Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
4.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada genç kızlar görmek hayır ve menfaat göreceğine delalet eder. Genç ve güzel bir kız görmek, onunla konuşmak, gülüşmek, dünyada saadete, büyük rızka, mala ve paraya delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

173 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada genç kızlar görmek, hevesle başlanan, kişiye mutluluk ve özgüven aşılayan işler sayesinde mutluluğu yakalamak anlamındadır. Her türlü vesveseden, hayal kırıklığından ve kederden kurtulmak, özellikle manevi anlamda yüklerden arınmış şekilde yola devam etmek demektir. Girilecek yeni ve eğlenceli bir ortamda kurulacak arkadaşlıkların kişinin ruh hali üstünde olumlu etkilerde bulunacağına, iş yaşantısındaki yoğunluğun etkilerini bu kimselerle görüşerek atan rüya sahibinin etrafına da neşe saçacağına tabir edilir. Özel hayatta motivasyonun yeterli şekilde sağlanmasıyla beraber kişinin iktidarının da artacağını, başkaları üzerinde bıraktığı izlenimin olumlu olacağını ifade ederken, her açıdan özgür hissedilen bu dönemde girişilen işlerden en iyi neticeleri almayı da işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç olmakla beraber çirkin ve asık suratlı kız görmek, bir söylentiye göre haram mala, diğer bir söylentiye göre de kedere ve zarar etmeye alamettir. Dünyaya bağlanmaya ve sevgiye, dünyanın rüya sahibine yararlı olacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir genç kızı tutmak istediği halde tutamadığını görmek, zengin olmak istediği halde mümkün olamayacağına, genç kızın kendisine yakın geldiği halde, ona iltifat etmediğini görmek, dünyanın ona verdiği nimetlere karşı ilgisiz kaldığına delildir. Genellikle güzel olan genç kız hayır, mutluluk, ferah ve sevinç, para, mal; çirkin olanı ise, haram mal, keder, zarar ve yıkım ile yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızlarla Konuşmak
Tanımadığı genç kızlarla konuşan kişiler iş değişikliği yaparlar ve bugüne kadar sergiledikleri çekingen tutumu üzerlerinden atarak, tüm meziyetlerini ortaya koyacakları fırsatlar elde ederler. Girilen her ortamda sevilmek ve saygı görmek manasına gelen rüya, ilgi duyulan tüm alanlarda gelişme kaydedileceğini, geleceğe atılan adımlarda verilen doğru kararların büyük paralar kazanmaya da neden olacağını bildirir. Tanıdığı genç kızlarla konuşan kişiler kendilerine fikir danışılan, akılcı ve mantıklı davranışları ile takdir toplayan, beğenilen, kısmetli kimseler olurlar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Soyunmuş Genç Kızlar Görmek
Kendisine gıybette bulunan ve başkalarının günahını alıp iftira atan birine gereken cevabı verip, bu kimseyi hayatından uzaklaştıracak olmak, tanıdık birinin ayıbını, hatasını kapatarak onu düşeceği kötü bir durumdan kurtarmak manasına gelir. Rüya sahibinin her ortamda hakkaniyetli şekilde davranacağına, ilkelerinden ve dürüstlüğünden ödün vermeden yaşayacağına alamettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızlar Görmenin Psikolojik Yorumu
Yaşam enerjisiyle dolu, yaşına göre değil, hissettiği şekilde yaşayan rüya sahibinin hayata her anlamda tutunduğunu ifade eder. Olumsuzluklardan veya hatalardan ders alarak ilerlemenin kişiye cesaret verdiğini, gözü pek bir karaktere sahip olduğunu ifade eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç kız görmek, bu rüya hayır ve menfaate, dünya nimetlerine, helal kazanılmış mallara, dünya evine girmeye, mal mülk satın almaya yorumlanır. Rüyasında genç kızla konuştuğunu gören kimse, yaşamı boyunca elde ettikleriyle her daim mutlu olmuş, kısa zaman da büyük kazançlara ulaşmıştır. Rüyada çirkin asık suratlı kız görmek, haram yollarla kazanılmış mallara, çevreniz tarafından dışlanmaya, elde ettiğiniz gelirleri bir bir kaybetmeye sembol edilir. Rüyada genç kıza yakın olmak, istek ve arzularınızı gerçekleştirmek adına çıktığınız yola, beklentilerinizin karşılıklı olmasına, mutlu olunmaya işaret eder. Rüyada görülen genç kız rüyası aynı zaman da mutluluğa, sevince, paraya, aşkta mutluluğa, birlikteliğe, sosyal yaşamınıza bilgeliğe yorumlanmaktadır. Genç kız rüyasının en önemli özelliği de bu rüyanın olumlu olduğu gibi kişinin yaşam alanını etkileyecek olumsuz etkenlerle karşı karşıya kalarak bir çok işte hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine inanan kimseleri hayal kırıklığına uğratarak gözden düşeceğine yorumlanıyor olmasıdır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızlar Görmek
Rüyada genç kızlar görmek, rüya görülen bir çok genç kız, yöneticiliğe, mevki ve makama, iş hayatınızda başarıya, her türlü gücü ve kudreti elde tutmaya yorumlanır. Rüyasında bir çok genç kız gören kimse, iş hayatına gereken önemi veremeyerek sorumlu olduğu bir çok işte eski verimliliğini yakalayamaz hale gelir. Bu rüya bazen de hayal kırıklığı, kısmetin kaçması, işten ayrılış şeklinde yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Öpmek
Rüyada genç kız öpmek, özellikle genç bekar kimseler için yakın zaman da başlanılacak ilişkilere yaşamın toz pembe hal içinde sürüp gitmesine yorumlanır. Rüyasında genç kız öptüğünü gören kimseler, hayatını her anlamda güzelleştirecek yeni ve heyecanlı aktivitelere yönelerek sosyal yaşamına olumlu yönlerde katılımlar sağlar.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızla Konuşmak
Rüyada genç kızla konuşmak, bu rüya konuşulan genç kızla yakınlık derecesine bağlı olarak yorumlanır. Görülen genç kızın tanık olması, hoş görüye, hatır sormaya, maddi ve manevi desteğe, hoş görüye işaret ederken, tanınmayan kızla konuşmak ise o kimseden yardı dilemeye, içinde bulunduğunuz durumdan kurtulma yolu aramaya ifade edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Genç Kız Görmek
Rüyada tanıdık genç kız görmek, tanıdık genç kız rüyası, eş, dost ve yakın akrabalarınıza, hanenize gelecek misafire, birlikte olduğunuz kimselerle keyifli anlar  yaşamaya sembol edilir. Rüyada tanıdık genç kız görmek, aynı zaman da maddi beklentiye, o kimseden yardım dilemeye, girilen hayırlı yolda er ya da geç murada nail olmaya yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir Aile yaşamına yorumlanır.
Rüyada bir kız çocuğu görmek,birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir.
Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kiz görmek güçlükle yorumlanir. Bazi yorumculara göre, kiz, açılmayan kapi olarak tabir olunur. Rüyasında bekar bir kızla tanıştığını görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına. memur veya isçi ise maaş ve ücretlerini geç alacaklarına; sanatçi ise eserlerini satmak için zorluk çekeceğine işarettir. Rüyada kız görmek, bazi tabircilere göre, üzerinde mahsul alinacak verimli bir toprağa, çiftliğe ve tarlaya da delalet eder. Kiz çocuğu genellikle bollukla yorumlanir. Rüyada yeni doğmuş bir kiz çocuğu görmek, hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir. Emekleyen bir kiz çocuğu görmek, işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine; yürüyen bir kiz çocuğu görmek, islerinin yolunda olduğuna delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kiz görmek rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kiz görmek bineğe, menfaatli araziye işarettir. Bazen de bekar kiz rüyasi gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir. Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel bir hizmetçi görmek; iyilik, zafer, sevinç ve ferahlığa delâlet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel ve genç kızlar görmek, hayır ve dünya menfaatine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek
Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç kız: Genç kız da genç kadın gibidir. Tanımadığı genç kızla konuşan, gülüşen veya sevişen ihtilam olmamak şartuyla muhakkakki dünya nimetlerine boğulur. Bir genç kızı öptüğünü gören, dünyaya meyleder. Tanımadığı bir genç kızın kendisine iltifat ettiği halde ona yüz vermediğini gören, eline geçen fırstları kaçırır. Dünyaya karşı tok olur. Güzel genç kız, muhakkakki dünya servetidir; güzel olan helal rızık ve saadettir. Çirkin olan genç kız, haram ve meşru olmayan yoldan kazanılmış maldır, kederdir, sıkıntıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç kız veya kadın Görmek
Nablusî demiştir ki: Rüyada görülen genç kadın, ne şekilde görülürse görülsün, kadınlar hesabına yine kadın cinsinden bir düşmana delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada tanınmayan ve süslü bir genç kadın görmesi, hatır ve hayâle gelmeyen bir yerden sevinç haberi işitmeye alâmettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç kızı öptüğünü, genç kızın da kendisini öptüğünü görmek
Rüyada bir genç kızı öptüğünü, genç kızın da kendisini öptüğünü görmek, rüya sahibine dünyanın teveccüh edeceğine delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç ve güzel bir kızı tutmak istediği halde tutamadığını görmek
Rüyada genç ve güzel bir kızı tutmak istediği halde tutamadığını görmek, zengin olmak arzu ettiği halde mümkün olmayacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç kızın kendisine cemalini arz ettiği halde ona iltifat etmediğini görmek
Bunun tersi, genç kızın kendisine cemalini arz ettiği halde ona iltifat etmediğini görmek, dünyanın ikbal ve teveccühüne karşı sırtını dönmeye delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaşlı ve ihtiyar kadının gençleştiğini, kendisine kuvvet ve şehvet geldiğini görmesi
Yaşlı bir kadın gençleştiğini, kendisine kuvvet ve şehvet geldiğini ve kendisiyle cinsi münasebette bulunulduğunu görse, o kadının dini bağları kuvvetlenir, eğer yapılan münasebet helalinden ise dünyaca isi zayıflar, eğer bu münasebet haram bir yolla olursa, hissettiği kuvvet ve şehveti miktarınca onun dünyaca işi kuvvetlenir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fakir bir adamın, yaşlı kadını genç olarak görmesi
Fakir bir adamın, rüyada yaşlı kadını genç olarak görmesi, nimet ve zenginliğe kavuşacağına delâlet eder. Hastanın bu rüyayı görmesi, sıhhat ve afiyet bulmaya işarettir.
Rüyada tanımadığı genç kadını görmek, tanıdığı kadını görmekten tabirce hayırlıdır. Şekil ve endamına önem veren kadın tabirce diğerlerinden daha faziletli ve kuvvetlidir.
Eğer gördüğü genç kadın, genç bir hizmetçi olursa, o hizmetçinin hali, güzelliği, elbisesi ve süsü miktarınca bir hayra işaret eder. Eğer gördüğü genç kadın, mesture ise, din ve diyanetle beraber kapalı bir hayra işaret eder.
Eğer açık saçık ise, meşhur bir hayra işaret eder. Eğer gördüğü genç kadının yüzünde peçesi varsa, hayırlı ve hayırsız olduğu şüphelidir.
Eğer yüzü peçeli olmayıp açık olursa hayır umumi olur. Rüyada inançsız ve genç bir kadın gören kimse, utanmakla beraber sevinç haberi işitir.
Eğer asık suratlı bir genç kadın görse, ürkütecek dehşetli bir haber işitir. Zayıf bir genç kadını gören kimseye, üzüntü, keder ve fakirlik isabet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç kızlar görmek
Rüyada genç kizlar görmek hayir ve menfaat görecegine delalet eder. Genç ve güzel bir kiz görmek, onunla konusmak, gülüsmek, dünyada saadete, büyük rizka, mala ve paraya delalet eder. Genç olmakla beraber çirkin ve asik suratli kiz görmek, bir söylentiye göre haram mala, diger bir söylentiye göre de kedere ve zarar etmeye alamettir. Bir genç kizi öptügünü görmek, dünyaya baglanmaya ve sevgiye, genç kizin kendisini öptügünü görmek, dünyanin rüya sahibine yararli olacagina isarettir. Bir genç kizi tutmak istedigi halde tutamadigini görmek, zengin olmak istedigi halde mümkün olamayacagina, genç kizin kendisine yakin geldigi halde, ona iltifat etmedigini görmek, dünya-nin ona verdigi nimetlere karsi ilgisiz kaldigina delildir. Genellikle güzel olan genç kiz hayir, mutluluk, ferah ve sevinç, para, mal; çirkin olani ise, haram mal, keder, zarar ve yikim ile yorumlanir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek; bir satın almaya, mülk edinmeye, kazanca işarettir. Bu rüyanın herhangi bir sorun olmadan ve ferah şekilde görülmesi, oldukça hayırlı sonuçları da beraberinde getirecektir. Maddi anlamda oldukça güzel günler görüleceğine ve kazanca işaret olması, kısa sürede gerçekleşecektir. Karar aşaması da aynı şekilde hızlı bir biçimde kendisini gösterecektir. Bu rüyanın bir önemli özelliği de sorunlu dönemlerde görülüyor olmasıdır. Sorunlu dönemler, maddi açıdan yaşanan sıkıntılarla ilgilidir. Bu rüyanın ardından çok daha huzurlu olmanız ve zorluklardan kurtulmanız mümkündür.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel bir hizmetçi görmek, iyilik, zafer, sevinç ve ferahlığa delâlet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızlar Görmek
Birçok genç kızın bir arada görülmesi; başarı ve makama işarettir. Bunun dışında, motivasyon kaybı yorumu da yapılabilir. Bunu, yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle, yapılan işe konsantre olamamak, eski verimi yakalayamamak şeklinde özetlemek mümkündür. Bir diğer açıdan da hayal kırıklığı yaşamak ve hedeflerden vazgeçmek olarak düşünülebilir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç ve güzel kızlar görmek, hayır ve dünya menfaatine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanıdık Genç Kız Görmek
Görülen genç kız tanıdıksa, bu kişinin elde edeceği başarıya yorulur. Bu başarı, herhangi bir konuda kendisini gösterebilir. Rüyanızda bu genç kıza karşı olumlu duygulara sahipseniz, aynı durum sizin için de geçerli olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Öpmek
Cinsel dürtülerle ilgili kısmı dışarıda bırakacak olursak; yakın zamanda yeni bir ilişkiye başlamak şeklinde yorumlanmaktadır. Devam eden bir ilişki ya da evlilik varsa, bu durumda yeni arkadaş edinmek olarak düşünülür. Burada hayatınıza yeni insanların dahil olması, sizin de yeni bir bakış açısına sahip olmanız anlamına gelecektir. Dolayısıyla, bir değişimden de söz edilebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızla Konuşmak
Rüyanızda konuştuğunuz genç kız tanıdıksa, ona karşı olacak olan desteği simgeler. Gördüğünüz bu kişi tanımadığınız birisiyse, size karşı verilecek destek sembolize edilir. Bu destek, maddi bir konuyla ilgili değildir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç ve güzel kızlar görmek, hayır ve dünya menfaatine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek

