Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
1.8k okuma
Ruyaninmeali Tabir kategorisinde Astral Gezgini (121k puan)  
"Rüyada at görmek" bolluğun, bereketin, zenginliğin simgesidir. hayatta çok başarılı olacağınız ve hayatınızın aşkını sonunda bulacağınız anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

73 Yorum

+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada siyah at görmek ise saltanat, ululuk, devlet ve dünyalığa işarettir. Kirmani'ye göre: Beyaz at görmek dinin kuvvetine ve devlet tarafından verilecek mal ve itibara delildir. Rüyasında beyaz ata bindiğini gören şerefe ulaşır fakat biraz hüzünlenir. Rüyada beyazımsı gri renkli bir at görmek, kazançlı islerin pesinden koşmaya yorumlanır.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada ata binmek: Gem ve eyerli ata binmek, şeref ve yüce kadre delâlettir. Renkli ata bindiğini görmek, kuvvetin çokluğuna, doru taya (atın yavrusu) bindiğini görmek, zengin bir kadınla evlenme ye delâlet eder. Rüyada erkek ata binmek, düşman üzerine galip gelmeye işarettir. Bazen at görmek, güzel inşa edilmiş bir eve yorumlanır. Kır ata bindiğini gören kimse düşmanını kahra uğratır. Yine kır at görmek, hayır ve berekettir.
+10 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Bir kimse birtakım atlara malik olduğunu veya onları otlattığını görse, arkadaşları arasında makbul olur. Rüyada görülen at, Bahadır, tüccar, sanat ve ticaretinde ferasetli olan erkek yahut bir çocuktur. At, ortaktır.
+10 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Ata binen kimsenin hanımı hamile ise oğlu olur. Kuyruk tüyü gür olan at evlat ve akraba çokluğuna yorulur. Atın bir tarafa doğru sıçraması, binen kimse için bir işe ya da düşünceye meyletmeye tabir edilir. Melez at izzet ve şerefe, yüksek rütbeye yahut asil bir evlada delalet eder.
+10 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Siyah ata binen karsız bir yolculuğa çıkar. Ata binen bir kimsenin isteği hemen yerine gelir.
Bir atın terkisine binen birinin vekili olur ya da onun meslek ve meşrebini devam ettirir. Rüyada ata binmek, şerefli mertebeye nail olmaya, bir seyahate çıkmaya işaret eder. Rüyada taya binmek, bekar kimse için, iyi ve zengin biri ile evlilik yapmasına veya bir ev sahibi olacağına işarettir.
+10 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada kızıl at görmek: Rüyada hâlis kızıl bir kısrak görmek, dindar, neşeli, iffetli ve şöhretli bir kadına delâlet eder. Her tarafı, yelesi ve kuyruğu kızıl bir kısrak görmek de, neşeli, sevinçli bir kadın ile tabir olunur.

Ibn-i Şîrîn (rh.a) demiştir ki: Yelesi ve kuyruğu kızıl sarı olan bir atı görmek, harbe delâlet eder.

Rüyasında alnı beyaz ve dört ayağı şekilli bir ata binmek halk arasında izzet ve şerefe yorulur. O kişi saltanat ve mürüvvete erişir ve kötülük yapmak için düşman ona yaklaşamaz.
+11 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada atın ısırması: ordu ve kuvvet sahibi olmaya delâlet eder. Rüyada at tarafından ısırıldığını gören kimse, herkes tarafından saygı görür.

Rüyada ölmüş at görmek: Ölmüş bir at gören kimse, şeref ve itibara kavuşur.

Rüyada kanatlı at görmek: Çift kanatlı ata binen ya dünyalığa ya da saltanata kavuşur. Kendi zayıf atını güçlü bir atla değiştiren kötü halden iyi hale; bunun aksi olursa, diğer hale duçar olur.


 
Bir yerleşim alanına topluca giren başıboş atlar şiddetli yağmurdur.
+10 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada ölü at görmek Rüyada ölü at görmek zarara işarettir. Bağlı at mevkinin değişmemesine; rüyada at satmak ise kavgaya; rüyada at dövmek hapse girileceğine, suda at görmek ise dedikoduya işarettir. Rüyada atın öldüğünü görmek ise iş ve evle ilgili sorunlar yaşanacağına işaret eder.
+11 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Kır at görmek: Kır at hayır ve berekettir. Eğer bindiği dişi tay ise güzel ve iyi ahlak sahibi bir kadınla evlenir.

Ablak yani demiri kir renginde bir at görmek şöhretle tabir olunur. Rüyasında demiri kir renginde ata bindiğini gören halk arasında hayırla ün yapar.

