Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada erkek çocuk görmek, rüya tabirleri arasında en çok araştırılanlar arasında yer almaktadır. Rüyada erkek çocuk gören kadın veya erkek çeşitli bireyler, erkek çocuk görmenin nasıl yorumlandığını merak ediyor. Peki, rüya tabirleri açısından erkek çocuk görmek ne anlama anlama gelir?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

59 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada erkek çocuk görmek genellikle insanın içerisinde ukde olan bir şeyin gerçekleşmesi olarak yorumlanmaktadır. Bekâr bir kızın rüyada erkek çocuk görmesi dünya hayatında hayırlı ve kısmetli bir evlilik gerçekleştirmesi olarak görülmektedir. İş yaşantısı kötü giden birinin rüyasında erkek çocuk görmesi iş hayatında büyük bir yükselişin gerçekleşmesi şeklinde tabir edilmektedir. Hasta birinin rüyada erkek çocuk görmesi iyileşmeye işaret olarak görülmektedir.
Bekâr bir erkeğin rüyada erkek çocuk görmesi ise evliliğe hazır olduğunu gösterir. Kundakta erkek çocuk görülmesi başa gelen bir sorunun kısa bir süre sonra bertaraf olması olarak yorumlanmaktadır. Evli ve çocuğu olmayan bir kadının rüyasında erkek çocuk görmesi onun erkek çocuk istediğine delalet eder. Rüyada erkek çocuğun ağlıyor olması ise kötüye yorumlanmaktadır. Üstü kirli bir erkek çocuğunun görülmesi ise yakında birinin size ihanet edeceğinin göstergesidir. İhanet edecek kişinin de yakınınızda olması muhtemeldir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
müjde verahatlık
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk sahibi olmak
Rüyada erkek çocuk sahibi olduğunu gören kişi müjdeli bir haber alacak ve bu haber ile hayatı çok fazla değişim gösterecektir. Güler yüzlü bir erkek çocuk sahibi olduğunu görmek güzelliklerin yaşanmasına ve aile saadetine işaret iken, kötü ve çirkin bir erkek bebek görmek ise tam tersi kötü bir geleceğe ve doğacak çocuğun hayırsız olacağına, başa iş açacağına işarettir. Rüyada yaşlı ve hasta bir kişinin erkek çocuğu sahibi olduğunu görmesi dünyada misyonunu doldurduğuna ve artık ecelinin yaklaştığına işaret edilmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek bebek görmek
Rüyada erkek bebek gören bir kişi yakın bir zaman sonra müjdeli bir haber alır. Rüyada erkek bebeğin olduğunu görmek aynı zamanda kötü işlerin düzeleceği ve umulmadık bir yerden toplu bir para alınacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Eğer görülen erkek bebek çirkin, sıska ve cılız ise bu dedikoduya ve kötülüklere işaret etmektedir. Yaşlı ve hasta birinin rüyasında erkek çocuk görmesi ecelinin yakın olması manasını ortaya çıkarmaktadır. Görülen erkek bebek dolgun ve sevimli ise aile saadetinin daim ve kaliteli olacağını sıkıntı var ise kısa sürede sonlanacağını belirtiyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Görmek Ne Anlama Gelir?

Bakınız; Çocuk. Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.
Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.
Rüyada erkek çocuk görmek ""A, müjde, dedi, iste bir civan.i"" mealindeki ayetin isaret ettigine göre, müjdeye isarettir. Rüyada bir oglan dogurdugunu gören kimse, üzüntü ve kedere düser veya hastaliga yakalanir.
Rüyada küçük bir oglan çocugunu sirtina yüklendigini gören kimse, üzüntü ve kedere düser. Hamile olan bir kadin rüyada bir erkek çocuk dogurdugunu görse, o kadin kizla müjdelenir.
Kiz dogurdugunu görse, oglan çocugu ile müjdelenir. Baa tabirciler de erkek bir çocugu olur demislerdir. Rüyada bulug çagma ermis çocugu görmek, izzet ve kuvvete isarettir. Kur an okumayi önceden bilen bir kimsenin rüyada okula giden bir çocugu oldugunu görmesi, günahindan tevbe etmesine isarettir.
