Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
5.8k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hamile olduğunu görmek, karnınızın büyüklüğüne ve kendinizi görüş şeklinize göre değişir. Eğer rüyada hamile olduğunuzu görüp doğuruyorsanız doğurduğunuz çocuğun cinsiyetine göre farklı anlamlar taşımaktadır. Ancak genel olarak  rüyada hamile olduğunu görmek rivayetlere göre hayırlı işleri ve şansı işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

316 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekâr kızın hamileliği hakkında genel yorumun, kısmetli günlerin geleceği üzerine olduğu bilinmektedir. Bu dönemde bir ilişkinin başlaması, bir başarının elde edilmesi, beklenen durumlar arasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar bir kızın kendini hamile görmesi, güzel ve kısmetli günlerin yakın olduğuna işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Farklı şekillerde yorumlanan rüya kimi zaman sıkıntı olarak ifade edilse de kimi zaman hayırlı kısmet anlamı taşımaktadır. Rüyada hamile olduğunu sevinçle karşılayan kimse ufak bir hayal kırıklığı yaşayabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamileliğinden dolayı tedirgin olan bekar kimse yakın zamanda alacağı sevinçli bir haberle hayatına yön verecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar kimsenin hamile olduğunu görmesi kimi zamanda hayatındaki kimse ile evlilik kararı alacağına yorumlanmaktadır. Rüyada genç kızın hamile haberi alması müjde olarak yorumlanmaktadır. Bu kimse kısa süre içerisinde evlilik kararı alacak ve aradığı kısmeti bulacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olmak erkek bebek doğurmak, genelde görülen bu rüyanın iki anlamı vardır. Ya kişi çok kendisini erkek bebeğe şartlanmıştır, yada gelecek bir kısmete mutluluktan uçacağımız bir habere yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik sancısı çektiğini gören kimse günahları olduğunu ve bu günahlardan dolayı azap çektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Çok sancı çeken kişi büyük veballer ödemiştir ve artık dünya nimetleri ile ödüllendirilecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak ne anlama gelir, kıldan tüyden mevzularla işleri yavaşlatan ve olmadık zamanlarda olmadık sebeplerle ortalığı karıştıran bir kişinin iş yerinden uzaklaştırılacağına ve bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak nedir; aile hayatının günden güne daha iyi bir hal alacağı, yapılan her çalışmanın parasal olarak getiri sağlayacağına, haksızlıkların düzeltileceğine ve hakkını gerektiği kadar alamamış bir kişinin hakkını almasının sağlanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak, kötülüğe ve haksızlığa göz yummamaya, rahatı, huzuru ve sağlığı düşünmeye, bir alacağı tahsil etmeye, kariyer yapmaya ve helal lokmaya delalet eder. Rengârenk bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse kişinin aklının almayacağı kadar iyi haberler geleceğine, alışkanlıkların değişeceğine, uğraşıp didinip ortaya konulan bir projeden büyük kazanç getireceğine ve çekilen kahrın kısa zamanda biteceğine alamet eder. Yaşamayı seven bir insan olunacağı ve sağlık sorunlarının tedavisi ile ilgili bir girişimde bulunulacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kalmayı istemek
Rüyada hamile kalmayı istemek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karısını Hamile Olarak Görmek
Rüyasında karısını hamile olarak görmek, dünyevi çalışmalarla ve isteklerle yorulur. Bu rüya dünya hayatı ile ilgili bir isteğinizin olduğuna ve sabrederseniz tüm arzularınıza kısa sürede ulaşacağınıza işarettir. Bazen de bu rüya aile içinde huzura ve mutluluğa, eşinizle aranızda çıkacak küçük problemleri tatlılıkla halledeceğinize ve birlikte uzun güzel bir yaşamınızın olacağına yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annesini Hamile Görmek
Rüyasında annesini hamile olarak görmek, kişinin annesi sayesinde hayatında güzel ve farklı deneyimler yaşayacağına ve oldukça yüksek bir mevkiye geleceğine işarettir. Bu rüya aynı zamanda kardeşe ve onunla ilgili bir olaya da işarettir. Annesinin bir kız çocuğu doğurduğunu görmek mevki ve makama, erkek çocuğu doğurduğunu görmek ise iş hayatında elde edeceği başarılara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Genç Kız Görmek
Rüyada hamile genç kız görmek, uzun bir zamandır birlikte olunan kimse ile evlenileceğine tabirdir. Bazen bu rüya masum ve güzel bir ilişkiye, her şeyin yoluna girmesine, kazançlı işler yapmaya veya o kızın ailesinden bir yardım görmeye yorulur. Hamile genç kız bazen de o kızın ailesine zulüm etmesine veya o kızın yaptığı yanlışlardan dolayı anne babasının üzüntü çekmesine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Bir Kadını Gebe Olarak Görmek
Bu rüya o senenin kıtlıkla geçeceğine ve insanların geçimlerini zorlukla kazanacaklarına işarettir. Rüyada yaşlı bir kadını hamile olarak görmek, çalışıp çabalamaya rağmen az bir kazanç elde edeceğinize veya elinize size faydası dokunmayacak bir mal geçmesine yorulabilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE EŞİNİZİN ERKEK ÇOCUĞU DOĞURDUĞUNU GÖRMEK
Rüyanızda eşinizin bir erkek çocuğu doğurduğunu görmek, hamile kişinin dünyaya bir kız çocuğu getireceği anlamına gelmektedir. Aynı şey tam karşı cinsiyet için de geçerlidir. Rüya aynı kişi ile tekrarlanıyorsa, aynı rüyayı birden fazla kez görüyorsanız kişi rüyasında gördüğü şeylerin yorumu için dikkatli olmalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ERKEĞİN HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK
Eğer rüyada hamile bir erkek çocuk doğurur ise bu, o kişinin ağır bir yük altına gireceği ve ardından rahatlayacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda kişi, kendi düşmanlarını alt edecek veya hain bir kadından da kaçacak anlamına da gelmektedir. Ayrıca bir erkek rüyasında kendisini hamile olarak görüyorsa bu hayatındaki yüklerden muzdarip olduğu veya kişinin sahip olduğu korkularını insanlarla paylaşmaktan korktuğu anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE KADININ KENDİSİNİ GÖRMESİ
Eğer hamile olan bir kadın rüyasında kocası ile bir cinsel ilişkiye girmeden doğurduğunu görüyorsa, kişinin gizli bir hazine keşfedeceğine işaret eder. Ayrıca bir kadın rüyasında kendisini hamile olarak görür ise sakladığı bazı sorun yaratan sırlardan ötürü bazı zorluklar ve olumsuzluklar yaşayacağı anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK NE DEMEKTİR?