Ebu Sait El Vaiz e göre: demiri kırat ve beygir görmek ve binmek öteki renklerden daha aşağı tabir olunur. Çünkü kıymetinde diğer renklerdeki hayvanlardan daha ucuz ve itibarsızdır. Demiri kir ata binmiş olduğunu gören her isinde zorluğa uğrar.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada cins ve genç at görmek: Rüya sahibinin iktidarının artmasına, rızkının çoğalmasına yorulur. Koyu kırmızı veya kül renginde yaşlı bir at görmek ise, islerin bozulmasına işarettir. Rüyada boz renkli bir ata bindiğini gören kimse, düşmanlarını mağlup eder.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada gemsiz ata binmek: Rüya sahibinin istemediği halde birisinin emri altına girip onun emirlerini yapmak zorunda kalmasına işarettir.

Rüyada huysuz ve azgın ata binmek: Rüya sahibinin hilekâr ve yalancı bir kimse ile ilişki kurur. Bundan ötürü ve ondan zarar görmesine işaret eder. Eğersiz bir ata binmek, rüya sahibinin giriştiği islerden olumlu neticeler elde edemeyeceğine işaret eder.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada at öldürmek: Rüyada bir at öldürdüğünü gören kimse, mal ve paraya kavuşur. Atı öldürdüğünü görmek ise, nimet, mal, izzet ve kuvvetle tabir olunur. Rüyada bir atı öldürdüğünü görmek, nimet, mal, izzet ve kuvvete naili yete delâlet eder.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada at satın almak: Pazardan bir at satın aldığını gören kimse, eğer memursa, hızla terfi ederek yüksek mevkilere nail olur. Erkek at iktidar ve güçtür. Dişi at ise, şerefli bir kadındır. Bir kısrağa bindiğini veya satın aldığını gören kimse, şerefli bir kadınla evlenir. Eğer rüya sahibi evli ise, ya da evlenme niyetinde değilse, o zaman büyük bir araziye nail olmasına işaret eder.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada at görmek murattır. Rütbe, makam ve yolculuğa işaret eder. İmam Cafer Sadık (a.s): Atı mertebe, izzet, hükümdarlık, büyüklük, hayır ve bereket şeklinde yorumlamıştır. Ata binmeye ehil olmayan biri, Rüyada ata binmesi, bu onun için izzet ve makama, yüksek derecelere delâlet eder. Bazı kere de ata binmek yolculuğa işarettir. Danyal (a.s.): Rüyada at görmek, izzet, şeref ve devlete delalettir. Kirmani de demiştir ki: Düşmanı ve rakibinizi yenmeye de işarettir. Rüyada at görmek, her şekilde iyi bir rüyadır. Yüksek mevkilere işarettir. Attan indiğini görmek, iyi değildir ve keder alâmetidir.
+10 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada At Sürüsü Görmek
Bu rüyanın anlamı rüyada görülen atın rengine göre değişebildiği gibi genel olarak rüya sahibinin tüm dileğinin gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Rüyada at sürü görmek, müjde dolu haberlerin müjdecisidir. Rüyada siyah at sürüsü görmek, kişinin verdiği mücadelesinde ilerleyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Beyaz at sürüsü görmek ise rüya sahibi bekar ise iyi bir kısmet ile evlenileceğinin işaretidir.

Rüyada at sürü görmenin psikolojik anlamı da bulunmaktadır. Bu rüya kişinin kendisini büyük baskı altında hissettiği anlamına gelmektedir. Rüya, kişinin biraz özgür olmayı istediğini ifade etmektedir.
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada atın kovalaması, at içeren diğer rüyalar gibi iyiye işarettir. Rüyada siyah at kovalaması da tahmin edilenin aksine güzelliklerin habercisidir. Bu rüya, rüyayı gören kişinin etrafında kısmetin dönüp durduğunu göstermektedir. Şansı da işaret eden bu rüya, rüya sahibinin yakın zamanda güzel şeylere kavuşacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada siyah at görülmesi, kısmetin çok çok yakında olduğu anlamına gelmektedir.
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
At ile ilgili rüyalar genel olarak hayra alamettir. Rüyada evde at görmek de iyi şekilde yorumlanmaktadır. Bu rüya, rüya sahibinin hayatında yaşadığı sıkıntıların ortadan kalkacağı anlamına gelmektedir. Evin içinde at görmek o eve mutluluk dolacağının habercisidir. Rüya sahibi evli ise ve eşiyle problemler yaşıyorsa, bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Bu rüya aynı zamanda rüya sahibinin kendisini ispatlayacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
rüyada koşan at görmek de bolluk anlamına gelmektedir. Bu rüya bazen alınacak yeni evin işaretidir. Bu ev içinde de kişiyi huzurlu bir aile ortamı beklemektedir. Rüyada atın koşmasını görmek, kişinin mal varlığının artacağı, zenginleşeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin güç, kudret kazanacağı da söylenmektedir.

Ancak rüyada koşan at başıboş ve rüya sahibine zarar veriyor ise zenginliğin kişinin başını döndüreceği ve yanlış yollara sapacağı anlamına gelmektedir. Rüyada başıboş koşan atı rüya sahibi yakalar ise bu da kişinin şansının artacağı şeklinde yorumlanmaktadır.