Bazi tabirciler, rüyada evlenmeksizin küçük bir çocugu oldugunu gören kimsenin, dünyada erisecegi ilerlemeye, sihhat, emniyet ve izzete isarettir. Küçük çocuklar, küçük ve basit üzüntülere isarettir. Kucaginda baginp çagiran bir çocugun bulundugunu gören kimsenin, ud çalacagina isarettir. Bazi tabirciler, oglan çocuklarim görmek, mal, hanim ve birbiri ardinca çikacak çok hayra isarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğu görmek; bolluk ve bereketi sembolize eder. Herkes tarafından sevilmeye ve saygı duyulmaya işaret eder. Aynı zamanda hayırlı bir kısmet olarak da tabir edilir. Bekar bir kızın rüyada erkek çocuğunun olduğunu görmesi mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu görmek iş hayatında düzelmeye ve yükselişe yorulur. Bekar bir erkeğin rüyasında erkek çocuk görmesi ise evliliğe hazır olduğuna işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek; rüya sahibinin hayatında birçok konuda güzel gelişmelerin olacağı, mutlu olacağı haberler alacağı, iyi işler yapacağı ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuk sevdiğini görmek; kişinin aile hayatında güzel haberler alacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğu öldüğünü görmek; iyiye giden günlerin geride kalacağına ve olumsuz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuk doğurduğunu görmek; rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmek gerçekte hamile iseniz rüyaların tam tersinin çıktığı mantığı ile yorumlanarak, kız çocuğunuzun olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuk emzirmek; kız çocuk sahibi olacağınıza delalet eder. Kendi çocuğunu emzirdiğini gören bir kadının evladı ileride çok başarılı ve ailesine hayırlı bir evlat olacaktır. Tanımadığı bir kimsenin çocuğunu emzirmek ise düşmanlık olarak tabir edilir.

Rüyada ikiz erkek çocuk görmek; hayırlı rüyalardan biridir. İkiz bebekler görmek bolluk ve bereket ile tabir edilir. Kişinin tüm dualarının kabul olacağına, şansının daha da artacağına ve rüya sahibinin tüm dert ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zenci erkek çocuk görmek; rüya sahibinin, ailesine hayırlı ve hürmet gösteren, başkalarına karşı nazik, cana yakın bir evladı olacağına delalet eder. Dertlerin biteceğine, eğer hasta ise sağlığına kavuşacağına, uzakta ve uzun süredir görmediği sevdiklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada esmer erkek çocuk görmek; hamile kadınlar için ikiz bebek sahibi olacakları şeklinde yorumlanır. İşle ilgili yanlış kararlar alınmasından dolayı maddi zarar, borçlanma ya da gereksiz harcama yapmaya da delalet eder.

Rüyada erkek bebek emzirdiğini görmek; bu rüyayı eğer bir kadın görüyorsa yakın bir zaman içerisinde hamile kalacağına işaret eder. Erkek çocuk görmek gerçek hayatında kız çocuğunun olacağının habercisidir. Eğer bu rüyayı evli bir kadın görüyorsa başarılı olacağını ve evladının hayırlı olacağını da anlatır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek

Rüya sahibinin rüyasında erkek çocuğu görmesi iyi ve olumlu olarak yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişinin iş hayatında iyi gelişmeler olacağını, sosyal hayatında yeni arkadaşlar, güvenilir dostluklar kazanacağın ifade eder. Başka bir yoruma göre ise rüyayı gören kişinin yaşamı boyunca saygın ve itibar sahibi biri olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğunun Olduğunu Görmek
Rüyada erkek çocuğunun olduğunu görmek, kişinin hayırlı işlere gireceğine işarettir. Rüya sahibinin karşısına çıkacak olan fırsatları çok  iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatı boyunca sıkıntı çekmeden lüks bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kucağında Erkek Çocuğu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında erkek çocuğu görmesi hayatında güzel şeylerin yaşanacağı, yaşadığı sıkıntıları geride bırakarak feraha ereceği anlamına gelmektedir. Rüyada kucağında erkek çocuğu görmek, rüya sahibinin nihayet yüzünün güleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Öpmek
Rüyada erkek çocuğu öpmek, kişinin parlak bir geleceğinin olacağına, iş hayatında çok başarılı birisi olup makam sahibi olacağına alamet eder. Rüyada erkek çocuğunu öptüğünü görmek, uluslararası bir firmada çalışacağına ve adını dünyaya duyuracağına rivayet  etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Erkek Çocuğu Olduğunu Görmek
Rüyada başkasının erkek çocuğu olduğunu görmek, ayağa kadar gelecek olan bir kısmete yorulmaktadır. Kişinin bu kısmeti elinin tersiyle iteceğine, daha sonra pişman olacağına işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Çocuğunu Görmek
Rüyada başkasının çocuğunu görmek, kişinin hayatında bazı olaylar yaşayacağına, bu olaylardan sonra kendisine çeki düzen göstereceğine, etrafındaki insanlara saygılı bir birey olacağına işarettir. Rüya sahibinin sorumluluk sahibi bir birey olacağına, kimseye kötü davranmayacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Doğurduğunu Görmek
Rüya sahibinin rüyasında erkek çocuğu görmesi olumlu bir rüya değildir. Rüyasında erkek çocuk doğurduğunu gören kişi, hayatında olumsuzluklara karşılaşır. Zor ve sıkıntılı bir dönem yaşayacağının habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Öpmek