Rüyada kız görmek, mutluluk ve başarıya yorulur. Rüyada sevimli ve güzel bir kız çocuğu görmek, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket içerisinde geçecek olan uzun yaşamak delalet eder.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada güzel bir hizmetçi görmek, iyilik, zafer, sevinç ve ferahlığa delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek
Rüyada kız bebek görmek, rüya sahibinin hayatında yaşanacak olan güzel gelişmelerin habercisidir. Kişinin yardıma muhtaç birine yardım edeceği manalarına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Görmek
Rüyada kız çocuğu gören kişinin çalışmalarının karşılığını alacağına, anne ve babayla arasının düzeleceğine, işlerinin her geçen gün dahada iyiye gideceğine işaret etmektedir. Rüyada kız çocuğu görmek, genel olarak iyiye yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük Kız Çocuğu Görmek
Rüyada küçük kız çocuğu görmek, kişinin hayallerinin gerçekleşeceği, sorunlarının kısa bir süre içerisinde ortadan kalkacağı, sağlığının hep yerinde olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Kardeş Görmek
Rüyada kız kardeş görmek, kişinin huzurlu ve keyifli bir ömür geçireceğine, hayatında yeni bir sayfa açacağına, eşiyle ve çocuklarıyla mutluluk içerisinde yaşayacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Olduğunu Görmek
Rüyada kız çocuğu olduğunu görmek, hayra yorulur. Rüya sahibinin insanlara yardım eden onları düşünen birisi olacağına delalet eder. Yardıma muhtaç insanlara yardım edeceği demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Kız Bebek Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada ikiz kız bebek görmek, kişinin kazancının artacağına, bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına, bu parayı iş kurmak için kullanacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vücutlu, etli ve canlı, şen-şakrak genç kadın görmek
Rüyada, vücutlu, etli ve canlı, şen-şakrak genç kadın görmek, ümit edilen hayra ve nimete kavuşmaya delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zayıf, çelimsiz genç bir kadın görmek
Buna mukabil, zayıf, çelimsiz genç bir kadın görmek, üzüntü, keder ve fakirliğe alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tesettürsüz çıplak kadın görmek
Tesettürsüz çıplak kadın görmek, ticarette zarar ederek bütün insanlar nezdinde kınanmaya delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç ve güzel bir kadının, rüyada yaşlı ve ihtiyar bir kadın haline dönüştüğünü görmesi, o kadının dininin güzelliğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç, güzel ve mesture bir kadın görmek, din ve diyanetle beraber kapalı bir hayra delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıplak Kız Görmek
Kişinin rüyasında çıplak kız görmesi, yaşanacak kötü olaylara yorulur. Kişinin çok sevdiği bir dostundan veya yakınından darbe alacağına, düzeninin bozulacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Arkadaşını Görmek
Rüyada kız arkadaşını görmek, kişinin sevinç gözyaşları dökeceğine, eğer kişi bekarsa dünya evine gireceğine, kişi evliyse eşiyle arasındaki sorunların biteceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek, çok hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayatının olumlu yönde değişeceğine ve kazancının artacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, bu rüyayı bazı zorluklara ve sıkıntı demektir. Kişinin ne kadar emek verirse versin gerçekleşmeyecek olan işlerine ve zorluklar anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kız Görmek
Rüya sahibinin rüyasında güzel kız görmesi düzenli bir yaşama sahip olunacağı, kişinin ailesiyle, eşiyle mutlu bir yaşantı süreceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekar Kız Görmek
Rüyada henüz evlenmemiş bir kız görmek, kişinin işinde yükseleceğine ve maaşına zam alacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğunun Olduğunu Görmek
Rüyada kız çocuğunun olduğunu görmek, hayırlara delalet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı ve zor zamandan sonra çıkacağı düzlüğe ve esenliğe yorulur.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada inançsız ve genç bir kadın gören kimse, utanmakla beraber sevinç haberi işitir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zayıf bir genç kadını gören kimseye, üzüntü, keder ve fakirlik isabet eder. Çıplak bir genç kadın gören kimse, ticaretinde zarar ederek bütün insanların yanında rezil olur.
Bakire bir kıza rastladığını gören kimse, hasılatı çok olan bir tarlaya sahip olur. Yahut çok kazançlı bir alış – veriş yapar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç bir kadın, rüyada yaşlı bir kadına dönüştüğünü görse, onun bu rüyası dinin güzelliğine yorumlanır. Yaşlı bir kadın gençleştiğini, kendisine kuvvet ve şehvet geldiğini ve kendisiyle cinsi münasebette bulunulduğunu görse, o kadının dini bağları kuvvetlenir. Eğer bu münasebet haram bir yolla olursa, hissettiği kuvvet ve şehveti mik- tarınca onun dünyaca işi kuvvetleşir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında genç bir kadın görmek, ne şekilde görülürse görülsün, kadınlar için yine kadın cinsinden bir düşman şeklinde tabir olunur. Rüyada genç bir kadın görmek, kadın cinsinden bir düş¬mana yorumlandığı gibi, hayır ve dünyalığa da işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanınmayan ve süslü genç kadın görmek, hatıra gelmedik bir yerden sevinç haberi işitmeye yorumlanır. Rüyada güzel cariye görmek hayır, iyilik, zafer, sevinç ve ferahlığa yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vücutlu, etli ve canlı genç kadın görmek, umulan hayra kavuşmaya yorumlanır. Rüyada kafir ve genç bir kadın gören kimse, utanmakla beraber sevinç haberi işitir. Eğer asık suratlı bir genç kadın görse, ürkütecek dehşetli bir haber işitir.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyada gördüğü genç kadının yüzü peçeli olmayıp açık olursa, hayır umumi olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında genç bir kadın (genç kız) görmek, ve bu genç ka¬dınla dostluk kurduğunu görmek, sağlığınızın çok iyi ola¬cağına, ferah bir hayat ile temiz ve mutlu günlerin sizi beklediğine işarettir, diye yorumlanır.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen genç kadın eğer açık saçık ise, meşhur bir hayra işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaşlı bir kadın rüyada gençleştiğini, kendi¬sine kuvvet ve şehvet geldiğini ve kendisiyle cinsi münasebette bulunulduğunu görse, eğer yapılan münasebet helalından ise, o kadının dini bağlarının kuvvetleneceğine işâret eder. Fakat yaşlı bir kadın rüyada gençleştiğini, kendisine kuvvet ve şehvet geldiğini ve kendi¬siyle cinsi münasebette bulunulduğunu görse, eğer bu münasebet haram bir yolla olursa, hissettiği kuvvet ve şehveti miktarınca onun dünyaca işi kuvvetleşir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyasında genç ve güzelce, sevimli ve büyükçe bir kadın görse, din ve diyanetiyle gizli bir hayra kavuş¬maya işaret eder şeklinde yorumlanmıştır.
Rüyada görülen genç kadın, ne şekilde görülürse görülsün, kadınlar için yine kadın cinsinden bir düşmana işâret eder.
Rüyada güzel bir kadın görmek, hayır, iyi¬lik, zafer, sevinç ve ferahlığa işâret eder.
Yine rüyada güzel bir kadın görmek, çok kazançlı bir alış-verişyapmaya işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç ve güzel bir kadının, yaşlı ve ihtiyar bir kadın haline dönüştüğünü görmesi
Genç ve güzel bir kadının, rüyada yaşlı ve ihtiyar bir kadın haline dönüştüğünü görmesi, o kadının dininin güzelliğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç, güzel ve mesture bir kadın görmek
Rüyada genç, güzel ve mesture bir kadın görmek, din ve diyanetle beraber kapalı bir hayra delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tesettürsüz çıplak kadın görmek
Tesettürsüz çıplak kadın görmek, ticarette zarar ederek bütün insanlar nezdinde kınanmaya delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada, vücutlu, etli ve canlı, şen-şakrak genç kadın görmek, ümit edilen hayra ve nimete kavuşmaya delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zayıf, çelimsiz genç bir kadın görmek
Buna mukabil, zayıf, çelimsiz genç bir kadın görmek, üzüntü, keder ve fakirliğe alâmettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Çocuğu Görmek
Rüyada emekleyen kız çocuğu görmek, sabrın sonunda selamet olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada görülen genç kadın, ne şekilde görülürse görülsün, kadınlar için yine kadın cinsinden bir düşmandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanımadığı bir genç kadın görmek, tanıdığı bir genç kadın görmekten daha hayırlı, daha iyiye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında zayıf bir genç kadın gören kimse, üzüntü ve ke¬dere düşeceği gibi, fakirliğe de düşer şeklinde tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında gördüğü genç bir kadının ihtiyarlığa dönüştü¬ğünü görmek, dinin güzelliğine ermekle, din yönünden iyiliğe işarettir, şeklinde tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanınmayan ve süslü genç kadın görmek, hatıra gelmedik bir yerden sevinç haberi işitmeye işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimse rüyada genç bir kadının yaşlı bir kadına dönüştüğünü görse, o kimsenin bu rüyası dinin güzelliğine işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hasta olan bir kimsenin rüyada yaşlı bir kadını genç olarak görmesi, o hastanın iyileş¬mesine işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Talihsiz bir kimsenin rüyada yaşlı bir kadını genç olarak görmesi, o kimsenin talihinin açı-lacağına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fakir bir kimsenin rüyada yaşlı bir kadını genç olarak görmesi, eğer o kadın tanınmış birisi ise, rüya sahibinin zengin olacağına işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada tanımadığı genç kadını görmek, tanıdığı kadını görmekten tabirce hayırlıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şekil ve endamına önem veren kadını görmek, tabirce diğerlerinden daha fa¬ziletli ve kuvvetlidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada asık suratlı bir genç kadın görmek, ürkülecek dehşetli bir haber işitmeye işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada zayıf bir genç kadını görmesi, o kimseye, üzüntü, keder ve fakirlik isabet etmesine işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gördüğü genç kadın, genç bir hiz¬metçi ise, o hizmetçinin hali, güzelliği, elbise¬si ve süsü miktarınca bir hayra işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gördüğü genç kadın, mestûre ise, din ve diyanetle beraber kapalı bir hayra işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gördüğü genç kadının yüzünde pe¬çesi varsa, hayırlı ve hayırsız olduğu şüphelidir.
+4 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Rüyamda genç kız gördüğümde hep ortada bir sevgi var.Yani ne kadar genç kız görsem rüyamda ya evliyiz ya da bana çıkma teklifi ediyor.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
belkide beklentilerini yansıtıyor.
+2 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Doğru öyleydi beklentilerim vardı ama şimdileri görmüyorum böyle rüyalar.Beklentim şimdi yok.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekâr Kız Görmek
Rüyada henüz evlenmemiş bir kız ile karşılaşmak ya da tanışmak, bir tüccar için işlerinin ve kazancının artmasına, memursa rütbesinin yükselmesine, işçiyse maaşına zam yapılmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Görmek
Rüyada kız çocuğu görmek çok hayırlıdır. Sıkıntılı ve zor zamandan sonra çıkılacak düzlüğe ve yaşanacak olan esenliğe delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Çocuğu Görmek