Rüyada hamile olmak tabiri, görülen rüyanın içeriğine bağlıdır. Güzel bir haberin işaretçisi olduğu gibi bazı konularda dikkat edilmesini söyleyen uyarıcı da olabilir. Bu yüzden rüyaya dair detayları iyi bilmek gerekir. Rüyada hamilelik; bereket, kazanç, mutluluk, izzet, şeref, başarı, çocuk, sürpriz ve menfaat anlamları taşıyabilir.
Rüyada hamile olmak, rüyayı gören kişinin, aile hayatı ve iş hayatı ile ilgili sorunlar dururken çok küçük ve önemsiz detaylara ve gereksiz konulara takılarak vaktini uzunca bir süre boyunca boşa harcayacağına tabir edilir. Aynı zamanda, uğraş verilmesi, gereken işler varken hiç hesapta olmayan ve rüya sahibinin, çok zor zamanlar geçirmesine sebep olan işlere ve ancak bu şekildeki işler ile başlar ise kazanacağına delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada hamile olduğunu görmek, birkaç şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi, genç bir kız ise, epey bir süredir sevdiği kişi ile evlilik konusunda anlaştıklarına ve en kısa sürede hayatlarını birleştirip mutlu olacaklarına tabir edilir. Yaşlı bir kadın bu rüyayı görür ise eğer, uzun bir zaman boyunca çekilen parasal sıkıntının ve yokluğun yakın bir zamanda son bulacağına ve bundan sonra bolluk içinde yaşanacağına delalet edilir. Rüyayı gören kişi bir erkek ise, sakladığı sırların ortaya çıkmasından ötürü çok korktuğuna ve ortaya çıkarsa çok üzüleceğine işaret edilir.
Rüyada hamile olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında göstereceği üstün başarı sayesinde çok büyük paralar ve başarılar kazanarak mal ve mülk alıp bir servet yapmasına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE DOĞUMA GİTMEK
Rüyada hamile olup doğuma gittiğini görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşama isteğinin artacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE DOĞUM YAPMAK
Rüyada hamile olmak doğum yapmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE DOĞURMAK
Rüyanızda yapmış olduğunuz doğumla ilgili bir karar aşamasından söz edilebilir. Şöyle ki; iki kısmetin aynı anda olması ve seçim yapma zorunluluğu, sizi ikilemde bırakabilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu, deyimde olduğu gibi, eldeki pirinçten de olmamaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE ERKEK ÇOCUK DOĞURMAK
Rüyada doğurmak genellikle farklı yorumlanabilmektedir. Fakat kişi erkek bebek doğurduğunu görmüş ise genellikle bu rüyanın hayırlı olduğu bilinmektedir. Eğer rüya sahibi hamile ise erkek bebek doğurduğunu görmesi kız bebeğinin olacağına da işaret etmektedir. Rüyada erkek bebek doğurduğunu gören kimse sıkıntılarından kurtulacak ve iyi olaylar ile karşılaşacaktır.
Rüyada hamile olmak erkek bebek doğurmak, genelde görülen bu rüyanın iki anlamı vardır. Ya kişi çok kendisini erkek bebeğe şartlanmıştır, yada gelecek bir kısmete mutluluktan uçacağımız bir habere yorumlanır.
Rüyada bekar birinin erkek bebek doğurmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA HAMİLE OLMAK VE AĞLAMAK
Rüyada hamile olmak ve ağlamak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Birini Görmek
Rüyada hamile birini görmek, rüyayı gören kişinin sadece günlük hayatında meydana gelen sorunlar için değil tüm hayatı için oturup adamakıllı kararlar vermesine işaret edilir. Rüyada hamile birini görmek bazı âlimlere göre gizli işler çevirmeye, sırları ortaya çıkarmaya veya kendisine verilen sözü yerine getirmeye işarettir. Bazen de bu rüya sıkıntı ve kedere yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamilelik sancısı çektiğini gören kimse günahları olduğunu ve bu günahlardan dolayı azap çektiği şeklinde yorumlanmaktadır. Çok sancı çeken kişi büyük veballer ödemiştir ve artık dünya nimetleri ile ödüllendirilecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kadın Görmek
Rüyada hamile kadın görmek, iş hayatında yapılan çalışmalar sayesinde çok büyük paralar kazanmaya ve çok iyi işlere imza atmaktan dolayı insanlar arasında saygıdeğer bir kişi olunacağına yorulur. Rüyada hamile kadın tanınıyorsa o bayanın yakında bir belaya maruz kalmasına veya sıkıntı yaşayacağı önemli bir olay yaşamasına işarettir.
