Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
2.2k okuma
Ruyaninmeali Tabir kategorisinde Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör görmek maddi olarak sorumluluk duyulmayan kişileri sırtlamaktan ve taşımaktan kurtulmak anlamına gelir. Asansör aynı zamanda bolluğa, berekete, rızka ve alim olan kişiye işaret eder. Rüyasında asansör gören kişi, onu en sıkıntılı ve en zor zamanında, kötü durumdan çekip çıkaracak, destek verecek biriyle karşılaşacak demektir. Borçluysa borcunu ödeme kolaylığına erişerek, rahata ve esenliğe kavuşacak demektir. Asansör  görmek huzura, dertten, borçtan, hastalıktan kurtulmaya, kişinin hayatında kendisine zorluk çıkaran, külfet olan ve ayağına dolanan kişilerden yakasını kurtaracağına işaret eder.Asansör eğer karanlık ve izbe ise kişinin içine düşeceği kuruntuya delalettir. Rüyada asansörde olması gerekenden fazla insan olduğunu görmek zorluğa, güçlüğe ve sıkıntıya düşüleceği anlamına gelir. Rüyada asansörle çıkmak, hayatta da yükselmek anlamına gelir. Rüyada asansör görmek kişinin dertlerinden kurtulup refaha kavuşmasına, sıkıntılarından ve zorluklarından sıyrılmasına ve huzura ermesine de delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada asansöre binmek rüya sahibinde iki farklı şekilde yorumlanır.Eğer asansör aşağı ya  doğru iniyorsa bu kişinin iş hayatında çöküş noktasına geldiğini ve kişiyi maddi ve manevi anlamda sıkıntıların beklediğini işaret eder. Eğere asansör yukarıya doğru çıkıyorsa bu da rüya sahibinin iş hayatında kademe kademe yükseldiğini ve başarılarının gün geçtikçe yükseldiğini işaret eder.Bu rüya rüya sahibinde hayra yorulduğu gibi şer olarak ta görülür.
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansörden inmek uğursuzluk ve şanssızlık olarak değerlendirilir. Rüya sahibini pişmanlığa itecek hatalar yapacağına ve sonradan da çok üzüleceğine rivayet edilir. Bu rüya başarısız ve mutsuz geçecek günlerin habercisi olarak kabul edilir ve rüyayı gören kişinin hatalı işler yapıp, yanlış kararlar alması nedeniyle maddi zarara uğrayacağı, bunun da kendisini ruhsal çöküntüye uğratacağı anlamına gelir. Aynı zaman da Rüyada asansörden inmek Kişinin başarısızlığa, sıkıntıya ve zorluğa düşeceğine, makamını kaybedeceğine kısmetinin ve şansının yok olacağına da işa
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör düşmesi kişinin mertebe kaybetmesine, iş hayatında yaşayacağı bazı zorluklara ve çekeceği birtakım sıkıntılara, makam ve mevkinin eksilmesine veya çalışma hayatında istenilen sonucun alınmamasına, terfi edememeye; kişinin bulunduğu bir durumdan başka bir duruma geçmesine, dünyaya meylederek ahireti unutmaya, yapılacak bazı kötü hareketler sonucunda insanlar arasında küçük düşmeye de yorumlanır
+5 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada büyük asansör görmek rüya sahibinin gelip geçici bir heves olan bir işe yöneleceğini fakat bu işin fazla uzun süreli olmayıp kısa zaman da ayrılıkla son bulacağını kişinin aklında kalabilecek önemde bir iz bırakmayacağına bir anlık hevesti diyebileceği basit bir iş olarak yorumlanır.Bu rüyalar genel de rüya sahibinin kısa süreli yapmış olduğu tatlı kaçamaklar olarak yorumlanırken bazen de iş hayatında başına gelen basit ilginç olaylar olarak ta gösterilir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansörde kalmak, ansızın meydana gelecek bir tartışma olarak yorumlanır. Rüya sahibinin işlerinde bozulmalar olacağı hatta işlerinin batma noktasına geleceğini gösterir. Elinde olan birikimlere zarar geleceğine işaret eder. Sevdiği kişilerle arasında çıkacak çok büyük tartışmalara ve sürekli üzüntülere işaret eder. Kişinin herhangi bir işte karar vermekte çok zorlanacağına, verdiği kararlardan çok kolay pişman olacağına delalet eder.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör tamir etmek, rüya sahibinin haysiyetine gelecek olan laflara, yuvasının dağılmasına ve sıkıntı çekmeden bolluk içinde yaşamaya işaret eder. Bu konuda İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; Rüyada asansörle 11.kata çıkmak, rüya sahibi meydana gelen sorunlarda ve ya bu sorunların çözümlerinde daima birileri tarafından yönlendirilecektir. Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak, kişinin hileli işlere bulaştığına, ünlü olma isteğine, evlatları için elinden geleni yapacağına bu durumunda neşesini kaçıracağına işarettir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör beklemek, rüya sahibinin eğitim alanında iyi fırsatlar yakalayacağına ve başarılı olacağına işaret eder. Maddi ve manevi açıdan hayatının en yüksek zamanlarına ulaşacağını gösterir. Ancak bu zamanlara sabırla ulaşılacağı da unutulmamalıdır.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör yanması, rüya sahibinin yeni bir eve sahip olacağına ve sıkıntılarından artık kurtulacağına işaret eder. Sorunlu olan kişiler ile muhatabı keseceğine ve uzun zaman önce yaşanan kötü bir olayının sonuçlarının etkisinden artık kurtulacağına delalet eder.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansörün uçması, rüya sahibinin çektiği acıların artık son bulacağına, her şeyi unutmasını sağlayacak kadar huzura ereceğine işarettir. Çok kazançlı ve çok büyük projeler yapacağını müjdeler.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada sizin asansörden gitmeyi planlamadığınız bir katta indiğinizi görmek ise başarısızlığın ve şanssızlığın işaretidir.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Asansör büyük, ferah, aynalı ise, kişi kısa sürecek bir heyecana kapılacak demektir. Görülen asansör dar ve loş ise kişi telaşlanıp, kuruntuya düşebilir. Asansör kalabalıksa sıkıntılı bir durumdur.