Rüyada emekleyen kız çocuğu görmek sabrın sonunda selamet olacağı anlamına gelir. Gerçekleştirilmek istenen işlerin geç de olsa hedefine ulaşacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek çok hayırlıdır. Hayatın olumlu yönde değişeceğinin ve kişinin kazancının da malının da artacağının işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek
Rüyada güzel bir kız bebek görmek rüya sahibinin hayatında dönüm noktası olacak çok güzel bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder ve genellikler dünya malına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, mutluluk ve başarıya yorulur. Rüyada sevimli ve güzel bir kız çocuğu görmek, huzurlu, mutlu, bolluk ve bereket içerisinde geçecek olan uzun yaşamak delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek
Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.
Rüyada bir kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Görmek
Rüyada kızını görmek, hayırlara delalet eder. Kız çocuğu, rüya sahibi için güzel ve mutlu günler, aile içinde huzur ve sakinlik, evlatlardan yana fayda anlamına gelir. Rüyasından kızını gören kişi, yaşadığı zorluğu arkasında bırakır, mutlu günlere yelken açar, gelip geçici bir mutluluk değil, daim olacak bir mutluluk yaşar, ağır olan yükü hafifler, işlerinde kendisine bir yardımcı gelir, böylelikle yükü hafifleyeceği için işleri de aynı oranda kolaylaşır. Aynı zamanda gönül hoşluğu ve hane içinde zenginlik olarak değerlendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek
Rüyada kız görmek meşakkatli işlerin sonunda elde edilecek mutluluk ve başarı anlamına gelir. Bir yandan da bazı zorluklara ve sıkıntılara delalet eder. Rüyada sevimli ve şirin bir kız çocuğu görmek huzurlu, mutlu, bereket ve bolluk içinde geçecek olan uzun ve güzel bir yaşama işaret eder. Rüyasında bir kız bebek sahibi olduğunu gören kişinin hayatta her türlü beklentisinin ve arzusunun gerçek olacağı anlamına gelir.
Rüyada henüz yürümeyi öğrenmemiş bir kız bebek görmek, kişinin isteklerinin olması için daha zamana ihtiyaç olduğu anlamına gelir. İş sahibi olan bir kişi eğer rüyasında bir kızla karşılaştığını görürse bu işlerine gösterilen ilginin ve rağbetin yükseleceği anlamına gelir. Rüyada kız çocuğu görmek bazen de ne kadar emek verilirse verilsin gerçekleşmeyecek olan işlere ve yaşanacak olan zorluklara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eğer rüyada gördüğü genç kadın genç bir hizmetçi olursa, o hizmetçinin hali, güzelliği, elbisesi ve süsü miktarınca bir hayra işaret eder. Eğer gördüğü genç kadın, mesture ise, din ve diyanetle beraber kapalı bir hayra işaret eder. Eğer açık saçık ise, meşhur bir hayra işaret eder. Eğer gördüğü genç kadının yüzünde peçesi varsa, hayırlı ve hayırsız olduğu şüphelidir.
Eğer yüzü peçeli olmayıp açık olursa hayır umumi olur. Rüyada inançsız ve genç bir kadın gören kimse, utanmakla beraber sevinç haberi işitir. Eğer asık suratlı bir genç kadın görse, ürkütecek dehşetli bir haber işitir. Zayıf bir genç kadını gören kimseye, üzüntü, keder ve fakirlik isabet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaşlı ve İhtiyar Kadının Gençleştiğini, Kendisine Kuvvet ve Şehvet Geldiğini Görmesi
Yaşlı bir kadın gençleştiğini, kendisine kuvvet ve şehvet geldiğini ve kendisiyle cinsi münasebette bulunduğunu görse, o kadının dini bağları kuvvetlenir. Eğer yapılan münasebet helalinden ise dünyaca işi zayıflar, eğer bu münasebet haram bir yolla olursa, hissettiği kuvvet ve şehveti miktarınca onun dünyaca işi kuvvetlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç olmakla beraber çirkin ve asık suratlı kız görmek, bir söylentiye göre haram mala; diğer bir söylentiye göre de kedere ve zarar etmeye alamettir. Bir genç kızı öptüğünü görmek, dünyaya bağlanmaya ve sevgiye; genç kızın kendisini öptüğünü görmek, dünyanın rüya sahibine yararlı olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir genç kızı tutmak istedigi halde tutamadığını görmek, zengin olmak istediği halde mümkün olamayacağına; genç kızın kendisine yakın geldiği halde, ona iltifat etmediğini görmek, dünyanın ona verdiği nimetlere karşı ilgisiz kaldığına delildir. Genellikle güzel olan genç kız hayır, mutluluk, ferah ve sevinç, para, mal; çirkin olanı ise, haram mal, keder, zarar ve yıkım ile yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Maddi anlamda oldukça güzel günler görüleceğine ve kazanca işaret olması, kısa sürede gerçekleşecektir. Karar aşaması da aynı şekilde hızlı bir biçimde kendisini gösterecektir. Bu rüyanın bir önemli özelliği de sorunlu dönemlerde görülüyor olmasıdır. Sorunlu dönemler, maddi açıdan yaşanan sıkıntılarla ilgilidir. Bu rüyanın ardından çok daha huzurlu olmanız ve zorluklardan kurtulmanız mümkündür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek; bir satın almaya, mülk edinmeye, kazanca işarettir. Bu rüyanın herhangi bir sorun olmadan ve ferah şekilde görülmesi, oldukça hayırlı sonuçları da beraberinde getirecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek güçlükle yorumlanır. Bazı yorumculara göre, kız, açılmayan kapı olarak tabir olunur. Rüyasında bekar bir kızla tanıştığını görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına; memur veya işçi ise maaş ve ücretlerini geç alacaklarına; sanatçı ise eserlerini satmak için zorluk çekecegine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek tabiri, bazı tabircilere göre, üzerinde mahsul alınacak verimli bir toprağa, çiftliğe ve tarlaya da delalet eder. Kız çocuğu genellikle bollukla yorumlanır. Rüyada yeni doğmuş bir kız çocuğu görmek, hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir. Emekleyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine; yürüyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yolunda olduğuna delalet eder.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada kız görmek, rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kız görmek bineğe, menfaatli araziye işarettir. Bazen de bekar kız rüyası, gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir. Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse, bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek
Rüyada kız görmek meşakkatli işlerin sonunda elde edilecek mutluluk ve başarı anlamına gelir. Bir yandan da bazı zorluklara ve sıkıntılara delalet eder. Rüyada sevimli ve şirin bir kız çocuğu görmek huzurlu, mutlu, bereket ve bolluk içinde geçecek olan uzun ve güzel bir yaşama işaret eder. Rüyasında bir kız bebek sahibi olduğunu gören kişinin hayatta her türlü beklentisinin ve arzusunun gerçek olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada henüz yürümeyi öğrenmemiş bir kız bebek görmek, kişinin isteklerinin olması için daha zamana ihtiyaç olduğu anlamına gelir. İş sahibi olan bir kişi eğer rüyasında bir kızla karşılaştığını görürse bu işlerine gösterilen ilginin ve rağbetin yükseleceği anlamına gelir. Rüyada kız çocuğu görmek bazen de ne kadar emek verilirse verilsin gerçekleşmeyecek olan işlere ve yaşanacak olan zorluklara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek
Rüyada genç kızlar görmek, hayır ve menfaatle yorum¬lanır. Genç ve güzel bir kızla konuşmak, gülüşmek, sevişmek ha¬yatta saadete kavuşmaya, bol rızka, mal ve servet sahibi olmaya işaret eder.Görünen kız çirkin ise haram mala veya gam ve kedere işaret sayılır. Genç bir kızın sizi öpmesi dünya nimetlerinden faz¬lasıyla faydalanacağınıza işarettir. Tüccar için çok kazanca, işsiz için iş bulmaya, fakir için refaha, hapiste olan için hürriyetine ka¬vuşmaya, hasta için şifa bulmaya, üzgün olanlar için refah ve se¬vince, borçlu için borcunu ödemeye yorumlanır.Karısının bir kız çocuğu doğurduğunu görmek, muradınızın olacağına hayır ve menfaat temin edeceğinize işarettir. Bir kız çocuğunun size güldü¬ğünü görmek herkes tarafından iltifat ve itibar göreceğinize işaret¬tir. Kız çocuğunun ağladığını görmek, hayırlı bir haber ve umma¬dığınız bir yerden elinize para geçerek sevineceğinize işarettir. Küçük kız çocuğunun kundakta iken konuştuğunu görmek, işleri-nizde herkesi kıskandıracak derecede ilerlemeler olacağına işaret¬tir. Çocuğun hasta olduğunu görmek, zarara maruz kalacağınıza işaret sayılır. Hasta küçük çocuğunun iyi olduğunu görmek, zarar¬dan ve ziyandan kurtulacağınıza, elinizden çıkmış olan mal ve pa¬ranın yeniden size geleceğine yorumlanır.Rüyada kız görmek, çeşitli şekillerde yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı yorumcular, bekar bir kız görmeyi, güçlüğe, gam, keder ve sıkıntıya yorumlamışlardır.Bir kimsenin rüyada genç bir kızı gördüğünü ve öptüğünü görmesi, bu rüyayı gören kimsenin dünyaya fazla bağla¬nacağına, dünyalığa fazlaca meyledeceğine işaret eder.Rüyasında bir genç kızın gelip kendisini öptüğünü (yani genç bir kız tarafından öpüldüğünü) görmek, rüya sahibinin, kıs¬metinin açık olduğuna, işlerinin yolunda gittiğine işarettir.Bir kimsenin rüyada genç bir kızı tutmak, yakalamak istediği halde yakalayamadığını görmesi, arzusuna kavuşmak iste¬diği halde kavuşamayacağına mesela (zengin olmayı arzu et¬tiği halde zengin olamayacağına) veya olamadığına işarettir.Rüyasında genç bir kızın kendisine (rüya sahibine) bütün güzelliğiyle görünerek meyletmesine karşılık, ona (kıza) il¬tifat etmediğini kıza yüz vermediğini görmek, rüya sahibi¬nin dünyaya ve dünya nimetlerine karşı kayıtsız kaldığına (çok önem vermediğine), yani dünyaya tapar gibi bir davra¬nış içinde olmadığına işarettir.Rüya yorumcuları demişlerdir ki:Bu rüyayı tabir edecek, yorumlayacak olan kimse, diğer rüyalarda olduğu gibi, bu rü¬yanın (kız görme rüyasının) yorumunda da, rüya sahibinin (rüyayı gören kişinin) durumu göz önünde bulundurmalıdır, bulundurması gerekir. Mecbur olmadıkça, rüyayı şerre (kötü¬ye) yorumlamamalıdır. Çünkü rüya (veya rüyalar) umumiyet¬le (genellikle) tabir edildiği (yorumlandığı) gibi çıkar... uyarısı¬nı yapmışlardır.Rüyada örtülü genç kız görmek, gizli sevince işarettir.Açık genç kız görmek, açık sevinç ve iyiliğe işaret eder.Ölüp de dirilen genç kız görmek, kuvvete veya kederden sonra sevince ve ferahlığa ermeye işaretle tabir edilmiştir.Bazen rüyada bekâr kız görmek, bineğe, menfaatli araziye, yeni yazılmış mektuba ve serkeş hayvana işâret eder.Bazen de rüyada bekâr kız görmek, gam ve kedere ve imkânların güçlenmesine işârettir.Rüyada bekâr bir kıza rastladığını görmek, bir mülke mâlik olmaya ve ticarette kazanca işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.
Rüyada kiz görmek güçlükle yorumlanir. Bazi yorumculara göre, kiz, açılmayan kapi olarak tabir olunur. Rüyasında bekar bir kızla tanıştığını görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına. memur veya isçi ise maaş ve ücretlerini geç alacaklarına; sanatçi ise eserlerini satmak için zorluk çekeceğine işarettir. Rüyada kız görmek, bazi tabircilere göre, üzerinde mahsul alinacak verimli bir toprağa, çiftliğe ve tarlaya da delalet eder. Kiz çocuğu genellikle bollukla yorumlanir. Rüyada yeni doğmuş bir kiz çocuğu görmek, hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir. Emekleyen bir kiz çocuğu görmek, işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine; yürüyen bir kiz çocuğu görmek, islerinin yolunda olduğuna delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada kiz görmek rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kiz görmek bineğe, menfaatli araziye işarettir. Bazen de bekar kiz rüyasi gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir. Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.
Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek
Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir Aile yaşamına yorumlanır.
Rüyada bir kız çocuğu görmek,birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek ne anlama gelir?