Rüyada Hamile Erkek Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile erkek görmek, rüya sahibinin insanlara söyleyemeyeceği bir sorununun olduğuna işaret edilir. Bazen de bu rüya iş hayatında çıkacak bazı sorunlar sonucunda oldukça üzülmeye veya çalışmalarından istediği sonucu alamamaya işarettir. Genellikle dünyada fıtrata aykırı bir durumun yorumu hayırlı değildir. Bu nedenle bir erkeğin rüyada kendisini hamile olarak görmesi özel ve iş hayatında yaşayacağı başarısızlıklara, sıkıntılara ve kedere işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Dul Kadın Görmek
Rüyada hamile dul kadın görmek, rüya sahibinin, hayırlı bir kısmet bularak evleneceğine ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret edilir. Bu rüya bazen de o bayanın karşısına çıkacak hayırlı ve güzel bir kısmettir. Eğer evlenmek istiyorsa evlenir, iş istiyorsa kazançlı ve çok mutlu olacağı bir iş sahibi olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak ne demek; ihanet eden bir kişinin, yaptığının karşılığında cezasını alacağına, kurduğu tuzağa kendisinin düşeceğine, elindeki olanakları kaybedeceğine ve rüya sahibine herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak tabiri, verilen sözleri tutmaya, yardım isteyene yardım eli uzatmaya, dertlerden kurtulmaya, sorunları aşmaya ve birçok fırsat yakalamaya yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak İslami rüya tabirleri, hane üyelerinin elbirliği ile bütün sıkıntıları yeneceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak ne anlama gelir, kıldan tüyden mevzularla işleri yavaşlatan ve olmadık zamanlarda olmadık sebeplerle ortalığı karıştıran bir kişinin iş yerinden uzaklaştırılacağına ve bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile olduğunu duymak nedir; aile hayatının günden güne daha iyi bir hal alacağı, yapılan her çalışmanın parasal olarak getiri sağlayacağına, haksızlıkların düzeltileceğine ve hakkını gerektiği kadar alamamış bir kişinin hakkını almasının sağlanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının hamile olduğunu görmek, yüksekliğe işarettir. Rüyasında hamile olan bir kadın gören kimse, bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır. Daha geniş bilgi için 'gebe' maddesine bakınız.Erkeğin kendisini hamile görmesi ke¬der ve felakete işarettir. Hamile görmek erkek ve kadın için dünya fazlalığına işarettir. Rüyada hamile kadın görmek, çocuk sahibi olacağınıza yorumlanır.Rüyada hamile olduğunu görmek, üzüntü¬ye, tazarru ve nyazda bulunmaya işârettir.Rüyada doğum yaptığını görmek, üzüntü¬den kurtulmaya; kız doğurduğunu görmek borçlanmaya; doğurduğu kızın öldüğünü ve onun için mezar kazdığını görmek borcunu ödemeye işâret eder.Rüyada bir hamile kadın görmek, çocuk sahibi olmaya işâret eder.Hamile kadının kapısının önünde oturdu¬ğunu görmek, müjdeli haber ile tabir  olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda hamile bir kadını görmeniz yakın zamanda bir evladınız olacağına işaret eder. Bir diğer rüya tabirine göre ise rüyada hamile bir kadın görmek, sizi sevindirecek haberler alacağınıza yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Allame Meclisi ise bu rüyayı gören talihinin döneceğine ve şansının artacağına yormuştur. Bazı rüya tabircileri, bu rüyayı sıkıntı ile ilişkilendirmektedir. Rüyada hamile olan kişi, sıkıntılı günler atlatacaktır. Hamileliğini ve ardından doğum yaptığını gören kişi ise, doğumla birlikte sıkıntılarından kurtulacak demektir. Rüyasında kız bebek sahibi olduğunu gören kişi birilerinden borç alır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir erkeğin rüyada kendisini hamile olarak görmesi şu olumsuz durumlara işaret etmektedir. Rüyada erkeğin hamile kalması, eğer erkek bir bayanla ilişkisinden hamile kaldığını görüyorsa sıkıntılı bir döneme giriş yapacağına delalet eder.
Erkek çok güvendiği bir dostunun ihanetine uğrayacak ve büyük maddi zarara uğrayacaktır.
Erkeğin ailesine ve sevdiklerine karşı sorumluluklarını yerine getirmemesi ve onları ihmal etmesi demektir.
Erkeğin sakladığı bazı önemli sırların açığa çıkması nedeniyle ciddi sorunlar yaşamasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekâr kızın hamileliği hakkında genel yorumun, kısmetli günlerin geleceği üzerine olduğu bilinmektedir. Bu dönemde bir ilişkinin başlaması, bir başarının elde edilmesi, beklenen durumlar arasındadır.
Rüyada bekar bir kızın kendini hamile görmesi, güzel ve kısmetli günlerin yakın olduğuna işaret etmektedir.
Farklı şekillerde yorumlanan rüya kimi zaman sıkıntı olarak ifade edilse de kimi zaman hayırlı kısmet anlamı taşımaktadır. Rüyada hamile olduğunu sevinçle karşılayan kimse ufak bir hayal kırıklığı yaşayabilir.
Hamileliğinden dolayı tedirgin olan bekar kimse yakın zamanda alacağı sevinçli bir haberle hayatına yön verecektir.