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Bir kişinin rüyasında at arabasına bindiğini görmesi iş veya eğitim hayatı ile bağlantılı olarak yorumlanmaktadır. Bu rüya değişikliklerin de işaretidir. Diğer at ile ilgili rüyalarda olduğu gibi bu rüyada bolluk be berekettir. Bu rüyayı gören kişiler iş hayatında yükselebileceği ya da güzel bir değişiklik yaşayabileceği anlamı taşımaktadır. Rüyayı gören kişi öğrenci ise yine aynı şekilde eğitimde güzel adımlar atacak ve başarılar yakalayacaktır.
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada hasta at görmek, rüya sahibinin hayatında teste tabi kalacağı anlamına gelmektedir. Bu kişi günlük yaşantısında, iş yaşantısında veya ailesi ile olan ilişkisinde bazı problemler yaşayacaktır. Ancak bu, rüya sahibi için o kadar kötü bir şey değildir. Çünkü bu sıkıntılar rüyayı gören kişi için öğretici olacaktır. Bu sıkıntılar ile deneyim kazanan kişi de hayatında büyüyecektir.
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Ruyada at yarisinda oldugunuzu ve sizun sectiginiz atin birinci geldigini gormek,rakiplerinizle aranizdaki ticari yarisin sizin kazanacaginiza ve onlari devre disi birakacaginiza delalet eder. Atli olarak yaris yapmak, bu ruya kotu bir is yapmaya ve gururlu olmaya isaret eder
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Ruyanizda atli bir kimseyi gormeniz dostlarinizla aranizda küçük bir kırgınlık yuzunden bir müddet ayrilik olacagina olacağına; kendinizi at üzerinde görmek bekar iseniz evleneceginize evli iseniz ev halkindan birinin evlenesegine veya eve eşya gireceğine işarettir.
+7 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada at sineği görmek
At sinegi ev halki evlat ve akrabalardan yorumlanir kendisine ait atin uzerinde at sinegi goren cok gunah isler .
Bir rivayete gore ailesine cok faydasi dokunur. Bir at sinegi öldürdüğünu goren malinda eksiklik bulur.
 Bir at sinegini öldürmeyerek yere attigini goren eşinden ayri düşer. Baska bir ruya alimine gore at sinegi sahtekar bir kimseye işaret eder
+8 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada at nali gormek ,uğurla yorumlanir. Yolda bir at nalı bulan mitlu olur. Evinin kapisina ugur olsun diye at nalı taktigini gormek, o eve hastalik ve mutsuzluk girmeyecegine isarettir
+7 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Bir kimsenin rüyasında at sattığını görmesi iyiye yorumlanmaz. Böyle bir rüya gören kimse ya birisiyle kavga eder, ya da aile hayatında geçimsizlik baş gösterir. Rüyasında pazardan bir at satın aldığını gören kimse; eğer görevli ise kısa zamanda terfi edeceğine delil sayılır.
+2 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Atın Isırması
Rüyada kendisini atın ısırdığını gören kişi, güce ve kudrete sahip olacak demektir. Askerse bir komutan olabilir.
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
İhya: Makam ve rütbe, yolculuk ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Kuyruğu, yelesi ve ayakları kızıl olan at dindarlıktır. At, güzel evdir. Beyaz at düşmana galip gelmeye, Siyah at saltanat, ululuk, devlet ve dünyalığa, Bekarın kısrağa binmesi asil ve zenggin bir kadınla evlenmesine, Beyazı siyahına galip olan at ile kızıl kısrak, neşeli, dindar kadına delalet eder. Birçok ata sahip olan meslektaşları ve akranları içinde sivrilir. Ata binen kimsenin hanımı hamile ise oğlu olur. Kuyruk tüyü gür olan at evlat ve akraba çokluğuna, Atın bir tarafa doğru sıçraması, binen kimse için bir işe ya da düşünceye meyletmeye, Melez at izzet ve şerefe, yüksek rütbeye yahut asil bir evlada delalet eder. Çift kanatlı ata binen ya dünyalığa ya da saltanata kavuşur. Siyahata binen karsız bir yolculuğa çıkar. Kendi zayıf atını güçlü bir atla değiştiren kötü halden iyi hale; bunun aksi olursa, diğer hale duçar olur. Bir atın terkisine binen birinin vekili olur ya da onun meslek ve meşrebini devam ettirir. Bir yerleşim alanına topluca giren başıboş atlar şiddetli yağmurdur. Terkedilmiş yılkı atları devlet ve saltanatı sona eren insanlara, yaşlı ve düşkünlere delalet eder. At tersi şerefli bir kimseden maldır. Bu tersi süpürmek, böyle bir kimseden mal edinmek, At tersi üzerinde oturmak akrabaları cihetinden mal elde etmektir. ( Ayrıca Bakınız; Beygir.)