Rüyada görülen genç kızlar hayır, bereket ve selamet demektir. Güzel ve genç bir kızla gülüşmek veya sevişmek; saadete kavuşmaya, bol rızk ve mala, geniş bir servete sahip olmaya işaret eder.
Bir genç kızı öpmek: Dünyaya meyletmeye ve dünyalık mala,
Çirkin bir kız: Haram mala, gam ve kedere,
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kiz görmek güçlükle yorumlanir. Bazi yorumculara göre, kiz, açilmayan kapi olarak tabir olunur. Rüyasinda bekar bir kizla tanistigini görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacagina. memur veya isçi ise maas ve ücretlerini geç alacaklarina; sanatçi ise eserlerini satmak için zorluk çekecegine isarettir. Rüyada kiz görmek, bazi tabircilere göre, üzerinde mahsul alinacak verimli bir topraga, çiftlige ve tarlaya da delalet eder. Kiz çocugu genellikle bollukla yorumlanir. Rüyada yeni dogmus bir kiz çocugu görmek, hayatta bekledigi en büyük müjdeyi alacagina isarettir. Emekleyen bir kiz çocugu görmek, islerinin yavas yavas yoluna girecegine; yürüyen bir kiz çocugu görmek, islerinin yolunda olduguna delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada kiz görmek rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kiz görmek binege, menfaatii araziye isarettir. Bazen de bekar kiz rüyasi gam ve kedere ve imkanlarin güçlenmesine isarettir. Bir kimse bekar bir kiza rastladigini görse bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.
Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Görmek