Bekar kimsenin hamile olduğunu görmesi kimi zamanda hayatındaki kimse ile evlilik kararı alacağına yorumlanmaktadır. Rüyada genç kızın hamile haberi alması müjde olarak yorumlanmaktadır. Bu kimse kısa süre içerisinde evlilik kararı alacak ve aradığı kısmeti bulacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dul kadınlar için rüyada hamile olduğunu görmek iyi bir evliliğe veya kendisine uygun bir eş ile evleneceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısır Bir Kadının Kendini Hamile Olarak Görmesi Kısır bir kadın eğer rüyasında kendisini hamile olarak görür ise bu o kişinin kötü bir yıl geçireceği veya yaşadığı mahallede bir soygun olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekâr veya Bakire Bir Kadının Rüyada Kendini Hamile Olarak Görmesi Eğer hiç evlenmemiş veya bakire bir kadın rüyasında kendisini hamile olarak görürse bu kendisinin, kendisine uygun bir eş ile evleneceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Öğrencinin Rüyada Kendisini Hamile Görmesi Öğrenci birinin rüyasında kendisini hamile olarak görmesi kendisi bilgisinin artacağı ve okulunda başarılı olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esnafın Kendisini Rüyada Hamile Görmesi Bir esnafın veya sanatçının kendisini rüyada hamile olarak görmesi kişinin meşgul olduğu ticaret alanında rakipsiz bir şekilde başarıya ulaşacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında hamile olduğunu gören kişi evlilik hayatında bazı sorunlar yaşayacaktır. Eğer bu rüyayı gören kişi, gerçek yaşamında da hamile ise, o halde, rahat bir hamilelik geçirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir diğer tabire göre ise bu rüyayı gören bekar bir genç kız ise, yaptığı işlerde öne çıkacak ve başarılı olacaktır. Rüyayı gören evli bir kadın ise, bu rüya sevinçli haberlere işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Sirin bu rüyayı gören kadın olsun erkek olsun maddi kazanca ve yükselişe delalet eder demiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamilelik çoğunlukla hayra yorulmaktadır. Hamilelik yeni bir oluşumu ifade eder. Doğumun hazırlık dönemidir. Bu nedenle erkek için de kadın için de bu rüyada hayırlı anlamlar bulunmaktadır. Hamilelik rüyaları dünya malını sembolize etmektedir.
Bekar olan kişi rüyasında kendisini hamile olarak görürse, kısa sürede dünya evine girecektir.
Çağdaş Ulema bu konuda benzer bir yorum getirmiştir. Hamilelik kişinin isteklerine ulaşacağını müjdelemektedir.
Kirmani ise, bu rüyayı dünya malına yormaktadır. Rüyada hamile olduğunu gören kişinin geliri artacak ve mal sahibi olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said El-Vaiz kadınların kendisini hamile olarak görmesi hakkında Kirmani ile aynı fikirde ancak erkek için farklı bir yorumda bulunmuştur. Bu rüyanın erkeğe sıkıntı getireceğini belirtmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisinin hamile olduğunu gören kişinin gönül ilişkilerinde mutluluğa ereceği de söylenmektedir. Bu rüyayı gören kişi evli ise eşiyle olan muhabbeti artar ve hanesine huzur gelir. Bekar kimseler için ise yeni bir ilişkiye başlamak ve aşk saadeti söz konusudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile olduğunu gören erkek bazı rüya tabirlerine göre, sakladığı şeylerin açığa vurulmasından dolayı sıkıntıya düşer. Alternatif olarak bu rüya bilgi sahibi kimseler için daha çok ilme işaret eder. Herhangi bir eğitim görüyorsanız, aldığınız eğitimlerin bolca faydasını göreceksiniz demektir. Her ne kadar rüya tabirlerine göre erkeğin kendisini hamile olarak görmesi sıkıntıya ve umutsuzluğa işaret etse de rüya tabircilerinin büyük çoğunluğu bu rüyayı maddi mutluluklara yormaktadır. Beklenmedik kazançlar veya gelirlerdeki artışlar yüzünüzü güldürebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile bir hayvan görmek de hayırlıdır. Beklemediğiniz yerlerden gelecek faydalara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çağdaş Ulema’ya göre bir başkasının hamile olduğunu görmek, iş yaşamındaki başarılara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmanî demiştir ki: Rüyada doğum yapmak, doğan çocuğun kız olması, büyük hayra ermeye alamettir. Erkek çocuk doğurduğunu görmek ise, üzüntü, keder ve gama işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir doğumda bebeğin öldüğünü görmek; çaresizlik veya perişanlığa işarettir. ;Tanımadığınız birinin doğumuna katıldığınızı ve kolay doğum yaptığını görmek; bir tanıdığınızın başarıya ulaşacağına ve bundan faydalanacağınıza, zor bir doğum geçirdiğini görmek; başarısızlığa yorulur.
Ebu Saidü'l-Vaaz da demiştir ki: Bir erkeğin rüyada çocuk doğurduğunu görmesi, kendisine münasip olmayan bir ağır yük altına gireceğine, sonra ondan kurtulup düşmana zafer bulacağına işaret eder.
Kötü geçen bir doğumda bulunmak; üzüntü ve felakete,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmam Cafer Sadık (a.s): (Kadın için) Bir kız çocuğu dünyaya getirdiğinizi görürseniz, zürriyetinizden, ev halkına önderlik edecek bir çocuğun dünyaya geleceğine işarettir.