+4 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansörle düştüğünüzü görmek kendi çalıştığınız firmanın batmasından ya da bir başka yere satılmasından dolayı içinde bulunduğunuz durumdan zarar göreceksiniz demektir. Aynı şekilde rüyada asansörde sevdiğiniz birinin ya da bir arkadaşınızı düştüğünü ya da bir kaza geçirdiğini görmeniz aynı durumun o kişinin başına geleceğinin işaretidir.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansörde kalmak başarıyla yükseldiğiniz işin dış etkenler yüzünden bir sekteye uğrayacağına bu durumda hızlı yükselişinizde bir süre bir durgunluk olacağına işaret eder.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansörlü bir evde oturmadığı halde kendini asansörlü bir evde görmek, geniş rızka, ilim sahibi bir kimsenin varlığına işarettir. Rüyasında birinin kendini yukarılara taşıyacak bir asansörün kapısını açtığını gören kişi, çok yakın birinden maddi destek görür, rahata erer.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Yüksek bir yere asansörle çıkmak, işinizde yükselmekle tabir olunurr. Bir baska rivayete görede: Rüyada asansör gören kimsenin pek yakında kendisine maddi yönden yük olan bir kimsenin külfetinden kurtulacağına işaret eder.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör görmek, size maddi yönden külfet olan birinden yakında kurtularak rahatlayacağınıza işarettir. Rüyada asansör ile yukarı çıkmak iş hayatında yükseliş anlamına gelmektedir. Öğrenci için eğitim hayatında başarı, tacir için kazanç anlamına gelir.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansöre binmek başarının işaretidir. Rüyada asansöre binerek kata çıkmak iş hayatınızda yükseleceğinizi gösterir. Asansörden inmek ise başarısızlığın ve şanssızlığın işaretidir. Rüyada asansöre binen rüya sahibinin gerçek yaşamında da başırılarla dolu bir gelecekle yükselişe geçeceğini ifade eder. Yaptığı işlerde başarıya ulaşacaktır.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada asansör görmek, size maddi yönden külfet olan birinden yakında kurtularak rahatlayacağınıza işarettir. İş hayatında ilerleme ve başarı anlamına gelmektedir. Asansör görmek rahatlığa ve size maddi yönden yok olan kimselerden kurtulmak anlamına gelmektedir. Rüyada asansörle bir yere çıktığını görmek, iş sahasında yükselmeye ve bütün engelleri aşmaya delâlet eder. Rüyada cam asansör görmek yapılan bazı işlerden çok istifade edileceğine alâmettir. Lüks asansör sevince ve müjdeye yorumlanır.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
a asansöre binmek başarının işaretidir. Rüyada asansöre binerek kata çıkmak iş hayatınızda yükseleceğinizi gösterir. Asansörden inmek ise başarısızlığın ve şanssızlığın işaretidir. Rüyada asansöre binen rüya sahibinin gerçek yaşamında da başırılarla dolu bir gelecekle yükselişe geçeceğini ifade eder. Yaptığı işlerde başarıya ulaşacaktır.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Dar Asansör Görmek
Rüya sahibinin dar asansör görmek dara düşeceği, ruhunun sıkılacağı şeklinde tabir edilir.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Hızlı Asansör Görmek
Hayırlı bir rüya olarak nitelendirilir. Kişinin özellikle iş yaşamında başarılı olacağı ve çok sağlam bir kariyer elde edeceği şeklinde tabir edilir.
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Karanlık Asansör Görmek
Rüya sahibinin iş hayatında sıkıntıların yaşanacağına, hayatında çok değer verdiği kişilerin onu terk edeceğine, ruhsal sorunlar yaşayacağına, zor bir konuda karar vermes
+3 oy
Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)  
Rüyada Bozuk Asansör Görmek
Zarara uğramaktır. Rüya sahibinin maddi zararlara uğrayacağı, bu zararları telafi etmek için attığı adımların da geri tepeceği ve elindeki maldan da olacağı şeklinde yorumlanır.

İlgili rüyalar

+6 oy
63 yorum 3.9k okuma
Ruyaninmeali 3 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+11 oy
73 yorum 1.8k okuma
Ruyaninmeali 1 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+10 oy
28 yorum 798 okuma
Ruyaninmeali 30 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 812 okuma
DNZ 2 Ocak 2020 Rüya kategorisinde DNZ Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+7 oy
125 yorum 7.1k okuma
Ruyaninmeali 3 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+13 oy
104 yorum 3.2k okuma
Ruyaninmeali 1 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Ruyaninmeali Astral Gezgini (121k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 160 okuma
mehmetak54 21 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde mehmetak54 Karabasan (96 puan)   yazdı
+14 oy
2 yorum 123 okuma
Kar 16 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Kar Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 260 okuma
Su Perisi 18 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Su Perisi Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 183 okuma
ilknur56 15 Şubat 2020 Rüya kategorisinde ilknur56 Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 178 okuma
danla 14 Ocak 2020 Rüya kategorisinde danla Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 192 okuma
seli 15 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde seli Rüya Kurucu (79.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 20181
Dün : 23857
Toplam : 48078489
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...