+9 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Molla Cami: Rüyada ata binmek, gerçekte ata binen kimse için, şerefli mertebeye nail olmaya ya da bir seyahate çıkmaya işaret eder. Rüyada taya binmek, bekar kimse için, iyi ve zengin biri ile evlilik yapmasına veya bir ev sahibi olacağınaişarettir. Rüyada genç ve iyi bir cins at görmek, rüya sahibinin iktidarının artmasma, rızkının çoğalmasına, beyazımsı gri renkli bir at görmek, kazançlı işlerin peşinden koşmaya, koyu kırmızı veya kül renginde yaşlı bir at görmek ise, işlerin bozulmasına işarettir. Rüyada boz renkli bir ata bindiğini gören kimse, düşmanlarını mağlup eder. Siyah ata bindiğini gören kimsenin şeref ve itibarı, mevkisi yükselir. Kır atabindiğini gören kimse kısa süre içinde evlenir. Gemsiz bir ata binmek, rüya sahibinin istemediği halde birisinin emri altına girip onun emirlerini yapmak zorunda kalmasına işarettir. Huysuz ve azgın ata binmek, rüya sahibinin hilekar ve yalancı bir kimse ile ilişki kurmasına vebundan ötürü ve ondan zarar görmesine işaret eder. Eğersiz bir ata binmek, rüya sahibinin giriştiği işlerden olumlu neticeler elde edemeyeceğine işaret eder. Rüyada bir at öldürdüğünü gören kimse, mal ve paraya kavuşur. Bir at tarafından ısırıldığını gören kimse, herkes tarafından saygı görür. Ölmüş bir at gören kimse, şeref ve itibara kavuşur. At eti yediğini görmek, rüya sahibiiçin iyi değildir. Attan düştüğünü gören kimse, para kaybına uğrar ya da sağlığı bozulur. Rüyada at sattığını gören kimse, ya birisi ile kavga eder veya aile hayatında geçimsizlikler olur. Pazardan bir at satın aldığını gören kimse, eğer memursa, hızla terfi ederek yüksek mevkilere nail olur. Erkek at iktidar ve güçtür. Dişi at ise, şerefli bir kadındır. Bir kısrağa bindiğini veya satın aldığını gören kimse, şerefli bir kadınla evlenir. Eğer rüya sahibi evli ise, ya da evlenme niyetinde değilse, o zaman büyük bir araziye nail olmasına işaret eder. Takım atların evler arasında koşturmaları ve böylece bir yere veya bir mahalleye girmeleri, o yere isabet edecek yağmur ve sellereişaret eder.
+7 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Nablusi: Rüyada yanında at olduğunu gören kimsenin rızkının geniş olmasına ve düşmanına galip gelmesine delalet eder. Ata binmeye layık olmayan kimsenin rüyada ata bindiğini görmesi, izzet ve makam sahibi olmasına delalet eder. bazen da o kimse için yolculuk meydana çıkar. Çünkü yolculuk manasına olan «sefer» at manasına olan «feres» ten müştaktır.
Erkek ata bindiğini gören kimse düşmanından korunur. Rüyada taya bindiğini görse, o kimsenin güzel bir çocuğu olur. Semer vurulmuş bir hayvana bindiğini gören kimse, ne fakir, ne de zengin, orta halli olarak yaşar. Bekar olan kimse kısrağa bindiğini görse, hanımefendi, zengin ve asıllı bir kadınla evlenir. Asil olan asılsıza nisbetle şereflidir. bazen da at, güzel yapılmış eve delalet eder.
Kır at, düşmana galip gelmektir. Çünkü kır at meleklerin atların-dandır.
Yele ve kuyruğu kızıl ve dört ayağı sekil san at, takva ve dindir. Bir kimse, yelesi ve kuyruğu siyah ve diğer yerleri kızıl bir ata bindiğini görse, bazen rakı içer. Çünkü vasfı yapılan at manasına gelen «kümeyt» kelimesi, içkinin isimlerindendir.
Bir kimse başkasının atına binse o kimsenin mertebesine yükselir. Yahut o kimsenin adetini işler, özellikle mezkûr at meşhur ve bilinen at, rüyayı gören de ona binmeye layık olursa.
Kısrak at, zevcedir. Tekrar binme niyetinde olmayarak dişi attan indiğini ve gemini çıkardığını gören kimse, hanımını boşar.
Tekrar binmek niyetiyle bir işi için atından indiğini ve atının eğerinin de yanında olduğunu gören kimse ise hanımının hayızlı oluşu sebebiyle ondan nefsini menetmesine delalet eder. Eğer başka bir kısrağa binmek üzere mezkûr attan indiğini gören kimse, hanımı üzerine başka bir kadını daha nikah eder. Yahut ikinci atın kıymeti nispetinde bir cariye alır. Eğer kısraktan indiği zaman nefret ederek arkasını dönüp yürüse yahut indiği zaman yere kan olarak sidik etse, o kimse hanımından ayrılarak zina ile meşgul olmasına delalet eder.
Halis kızıl kısrak, dindar, neşeli ve şöhretli bir kadına delalet eder. Alaca kısrak, güzellik ve mal ile meşhur bir kadındır. Her tarafı, yelesi ve kuyruğu kızıl olan kısrak, neşeli, sevinçli bir kadındır. Beyazlığı siyahlığından çok olan at, dindar bir kadındır.