Rüyada doğum yapmak acı ve sıkıntıdan arınmayı işaret eder. Hamile bir kadın için kız çocuğu doğurduğunu görmek erkek çocuğu olacağı; erkek çocuk doğurduğunu görmek ise kız çocuğu olacağı şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Biriyle Kavga Etmek
Duygularına hakim olamayan rüya sahibinin sinirli bir anında çok sevdiği birini veya eşini üzecek sözler edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Görmenin Psikolojik Yorumu
Kişinin kendi sorunlarından başını kaldırmaya fırsat bulamadığını ve hayatındaki olumsuzlukların giderek psikolojik açıdan kişiyi yiyip bitirdiğine yorumlanır. Öte yandan başkalarının başarılarını kıskanmak, kendini yetersiz görmek suretiyle aşağılık kompleksi içinde olmak manasına da gelir. Çalışılan alanda rakiplerinden daha iyi olmak için uğraşan kişinin kendi sınırlarını zorladığı için zaman zaman karamsarlığa kapıldığına da delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Birini Hastaneye Yetiştirmek
Birine borç vermek, zorluk çeken kişilere el uzatmak, ailesinin her türlü masrafını üstlenmek ve sorumluluklarını artırmak manasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Kaldığını Öğrenmek
Ortak işler yapanların kendi yollarını ayırarak başarılı olacaklarını bildiren rüya, beklenen bir haberin gelmesiyle de önemli bir sorunu çözmeye yorulur. Aynı zamanda kişiye gelecek birden fazla iş teklifi sayesinde öz güvenin artacağını da tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Biriyle Tanışmak
Hiç tanımadığı hamile biriyle tanışmak erkekler için eşlerinin kendi ayakları üstünde durmasına, çalışan biriyle evlenmeye, ailesinin maddi zenginliği sayesinde rahat etmeye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Birini Doğururken Görmek
Kişinin en büyük amacına ulaşacağına ve kariyer peşinde koşanlar için şartların çok elverişli olduğuna, şans ve kişiye destek olan kimseler sayesinde her zorluktan zarar görmeden çıkmaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Şekilde Çalışırken Görmek
Prensipli şekilde hareket eden rüya sahibinin zaman zaman sevdiklerini ihmal edecek olmasına, kendi sağlığına dikkat etmediği gibi, iş yaşantısı dışındaki sorunlara da çok fazla ilgi göstermediğinden daha sonra sıkıntı duyacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Şekilde Evlenirken Görmek
Sonuç kişi için iyi olsa da, gidilen yolun tasvip görmeyeceğine, işleri sırasıyla yapmakta zorluk çekildiğine, kendisine verilen öğütleri kulak arkası etmek suretiyle hata yapmaya açık olunduğuna yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamilelik Sancısı Çekerken Görmek
Mesleki olarak sanatla uğraşan kimselerin emeklerinin neticelerini görmeye başlayacaklarını bildiren rüya, geleceğe dönük yapılan her işin daha sonra kişiyi mutlu edecek anlamda şekilleneceğini, hayallere ulaşmak için gidilen yoldan çıkmamak gerektiğini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamilelik Alışverişi Yaparken Görmek
Sevilen birinin hayatındaki önemli bir gelişmeye şahit olarak sevinç yaşamak ve arkadaşlarından birinin yardım çağrısına cevap verip, sevap kazanmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Hamile Haberini Almak
Güzel ve esenlik verici, kişinin günlük yaşantısını pozitif yönden etkileyecek haberlerin gelmesine ve gerçek hayatta da bebek haberi almaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Elbisesi Giymiş Olarak Görmek
Gerçekleşmesi zamana bağlı olan istekleri ifade eden rüya, acele etmemek gerektiğini ve her işi sırasıyla, sabır içinde yapmak gerektiğini öğütler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Şekilde Koşarken Görmek
Acele davranmak, iyi bir gelişmeyi henüz tam sonuçlanmadan duyurmak suretiyle nazara uğramak anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkeği Hamile Görmek
Hem kötü haber almaya, hem de pek çok aksilik yaşamaya alamet olduğu gibi, kişinin düşmanları tarafından engellenecek olan bir kısmeti yüzünden üzüleceğini işaret eder. Erkeği hamile görmek hastalanmak, bir süreliğine başkalarına ihtiyaç duyacak şekilde yaşamak demektir. İşten çıkarılmak ve rızkındaki azalmayla beraber geçim sıkıntısına düşecek olan rüya sahibinin moral olarak da zayıflayacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaşlı Birini Hamile Görmek
Aile büyüklerinden birinin rahatsızlanmasıyla tüm yakınların seferber olacağını ve ona yardımcı olmak için varlarını yoklarını ortaya koyacaklarını bildirir. Geçici ama önemli bir rahatsızlığın kişiyi üzeceğini, sonunda hasta kişinin iyileşmesiyle yeniden mutlu olacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yabancı Birini Hamile Görmek
Yabancı uyruklu birini hamile görmek özellikle iş için çıkılacak bir yurt dışı gezisine işaret ettiği gibi, döviz biriktirerek geleceğe dair yapılacak güzel bir yatırımı da ifade eder. Kişinin iyi günlerinin kıymetini bilip, kötü günler için de hazırlıklı olacağını, mesleğinde başarılı olan kimseleri takip ederek kendisini çok daha iyi noktalara taşıyacağını da tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hem Kendini Hem Başkasını Hamile Görmek
Gelecek günlerin pek çok sürprize neden olacağını, rutinden kurtulan rüya sahibinin bir anda hareketlenen yaşamı sayesinde kendisine bile ayıracak zaman bulamayacağını ancak bu durumdan hiç de şikayet etmeyeceğini bildirir. İlişkisi olan veya evli olan kimselerin sevdikleri insanla bir süreliğine ayrı kalmalarına neden olacak yolculuklar yapmalarına da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Erkek Çocuğa Hamile Görmek
Kişinin baba tarafından gelecek iyi bir haberle gününün şenleneceğini ve sorunlarını unutarak yaşadığı anın tadını çıkaracağını, hedeflediği yolda kendinden daha emin şekilde hareket edeceğini, hayırlı insanlarla tanışarak, güzel bir çevreye sahip olunacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Görüp Hediye Almak