Rüya sahibinin rüyasında erkek çocuk öptüğünü görmesi huzur demektir. Bir erkeğin erkek çocuğu öptüğünü görmesi iş hayatında yükselişe geçeceğine delalet eder. Bir kadının erkek çocuğu öptüğünü görmesi kişinin amelinin iyi olacağına ve gelecekte büyük bir yerden yardım alacağına işarettir. Bir kadının yabancı bir erkek çocuğu öptüğünü görmesi ise hiç umulmadık bir yerden büyük bir yardım geleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Evlat Edinmek
Rüyayı gören kişinin niyetinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır. İmkansız olduğunu düşündüğü bir durumun mucizevi şekilde olmasından kaynaklanan bir mutluluk yaşayacağını, erken evlilik yapan kimselerin birden fazla çocukları olacağını müjdeler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzun Saçlı Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında uzun saçlı erkek çocuğu görmesi bolluğa ve her alanda bereket içinde olmaya yorulur. Rüya sahibinin ailesinin geleceğini hazır etmek konusunda gece gündüzüne katarak çalışacağına ve kişinin evliliğinde yüzünün güleceğine işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısa Saçlı Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kısa saçlı erkek çocuk görmesi çalışma hayatında pürüzler olanlar için müjde olarak görülmelidir. Sorunların çok kısa zamanda, rüya sahibini dahi şaşırtacak denli kolay şekilde çözüleceğinin ifadesi olmuştur. Kısa saçlı erkek çocuk yıldırım nikahı kıymaya da yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esmer Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında esmer erkek çocuk görmesi dara düşmenin, bir anda borçlanacak kadar harcama yapmanın ve mali konularda yanlış adımlar atmanın kişiye sonrasında büyük pişmanlıklar yaşatacağının ifadesidir. Genellikle hayatı iyiye giden ve ekonomik açıdan rahat yaşayan kişilerin fazla geniş davranmalarının ve sorumluluklarını hafife almalarının sonuçlarının iyi olmayacağını bildiren rüya, çok uzun sürmeyen, ancak kişiyi fazlasıyla yıpratacak olan olumsuzlukların habercisidir. Esmer erkek çocuk, gebe bayanlar için ikiz bebek anlamına da gelir. Yaşlı biri bu rüyayı görürse, çok sayıda torun sahibi olur ve ölmeden önce mutlu bir hayat sürer.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızıl Saçlı Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında kızıl saçlı erkek çocuğu görmesi iyi bir olayın daha sonrasında tam tersi etki yapacağını bildirir. Zengin kimseler için kısa sürecek bir maddi darlığa alamet ettiği gibi, aile kurmak konusunda kişinin çok acele ettiğini, düşünmeden yapılacak bir evliliğin çok fazla sorumluluk getirmesinden ötürü kendisine ruhsal açıdan zorluk yaşatacağına yorumlanmaktadır. Bayanlar için ise kendilerine şefkat gösteren bir eş anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zenci erkek çocuk görmesi hayırlı bir rüyadır ve kişinin her türlü sorunundan azat olacağının müjdesini verir. Özellikle bunalmış durumda olanların Allah yardımına koşar ve kişi ruhen de kuş gibi hafifler. Zenci erkek çocuk gören kimselerin cana yakın, tuttuğunu koparan, her daim ailesine hürmet gösteren evlatları olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ikiz erkek çocuğu görmesi çok hayırlıdır. Allah'ın kişi ne isterse hepsini vereceğine, tüm dualarının kabul olacağına, tövbelerinin de, dileklerinin de Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir. Evinde darlık olmaz ve her zaman aile içinde sevgi daim olur. Sofradan bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek
Rüyada erkek çocuk görmek hayırlı müjdeli haber alacağınıza yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek diyanet rüya yorumlarına göre evli bir çiftin içinde bulunduğu çocuk özleminin ve hasretinin gerçekleşeceği yakın bir zaman içinde çocuk sahibi olacaklarına yorumlanır.Rüyada çocuk görmek doğacak olan çocuğun müjdesinin erken gelmesi hayırlı bir evlat olacağı ve imanlı maneviyatlı ve takvalı bir çocuğun dünyaya geleceğini yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek anne ve babaya bağlı sevgisi ile düşkün olan hayırlı evlada yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Emzirmek
Rüyada erkek çocuk emzirmek rüya sahibine hayırlı müjdeli bir haber olarak yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek diyanet rüya yorumlarında rüya sahibinin hamile kalacağına ve kız çocuğu dünyaya getireceğine delalet eder.Rüyada çocuk emzirmek bekar bir kimsenin alacağı hayırlı bir kısmet haberi olarak bilinir.Rüyada erkek çocuk emzirmek kız çocuğunuzun olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Sevmek
Rüyada erkek çocuk sevmek görülen rüya gibi sevindirici bir yorum taşımaz.Rüyada erkek çocuk sevmek diyanet rüya tabirlerine göre rüya sahibinin güçsüz olduğu anı gözleyen düşmanının olduğuna yorumlanır.Rüyada uzun boylu erkek çocuk sevmek düşmanınızın çevrenizde şüphe bile duymadığınız birisi olduğuna yorumlanır.Rüyada kısa boylu esmer çocuk sevmek düşmanınızın zengin ve gülü olduğuna delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek İslami Tabiri