Bir kimse eğersiz ve gemsiz bir kısrağa bindiğini görse, ahlaksız bir kadınla evlenir. Yahut sebatı olmayan bir işi üzerine alır. Atlardan ve üzerine semer vurulan hayvanlardan beyazlığı siyahlığına galip at, velayete delalet eder. ^Beyazlığı siyahlığından fazla olan ata bindiğini gören, dindar bir kadınla evlenir. Mezkûr at ona itaat ederse, evlendiği kadın da da onun itaatında bulunur.
+6 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Gözleri bozuk veya kör bir at görenin işleri kötü gider. Geçim darlığı çeker, sonra selamet bulur. Atın kendisiyle konuştuğunu gören, hayret edilecek bir iş yapar. Attan düştüğünü, bayıldığını veya indiğini görenin makamı ve memuriyeti elinden gider. Bir rivayete göre karısı ölür.
+6 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Atı yedeğine alıp götüren, şerefli bir zatın hizmetine girer. İki kanatlı ata binen, muradına nail olur. Büyük mevki ve şeref kazanır. Bir ata binip indiğini gören, başladığı bir işe pişman olur. Kısrağının doğurduğunu görenin izzeti, itibarı ve malı artar. Bir rivayete göre evladı olur. Bekarsa, evlenir yahut iş sahibi olur.
+6 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Demir ayaklı bir ata binen, vefat eder. Bindiği atın koşup kan ter içinde kaldığını gören, günah işler lakin, zengin olur. Uzakta bir at gören, ileride müjde alır.
+7 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada ata binip gezmek; güzel bir hal ve hasta için şifa bulmaya işaret eder. Dertli bir kimsenin rüyasında ata binip gezdiğini görmesi, amacına ulaşmak ve arzu ettiği şeylere kavuşmak anlamına gelir. At sürmek, makam ve mevki, şan ve şöhret sahibi adam, güçlü kimseden yardım görmek ve her istediğinin kolayca yerine gelmesi demektir. Kır bir ata bindiğini gören kimse, halk içinde hayır veya şer ile meşhur olur. Anasının ata bindiğini gören, bir ev sahibi olur. Babasını ata bindiğini gören nesli hayırlı bereketli olur. Arkadaşını veya bir tanıdığını ata binerken gören, ummadık bir hayra işaret eder. Ayakları demirden bir ata bindiğini gören kimse, vefat eder. Cesurca ata binmek pek çabuk ilerlemekle yorumlanır. Birtakım adamların 139 refakatiyle at ile gitmek saadete, kadınların refakatiyle at ile gitmek ise ihanet ve musibete delalet eder.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Ebu Said’ül-Vaaz (r.a.) demiştir ki; kır at görmek ve binmek diğer renklerden aşağıdır. Çünkü kıymette diğer renklerden daha ucuz ve itibarsızdır. Kır ata binmiş olduğunu gören kimse, her işinde itiraza uğrasa da kır at çok mal, hayırlı iş ve hatırının sayılmasıdır. Dişi tay yüzü ve ahlakı güzel eş ile tabir edilir. Yağız, yani siyah at kuvvet, makam para, altın, mal, mülk ve servettir. Yağız ata binmek yolculuğa ve kazançlı işlere ve bu seferinden sonra gücünün ve malının artmasına işaretti
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Caferi Sadık (r.a.) demiştir ki; al ata bindiğini gören kimsenin gücü azalır, şerefi sarsılır, kedere uğrar. Kızıl ile gri arası bir renkteki at hastalık ile tabir edilip, yorumlanır. Bu renkteki bir ata bindiğini gören kimse, hasta olur. Eğer bindiği dişi taysa hastalıklı ve yaratılıştan üzülmeye meraklı, duygusal, narin bir kadınla evlenir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Danyal (a.s.) demiştir ki; atının kuyruğu uzamış ve kılları çoğalmış görmek, taraftar ve hizmetçilerinin artmasına, kuyruğunun kısa ve kıllarının azlığı yardımcı ve işçilerinin azalmasına, atın azasındaki eksiklik güç ve şerefine gelen zararı gösterir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
İsmail El Eş’as (r.a.) demiştir ki; rahvan veya yorga gider bir ata bindiğini gören kimse, güzel ve zengin bir kadınla evlenir. Kendisi istemediği halde birisinin terkisine bindiğini gören kimsenin işini ve mülkünü o kimse almaya çalışır.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Cabir’ül Mağribi (r.a.) demiştir ki; at görmek, kendisine hoş gelen şeylerle tabir edilir. Eğer at huysuz, aksi, dik kafalıysa kendiside huysuz, aksi, dik kafalıdır. Eğer at yumuşak başlı, iyi huyluysa kendisi de iyidir. Ayrıca hayırlı iş ve bereketli kazanç ile tabir edilir. Bindiği atın kanter içinde kalıncaya kadar koştuğunu görmek, kendisine gücü yetmeyip günah işleyeceğine ve kolayca para, altın, sermaye veya ticaret malı kazanmaya işarettir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