Araya giren insanlar sayesinde akrabalarla geçmişten beri süregelen husumetin son bulacağını, ailevi meselelerde ortak kararlar alınacağını, maddi olanakları seferber ederek iş kurmak adına girişimlerde bulunulacağını ifade eder. Aile şirketi ya da küçük bir işletmeye sahip olacak rüya sahibinin, kimseye muhtaç kalmadan, güzel bir hayat süreceğini, evlatlarına da aynı şekilde yol göstereceğini bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Görüp Kutlamak
Tanıdığı birini hamile görüp kutlayan kişiler arkadaşlarının iyi haberleri sayesinde neşeleri yerine gelir. Aile içinden biri ise bu durumda hanede rahatlamaya ve eve girecek paranın daha da fazlalaşmasına tabir edilir. Yatırımlardan beklenen sonuçlara ulaşmak, yeni mallar satın almak ve yaşanan yerden başka bir şehre taşınmak demektir. Azla yetinen rüya sahibinin kalbini de hep temiz tuttuğunu, inancına uygun, düzgün, ahlaklı bir kimse olarak tanındığını alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Görüp Sevinmek
Hem kişiyi, hem de ailesini ilgilendiren güzel haberlerin hane içinde büyük mutluluklara neden olacağını, ailedeki kara bulutların bu haberle beraber ortadan kalkacağını ve bundan sonraki dönemin daha güzel, esenlik içinde geçeceğine yorumlanır. Borcu olanların kendilerini rahatlatacak haberler alarak, sıkıntılarından kurtulacaklarını ve ellerinin bollaşması neticesinde bundan sonraki hayatlarını rızıklarında artış olacak şekilde devam ettireceklerini, bahtlarının ve kısmetlerinin de açık olacağını delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Görüp Kıskanmak
Rüya sahibinin hayatı boyunca kendisine örnek alacağı insanlar olacağına ve bu sayede hedeflerine çok daha doğru şekilde ulaşacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, maddi açıdan kendisini yükseltecek bir işte başarı yakalayacağına yorumlanır. Nazara gelmek, iyi giden hayatını izleyen düşmanlarına fırsat vermemek ve sağlığına dikkat ederek, daha uzun zamanlar hayatındaki yükselme ivmesini sürdürecek olmaya da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annesini Hamile Görmek
Annenin stres yaşadığı ve bir haber beklediği şeklinde yorumlanmaktadır. Beklediği haberin pozitif sonuçlanması, stresin kaybolmasına yol açacak ve mutluluğa kapı aralayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Hamile Görmek
Hem maddi anlamda kazanç hem de manevi anlamda başarı olarak yorumlanır. Siz ve eşiniz tarafından çok istenen bir konunun da gerçekleşeceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Hamile Görmek
Çocuğunuzla ilgili düşüncelere delalettir. Bu olumsuz düşünceler sizin tarafınızdan, çeşitli nedenlerle gündeme gelmektedir. Kısa zaman içerisinde, her şeyin düzeleceği beklenmelidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Hamile Olduğunu Duymak
Kişinin, sizin tanıdığınız birisi olması durumunda, o kişiye yapacak olduğunuz katkıyı gösterir. Ona sağlayacak olduğunuz desteğin olumlu etkisi, başarılı olmasına sebep olacaktır. Tanımadığınız birisi ise size verilecek olan destek müjdelenir. Bunun müjde olmasının nedeni, bu katkının ardından oldukça olumlu bir dönemin gelecek olmasından kaynaklanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardeşini Hamile Görmek
Kardeşinizin bazı sorunları olduğuna ancak kısa süre sonra bu durumun değişeceğine işarettir. Sizin verecek olduğunuz destek de önemli bir katkı sağlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Hamile Görmek
Arkadaşınızın sıkıntılarının sona ereceği, huzurlu olacağı ve maddi açıdan yüksek gelirlere ulaşacağı anlamı çıkmaktadır. Kısa süre sonra bu gelişmelerin yaşanacak olması, yaşamış olduğu sorunları da kısa sürede unutmasına neden olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasını Hamile Görmek
Rüyada başkasını hamile görmek, o kişinin tanıdık birisi olması durumunda, alacak olduğu hayırlı bir kısmeti göstermektedir. Aynı şekilde, güzel haberler alması ve genel anlamda güzel bir döneme girmesi beklenmelidir. Hamilelikle ilgili yapılan yorumlardan birisi de maddi anlamda kazançtır. Borçların ödenmesi, yatırım yapılması, buna örnek olabilir. Rüyanızda görmüş olduğunuz kişinin tanımadığınız birisi olması durumunda ise yorumların sizinle ilgili olduğu sonucu çıkmaktadır. Yani, güzel bir döneme girilecek, maddi ve manevi açıdan olumlu gelişmeler görülecektir. Hayırlı haber ve kısmet olarak da kendisini gösteren bu rüya, hayra yorulmaya uygun niteliktedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamileliğin Sona Erdiğini Görmek
Rüyasında hamile olan fakat daha sonra hamile olmadığını veya hamileliğin sona erdiğini gören kimse içinde biriktirdiği tüm sıkıntılarından, üzüntülerinden ve canını sıkan her şeyden en yakın zamanda kurtularak feraha erer. Bu rüya özellikle iş hayatında başarısızlığa uğrayan ve bunun sonucunda para kaybeden veya elindeki malı mülkü kaptıran kişiler için yakında tekrar mutlu olacaklarına ve kaybettikleri her şey tekrar kazanıp işlerini yoluna koyacaklarına bir işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Genç Kız Görmek
Rüyada hamile genç kız görmek, gerekli koşulların oluşması ile evlilik konusunda olumlu karar vermeye ve hazırlıklar tamamlandıktan sonra en kısa sürede evlilik işlemlerini bitirmeye tabir edilir. Rüyada hamile genç kız müjdedir, hayırlı haberdir, mutluluk ve sevinçtir. O nedenle bu rüyayı gören yakında rahatlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Hayvan Görmek