Rüyada erkek çocuk görmek islami tabiri ve yorumlarına göre hayırlı ve müjdeli bir evlat haberine yorumlanır.Rüyada bekar kızın erkek çocuk görmesi hayırlı bir şekilde sevdiği ile muradının gerçekleşeceğine ve hayırlı evlilik yapacağına yorumlanır.Rüyada erkek çocuk doğurduğunu görmek rüya sahibinin kız çocuğu olacağına delalet eder.Rüyada erkek bebek sevmek gizli bir düşmanınızın olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Doğurmak
Rüyada erkek çocuk doğurmak rüya sahibinin dünya tatlısı ve hayırlı amel ve rızkı ile dünyaya gelecek kız çocuğuna yorumlanır.Rüyada erkek çocuk doğurduğunu gören bekar bir kızın hayırlı bir şekilde kısmetinin çıkacağı ve hayırlı bir evlilik yapacağına yada sevdiği kişi ile muradının gerçekleşeceğine sevdiği kişi ile evleneceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk görmek islami tabiri
Rüyada erkek çocuk görmek islami tabiri hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğinizi çevrenizde yada ummadığınız bir yerden sevindirici haberler alacağınıza yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek haram maldan ve kazançtan uzak duran dostlar edineceğiniz ve çevrenizde iyi sıkı dostluklar kuracağınız kişilerin olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek Olumsuz Yorumu
Rüyada erkek çocuk görmek olumsuz yorumu ise çevrenizde size düşmanlık eden sinsi kişilerin olduğuna ve bu kişilerin sizi en zayıf en mecalsiz durumlarınızda size zarar vermek istediklerine yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek olumsuz rüya yorumlarında rüya sahibinin haksız elde ettiği kazanca ve mala işaret eder.Bu rüyanın yorumunda rüya sahibinin duyduğu vicdani rahatsızlıklarının olduğuna işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek Olumlu Yorumu
Rüyada erkek çocuk görmek olumlu yorumu hakka riayet eden sevilen ve sayılan dostlarınızın olacağına haram maldan kaçınacağınız yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek maddi ve manevi hayatınızda değişikliklerin olacağına haram maldan sakınacağınızı halk arasında sevilen sayılan ve hürmet gören birisi olarak yer alacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek Psikolojik Yorumu
Rüyada erkek çocuk görmek psikolojik yorumu olarak bir çok farklı tabir ve yorumlarda bulunulmuştur.Rüyada erkek çocuk görmek psikolojik rüya yorumlarında çok samimi dostluklar kuracağınıza hatta sahip olduğunuzu dostunuzun sizi bir ömür menfaatsiz bir şekilde size karşı sahiplenici bir tavır ile arkadaşlığınızın süreceğine yorumlanır.Rüyada erkek çocuk görmek psikolojik yorum olarak rüya sahibinin aklında ve kalbinde çocuğunun olmasını istediği için bu rüyaları gördüğüne işarettir. Allah’ın izni ile aklında ve kalbinde arzu ettiği tüm muradının gerçekleşeceğine de delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuklar Görmek
Rüyada erkek çocuklar görmek, Gelecek için güzel vaatlerde bulunacak yetkin bir kimseyle tanışmak, bu kişiyle yapılacak işlerden yüksek meblağlar kazanmak, bol kısmetli yaşamak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Erkek çocuklar görmek, helal ekmek, hayırlı iş, rızık artışı anlamına geldiği gibi, kişinin kendisiyle ve ailesiyle gurur duyacağı pek çok gelişme yaşayacağını, hak yolunda ilerleyeceğini ve yeni bir göreve başlayacağını ifade eder. İyi haberler kadar, tüm ilişkilerde olgun ve anlayışlı bir sürece girileceğine, didişmelerin, tartışmaların uzaklaşacağını bildirdiği gibi, gelecekte kişiyi yüksek mevkilere ulaştıracak çok önemli tecrübeler kazanacağını delalet eder. İyi niyetli, kişiye her zaman destek olacak dostların varlığına, evlat özlemini sonlandıracak gebelik müjdesine, hayırlı, okuyan, iyi eğitimler alan, anne ve babasına saygıda kusur etmeyen, güzel ahlaklı, vatanını seven çocuklara sahip olmak demektir. Erkek çocuklar gören kimseler düşmanlarını uzaklaştıracakları gibi, kötü niyet besleyenlerin tuzaklarından da kurtulurlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuklarla Oynamak
Çıraklık etmek, bir işe en alt kademeden başlayarak aşama aşama yükselmek, meslek sahibi olmak, eğitim ve seminerlere katılmak manasındadır. Hem çalışan, hem de eğitimini sürdüren kimseler için farklı fırsatların gündeme geleceğine haber veren rüya, bekar kişilerin evlenir evlenmez çocuk sahibi olacaklarını da müjdeler. Geçmişteki kötü anılarından kurtulmanın, edinilen bilgi ve tecrübeler sayesinde geleceği en iyi şekilde inşa etmenin, şanslı günlerin, başarıların ve sevindirici gelişmelerin ifadesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Görmek
Rüyada erkek çocuk görmek genellikle insanın içerisinde ukde olan bir şeyin gerçekleşmesi olarak yorumlanmaktadır. Bekar bir kızın rüyada erkek çocuk görmesi dünya hayatında hayırlı ve kısmetli bir evlilik gerçekleştirmesi olarak görülmektedir. İş yaşantısı kötü giden birinin rüyasında erkek çocuk görmesi iş hayatında büyük bir yükselişin gerçekleşmesi şeklinde tabir edilmektedir. Hasta birinin rüyada erkek çocuk görmesi iyileşmeye işret olarak görülmektedir.