Mülke nail olmaya, menfaatli araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.
Rüyada bir kız çocuğu görmek,birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir.
Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız veya Kadın Görmek
Nablusî demiştir ki: Rüyada görülen genç kadın, ne şekilde görülürse görülsün, kadınlar hesabına yine kadın cinsinden bir düşmana delâlet eder.
Bir kimsenin rüyada tanınmayan ve süslü bir genç kadın görmesi, hatır ve hayâle gelmeyen bir yerden sevinç haberi işitmeye alâmettir.
Rüyada güzel bir hizmetçi görmek; iyilik, zafer, sevinç ve ferahlığa delâlet eder.
Rüyada güzel ve genç kızlar görmek, hayır ve dünya menfaatine işarettir.
Rüyada genç ve güzel bir kız görmek, onunla konuşmak, gülüşmek; dünyada saadete, bol rızka, mal ve servete delâlet eder.
Rüyada genç ve fakat çirkin bir kız görmek, haram mala, üzüntü, keder ve zarar ziyana delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ ÇOCUĞU GÖRMENİN DİĞER YORUMLARI

Rüyada kız çocuğu görmek, hastalığı olan kişinin hastalığından kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına işaret eder. Hamile bir kadının rüyasında kız çocuğu görmesi, kız çocuk doğuracağına yorumlanmıştır. Rüyada kendinin bir kız çocuğu oldugunu ve beşikte bağlı bulundugunu gören kimse, hapsedilir veya hastalanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek bereketli konulara, bol kazanca, kolaylığa yorumlanmaktadır. Rüyada kız çocuğu gören kişi, umut ettiği hedeflere kısa sürede ulaşabilir, rüyada kız çocuğu görmek çoğunlukla iyi konularla yorumlanmıştır. Rüyada bir kız çocuğunu taşıdığını gören kişi, kendini mahkum hissettiği bazı sorumluluklardan kurtulmuş olarak hissedeceğine tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek  rüya sahibi için çok hayırlı bir rüyadır. Rüyada hamile bir bayanın kız çocuğu doğurduğunu görmesi, erkek çocuğu olacağının müjdecisidir. Rüyada bekar bir kimsenin kız çocuğu doğurması, iyi bir meslek sahibi ve hayırlı bir eş ile müjdelenir. Rüyada kız bebek görmek,  bol kazanca, helal ve hayırlı rızka, ferahlığa, huzura, afiyete ve güzelliklere işaret eder. Rüyada sütten kesilmemiş bir kız çocuğu görmek, hayırlı işler yapacağına ve dua alacağına işaret eder. Eğer hasta olan kadın rüyasında kız çocuğu doğurduğunu görürse bu kişinin sağlık sorunlarından kurtularak sağlığına yeniden kavuşacağına işaret eder.Kız çocuğu eğer küçükse bu rüya sahibinin zengin ve varlıklı biri olacağı anlamına gelir. Eğer bir kadın rüyasında küçük bir kızı olduğunu görürse bu onun meslek hayatında atacağı başarılı bir adım sonrasında işlerinin açılacağına delalet eder. Rüyada küçük bir kız çocuğu bulmak, borçlu ise borçtan kurtulmaya, hasta ise şifa bulmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kız Görmek

Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek, hayırlıdır. Kısa zamanda tamamlanmayan işlerinizi düzene koyacak ve bitireceksiniz. Rüyada güzel bir kız çocuğu görmek, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında sıkıntısız, huzurlu, ve sağlıklı olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda açık şans, bekar kimseler için hayırlı ve dini bütün kısmet ve evlilik olarak yorumlanabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek nasıl yorumlanır ?

Rüyada kız çocugu görmek, birçok sikintidan sonra sonunda mutlulugu yakalayacaginiz anlamina gelir. Güzel bir kiz çocugu, mutlu, düzenli bir Aile hayatina isarettir.Rüyada kiz görmek rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kiz görmek binege, menfaatli araziye isarettir. Bazen de bekar kiz rüyasi gam ve kedere ve imkanlarin güçlenmesine isarettir. Bir kimse bekar bir kiza rastladigini görse bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Mülke nail olmaya, menfaatlı araziye, ticarette kazanca yahut bir işte karşılaşılacak olan güçlüklere delalet eder.

Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.

Rüyada bir kız çocuğu görmek,birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir.

Rüyada kız görmek güçlükle yorumlanır.

Bazı yorumculara göre, kız, açılmayan kapı olarak tabir olunur.

Rüyasında bekar bir kızla tanıştığını görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına. memur veya işçi ise maaş ve ücretlerini geç alacaklarına; sanatçı ise eserlerini satmak için zorluk çekeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, bazı tabircilere göre, üzerinde mahsul alınacak verimli bir toprağa, çiftliğe ve tarlaya da delalet eder. Kız çocuğu genellikle bollukla yorumlanır.

Rüyada yeni doğmuş bir kız çocuğu görmek, hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir.
Emekleyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yavaş yavaş yoluna gireceğine; yürüyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yolunda olduğuna delalet eder.

Bir başka rivayete görede: Rüyada kız görmek rütbeliler için güçlüktür.

Bazen bekar kız görmek bineğe, menfaatii araziye işarettir.

Bazen de bekar kız rüyası gam ve kedere ve imkanların güçlenmesine işarettir.

Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse bir mülke malik veya ticaretinde kazanca nail olur.

Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.

Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek bolluk ve berekete, zorluklan aşıp kolaylığa ulaşmaya, büyüyen artan mala, paraya, servete delalet eder. Henüz meme emecek kadar küçük kız çocuğu görmek olmasını istediğiniz hayırlı işin gerçekleşmesine, dünya nimetine ve kolay kazanılacak kazanca işaret eder.

Rüyada kız çocuğu bulup onu himayesi altma aldığını görmek rüya sahibi borçlu ise borcunu ödemeye, fakir ise zenginliğe, bir evlatla müjdelenmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bekar bir kız görmek maimm genişlemesine, mülk sahibi olmaya, bol rızka, servete, kolay ve rahat kazanılacak mala, mutluluğa işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız çocuğu görmek erkek çocuğu görmekten daha hayırlıdır. Küçük kız çocuğu mutluluk ve bereketin kaynağıdır. Hasta bir kadının rüyasında kız çocuk doğurduğunu görmesi hastalıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karısının kız çocuk doğurduğunu gören muradına erer, işinde başarıya ulaşır, hayır ve menfaat elde eder, mutluluğa gark olur.

Rüyada kız çocuğunun size güldüğünü görmek çevrenizdeki itibarınızın artacağına ve herkes tarafından takdir edileceğinize işaret eder.

Rüyada kız çocuğun büyüyüp yürüdüğünü görmek mal ve servetinizin inanılmaz derecede artacağına işaret eder.

Rüyada kız çocuğunu ölmüş yada hasta görmek rızkınızda eksilme olacağına, mutluluğun azalacağına, kazancınızın eksileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, yüksek makam ve rütbe sahipleri için, şiddet ve güçlüğe delâlet eder.