Rüyada hamile hayvan görmek, yapılacak işlerde ve çalışmalarda yaşanan sorunların ve sıkıntıların çözülmesine ve farklı işler için ortaklık kurup çok büyük paralar kazanıp mevki ve makam sahibi olmaya delalet edilir. Bazen de hamile hayvan, kendisine yardım edilmesi gereken muhtaç bir kimsedir. Bu kadın da olabilir çocuk da. Bu rüya böyle kimseleri gördüğünüzde onlara yardım etmeniz gerektiğine dair uyarıcı bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hamile kadın görmek, iş hayatında ve aile hayatında yaşanacak çok büyük sıkıntılardan ötürü endişe duymaya ve sıkıntıların daha da büyümesinden dolayı yeni yollara girip üzüntü çekmeye işaret edilir. Bazen de bu rüya oldukça güzel, müjdeli haberler almaktır. Bu rüya kişinin umduğuna ulaşması ve arzularının gerçekleşmesidir. Eğer yakın zamanda istediğiniz bir şey varsa bu rüya o isteklerin en güzel şekilde gerçekleşeceğinin bir habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Erkek Görmek
Rüyada hamile erkek görmek, rüya sahibinin insanlardan köşe bucak sakladığı ve çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağı için kimseye söylemeye cesaret edemediği sırlarının yavaş yavaş açığa çıkacağına ve bu durumdan ötürü rüyayı gören kişinin çok üzüldüğüne tabir edilir. Bazen de bu rüya kişinin kendi fıtratına aykırı davranmasıdır. Rüya sahibi doğasından uzaklaşarak yanlış yollara sapar. Bazı tabircilere göre ise bu rüya, soyunu inkar etmeye, çok ahlaklı ve dürüst insanlardan doğacak hayırsız kişilere veya gören kişinin yaşayacağı sıkıntılara işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile Olduğunu Görmek
Rüyada hamile olduğunu görmek, birkaç şekilde tabir edilir. Rüyayı gören kişi, genç bir kız ise, epey bir süredir sevdiği kişi ile evlilik konusunda anlaştıklarına ve en kısa sürede hayatlarını birleştirip mutlu olacaklarına tabir edilir. Yaşlı bir kadın bu rüyayı görür ise eğer, uzun bir zaman boyunca çekilen parasal sıkıntının ve yokluğun yakın bir zamanda son bulacağına ve bundan sonra bolluk içinde yaşanacağına delalet edilir. Rüyayı gören kişi bir erkek ise, sakladığı sırların ortaya çıkmasından ötürü çok korktuğuna ve ortaya çıkarsa çok üzüleceğine işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda tanımadığınız hamile bir kadınla karşılaştığınızı görmeniz; iş yerinizde kazanç sağlayacağınız gelişmelere işarettir. Aynı zamanda Aile içinde sizi birtakım sürprizlerin beklediğine delalet eder. Bazı arzularınızın gerçek olacağına da tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kadının kendini gebe görmesi; maldır. Bazı tabircilere göre, ister erkek, ister kadın olsun karnın büyüklüğü nispetinde mal ve nimete delalet eder. Henüz buluğ çağına girmemiş bir erkek çocuğun kendini gebe görmesi babası ile, böyle küçük bir kızın aynı rüyayı görmesi annesi ile tabir olunur. Kadın gerçekten de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirerek, sağlıklı bir çocuk doğuracağına işarettir. Dul kadın ve genç kızın için bu Rüya, evlenmelerine delalet eder. Bir çocuğun bu rüyayı görmesi babasının eline geçecek olan mal ve nimete yorulur.Rüyada hamile bir kadını görenin malı artar. Eşinin hamile olduğunu görenin; dünya ile alakalı bir talebi olur. Rüyada hamile kadın ; gerek erkek, gerek kadın için iyidir. Kız çocuğunun bu rüyayı görmesi annesinin eline geçecek mal ve rızk ile tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kadının hamile olduğun görmek mal, servet ve şöhret demektir. Bir erkeğin kendisini hamile görmesi ise, keder, üzüntü, tasa ve darlığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hamile birini görmek: Hem erkek hem de kadın için afiyetine işarettir. Ya da bir çocuk sahibi olunacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin Akrabayı Hamile Görmesi
Kirişin bir akrabasını hamile görmesi, o kimse hakkında sevinçli bir haber almaya yorulur. O kimseden yardım göreceğinize işarettir. Akrabanın çocuk doğurması ise sevince işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Birini Hamile Görmek
Bu rüya müjdeli haber ile tabir olunur. Çünkü çocuğun dünyaya gelecek olması sevinç ve müjdedir. Bu rüya aynı zamanda saygıdeğer bir kişiden fayda görüleceğine yorulur.
Yeni başlangıçların habercisidir. İş hayatında alınacak çok güzel bir haberle, arzu edilen mevkiye yükseleceğini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Hamile Görmek
Kişinin kendisini hamile olarak görmesi, beklediğiniz önemli bir işin hakikat olacağına veya müjdeli bir haber alacağınıza işarettir.
Bir kadının rüyasında kendine hamile görmesi, çocuk sahibi olmaya delalet eder. Huzurlu bir aile yaşantısına işarettir. Aynı zamanda aile içinde huzura ve mutluluğa delildir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birini Hamile Görmek
Kişinin rüyasında birini hamile görmesi; gerek erkek, gerek kadın için iyidir. Rüya sahibi için hayır ve menfaattir. Rüyada hamile bir kimse ile karşılaşmak, iş yerinizde veya aile içinde sizi bazı sürprizlerin beklediğine tabir edilir.
Rüya sahibi erkek veya kadın olsun, başkasını hamile görmesi, görülen karnın büyüklüğü oranında mal ve dünya nimetlerine delalet eder.
Rüyada birini hamile olduğunu duymak, yeni bir başlangıca da yorulur. Rüyada başkasını hamile görmek bereketli yeni işlere işaret eder. Bu rüya aynı zamanda yüksek mevki ve makam anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karısını Hamile Görmek
Rüyada eşini hamile görmek, ilim ve malda ziyadeliğe tabir edilir. Bu rüya ailenizi bekleyen sevinçli bir hadiseyi işaret eder. Rüya sahibinin eline arzu ettiği büyük imkanların geçeceğine delalettir.
Bazen de bu rüya zahmet çekmeden ele geçecek yüklü mala işaret eder. Dünyevi çalışmalarla ve isteklerle yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani'ye göre hamile görülmesi mal demektir. Kişinin eşini hamile olarak görmesi dünya ile alakalı bir isteğe yorulur. Görenin malı artır.