Bekar bir erkeğin rüyada erkek çocuk görmesi ise evliliğe hazır olduğunu gösterir. Kundakta erkek çocuk görülmesi başa gelen bir sorunun kısa bir süre sonra bertaraf olması olarak yorumlanmaktadır. Evli ve çocuğu olmayan bir kadının rüyasında erkek çocuk görmesi onun erkek çocuk istediğine delalet eder. Rüyada erkek çocuğun ağlıyor olması ise kötüye yorumlanmaktadır. Üstü kirli bir erkek çocuğunun görülmesi ise yakında birinin size ihanet edeceğinin göstergesidir. İhanet edecek kişinin de yakınınızda olması muhtemeldir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk doğurmak
Rüyada erkek çocuk doğurulduğunun görülmesi kız çocuğunun doğmasına işarettir. Erkek çocuk bazı tabircilere göre iyiye yorumlanırken bazılarına göre ise üzüntü ve keder ortaya çıkaracaktır. Rüyada bir kadının erkek çocuk doğurduğunu görmesi ailede huzursuzluğa ve kötülüğe işarettir. Eğer bu kadın hasta ise ölüme işarettir. Bir erkek rüyada karısının erkek doğurduğunu görüyor ise bu kız çocuğunun dünyaya geleceğine ve hayırlı bir evlat olacağına işaret olarak görülmektedir. Bir kadının rüyada erkek çocuğu doğurduğunu görmesi çok kötü bir olayın başa gelmesi ve uzun bir müddet bu olay ile uğraşılması ama sonuçta rahatlığa erme şeklinde görülmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk görmek, evliliğe hazır olmak demektir. Kötü giden işlerinin yoluna gireceğine, hatta daha iyi olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Sevdiğini Görmek
Rüyada erkek çocuğu sevdiğini görmek, iş hayatında ve eğitim hayatında olumlu olaylar yaşayacağına işarettir. Rüyasında erkek çocuk sevdiğini gören kişi, eğitim ve iş hayatında başarılara imza atacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Olduğunu Görmek
Rüyada erkek çocuğu olduğunu görmek, olumlu olarak yorumlanmaktadır fakat erkek çocuk doğurduğunu gören kişi, rüyanın aksine erkek çocuğu değil kız çocuğu doğuracağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Emzirdiğini Görmek
Rüyayı gören kişinin iş hayatında terfi edeceğine yorumlanır. Kişinin iş yaşamı boyunca başarılı olacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuğu Yıkamak
Rüya sahibinin rüyasında erkek çocuk yıkadığını görmesi müjdeli bir haber alacağına ve bu haber ile hayatı çok fazla değişim göstereceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Erkek Çocuk Görmek
Rüya sahibinin rüyasında ölmüş erkek çocuğu görmesi acı bir olay yaşamak demektir. Uzun zaman sürecek işsizliğe de yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuklarla Konuşmak
Neşeli, eğlenceli konuşmalar yapılıyorsa, kişinin tatlı dilli bir eşe sahip olacağını, evlatlarıyla ilgili hiçbir zaman sorun yaşamayacağını, ailesinin de maddi desteği sayesinde zorluk çekmeden, kara gün yüzü görmeden konforlu bir hayat süreceğini delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuklar Görmenin  Yorumu
Nostaljinin, geçmişle sık sık kurulan bağın ifadesi olan rüya, kişinin bugünkü hayatına ilişkin sorunlarının kökenini geçmişe yüklediğine, yaşadığı çocuklukta hissettiği eksiklikleri hala anımsadığına yorumlanır. Baba veya örnek alınacak bir ebeveyn ihtiyacı içinde olunduğunu da tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk sevmek
Rüyada erkek çocuk sevmek kişinin büyük bir düşmanı olduğu ve onun zayıf düşmesini beklediği, zayıf düştüğü anda saldıracağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu erkek çocuk eğer beyaz tenli ve uzun boylu ise sizin gizli düşmanınızdır. Bu kişi eğer kısa boylu ve esmer ise zengin ve çok tehlikeli bir düşmandır. Kişi eğer sarışın bir erkek çocuk seviyor ise ise yaşlı bir düşman olarak yorumlanmaktadır. Rüyada erkek çocuk seven kız ise tehlikelere açık bir durumdadır ve her daim kendini korumalı ve kollamalıdır. Rüyada erkeğin çoğu seven ve arkasından usul usul giden kişi düşmanına karşı galip gelecektir. Eğer erkek çocuğu gizliden seviyor iseniz. Bu size karşı büyük bir galibiyet sağlandığının göstergesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk emzirmek