Bazan da rüyada kız görmek, genç deveye, menfaati! araziye, yeni yazılmış mektuba ve serkeş hayvana delâlet eder.

Bekâr kız görmek bazı kere de gam ve kedere ve imkânların güçlenmesine işarettir.

Rüyada bekâr bir kıza rastladığını görmek, bir mülke mâlik olmaya ve ticarette kazanca delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük kız çocuğu görmek, bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen, genişleyen ve artan şeylere delâlet eder.

Rüyada kız çocuğu görmek, rüya sahibi için dünyaya delâlet eder.

Rüyada küçük kız çocuğu, san’ata ve ona sahip olan kişi için de, dünyanın kendisine yönelmesine alâmettir.

Rüyada anne kucağında ve henüz meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye şayan ve kendisinden iyilik ümid edilen hayırlı bir şeye delâlet eder.

Rüyada hasta kadın veya hasta adam kız çocuğu doğurduğunu görse, bu rüya onların hastalıktan şifa bulmalarına delâlet eder. Yine küçük kız çocuğu görmek, dünyalık ile tâbir olunur. Hamile bir kadının rüyada küçük kız çocuğu doğurduğunu görmesi, karnındaki çocuğun kendisine benzeyen bir kız çocuğu olduğuna alâmettir.
Nablusî demiştir ki: Hanımı hamile olan bir kişi rüyada bir erkek çocuğu olduğunu görse, o kadın bir kız çocuğu, bir kız çocuğu olduğunu görse, erkek bir çocuğu olur. Tabiatlar değişik olduğundan bazan da rüyada görüldüğü gibi tecelli eder.