Bazen de kişinin hamile birini görmesi gizli işler çevirmeye, sırları ortaya çıkarmaya yada verilen sözü tutmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabircilere göre, ister erkek, ister kadın olsun karnın büyüklüğü nispetinde mal ve nimete delalet eder. Henüz buluğ çağına girmemiş bir erkek çocuğun kendini hamile görmesi babası ile, böyle küçük bir kızın aynı rüyayı görmesi annesi ile tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hamile görmek: rüyayı gören hamileyse sorunsuz bir dönem geçirmeye yorumlanır. Kendini hamile görmek aynı zamanda sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmeye işaret eder. Ebu Said'ül Vaaz der ki: Bir kadının kendini hamile görmesi; maldır, rızka işarettir. Aynı rüyayı erkek görürse, hüzün ve kederle yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kızını hamile olarak gören kimse, farklı düşünceler içerisinde olacağına, kişilerin ailesi açısında çok endişe duyduğuna, ortada endişe duyulacak durumların varlığının olmadığına tamamen sezilere dayanarak düşünceler içerisine girildiğine ya da girileceğine ve sezilere göre hareket etmemeniz şeklinde tavsiye edilecek bir rüya olarak yorumlanmaktadır.
Rüyayı görenlerin içerisinde çocukları olanların, çocuklarına, bekâr olanların önce kardeşlerine daha sonra annesi ile babasına karşı aşırı bir düşkünlüğü olacağına, sürekli bir şey olabilecek mantığı ile hareket ederek içlerinde bir sızı olacağı şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyayı gören kişilerin ailesinde veya çok yakınında olabilecek kötü bir durum söz konusu olmadığına, sorun var ise kısa süre içerisinde hallolması ile sonuçlanacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Hamile Görmek
Kişilerin aile bireyleri hakkında edeceği endişeleri ve geleceğe dair sorunlu günleri sezmelerinden dolayı görüleceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında karısını hamile olarak gören evli kişi, maddi olarak başarı elde etmek istediğine delalettir. Rüyayı gören kişilerin başarı odaklı hareket ettiğine, başarılarında ki ölçüt ise maddi gelir olduğuna ya da olacağına kişilerin aylık ya da işlerinden ettiği gelirin ne kadar yüksek olduğu önemli olduğuna ve kişinin önem verdiği durumların en kısa sürede gerçekleşmesi ile kişilerin farklı şekillerde hareket edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.
Kişilerin farklı şekillerde hareket etmesi, durumları analiz ederek, başarıya giden yolda çok büyük düşünceler olacağına, kişilerin yaşamlarına etki eden maddi gelişmelerin, kişinin hayatında bir anda var olacağı şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında eşi olmadığı halde, eşinin hamile olarak gören bekâr kimse, gerçek hayatta çocuk beklediğinize veya çocuğu torun olarak görmek istediğinize delalettir.  Rüyayı gören kişilerin yaşına göre değişkenlik göstererek farklı şekillerde değerlendirilmesi mümkün olan, yeni evli veya çocuk sahibi olmasında sorun olmayan kişilerin hanelerine yeni çocuk gireceğine, çocuğun rızkı ile gelmesi ile maddi olarak çok daha iyi olabilecekleri, işlerinde ciddi bir artış olarak huzura erişileceği şeklinde ifade edilmektedir.
Rüyayı gören kişinin eşi ile hayattan istediği bir kaç konu olacağına, kişinin eşi ile çok istediği bir konunun ya da bir durumun kısa süre içerisinde hallolması ile büyük mutlulukların hane içerisinde hakim olacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eşini Hamile Görmek
Maddi ve manevi olarak elde edilecek başarılara ve kişilerde oluşacak olan zafer arzusu ile mükemmel bir duruşa sahip olma yetisine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişilerin annesinde oluşacak endişeyi alacağına, annesinin yanında olarak endişeli anında sinirlenmemesine, kötü düşünmemesine engel olarak moral vereceğine, zaman içerisinde beklenen haberin gelmesi ile kişilerin derin bir nefes alarak durumların pozitif hale gelmesi ile sorunların ortadan kalkacağına ve morallerin düzelmesi ile kişilerin mutlu olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında annesini hamile olarak kimse, annesinin yanında olması gerekmektedir. Rüyayı gören kişinin annesine çok yakın olacağına fakat yakınlığına rağmen sorunlardan haberdar olmayacağına, rüyayı gören kişinin annesini kontrol etmesi gerekeceğine kişinin sorunlarından haberdar olarak, yardımcı bir tavırda ona göre hareket etmesi gerektiği şeklinde ifade edilmektedir. Rüyayı gören kişinin annesinin beklediği haber olacağına, haber sağlık sorunlarına dayalı olabileceğine, bekleyeceği haber ise sağlık taramalarının sonucu olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Annesini Hamile Görmek
Rüyayı gören kişinin annesinin stresli bir döneme gireceğine, sorunlar ile karşılaşabileceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyayı gören kişinin kardeşine, ailesine veya zorda olan yakınına vereceği destek kişi için çok büyük önem arz edecek olup, kişilerin zaman içerisinde hatalarından kurtulmasına, kendisine gelerek önemli gelişmeler kat etmesine neden olabileceği şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kardeşini hamile olarak gören kimse, gerçek hayatta da aile içi sorunlar ile yüzleşecek olup, özellikler kardeşinin veya kardeşi gibi gördüğü çok yakın birisinin çok büyük sorunları olacağına, kişilerin sorunlara karşı kardeşinin yanında olacağına, kafa kafaya vererek çok iyi günler görüleceğine ve sorunları üstesinden gelebileceği şeklinde rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kardeşini Hamile Görmek
Direkt olarak aile içerisinde olacak olan sorunlara ve kişilerin kendilerini ve ailesini iyi yönetebilmesi sonucunda sorunların kısa süre içerisinde çözülebileceği şeklinde yorumlanmaktadır.
+1 oy
Lùthien Karabasan (357 puan)  
Rüyada erkek bebek ile kız bebek farklı yorumlanıyor diye biliyorum. Tam olarak hangisi hayırlı bilemiyorum ama

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

393 Aktif
0 Üye ve 393 misafir
Bugün : 14825
Dün : 23857
Toplam : 48073155
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...