Rüyada erkek çocuk emzirdiğini gören bir bayan yakında hamile kalacak ve kız bir çocuk dünyaya getirecektir. Evli ve çocuk sahibi bir kadın kendi çocuğunu emzirdiğini görüyor ise o çocuğun çok başarılı olacağına ve çok hayırlı bir evlat olacağına delalet olmaktadır.  Bir kadının yabancı birinin erkek çocuğunu emzirdiğini görmesi riyakarlık ve düşmanlığın göstergesidir. Akrabalardan birinin sizin hakkınızda çok kötü düşüncelere sahip olduğu ve sizin kuyunuzu kazmaya çalıştığının göstergesidir. Aynı zamanda siz üzüldüğünüzde o çok sevinecektir. Eğer sütten kesilmiş bir çocuğu tekrar emzirdiğinizi görüyor iseniz bu dünya hayatında hapse girmeye veya hastalık geçirerek uzun süre yatakta kalmaya işaret eder. Rüyada erkek çocuğu emzirdikten sonra doymadan çocuğu sütten kesmek ise büyük bir şerre ve kötülüğe işarettir. Çocuğunun ona yapacağı bir saygısızlığa işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk öpmek
Rüyada erkek çocuğun öpüldüğünü görmek gerçek hayatta büyük bir huzura işarettir. Bir erkeğin erkek çocuk öptüğünü görmesi iş hayatında büyük bir yükseliş yaşayacağının ve para kazanacağının göstergesidir. Öpülen erkek çocuk eğer sarışın ise bu kişinin amelinin iyi olacağına ve gelecekte büyük bir yardım alacağına işarettir. Bir kadının yabancı bir erkek çocuğu öptüğünü görmesi ise hiç umulmadık bir yerden büyük bir yardım geleceğine işarettir. Rüyada esmer bir erkek öpüldüğünün görülmesi aile içerisinde önemli bir mertebede görev almaya ve başarılı bir iş yürütmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuğu yıkamak
Rüyada erkek çocuğu yıkadığını görmek feraha ve esenliğe işaret edilmektedir. Rüyada erkek çocuğu yıkadığını gören kadın yakın zamanda evlenecek ve bir kız çocuğu sahibi olacaktır. Rüyada erkek çocuk yıkadığını gören bir yaşlı kadının ise eceli yaklaşmıştır. Rüyada erkek çocuğu yıkadığını gören biri iş hayatında başarısız ise başarılı olacaktır. Rüyada erkek çocuğunu yıkamak ve yıkarken çok fazla kir çıktığını görmek ise işlerin düzeleceğine ve düşmanın yenileceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Evlat Edinmek
Hayırlara vesile olan bu rüya, gerçekleşecek bir niyetin, kişinin uzunca zamandır hasret çektiği bir durumun nihayete ereceğinin ifadesidir. Rüya sahibinin hayal ettiği ancak olmasının imkansız olduğunu düşündüğü bir durumun mucizevi şekilde olmasından kaynaklanan bir mutluluk yaşayacağını, erken evlilik yapan kimselerin birden fazla çocukları olacağını müjdeler. Hayırlı biri olmanın ve kendi evlatlarından da hayır görmenin işareti olan rüya, iş açısından yükselişe geçmenin, özellikle yasal mecralarda sonuçların her zaman kişinin lehinde olacağının haberini verir. Geçici bir hastalığın, kısmetlerin ve nasibin artacağının da tabiri olan rüya, güzel bir insanla tanışarak aşk dolu günler yaşanacağının da ifadesidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Uzun Saçlı Erkek Çocuk Görmek
Yıllarca sürecek bolluğun ve her alanda bereket içinde olmanın tabiridir. Rüya sahibinin hayatındaki her detayı önceden düşünerek adım atacağının, ailesinin geleceğini hazır etmek konusunda gecesini gündüzüne katarak çalışacağının ve evliliğinde yüzünün güleceğinin ifadesidir. Tatlı dilli bir hanıma veya böyle bir kimseyle uzun zaman devam edecek bir arkadaşlığa da delalet eden rüya, kötü durumlardan kolayca sıyrılmanın, şanssızlıkların son bulacağının, aile içindeki birliğin ve sevginin çok uzun yıllar aynı şekilde süreceğinin tabiridir. İş açmayı düşünen ya da yeni iş yeri sahibi olan kimselerin kısa zaman sonra iş alanlarını genişleteceklerini, daha fazla kazanç elde ederek zenginliğe doğru adım atacaklarını da bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kısa Saçlı Erkek Çocuk Görmek