İmamı Nablusi (r.a.) demiştir ki; çıplak bir ata binip attan düştüğünü görmek, hayat şartlarının kötüye gitmesine, eğer devlet hizmetinde görevli ise, görevinden alınacağına veya sürgüne gönderileceğine, rencide edilmeye, hanımının ahlaksızlığı nedeniyle ayrılmaya tabir edilip, yorumlanır.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada ahırda at görmek; rüyasında ahırda atların olduğunu gören kişinin resmi kurumlardaki bir işinin tatlılıkla ve kolaylıkla hallolacağına işaret eder. Bu iş rüya sahibinin istediğinden de kolay olacak, rüya sahibinin de kafası rahat edecek demektir.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada uçan at görmek
Bir kimse rüyasında uçan bir at ,yani pegasus görürse, umutla beklenen günlerin yaklaşmasına ve muradının hasılına, eğer hasta ise şifa bulmaya işaret eder. Bazen de kanatlı uçan at görmek gizli bir keşfe ve ilme ve yahut ilim irfan sahibi bir kimse ile dostluk kurmaya 1945 tasvir
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada bebe at görmek; atın muradından kaynaklı olarak at görmek gibi yorumlanabilir. Gebe at görmek kişinin yapacağı yardımlar ışığında toplum tarafından saygı göreceği ve her zaman iyilikle anılan biri olacağı anlamına gelmektedir. Kişinin toplumsal etkinliklerde rol alıp bu tip projeleri yönetmesi herkes tarafında takdir toplayan bir davranış olarak görülecektir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada eğersiz ata binmek; zor olan tüm işlerin üstesinden gelmeye ve istediği gibi mal, mülk elde edeceğinize ve her işinizde başarılı olacağınıza tabir edilir. Eyer görmek her manada hayırlı ve bol kısmetli şeylerin habercisi olarak kabul edilir.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada eğerli at görmek; iyi huylu ve güzel ahlaklı zengin soylu hanıma işarettir. Mal, mülk ve çok servet sahibi olmaya ve her işinizde başarılı olacağınıza alamettir. Eğer görmek, bereket, kuvvet, bol kazanç ve müjdeli bir haber ya da sevineceğiniz bir hayırlı birliktelik kurmaya tabir edilir.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Renkli at görmek; bekar kimse rüyasında beyaz ata bindiğini görmüşse en yakın zamanda beğendiği ve murat ettiği kişiyle evlilik olacağına işaret eder. Kahverengi at görmek, sağdık eş, iyi niyetli dost ve hoş sohbet yapacağınız bir topluluğa girmeye delalet eder. Siyah at görmek, güç, sır saklamak ve gizemli bir kadın ile birliktelik veya dostluk, sır tutmak ve insanlara faydalı bir konuda hizmet etmek demektir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada evde at görmek
Evinde at görmek; bir atın evine girdiğini görmek büyük bir kimsenin geleceğine; atın bir yerden çıktığını görmek, oradan kıymetli bir kimsenin çıkıp gideceğine işaret eder. Bir takım atlıların bir yerde yarıştıklarını görmek, orada sel veya kuvvetli yağmur olacağına delalettir. Birkaç atı olduğunu görmek, fayda göreceği bir işe kavuşmaya işaret eder, yorumlanır. Genç bir kısrağın iyi eğerlenmiş olarak evinize girdiğini görmek, genç, güzel ve zengin bir kızla rüya görenin evleneceğine işarettir.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada koşan at görmek
Rüyada koşan at görmek; iyi zaman, arzu ve temeni hatta muvaffakiyetle yorumlanır. Beyaz ve siyah atların koşması ve rüya sahibinin de bunu görmesi muradının yaklaştığına ve arzularının kolayca gerçekleşmesine yorumlanır.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada beyaz at sürüsü görmek
Rüya sahibinin ardı ardına alacağı birbirinden güzel ve hayırlı haberlere yorumlanır.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Siyah At Görmek
Rüyada siyah at görmek, rüya sahibinin hidayete ererek hikmet sahibi olacağı anlamına gelir. Rüyada görülen siyah at, kişinin insanlar içinde çok sevileceğine, saygı göreceği işler yapacağına ve bu sayede çevresindeki insanların takdirini toplayacağına yorulur.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada siyah at sevmek
Rüyada siyah at sevmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılar sağlayacağına, güzel gelişmelerin olacağına yorulurken aynı zamanda rüya sahibinin çevresinde kendine hayır ve mutluluk getirecek, zor gününde yanında olacak ve yaşadığı sürece kendisini bırakmayacak insanların varlığına rivayet eder
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada siyah at kovalaması
Rüyada siyah at kovalaması, etrafında sürekli dolaşan bir kısmetinin varlığına ve kişinin yakında bir kısmeti daha olacağına tabir edilir. Rüya sahibini güzel ve bol şanslı günlerin bekleyeceğine yorulur.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada siyah at sürüsü görmek