Bir kimsenin rüyada çocuk olduğunu ve beşikte veya kundakta bağlı bulunduğunu görmesi, hapsedilmeye ve hastalığa delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır. Rüyasında kız çocuğu gören kişi, birçok dertten sonra mutluluğu yakalayacağınıza işarettir. Güzel bir kız çocuğu mutlu, düzenli bir aile yaşamına yorumlanır. Rüyada bir kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Kız güzel ise iyi ve neşeli günlerin yaklaştığı habercisidir. Rüyada kız görmek güçlükle yorumlanır. Bazı yorumculara göre, kız, açilmayan kapi olarak tabir olunur. Rüyasında bekar bir kızla tanıstigini görmek, tüccar ise zorlukla para kazanacağına. memur veya işçi ise maas ve ücretlerini geç alacaklarina; sanatçi ise eserlerini satmak için zorluk çekeceğine işarettir. Rüyada kız görmek, bazı tabircilere göre, üzerinde mahsul alinacak verimli bir topraga, çiftlige ve tarlaya da delalet eder. Kiz çocuğu genellikle bollukla yorumlanır. Rüyada yeni dogmus bir kız çocuğu görmek, hayatta beklediği en büyük müjdeyi alacağına işarettir. Emekleyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yavas yavas yoluna girecegine; yürüyen bir kız çocuğu görmek, işlerinin yolunda olduğuna delalet eder. Bir başka rivayete göre de rüyada kız görmek rütbeliler için güçlüktür. Bazen bekar kız görmek binege, menfaatii araziye işarettir. Bazen de bekar kız rüyası gam ve kedere ve imkanlarin güçlenmesine işarettir. Bir kimse bekar bir kıza rastladığını görse bir mülke malık veya ticaretinde kazanca nail olur. Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir. Rüyada kız çocuğu görmek, birçok sıkıntıdan sonra sonunda mutluluğu yakalayacağınız anlamına gelir. Güzel bir kız çocuğu, mutlu, düzenli bir aile hayatına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusî demiştir ki: Rüyada görülen genç kadın, ne şekilde görülürse görülsün, kadınlar hesabına yine kadın cinsinden bir düşmana delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç ve güzel bir kız görmek, onunla konuşmak, gülüşmek; dünyada saadete, bol rızka, mal ve servete delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç ve fakat çirkin bir kız görmek, haram mala, üzüntü, keder ve zarar ziyana delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kimsenin rüyada tanınmayan ve süslü bir genç kadın görmesi, hatır ve hayâle gelmeyen bir yerden sevinç haberi işitmeye alâmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç ve güzel bir kızı tutmak istediği halde tutamadığını görmek, zengin olmak arzu ettiği halde mümkün olmayacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir genç kızı öptüğünü, genç kızın da kendisini öptüğünü görmek, rüya sahibine dünyanın teveccüh edeceğine delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bunun tersi, genç kızın kendisine cemalini arz ettiği halde ona iltifat etmediğini görmek, dünyanın ikbal ve teveccühüne karşı sırtını dönmeye delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Vücutlu, Etli ve Canlı, Şen Şakrak Genç Kadın Görmek
Rüyada, vücutlu, etli ve canlı, şen şakrak genç kadın görmek, ümit edilen hayra ve nimete kavuşmaya delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zayıf, Çelimsiz Genç Bir Kadın Görmek
Buna mukabil, zayıf, çelimsiz genç bir kadın görmek, üzüntü, keder ve fakirliğe alâmettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genç ve Güzel Bir Kadının, Yaşlı ve İhtiyar Bir Kadın Haline Dönüştüğünü Görmesi
Genç ve güzel bir kadının, rüyada yaşlı ve ihtiyar bir kadın haline dönüştüğünü görmesi, o kadının dininin güzelliğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tesettürsüz çıplak kadın görmek, ticarette zarar ederek bütün insanlar nezdinde kınanmaya delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç, güzel ve mesture bir kadın görmek, din ve diyanetle beraber kapalı bir hayra delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Fakir bir adamın, rüyada yaşlı kadını genç olarak görmesi, nimet ve zenginliğe kavuşacağına delâlet eder. Hastanın bu rüyayı görmesi, sıhhat ve afiyet bulmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızlar Görmenin Psikolojik Yorumu
Yaşam enerjisiyle dolu, yaşına göre değil, hissettiği şekilde yaşayan rüya sahibinin hayata her anlamda tutunduğunu ifade eder. Olumsuzluklardan veya hatalardan ders alarak ilerlemenin kişiye cesaret verdiğini, gözü pek bir karaktere sahip olduğunu ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek çok hayırlıdır. Hayatın olumlu yönde değişeceğinin ve kişinin kazancının da malının da artacağının işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Bebek Görmek
Rüyada güzel bir kız bebek görmek rüya sahibinin hayatında dönüm noktası olacak çok güzel bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder ve genellikler dünya malına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bekâr Kız Görmek
Rüyada henüz evlenmemiş bir kız ile karşılaşmak ya da tanışmak, bir tüccar için işlerinin ve kazancının artmasına, memursa rütbesinin yükselmesine, işçiyse maaşına zam yapılmasına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Çocuğu Görmek
Rüyada emekleyen kız çocuğu görmek sabrın sonunda selamet olacağı anlamına gelir. Gerçekleştirilmek istenen işlerin geç de olsa hedefine ulaşacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğu Görmek
Rüyada kız çocuğu görmek çok hayırlıdır. Sıkıntılı ve zor zamandan sonra çıkılacak düzlüğe ve yaşanacak olan esenliğe delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Ölmüş Görmek
Bu rüya evlatlarınızın uzun ömürlü olmasına işarettir. Bu rüyayı gören kişi çocuklarından ölene kadar fayda görür ve hayırlı evlatlara sahip olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızının Elini Öptüğünü Görmek
Bu rüya kendi huyuna benzeyecek bir evlada işarettir. Evlatların aynı yoldan gitmesi, uzun ömürlü olması, hayır dua almaları ve hayırlı olmalarına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Süt Emen Bir Kız Çocuğu Görmek
Bu rüya müjdeli bir haberdir. Yine sevdiklerine kavuşma, gurbetten dönme, mutlu olacağı olaylar içerisinde bulunma ve işinde başarılı olma anlamlarına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birçok Kız Çocuğu Görmek
Rüyada bir yerde toplanmış birden fazla kız çocuğu alınacak toplu bir haberdir. Bu haber hayır olup, sonunda kişi feraha ve hayra ulaşır. Kız çocuklarının gülerek bakması, yakında yaşanacak sevinç ve mutluluktur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada genç kızlar görmek, hayır ve menfaat göreceğine delalet eder. Genç ve güzel bir kız görmek, onunla konuşmak, gülüşmek; dünyada saadete, büyük rızka, mala ve paraya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kızla Konuşmak
Rüyanızda konuştuğunuz genç kız tanıdıksa, ona karşı olacak olan desteği simgeler. Gördüğünüz bu kişi tanımadığınız birisiyse, size karşı verilecek destek sembolize edilir. Bu destek, maddi bir konuyla ilgili değildir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Görülen genç kız tanıdıksa, bu kişinin elde edeceği başarıya yorulur. Bu başarı, herhangi bir konuda kendisini gösterebilir. Rüyanızda bu genç kıza karşı olumlu duygulara sahipseniz, aynı durum sizin için de geçerli olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Emekleyen Kız Çocuğu Görmek
Rüyada emekleyen kız çocuğu görmek, sabrın sonunda selamet olacağı anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğunun Olduğunu Görmek
Rüyada kız çocuğunun olduğunu görmek, hayırlara delalet eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı ve zor zamandan sonra çıkacağı düzlüğe ve esenliğe yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kız Görmek
Rüya sahibinin rüyasında güzel kız görmesi düzenli bir yaşama sahip olunacağı, kişinin ailesiyle, eşiyle mutlu bir yaşantı süreceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada henüz evlenmemiş bir kız görmek, kişinin işinde yükseleceğine ve maaşına zam alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kız görmek, bu rüyayı bazı zorluklara ve sıkıntı demektir. Kişinin ne kadar emek verirse versin gerçekleşmeyecek olan işlerine ve zorluklar anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Arkadaşını Görmek
Rüyada kız arkadaşını görmek, kişinin sevinç gözyaşları dökeceğine, eğer kişi bekarsa dünya evine gireceğine, kişi evliyse eşiyle arasındaki sorunların biteceğine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Genç Kız Görmek
Rüyada genç kız görmek, çok hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayatının olumlu yönde değişeceğine ve kazancının artacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Kız Bebek Görmek
Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada ikiz kız bebek görmek, kişinin kazancının artacağına, bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağına, bu parayı iş kurmak için kullanacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çıplak Kız Görmek
Kişinin rüyasında çıplak kız görmesi, yaşanacak kötü olaylara yorulur. Kişinin çok sevdiği bir dostundan veya yakınından darbe alacağına, düzeninin bozulacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Kardeş Görmek
Rüyada kız kardeş görmek, kişinin huzurlu ve keyifli bir ömür geçireceğine, hayatında yeni bir sayfa açacağına, eşiyle ve çocuklarıyla mutluluk içerisinde yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Kızını Görmek
Rüyada kendi kızını görmek, işlerin yolunda gideceğine, erişilecek nimetlerin rızkın artmasına işarettir. Kendi kızını rüyasında gören kişi zengin olur veya mutlu bir haber alır. Yine kızını gören kişi yaşayacağı zorluk ve sıkıntılardan sonra feraha erer ve mutlu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Bebek Olarak Görmek
Rüyada yetişkin kızını bebek olarak gören kişi, kız çocuğundan soyu devam eder, kızı hayırlı ve iyi evlatlara sahip olur. Bu rüya çocuğunuzla beraber yaşayacağınız uzun ömürdür. Başka bir yoruma göre de huyca değişiklik, ters harekette bulunmadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tanımadığı Biri Kızı Görmek
Bu rüya genellikle tarla ve mahsulle alakalıdır. Rüyada görülen kız hoş ve güzelse o sene mahsul de bereketli ve iyi olur. Rüyada görülen kız evliliktir. Yeni doğmuş bir kız bebek tez zamanda gelecek müjdeli bir haberdir. Bu rüya sıkıntıdan sonra sevinmeye, kederden sonra gelecek mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kız Çocuğuna Süt İçirdiğini Görmek
Bu rüya evlada gelecek büyük bir nasiptir. Rüyayı görenin kızı hayırlı birisi ile evlenir ve hayatı boyunca rahatlık görür. Süt beyazlık ve saflıktır, kız çocuğu ise müjdeli bir haberdir. Rüyada kızına süt içirdiğini gören kendini ferahlatacak bir haber alır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendi Kızını Görmek
Rüya sahibinin evlatlarından yana hiç üzüntü ve keder yaşamayacağına bilakis onlar sayesinde hayattan zevk alacağına ve mutlu olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin evlatları herkes tarafından parmakla gösterilecek kadar saygılı, ahlaklı ve terbiyeli kimselerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Evladını Görmek
Rüya sahibinin kız olan evladını ya da evlatlarını görmesi hayattan elde edeceği kazanca ve mutluluğa işaret eder. Bu kişi hiçbir zaman kendini sıkıntıya sokacak kadar borçlanmaz ve büyük üzüntüler yaşamaz. Rüya sahibinin erkek evladını ya da evlatlarını görmesi ise güç, kudret, şöhret ve itibar sahibi olacağı ile ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK NE DEMEK?
Rüyada kız çocuğu görmek, hasta olan rüya sahibi için şifa bulmaya, bekar olan rüya sahibi için hayırlı bir evlilik yapmaya ve hemen herkes için arzularına ulaşmaya işaret eder.
Rüyada kız çocuğu görmek, huzur ve sağlıklı bir ömür olarak yorumlanır. Evli olan rüya sahibi aile hayatında mutluluğun keyfini sürer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Hamile Görmek
Sıkıntı, dert ve ağırlık anlamına gelir. Rüya sahibi, bazı tatsız sözler işitecek ya da nahoş haberler alacak, bu olayların verdiği yük kendisine ağır gelecek demektir. Rüya sahibi için kaldıramayacağı sorunlar yaşaması anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU EVLAT EDİNDİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada kız çocuğu evlat edindiğini görmek, rüyayı gören kişinin kendine hayır getirecek biri ile dostluk kuracağı anlamını taşır. Bununla birliket rüyada kız çocuğu evlat edindiğini gören kişi, devamlı hayır işler peşinde koşan ve kazancını helal yollardan edinen bir kişidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK
Rüyada kız çocuğu ile konuştuğunu görmek, rüyayı gören kişinin çevresindeki genç birinden hayırlı haberler alacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, zorlu zamanların ardından ferahlık ve rahatlama yaşanacağı anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU KAYBETTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada kız çocuğu kaybettiğini görmek, ayağına gelen fırsatı değerlendiremeyen rüya sahibinin kazanç elde etme şansını kaçıracağına delalet eder. Bununla birlikte, dünya malına meyil eden rüya sahibinin ahiret hayatını unutarak helale harama dikkate etmediği anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızını Gelinlikle Görmek
Bu rüya gerçek anlamıyla benzerlik gösterir. Rüya sahibinin kızına birilerinin talip olması ve onu istemeye gelmek için, kendisinden müsaade istemesi şeklinde açıklanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Kızını Görmek
Rüyada görülen ölünün kendisi için bir dua ya da hayır istediği yorumu yapılır. Rüya sahibinin, ölmüş olan kişinin ruhu için bir hayır yapması gerekecektir.
AĞLAYAN KIZ ÇOCUĞU GÖRMEK
Rüyada ağlayan kız çocuğu görmek, rüyayı gören kişinin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerin ardından artık yüzünün güleceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
KIZ ÇOCUĞU DOĞURDUĞUNU GÖRMEK
Rüyada kız bebek doğurduğunu görmek, tam tersi şekilde yorumlanır ve
rüya sahibinin bir erkek bebeği olur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

404 Aktif
2 Üye ve 402 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9468
Dün : 23857
Toplam : 48067811
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...