dolayı, kuraklık, zorluk, entrika ve kötülük yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Eğer rüyada kısır olan kadın korkutucu ve vahşi bir hayvan doğurursa bu kötülüğün, sefaletin, korkunun veya endişenin yakın zamanda biteceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE KİŞİNİN AĞZINDAN DOĞURDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada hamile birinin çocuğu ağızdan doğurduğunu görmek ölüm anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kişinin günlük hayatta görüştüğü kişileri kırmaması için özen göstermesi ve söyleyeceği kelimeleri doğru olarak seçmesi anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak ve rüyada bunun yanında armut görmek, doğacak çocuğun erkek olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının karnından balık çıktığını görmesi, doğacak çocuğun kız olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının rüyada kendisini bıyıklı görmesi, bir erkek çocuğu doğuracağına, hamile olmayan kadının bu Rüyayı görmesi ise, hiç çocuğu olmayacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir hamile olduğunu görmek ve doğurmak, çocuk sahibi olmaya yada sevindirici güzel bir müjdeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yine hamile olduğunu görmek ve bir yerde beklemek, müjdeli haber ile tâbir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelişi ana baba için müjde ve sevinçtir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak ve rüyada bunun yanında armut görmek, doğacak çocuğun erkek olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının karnından balık çıktığını görmesi, doğacak çocuğun kız olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile bir kadının rüyada kendisini bıyıklı görmesi, bir erkek çocuğu doğuracağına, hamile olmayan kadının bu Rüyayı görmesi ise, hiç çocuğu olmayacağına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genel olarak rüyalarda hamilelik ister kadın ister erkek olsun kişinin hayatındaki başarıların artacağı anlamına gelmektedir. Ama bu gibi Rüyaların yorumlanmasında bir dizi zorluk da bulunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ergen Erkek Çocuğunun Hamile Olduğunu Görmek: Rüyada reşit olmamış bir erkek çocuğunun hamile olduğunu görmek o çocuğun babasını işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun babasını temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ergen Kız Çocuğunun Hamile Olduğunu Görmek: Rüyada reşit olmamış bir kız çocuğunun hamile olduğunu görmek o çocuğun annesini işaret etmektedir. Çocuk rüyada yapacağı her şeyde, çocuğun annesini temsil eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dul kadınlar için rüyada hamile olduğunu görmek iyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısır Bir Kadının Kendini Hamile Olarak Görmesi Kısır bir kadın eğer rüyasında kendisini hamile olarak görür ise bu o kişinin kötü bir yıl geçireceği veya yaşadığı mahallede bir soygun olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekâr veya Bakire Bir Kadının Rüyada Kendini Hamile Olarak Görmesi Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında kendisini hamile olarak görürse bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öğrencinin Rüyada Kendisini Hamile Görmesi Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnafın Kendisini Rüyada Hamile Görmesi Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında göstereceği üstün başarı sayesinde çok büyük paralar ve başarılar kazanarak mal ve mülk alıp bir servet yapmasına yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

427 Aktif
0 Üye ve 427 misafir
Bugün : 11124
Dün : 23857
Toplam : 48069460
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...