Rüyada siyah at sürüsü görmek, rüya sahibinin kendi işinde uzman olan, çevresi tarafından takdir gören biri olduğuna yorulur. Yeni işlere atılan rüya sahibinin, bu işlerde büyük zafer elde edeceği anlamına gelir. Rüya sözlüğü yazarları siyah at sürüsü görmenin ayrıca kişinin çevresindeki iş güç sahibi kişilere delalet ettiğini söyler.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada siyah ata binmek
Rüyada siyah ata binmek rüya sahibinin işlerinin iyi gideceğine, şansının ve bahtının açık olduğu bir dönem geçireceğine, parasının çoğalarak zenginleşeceğine ve çevresinde sözü geçen biri olacağına yorulur.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Elinde Silahla Ata Bindiğini Görmek:
At üzerinde silahla halka hücum ettiğini gören kimse halkın canını sıkacak şekilde ısrar edip zorlayarak bağış ister atının çalındığını öldüğünü ve kaybolduğunu gören kimsenin evindeki hastası vefat eder. bir gözü kör veya görmesi az bir atı rüyada görmek işlerinin kötü gitmesine ve gelir darlığına düşüp sonra kurtulmaya atın kendisiyle konuşduğunu görmek hayret edeceği bir işe gireceği,ni işaret eder
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Evinde At Görmek:
Bir atın evine girdiğini görmek büyük bir kimsenin geleceğine atın bir yerden cıkdıgını görmek, oranın kıymetli bir kimsenin çıkıp gideceğine bir takım atlıların bir yerde yarıştıklarını görmek orada sel veya kuvvetli yağmur olacağına bir kac atı olduğunu görmek fayda göreceği bir işe kavuşmaya işarettir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada At Arabası Görmek :
Arabaya koşulmuş at yani rüyada at arabası görmek rüya sahibi için muvaffakıyetle sonuçlanacak bir işe teşebbüs etmeye delalet eder .At arabasına binmek veya at arabası sürmek ise bir işin ucundan tutacağına ve o işle büyük yükselişlere bol kazanç ve hayırlı ticarete yorumlanır.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Kendisini bir atın teptiğini veya ısırdığını gören kimse, âilesinden bir darbe yer.
Atının çalındığını gören kimse, hanımını boşar, âilesi dağılır.
Bir at satın almak istediğini gören kimse, bir kadınla evlenmek ister.
Kuyruksuz bir at satın alındığını gören kimse, aslı bozuk bir kadınla evlenir.
At üzerinde uçup bir daha inmediğini gören kimse, vefat eder.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
At üzerinde uçup bir daha inmediğini gören kimse, vefat eder.
Rüyada havadan atsız olarak indiğini gören kimse, hasta olur ve şifâ bulur
 Rüyada Atı alıp üzerine binerse, bir kadınla evlenir.
Rüyada Attan düşerse, Bir rivayete göre ailesinden ve işinden ayrılır.
Uzaktan bir at görmek, ileride bir müjde almaya,
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Atı alıp üzerine binerse, bir kadınla evlenir.
Rüyada Attan düşerse, Bir rivayete göre ailesinden ve işinden ayrılır.
Uzaktan bir at görmek, ileride bir müjde almaya,
Ayakları demirden bir ata bindiğini gören kimse, vefat eder.
Atın kuyruğu uzun ise dost ve yakınlardan yardım görmeye,
Atın kuyruğu kesilmiş ise; dostlar tarafından terk edilmeye,
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Atın kuyruğu kesilmiş ise; dostlar tarafından terk edilmeye,
At sakat olur veya topallarsa; güçlükle karşılaşı­lacağına delâlet eder.
Rüyada bir at almak veya bir ata binmek; iyi işlere ve istifadeli bir evliliğe,
Sakat at görmek de teşebbüs edilen işlerde geç muvaffakiyet zuhur edeceğine,
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Görülen at siyah ise; zengin fakat düşük ahlâk sahibi bir kadına sahip olmaya
Kirli bir at görmek, ke­der ve üzüntüye, ızdıraba, işlerde güçlüğe,
Be­yaz veya gri At ise; güzel, faziletli, güzel ahlâk sahibi bir hanıma sahip olmaya,
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Cesurca ata binmek pek çabuk ilerle­mekle yorumlanır.
Nallanan at görmek; hastalığa de­lâlet eder.
Birtakım adamların refakatiyle at ile gitmek; saade­te delâlet eder.
Birtakım adamların refakatiyle at ile gitmek; saade­te delâlet eder.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Kadınların refakatiyle at ile gitmek; ihanet ve musibete delâlet eder.
Bahar Yok: Ölmüş at görmek; akraba ve dosttan birinin ölüme delâlet eder.
Rüyada At­la vurmak, dövmek; hapse işarettir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyâda kır bir ata bindiğini gören kimse,halk içinde hayır veya şer ile meşhur olur.
Rüyada anasının ata bindiğini gören, bir ev sahibi olur,
Rüyada babasını ata bindiğini gören nesli hayırlı bereketli olur,
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Arkadaşını veya bir tanıdığını ata binerken gören, ummadık bir hayra işaret eder.