Çalışma hayatında pürüzler olanlar için müjde olarak görülmelidir. Sorunların çok kısa bir zamanda, rüya sahibini dahi şaşırtacak denli kolay şekilde çözüleceğinin ifadesidir ve çok kısa saçlı erkek çocuk görmek yıldırım nikahı kıymaya da tabir edilir. Bekarlar için evlilik öncesi yaşanacak bir ilişkiden çocuk sahibi olmak ve aileyle arada bazı sorunlar yaşamak olarak yorumlansa da, sonucun kişi için her şekilde iyi olacağını bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Saçlı Erkek Çocuk Görmek
Aydınlığa ve esenliğe çıkmaya, problemlerden uzak bir hayat sürmeye, şifa bulmaya ve adakların gerçek olmasına alamettir. Hayırlı kısmeti olan genç kızların iyi bir evlilik yapacaklarını, bekar erkeklerin ise ailelerinin desteği ile kendilerine iş yeri açarak genç yaşta evleneceklerini bildirir. Bayanlar için gebelik manasına da gelen rüya, kişinin her konuda şansının yaver gideceğinin müjdesini verir. Sosyal alanlarda söz sahibi olmanın, kalbinde kötülük olmayan rüya sahibinin kendisi gibi insanlarla tanışacağının ve ömür boyu sürecek iyi dostluklar kuracağının temsilidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esmer Erkek Çocuk Görmek
Dara düşmenin, bir anda borçlanacak kadar harcama yapmanın ve mali konularda yanlış adımlar atmanın kişiye sonrasında büyük pişmanlıklar yaşatacağının ifadesidir. Genellikle hayatı iyiye giden ve ekonomik açıdan rahat yaşayan kişilerin fazla geniş davranmalarının ve sorumluluklarını hafife almalarının sonuçlarının iyi olmayacağını bildiren rüya, çok uzun sürmeyen, ancak kişiyi fazlasıyla yıpratacak olan olumsuzlukların habercisidir. Esmer erkek çocuk, gebe bayanlar için ikiz bebek anlamına da gelir. Yaşlı biri bu rüyayı görürse, çok sayıda torun sahibi olur ve ölmeden önce mutlu bir hayat sürer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zenci Erkek Çocuk Görmek
Hayırlı bir rüyadır ve kişinin her türlü sorunundan azat olacağının müjdesini verir. Özellikle bunalmış durumda olanların Allah yardımına koşar ve kişi ruhen de kuş gibi hafifler. Zenci erkek çocuk gören kimselerin cana yakın, tuttuğunu koparan, her daim ailesine hürmet gösteren evlatları olur. Rüya sahibinin toplumsal problemler konusunda duyarlı olduğuna, işini ciddiye aldığı gibi, çalışanlarına da haklarını verecek şekilde davrandığına, zulme karşı durduğuna da tabir edilir. Beklenmedik şekilde açılacak olan şans kapısının, kişinin tüm isteklerine ulaşmakta yardımcı olacağına, hasta ise şifa bulacağına, uzakta olan sevdiklerine kavuşacağına delalet eder. Yeni sorumluluklar alacak olan rüya sahibinin heyecanla görevini yerine getireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine de tabir edilir. Eğlenceli, birbiriyle iyi vakit geçiren bir evlilik içinde olunacağının müjdesini de verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kızıl Saçlı Erkek Çocuk Görmek
İyi bir olayın daha sonrasında tam tersi bir etki yapacağını bildirir. Zengin kimseler için kısa sürecek bir maddi darlığa alamet ettiği gibi, aile kurmak konusunda kişinin çok acele ettiğini, düşünmeden yapılacak bir evliliğin çok fazla sorumluluk getirmesinden ötürü ilerleyen zamanlarda ruhsal açıdan bunalıma girileceğini ifade eder. Bayanlar için kendilerine şefkat gösteren bir eş anlamına gelir. Babacan biriyle dostluk kurmak, sıkıntılı bir anda yabancı birinden yardım görmek ve duygu dolu anlar yaşamak şeklinde de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İkiz Erkek Çocuk Görmek
Çok hayırlıdır ve Allah’ın kişi ne isterse hepsini vereceğini, ettiği tüm duaların kabul olacağını, tövbelerinin de, dileklerinin de Allah katında kabul göreceğini bildirir. İkiz erkek çocuk görenin evinde darlık olmaz ve her zaman ailesinde sevgi daim olur. Sofradan bereketin eksik olmayacağını, kişi ne iş yaparsa yapsın her zaman hakkıyla ve alnının teriyle kazanç elde edeceğin, kısmetlerinin bolluğu kadar, şansının da yaver gideceğini ve tüm dertlerinden arınacağını bildirir. İyi insanlarla karşılaşmak, güçlükler yaşamadan rızık elde etmek, hayır duası almak ve ailesinin desteği ile güçlü biri haline gelmek demektir. Müjdeli bir haber alacak olan rüya sahibinin, çocuğu olacağını öğrenerek bayram edeceğini, hasta kimselerin kısa sürede ayağa kalkarak eski hayatlarına devam edeceklerini de ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Çocuk Kaybetmek