Rüyada at ile konuştuğunu görmek, büyük arzulara nail olmaya, akıbetin hayrına,
Rüyada ata binip uçtuğunu görmek, bir mevkiden bir mevkiye yükselmeye işarettir
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Ok İle Atın Vurulduğunu Görmek
Kişi rüyada ok ile bir atı vurduklarını görmüşse; başarmak için hedeftlenmiş bir işin başarısız olması için çalışan kişilerin varlığının işaretçisidir, kişi kendisi rüyada atı ok ile vurmuşsa hedefine koyduğu işi başarmasına işarettir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Ata Su Verdiğini Görmek
Rüyada ata su verdiğini gören kişinin aydınlık olacak bir muradına tabir edilir. Kişi içinde hayalini kurduğu murad ettiği bir konuda elleriyle besleyip büyüttüğü, tırnaklarıyla kazıyıp muradına ereceğine tabir olunu
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Ünlü Rüya Alimlerimize Göre Rüyada At Görmek; zengin varlık sahibi bir kimse tarafından göreceğiniz yardıma, şerefli, kıymetli ve yüce bir kimseden maddi destek alacağınıza, geçmişte yaşamış olduğunuz tüm sıkıntıları geride bırakacağınıza işaret eder. Rüyada at görmek ya da ata binmek, kişinin hastalığından, mutsuzluğundan, karamsarlığından, borçlarından, korkularından ve endişelerinden kurtulacağına ve güllük gülistanlık bir yaşamı olacağına tabir edilir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Tek Boynuzlu At Görmek
Rüyada tek boynuzlu at görmek; rüya sahibinin girdiği bir işte gereksiz sebeplerden dolayı başarısız olarak sükunete uğrayacağına, örneğin hayırlı kısmet ve evlilik gibi işlerde başarısızlığa uğrayarak sıkıntı yaşayacağına yorumlanır.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada At Tepmesi Görmek
Rüyada at tepmesi görmek; rüyayı gören kişinin iş hayatında gereksiz suçlamalara maruz kalarak canının sıkılacağına, üç kuruşluk insanlardan istenmeyen sözler işiterek düzenli giden hayatının alt üst olacağına, hanesinde sevdiği bir kimsenin kısa süreli geçireceği hastalıktan dolayı üzüntü yaşayacağına yorumlanır.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada At Arabası Tekerliği Görmek
Rüyada at arabası tekerliği görmek;  rüya sahibinin parasal getirisi fazla olan karlı bir işe gireceğine, sevdiklerinden gördüğü destek sayesinde zorlukların üstesinden bir bir geleceğine, ailesi ve sevdikleriyle sürekli seyahat halinde olup eğlenceli hayatına renk katacağına yorumlanır. Bu rüya aynı zaman da kısmet kapılarınızın açılıp haneniz de bolluğun bereketin hiç eksilmeyeceğini işaret edilir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada At Görmenin Psikolojik Anlamı; rüyada at görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren at rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. At sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada at görmek, at sembolü murada ermeye, başarıya, güce, zengin bir kimseye, hayırlı kısmete ve bir çok hayra işaret ederken görülen rüyanın şekli de olumlu ya da olumsuz olarak tabir içerir.  Rüyada siyah ya da kahverengi at görmek, dindarlığa işaret ederken büyük ve güzel at görmek, güzel hayırlı bir eve işarettir. Rüyada beyaz at görmek, düşmana galip gelmeye, siyah at saltanat, ululuk, devlet ve dünyalığa delalet eder.
+5 oy
edasay Rüyakar (4.1k puan)  
Yıllar önce rüyamda üzerinde insan olan bir at görmüştüm. Yurtdışında üniversite kazandım, o zamanlar için en büyük hayalimdi. Rüyanıza at girmişse çok mutlu olacağınız günler yakın.
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Annem benim icin yattığını istiharede gördu her renkten yesil bir alanda kosan atlar
edasay Rüyakar (4.1k puan)  
Çok güzel bir rüya. Umuyorum hayatının her alanında hayır anlamındadır :)

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 136 okuma
hsynvak 11 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde hsynvak Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+12 oy
1 yorum 107 okuma
Fikretdgn 24 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Fikretdgn Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 125 okuma
26 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde halil   yazdı
+1 oy
1 yorum 110 okuma
Upsbayb 5 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Upsbayb Karabasan (54 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 108 okuma
31 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde Sinem   12 19 yazdı
+10 oy
28 yorum 798 okuma
Ruyaninmeali 30 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+5 oy
23 yorum 2.2k okuma
Ruyaninmeali 30 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+7 oy
125 yorum 7.1k okuma
Ruyaninmeali 3 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+13 oy
104 yorum 3.2k okuma
Ruyaninmeali 1 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 150 okuma
+4 oy
1 yorum 124 okuma
zehra kuyumcu 28 Temmuz 2021 Tabir kategorisinde zehra kuyumcu Karabasan (94 puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 235 okuma
+18 oy
5 yorum 358 okuma
zerdaag 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde zerdaag Rüyazede (1.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
0 Üye ve 455 misafir
Bugün : 18313
Dün : 23857
Toplam : 48076631
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...