Sokakta veya kalabalık bir ortamda erkek çocuk kaybettiğini görmek büyük bir fırsatı kaçırmak, üzüntüden ağlamak ve günlerce kendine gelememek demektir. Kişinin büyük bir hata yapacağını da bildiren rüya, duygusal kararlar vermenin yarattığı olumsuzluklara da dikkat çeker. İş konusunda tek başına hareket etmek gerektiğini öğütleyen rüya, içinde bulunulan dönemde başkalarına güvenerek atılacak adımlardan zarar görüleceğini, bu dönemde verilecek borçların geri ödenmesinde zorluklar çıkacağından dolayı maddi sorunlarla uğraşmak zorunda kalınabileceğini de işaret eder ve kişiye temkinli olması konusunda öğüt verir. Yakın akrabaların ihaneti veya kişiyi dolandırmak isteğinin ifşa olacağını ancak kişinin az da olsa zarar göreceğini de tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Erkek Çocuk Görmek
Acı bir olay yaşamak demektir ve kişinin yaşayacağı bir kayıptan sonra uzunca yıllar yas tutacağına, kendisine gelemeyeceğine yorumlanır. Evli kimseler için eşlerini kaybetmek ve sonrasında da bir daha evlenmemek, yalnız başına, hayat küskün şekilde yaşamak manasına gelir. Uzun zaman sürecek işsizliğe de dikkat çeken rüya, mali kriz yüzünden kişinin sahip olduğu her şeyi bir anda kaybedeceğini, güven kaybına uğrayacağını, bu dönem içinde sevdiği insanları yanında göremeyeceğini ve çok sayıda düşman edineceğini de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Engelli Erkek Çocuk Görmek
Kişinin içinde ukde kalacak bir durumun oluşacağına alamettir. Kısmetlerini doğru değerlendiremeyen rüya sahibinin uzunca yıllar yaptığı hatayı düşüneceğini ve sürekli olarak geçmişe gidip, hatasını telafi etmek isteyeceğini, bu pişmanlık nedeniyle kendisine acı çektireceğini bildirir. Aza kanaat getirmek gerektiğini ve eldekinin kıymetini bilerek yaşamanın en doğrusu olacağını öğütleyen rüya, aç gözlülüğün kişiye faydadan çok zarar getireceğini, rızkını helal yollardan kazanarak ailesini geçindirecek şekilde hareket etmesinin en hayırlısı olacağını delalet eder. Yarım kalan bir mutluluğun, son anda sorun çıkan işlerin de habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada erkek çocuk psikolojik analiz
Rüyada erkek çocuğun görülmüş olması çok değişik yorumları beraberinde getirmiştir. Erkek çocuğu gören kişiye ve erkek çocuğun görülüş biçimine göre çok çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Rüyada erkek çocuğu gören biri güvenilir bir dosta sahip olacak o dost ona hayatı boyunca sahip çıkacak ve ona menfaatsiz bir biçimde saygı duyacaktır. Rüyada erkek çocuğu doğurduğunu gören bir kadın için üzüntü keder ve hastalık görülmektedir.
Bu anlamda çok fazla erkek çocuğu isteyen birinin erkek çocuk görmesi muhtemeldir. Bu sebeple durumuna şükretmeyen birinin erkek çocuk görmesi onun için kötü bir amele işaret edilmektedir. Bir erkeğin rüyada erkek çocuğu olduğunu görmesi veya erkek çocuk görmesi o kişinin iş hayatına büyük bir gelişme kaydederek sürekli ileriye doğru adım atacağını göstermektedir. Rüyada gelişme çağına girmiş ve artık genç olmaya başlamış bir erkek çocuğun görülmesi ise kuvvete ve aile büyüklerinden birine yardım yapmaya işaret edilmektedir. Rüyada evlenmemiş birinin erkek çocuk görmesi onun dünyada saadeti bulmasına ve kaliteli bir yaşam sürmesine işarettir.
Rüyada asabi bir erkek çocuğu gören kişi ise vicdanının acıdığına ve geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü pişman olduğuna işarettir. Eğer bu çocuk size bağırıyor ise sizin vicdanınızın yaptığınızı kabul etmediğine işaret edilmektedir. Rüyada erkek çocuğun öldüğünün görülmesi ise büyük bir felakete işaret edilmektedir. Eğer bu erkek çocuk sizin ailenizden veya akrabalarınızdan biri ise yakında bir ölümün olacağının habercisidir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
0 Üye ve 434 misafir
Bugün : 21429
Dün : 23857
Toplam : 48079734
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...